Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כמה בערך גיסראת הhome edition אמורה לעלות? תודה....
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אהלן.. לאחרונה התחלתי להתעסק קצת עם המערכת הפעלה והאפשרויות תקיה (סוגי קבצים) וכנראה ששיניתי משהו. איכשהו גרמתי לכך שברגע שאני נכנס לתקיה מופיעה לי הודעת שגיאה כמו בתמונה, לכל התקיות. אם אני מבקש לסייר לאותה תקיה אין שום בעיה אבל לפתוח אותה באותו חלון זה פשוט לא אפשרי. מה אוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו? http://img220.imageshack.us/my.php?image=90497962.jpg [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
לילה טוב לפעמים קופצים לי הפינגים במשחקי רשת אני משחק RAKION והפינגים קופצים ל3000 4000 לאיזה דקה וחוזרים ל50 -70 אני לא עובד אם אימיול או שום תוכנה אחרת אך ורק המשחק.. דיברתי עם בזק עשינו בדיקות פינג והכל סבבה.. ניסיתי לעדכן כרטיס קול,מסך,DIRECTX אני עם מודם ALE 150 עדין לא מצאתי חשבתי להחליף את המודם למודם רשת כי זה האפשרות היחידה.. תודה :xyxthumbs: עריכה: בטעות שמתי בפורום וינדוס תעבירו בבקשה לרשתות סליחה ותודה
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום בעייה כזאת בזמן שאני מפעיל את המחשב עולה המסך הכחול של ברוך הבא ואז אחר כך הוא עוצר בפונט של האקספלואר הבעייה שהכל נעלם אחרי שאני לוחץ קונטרול אלט דאל סוגר בישומים את האקספלורר ואז פותח מחדש את האקספלורר הא מחזיר לי את השולחן העבודה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיר שאחרי חזרה ממצב HIBERNATE המחשב יגיע ישר למצב עבודה ולא למסך של הLOGON? ניסיתי לעשות AUTO LOGON עם הTWAEK UI אבל זה לא עובד. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני לא יודע אם מותר לפרסם את הלינקים פה, עם קצת רצון אפשר למצוא אותם בלי בעיה אבל הנה הפירוט של מה שתוקן: 938194 Vista Compatibility and Reliability Pack This update resolves a number of individual issues which may be affecting some computers running Windows Vista. These issues have been reported by customers using the Error Reporting service, product support, or other means. Installing this update will improve the reliability and hardware compatibility of Windows Vista in a variety of scenarios. Some examples of the improvements contained in this update are: * Improved reliability and compatibility of Vista when used with newer graphics cards in several specific scenar…
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי אקס פי פרו באנגלית. אני רוצה ליצור הרשאת גישה (עם סיסמא) לספריה מסוימת. קראתי את ההוראות באתר של מיקרוסופט. כתוב שם לסמן את התיקיה, לגשת למאפיינים ולבחור לשונית security . הם כותבים שאם לשונית זו לא מופיעה לגשת ולהוריד את סימון ה"וי" מאפשרות של שיתוף פשוט של קבצים. מילאתי אחר הנחינ זו אבל הלשונית בכל זאת לא מופיעה. אשמח לקבל פתרון/ הצעה לבעיה.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באחד המחשבים..אני מפעיל את המחשב, הווינדוס נטען(עם הפס הכחול..) מסיים, ואז המסך פתאום לא מראה כלום(כאילו הוא נכבה). והמחשב עצמו ממשיך לרוץ. עכשיו ניסיתי להכנס למצב בטוח, אבל הבעיה שאחרי שאני לוחץ F8, ומגיע למסך עם האופציות בחירה לSAFE MODE. אין לי אפשרות לזוז במקלדת. היא לא מגיבה. משהו מוזר.. יש לכם אולי הצעות מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה Windows Doctor. לאחר שהפעלתי את התוכנה ועשיתי אופטומיזציה של המערכת, אנני רואה את השירותים כמו אנטי וירוס, שפה, סקייפ ועוד. באיתחול דרך MSCONFIG זה מה שמופיע לי ואני לא יודע אם השרותים האלה מופעלים, למרות שאוירה אנטי וירוס מתעדכן עם עלית המערכת. כיצד אני מחזיר הכול לקדמותו ?. בתודה מראש לכל המגיבים...
