עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by asichen,

האים אני יכול לימחוק את כל הקבצים שבתמונה?? http://planet.nana.co.il/asichen/0003.jpg

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  2. בזמן האחרון מערכת ההפעלה לוקח לה הרבה זמן עד שהיא עולה לוקח כ 4-6 דקות . המסך נפתח . למטה רואים הכל ( את השעון . רמקולים . תוכנות סריקה . התחל . אאוטלוק וכד' ) אך לוקח הרבה זמן עד ששולחן העבודה כולו עולה . מה עושים ??? ד.א. ביצעתי סריקה של combo fix -אך אני לא יודע כיצד לנתח את הנתונים - אם זה יכול לעזור . תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  3. שלום באם קניתי VISTA 64 BIT פרימיום OEM ואני רוצה להחליף מחשב אחר ולהתקין שם את התוכנה האם יש בעיה ? באם כן מה עושים ? האם אני צריך להוסיף כסף ולשלם למיקרוסופט ?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by מחסל האגדות,

שלום, יש לי windows xp sp3 שהותקן באנגלית והוספתי MUI עברית. רוב התפריטים עברו באמת לעברית אבל שמתי לב שיש חלק מהדברים שלא עברו לעברית ונשארו באנגלית, שלא כמו בהתקנה של windows xp שמותקן בעברית. השאלה היא כזאת, האם אפשר להפוך את כל ה-windows לעברית ממש כמו שמתקינים אותו מהתחלה בעברית? תודה ויום טוב.

5. Started by 246810,

יש לי לוח אם 945G של ASUS כשאני התקנתי את הדריבר של הלוח יש כמה אפשרויות הראשונה זה להתקין את הצ'יפ השני זה להתקין כרטיס קול מובנה והשלישי שרק הוא עשה לי בעיות בהתקנה זה הכרטיס רשת אחרי שההתקנה הגיעה עד הסוף במקום שיהיה כתוב FINISH מופיעה הודעה של התקנת חומרה."התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו: Attansic L1 Gigbit Ethernet 10/100/1000Base-T Adpter לא עברה בדיקות של Windows Logo לאימות התאימות שלה לXP המשך התקנת התוכנה עשוי לפגוע בפעולה התקינה של המערכת או ביציבותה . MICROSOFT ממליצה בחום לעצור כעת את ההתקנה ולפנות אל ספק החומרה לקבלת תוכנה שעברה את הבדיקות של WINDOWS LOGO מה עלי לעשות?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by liran2003,

הווידנוס לא עולה ובכונן של הווינדוס יש קבצים חשובים. איך אפשר לגבות את הקבצים שבכונן(להעביר אותם לכונן אחר)? האם יש דרך? חוץ מלהעביר את ה-hd למחשב אחר..

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by assaf990,

באנגלית אבל שאוכל להוריד על DISKONKEY ואז להתקין אותו על המחשב שלי (שלא מחובר לאינטרנט) מאיפה מורידים דבר כזה? וגם עוד שאלות על WIN2000) ב. מה מחליף את MSCONFIG ב-WIN2000? או איך אני שולט על תוכנות שעולות עם האיתחול? ג. לאחר מצב המתנה - המחשב ב-WIN2000 מסרב להתעורר!! ESC אנטר עכבר - לא עוזר!! ד. בכניסה למצב בטוח אז העכבר והמקלדת לא מגיבים למרות שהכל דולק אצלהם (ובמצב NORMAL) הם עובדים

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by kagaz,

במהלך העברת קבצים מצורפים לא ניתן להשאר בקובץ הרצוי ונדרש לעשות בכל פעם מחדש את כל המהלך. ב win xp לא הייתה בעייה כזו

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  9. Started by Xstyle,

אז ככה יש לי וינדוס Xp pro והיום בטעות מחקתי תסמל של ה מחשב שלי עכשיו אם אני עוש ה קיצור דרך למחשב שלי אז יענו זה קיצור דרך ולא הסמל המקורי ועכשיו אם אני רוצה ליכנס לעשות מאפינם וליכנס ל מנהל התקים וכול זהה אין לי שם וזה בעיה ליכנס לשם מישהו אולי יודע איך ליצור סמל חדש ??

