Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
-
רכשתי לאחרונה טאבלט שעליו מותקנת מראש מערכת ההפעלה 8 .אני לא מסתדר איתה בשום צורה ובשום מובן .אם היה מדובר במחשב שולחני אז כבר מזמן הייתי מפרמט ומעיף אותה לקיבנימט .העניין הוא שאני תקוע איתה , עקב הצורך בתמיכה המובנית שלה במסכי מגע .שמעתי בעבר על כל מיני תוכנות צד שלישי שמטפלות בחלק מהבעיות של מערכת ההפעלה הדפוקה הזאת , אולם אני מחפש פיתרון כוללני ואמין שממש יסיר לחלוטין את כל האפליקציות הארורות וישנה את כל צורת העבודה והמימשק , כך שאני אוכל לעבוד איתה כמו עם windows 7 . הערה : טעות בכותרת . הכוונה היתה 'להפיכת ' 8 ל- 7 . איך משנים כאן את הכותרת ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
למי שיש win xp pro ורוצה להתקין ויסטה עם אפשרות למחיקה בטוחה בעתיד של אחת מהן. נתוני חומרה: דיסק פיזי אחד המחולק ל-two partitions.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני יכול לפרמט בדרך הטובה ביותר בוידוס XP או שפשוט צריך להיכנס לדוס ולפרמט רגיל ? פשוט הבעיה היא שאני לא יודע איך להיכנס לדוס דרך WINDOWS XP PRO אז איך אני נכנס לדוס במקום לוינדוס!? דחוף אני רוצה לעשות פירמוט היום ועכשיו.
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
ניסית לכתוב ב-RUN בווינדוס 2000 את הפקודה MSCONFIG אבל משום מה הוא לא מקבל את הפקוה הכל כך מוקרת בכל שאר גיראסות הווינדווס! אני אודה מאוד למי שיוכל להגיד לי מה הפקודה המקבילה בווינדווס 2000 בתודה Anas-Nanas בבקשה תעזרו לי.....בבקשה! אני חייב לדעת זה מאוד מאוד חשוב!
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת אני זוכר שהיו רושמים משהו ואז מספר שניות ואז במחשב היה מתכבה בעצמו לפי מספר השניות היו רושמים את זה ב- CMD אם זה עוזר (תקנו אותי אם אני טועה)
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אמרו לי שquick format משאיר עדיין כמה קבצים....זה נכון?
-
- 24 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
נוצרה לי תקייה בתוך תיקייה הוינדוס בשם MINIDUMP ובתוכה קובץ! שאלתי היא מה תפקידה של התיקייה והאם בטוח למחוק אותה ואת תוכנה כי היא לא הייתה קיימת לפני! בתודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
-
שלום, רציתי לדעת האם שווה להוציא תעודת A+ של החברה CompTIA בארץ? איך מסתכלים על זה במקומות עבודה? תודה מראש נ.ב לא מצאתי פורום נכון לכתוב עליו את זה אבל מבחן A+ מורכב מחלק של מערכות הפעלה של וינדוס אז נשים פה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מהיא הפקודה בדוס להפעיל כמה תוכנות במכה אחת אבל שיפעלו בווינדוס
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שירות הסטרימינג הפופולרי ממשיך להשתדרג, אך בינתיים רק עבור בעלי חומרה ספציפית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. אני מחפש עבור משרד, בעל 4 מחשבים, מערכת ווינדוס חוקית. עדיף בעברית. וכמובן - כמה שיותר זול כמו כן, האם כדאי להמתין לווינדוס 8? אשמח לשמוע המלצתכם. וכמו תמיד - תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