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
hello:D i install winx64 and i have a prob i cant write in hebrew and i see all the hebrew from left to right if someone can help me plz 10q
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מנשמע אנשים 8) יש לי XP Pro, דרייברים מותקנים, הכל עובד מצויין. אני מתכנן על Dual Boot עם Vista Ultimate 32Bit. לאיזה רכיבים צריך להוריד דרייברים? בחיים שלי לא התקנתי מערכת הפעלה, אז נא להסביר לי כמו לילד מפגר. אני בטוח שצריך לכרטיס מסך, כרטיס קול... גם ללוח אם? ומעבד? ו BIOS? (מה זה בכלל) אם תראו את המפרט, יש לי לוח ע?ם nForce 4. אז השאלות: 1. האם יש תהליך כלשהו שצריך להעביר את הוינדוס? Optimization משהו? האם זה נחוץ / מומלץ / אם אתה נוב אז עדיף שלא? 2. לאיזה רכיבים נחוץ להוריד דרייברים? 3. האם להוריד דרייברים ללוח אם מהאתר של DFI או מהאתר של NVIDIA? 4. התקנת דרייברים של NV מסירה את הצורך להוריד דרייברים לכרטיס קול? כמו שאתם רואים, יש לי בלאגן עצום. תודה
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס ויסטה ועוד 2 מחשבים. שאני מנסה לגשת לתיקיות המשותפות שעל המחשב שלי דרך מחשבים אחרים זה מבקש סיסמא... אני יודע איך לבטל את הבקשה לסיסמא. השאלה היא איך אני משנה את הסיסמא? תודה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
תודה למי שייעזור
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
*כותרת* הסריאל נאמבר עדיין יהיה טוב לא? *בגרסת HOME.
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
b]שלום לכולם , יש לי בעיה במחשב - המחשב הינו מחשב חדש בן חודש , מעבד QUAD זיכרון 4 ג'יגה וכו' בכל אופן, בהתחלה התקנתי XP רגיל ואז החלפתי ע"י פירמוט לXP חדיש יותר.. ומאז כל פעם כשאני מדליק את המחשב בשלב הBOOT המחשב מייד מתחיל לעשות SETUP לווינדואוס אלא אם אני מספיק לשנות( במסך שמופיע למשך 5 שניות ) להפעלת הווינדואוס זה לא משפיע לדעתי על תפקוד המחשב אלא רק על הנוחות בהדלקה.. מי שיכול לעזור , אני אשמח.. תודה !
-
- 10 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אולי זאת שאלה קצת מפגרת אבל זה משגע אותי... רציתי לשאול אם יש דרך שהחלונות באקספלורר יפתחו בגודל מלא... הכוונה אם אני לוחץ על קישור קליק ימני ופתח בחלון חדש שיפתח בגודל מלא... זה נפתח לי מן ריבוע קטן קטן ומעצבן... תודה רבה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב חדש עם 4 ראם ורק לאחר שהתקנתי את הויסטה 32 ביט הבנתי שהיא לא מנצלת את ה4 ועכשיו יש לי 3. אוקי הויסטה שקניתי היא גירסת ה ultimat אבל upgrade ל xp. עכשיו יש דרך להחזיר את מערכת ההפעלה ל xp מכיוון שהויסטה היא upgrade והתקנתי קודם xp?? או שאני יכל לעדכן את הויסטה ל64 ביט??. כי אין לי כוח לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP בעברית הוא מעודכן כל הזמן אף פעם לא עשה בעיות פתאום יום אחד הוא נהפך חלקו לאנגלית בתפריטים ועוד כמה דברים עשיתי שחזור מערכת ליום שלפני שזה קרה.. ושוב אותה בעיה חזרה.. מה עושים ??
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם =) אממ.. יש לי בעיה נורא מעצבנת עם אקספלורר, קור לי הרבה פעמים שאקספלורר פשוט קורס כשאני מתעסק עם קבצי ווידאו כבדים. וזה קורה לי לעיתים קרובות גם פעם קרה שכשנכנסתי לספריה שהיא יחסית עם הרבה קבצי מדיה כבדים, האקספלורר באופן חד החל להשתמש ב-99 אחוז מהמעבד, וגם כשיצאתי מהספריה הוא לא חדל בכך... אגב, כדי לשלול את האפשרות שאולי אני צריך עדכון לווינדווס אז לא, כי אני על sp 1, ועשיתי את שאר העדכונים לפני שבועיים תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1. ספריית WINDOWS שלי שוקלת 1.66GB וזה נראה לי ממש הרבה... האם זה גודל הגיוני או לא? במידה ולא, מה אני יכול לעשות כדי לצמצם את הגודל שלה? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
אין לי מושג למה .. אבל הדפדפן שלי (Explorer) לא מריץ java script... כל פעם שהוא נתקל בקישור או פעולה של java script הוא פשוט לא מבצע כלום... אם למישהו יש מושג והוא יכול לעזור אני אשמח....
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אופציה כזו להרצה של תוכנת החיפוש המובנית של חלונות מפקודה מחלון הדוס של חלונות. (כמו פקודת ה- SHUTDOWN וכו..) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אז כך יש לי לוח אם GA-EP43-DS3L הביוס מעודכן לגירסה האחרונה והכל עובד חלק רק כשאני "מעיר" את המחשב ממצב SLEEP (S3 STR תוך כשניה אני מקבל מסך כחול ואז הוא עושה ריסטארט! בבקשה עזרה! תודה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... מפרט יש בצד ימין. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-