עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום...יש לאבא שלי מחשב פנטיום D ואני מעוניין לבצע משהו מעניין עליו משהו שעוד לא ניסיתי...אני רוצה שיהיו על המחשב שני דיסקים קשיחים כול אחד עם המערכת הפעלה שלו (לצורך העיניין לאבא שלי יש 98 בגלל כמה תוכנות שיש לו ולאחים שלי יש XP) אני מעוניין שיהיה אפשרות כמו שעושים שני מישתמשים בדיסק קשיח אחד אז האם אפשר לעשות שיהיו שני דיסקים קשיחים ופשוט יהיה אפשר לבחור מאיזה דיסק קשיח הוא יעשה BOOT (כלומר לבחור כשהמחשב מתחיל לעלות) אפשרי? אחד מהדיסקים הוא SATA השני הוא IDE עריכה: או שאפשר לעשות כך שלחלק את הדיסק קשל הSATA לשני מחיצות לעשות שני מישתמשים שכול מחיצה תיהיה 40GB (שני הדיסקים כול אחד מהם 80GB) ואת הIDE לעשות כדיסק קשיח משני? אבל איך הוא ייפעל כמשני? אצל שניהם הוא יהיה משני …

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  2. Started by Anatal,

זאת בעיה שצצה לי כל זמן קצר, וחיפשתי בפורומים השונים ובתמיכה של מיקרוסופט ואין הסבר מדויק כיצד אפשר לתקן. אינני יודעת מה קרה שזה התחיל, זה קרה אחרי שהוצאתי את כל החוטים מהמחשב לשם ניקיון חדרי, ושנדלק המחשב התחילה הבעיה הזאת. אני מקווה שכאן תוכלו לעזור לי ולהסביר לי מה זה התוכנית הזאת ואיך אפשר להיפטר ממנה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dbx22,

האם אפשר למחוק את הקובץ winload.exe ? כי הוא נדבק לי בוירוס, אם אני ימחק מה יקרה?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  4. Started by nemo,

אני רוצה לפתוח משמתמש נוסף בווינדווס XP. פתחתי כבר משתנמש נוסף אבל מחקתי אותו כי אני רוצה משתמש שיהיה כאילו עם מחשב ריק שיש בו רק ווינדווס ואז כל דבר שאני רוצה להתקין במשתמש החדש אז אני יצתרך להתקין מחדש וגם שיהיה לו כונן נפרד. איך עושים את זה?? תודה

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  5. Started by 1900GT,

שלום, אני הולך לפרמט את המחשב. ויש לי שאלה. היום יש לי כונן של 160GB שמחולק לשני מחיצות. באחד יש את ווינדוס וכל התוכנות ובשני יש את כל שאר הקבצים שאני משאיר ולא מפרמט. השאלה היא אם כדי לחלק ל3 מחיצות? בראשונה יהיה רק הווינדוס. בשנייה יהיה רק התוכנות. ובשלישי כל שאר המסמכים והקבצים. והאם זה בכלל אפשרי נגיד לפרמט רק את המחיצה הראשונה והתוכנות יפעלו אחרי זה?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  6. Started by The Ball,

שלום חברים, לאחר עדכון ל- 8.1 ובעת קישוריות ל- wifi, המערכת כותבת לי שהחיבור מוגבל. אני חווה ניתוקים ואיטיות כללית בגלישה. ניסיתי להתקין דרייברים מהאתר של asus אך ללא הצלחה. דגם המחשב asus n56vb. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  7. לאחר שחזרתי מגיבוש טייס (לכל מי שרוצה לדעת סיימתי ושרדתי את הגיבוש אך תכונותי לא התאימו לקורס טייס... :-\ ) פתחתי את הICQ וקיבלתי עשרות בקשות מאנשים פה לקבל את הלינק. וגם באתר ראיתי שהתר'ד שלי הפך לוויכוח ציבורי. תגובה: לפי דעתי התוכנה חוקית למי שיש בבעלותו את התוכנות המלאות של העזרים שיש שם. אם צוות HWZONE החליט שלא להסתכן ולפרסם את הלינק אני מבין אותו ולכן מי שרוצה להגיע אל הלינק יוכל לעשות זה דרך האתר שלי ללא שום קשר לאתר זה ובלי מעורבותו בעניין או כדרך פרסום של התוכנה המעורערת שלי. האתר שלי אני מקווה לא צריך להצנזר או משהו כזה, זה לא אתר WAREZ או אתר הורדות זה סתם אתר נחמד אם כל מיני סרטונים נחמדים וכאלה כלומר חוקי לגמרי! לינק לאתר שלי מופיע פה בצד <-…

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  8. Started by Wolf-Net,

קבלת את הדיסק והתקנתי אותו עכשיו השאלה איך אני מתקין עברית האם אפשר להשתמש ב- Mui כמו ב- XP הישן? תודה רבה על העזרה זאביק.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by sagim194,

יש לי לוח אם abit ip35-e. יש לי win7 וכאשר הדלקתי את המחשב קיבלתי את ההודעה bootmgr is compressrd press ctrl+alt+del to restart ולאחר המכן המערכת הפעלה לא עולה. לפי מה שהבנתי אני צריך להכניס את הדיסק של מערכת הפעלה ולעשות תיקון, הבעיה שכאשר אני מכניס את הדיסק לא קורה כלום. יש פתרון??? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Lethal_Acid,

שלום! תוכלו לעזו לי בבקשה להעביר את תקיית הTEMP מ: C:\Documents and Settings\L.A\Local Settings\Temp אל D:\Temp חיפשתי כיצד לעשות זאת ולא מצאתי. תודה מראש L.A

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. זאת אומרת, האם גרסאת ה-Ultimate תקח יותר משאבים מגרסאת ה-Home Premium? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  12. Started by omerha,

in windows xp sp 2

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  13. Started by civic,

האם יש דרך לנעול תיקיות באקס פי? אני לא צריך ברמת נעילה של הפנטגון אבל למנוע גישה בסיסית למשתמש אחר על התיקייה. ואם אפשר בנוסף לדעת אותו דבר לגביי ווינדוס 7

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by mokisho,

יש לי בעיה כאשר אני מפעיל סרט בויסטה בעזרת אחד הנגנים אפילו המדיה פלייר אז אחרי זמן קצוב השומר מסך מתעורר למרות שלא מסומן לו לעבוד אם אותם צוכנות מישהוא יודע משהוא בנוגע לבעיה זו

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  15. היי. אני גולש בנייד שלי בעבודה ואתמול כשניסיתי לכבות את המחשב, היתה לי הודעה שמישהו מחובר אלי. היום כשחיברתי אותו שוב לרשת המחשב שלי נמצא בשיתוף עם מחשבים אחרים. איך אני יכול לבטל את זה, ולחסום את השיתוף לגמרי שאף אחד לא יוכל להיכנס למחשב שלי?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  16. מכירים את הבלון הזה שקופץ כשאין מקום בכוננים? יש לי מחשב שיש בו 8 הארדיסקים, ברובם אין מקום, והוא מקפיץ את החלון הזה עם רצון "לדחיסת מידע" שכל פעם צריך לעשות לו ביטול. אם אני סוגר מה X זה נפתח שוב אחרי כמה דקות. איך מבטלים את זה שלא יקפוץ יותר לעולם ? תודה

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  17. Started by amittt,

טוב אז תקשיבו יש לי windows xp pro אם אני רוצה לפרמט אותו איך אני עושה זאת???????? תודה לכל העוזר ועוד שאלה איך אני מתקין windows xp pro מהדוס כאילו עשיתי פירמוט עכשיו איך אני מתקין אקס פי מהדוס תודה לעוזר ושום תודה גדולה לכל מי שעוזר

18. Started by Dalbayob,

כשאני מפעיל את המחשב אמור להיות Wellcome Screen ובמקומו אני רואה סתם מסך שחור ... איך אני מסדר את זה ?! תודה מראש, משה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  19. אורח
    Started by אורח,

