עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by hofshi,

מערכת ההפעלה מאפשרת לנו לבצע פעולות רבות בצורה מהירה יותר על ידי שימוש בקיצורי מקלדת. מדריך זה מרכז בתוכו את מרבית קיצורי המקלדת השימושיים. המדריך לקיצורי מקלדת שימושיים

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  2. אני משתמש באוזניות ככה שלא ניתן כמו ברמקולים לשנות את החיווט(ככה עשיתי עד עכשיו) איך אפשר להפוך את זה לכיוון הרגיל? תודה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  3. מה המצב אנשים ?.. אז ככה אני מריץ Windows Vista על המחשב שלי ... הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 ATI RADEON X1950PRO 512 mb Dual DVI PCI-E OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Dual Channel CL 4-5-4-15 GEIL 1GB DDR2 800 Dual Channel CL 4-5-4-15 Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS Enermax Liberty 400W Active PFC LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU המחשב שלי משתמש כל הזמן בלא פחות מ - 32% מהזכרונות (600 ומשהו מגה מתוך 2045) ... המחשב רץ חלק עם ויסטה אבל אני חושש שהזכרונות ייהרסו בשימוש תמידי של לא פחות מ - 32% ... הנה תמונה: לחץ על התמ…

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  4. שלום. אני רוצה שכל פעם שאחי יפעיל מחדש את המחשב הוא יכנס לו אוטומטית לWINDOWS יש לך WIN XP מישהו יכול להגיד לי איך עושים זאת? (כרגע הוא צריך כל פעם לחכות עד שהוא רואה את שם המשתמש שלו לעשות דאבל קליק ורק אז הוא יכול להכנס ) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by Lethal_Acid,

יש בעייה מאוד מוזרה במחשב של חבר שלי. מופיעה חלון אזהרה עם סימן קראיה במשולש צהוב שאומר: "התוכנה נמצאת בשימוש" (או משהו דומה לזה). נותן אפשרות של עבור לתכונה שמשתמשת בישום או לעשות RETRY. לא משנה מה לוחצים המחשב מבצע איתחול. האם זה וירוס באג איך אני נפטר מזה?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by Holography,

בגיליום האחרון של PCPLUS במהדורה העברית היתה כתבה על כך שמסתמן כי Windows XP64 BIT Edition תצא רק לשוק הOEM. כלומר ליצרניות מחשב קומפלט כמו IBM,Dell וכו'.. ולה יהיה ניתן להשיג אותו בחנויות המורשות (כלומר כל אלו בעלי ה AMD 64 לשוק הביתי 'ידפקו') האם יש אח ורעה לידיעה הזאת או שאי חסרת שחר?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by nice,

אני מדבר ברצינות. למה אתם חושבים שwinodws דפוקה?. זה סתם נראה לי נושא מעניין ומשעשע לדון בו.

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  8. ווינדוס ויסטה 64 ביט HOME PREMIUM חבר שלי קנה והחליט שהוא מעוניין למכור לי אותה (400 שקל) השאלה אם זה עדיין מותקן אצלו במחשב אני יכול לקנות ולהתקין אותה אצלי האם יש פה בעיה עתידית של 2 אנשים שמשתמשים ,מיקרוספט יכולה לגרום לי בעיה?? והאם בכלל שווה לי לקנות אותה?? המון תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  9. הינה המפרט של המחשב: מעבד intel E6600 לוח אם Asus P5b vista edition כרטיס מסך Geforce 8600 GTS זכרונות kingston hyperX 800 4-4-4-12 לאור המפרט הנ"ל ולאור השימושים הצפויים שהם משחקים, סרטים HD, ועבודות (word' powerpoint excel) איזו מערכת הפעלה תהיה טובה עבורי למשך השנתיים הקרובות: vista 64 או vista 32? כרגע התקנתי את Vista 64

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by david86,

אני ניסיתי לעשות remote desktop ולא מצליך להירשם מה עלי לעשות? http://img195.imageshack.us/img195/2332/26394431.jpg

11. Started by buuhaa,

אהלן. האם מישהו מכם מכיר בעיה משונה כזו? יש לי חשבון דואר באתר. פתאום מלפני יומיים אני לא מצליח להכנס למרות שאני נותן שם וסיסמא נכונים. ניסיתי להעזר בספק האינטרנט שלי,-בזק ב"ל אבל זה פשוט לא עובד - התומך אומר שיש בעיה במחשב. מה יכולה להיות הסיבה? אני נכנס לכל אתר ותיבת דואר אחרים ללא בעיה. ניסיתי להכנס לחשבון שלי ממחשב אחר והצלחתי. תודה לכל רעיון אפשרי.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by ellell,

נסיתי לפרמט הדיסק שבמחשב את כונן /:C בפירמוט מלא ונעצר לי על 32% ונתקע ולא זז, אבל בפירמוט מהיר עבר בהצלחה. מה הסיבה לכך ואם יש תיקון לבעיה.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  13. אני משתמש יחידי במחשב ולכן איני צריך את מסך ה LOG ON איך אני מבטל אותו, זאת גם אחת הסיבות שאני לא מתקין ATI CCC בכל מקרה האם יש דרך לבטל את זה ובנוסף האם ה CCC מעמיס על המחשב או גוזל ממנו יותר משאבים לעומת סט הדרייברים הרגיל?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  14. שלום , יש לי סרט HD בסיומת של MKV הסרט בנוי מפס קול עברית ואנגלית. אם אני מריץ אותו רגיל אני שומע אך ורק באנגלית ולא מצליח לשנות לעברית. אם אני מריץ אותו תחת media center הוא משמיע לי את שני פסי הקול במקביל. אציין שתחת WIN XP media player 11 אני מצליח לכוון את פס הקול וגם את התרגום. איך אני שולט על כך במדיה סנטר?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by talx,

שלום, ברשותי מחשב בן שנתיים בערך ועכשיו החלטתי להחזיר אותו לFACTORY SETTINGS, הבנתי שזה אפשרי במחשבים של DELL, (אגב ברשותי inspirion 5010). אין לי מחיצה עם ההגדרות המתאימות(לפחות לא אחת שאני רואה, קיים רק כונן אחד - C ), אבל אולי יש דרך אחרת לחזור לזה? דיסק או משהו לפני שאני מפרמט לוינדוס רגיל... אגב win 7 home premium תודה רבה, טל

16. Started by Fontana,

Look I wanna Change my Service pack too 1 From 2 My quisten is If I need Too format or i can do it any way elso Please help me

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by moo2004,

יש לי שני מחשבים זהים לחלוטין. @ על המחשב הראשון התקנתי Windows מ- Image שהיה לי והוא לא מזהה שזה Dual Core, ב Task manager אני רואה רק מעבד אחד @ על המחשב השני התקנתי Windows מדיסק של Windows ושם הוא מזהה שיש Dual Core. במחשב הראשון, אין לי אפשרות ב Task manager בטאב של ה Performence תחת CPU History לראות יותר ממעבד אחד. איך אני מסדר את זה??

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by g191181,

אך אפשר לבטל את ההגנה שיש עליהם???

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  19. למה כשאני מעלה את הווידווס(XP PRO) אז במסך השחור אני לא רואה את הזיכרון של הכרטיס מסך רץ וגם את סוג הלוח והמעבד?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by roc,

אתמול שהכנסתי את הדיסק של ה XP למחשב כדי לפרמט ולהתקין (יש את פעולת הפירמוט לבחירתך לפני התקנת ה WINDOWS בדיסק התקנה) בכל מקרה ניסיתי ובשנייה שלחצתי INSTALL WINDOWS XP כאילו ENTER אז העלה לי הודעה עם מסך כחול ורשום לי לסדר את הכונן הקשיח או את הביוס ודברים כאלה, עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב וזה גם היה לפני שהכנסתי את הדיסק אתמול זה כבר בשבוע האחרון שיש לי SCAN DISK על כונן D כל פעם שאני מפעיל את המחשב אז יכול להיות שיש לי בעייה בכונן הקשיח ולכן אני לא יכול להתקין את ה WINDOWS XP? צריך עזרה גם מה לעשות כי הרצתי כבר SCAN DISK על שתי הכוננים שהרצתי על כונן C לא הספקתי לראות מה היה כתוב כאילו לבדוק אם יש BAD SECTORS אבל שהפעיל את המחשב עוד פעם הוא עשה SCAN DISK על כונן D …

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by A1eX,

לפעמים מופיעה לי הודעה שקובץ "cthelper.exe" ביצעה פעולה לא חוקית והאם לשלוח או לא למייקרוסופט (הודעת send / dont send)... מה הוא בדיוק הקובץ הנ"ל ולמה הוא משמש?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  22. שלום לכולם, קניתי מחשב עם לוח GA-965P-S3 עם ארד דיסק SATA II 500 GB, הרכבתי אותו והכל טוב אבל לא קניתי עם המחשב כונן תקילטונים, איך אני יוכל להתקין XP על כונן SATA2 בלי כונן תקליטונים??! (הרי צריך בתחילת ההתקנה של הXP להכניס את הדיסקט שמכיל את הדרייבר של הSATA 2 לא??) האם יש איזהשהי דרך אני אובד עצות חברים זה ממש דחוף לי.

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by EviLeader,

אני פותח את המחשב.. וקופצות לי הודעות MSDOS שחורות כאלו שכתוב שהמריץ שלהן זה explorer.exe. מאוד מוזר. אחרי שאני סוגר את החלונות המחשב נתקע, רק כשאני ממזער אותן אפשר להשתמש במחשב אבל גם אז, הכול איטי יותר. מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  24. היי לאחר שעדכנתי את מערכת ההפעלה XP SP2 כולל כל העידכונים מהתקליטור המקורי של לוח האם + דרייברים של כרטיס המסך ראיתי שיש בעיה בPCI ,אני לא יכול לעדכן את זה. מצורפת תמונה לבעיה , אשמח על תגובתכם . http://www.ror.co.il/my.php?id=9041815787.jpg http://www.ror.co.il/files/9041815787.jpg

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by Lethal_Acid,

לפני כמה ימים המערכת הפעלה שלי עשתה עידכון רציני. ואכשיו כל פעם שמחשב שלי עובד יש לי את האייקון ליד השעון Downloading Updates (כדור הארץ עם סימן של אייקון של חלונות) שעומד על 0% כל הזמן. איך אני מעיף אותו? תודה.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים