עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shloogy,

הי בכמה ראם תומך WIN SERVER 2003 32BIT? האם הוא תומך ב 8 גיגה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by prelly,

התקנתי ווינדוס גירסה חדשה Professional Retail SP2 והאינטרנט אקספלורר ניתקע לי כל הזמן - אי אפשר להפעיל אותו יש פתרון לבעיה? גם, אין לי רשת למרות שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם

3. Started by Guy950,

אני מקפיד לשמור על המחשב שלי באופן קבוע ולעדכן אותו כל הזמן. אני משתמש בESET, Windows Defender ובSpy-Bot ו99.99% מהזמן לא נמצאים וירוסים או רוגלות, כמו שאמרתי אני מקפיד לשמור על המחשב שלי. אבל מה שקורה זה שתקיעות ואיטיות מתחילות לתפוס אותו, מדי פעם הוא נתקע תקיעות זריזות ואף מגיע לתקיעות של 2-3 שניות ובהתחלה פתיחת חלון חדש התרחשה שניה וכיום אני צריך לחכות שניות על שניות עד שנפתח חלון אחד לפחות. גם כן ההדלקה של הווינדוס עצמו ניהיה איטי יותר אז כיביתי כמה מהתוכנות שנדלקות בריסטארט והמצב לא השתנה. איך אני מוצא את גורם האיטיות ומטפל בו? אשמח לעזרה, המחשב משמש לעבודות רבות ואסור שהוא יהיה איטי. ------------------------------- עכשיו זה בטוח לחלוטין, יום חמישי אני מקבל עותק מקו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yanivsk,

מישהוא יכול אולי להסביר לי איך אני מתקן את זה : כל פעם שאני מנסה להפעיל את הtask Manger הוא מביא לי את ההודעה הזאת (מצורף למטה). [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  5. שלום חברים. כונן C הוא הכונן שבו הווינדוס מותקן אצלי והוא בנפח 10GB. כעת פנויים בו 1.3GB,אבל לפעמים הרבה פחות. אני מצרף PRINT SCRREN של תוכנת TREESIZE (בצד ימים מאה הקבצים הכי גדולים בכונן). אשמח אם תגידו לי מה אני יכול למחוק מבלי לפגוע במערכת. תודה! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. היי, אחרי שהתקני 7 שמתי לב שגם שהרזולוציה במשחק מוגדרת על מקס' והכל עדיין נשארת שורת המשימות למטה וזה ממש מציק. איך מסדרים את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, יש לי שאלה. רכשתי עותק חוקי לגמרי של וינדוס XP עם SP2 מובנה... עלה לי בערך איזה 450 שקל... השאלה שלי היא כזו - התקנתי את הוינדוס ואישרתי דרך האינטרנט את העותק שלי וזה אכן אישר שזה חוקי.. אני יכול להתקין את העותק הזה גם על מחשב אחר עם אותו קוד..? הכוונה שלי האם אני יכול להתקין על מחשב שני שיש לי בחדר אחר... (במחשב ההוא יש לי עותק לא חוקי עם SP1...) כי אני לא יודע מה החוקים לגבי זה.. בכל זאת אני קניתי את הוינדוס ואני בסך הכל רוצה להתקין על שני מחשבים ששניהם שלי.. האם ניתן מבלי לרכוש עוד וינדוס ? תודה לעונים ויום טוב שיהיה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by arie_s,

שלום לכולם על מחשב חדש שקיבלתי לפני כמה שבועות התקנתי חלונות 7 64 ביט (מדיסק התקנה). לפני כשבוע ראיתי שישנה מחיצה קטנה של כ 100 מגהבייט בתחילת הדיסק הראשון. משום מה מחקתי אותה (השטח שלה נשאר אך הוא מוגדר כ unallocated). המחשב ממשיך לפעול כרגיל. היום עלה בדעתי שאולי המחיצה היא חלק מהתקנת המערכת ויתכן ועשיתי נזק למערכת ההפעלה בכך שהסרתי אותה. האם זה נכון? אם כך מה הנזק ומה ההשלכות העתידיות ? האם במקרה והתוכן במחיצה חיוני האם ניתן להחזירו מבלי לבצע התקנה מחדש של מערכת ההפעלה והתוכנות שמותקנות ? אריה

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by kalda01,

השעון אמור להתעדכן מהאינטרנט. מה לעזאזל קרה ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. עד לא מזמן IE היה שואל אם להוריד או לפתוח וכו. יש לי XP ו IE7 איך אפשר להחזיר את המצב לקדמותו?

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by susuFOX,

למי שיציא לראות מערכת הפעלה של WindowsXP באנגלית יודע שלכתב על שולחן העבודה שי צל שהוא גם outline... פיתרון מצויין לרקעים בהירים. לעומת זאת במערכת ההפעלה בעברית הצל הוא רק צל ובטפט בהיר הכתב נבלע לתוך הרקע... איך אפשר לכוון את הצל של הכתב???

12. Started by Odedb52,

Hi... im now on vista (safe mode) i just installed vista (upgraded from XP) ultimate... when the upgrade was completed, all went just ok and i was logged on. now after installing some software i wanted to restart. restarted, and when the password screen came, the system crashed and restarted again.. same thing happend, logon screen and restart. the only thing i can do is log on safe mode like now.. anyone knows what can this problem be? please help im out of ideas and its really urgent (some works to do) i've added a picture which (i hope) describes the problem (no solutions were found) thanks, ? :-\

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  13. שלום, יש לי בעית תצוגה בווינדוס, אין לי מושג מדוע היא התחילה וכיצד לפתור אותה. כשהפעלתי את האיטנרנט הבחנתי שכאשר אני גולל את העמוד למטה העמוד מצייר את עצמו מחדש, כל פעם נמוך יותר במקום לבצע גלילה רציפה. אותו דבר חזר על עצמו גם בוורד. השתמשתי במסייע של ווינדוס ובעקבותיו הגדרתי את המחשב שיפעל ללא האצת חומרה. הבעיה נפתרה אבל, חוכמה גדולה, עכשיו יש לי בעיה אחרת, משחקים שונים עובדים בצורה פחות חלקה. כשאני מפעיל את המשחק בכל זאת עם האצת חומרה מתקבלת לי הודעת שגיאה של ATI, שנעשו שינויים שבכדי לשמור אותם יש לבצע ריסט. השאלה הינה- כיצד אני מתגבר על הבעיה ויכול לראות את התצוגה באופן שוטף באינטרנט ובוורד אך גם במשחקים בלי לשחק כל פעם בהגדרות האצת החומרה. תודה מראש וחג שמח, אופק.

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  14. שלום לכל חברי הפורום, אני עובד בימים האלה על בניית רשת ודומיין בין מספר מחשבים ומנסה להבין קצת יותר לעומק את העבודה עם האקטיב דירקטורי. חשוב לציין שאני משתמש בWS2003 בשרת וכלל המחשבים עם מערכת הפעלה XP. בינתיים נתקלתי בדבר אחד שאני די תקוע עליו והוא הפצת software, כלומר שכאשר אני רוצה להפיץ תכנה מסויימת שתותקן בכל המחשבים מבלי שהמשתמשים בכלל ידעו על כך-אני פשוט לא מצליח לעשות זאת. אם מישהו מבין קצת בנושא ויוכל לעזור לי ולספק עצות אני מאוד אשמח

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום , אני משדרג את הפנטיום 3 שלי... ל-AMD משהו נחמד. עכשיו אני יודע שיש באקס פי עוד הגנה כזאת שנותנת לך להחליף מספר מסוים של חלקים בזמן מסוים על מנת שהיא תדלק אחרת אני לא בטוח אם היא לא נדלקת או שצריך ACTIVTION.... מה בידוק ההגנה אומר והאם אני יצליח להשתמש בווינדוס לאחר השדרוג ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. התקנתי מערכת הפעלה חלונות XP וכשהייתי אמור להכניס משתמש ראשון לא הכנסתי כך שהוא התחבר ישירות לAdmin. בינתיים התקנתי תוכנות עדכונים ודרייברים על על משתמש Admin, ואח"כ יצרתי משתמש חדש ראשון עם הרשאות של Admin ועוד משתמשים נוספים עם הרשאות מוגבלות. הבעיה היא שמערכת ההפעלה מתחברת ישר למשתמש Administrator ולא מציגה לי את מסך הבחירה למרות שסימנתי בהגדרות שיוצג מסך בחירה בין כל המשתמשים אך עדיין הוא מתעקש להתחבר ישירות למשתמש Administrator. ניסיתי לשים סיסמא למשתמש ואז כשאני מעלה את מערכת ההפעלה הוא רושם שאין באפשרותו להתחבר למשתמש ואז אחרי לחיצה על אישור הוא מראה את מסך הבחירה ללא ADMINISTRATOR. מה לעשות, איך לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. יש לי Win XP Pro ומלפני כמה ימים כל פעם שאני מפעיל את האינטרנט אספלורר הוא פועל רק בזכון ורק אחרי חמש דקות בערך הוא נזכר ליפתח. איך אפשר לסדר את זה? דרך אגב יש לי SP1 וכל פעם לאחר שאני מתקין SP2 אני לא יכול לפתוח את המחשב שלי ואת ההתחל או כל דבר אחר... בבקשה תעזרו לי...

