Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לקנות מחשב חדש עם מעבד 64 ביט אני יודע שזה לא חובה שה windows יהיה גירסה 64 ביט אבל בכל זאת - מה זה נותן לי? האם על הגירסה הרגילה (לא 64ביט) אפשר להריץ תוכנות שהן כן 64ביט? מה ההבדל? איפה טמונה העצם של הכלב?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, בשעה טובה קיבלתי היום את הרישיון ל Windows החדש מבית Microsoft. הרישיון הוא לגרסה Windows Vista Ultimate 64 bit. היום התקנתי את המערכת במחשב החדש שקניתי השבוע והכל עבד יפה ונפלא. מערכת ממש מרשימה שמצליחה להלהיב אפילו משתמש וותיק כמוני במחשב. בכל מקרה לבעיה שנוצרה לי, הכל עבד יפה וטוב עד שבשיא טיפשותי התקנתי דרייבר למסך שהוצע לי ע"י Windows Update. מרגע שההתקנה הסתיימה התגלו אצלי שתי תקלות, אחת פתאום התמונות שאני פותח במחשב שלי כולם קיבלו גוון של וורוד-צהוב כזה - את הבעיה הזאת הצלחתי לסדר ע"י כך שהסרתי את הדרייבר שהם התקינו וחזרתי לברירת מחדל של Windows, זה פתר את הבעיה הזאת. עכשיו בנוסף לכך נוצר בעיה מוזרה, התפריט השחור שמוצג ב Vista הוא נהיה עם אפקט מיוחד כ…
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
עשיתי קצת סדר בפונטים שלי ומחקתי כמה שלא צריך, בטעות מחקתי את אריאל עכשיו אני רואה הכל בפונט נטוי מעצבן, מישהו מוכן להעלות את הפונט אריאל לשרת ולהביא לי?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
לפני הפירמוט הייתי עם ווינדואס 7 השתמשתי בKMPLAYER בלי שום קודקים.. עכשיו אותו הדבר , פירמטתי הקתנתי ווינדואס 7 ועוד פעם KMPLAYER. עכשיו מה שקורה זה שהתמונה בKMPLAYER ממש ממש לא טובה , שאני מנסה בMEDIA PLAYER של ווינדואס האיכות יותר טובה אבל גם לא יודע אם זה האיכות הטובה שהייתה לפני זה. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
היי יש לי כרגע וינדוס 7 על המחשב ואני אמור להתחיל לעבוד מהבית ואני אצתרך וינדוס xp בהתחלה חשבתי להתקין xp על מכונה וירטואלית אבל לא זה מסתדר כי זה לא מזהה לי את החומרה מסביב אז חשבתי להתקין גם xp על המחשב ולעשות דואל בוט בין ה XP וה 7 > השאלה היא איך עושים את זה ומה הכי מומלץ > \יש לי רק הרדיסק אחד על המחשב ואני רוצה שיהיה בו 2 מערכות הפעלה תודה מראש אליאור
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אני יכול להחליף בין FAT32 לNTFS שאני בתוך הווינדוס ויש לי חומר בתוך הכונן?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לבדוק כמה זמן שהמחשב דולק? אני די בטוח שקיימת כזו אפשרות בווינדוס XP. תודה.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום ,נגיד ואני מעוניין לצרוב דיסק מהרבה קבצים גדולים ואני ממיין אותם לתיקיות. אני רוצה שבכל תיקיה יהיה מקסימום קבצים בגודל של הדיסק צריבה,4.7 GB ,אפשרי להגדיר שהתיקיה לא תכיל יותר מזה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי, במ"ה XP יש אפשרות די נחמדה של בחירת תוכנה להפעלת דיסק. אתם מכירים את שאתם מכניסים דיסק לכונן ה CD-Rom או לצורב ופתאום קופץ לו אשף ומציג את כל התוכנות שיכולות להשתמש בדיסק? (צירפתי תמונה של זה). שאלתי היא... איך אני יכול להוסיף/ךהסיר תוכנות מהרשימה הזו? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, כעת אני משתמש בווינדואוס 7 בגרסאת 32 ביט. האמת שאני מרוצה מהמערכת. רציתי לדעת אם אני ישדרג למערכת 64 ביט, המחשב יהיה איטי יותר ? האם התוכנות שהתקנתי במערכת 32 ביט יכולים שלא לעבוד כמו שצריך על מערכת 64 ביט? שאלה אחרונה וחשובה. האם גם במערכת ווינדואוס 7 לא ניתן לשדרג מ 32 ל64 ביט, או שכאן זה אפשרי בניגוד לוויסטה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
יש לי תוכנת מאגר מידע של תכני יהדות , בעברית , היא פעלה היטב על WIN XP אך כעת, כשהתקנתי WIN 7 הכתב, הן בתפריטים והן בכלל התוכנה - דוג': 'שמות' הפך ל- 'תומש' ... משחקי התאימות אינם עוזרים, לפחות לא מה שאני ניסיתי, יש למישהו מושג מה ניתן לעשות? תודה מראש , דוד .
