עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Armageddon1,

אם יש לי ארדיסק 80 גיגה ואני רוצה לחלק אותו למספק מחיצות כמה מקום רצוי לתת למערכת הפעלה ? יש לזה משמעות כמה גיגה תיהיה כל מחיצה?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by moses_23,

שלום! אני לא מצליח להפעיל את התוכנה מפני שאני מקבל שגיאת Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error מה עליי לעשות? לפני יומיים התוכנה עבדה. לא עזר גם פירמוט אם זה לא קשור לווינדוס אז תעבירו בבקשה. תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by omerha,

אני יודע שמריצים התקנה של ה XP ובוחרים REPAIR ואז שכחתי את הפקודה FIX משהו לא זוכר ....

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  4. אני לא יודע עם זה מתאים לפה אבל בגלל שיש לי WIN 7 אז פתחתי פה אבל עם זה לא מתאים אז בבקשה תעבירו למקום הנכון. טוב נתחיל מזה שאחותי לא מבינה במחשב. אחותי נגעה במשהוא ואיך שהוא היא שינתה את תוכניות המחדל זאת אומרת כול קובץ שאני מנסה ואני מתכוון לכול קובץ הוא פותח את המדיה סנטר מה אפשר לעשות??? אל תציעו לי דברים כמו שחזור מערכת או תיקון המדיסק ההפעלה בגגלל שהשחזור לא נפתח לי וגם הכונן דיסקים שלי לא טוב בבקשה עזרה... בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  5. יש לי Windows Vista Ultimate x64. ה-Windows הוא באנגלית עם תמיכה בעברית. כאשר ה-Windows עולה, אז השפה הראשית שמופיעה בשורת משימות היא אנגלית. יצרתי למשתמש שלי סיסמה, ובמסך הפתיחה (במקום בו כותבים את הסיסמה) השפה הראשית (שמופיעה גם באייקון בצד שמאל למטה) היא עברית. אני לא רוצה ללחוץ Left Alt + Shift בכל פעם שאני רושם את הסיסמה כשה-Windows עולה. איך אני יכול לשנות שהשפה הראשית תהיה אנגלית?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by Spider76,

שלום, רציתי לדעת אם יש אופציה כזו להרצה של תוכנת החיפוש המובנית של חלונות מפקודה מחלון הדוס של חלונות. (כמו פקודת ה- SHUTDOWN וכו..) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by Sweet_Tooth,

אז כך יש לי לוח אם GA-EP43-DS3L הביוס מעודכן לגירסה האחרונה והכל עובד חלק רק כשאני "מעיר" את המחשב ממצב SLEEP (S3 STR תוך כשניה אני מקבל מסך כחול ואז הוא עושה ריסטארט! בבקשה עזרה! תודה

8. Started by TscR,

שלום לכולם אתמול העברתי כמה קבצים לתיקיה אחת מתוך כל התיקיות שאליהם הם היו מחולקות. השאלה היא האם אני יכול לבטל עכשיו בעזרת איזה תוכנה את העברה ושהכל יחזור למקום? תודה

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  9. שלום לכולם, היום הסרתי סקין של-VISTA,ועדיין נשארו מלא אייקונים מויסטה (הסקין). מה עושים? :'( :'( :'( בתודה מראש, רועי.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  10. יש לי SATA בנייד ואני צריך הסבר מלא אייך מתקינים xp ואיך מתקינים SATA DRIVER

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  11. שלום, עד לפני איזה שבועיים הכל היה בסדר, פתאום הופיע לי שגיאה HELPCTR... לא עשיתי כלום לחצתי OK, זה התחיל להקפיץ לי מיליון חלומות של העזרה והתמיכה בעת עליית הוינדוס, עשיתי פורמט וזה לא נעלם, קבלו תמונות מצב, עזרה בבקשה.. נואש.. :'( עריכה!!!! עשיתי עוד ריבוט ותראו מה הפעם [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  12. שלום לכולם, דבר ראשון התלבטתי אם לשים את זה בפורום תוכנה, אבל מאחר והאקספלורר שייך לWINDOWS אז חשבתי שכאן יותר מתאים. ולבעייתנו: אתמול, הורדתי קובץ מסוים, עכשיו בדיאלוג שאפשר לבחור Open Save וכל זה, יש כזאת תיבה: Always show this dialog for this type of file או משהו בסגנון. עכשיו בטעות הורדתי את הסימון מהתיבה, ולחציתי Open. מעכשיו כל פעם שאני מנסה להוריד קבצים מהסוג הזה (ZIP אם זה משנה) זה ישר פותח לי אותם, ולא מראה את הדיאלוג. אם אני רוצה לשמור, אני צריך ללחוץ לחצן ימני ו Save Target As. איך אני גורם לזה לחזור לאיך שהיה קודם? (XP) ניסתי כבר ללכת ל Internet Options -> Advance -> Restore Deafults וזה לא עזר. תודה.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות על ויסטה [גירסת ultimate] נכון לעכשיו יש לי XP מותקן על המחשב שלי [מפרט בצד]. רציתי לדעת האם כדאי לי לעבור לויסטה? הXP עובד לי נורא מהר וכיף לעבוד איתו ככה והוא לא רע בכלל, אין בעיות תאימות של תוכנות וכו'... מצד שני אני רוצה את הDX10 [שאגב מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג? זה בא עם ויסטה?] אבל מצד שני כבר התקנתי פה תוכנות וכאלה ואין לי ממש כוח \ רצון להתחיל להתקין הכל מהתחלה נכון לעכשיו יש לי אנטיווירוס של kaspersky 7 ועוד כמה תוכנות הם יעבדו לי בויסטה? או שאני יצטרך לקנות אנטיווירוס אחר? אפשר דעות שלכם על ויסטה? [רצוי מישהו שמשתמש בה] תודה

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  14. Started by zvkel,

אני מקבל את ההודעה הבאה בשלב דיי מוקדם של ההתקנה (עוד לפני העברת קבצים לדיסק הקשיח ) מישהו יודע מה זה אומר או איך אני מברר מה זה אומר stop 0X000000d1 (0x000000D1 , 0x00000000 x 0x00000002 , 0x00000001 ,0xf2280c9b) driver irql not less or equal address f1180c9b base at date stamp 3e5bb66c pciidex.sys

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  15. יש לי מדפסת משולבת דגם J4580 OFFICEJET של HP, המדפסת הותקנה כראוי בעת התקנת הוינדוס אך למרות שהדרייבר מותקן כראוי ובמנהל ההתקנים וגם בDevices And Printers הכל נראה תקין המדפסת לא מקבלת שום פקודה להדפסה ולא משנה מה אני עושה.. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר שקיבלתי עם המדפסת(דרייבר של VISTA) וניסיתי להסיר אותו כמה וכמה פעמים ועדיין לא עובד. מה שקורה זה שאני בעצם שולח דף להדפסה והמדפסת בכלל לא מקבלת פקודה.. כאילו לא קרה כלום. לעומת זאת הסורק של המדפסת כן עובד תקין לחלוטין עם הדרייבר שהתקין WIN7... חייב את עזרתכם זה משהו מאוד מוזר ולא מובן וגם לא מצאתי על זה כלום בגוגל. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by tomerco,

מה עושים? הוא רושם לי שהוא לא מוצא את הקובץ שביקשתי למחוק עשיתי רג'יסטרי סקאן וזה לא עוזר

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  17. שלום לכולם, כיצד אני עושה שכאשר אני נועל את המחשב , אני לא אראה את המסך שרואים גם בהפעלת הXP (מסך "ברוך הבא" ) .. ובמקום זאת אראה את הרקע של שולחן העבודה , ואת חלון הקשת הסיסמא ? אמרו לי פעם שצריך לבטל איזה סרביס ומשהו כזה....ואין לי מושג מה זה אומר . תוכלו להסביר לי בבקשה כיצד לעשות זאת ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by AVI.S.T,

כמה זמן בערך לקח עד שהוא תוגם לעברית? וכמה זמן אתם חושבים עד שויסטה יתורגם?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  19. האם הגיוני שה-explorer (לא הדפדפן) של חלונות משתמש בכל כך הרבה זיכרון? 38,000 K [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by r5r4y,

Win32K.Sys- Addrees BF95A871 at BF800000, Datestamp יש עידכונים ממיקרוסופט(לא SP2), ועשיתי סריקת וירוסים וספיי על מצב בטוח אין כלום. :\ לא חסר אף דרייבר, כולם מעודכנים. ;D תודה רבה לעוזרים. ;D

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by gavriel_e,

חברה אין לי דיסק של ויסטה עם בוט ואני רוצה להגיע לדוס .. מה אני עושה.. איזה תקליטון איתחול ?? איך אני מגיע בקיצור..? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by klips,

שלום הוונדוס שלי בעברית אבל הלוגו באנגלית ואני לא מצליח לשנות אותו לעברית ניסיתי בהגדרות של הלוח בקרה אבל שום דבר לא עזר....

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  23. רציתי לשאול עם אפשר ליצור דיסק התקנה של XP בתוך DISKONKEY?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  24. תראו אני לא יודע למה אבל ההודעה הזאת קופצת לי בהפעלה של המחשב אל תגידו לי לסרוק אני יודע כבר ניסיתי הכל, מישהו יודע מה זה התקלה הזאת ואיך פותרים אותה?

25. Started by eliil1,

נכנסתי לאובג'קטדוק ופתאום אני קולט את ההודעה הזאת " CrashRpt.dll is missing from your computer" ניסיתי להוריד איזה CRASHRPT.DLL ולהכניס לתיקייה SYSTEM32 , ולא ממש עזר... עד היום התוכנה עבדה ועכשיו הוא כותב שחסר את הדבר הזה =S תודה,

• 0 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים