עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by crazydiamond,

שלום לכולם אני עומד לשדרג את הזיכרון שלי מ 1024 ל 2048 לטובת הרצת חלונות ויסטה - האם כמות זיכרון כזאת גדולה (יחסית) תספיק לכל יישום שאני אנסה להריץ על המחשב מבלי אובדן ביצועים? יותר מזה כבר אי אפשר לשדרג את המחשב שלי.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yosizach,

יש לי גגה' זיכרון אז לא יכל להיות מחסור זיכרון , דוגמא אני עובד עם האימול גפ בבוקר אומר לי עליו להיסגר לוחץ סוגר סוגר את התוכנה עכשיו גם באייסקיו ככה , בהwinamp ועוד .... ?! למה זה עושהאת זה ? אחרי כמה דקות וזה לא תמיד עושה את זה זה עניין ???

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by אבי11,

שלום מותקנת לי חלונות אקס פי פרו. אני רואה עברית כאשר אני נכנס לאתרים עבריים אבל כנראה שלא מותקנים פונטים בעברית, מכיוון שאני לא מצליח לכתוב עברית בוורד. כמו כן באאוטלוק אקספרס אני מקבל ג'יבריש היכן שנכתב במקור בעברית. אשמח לקבל ייעוץ כיצד להסדיר את הבעיה.

4. שלום. יש לי כמה תוכנות וכל מיני דברים שעולים אם המחשב והם ממש מאיטות אותו גם אחרי שהם ניטענות הם מאוד מאיטיות לכן בדרך כלל אני נכנס לTASKMGR ומבטל אותן אבל זה מצעבן לעשות כך כל פעם מחדש צירפתי תמונה של התהליכים שאני רוצה להוריד שכבר לא יעלו יותר עם מערכת ההפעלה.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by X-_PLOSIVE,

חבר שלי פה שואל: יש לי וינדואס 98 ו adsl כשאני עושה upload אחרי זמן קצר האינטרנט לא זז וצריך לעשות ריסטרט מה לעשות ולמה זה קורה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by YoniDahan,

שלום, רכשתי כונן SSD ואני מעוניין להתקין את הwindows עליו וכמובן במגביל לפרמט את הHDD. ישנם הגדרות שאני אמור לשנות בלוח לפני התקנה? כי אני מניח שגם אם אני יתקין את הכונן, המחשב קודם יזהה לי את כונן הHDD ולא את הSSD. והאם אני אמור קודם לפרמט את הHDD ולאחר מכן להתקין את הwindows על הSSD?... ואיך אני מבצע את הפירמוט לכונן הHDD? מדובר במערכת הפעלה windows 7 64bit. תודה מראש לעונים!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. מה לעשות?? כשאני נכנס לוינדוס היוזר שלי מתנתק מיד גם בסייף מוד זה לא פועל וגם לא ביוזר אדמיניסטרטור, מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by Ovid,

שלום, יש לי תופעה מאוד מעצבנת לאחרונה, זה לא היה לפני זה ,אבל עכשיו כל פעם שאני נכנס לWORD יש לי את החלון של UAC וזה מתחיל כבר באמת לעצבן... יש דרך לבטל את זה? זה לא היה קודם לכן... לא משנה, פתרתי את הבעיה. תודה.

