עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by oded6188,

יש לי מחשב נייד HP Pavilion dv6257eu אשר מגיע עם ווינדוס ויסטה לקח בידיוק יומיים עד שהוויסטה עלתה לי על העצבים והחלטתי להתקין XP. עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא שום דרייבר מתאים באתר של HP הם נותנים רק את הדרייברים שייתאימו לוויסטה מה אני עושה? תודה

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by Street-Fighter,

מה יקרה אם לא אתקין SP2? יש אנשים אמרו שזה גורם להם לבעיות ואני לא רוצה להתעסק עם זה. אבל יש לזה גם יתרונות. בבקשה תענו לי על השאלה שבכותרת. חג סוכות שמח!

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  3. שלום לכולם מחשב מסוג פנטיום 1 233MHz, זיכרון של 64MB SDRAM וכונן קשיח של 3GB. המחשב פעל מצויין והריץ את מערכת ההפעלה הנ"ל ללא בעיה, אך שפת הממשק היתה באנגלית ורציתי לפרמט כדי להתקין את מערכת ההפעלה בעברית. פירמוט הכונן בוצע בהצלחה אך תוכנית ההתקנה לא עולה, אני אסביר: בחוברת של וינדוס 98 (עותק מקורי) רשום כך: לשם ביצוע התקנה חדשה באמצעות גרסת התקליטור של Windows 98 1. הכנס תקליטון אתחול של וינדוס 98 לכונן התקליטונים. (בוצע בהצלחה). 2. הפעל מחדש את המחשב. תפריט ההפעלה של וינדוס 98 מופיע. (בוצע בהצלחה). 3. הכנס את תקליטור וינדוס 98 לכונן התקליטורים. (בוצע בהצלחה). 4. הקלד את הספרה 1 ולאחר מכן הקש "אנטר". (בוצע בהצלחה). מתבצעת סדרת סריקות ולאחר מכן מופיעה שורת הפקודה של דוס…

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by nice,

אני מדבר ברצינות. למה אתם חושבים שwinodws דפוקה?. זה סתם נראה לי נושא מעניין ומשעשע לדון בו.

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by MeTaLhAmMeR,

התקנתי היום את ווינדווס אקס פי SP2 ואני חייב לומר שהוסיפו לו כל מיני שטויות שלא צריך אותם בנוסף למסנג'ר המעצבן הזה... בכל מקרה, אחרי שהתקנתי את הSP2 ביטלתי טת האפשרות של עידכונים אוטומטיים ומאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש עולה לי החלון הקטן הזה בצד (ראו תמונה) איך אני ניפטר ממנו :s05: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by IMAGUY1X,

היי עכשיו יש לי WINDOWS 7 אני רציתי פשוט להכניס דיסק לעשות NEXT NEXT ולמחוק הכל ולהתחיל וידוס חדש מהתחלה נקי בלי כלום עכשיו אני זוכר פעם חבר שלי אמר להכניס דיסק לעשות הפעלה מחדש יהיו נקודות כאלו ללחוץ אנטר ואז מתחילה ההתקנה עכשיו אני עושה הפעלה מחדש וכלום לא קורה . כשאני מכניס דיסק זה קורא תדיסק ואני יכל להתקין להתקין אז השאלה מה לעשות לא הבנתי ..

7. המחשב איטי. אני פותח את הTASK MANAGER לראות על כמה הCPU USAGE והוא רוקד מסביב ל-100% כשלחלק לא מבוטל מזה אחראי האימיול, ועם זה אין מה לעשות, אני יודע. אבל מה, הmsscli המעפן הזה עובר אותו ב-mem usage, כך שמשגע אותי מה צורך יותר מהחמור!

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  8. Started by darkman,

כמעט כל פעם שאני פותח תוכנה או משחק מסוים יש ל תerror הזה מה עושים זה מעצבן מוות וגם באותו זמן שזה התחילת התחילה עוד בעיה כל פעם שאני סוגר תדפדפן explorer הוא נותן לי הודעת שגיאה ניסיתי לכבות תמחשב וזה לא עזר HELP. *מחקתי חלק בגלל שהתמונה היתה גדולה מידי

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  9. Started by alex28,

שלום רב לכולם אני רוצה לדעת מה הבדל בין SP3 לSP2 ועוד דבר אם אני מתקין את SP3 יהיה בעיות עם התקנת דריבריים?? בקיצר האם שווה בכלל להקין את SP3??

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  10. שלום לכולם... עוד מעט כמו שכולם יודעים יוצאים מלא משחקים חדשים crysis cod4 ועוד ואני רוצה להשתמש בdx10 ולקנות vista... אני מתכוון לקנות vista home premium והשאלה שלי האם מומלץ בכלל לקנות ? ואם כן אז אם הגרסה הזאת טובה? עריכה: מפרט:core 2 e6600 זיכרון:2gb כ.מ:8600 gts והנה מה שאני מתכוון לקנות: זה בסדר? תוכנות‏ Microsoft כמות מחיר סה"כ Windows Vista Home Premium Hebrew (With New Computer Only) 1 625 625 סה"כ 625 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 57 ¤ להרכבת מחשב שלם מהחלקים הנייל יש להוסיף 100 ¤ ksp.co.il

11. Started by ELDAN RENT A CAR,

הציעו לי ויסטה בייסיק 64 ביט SP1 ב 405 ש"ח השאלה אם זה כבד מדי למפרט שלי ומה ההבדל בין הגרסה של הבייסיק לפרימיום ? יש עליו באגים ?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  12. Started by sdfzxc,

מישהו ניסה ? http://www.microsoft.com/licensing/programs/sa/benefits/fundamentals.mspx http://neowin.net/index.php?act=view&id=34107

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by g191181,

אך אפשר לבטל את ההגנה שיש עליהם???

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  14. לפני שלושה ימים התקנתי windows xp pro עם כל העדכונים , ומאז אני מקבל הודעות שגיאה לפעמים לאחר הפעלה של eMule אשר סוגרות לי את התוכנה לאחר כמה דקות כשההודעה מופיעה ועכשיו כאשר אני התקנתי את ה mIRC כשאני מנסה להתחבר אז ההודעה הזאת מופעיה שוב מחדש ניסתי לבדוק מה הבעיה אבל עדיין לא מצאתי שום דבר חשוד בדקתי וירוסים שגיאות spy-ware תכונות שאולי מתנגשות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by trojan,

ביום שישי התחלתי לשחק san andreas שפתאום המחשב עשה ריסט במקום שם שנקרא cj club אז ניסיתי לשחק עוד פעם והמשחק עובד לי יפה אבל כשעוד פעם ניסיתי להיכנס למועדון הזה במשחק המחשב עשה ריסט מאותה נקודה ומאז הווינדוס עולה אבל כדי ש explorer.exe יעבוד אני צריך להיכנס למנהל המשימות להסיר אותו מהתהליכים ולהתחיל אותו כמשימה חדשה ורק אז הוא עולה ואני בטוח שזה קרה איכשהו בגלל הסאן אנדראס ומאז אני לא משחק בסאן אנדראס ותקוע עם הבעיה אז אני מקווה שיש לכם פתרון !

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  16. נכון שתמיד מפעילים את המחשב ואז הולכים לעשות משהו, אז זהוא שהמחשב שלי עושה חצי העלה ואז אני צריך לבחור לו USER (יש רק אחד- אשקרה ללכת עם הראש בקיר! ) ואז הוא עושה את החצי השני של העלה (עד שהוא תוען את ה אנטי ווירוס וכו...) אני רוצה לבטל את זה שכאשר אני לוחץ על הכפתו להפעלה ואני יכול להכין קפה וכאשר אני חוזר המחשב מוכן לשימוש על שולחן העבודה! איך אני עושה את זה? לא יודע אם זה חשוב אבל בהתחלה המחשב עשה את זה ואז פתאום הוא מחילט שהוא מפסיק ואני צריך ללחוץ על הUSER המעצבן הזה! וזה דבר קטן אבל מעצבן שאחרי זמן מה משגע אותך! אם זה ימשיך כך אני עובר ללינוקס!!!