המחשב לאחר שהוא מעלה את הwindows לוקח לו די הרבה זמן עד שאפשר להתחיל לעבוד בו. עד שמתחברים למחשב שלי וכו' האם יש פתרון? כמו כן לוקח זמן עד שעולה האינטרנט האם יש סיבה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
חברה שהתקנתי את הויסטה בהתחלה היא הייתה לי מהירה ביותר פירמטתי את המחשב שוב סתם כי הרגשתי באיטיות אחרי הפירמוט אני מרגיש המחשב לא מהיר כמו שהיה בהתחלה שהתקנתי את הויסטה מישהו מכיר את התופעה הזו בויסטה?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי את המחשב הזה.. intel E8400 Asus P5Ql pro 2x2G DDR2 800 MHZ 500G 32MB Seagate עכשיו בהתחלה לפני שהתקנתי את כל העידכונים וכל הדריברים של המחשב כל העתקה שהייתי מבצע בין הכוננים או בין הכונן להתקן USB הייתה מהירה. לאחר העידכונים הכול לאט לשם השוואה ביצעתי העתה של קובץ בשני מחשבים ואצלי לקח זמן רב יותר השאלה שלי אם ישנו עידכון אולי שיכול ליגרום לכך או איזשהו עידכון לדריבר שידוע עליו או כל פתרון אפשרי אחר תודה לכם חברי HWZONE הוספה... עוד משהו שאני מעלה את המחשב בהתחלה יש לי הודעה כזאות ..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אם זה לא לפורום הזה, אז בבקשה תעבירו אותו לפורום המתאים. למערכת ההפעלה שלי לוקח בערך 4 דקות להיטען. פתחתי דיון בנושא בפורומים של מיקרוסופט. במהלך הדיון בפורומים של מיקרוסופט ביקשו ממני לבטל את כל השירותים שאינם של מיקרוסופט ולהפעיל מחדש את המחשב: לא שינה יותר מדי. אז החלטתי שאני מבטל רק את סקייפ ו-Windows Live Messenger: התקצר ל-2:30. ביטול סקייפ בלבד הניב תוצאות זהות. אף על פי כן, הם טענו שגם 2:30 דקות, זה עדיין יותר מדי זמן טעינה ושהוא צריך להיות מספר עשרות שניות, וביקשו את מפרט המחשב שלי, ולאחר מכן טענו שיש קשר בין מפרט המחשב שלי לאיטיות הזאת. בינתיים הדיון הזה הגיע אל קיצו בכל הקשור למפרט המחשב שלי, ואני רוצה חוות דעת על מפרט המחשב הנוכחי שלי, והאם הוא מותאם לוינדוס 7…
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום.. שמעתי שיש אפשרות כזאת לשנות תמהירות מרגע שלוחצים קליק ימני על שולחן עבודה עד שניתפח החלון של מאפיינים וזה. כמו כן שלוחצים על התחל ועד שניפתח ההתחל..! והתכוניות ששם?! איך משנים תמהירות הזאת?! תודה
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מבצע הורדה דרך הווינדואס עד שהקובץ יורד כל מה שהורד עד אז נשמר בזיכרון. כלומר עם גודל הקובץ 600 מגה וירד רק 400 אז נתפס לי 400 מגה של זיכרון. איך אני משנה את ההגדרה הזאת שזה יעשה לי הורדה לדיסק הקשיח. תודה על העזרה חברה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי.שאלה שתמיד עניינה אותי, אשמח אם מישהו יאיר את עיני. אני מכניס דיסק התקנה של XP ומריץ אותו. ההרדיסק - מנותק בכוונה! אני רואה שמתבצעת פעולת LOADING FILES עד לרגע שבו כמובן אלחץ אנטר - ותגיע ההודעה שלא נמצא הארדיסק. אבל בינתיים התבצעה טעינת דרייברים וקבצים - לאן? לאן הם הוטענו אם אין דיסק קשיח? תודה למשיבים.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
פעם שמעתי שכשאתה מוריד מערכת הפעלה ולא קונה, אז מערכת ההפעלה לא מתעדכנת. האם זה נכון והאם ישנם עוד חסרונות?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-