Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הי, אשמח לקבל עזרה. היום התקנתי את הויסטה במחשב החדש. מאז אני מתמודד עם מסכים כחולים, בעיקר בזמן הורדת קבצים זו ההודעה שאני מקבל: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: d1 BCP1: 00000008 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 8749F85F OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini072808-01.dmp C:\Users\AppData\Local\Temp\WER-50325-0.sysdata.xml C:\Users\AppData\Local\Temp\WERD73B.tmp.version.txt
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום רב: התקנתי win2003 server בצורה תקינה לאחר מכן התקני תוכנת אנטי ווירוס לשרת וכ"ו. יש בעייה כאשר המחשב דולק לפרק זמן מסויים פיתאום עולה לי מסך קטן מאוד דומה ל-blaster כאשר יש שלושים שניות והוא מכבה את המחשב באופן אוטומטי . מה שרשום לי בהודעה זה windows/system32/lsass.exe כל פרק זמן מסויים הוא מעלה לי הודעה זו ומכבה לי את המחשב לאחר שהוא מריץ זמן אחורה ומכה את המחשב,לציין כי בדיקת אנטי ווירוס לא מצאה דבר במערכת ההפעלה. מבקש עזרה דחופה מודה לכולם ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
פעם כשהייתי מכניס Disk-On-Key או כל דיסק, היה מופיע לי החלון הקטן ששואל אותי מה אני רוצה לעשות, בין אם לבחור תוכנה או לפתוח תיקיה כבר מעל חודש שאפשרות זו נעלמה לי אני מכניס משהו למחשב וזהו... לא מופיע כלום למה זה? בדקתי בכל האפשרויות במחשב וכלום לא עזר
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי ניסיון עם הום פרימיום וויסטה עסקים . האם אפשר להסתפק בבסיק ? מה יחסר לי אם אקנה את זה?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
בכל פעם שאני פותח את ה INTERNET EXPLORER נוצר לי על שולחן העבודה קובץ בשם WEBEXCL.אני מוחק אותו אבל שוב הוא חוזר.בדקתי וירוסים,ספיוורים,לא מצא לי שום דבר.איך גורמים לו לעוף ולא לחזור?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אופציה כזו להרצה של תוכנת החיפוש המובנית של חלונות מפקודה מחלון הדוס של חלונות. (כמו פקודת ה- SHUTDOWN וכו..) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם הפונטים באקפלורר שלי נראים כך משום מה שמתי לב שחסר לי אריאל פונט בתיקיית הפונטים ואולי אני לא רואה טוב כוון שהוא חסר ולא ניתן לבחירה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי קובץ במחשב בשם kernel שלא נותן לי להתקין sv2 ואני לא יכול למחוק?להחליף אותו מה לעשות???
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי windows xp ויום אחד הוא החליט לא לתת לי גישה לכונן C. יש לי שני כוננים C ו D, אחד מהם - D עובד בסדר גמור אבל כשאני רוצה להיכנס ל C הוא נותן לי שגיעה שהקובץ ISSAS.EXE פגום ולא נותן לי גישה לכונן. מישהוא יודע מה הבעיה ואיך אני מטפל בה?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן יש לי WINDOWS XP באנגלית. עכשיו אני רוצה קובץ עדכון שיהפוך לי את כל התפריטים לצרפתית כמו שיש מאנגלית לעברית האם קיים דבר כזה ואיפה אני משיג אותו? תודה רבה! יניב
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מה זה שירות ה SPYNET ? איך זה עובד בכלל ? ואיזה תועלת אני יכול להפיק ממנו ?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המערכת הפעלה שלי היא ויסטה באנגלית. כשאני עובד בבצפר על הפרוייקט וכותב חלק מהסקריפטים בעברית (בעיקר לצורכי פלט), אח"כ כשאני מעלה את זה בבית על המחשב זה נראה כמו ג'יבריש. אין צורך בתמונה, זה פשוט ג'יבריש. ולהפך, אם אני כותב אצלי בעברית ואז מעביר אז שם זה נראה ג'יבריש. עם אנגלית כמובן אין בעיה. נראה לי שיש קשר לUNICODE וASCII. בכל אופן, איך אני משנה משהו אצלי כך שזה ייראה נורמלי? בסביבת עבודה שאני עובד בה חיפשתי ולא מצאתי משהו שקשור לencoding... רק גודל פונט. תודה
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון התלבטתי אם לשים את זה בפורום תוכנה, אבל מאחר והאקספלורר שייך לWINDOWS אז חשבתי שכאן יותר מתאים. ולבעייתנו: אתמול, הורדתי קובץ מסוים, עכשיו בדיאלוג שאפשר לבחור Open Save וכל זה, יש כזאת תיבה: Always show this dialog for this type of file או משהו בסגנון. עכשיו בטעות הורדתי את הסימון מהתיבה, ולחציתי Open. מעכשיו כל פעם שאני מנסה להוריד קבצים מהסוג הזה (ZIP אם זה משנה) זה ישר פותח לי אותם, ולא מראה את הדיאלוג. אם אני רוצה לשמור, אני צריך ללחוץ לחצן ימני ו Save Target As. איך אני גורם לזה לחזור לאיך שהיה קודם? (XP) ניסתי כבר ללכת ל Internet Options -> Advance -> Restore Deafults וזה לא עזר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי, היום קניתי הרד דיסק חדש של WD 250GB 16 M BUFFER .ההרד דיסק שקיים אצלי חוץ ממנו הוא 160 גיגהבייט של סמסונג.פירמטתי את החדש סידרתי למחיצות והכל כמו שצריך,כשאני בא להתקין וינדוס XP עליו משום מה לוקח לא בערך 20 שניות עד שעולה הלוגו ולאחר מכן הוא רץ מהר והכל בסדר,אני מודה שלא קרה לי את זה אף פעם.כשהיה מותקן לי הוינדוס בסמסונג הוא עבד חלק ומהר. מישהו יודע למה זה? יש אולי קשר לזה שביטלתי בביוס את זיהוי כוננים קשיחים בIDE? עשיתי זאת כי רציתי שבהתחלה שמדליקים את המחשב הוא ירוץ יותר מהר ולא יתחיל לחפש כונני IDE שאין. דרך אגב התקנתי פעמיים את הוינדוס ובשניהם קרה לי אותו דבר. ???
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק סקאזי עם בקר בבוט הכל מזוהה הבקר עצמו מזהה את ההרדיסק יושב על ID01 בהתקנה חדשה של ווינדוס (7 לדוגמא) הוא לא מזהה לי את ההרדיסק האם אני צריך לטעון לו דרייבר או להגדיר משהו אחר?
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה ומציקה יש סרטים (לא כולם) שמתי שאני מנסה ליראות אותם הוינדוס מיתרסק ואז מופיע לי הודעת שגיאה (שלח/אל תישלח) ואז האקספלורר ניסגר וניפתח מחדש מה שעוד יותר גרוע שאם אני נכנס לתיקיה הוא מנסה להראות את הפריים הראשון של הסרט ואפילו שם זה ניתקע קצת עזרה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
Hey guys After format to SP3 a strange problem occurred i am able to select location and default language as Hebrew, but in the keyboard presets, Hebrew is not found therefore cant be added as a typing language, i googled for answers but found nothing... thx everyone!