יש לי את ההודעה הזאת: thid sysem is shuting down. please save all work in prograss and log off this shut down is initiated by NT AUTHORITY/SYSTEM the system process C/:WINDOWS/SYSTEM32/SERVICE.exe terminated unexpectedly with status code 1073741819 the system will now shut down ואז המחשב מתכבה אחרי 60 שניות, מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  20. Started by Aviram,

היה לי ויסטה לפני כמה זמן והוא עשה לי כל מיני בעיות עם הכוננים.. יש לי כונן 80 גיגה (מחיצה אחת, שם כל הקבצים שלי ואני לא מפרמט את הכונן הזה), וכונן 160 שמחולק לשתי מחיצות. פיזית, ה-80 הוא SLAVE וה-160 MASTER. ב-DISK MANAGEMENT הויסטה רשם לכונן C (המחיצה הראשונה של ה-160) שהיה מותקן עליו הווינדוס BOOT, והמחיצה השניה SYSTEM.. (והמחיצה השניה בכלל ריקה לגמרי, אין שם כלום, אין לי מושג למה הוא חושב שזה של המערכת) שיהיה, לא הפריע לי, אבל בכל מקרה נמאס לי מויסטה אז החלטתי לפרמט ולהתקין XP. עכשיו נגיע להתקנה של XP.. איפה שאני צריך לבחור איפה להתקין את הוידנוס, הוא הראה לי את שני המחיצות של ה-160, מחיצה ראשונה היא C והיא הכונן הריק (שהיה אז SYSTEM בויסטה בלי צדק, זה הכונן הריק.. הו…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  21. Started by id3232,

אתמול הייתי במחשב בכיף הכל הלך חלק. היום פתאום אני מדליק אותו ואני רואה שכל שנייה האייקונים בשולחן עבודה נעלמים וחוזרים ככה בלי סוף,אני לוחץ התחל וזה נסגר, ואפילו שאני סוגר את הEXPERER ושאני במנהל משימות כל הזמן זה יורד לסוף הרשימה! זה ממש בלתי נסבל אפשר עזרה?? ד"א יש לי Service pack 2!!! ??? :'(

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  22. Started by sevenX,

זה אפשרי? אם כן זה לא יצור בעיות אחר כך?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  23. שלום, כעת אני משתמש בווינדואוס 7 בגרסאת 32 ביט. האמת שאני מרוצה מהמערכת. רציתי לדעת אם אני ישדרג למערכת 64 ביט, המחשב יהיה איטי יותר ? האם התוכנות שהתקנתי במערכת 32 ביט יכולים שלא לעבוד כמו שצריך על מערכת 64 ביט? שאלה אחרונה וחשובה. האם גם במערכת ווינדואוס 7 לא ניתן לשדרג מ 32 ל64 ביט, או שכאן זה אפשרי בניגוד לוויסטה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  24. שמתי לב שבכונן ה TEMP של ה WINDOWS XP יש כ 1.5 גי'גה מחקתי את הקבצים שהיו תחת ספריית ה C:\Windows\Temp\Sys32 ואתחלתי את המחשב והקבצים שוב חוזרים בכל הפעלה מחדש ! מה עושים !? דרך אגב, רוב סוגי הקבצים בספרייה הם SCR וקבצי סרטים סרטים למינהם

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by nemo,

ניסיתי לפרמט את המחשב ואחרי שעשיתי BOOT FROM CD אז ההתקנה של הווינדווס החלה ואז הופיעה שגיאה: Setup did not find any hard disk drives installed in your computer. Make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disc related hardware configuration is correct. This may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program. Setup cannot continue. To quit setup, press F3. מה הבעיה ?? איך אפשר לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדווס מחדש?? (חשוב לציין שכונן אחד אני כן צריך לשמור ולפרמט רק כונן אחד C) עשיתי את הכל לפי המדריך: http://www.guides4u.co.il/xoops/modules/news/article.php?storyid=82 תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.