עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, רציתי להעלות בפניכם בעיה שלא מצאתי לה פיתרון מזה הרבה זמן ואולי מפה תגיעה הישועה. יש לי קובץ, סרטון וידאו שחברה שלי הכינה לי, שכל פעם שאני נכנס לתיקייה שמכילה אותו רשום לי שגיאה של אינטרנט אקספלורר. בנוסף, כשאני מנסה להפעיל אותו, יש גם שגיאה של מדיה פלייר. עכשיו, לאחר איזה חצי שנה שלא נגעתי בזה. היא הכינה לי עוד סרטון ושוב אותה הבעיה. לא משנה באיזה תיקייה זה נמצא, לכל תיקייה שאני אכנס אליה והקובץ ימצא שם, יש בעית שגיאה של אקספלורר. מה עושים במצב כזה? זה עובד אצלה במחשב, אצל אחותי במחשב, רק אצלי זה עושה בעיות. אגב, יש לי Windows xp proffesional עם SP2 . תודה רבה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by yanhak,

מישהו אולי יודע אם ניתן לשדרג את WINDOWS VISTA HOME BASIC ל- WINDOWS VISTA HOME PREMIUM? אם מישהו עשה זאת או יודע על אופציה כזו אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה רבה וחג שמח

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by thefucker,

היי כאשר אני רוצה לכתוב משהו בוורד או טקסט או כל מקום אחר, אז ישנם מקשים שפותחים לי חלונות אחרים כמו למשל המקש E שבלחיצה עליו נפחת התקייה המחשב שלי או המקש R שפותח לי את חלון ההפעלה או L שבכלל עושה למחשב log off . חיפשתי בלוח הבקרה לביטול העניין הזה אך אין שם דבר בקשר לבעיה זו. אז מה הבעיה ,ואיך אני יכול לטפל בה?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  4. Started by shloosh,

יש לי בעיה בווינדוס שמשגעת אותייייי פתאום הכפתור הימני והשמאלי לא עובדים בתוכנות או בווידנוס,כאילו לא מגיב במקומות שונים, והרבה דברים שקשורים לאינטרנט אקספלורר לא עובדים.. קישורים לא נפתחים וכנל הורדות. תוכנות לא נפתחות וכו'.. למישהו זה קרה או מכיר את זה??. תודהה

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  5. אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב חדש. במחשב יהיו 2GB של זכרון, ו- HD בגודל 160GB. המליצו לי ליצור בהארד דיסק מחיצה שתהיה מיועדת לזיכרון וירטואלי בלבד. לצורך העניין, תהיה מחיצה C בגודל 20GB עבור מערת ההפעלה (XP), מחיצה D עבור תוכנות, משחקים ושאר ירקות (בגודל של 130GB~), ומחיצה E בגודל של 4GB לזיכרון וירטואלי. על מחיצה זו לא יהיה שום דבר (היא תהיה "ריקה"), והזכרון הוירטואלי יוגדר כך שהוא "יישב" רק במחיצה E. מישהו מכיר את העניין הזה / יודע אם זה כדאי?

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by liran2003,

הווידנוס לא עולה ובכונן של הווינדוס יש קבצים חשובים. איך אפשר לגבות את הקבצים שבכונן(להעביר אותם לכונן אחר)? האם יש דרך? חוץ מלהעביר את ה-hd למחשב אחר..

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by g_s,

שלום יש לי בעיה ... בכל פעם שאני גולש באינטרנט אני נזרק החוצה לשולחן עבודה מישהו יכול לעזור לי???

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by The UnKnown,

אוקיי יש לי אקספלורר ונעלם לי למטה הסרגל שמראה עד כמה העמוד נטען, איך אני מחזיר אותו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by tamir245,

שלום רב. יש ברשותי על הנייד מע' הפעלה ויסטה הום פרמיום 32BIT בעברית שקיבלתי ביחד עם הנייד. לאחרונה התחילה בעיה די מציקה,כל עדכון שצץ במערכת עדכונים של ווינדוס הורד והותקן,ולמרות זאת לאחר מכן שוב מופיע אותו עדכון בתור אחד שצריך לעדכנו. זה קורה במיוחד עם העדכונים של הWINDOWS DEFENDER,לגבי השאר די פחות. האם יש איזשהוא פאץ' שמתקן זאת?או שצריך לחכות עד לSP1?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  10. Started by dima_ga,

אפשר לראות דרכו טלויזיה?

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  11. כרגע יש לי xp ואני רוצה גם שאוכל להשתמש ב98 איך אני עושה את זה בלי לפרמט את xp? תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by elad-r,

כל פעם שאני פותח את ה-ie הוא נסגר לבד אחרי שנייה או 2. ניסיתי למחוק אותו ולהתקין שוב ולהתקין גרסא חדשה יותר וכל מיני עידכוני אבטחה אבל שוב דבר לא עזר יש לי אנטי וירוס והוא לא מוצא שום וירוס... אני עכשיו משתמש ב-netscape וזה ממש לא נוח... מישהו יודע למה זה קורה ומה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by roeiw,

שלום יש לי דיסק קשיח נוסף שהמותקנת עליו מערכת הפעלה xp home שנפגמה ולא עולה.. אני מעלה את הדיסק קשיח במחשב אחר ורוצה לגבות קבצים מ- my documents אבל יש להם access denied איך פורצים?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by רוני1,

מה זה בעצם אס פי 2 ומה היא מכילה ??? תודה..

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  15. אני לא יודע עם זה מתאים לפה אבל בגלל שיש לי WIN 7 אז פתחתי פה אבל עם זה לא מתאים אז בבקשה תעבירו למקום הנכון. טוב נתחיל מזה שאחותי לא מבינה במחשב. אחותי נגעה במשהוא ואיך שהוא היא שינתה את תוכניות המחדל זאת אומרת כול קובץ שאני מנסה ואני מתכוון לכול קובץ הוא פותח את המדיה סנטר מה אפשר לעשות??? אל תציעו לי דברים כמו שחזור מערכת או תיקון המדיסק ההפעלה בגגלל שהשחזור לא נפתח לי וגם הכונן דיסקים שלי לא טוב בבקשה עזרה... בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  16. שלום ברשותי מערכת הפעלה ויסטה אולטימט 32 BIT. בנוסף מותקן גם אופיס 2007 אנטרפרייז יש לי מחשב חדש עם מעבד קוואד 9450 זכרון 4 G ומפרט חזק חברתי למחשב דיסק חצוני לגבוי וניסיתי להעביר 10GB לדיסק המחשב נתקע ולא ניתן לגשת לדיסקים הישום בתפריט שנקרא "המחשב" קפא ולא ניתן לכבותו או לעשות כלום. במנהל המשימות רשום בזמן התקיעה שהמעבד מנוצל ברמה של 70% . גם שהרצתי תוכנת "ספיד פאן" נראה נצול של %. במצב נורמלי גם שיש משימות המעבד מנוצל 3-4% לכל היותר. התהליך שזלל את 70% מהמשאבים הנ"ל הוא אקספלורר רק שעשיתי לוג אוף הבעיה נפתרה זה קרה מספר פעמים אם דיסקים חצוניים שונים מה עושים כדי לפתור את הבעיה תודה רבה

