Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם, כחלק מפורמט שעשיתי העתקתי את כל תיקיית היוזר שלי למחיצה נפרדת כגיבוי, עכשיו אני רוצה להשמיש אותו אז פשוט העתקתי שוב את התיקייה לDocuments&Settings אבל הווינדוס לא מזהה את התיקייה כיוזר, יש משהו שניתן לעשות? (חוץ מלהעתיק כל רכיב ידנית?) נ.ב- מצטער אם זה נראה פרימיטיבי משהו, אני פשוט לא כזה גאון מחשבים בלשון המעטה.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני רוצה לחזור לויסטה. אני יודע שיש את ה WINDOWS EASY TRANSFER. השאלה אם זה יעבוד מ WINDOWS 7 ל VISTA מישהו יכול לשפוך אור על העניין?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
קודם כל האם יש הבדל בין פירמוט דרך דיסקט איתחול (דוס) לבין פירמוט דך ההתקנה של XP? והאם יש הבדל אם מפרמטים את המחיצות האחרות דרך הווינדווס עצמו או דרך הדוס?? והאם אחרי שמפרמטים את C , נגיד יש משחקים שמתקינים והם נכנסיפ לתפריט הוספה/הסרה אז מן הסתם יש להם קבצים בכונן המערכת מה קורה אם מפרמטים את כונן C (למרות שהמשחק מותקן במחיצה אחרת)?? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
טוב אז ככה אתמול חזרתי מטיול שנתי , פתחתי את המחשב והוינדוס ניתקע לי בקטע של היוזר של הברוך הבא זה רושם לי . Loading your setting - saving setting - Logging off אין לי מושג מה אני צריך לעשות , האמת אולי לפרמט אבל יש לי פול דברים שאני צריך לשמור לפני זה . אם יש מישהו שמבין בזה או שיש לו משהו לעזור בקשה בקשה תרשום ניסיתי לעשות הרבה פעמים להכנס על מצב בטוח אבל גם זה לא עוזר ואני צריך לדעת אם אפשר לעשות אופציה בוינדוס שאפשר לעשות התקנה מחדש בלי למחוק קבצים שיש על המחשב . אם מישהו מבין שיעזור תודה.
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום הוונדוס שלי בעברית אבל הלוגו באנגלית ואני לא מצליח לשנות אותו לעברית ניסיתי בהגדרות של הלוח בקרה אבל שום דבר לא עזר....
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
תראו אני לא יודע למה אבל ההודעה הזאת קופצת לי בהפעלה של המחשב אל תגידו לי לסרוק אני יודע כבר ניסיתי הכל, מישהו יודע מה זה התקלה הזאת ואיך פותרים אותה?
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
1. יש גרסאות 64ביט לנוד32 ול-winrar ? 2. גרסאות 32ביט יעבדו על מערכת 64ביט?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום הזה שמי יריב בעקבות קצר חשמלי בספק הכוח החלפתי את תוכן המארז לאחר התקנת windows והתוכנות אשר אני משתמש בהם קבוע בסיום העליה אני מקבל את השגיאות הבאות: CtSpkHIP: CTHELPER.EXE Appliction error the instrument at"0x7c911430" referenced memory at "0x7661777c" the memory could not be "read" CtHeleper - Apollo: CTHELPER.EXE Appliction error the instrument at"0x00c8b596" referenced memory at "0x00000008" the memory could not be "read" בעייה נוספת היא כאשר אני מבקש לכבות את המחשב הוא מבצע restart ולא shut down רק כאשר הוא עולה בפעם השנייה בזמן הכנסת הסיסמא אני מבקש shut down המחשב מבצע זאת אשמח לתשובה מהירה לילה טוב יריב
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אחרי כל 15 דקות אחרי שהמחשב נדלק, יש מסך כחול והמחשב עושה ריסט אולי זה קשור ורגסטרי תודה רבה מראש למי שמוכן לעזור
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי להעלות בפניכם בעיה שלא מצאתי לה פיתרון מזה הרבה זמן ואולי מפה תגיעה הישועה. יש לי קובץ, סרטון וידאו שחברה שלי הכינה לי, שכל פעם שאני נכנס לתיקייה שמכילה אותו רשום לי שגיאה של אינטרנט אקספלורר. בנוסף, כשאני מנסה להפעיל אותו, יש גם שגיאה של מדיה פלייר. עכשיו, לאחר איזה חצי שנה שלא נגעתי בזה. היא הכינה לי עוד סרטון ושוב אותה הבעיה. לא משנה באיזה תיקייה זה נמצא, לכל תיקייה שאני אכנס אליה והקובץ ימצא שם, יש בעית שגיאה של אקספלורר. מה עושים במצב כזה? זה עובד אצלה במחשב, אצל אחותי במחשב, רק אצלי זה עושה בעיות. אגב, יש לי Windows xp proffesional עם SP2 . תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין SP1 ואז במהלם ההתקנה (דקה לאחר פתיחת האשף של ההתקנה) מופיעה לי הודעת שגיאה כזו: the file c:\windows\system32\drivers\atapi.sys is open or in use by another application. close all other appilication and then click retry ואני נשבע - אין לי אף תוכנה ברקע. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 945G של ASUS כשאני התקנתי את הדריבר של הלוח יש כמה אפשרויות הראשונה זה להתקין את הצ'יפ השני זה להתקין כרטיס קול מובנה והשלישי שרק הוא עשה לי בעיות בהתקנה זה הכרטיס רשת אחרי שההתקנה הגיעה עד הסוף במקום שיהיה כתוב FINISH מופיעה הודעה של התקנת חומרה."התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו: Attansic L1 Gigbit Ethernet 10/100/1000Base-T Adpter לא עברה בדיקות של Windows Logo לאימות התאימות שלה לXP המשך התקנת התוכנה עשוי לפגוע בפעולה התקינה של המערכת או ביציבותה . MICROSOFT ממליצה בחום לעצור כעת את ההתקנה ולפנות אל ספק החומרה לקבלת תוכנה שעברה את הבדיקות של WINDOWS LOGO מה עלי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי כשאני רוצה לשמוע במחשב קבצי MIDI אני לא שומע כלום.... איך אני יכול להגדיר בווינדוס שאני יוכל לשמוע MIDI במחשב?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
כבר כמה ימים שאני פותח את האקספלורר הוא נתקע ואז אני פותח עוד אחד ואז גולש בו והראשון נתקע לתמיד עד שאני עושה לו סיים כעת.. מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לא גירסאות פרוצות. מתי אוכל להוריד אותו למחשב שלי. ה-XP שלי באנגלית.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
כשאני עושה הפעלה מחדש של המחשב עולים לי 3 אופציות כניסה לWindows הבנתי מתכנאי שזה התקנה של Windows על Windows, איך אני מפרמט בצורה כזאת שעולה לי אוטומטית ה Windows בלי לבחור בין ה3 אופציות ???
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
is there a big diffirence between SP2 and SP2 GHOST ZERO ??
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אז ככה.. כל צ'ט שאני נכנס אליו.. רשום לי "נותקת מהשרת" כיצד עליי לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי , יש לי כונן שאני מחבר חיצונית ע"י חיבור USB זה HD רגיל בחיבור פשוט של IDE ל USB בקופסה. יש לי XP עם יוזר אחד בבית שהוא ADMIN , אבל אני רוצה להגביל גישה לכונן בלי הגדרת עוד יוזרים על המחשב האם יש דרך?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אחרי כמה שעות שהמחשב שלי נשאר דולק... המחשב מתחיל לקרטע.. כלום לא זז טוב, המעבד מתאמץ קבוע !! ורשום בTASK MANAGER שזה ה System Idlle Process .. מה זה?? איך אפשר לעצור את זה או לגרום לזה לא להפריע בצורה כזאת???
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת בשעון, שאני לא יכול לסדר כבר המון המון זמן... השעה מוצגת בשיטת 12 שעות במקום 24... כלומר השעה עכשיו 22:09 - אצלי זה מציג 10:09 PM... ועוד משהו... עם המעבר לשעון קיץ, השעון אצלי במחשב מציג שעה 1 לפני... אם אני משנה, אחרי הדלקה חדשה של המחשב השעון חוזר להראות שעה 1 לפני... תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
נכון בויסטה יש את תיקיית המסמכים שמרכזת את כל הדברים? יש אפשרות ליצור עוד תיקייה כזו? במקום לפתוח שני חשבונות משתמשים.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-