עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מה עוד יכול לפגוע לי בביוס חוץ מהCIH??

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  2. Started by ofeky1,

השאלה למעלה^^ תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  3. Started by Posford,

שלום, מה עושה הקובץ rundll32.exe ? זה תקין שהוא רץ לי מעל 10 פעמים בו זמנית על היוזר שאני עובד איתו במחשב ? (מערכת XP) ובנוסף מה עושה הקובץ svchost.exe שרץ על SYSTEM ? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. הי! יש לי WinMe. מידי פעם אני רואה שהקובץ הנ"ל נטען לזיכרון. כשאני מעיף את ה-Task, לא נראה שזה משפיע על משהו. למישהו יש רמז מה הקובץ הזה עושה? בתודה מראש, TheTech. ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, אני חושש שמחשב נדבק בוירוס. הקובץ היה אמור להיות קראק לכן ביטלתי את האנטי וירוס, לאחר מכן עלה החשד שזה לא באמת קראק ופתחתי בסדרת הבדיקות האלו. אני שם לב שמחשב נהיה קצת איטי יותר, ואפילו קיבלתי מסך כחול מאוחר יותר, משהו שלא קבלתי מזמן, מפני שאני בדרך כלל מטפל במחשב כמו שצריך ושומר עליו ולא מתקין שטויות. האיטיות החלה מרגע התקרית, המחשב תמיד עבד כמו שצריך לפני, כמו שאמרתי הייתי מתחזק אותו בצורה נאותה. החשש הוא לוירוס הזה: Trojan-PSW.Win32.Dybalom.bkn אלו הדברים שביצעתי: סריקה מלאה עם spyware doctor במצב רגיל ובמצב בטוח, סריקה עם spyware terminator במצב רגיל ומצב בטוח, סריקה עם NOD32 במצב רגיל, סריקה עם stinger, עברתי גם על התהליכים ב-task manager ולא ראיתי שם ד…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by hagay21,

מה עושים שה recycle bin מסרב למחוק את תכולתו?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  7. יש לי מחשב של חבר,הוא שכח תסיסמא של הלוגין. עכשיו ניסיתי לעלות תמחשב מהSAFE MODE שאולי זה יתחבר לווינדוס בלי הסיסמא ואז מהלוח בקרה לשנות. מה עושים אז יש איזה משהו שיכול לפתור תבעיה? ואין עוד משתמש במחשב הזה יש רק אחד שאין סיסמא אליו ויש למחשב VISTA וזה לפטופ אם זה חשוב. אשמח לעזרה

• 37 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. אני משתמש ב - XP PRO SP1. ידוע לי שה - XP מבוסס על NT וככזה הוא יכול לשמש כ - SERVER. התקנתי היום VIRTUAL INTERDEV וכאשר ניסיתי להגדיר את המחשב שלי כסרבר (ע"י הכנסת IP - 127.0.0.1 או LOCALHOST) התוכנה אמרה לי שהיא לא מאתרת סרבר. האם עלי לבצע פעולה כלשהי כדי שה - XP יתפקד כסרבר? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by גואר,

מישהו יכול לתת פרטים אם שווה לי ווינדוס ME?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by e.t,

חפשתי חיפשתי ולא מצאתי... : עצוב ומבאס להכסנ לכוננים דרך my computer וכו'... אז איפה זה?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by JohnnyBravo,

ייצא,לא ייצא?,למה אין שום מידע עליו

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  12. Started by ran kapri,

כל פעם שאני נכנס לצ'אט מפיעה לי תמונה שכאילו לא עלתה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  13. Started by tmpusr,

בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480528.msg4110608#msg4110608 יש לי Recovery DVD אבל אין לי כונן DVD - איך אני מעביר אותו לדיסק-און-קי (DOK) כדי שהמחשב יעשה ממנו boot & recovery? אשמח לכל עצה!

• 13 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. הכותרת מבהירה בדיוק מה רוצה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. נגיד וקימפלתי את האקספלויט עם התוכנה cygwin וזה עבד,ועכשיו אני פורץ עם האקספלויט.ומה צריך להיות לי אם אני במחשב האחר?

16. Started by Dan4,

ברור שאבטחה ומה עם כל הדריוורים,מתקינים אותם בזמן ההתקנה של חלונות?או שאחרי?(נגיד שזה מחשב חדש לגמריי שרק עכשיו הרכבתי אותו)

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  17. למשהו יש פיתרון ? [attachment deleted by admin]

18. שלום. אני חושב ששורת הנושא ממצא. בעקרון, כדי להאיץ את משך הזמן שלוקח לפראנויד להריץ מספר סריקות [maleware, AV, Search and Destroy, Avast, וכן הלאה], איזה מן הרכיבים הוא אשר משפיע? תודה

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  19. http://img259.imageshack.us/img259/450/61754371is2.jpg מישהו אמר לי שאם אני מוחק את הקובץ הזה אני יכול להפטר מבעיית ה-LOGIN במשחק WARROCK. זה יכול להזיק למחשב??

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  20. בזמן האחרון יש לי בעיות עם IEXPLORER - כמעט כל כפתור SUBMIT שאני לוחץ עליו מקפיץ לי הודעת שגיאה - דבר שמאוד מגביל את אפשרויות הגלישה שלי... למרות שהעלתי ת'רד בנושא לאף אחד (עדיין) לא היה רעיון איך לתקן את הבעיה ולכן רציתי מאוד להסיר את ה - IEXPLORER ולהתקין אותו מחדש. קיבלתי פה מהאתר את הדרך לעשות את זה... אלא שכל הדרכים שמופיעות במאמר לא מצליחות לי: התוכנה לא מופיעה בהסרת תוכנה, אני לא מצליח להעלות את ההסרה באופן ידני. לכן עפ"י מה שכתוב במאמר הדבר היחיד שנשאר לי לעשות הוא להתקין מחדש את WINDOWS. עכשיו ככה... אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1. מה יקרה להגדרות ה - WINDOWS הנוכחיות שלי עם ההתקנה? האם כולן יתאפסו? האם יהיו דברים שיהיה עלי להגדיר מחדש? האם הדבר מומלץ בכלל? והכי …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by vale,

שלום, אני מקווה שזהו הפורום המתאים, ביום חמישי הקרוב אני מחליף לוח אם ל-Gigabyte GA-ep43-ds3l ומעבד ל-E8400 במקום ה-E4500 הנוכחי ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין מחדש את חלונות או שאפשר להימנע מזה איכשהו. חלונות נמצאת אצלי במחיצה של 8 ג'יגה בהארד דיסק. תודה.

22. שלום היה לי מחשב ישן עם וינדוס 7 ששדרגתי אותו לוונידוס 10 ועשיתי לו אקטיבציה. קניתי מחשב חדש ולא שמתי לב שהלוח תומך רק בווינדוס 10 זאת אומרת שאני חייב וינדוס 10 חדש. התקתי ווינדוס 10 חינמי ל 30 יום , ועשיו אני רוצה לדעת מה יקרה בעוד 30 יום. האם השמים יפלו והמחשב לא יעבוד ? או שהמחשב יפעל באופן לא תקין או שאני אקבל הודעה שהווינדוס לא חוקי.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. בהגדרות חיסכון החשמל של WIN ניתן להגדיר מעבר של המערכת למצב hibernates. מה קורה למחשב במצב זה? מה אני החיסכון במעבר של המערכת למצב הזה והאם זה לא פוגם בשום דבר אחר?

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  24. אם מסיבה כלשהי אני לא יוכל לראות את המסך,מה קיצור הדרך? והאם הוא יכבה את ה XP גם אם יש תוכנות ברקע שעובדות? (או שהוא יחכה כמו אידיוט ויבקש אישור לסגור אותם).

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by !_Evil_!,

תראו מה קרה איך אני מתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.