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אממ , הכל התחיל שניסיתי להתקין XP64bit , המערכת ה פעלה פעלה , אבל משום מה , שום דבר לא עבד לי. פשוט כלום , החל מתוכונות רגילות ועד לדרייברים החדשים של הכרטיס מסך , ואפילו הדיסק של הלוח אם שלי שהכרטיס קול \ רשת וכל השאר נמצאים עליו הורדתי גם את הדרייבר החדש ביותר , ולא עזר. בכל מקרה , חזרתי ל XP הרגיל , עכשיו הצלחתי לסדר את האינטרנט כמו שאתם רואים , אבל אני לא מצליח להתקין את כל מה שקשור ללוח אם שלי. Ethernet , וכרטיס קול. אני מתקין את הדרייבר מהדיסק , ההתקנה עוברת בהצלחה , הוא מבקש להפעיל את המחשב מחדש , אני מפעיל , ושום דבר הם עדיין לא מותקים , עדיין מופיעים עם סימן קריאה במנהל ההתקנים. ניסיתי להתקין את ה 6.39 , שזה הדרייבר החדש ביותר לצ'יפ (nforce4 utlra) ושוב פע…
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הבעיה היא שהוא כל הזמן מאחר או מקדים אני מכוון אותי נגיד לשעה מסוימת ואחרי כמה זמן=שעות הוא מאחר לפעמים ולפעמים מקדים מה אני יעשה זה מרגיז פתאום נגיד אני מסתכל ורשום לי 5 ואצלי בפלאפון רשום 4 וחצי וכל הזמן אני צריך לכוון אותו לשעה הנכונה זה פעם ראשונה קורה לי בבקשה מישהו תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אהלן , יש לי Win xp ,ביחד עם שתי כוננים של דיסקים קשיחים אחד עם 160 גיג'ה ואחד עם 250 גיג'ה יש לי שלושה כוננים על ה 160 יושב C ו F ועל ה 250 יושב לו כונן D השאלה שלי איך אני מאחד את כונן C ו F ביחד כי ב F יש 70 גיג'ה ואני משתמש רק ב 4 תודה מראש . .
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
התקנתי Windows XP Proffesional, ובניתי משתמש אחד, מנהל המחשב. עכשיו, כשאני רוצה לשנות את שם המשתמש, בלוח הבקרה, אני יכול רק לשנות את השם איך שהוא נראה בכניסה, ובתקייה של המחשב שלי, אבל לא בתקייה של Documents and Settings. ניסיתי וניסיתי, ואני לא מצליח לשנות! זה בכלל אפשרי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אולי פה מישהו יודע לפתוא לי את הבעיה.. בעבר כבר התקנתי וWIN7 ועבד נפלא עד שנגמרה תקופת הניסיון ועכשיו התקנתי שדרוג לויסטה והמחשב לא מוצא את הכונן. לא רק זה גם בביוס נעלם הכונן ככה שאני אפילו לא יכול לחזור לויסטה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אוקי, הרקע לבעיה - היה לי מחשב אנתיקה, עם מערכת הפעלה Xp בעלת שני משתמשים A וb. למשתמש B היתה סיסמא. לפני לא מעט זמן המחשב הפסיק לעבוד וקנינו מחשב חדש. עכשיו, חיברתי את ההארדיסק הישן (שמערכת ההפעלה הישנה מותקנת עליו) (כמובן אחרי שהגדרתי אותו כסלייב) בכדי להעביר את הקבצים הקריטיים למחשב החדש. את הקבצים מהמשתמש A העברתי בלי בעיה, ברוך השם.. אבל - לקבצים שנמצאים על הדסקטופ של המשתמש B אני לא יכול להיכנס, אין גישה פשוט. ניסיתי להגדיר אותה כתקיה שיתוף - לא עובד, ניסיתי להוריד את סמן ה"קריאה בלבד" - לא עובד, ניסיתי לגרום למחשב לעלות ממערכת ההפעלה של ההארדיסק הישן - לא עובד. מה אפשר לעשות בכדי לגבות את הקבצים מהדסקטופ הישן? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
פשוט השבוע אני מקבל מחשב עם מעבד 64 ביט ואני רוצה לנצל את ה64 ביט שלו מתי יצא הווינדוס התומך שניקרא X64 בגירסא הסופית מישהו מוכן להגיד לי? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום הנה מספר בעיות שהופיעו לאחר פירמוט והתקנת וינדוס מחדש: 1)מופיעה לי הבועים הזאת: http://img129.imageshack.us/img129/9562/untitled7zg.jpg לפני שכל תוכנה מתחליה לפעול ברקע והיא גם חוסמת לי פקודת שאני כותב ב-cmd 2)האינטרנט אקספלורר קורס הרבה למשל: כשאני ניסיתי לסדר לעצמי clear type רק כשאני נכנס לדף שלו האינטרנט אקספלורר קורס 3)כל דבר שאני מנסה להתקין עושה לי בעיות בהתקנה ומראה שגיאה של install shild תודה רבה לעוזרים עריכה: בעיה חדשה... http://img224.imageshack.us/img224/734/hh8ml.jpg נראה לי אני אפרמט שוב ואראה מה יקרה אז...
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-