Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כיצד משנים את תמונת הרקע במסך בחירת המשתמשים ב WINDOWS 7 ? הבהרה : לא מדובר ברקע של ה DESKTOP הרגיל , אלא בתמונת הרקע במסך של בחירת המשתמש כאשר יש במספר USERS / חשבונות במחשב . אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
ברשותי XP32SP3 כשהפעלי היום את המחשב שלי הופיעה לי הודעה שחסר קובץ system32/drivers/Ntfs.sys ושביכולתי לתקן זאת ע"י טעינת דיסק של WINDOWS ולחיצה על r כלומר repear כשהכנסתי את דיסק ה WINDOWS והקבצים החלו להטען לפתע הופיע לי הודעת שגיאה: file setupdd.sys could not be loaded, the error code is 4, setup cannot be continued. אציין שכאשר אני מכניס את אותו דיסק למחשב אחר אזי הודעה זו אינה חוזרת על עצמה אלא תהליך אעינת הקבצים מגיע לסיומו (אני מגיע לפאיט שבו עלי לבחור בין repear לבין install[br]פורסם בתאריך: 2.01.2010 בשעה 23:29:44 הסתדר, כל מה שהיה צריך לעשות היה להוציא את אחד מכרטיס הזכרון
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, כיצד אני יכול לגשת לתוכנה Windows Picture and Fax viewer, אני לא מוצא אותה בתהליכים שעבודים ברקע וממש חשוב לי למצוא דרך להפעיל אותה בעצמי כלומר קישור לקובץ או פרמטרים של תהליכים תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של gigabyte דגם ga-945p-s3 גירסה f2 כאשר מותקן אליו win xp המחשב מזהה התקני usb (מקלדת, DOK , עכבר) בלי בעיה, כאשר אני מתקין עליו win7 המחשב מפסיק לזהות את יציאות הUSB גם בשלב עוד לפני עליית הwindows (כשלוחצים DEL כדי להיכנס לBIOS) כאשר פניתי בפורום לתמיכה של חברת gigabyte קיבלתי תשובה שלוח האם לא בהכרח אמור לעבוד מול WIN7 והפתרון הוא להתקין XP (מה שנראה לי קצת לא הגיוני) האם יש פתרון אחר כדי שאני יוכל להתקין win7 ועדיין המחשב יזהה את הUSB?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז היום התקנתי את IE7 ומאז המחשב השני שמופיע במפרט אצלי לא מפסיק לקרטע מכל הבחינות ובעיקר מבחינת ביצועי אינטרנט (גם פייר פוקס) ואין לי מושג למה.. למישהו יש רעיון
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
כל התוכנות האלה שעובדת בצד ימין למטה אתם מכירים אותם... עכשיו יש לי שם הרבה תוכנות שנראה לי שמאיטות תמחשב באופן מיותר... עכשיו רציתי לדעת איך סוגר את כל היישומים שעולים בזמן שאני מפעיל תמחשב שלא יעלו כמו כל פעם... כי ככה המחשב עולה לאט וגם עובד לאט לפי מה שאני יודע... יש איזה משו בהגדרות של ה-VISTA עצמו שיכול לטפל בזה? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש לי במחשב ווינדוס 2000 ואני צריך להחליפו לווינדוס 98 בגלל הדוס.אמרו לי כי העלאת מערכת הפעלה דרך סי.די.חיצוני היא שונה,מישהו יכול להסביר לי במה מדובר?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אז אני יודע שהחלפת כ.מסך לדוגמא זה לא דבר נורא , בד"כ עדכון דרייבר ובזה זה נגמר זכרונות גם אין בעיה מה לגבי החלפת מעבד לבד והחלפת לוח לבד הכווה למערכות ההפעלה הביתיות הנפוצות XP ו- Vista אשמח לשמוע בעיקר ממי שהתנסה , שהשדרוג עבר חלק או כאלו שנאלצו להתקין מחדש את כל מע. ההפעלה בעקבות השדרוג
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לחבר שנמצא בחו"ל אז אני מתחבר לו למחשב מרחוק ואת הסרטים הוא רואה עם ג'יבריש ואי אפשר לבחור עברית בפונט. הלכתי ללוח הבקרה איפה שהשפות וניסיתי לשים שם HEBREW אבל הוא מבקש את הדיסק. שמתי לב שהוא רוצה לחפש בתוך תיקיה i386 שיש לו אותה על C אבל אחרי שאני בוחר בה הוא לא נותן יכול להיות שאני צריך משהו אחר ויכול להשיג אותו מהרשת בלי דיסק ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
טוב אני כבר לא יודע מה לעשות ואיפה הבעיה- ובאמת שגיגלתי. או שהקומבינציות של המילים לא עזרו או שלא יודע מה הבעיה. טוב נתחיל בתאור מערכת והיסטוריה ונמשיך משם. מעבד E6400, לוח GB 965S3 , כרטיס מסך פשוט מסדרת 6200, 2 HD אחד בSATA בעל נפח 250 מחולק ל40 ו210. HD שני בעל חיבור IDE 40 GB מחולק ל15 ו25. הSATA הוא MASTER והIDE -סלייב.(כל החומרה תקינה, אין שום בעיות ידועות או מחלות כאלו ואחרות) הIDE שימש בעברו ללינוקס(ה15 GB) והחלק השני(25) משמש ככונן שיתופי וגיבויים. לפני כמה ימים גמלה בליבי החלטה להפריד את הWINDOWS שמשמש אצלי ליום יום ומכיל הרבה דברים וחיבור אינטרנט והמון סרביסים שחשובים לי מתוכנות העריכת וידאו והקיובייס. לפיכך פירמטתי את הלינוקס שלא יצא לי להשתמש בו כ"כ(נחז…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
פעם הייתה איזה פקודה שהייתי רושם ב RUN, שהייתה סורקת את קבצי וינדוס ומשלימה קבצים שנפגעו או קבצים חסרים. מישהו יכול לרענן את זכרוני? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Hi, I can't write in hebrew.. not in the explorer, not in the office or the icq.. when i'm trying to turn it from english to hebrew - ctrl+shift or alt+shift nothing happen.. any ideas? thx
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב ביתי עם XP PRO, שנמצא מאוחרי router . פתחתי את הport הדרוש. הגדרתי אפשרות שימוש ב REMOTE DESKTOP עם אחד ה admin account של windows. כאשר אני מנסה להתחבר דרך מחשב בעבודה (גם עם XP PRO) הוא מבקש user ו password, אך הוא אינו מקבל את הסיסמא , טוען שהיא שגויה, אך כמובן שאינה שגויה. האם יתכן שיש בעיה אחרת שבגללה הוא אינו מאפשר גישה למחשב הביתי? אודה לכם על כל עזרה בעניין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
עם אתם יודעים איך הופכים את כל הכתב הזה שנרא כמו גי'בריש לעברית רגילה אתם יכולים לעזור לי??.? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעייה, התקנתי מערכת הפעלה XP, ולא קיבלתי אפשרות ליצור משתמשים, ישר הוא עלה לי בחשבון אדמיניסטרטור, יצרתי באופן ידני חשבונות, אך המחשב תמיד עולה בחשבון אדמיניסטרטור, לא משנה מה עשיתי, יש אפשרות לאחר שמערכת ההפעלה עלתה להחליף משתמשים אך כמובן זה לא נח, אני רוצה שיעלה מסך בחירת משתמשים בהתחלה, אך שום דבר לא קורה המחשב ישר נכנס לחשבון אדמיניסטרטור, האם יש איזהשהוא תיקון לרג'יסטרי שיעזור, חיפשתי בכל הסטיקים ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
יש לי בעייה שרודפת אותי המון זמן (אולי יותר משנה) , המערכת הפעלה Windows XP לעיתים קרובות נתקעת וכדי לשחרר אותה ושתצא מהתקיעה אני צריך להגיע למנהל המשימות דרך צירוף המקשים CTRL+ATL+DEL ולסגור את הקובץ EXPLORER ולהפעיל אותו שוב ואז המערכת הפעלה עובדת ללא תקיעות והתקיעה הבאה כבר צפוייה וככה זה כל הזמן עד שאני הולך לישון. ניתן לאמר שהבעייה ממש קבועה , ז"א גם אם אני מפרמט ואחרי כל התקנת התוכנות והדרייברים אני מתחיל להישתמש במחשב והבעייה חוזרת. הבעייה מוכרת למישהו? יש לה פתרון? אני כבר "התרגלתי" לשחרר את המחשב מהתקיעה החוזרת ואמרתי לעצמי "אולי נשנה את ההרגל המעצבן הזה". תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מותקן לי כרגע על המחשב Vista 32-bit ו XP 32-bit (הם מותקנים בדול-בוט כמובן) חשבתי על לעבור ל64-bit כי יש לי 4G ram והחלטתי לבסוף שלא לעבור כי זה לא ייתן בוסט לביצועים.. אז אני רוצה נגיד להקציב עכשיו לXP איזה 100GB נגיד ולVista את ה400GB הנותרים....או נגיד למחוק לגמריי את הXP ואת המחיצה שלה....איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום ! למרות שביטלתי סיסמא בחשבוןן משתמש בעת החלפת משתמש אני נדרש להכניס סיסמה כשאני מכניס סיסמא יש הודעה שהסיסמא שגויה ואני לא מצליח להחליף משתמש אלא רק ע"י הפעלה מחדש של המחשב בתודה-כספי
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר אני נכנס למשתמש מסוים ואז אני רוצה לעבור למשתמש אחר (בלי להתנתק) אז כאשר אני לוחץ על המשתמש השני, המסך נכבה והמחשב לא מגיב לכלום רק אם אני מפעיל אותו מחדש. בהתחלה חשבתי שיש לי בעיה בוינדוס אז פרמטי את המחשב ובכול זאת זה לא עזר תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש לי ססמא כל שהי בעלת 8 ספרות שאני שם אותה לפחות 10 פעמים כל יום אם לא יותר...(אתרים שונים של העבודה ...אימיילים ...בנק יש דרך לעשות שלדוגמא כפתור ה F12 שלא בשימוש אצלי אף פעם שכל פעם שאלחץ עליו זה ירשום את הססמא שלי ? (ה 8 ספרות) ?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
מבחינת דרייברים. (מדובר ב- XP) אני רוצה למחוק את כל הדרייברים ש- Windows התקין, ולהגיע למצב שכאילו הסתיימה ההתקנה של Windows ואני נמצא בהפעלה הראשונה (והתקנת הדרייברים הראשונה). אם זה אפשרי אשמח לדעת איך אפשר לעשות את זה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
ששלום לכולם יש לי את הסייד בר שלויסטה וה rss המובנה משום מה לא קורה אתרים שאני מצוות לו מה אתם ממליצים אולי אני לא עושה משהו טוב ???
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
אהלן, נדפקו לי כל הפונטים בווינדוס. זה התחיל אחרי שהסרתי את המשחק Left 4 Dead. עכשיו כל הפונטים מודגשים נורא ובפיירפוקס לדוגמה פונטים בעברית תמיד נוטים הצידה :\ ניסיתי לשחק עם ה-Themes ואפילו להחזיר לממשק Aero וחזרה לרגיל, אבל שום דבר לא עוזר. תמונה להמחשה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-