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by yan,

רציתי לדעת אם אפשר לעשות כמו שיש מדריך ליצור ולצרוב דיסק עם XP+SP2 אז אולי מישהו יודע איך להוסיף לXP עברית ואז לצרוב את זה שזה כבר XP ישר בעברית ויש לי את הדיסק Windows XP Multilingual User Interface Pack אם מישהו יודע זה יעזור לי מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by SweeT_EviL,

אין הרבה מה להגיד חוץ מזה שקיבלתי פול כאלה. אני לא יודע אם זה קשור/גרם אבל כשקמתי היום המחשב שלי היה מכובה, והוא היה אמור להיות דלוק. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  12. אני רוצה לעשות רפיר על ההתקנה כי המחשב מתחיל להיתקע לי...... האם הגדרות הרשת ימחקו לי ואני יצתרך להגדיר אותם מחדש?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  13. כרגע יש לי xp ואני רוצה גם שאוכל להשתמש ב98 איך אני עושה את זה בלי לפרמט את xp? תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by duek-m,

שלום, אני משתמש בבוינדווס 7 ופתאום המסך נתקע כל כמה רגעים למשך כמה שניות ואז משתחרר. יש למישהו מושג אולי למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by NETANELKOREN,

שלום. האם שמעתי נכון שהמדיה סנטר יפעל בוויסטה הום פרומיום ובאולטימט ואני רוצה לקנות שלט למדיה סנטר אז שאלתי היא כמה כסף עולה השלט

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by iz,

כל פעם שהמחשב עולה אני מקבל את ההודעה הבא שגיאה בטעינת c:\windows\newdot~1.dll המודול שצויין לא נמצא

17. יש לי כונן חדש בנפח 160 ג'יגה וינדוס מזהה רק 130 במה יכולה לניות טמונה הבעייה הביוס קורא 160 sp2 מותקן כולל כל התוספות...מה יכולה להיות הבעייה?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  18. ב win xp יש בתפריט התחל "המסמכים האחרונים שלי" שמראה את המסמכים האחרונים שפתחתי, כיצד אני מבטל את זה?כלומר שלא ישמור אותם ולא יראה מסמכים אחרונים? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  19. שלום לכולם. אתמול קיבלתי מחשב נייד חדש של לנובו עם ווינדוס ויסטה בייסיק. מכיוון שאיני מורגל לווינדוס החדש החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס xp (דיסק מקורי ד"א). כנראה שהדיסק היה דפוק מכיוון שבזמן התקנת ווינדוס קפצו חלונות שגיאה שהצהירו על בעיה בהעתקת קבצים מסויימים. לא הצלחתי לפתור את הבעיה לכן נאלצתי להורות להתקנה להמשיך בלי הקבצים הנ"ל. לאחר שהותקן הווינדוס הכנסתי את הדיסק שוב בכדי לתקן (repair) את מה שלא הותקן. לאחר שגיאות חוזרות ונשנות נאלצתי לפרמט שוב, ובזמן טעינת הקבצים מהדיסק קפץ לו מסך כחול נחמד ומפחיד שהכריז שעקב בעיה בהתקנה הוא נאלץ להעיף אותי בחזרה לשום מקום.... בכל מקרה, לאחר החלפת הדיסק יש לי בעיה כזאת: אם אני מחליט לתת לדיסק לעלות, מתחילה טעינת הקבצים של…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by snaidis,

ה scheduled tasks שלי לא פועל. ניסיתי לעשות המון דברים כמו להפעיל דרך הSERVICES ועשיתי בדיקה עם HIJACKTHIS והגעתי למצב של פורמט. אחרי הפורמט הכל היה בסדר, אך לאחר כמה חודשים הבעיה שוב חזרה וזה די מפריע לי כי הנורטון עושה את העידכונים שלו בתיזמון עם ה scheduled tasks ואם הוא לא מופעל אז אני צריך כל הזמן להפעיל עדכונים בעצמי ואני שוכח. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by adibs7,

יש לי ווינדוס XP בעברית הוא מעודכן כל הזמן אף פעם לא עשה בעיות פתאום יום אחד הוא נהפך חלקו לאנגלית בתפריטים ועוד כמה דברים עשיתי שחזור מערכת ליום שלפני שזה קרה.. ושוב אותה בעיה חזרה.. מה עושים ??

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  22. שלום! יש לי מעבד 5200 של amd ו 2 גיגה זיכרון במהירות 800 כמובן ddr2 ורציתי לדעת אם ויסטה ירוץ חלק על המחשב שלי.. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by nir_varon,

אין לי מושג למה .. אבל הדפדפן שלי (Explorer) לא מריץ java script... כל פעם שהוא נתקל בקישור או פעולה של java script הוא פשוט לא מבצע כלום... אם למישהו יש מושג והוא יכול לעזור אני אשמח....

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  24. איך אני מבטל את זה? הדפדן הוא אינטרנט אקספלורר 7.

• 7 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים