עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אבוי לי, זה דבר מייאש ביותר. למישהו יש ניסיון עם זה? אם כן, מישהו יודע אולי אם ניתן לעקוף את זה (אני לא מבקש הסבר). Vega

2. שלום. בזמן האחרון יש לי בעיה של התחממות יתר של המעבד לזמן קבוע (כל הזמן חם). חיפשתי ומצאתי שהתהליך -"System Idle Process" כל הזמן פועל ומנצל אחוזים גדולים של המעבד....כתוצה מכך המעבד שלי עובד רוב הזמן על אחוזי ניצול של 50-80...ולפעמים יורד לכמה דקות ל-0. בבקשה אם מישהו מוכן להסביר לי מה זה התהליך הזה...ואיך אני גורם לו "לעבוד" פחות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  3. אני רוצה לשלוח לידידה קישורים לאתרים בעברית, ואני לא סומך על זה שהאקספלורר יתקין אוטומטית... + אין לה מושג במחשבים אז מה בדיוק הקובץ שאני צריך לשלוח לה ע"מ שתוכל לראות אתרים אלו?? 2. ולא כל כך קשור, איפה אני מוריד עדכון לאקספלורר?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  4. Started by TC,

חבר שלי מתלונן שהוא כותב אימייל . בא לרשום שטרודל (Shift+2) והמחשב עושה ריסט ! ניסיתי לעשות אצלי כזה דבר והשיפט שטרודל לא עשה כלום.. יש לכם אולי מושג מה הבעייה ? או מה גורם לזה ? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  5. Started by eladbu,

שלום לכולם server 2008 מופי לי בסמן של שפות סמל של מקלדת למרות שאני על אנגלית הוא מחליף לי לעיברית מה זה הדבר הזה וכיצד אני מבטל אותו בדיקה של השרת מול אחר כל הגדרות שפה נמצאה תקינה וזה אגב רק אצל יוזר אחד. בתודה ראש

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  6. אפל משחררת עדכון דחוף למערכת ההפעלה השולחנית שלה וגם לדפדפן הספארי לכתבה

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  7. Started by samigol,

איך אפשר לפרוץ את הסיסמה של xp professional? ברור שאי אפשר את הקטע של "מצב בטוח" כי זה עובד רק בגרסת home אבל אין איזה דרך אחרת? תודה

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  8. Started by yuraxp,

שלום אני רוצה לפרמט כונן קשיח והוא NTFS, איך אני עושה זאת? ושנית איך אני יכול להפוך אותו ל FAT32? תודה מראש יורה.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  9. Started by refaels2006,

ברשותי מחשב פנטיום 4 128 RAM כרטיס מסך 256DDR . עכשיו התקנתי על המחשב הזה את גרסאות Windows XP HOME ואת PRO. עד שאלה קרסו לגמרי . אני לא מתכוון להתקין אחד מאלה מחדש וגם לא את Windows 98 .. אני יודע שאין תמיכה לWindows 95...אבל אני רוצה להתקין אותו בכל זאת . יש לי את הדיסק..(צרוב מהאימיול) עם סיראל...הבעייה שחסרים לו קבצים למרות שצרבתי את קובץ ISO כראוי . השאלה שלי בכל מקרה היא : מה יותר עדיף למחשב שלי מבחינת הרצה ?.. אמרו לי פעם ש95 עדיף .

10. המעבד הוא E6750 ויש לי 2GB זכרון... האם עדיפה גרסת 64BIT מאשר 32BIT?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  11. שלום, תוכלו בבקשה לתאר לי מה הצעדים שצריך לעשות כדי לקבל את כל האפשרויות שהמערכת מביאה? האם זה כך?: 1) פירמטתי את המחשב. 2) הכנסתי דיסק. 3) הופיע אשף התקנה ואני הולך לפיו. 4) מכניס סריאל 5) מסיים התקנה. ... מה הלאה? אני הבנתי שיש כל הזמן תוכנה שרצה ברקע ובודקת שהעותק שלך מקורי ומדווחת למיקרוסופט. איך היא עושה זאת? האם אני יכול להשתמש בדיסק שקיבלתי מחבר (אני די בטוח שמדובר בדיסק מקורי) ובסריאל שלו? האם אני יכול לרכוש סריאל בנפרד כדי שזה יהיה יותר זול? תודה.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  12. Started by wishmonster,

ב WIN XP שאני מדליק את המחשב זה מבקש סיסמה ואין סיסמה אני לא מקליד כלום ולוחץ אישור וזה נפתח כאילו יש לי כמה משתמשים וזה משתמש בלי סיסמה (אין לי כמה משתמשים) מה לעשות כדי שזה לא יהיה? (שיכנס אוטומטית) תודה לעוזרים!

13. Started by IlanF,

אני רואה שהדיון של XP SP3 וויסטה SP1 נעלם מהסטיקי, אז אני אשאל כאן... אני צריך קישור מהיר להורדה של SP3 לXP. ממיקרוסופט זה מוריד לי ממש לאט (40-50KB). חשבתי אולי יש טורנט לזה, אבל לא הצלחתי למצוא (מקסימום שראיתי זה XP לא חוקי שבא עם SP3 מובנה...) קיצר, קישורים מהירים יתקבלו בברכה...

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  14. Started by alex28,

שלום רב לכולם אני רוצה לדעת מה הבדל בין SP3 לSP2 ועוד דבר אם אני מתקין את SP3 יהיה בעיות עם התקנת דריבריים?? בקיצר האם שווה בכלל להקין את SP3??

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  15. שבוע טוב לכולם אז ככה משהו מוזר קורה לרזולוציה, התצוגה לא נמתחת ומשאירה לי פסים שחורים מסביב לשולחן העבודה, כלומר התמונה של שולחן העבודה מוקטנת. רק שאני שם רזולוציה גבוהה 1200 1900 אז זה מתפרס לי על כל המסך עדכנתי את הדרייברים של כרטיס המסך שהוא ATI 4870 PWOR COLOR 1GB גירסה 9.11 והדרייבר של המסך שהוא SAMSUNG T220P גם שהסרתי את הדרייבר של כרטיס המסך עדיין נתקלתי בבעיה. אציין שבוינדוס ויסטה ואקס פי לא קרה לי תמיד המסך נמתח לקצוות. יש פתרונות לתופעה ?

16. Started by ccc,

למישהו יש ערכי רג'יסטרי שימושיים שחשוב לשים ובטוח הם לא דופקים את הווינדוס? כל התוכנות שניסיתי דופקות... תודה... אם אפשר הסבר מלא על כל דבר. ולמה לא להתקין אם יש סיבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. עריכה - הבעיה הקודמת הסתדרה בקשר לדיווח שגיאות .. אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת ??? האקספלורר לא שומר לי סיסמאות, כל אתר שאני רשום בו אני צריך להתחבר מחדש בכל פעם שאני נכנס .. אפילו שאני מסמן בהתחברות שיזכור אותי ולא עושה מחיקה של קבצי Cookie וכד' .. למה זה ככה ?! ??? תודה רבה מראש, שבת שלום ..

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by POD,

שלום לכם, אני אנסה להסביר את הבעיה בפשטות: לאחר סימון של אייקון כלשהוא ולחיצה על מקום ריק, נשארת מסגרת מקווקות ריקה סביב האייקון. המסגרת הזו נעלמה לי. איך אני מחזיר אותה? ניסיתי לשחק עם ה- show translucent selection rectangle וזה לא עובד. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  19. יש לי Windows7 Ultimate. בSounds יש את כל הקולות חוץ מהפתיחה כשמפעילים את המערכת הפעלה. האם יש דרך נוספת להעלים את הקול המעצבן הזה? או שדבר יותר פשוט: אפשר לעשות mute לכל הsound כל פעם שאני מפעיל את המחשב?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  20. Started by bikram,

שלום, בעיה קטנה שאשמח לפתור... הגדרתי ב-power options כיבוי כוננים, stand by ,וכן hibernate. למעט כיבוי המסך שום דבר אחר לא מתבצע. כמו כן ניסיתי להפעיל את אפשרות ה-stand by מתך תפריט ה- turn off computer, ואז המחשב נכנס למצב זה למשך כדקה, ומתעורר לבד. תודה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  21. Started by edoson,

כבר הגדרתי שפה עשרות פעמים והנה נתקלתי בבעיה מוזרה מאד... התקנתי עברית ואנגלית, אבל כשאני לוחץ CTRL+SHIFT לא מתחלפת לי השפה, וגם אין לי ICON של השפה על ה TASKBAR, נכנסתי להגדרות ובדקתי שמוגדר החלפת שפה ע"י לחיצה על מקשים אלו... זה מוגדר. לכן הגדרתי CTRL+SHIFT+1 = אנגלית CTRL ?SHIFT?2 = עברית וככה אני דווקא כן מצליח לעבור בין השפות... כמו כן בדקתי שמסומן ב V "הראה אייקון של שפות על סרגל המשימות" (הניסוח המצאה שלי) והוא מסומן ולמקות זאת אין לי ICON של שפות... מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. נרשמתי לתוכנית של מיקרוסופט וכשהגעתי לדף ההורדות מצאתי שאין גירסה בעברית אז הורדתי את הגירסה באנגלית. לאחר גיבוי מלא של מערכת ההפעלה על כל מקרה שיבוא. ניגשתי לשידרוג דרך קובץ הISO ובזמן ההתקנה רשום שאין באפשרותי לשמור את האפליקציות כי מערכת ההפעלה משתמשת בשפה שונה מזאת שאני מתקין. שיניתי את שפת המערכת לאנגלית אך ללא הועיל. יש למישהו מושג איך או אם בכלל ניתן לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. מבלי למחוק את הvista -יש לי מחיצה פנוייה-כך שבאיתחול אוכל לבחור מבין שניהם תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  24. פתאום האייקון של "המסמכים שלי" על שולחן העבודה מופיע בשתי שורות...יענו המסמכים שורה אחת, ושלי שורה שניה...ואני רוצה את זה בשורה אחת זה ממש מציק לי... ניסיתי לשנות שם ולכתוב שוב פעם - לא עזר...מה עושים? :-[

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  25. שלום לכם, בלי ידיעתי, נוצר כונן Q, וכך גם קרה לחבר שלי. אני לא יכול להכנס אליו, גם לא דרך 'ניהול דיסקים'. איך אני יכול למחוק אותו (חלונות 7)?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.