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  17. שאלה שניה: כיצד ניתן לכתוב סקריפט שיודע לבטל/להפעיל סרביס מסויים? (XP)

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  18. המערכת שם קרסה לגמרי בASUS EEE (WINDOWS XP) של חתני וצריך לעשות שיחזור...השאלה איך עושים את זה בדיוק (אני לא כל כך חזק בנטבוקים) וגם מה שהכי חשוב זה שיש לו את כל המידע על המחיצה השניה (כונן D) עם עושים את השיחזור הזה..הכל בD גם נמחק? או רק מחיצת C? כי ניסיתי לעשות לD גיבוי דרך גוסט אבל אני לא מצליח כי הוא לא נותן לי לצרוב משום מה מהכונן USB שאני מפעיל תגוסט ושאני מחבר גם את הצורב USB וגם עוד כונן כדי לגבות עליו אז הוא לא מזהה לי את שניהם הביוס..רק אחד... עם מישהו יכול לעזור בתודה אלי.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  19. אני מחפש תוכנה (או מספר תוכנות) שמשנה את המראה של Windows 2000 Professional SP4, כך שהוא יראה כמו Windows XP. אני מעוניין בעיקר שהמראה של חלון של תוכנה (וחלון של המחשב שלי) וה-Task Bar יראו כמו ב-Windows XP (בצבעים של כחול, ירוק ואדום). אני מעוניין גם בתוכנות טובות שמאפשרות לבצע Tweaks למספר רב של מאפיינים ב-Windows 2000. הדברים החשובים לי בעיקר הם Tweaks שקשורים למראה של Windows ולמיקום של תיקיות מערכת שונות (כמו Favorites). אני רוצה שהתוכנות ישנו את המאפיינים של Windows מבלי לרוץ בזיכרון ברקע, ומבלי לשנות את המעטפת של Windows (כמו Aston). בקיצור, אני רוצה להשתמש ב-Windows 2000 ולהרגיש Windows XP, מבלי להכביד על המערכת.

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by dyn,

שלום, הווינדוס לא עולה לי ואני מקבל שגיאה שהקובץ HAL.DLL חסר. אני יודע שאפשר לסדר את זה עם הדיסק של XP.. משהו יכול להסביר לי איך? עריכה: אוקיי אני אעדכן את הבעיה שלי. ניסיתי לבדוק האם האופצייה של ה REPAIR קיימת בחלון שבו קובעים מחיצות אבל אין לי אותה. נכסתי ל recovery console במסך הראשי לפני התקנת ה WINDOWS אבל יש לי בעיה, אין לי את הסיסמה של האדמיניסטרטור ולכן אני לא יכול להריץ פקודות שם(המחשב לא עולה לי בכלל כך שאין לי גישה אליו). משהו בכל זאת יודע איך לסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by Spider - Mike,

זה המצב שהמחשב נתקע על 0 אחוז לפרקי זמן שונים ואז עושה רסטרט .. לא מובן .. תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by KobiHo,

איך אני מוחק איקונים מחלון ה Welcome Center ב Win Vista. :s05:

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  23. Started by weinman,

מה זמן אני נתקל בשתי בעיות עם האקספלורר. 1. במידה ואני סוגר את האקספלורר (בין אם מדובר בחלון אחד או בכמה), היישום עדיין מופיע כטעון בזיכרון ורק סגירה דרך המנהל משימות מסירה אותו סופית. 2. במידה ואני רוצה לפתוח קישור מתוך אתר כלשהו. על ידי לחיצה ישירה או ע"י פתיחה בחלון חדש, אותו חלון קופא ורק סגירה דרך המנהל משימות מסיימת את התקלה. במידה ואני פותח את אותו קישור ע"י לחיצה על הקישור + שיפט אין בעייה. הופעת התקלה היא אקראית, ללא אפיון מיוחד של הקישור או האתר. מדובר באקספלורר 6 כולל עדכון גרסא אחרון + עדכוני תוכנה ואבטחה מלאים. מערכת הפעלה חלונות 2000 אינבל. התייחסיות יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by Dmoney,

יש לי 2 כוננים קשיחים על המחשב. האחד - FAT32 עליו מותקנת מערכת ההפעלה (WinXP) והשני - NTFS, זהו סתם כונן שחיברתי למחשב...למטרות אכסון בלבד. בקיצור, אני רוצה לפרמט את ההרד דיסק השני (ה-NTFS), ניסיתי דרך הדוס אך הוא לא מזוהה שם בכלל, אז ניסיתי לפרמט אותו דרך הווינדווס אבל גם אז אני לא יכול בטענה שהמחשב משתמש בהרד דיסק ולכן לא ניתן לפרמט אותו... מה אני עושה? 10x

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  25. הפקידה שענתה לי טוענת שיש שם עידכונים לויסטה אבל הרי ויסטה זו מערכת הפעלה שונה אז לא יהיה צריך להוריד אותה מחדש ואז להתקין ?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים