Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם משום מה כונן C הולך ומתנפח לי ולא ברור לי למה. אני אתן קצת רקע כללי: מערכת הפעלה, win 7. מערך הדיסקים שלי כלל בשלב ראשון דיסק SSD בגודל 60GB שהיה אמור להיות מחולק לשני partitions שווים, אחד ישמש למערכת ההפעלה ואחד כ-cache. בנוסף היה לי דיסק מגנטי רגיל של 3TB. המחשב נקנה בתקופה שדיסקים SSD היו מאד יקרים ולכן הנפח הקטן של ה-SSD. בהתחלה הכל היה סבבה אבל אחרי כשנה ה-30GB של דיסק C התמלאו כמעט לגמרי. קניתי דיסק SSD נוסף בגודל 30GB והפכתי אותו ל-cache. כך שעכשיו יכולתי להשתמש בכל ה-60GB של הדיסק הראשון לכונן C. יש לציין שאני לא מתקין אף תוכנה נוספת בכונן C וכל ההתקנות מתבצעות ב-D (הכונן הרגיל). להפתעתי, לאחר כמה זמן ראיתי שגם עכשיו דיסק C הולך ומתנפח ועכשיו הוא כמעט…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
שלום. שמתי לב שבזמן האחרון ל WINDOWS XP שלי לוקח המון זמן לעלות (2-3 דקות מאז שאני רואה את ה DESKTOP לראשונה עד שכל התכנות עולות והמחשב מתחיל להגיב....). אין לי כמעט תוכנות שעולות ישר שאני מדליק WINDOWS , רק ה mcafee security center, ATI control panel אני לא מבין למה לוקח לו כל כך הרבה זמן לעלות (סרקתי את המחשב ולא מצאתי וירוס או ספייוור שאחראים לזה...). יש משהו שאני יכול לעשות כדי לגרום לו לעלות שוב מהר יותר?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
-
מחשב 4G זיכרון מעבד Q6600 דיסק קישח 500GB לוח P35 של אסוס איזה מערכת עדיפה אני יודע ש ה 32 לא תנצל את כול הזיכרון אבל האם כול התוכנות יעבוד על ה 64?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
קניתי היופם כ.מסך תומך DX10, והשאלה שלי - האם עדיף להתקין VISTA בשביל ה DX10 (יש לי 2GB RAM, ATHLON X2 4000+ SEAGATE 7200.11) או להתקין את הפאטצ שמאפשר להשתמש ב DX 10 ב WINDOWS XP ? תודה מראש~!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIN VISTA 32BIT... אומנם הכל טוב ונחמד, אבל יש פה ושם ירידות ביצועים שנגרמות בעקבות שימוש מוגזם בזיכרון ע"י מערכת ההפעלה... מה גם שב-32BIT, ככל הידוע לי, יש שימוש מאוד מוגבל בזיכרון הRAM [אין ניצול מלא של ה4GB RAM שמותקנים ע"ג המחשב] תהיתי לעצמי האם משתלם וכדאי לעבור ל64BIT? האם הוא עובד טוב? האם מבחינת תוכנות ודרייברים כל העסק כבר התייצב? אודה למי שיעזור...
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום חברים . אני מאוד מאוד מתלבט מה לעשות עם המחשב שלי ואיזה וינדוס לשים בו . ראשית המחשב שלי הוא תותח והשתיים יפעלו בסדר גמור . אני מנוסה בVISTA והיא אצלי עכשיו אבל האם שווה לי להחליף אותה על XP 64BIT האם אני אקבל ביצועים יותר טובים מ VISTA (למרות שאני מאמין שאין היצועים יותר טובים ממה שאני מקבל חח) .. ??
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
שלום ! קניתי מחשב חדש בשעה טובה עם מעבד AMD64 4000X2 D.C AM2 AMD מה יהיה ההבדל בשביל שחקן ממוצע במשחקים די עתירי משאבים gears of war doom3 וכדומה בין מע' ההפעלה XP64 לבין XP ללא ה-64 ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אולי היה על זה כבר דיון אבל רציתי לשמוע את דעתכם איזה ווינדוס טוב יותר למשחקים ויסטה או XP PRO? אני רק יודע שוויסטה יותר כבד
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש ואני רוצה לדעת איזה וינדוס עדיף להתקין עליו תודה מראש לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במחשב הבא: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ @ 1809 MHz Graphics Card: NVIDIA GeForce 6600 1024 MB System RAM הוא עומד בדרישות המינימאליות של WIN7 אבל השאלה שלי היא האם מומצלץ להתקין עליו אותה?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד AMD Athlon 64-bit 3000+ השאלה שלי היא מה עדיף לי להתקין על המחשב שמריץ אותו, Windows XP רגיל ל32 ביט או Windows XP 64-bit ראיתי באינטרנט BENCMARKים שבהם הביצועים היו פחות טובים על הגרסה המיועדת ל64 ביט. אני בעיקר משחק משחקים על המחשב, (כרטיס מסך GeForce 6600GT). אז מה להתקין? תודה
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני רוצה שיעבור כמה שיותר חלק והאפקטים של vista לא כל כך מעניינים אותי. היקר הביצועים. הבנתי ש-basic יותר קלילה, השאלה היא אם אני אהיה מוגבל מבחינה כלשהי עם המערכת הזאת? רציתי XP, אבל אני ממש בבעיה של מציאת driverים ול-vista יש לי את הדיסקים שבאו עם המחשב... מעוניין להתקין במחשב נייד, מפורמט, 2.0GHz DUAL CORE T7300 עם 2 ג'יגה זכרון פנימי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
עכשיו אני עם מערכת של HOME PREMIUM x32 אבל כשאשדרג ל4GB ראם אשדרג למערכת של 64 ביט השאלה מה עדיף ULTIMATE או HOME PREMIM? מפרט: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHZ @ 2.8GHZ Gigabyte EP43 DS3-L 2x1GB Kingston 800MHZ CL6 Segate 500GB 16mb Palit Ati Radeon HD4870 1GB GDDR5 יהיה: 2x2GB DDR2 800MHZ CL5 החברה כנראה תהיה G.Skill מטרות: גיימינג,אינטרנט
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
בדיוק קניתי מחשב חדש ואני תוהה איזו מערכת הפעלה כדאי לשים. המפרט הוא: Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤102 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=262 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 ¤275 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=34 INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E ¤1399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1030 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤444 http://www.foxpc.co.il/pro…
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני תמיד מקבל תוצאה נמוכה יותר בבנצ'מרקים ב-XP (כ-500 נקודות הפרש ב 3DMRAK2001 לדוגמא) האם זה המצב אצלכם? מפרט : DURON 1000 GEFORCE 4TI 4200 256 SDRAM
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
Q6600 2GB RAM HD3850 הW7 מוריד FPS (כמו שהיה אז בויסטה) ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני בטוח שהתשובה לשאלה הזו כבר קיימת היכן שהוא בפורום או בשרשור "מה כדאי: ויסטה? אקס פי? 7? - הדיון הרשמי - מעודכן" - אבל חיפשתי קצת ולא מצאתי תשובה מדוייקת... יא אלהים, 94 עמודים של שרשור יחיד?? איך אפשר למצוא שם משהו...? בכל מקרה, אני מתכוון לפרמט ולהתקין מחדש מערכת הפעלה על PC סלרון 4 2.8GHZ עם 1GB זכרון. המחשב לא מיועד לביצועים אלא בעיקר הדגש הוא על יציבות ותחזוקה שוטפת פשוטה. סוגיית המחיר כרגע פחות רלבנטית לי. אני מתכוון להציב אותו אצל הסבא והסבתא למען יוכלו לתקשר בסקייפ עם נכדתם ונינתם הטרייה שמעבר לים אז האם כדאי להתקין XP או ווינדוז 7? שמעתי ש-7 מתפקד לא רע על מחשבים חלשים. תודה מראש, רן
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני בטוח שהנושא נטחן פה בלי סוף, ובאמת(!) שלא התעצלתי לעשות חיפוש ולקרוא הודעות. אבל כמה שקראתי ממש לא הצלחתי להבין על מה אתם ממליצים. חלק אומרים ככה וחלק ככה ולרוב אלו ויכוחים מאוד דביליים. המצב הוא כזה - יש לי בבית 2 מחשבים, בישן מותקן XP SP2 ובחדש שקניתי לפני חודשיים יש ויסטה. למרבה האבסורד הישן עם ה-XP מתפקד הרבה יותר טוב. כמובן שלמחשב החדש עם הויסטה יש נתונים טכניים הרבה יותר טובים וזה מורגש כשמריצים אפליקציות מרובות וכאלה. אבל הרושם המתקבל הוא שהויסטה מסבכת את העניינים. יש באגים, המערכת מסורבלת יותר, ובגדול אני ממש לא מרוצה. האם ה-SP1 הולך לשפר את הויסטה משמעותית ולהציב אותה כמתחרה ראויה ל-XP או שאין טעם לחכות וכדאי לעבור ל-XP? ובואו נשאל ככה - אם היה לי מחשב חדש (ע…
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
חיפשתי תשובה בפורום אך לא מצאתי: מבקש המלצות בבחירת מע' הפעלה, בצירוף נימוקים אם אפשר. מחשב: P4 2.4GHZ, זיכרון 800Mhz RDRAM. שימושים עיקריים: עריכת וידאו, צריבת DVD, אינטרנט מהיר, משחקים. ישולב ברשת קיימת המבוססת על מודם אלקטל וראוטר. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רציתי לדעת מה עדיף להתקין על מחשב חדש שקניתי.. את ויסטה או את win7.. מישהו יכול לומר מה יתרונות חסרונות ביניהם?? תודה רבה!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה מה עדיף? אם זה למשחקים, אז אני חושב שאקס פי, כי ויסטה לוקחת חצי מהזיכרון ומתקיעה את כל המשחקים שמופעלים, בעיקר לאלו שיש להם 2 ג'יגה. משחק כמו קרייסיס, נתקע מתי שיש ויסטה.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-