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
צריכה להיות שם אפשרות לתמוך בעיברית נכון? כלומר היא תהיה באנגלית אבל עם תמיכה בעיברית כמו עם הXP.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
כשנגיד פותחים חשבון כלשהוא על המחשב ולא משנה איפה (אתר,מקום אחר) אז יש את היוזר והסיסמא. חייב להיות מקום או קובץ שבו נשמרים כל הסיסמאות והכל , רציתי לדעת איפה הדבר נמצא.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות המחשב שלי נדבק מהוירוס שעובר דרך האיסיקיו. תאמינו או לא, אבל הייתי 'חכם' מספיק בשביל לפתוח אותו פעמיים. בפעם הראשונה הצלחתי להסיר אותו בהצלחה בעזרת הוראות שמצאתי באינטרנט, ובפעם השניה הצלחתי למחוק אותו חלקית לדעתי, כי ההודעות מנורטון שיש וירוס נפסקו, אבל הבעיה הבאה, של העדכונים של ווינדוס עדיין ממשיכה. מיד אחרי, או תוך כדי שהיה לי את הוירוס בפעם השניה, הופיע לי אייקון בשורת משימות שהעדכונים שלי של ווינדוס לא מופעלים. ניסיתי להפעיל מחדש דרך לוח הבקרה וזה לא נעלם. ניסתי להכנס דרך האתר של העדכונים של ווינדוס ושם זה עושה לי שגיאה (מס' 0x80070424) אחרי שאני אומר לו לסרוק את העדכונים הנחוצים/זמינים. יש באתר גם אייקון כזה שאפשר דרכו להפעיל את העדכונים שיהי…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
למביני דבר - זקוק לעזרה דחופה - יש לי בעיה עם הRemote Desktop . בניסיון להתקין ( אך הוסר מיד ) את תוכנת סיסקו להגנה על הנתב התברר שנעשתה טעות קשה . תוכנה זו פגעה לי ב טרמינל . אני לא יכול יותר להתחבר דרך Remote Desktop. וזה פוגע בעבודתי בשליטה מרחוק . ניסתי מספר אפשרויות אשר הוצעו לי - אך זה כשל . 1. שיחזור אחורה 10 ימים בהתחלה עזר לאחר כיבוי והפעלה מחודשת - לא היה ניתן להתחבר מרחוק. 2. ע"י ה C D של מערכת ההפעלה של XP התחיל להתקין - אך מיד מופיע הודעה שזה כבר קיים ומותקן במחשב . יש לציין שאת הסרברים שהיו ( אני מקווה הם הוסרו ) מה עושים זקוק לעזרה דחופה - מחפש פיתרון ללא פירמוט המחשב .. תודה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם ! פירמטתי לאחרונה את המחשב ובדרך החלטתי שאני מפצל את ההארדיסק לC וD . ההארדיסק הוא 320 ג'יגה: לC הקצאתי 60 ג'יגה ואת השאר לD. אבל משום מה אני רואה רק את C ובגלל זה אני יכול לנצל רק 60 ג'יגה. לדעתי יש איזה שהוא טריק קטן שמסדר את זה וממש לא בראש שלי לפרמט שוב. זה דיי תוקע אותי אז אני אשמח אם מישהו יוכל לפתור לי את הבעיה . תודה !!
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
חבר נתקל בתופעה מעצבנת כאשר גילה כי ב- Toolbar של מערכת ההפעלה מופיע תוסף ZTa שלא ניתן להסירו. ה-Toolbar אינו מופיע אלה מוסתר אבל מופיע ברשימה. לאחר בירור קצר גיליתי כי מדובר בשירות של look2me, וחברת סמנטק ממליצה לעדכן את האנטי וירוס ולבדוק את כל הקבצים במחשב. כמו כן נכתב שם באתר כי יש להסיר מפתחות ב- Regsitry. כמובן שישר הלכתי ועשיתי מה שמומלץ באתר סמנטק: לאתר: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/spyware.look2me.html הבעיה היא שמחקתי כל הזמן את המפתחות והם הופיע כלעומת שבאו. לא ניתן היה להסיר את המפתחות לצמיתות. בדקתי כמובן את כל השירותים במערכת וביטלתי כל מה שלא מוכר. אח"כ חקרתי כל מילה ומילה באתר של סממנטק וגיליתי את שם הקובץ החשוד: msg{ABA15760-…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
1. יש גרסאות 64ביט לנוד32 ול-winrar ? 2. גרסאות 32ביט יעבדו על מערכת 64ביט?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לשאול איזה גירסא של WINDOWS כדאי לי להוריד יש לי כבר את WINDOWS XP SP2 BUILD 2600 ואני רוצה משהו חדש יותר ומצאתי לינק לזה : http://www.mininova.org/tor/214228 ורציתי לדעת מה אתם אומרים האם שווה להוריד את זה או שיש לכם גירסא אחרת ?? או לינק למקור אחר ???
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום יש לי חייגן שנמצא בתוך : התחל>הגדרות>חיבורי רשת בעבר היה לי כזה חץ מחיבורי רשת כשאני עובר עליו שמראה לי מה יש בתוך התיקייה חיבורי רשת בעצם עכשיו אין לי את החץ הזה . איך אני מחזיר אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לאחר התקנת ויסטה נפתח לי כל הזמן חלון שאומר לי שיש לי בעיה רצינית בהרד דיסק ואני צריך לשים אותו בבדיקה..הוא אפילו לא מציע לי לעשות SCANDISK... האם זה הגיוני? זה קורה לעוד אנשים? או שבאמת הלך לי ההרד דיסק....
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב כל הזמן נופל לי ומופיע מסך כחול עם המספרים האלה: 0x00000050 (0xf4al089, 0x00000000, 0x805d0c8c, 0x00000002 מישהו אולי יכול לעזור? תודה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, רציתי להעלות בפניכם בעיה שלא מצאתי לה פיתרון מזה הרבה זמן ואולי מפה תגיעה הישועה. יש לי קובץ, סרטון וידאו שחברה שלי הכינה לי, שכל פעם שאני נכנס לתיקייה שמכילה אותו רשום לי שגיאה של אינטרנט אקספלורר. בנוסף, כשאני מנסה להפעיל אותו, יש גם שגיאה של מדיה פלייר. עכשיו, לאחר איזה חצי שנה שלא נגעתי בזה. היא הכינה לי עוד סרטון ושוב אותה הבעיה. לא משנה באיזה תיקייה זה נמצא, לכל תיקייה שאני אכנס אליה והקובץ ימצא שם, יש בעית שגיאה של אקספלורר. מה עושים במצב כזה? זה עובד אצלה במחשב, אצל אחותי במחשב, רק אצלי זה עושה בעיות. אגב, יש לי Windows xp proffesional עם SP2 . תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כל הסיסמאות של חשבונות המייל נמחקו מ- MSO2007 אחרי ביטול סיסמת המנהל בויסטה, כאשר אני מנסה להכניס שוב את הסיסמאות MSO2007 לא שומר אותן, גם לא ב- SAFEMODE. האם מישהו נתקל בזה ומצא דרך לסדר את זה בלי לעשות פרופיל חדש או חשבונות חדשים? תודה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-