עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ובכן, לאחר ששירות ה- IIS שלי "נפרץ" ומישהוא הצליח לשתול לי שם ספרייה בשם com1 ועוד ספרייה ריקה מצאתי דרך מיוחדת ביותר אשר עוזרת למחוק ספריות וקבצים שמורים במחשב. כפי ששמתם לב, שמות קבצים כמו com1,com2,lpt1 וכ... הם שמות שמורים במערכת ולא ניתן לפתוח ספרייה בשם זהה. אם במקרה מאוד מיוחד הצליח פורצים עלובים כאילו ואחרים ליצור ספריות בסגנון, ישנם מספר דרכים להפטר בכוח מהמחלה! לדוגמא: DEL \\.\driveletter:\path\filename דגש כל ה- "\\.\". ועוד דוגמא: מחיקת ספרייה בעייתית: RD \\.\<driveletter>:\<path>\<directory name> ועוד אפשר לראות בלינקים הבאים: קישור 1 קישור 2

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  2. כשנגיד פותחים חשבון כלשהוא על המחשב ולא משנה איפה (אתר,מקום אחר) אז יש את היוזר והסיסמא. חייב להיות מקום או קובץ שבו נשמרים כל הסיסמאות והכל , רציתי לדעת איפה הדבר נמצא.. תודה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  3. שלום לכולם, דבר ראשון התלבטתי אם לשים את זה בפורום תוכנה, אבל מאחר והאקספלורר שייך לWINDOWS אז חשבתי שכאן יותר מתאים. ולבעייתנו: אתמול, הורדתי קובץ מסוים, עכשיו בדיאלוג שאפשר לבחור Open Save וכל זה, יש כזאת תיבה: Always show this dialog for this type of file או משהו בסגנון. עכשיו בטעות הורדתי את הסימון מהתיבה, ולחציתי Open. מעכשיו כל פעם שאני מנסה להוריד קבצים מהסוג הזה (ZIP אם זה משנה) זה ישר פותח לי אותם, ולא מראה את הדיאלוג. אם אני רוצה לשמור, אני צריך ללחוץ לחצן ימני ו Save Target As. איך אני גורם לזה לחזור לאיך שהיה קודם? (XP) ניסתי כבר ללכת ל Internet Options -> Advance -> Restore Deafults וזה לא עזר. תודה.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by mgm,

האם אפשר לצרף קובץ mp3 למצגת או שרק קובץ wav אפשר? כי כאני עושה הוסף צליל ובוחר קובץ mp3 הוא לא נותן ואומר לי: "ל power point אין אפשרות להשמיע את קובץ הצליל track.mp3 . ודא כי זהו קובץ קול מסוג wav . וכי תצורת הקול מוגדרת כראוי עבור המערכת שלך". ואם כן אפשר אז מה זה תצורת הקול ואיך אפשר להגדיר/לשנות אותה? תודה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  5. טוב אז ככה אני הורדתי ויזואל בייסיק פרופשיינל 6 עכשיו הוא היה מכווץ בזיפ חילצתי אותו והלכתי לקובץ התקנה התחלתי בהתקנה הכנסתי CD KEY והכל עכשיו ברגע שהוא מתחיל את ההתקנה הוא רושם את זה: (ראו תמונה למטה) למישהו יש פיתרון?? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by koby058,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124363.msg1045265#msg1045265

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  7. Started by mzini,

היי... יש לי בעיה עצבנית באינטרנט אקספלורר בכל פעם כמעט שאני פותח אותו אחרי מספר דקות או אחרי שעה מופיעה לי הודעת שגיאה של WIN וכשאני פותח אותה מופיעה לי השגיאה הבאה... ומיד לאחר מכן אקספלורר נסגר. אשמח אם מישהו יודע במה מדובר.. תודה מראש... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by r5r4y,

Win32K.Sys- Addrees BF95A871 at BF800000, Datestamp יש עידכונים ממיקרוסופט(לא SP2), ועשיתי סריקת וירוסים וספיי על מצב בטוח אין כלום. :\ לא חסר אף דרייבר, כולם מעודכנים. ;D תודה רבה לעוזרים. ;D

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by redti,

שלום, ברצוני לבטל את התיקיה my recent files מחיקה לא עוזרת כי זה כל פעם נוצר מחדש אם אתם יודעים אני אשמח לקבל עזרה..

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by lioron7,

עד עכשיו עידכנתי window רגיל ועכשיו הוא התחיל לבדוק אם הwindow חוקי השאלה שלי היא אם יש דרך כלשהי לעדכן כי המחשב לא מתקין תודה

11. יש לי כונן חדש בנפח 160 ג'יגה וינדוס מזהה רק 130 במה יכולה לניות טמונה הבעייה הביוס קורא 160 sp2 מותקן כולל כל התוספות...מה יכולה להיות הבעייה?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by BeNDeR,

אוקי לא יודע איך אבל פתאום נהיו למחשב שלי כמה בעיות מוזות : א. ישנן כמה תוכנות לדוגמא Winamp בעיקר ועוד כמה דברים שפתאום עושים לי את חלון התקלה של WINDOWS ומודעים לי לסגור את התוכנה מש לאחר מכן אחרי שאני לוחץ על Dont sent מופיע עוד חלון תקלה אבל הפעם של Debugger וגם מודיע לי על תקלה וגם אז עם לחצן של Sent / Dont sent ! ב. פתאום הפעלה של תוכנות וכמה אפליקציות פשוטות כמו Internet Explorer וכ"ו מופעלות ב Delay מוזר וגם כן שאני סוגר אותם !! אם למישהו יש רעיון אז אני ישמח לדעת ! : ) עוד בנוסף אני משתמש ב XP !

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  13. פשוט השבוע אני מקבל מחשב עם מעבד 64 ביט ואני רוצה לנצל את ה64 ביט שלו מתי יצא הווינדוס התומך שניקרא X64 בגירסא הסופית מישהו מוכן להגיד לי? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  14. מנסה לשתף תת-ספריה של program files ב- win-xp-pro, כך שכל משתמשי הרשת יראו את הספריה השתמשתי באופציה שיתוף בעזרת המקש הימני של העכבר, ברשת מחשבים עם win-98 ומחשבים עם win-xp אני לא הצלחתי - איך עושים זאת ?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by BENNY66,

שלום בעייה כזאת בזמן שאני מפעיל את המחשב עולה המסך הכחול של ברוך הבא ואז אחר כך הוא עוצר בפונט של האקספלואר הבעייה שהכל נעלם אחרי שאני לוחץ קונטרול אלט דאל סוגר בישומים את האקספלורר ואז פותח מחדש את האקספלורר הא מחזיר לי את השולחן העבודה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by shlomidoom,

שלום רב.. פירמטתי את המחשב בעזרת פרטישן מג'יק ושאני מפעיל את המחשב כדי להתקין וינדוס הוא לא נותן לי להיכנס לדיסק ורשום לי במסך דוס NTLDR IS MISSING ואומר לי לעשות ריסט וגם לאחר ריסט זה אותה הודעה וזה לא עוזר גם שאני נכנס לביוס ואומר לו לעשות בוט מהדיסק בתודה מראש שלומי..

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by TscR,

שלום לכולם אתמול העברתי כמה קבצים לתיקיה אחת מתוך כל התיקיות שאליהם הם היו מחולקות. השאלה היא האם אני יכול לבטל עכשיו בעזרת איזה תוכנה את העברה ושהכל יחזור למקום? תודה

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by 3d7,

איך אני מסיר את הWindows Extras של ויסטה? במידה ואי-אפשר להסיר אותו, אז יש אולי אפשרות להסיר את הרכיבים שלו שהותקנו דרך הWindows Update? אני לא רוצה להסיר אותו לצמיתות. אני רוצה להסיר אותו מהמחשב, אבל שהוא יופיע ברשימה של הWindows Update למקרה שאני ארצה להתקין אותו בעתיד.

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by itay-ab11,

היום קניתי מחשב חדש עם וינדוס ויסטה(ההתנסות הראשונה שלי עם הויסטה) -בהתחלה היה לי אייקונים על המסך של שעון,תמונות וכו' ובטעות העפתי את האייקון שהיה בשורת המשימות ומאז התוכנה הזאת שהפעילה את אותם גאדג'טים נעלמה,איך אני מחזיר את התוכנה הנ"ל? -אני רוצה לפתוח את החלונות של הקספלורר רק בחלון אחד,וזה פותח לי בכמה חלונות,איך אני עושה זאת? -משום מה אני לא מצליח להעביר את הmenu bar(קובץ,עריכה וכו')למעלה מעל השורה של האינטרנט,למישהו יש פיתרון? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  20. יש לי Windows Vista Ultimate x64 וכרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150. כמעט בכל פעם שהWindows מתקין עדכונים חדשים, המדיה סנטר שלי מתחיל לגמגם (תמונה וסאונד קופאים/קופצים), ואני צריך להתקין את הדרייבר של הכרטיס טלוויזיה מחדש ולאתחל, כד שזה יסתדר. למה זה?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  21. Started by amitey,

קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ויסטה. נראה לי שהכל בסדר אבל הוא נותן ציון נמוך לגרפיקה : 3.5 ל AERO ו 4 ל GAMING GRAPHICS . כל שאר הציונים מעל 5.5. מה זה ה AERO הזה ובמה זה משפיע עלי? יש לי כרטיס מסך HIS 3450 מושתק ואני מתכוון לראות סרטי BLUE RAY במחשב ולשחק קצת . המחשב מתחבר לLCD HD. מה צריך לעשות? תודה מרראש

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by avi1231231900,

יש לי מחשב נייד עליו מותקנת VISTA OS לאחרונה כאשר אני רוצה לעבור למצב שינה,כלומר סוגר את המסך(close a lid)אני שומע רעש של מעבר למצב שינה אך לאחר מכן אני שומע רעש נוסף כמו RESTART והמנורה של HDD פועלת הרבה זמן כאשר אני פותח את המכסה במצב הזה מתקבל מסך שחור ולא נותר לי אלא לכבות את המחשב מכפתור המחשב.האם מישהו מכיר בעיה זו ואם כן האם זוהי בעיית חומרה או תוכנה? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  23. התקנתי את התוכנה Windows Doctor. לאחר שהפעלתי את התוכנה ועשיתי אופטומיזציה של המערכת, אנני רואה את השירותים כמו אנטי וירוס, שפה, סקייפ ועוד. באיתחול דרך MSCONFIG זה מה שמופיע לי ואני לא יודע אם השרותים האלה מופעלים, למרות שאוירה אנטי וירוס מתעדכן עם עלית המערכת. כיצד אני מחזיר הכול לקדמותו ?. בתודה מראש לכל המגיבים...

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  24. Started by ross,

יש לי קרוב משפחה שממש לא מבין במחשבים. יש לו windows xp והוא משתמש ב outlook express הוא יודע להיכנס ל outlook express דרך התחל וללחוץ על האיקון שנמצא בצד ימין למעלה. כל חודש יורדים העדכונים של מייקרוסופט ומשנים את תוכנת המייל ל office outlook ואני מחזיר את זה בחזרה דרך מאפיני תפריט התחלה-התאמה אישית-הצג בתפריט התחלה-דוא"ל outlook express . איך אני מונע את השינוי הזה בלי לבטל עידכונים אוטמוטים או להסיר את office outlook. נ.ב. סתם לידיעה העדכונים של מיקרוסופט יורדים כל יום שלישי השני בחודש (יום שלישי שיוצא בין ה 8-14 בחודש).

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by Sorkenta,

אני רוצה לנסות את המערכת אבל לא מצאתי באינטרנט שום דבר, גם הקישורים מאתרים כמו calcalist הובילו למבוי סתום. אם עדיין אפשר להוריד את המערכת, אשמח לקישור תודה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.