17. Started by nice,

אני מדבר ברצינות. למה אתם חושבים שwinodws דפוקה?. זה סתם נראה לי נושא מעניין ומשעשע לדון בו.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  18. יש לי מחשב נייד עם XP PRO מותקן עליו . לפני כחודשיים שמתי סיסמת כניסה+USER NAME למחשב ולצערי לא רשמתי אותה . כשהמחשב עולה , הוא מבקש כמובן את סיסמת הכניסה ואין אפשרות גם לבטל לפחות כדי להגיע לשולחן עבודה . אני ממש אובד עצות . חפשתי בגוגל פתרונות כמו הכנסת דיסק איפוס סיסמה (שצריך להכין מראש...) יש לי הרבה חומר חשוב בתיקיות בעברית , כך שאפילו שאני נכנס בדוס (כדי לגבות למחיצה D ) , הן מוצגות בג'יבריש ואני לא מוצא את עצמי... ניסיתי גם להעלות ב-SAFEMODE אבל אותה בעייה . הוא מבקש סיסמה. מה עושים ? מישהו מכיר פיתרון ? אני מנסה להמנע ככל האפשר מפרמוט והתקנה מחדש . תודה מראש לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  19. נדמה לי שיש איזה הגדרה, ושכחתי

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  20. שלום ,נגיד ואני מעוניין לצרוב דיסק מהרבה קבצים גדולים ואני ממיין אותם לתיקיות. אני רוצה שבכל תיקיה יהיה מקסימום קבצים בגודל של הדיסק צריבה,4.7 GB ,אפשרי להגדיר שהתיקיה לא תכיל יותר מזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by QQQ,

הכונן פלופי שיש לי במחשב גורם לי כל מיני בעיות: אני לא יכול לכבות את המחשב, לא ריסט ולא מצב שינה (אני דיי בטוח שזה בגללו כי הWINDOWS מראה שגיאת מערכת: "לא נמצא דיסק בכונן A:, אנא וודא כי הוכנס דיסק והדלת סגורה" - משהו כזה. אז מה שרציתי זה לנתק את הכונן מהמחשב. הבעיה היא שהאות של הכונן פלופי היא A:, שני כוננים קשיחים C: וF:, צורב DVD זה D:, וצורב CD זה E:. זה לא עלול ליצור בעיה אם אני אנתק את הכונן מהמחשב? מה הווינדווס יעשה? אם הוא ישאיר את כל הכוננים אותו דבר זה בסדר מבחינתי, אבל אם הוא יזיז כל אחד מהם אחד אחורה (הפלופי הוא A:) אז זה יצור לי בעיה בקשר לקיצורי דרך וכל זה... תודה מראש. וד"א יש לי WIN XP PRO SP2

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by Domovoi,

באיזה כפתור?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by dorman2,

לאחרונה הופיעו בשני המחשבים בביתי בעיות בניגון DVD. במחשב אחד אני משתמש בתוכנת power dvd 5 שסופקה עם הכונן והיא מודיעה לי שלא מצליחה לזהות את הכותר (כלשהוא) במחשב השני יש את אותה התופעה. במחשב השני ניסיתי להקרין באמצעות media player. לא ראיתי תמונה. באמצעות windows xp video video decoder checkup utility בחרתי מחדש את ה DECODER המומלץ לעבודה עם מדיה פלייר. עכשיו אני רואה תמונה אבל לא שומע קול ?? מאחר והתופעות הופיעו בשני המחשבים באותו הזמן יש לי חשד שאחד העדכונים האחרונים של XP גורם לשיבוש - האם יש דברים בגו? האם מישהו נוסף נתקל בבעיות דומות?

24. Started by iveco,

כבר מעל חודשיים שהמקלדת של גוגל בחיפוש לא מגיבה אני לוחץ על אותיות ולא קורה כלום לא יודע מה לעשות עם זה ? ניסיתי כמה דפדפנים ובכולם זה לא עובד ! חייב מקלדת פיזית !! גם במחשב של אחי שלי זה לא עובד מעניין למה

25. Started by dbx22,

זה התחיל אצלי אתמול. כשעשיתי משהו במחשב, שמעתי בו מוזיקה, ראיתי סרטים, בפתאומיות הוא עושה לעצמו איתחול. אבל כשהמחשב היה דלוק כל הלילה והוריד מביטורנט לא היה שום איתחול. האיתחול קורה בפתאומוית ורק כשעושים משהו במחשב, וזה קורה לעיתים קרובות מאוד. מה לעשות? ממה זה נובע? לא נגעתי בכלום בחומרה או בתוכנה של המחשב. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.