עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Wiz01,

קודם כל שהמחשב עולה אז יש כזאת הודעה של הלוח אם ורק אם אני לוחץ F4 הוינדוס עולה, איך אני מבטל את זה? (זה התחיל לקרות לפני יומיים בערך) עוד דבר קטן זה שהוינדוס מבצע סריקה לשגיאות בהתחלה לפני שהוא עולה הוא אומר לי שהוא לא הצליח למצוא את הקובץ autoChk.exe שנמצא בC:\Windows\System32 והוא שם חוץ מזה שאני מנסה לעשות סריקה ידנית (לחצן ימני על הכונן ובדוק לשגיאות בכונן) זה לא עובד . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  2. Started by The UnKnown,

אוקיי יש לי אקספלורר ונעלם לי למטה הסרגל שמראה עד כמה העמוד נטען, איך אני מחזיר אותו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by Nullity,

כחלק מההתגוננות נגד ספייוור ודומיו החלטתי להסיר את ה- MS Java. פעלתי לפי ההוראות, אבל בטעות במקום למחוק קובץ ספציפי מתוך c:\windoes\inf, מחקתי את כל הסיפריה. איזה השלכות יכולות להיות לזה? עשיתי ריסט ובנתיים אני לא שם לב לשום תופעת לוואי..

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  4. טוב, כמו שרואים בכותרת כשאני מדליק את המחשב הוא מגיע למצב שהוא מבקש ממני לבחור פרופיל בווינדוס...אבל יש לי רק אחד! וגם הוא מראה לי רק אפשרות אחת! מישהוא יכול להגיד לי מה לעשות? אני רוצה שהווינדוס יעלה לי בלי לשאול אותי את זה.. יש לי ווינדוס XP....תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by Bone-Breaker,

כונן D אצלי הוא כונן התקליטורים ומדי פעם שאני מכניס דיסק הוא נעלם ואני צריך לעשות ריסט כדי שהוא יחזור מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by RobiNooB,

לעצלניי התקנות כמוני ...(well...NOBODY likes CHANGES ...) אני מחוייב לעבור ל WIN7 לצערי האם יש דרך מעבר קלה ככה שכל התוכנות וההתקנות והמראה והכל , יעבור כמו שהוא לאחר המעבר ל WINDOWS 7 או שאין סוג של UPDATE שכזה ? ? תודה !

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  7. אהלן, יש לי מודם USB - ALE 130 יש לו איזה דרייבר לויסטה? מה קורה שם עם עניין הדרייברים בכלל, תודה.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  8. Started by whitiger19,

לא יודע אם זה קשור לפורום הזה, אבל לי זה נראה הכי מתאים. המחשב פנטיום 4 1.6 זכרון 1 גי'גה כרטיס מסך Readon9550 המחשב הזה יריץ את ויסטה טוב? בעקרון בעתיד אני יקנה לו כרטיס מסך אחר.. עריכה: מה שמפחיד אותי קצת זה המעבד..חשבתי אולי לקנות לוח אם זול + amd 3000 64 + כרטיס מסך. אם המחשב הנ"ל לא יהיה מספיק טוב לויסטה..

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by The UnKnown,

אוקיי יש לי מלא שאריות של תוכנות שפעם היו על המחשב ואני רוצה להסיר אותם.. מה עליי לעשות ? בנוסף... ישנה בעיה שלא כל התוכנות המותקנות עולות בסטרטאפ...[ליד השעון] כגון פיירוול ואנטיוירוס... ממה נובעת הבעיה? תודה !

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by gavriel_e,

חברה אין לי דיסק של ויסטה עם בוט ואני רוצה להגיע לדוס .. מה אני עושה.. איזה תקליטון איתחול ?? איך אני מגיע בקיצור..? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by buuhaa,

אהלן. האם מישהו מכם מכיר בעיה משונה כזו? יש לי חשבון דואר באתר. פתאום מלפני יומיים אני לא מצליח להכנס למרות שאני נותן שם וסיסמא נכונים. ניסיתי להעזר בספק האינטרנט שלי,-בזק ב"ל אבל זה פשוט לא עובד - התומך אומר שיש בעיה במחשב. מה יכולה להיות הסיבה? אני נכנס לכל אתר ותיבת דואר אחרים ללא בעיה. ניסיתי להכנס לחשבון שלי ממחשב אחר והצלחתי. תודה לכל רעיון אפשרי.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by omerha,

חפרתי קצת ברשת היום ומצאתי אחלה תוכנה לטוויקים. מי שרוצה לנסות מומלץ השימוש על אחריותכם בלבד http://rapidshare.com/files/58021018/x-setup66.zip.html

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by ag43,

יש לי בעיה מאוד מעצבנת - כשהמחשב עולה האייקונים שעולים אוטומטית לא מופיעים לי בSYSTEM TRAY אני חייב לעשות LOGOFF וLOGON כדי שהם יופיעו. התהליכים עצמם נטענים פשוט לא ניתן לגשת אליהם. מישהו מכיר את התופעה הזו ויודע איך לתקנה?