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  18. מישהו מכם נתקל בבעייה זו בויסטה? מערכת ההפעלה פשוט קופאת/נתקעת לגמרי מתי שהיא רוצה ולא חוזרת. כל ניסיון להחזיר אותה לפעולה אינו צולח. ctrl+alt+del אינו מגיב. המערכת יכולה להיתקע באמצע כל פעולה - אפילו בזמן העלייה (הקווים הירוקים) או במסך login, וכמובן בכל שלב בתוך המערכת. מה שמוזר הוא שבמצב בטוח - המערכת אינה נתקעת. אני אציין שהלוח שלי ישן (המחשב בין 4 שנים), יש לי גיגה זיכרון, כ.מסך fx 5200. אם מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול לתרום בפתרון הבעייה - אשמח. תודה.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  19. Started by AvIAToR,

שלום, כשפותחים קבצי טקסט בעברית הכל נראה ג'יבריש, אותו דבר אם מוסיפים תרגום לסרט, עכשיו אני זוכר שב-XP היתה אפשרות להרחבת השפה עבור כל התוכניות, ואני לא מוצא אותה ב- 7, למשיהו יש מושג מה עושים? נ.ב מדובר ב-WIN7 ULTIMATE 32bit. תודה.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  20. הדיסק מעת קנייתו היה מחולק לסי ודי כשהויסטה מותקנת על c ללא cd/dvd פיזי. אם אפעיל התקנה של xp מדיסק xp שעושה boot ואבקש שה-xp תותקן ב-d האם יהיה לי מולטי בוט והאם הויסטה תיפגע ?

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by LOL,

רציתי לדעת אם מישהו יודע איך לעשות בוינדוס XP קיצור דרך לשני תוכנות ככה שכאשר אני לוחץ עליו שניהן יפעלו ניסיתי עם קובץ CMD אבל זה מפעיל אחת ורק שהיא מסיימת זה מפעיל את השנייה ואני רוצה ששנייהן יפעלו בו זמנית תודה למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by ***אלירז***,

אתמול בבוקר הדלקתי תמחשב, ואני רואה שבעת עליית windows הוא כותב "מכין את שולחן העבודה" (ממש כמו אחרי התקנה של windows)' ואז המחשב עלה ואני רואה הודעה "הוכנסת לפרופיל זמני" (ליד השעון) וראיתי עוד הודעה מavira שכתוב "congratulations you have installed the new desktop avira" (משהו בסגנון, לא זוכר בדיוק), ואני רואה את השולחן העבודה המקורי של windows, ז"א היה בשולחן העבודה את התמונת רקע של windows ואת האייקונים "סל המחזור" ו-"פיירפוקס" תמונה: עריכה: למה הפורום מצנזר תמונה? וכל מה שהיה על שולחן העבודה נעלם!!! אבל שמתי לב ששום דבר לא נמחק, בגלל: 1. השטח פנוי בדיסק נשאר אותו דבר. 2. כשאני עושה חיפוש לאיזשהו קובץ הוא מוצא אותו, אבל המיקום שלו במקום מוזר. לדוגמא: C:\found.…

• 47 תגובות
    • 13.3k צפיות
  23. Started by XviD,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי WINDOWS 7 ULTIMATE SP1 לWINDOWS 10 PRO. מצאתי דרייברים מתאימים למערכת הפעלה החדשה של הכרטיס מסך אך לצערי עדיין לא יצאו דרייברים מתאימים של הכרטיס רשת, קול וערכת שבבים (או משהו כזה) האם עליי לחכות שיצאו דרייברים התואמים למערכת הפעלה או פשוט לשדרג והכל אמור לעבוד חלק? תודה רבה. אשמח לעזרה מאנשים שמבינים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני יודע שה-64 שוקל יותר... זה אומר שהוא יותר טוב? מה ההבדל בדיוק? ואם כבר אנחנו פה - מה זה Office Groove 2007?...

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  25. Started by moshel7,

האים אפשר להתקין sp1 לוויסטה בעיברית לאחר הוספת חבילת שפה באנגלית

• 6 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.