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  14. Started by boss,

אני לא הצלחתי לתקן אותו..אבל אינטרנט עובד רגיל. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  15. שלום אם אני עושה קליק ימני על תקיה אני מקבל יותר מדי אפשרויות שאני בכלל לא צריך יש אפשרות שבה אני ידלל(ימחק) אותם וישארו רק מה שאני צריך הינה תמונה למה שאני מתקוון [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  16. למה יש הבדל בין מקום שתופסים הקבצים לפי מאפייני הכונן לבין מקום שתופסים הקבצים כשאני מסמן את כולם? לאן הולכים כמה ג'יגות? בהתחלה חשבתי על VIRTUAL RAM אבל אז ראיתי שזה לא כל ההפרש

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  17. שלום, אתמול התקלקל לי כרטיס המסך עקב כך שהמאורר האחורי במארז הפסיק לעבוד כנראה, ולכן קניתי MSI 7600GS ומאורר חדש. (כמובן שכבר התקנתי את הדרייברים האחרונים של נוידיה) בכל אופן, המחשב עובד בסדר גמור, פרט לדבר אחד. אם, במקרה או בכוונה, אני לוחץ כפתור ימיני בדסקטופ, כדי לראות את התפריט שממנו אפשר להיכנס למאפיינים וכו', המחשב פשוט נהיה איטי בצורה שלי ניתן להשתמש בו. ניסיתי גם להיכנס ל Nvidia control panel וזה בכלל לא עולה לי. ב task manager מופיע לי שה cpu usage קופץ מ 3, ל 50, ל 90, ובחזרה ל 3 וכך אלאה ואלאה.. זה גם מראה שהיישומים שמשתמשים בכל ה cpu הם: system idle process winlogon על כל פנים, אי אפשר לעבוד בצורה נורמאלית במחשב שמטיל בך טרור במידה ותלחץ על הכפתור הימיני, לכן …

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  18. היי מאתמול הווינדוס XP לא עולה לי. מיד אחרי הנקודות שרצות מגיע מסך שחור עם עכבר (יש עכבר !) - וזהו. עליתי בסייפ מוד אבל זה אותו הדבר - יש משהו שמזכיר את שולחן העבודה בצבע שחור, יש עכבר, אבל לא יותר. האם לדעתכם אפשר לתקן עם RECOVERY ? אם כן אז באיזו פקודה? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 692 צפיות
  19. טוב אני כבר לא יודע מה לעשות ואיפה הבעיה- ובאמת שגיגלתי. או שהקומבינציות של המילים לא עזרו או שלא יודע מה הבעיה. טוב נתחיל בתאור מערכת והיסטוריה ונמשיך משם. מעבד E6400, לוח GB 965S3 , כרטיס מסך פשוט מסדרת 6200, 2 HD אחד בSATA בעל נפח 250 מחולק ל40 ו210. HD שני בעל חיבור IDE 40 GB מחולק ל15 ו25. הSATA הוא MASTER והIDE -סלייב.(כל החומרה תקינה, אין שום בעיות ידועות או מחלות כאלו ואחרות) הIDE שימש בעברו ללינוקס(ה15 GB) והחלק השני(25) משמש ככונן שיתופי וגיבויים. לפני כמה ימים גמלה בליבי החלטה להפריד את הWINDOWS שמשמש אצלי ליום יום ומכיל הרבה דברים וחיבור אינטרנט והמון סרביסים שחשובים לי מתוכנות העריכת וידאו והקיובייס. לפיכך פירמטתי את הלינוקס שלא יצא לי להשתמש בו כ"כ(נחז…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  20. Started by Frequency,

יש תיקיה במיקום הזה: C:\Documents and Settings\USERNAME\Local Settings בשם Temporary Internet Files שלשם יורדות כל ההורדות ואח"כ מועתקות למיקום הרצוי ואמורות להימחק לאחר ההעתקה הבעיה היא שזה לא מנקה אצלי את זה גם אחרי ריסטרט ואני גם לא יכול לראות את הקבצים (גם ניסיתי ניקוי דיסק וזה לא עוזר) מה אני עושה כדי למחוק אותם?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  21. האם יש בדיקת תאימות של המחשב ONLINE ל WINDOWS XP? אני מכיר בדיקה כזו לVISTA אבל ל XP לא. תודה לעונים. עריכה: מצאתי תודה בכל אופן! http://www.microsoft.com/israel/support/tips/windows/compatibility-winxp.mspx

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  22. יש לי Windows Vista Ultimate x64. ה-Windows הוא באנגלית עם תמיכה בעברית. כאשר ה-Windows עולה, אז השפה הראשית שמופיעה בשורת משימות היא אנגלית. יצרתי למשתמש שלי סיסמה, ובמסך הפתיחה (במקום בו כותבים את הסיסמה) השפה הראשית (שמופיעה גם באייקון בצד שמאל למטה) היא עברית. אני לא רוצה ללחוץ Left Alt + Shift בכל פעם שאני רושם את הסיסמה כשה-Windows עולה. איך אני יכול לשנות שהשפה הראשית תהיה אנגלית?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  23. שלום, יש לי 2 רמקולים קדמיים ו2 אחוריים, אני לא מוצא איך להגדיר בויסטה שהרמקולים האחוריים ישכפלו את הסאונד של הקדמיים? (ישמיעו בדיוק כמוהם) . (שליטה על הסאונד באמצעות הויסטה או באמצעות realtek hd audio manager) אשמח לעזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  24. יש לי שני מחשבים ברשת אלחוטית ואני לא מוצא את המחשב השני ברשימה של ההתחברות לשולחן עבודה מרוחק (וינדוס XP) איך מוסיפים את המחשב השני לרשימה?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by wais_asss,

התקנתי את הגרסה החדשה אבל אין לי את כל השורת סמלים - אחורה,קדימה מועדפים וכל זה...... איך מוסיפים אותה? תודה

• 3 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.