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  9. אורח Ghost_Dogg

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=4330

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  10. Started by NI4NI,

שלום קניתי מחשב נייד חדש ולצערי הוא הגיע עם WINDOWS 8. מלבד ניסיון קצר בתרופה של RC1 לא יצא לי לעבוד עם מערכת ההפעלה הזאת. המחשב הזה מיועד לעבודה ולא למשחקים וקישקושים ולדעתי מבחינת productivity חלונות 7 הייתה הרבה יותר טובה. התחלתי לנסות לעבוד ולדעתי win8 מזעזעת ומיקרוסופט פשוט ביצעה אונס של המשתמשים. היא מצועצעת ומאד לא נוחה ולא מתאימה למחשב רגיל שאינו טאבלט. ראיתי שיש הרבה תוכנות צד ג' שמחזירות את המראה והפונקציונליות של WIN7 אבל עדיין זה מעצבן שאני צריך להתקין המון תוכנות רק כדי לקבל את הסטנדרד הקודם של WIN7. אני עכשיו על סף להעיף את WIN8 לכל הרוחות ולהתקין מחדש WIN7, ורגע לפני אני רוצה לשאול: בהנחה שאני שונא את הממשק החדש של WIN8 ורגיל ואוהב את הממשק הישן של WIN7, הא…

11. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

האם חלפה בעית עדכון חלונות דרך ה Windows Update, או שעדיין מוצגת הודעת השגיאה שלא ניתן להציג את הדף המבוקש? לעזאזל אני כבר מת לעשות Dual Boot! :AR15:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by BeNDeR,

יש לי שאלה ! העם קיימת אפשרות להעלות את ה rate של העכבר ב windows 2000 יותר מי 100 ??? ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by אסף_ב,

שלום התקנתי ווינדוס חדש על המחשב לאחר שהלך לי ההארדיסק.. והוינדוס הזה עושה לי בעיות מוזרות.. יש קבצים (כמו הקונטר סטרייק ומירנדה 3) שמתי שאני מנסה לפתוח אותם הם פשוט לא נפתחים.. בתהליכים רשום את התהליך של אותו קובץ אבל אני יכול ללחוץ גם 10 פעמים על הקיצור דרך ושום דבר לא יקרה.. למישהו יש פתרון לזה? תודה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  14. מאז ששיחקתי בזה והתקתני את הshockwave ועוד איזה משו אז יש ל כל הזמן iexplorer.exe פתוח ויענו זה לא חלון של הדפדפן שנפתח אלה סתם הקובץ מופעל בלי שום סיבה וכל פעם שאני סוגר אותו הוא נפתח מחדששש וסרקתי עם שתי סוגי אנטי וירוס adawar וspybot וגם בדקתי בmsconfig והואל א נמצא ושום דבר לא עזר!! מישהו יודע מה לעשות לעוד מישהו זה קרה? איפלו העפתי את השוק ווב הזה!! תודה

15. Started by Holy,

מישהו הצליח להפעיל אותו? הדריבר שיש באתר של נוקיה לא מתאים לויסטה יש כל מיני שמועות שאפשר להתקין את ה-PC Suite וזה עובד אבל לא הצלחתי מישהו?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

יש את התוסף הזה שכשמעלים את הקול במקלדת אז זה מראה לך סרגל כזה בוינדוס שאתה יודע כמה אתה מעלה. מוכר למישהו?

17. אנשים תראו האח הממש אבל ממש חכם שלי שהוא הגאון מווילמה ממש טמבל קיצר הוא דפק פה משהו ולקחתי ממנו תמחשב באתי לגלוש באינטרנט אז לחצתי על "התחל" הלחצן הזה בשורת משימות וזה לא נפתח לי ניסיתי ריסרט גם לא מה לעשות? עזרה!!!!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום. אני מרכיב את המחשב. לוח אם+מעבד+זכרונות+ספק+כרטיס מסך חדשים. 2 הארדיסקים, 250GBX2, יש לי כבר. אחד מחולק ל3 מחיצות, 2 עם חומר + 1 שהוא הSYSTEM. ועוד הארד דיסק מחיצה אחת מפוצץ בחומר. אני רוצה להעביר את החומר שבמחיצת SYSTEM למחיצה אחרת, ואז להתקין מחדש עליו וינדוס ולסגור GHOST. איך אני עושה את זה כי לחבר את הארדיסק למחשב אחר לא הצלחתי (אין תאימות, הלוח ישן מידי במחשבים אחרים בבית). תודה

19. Started by 1900GT,

שלום, יש לי VISTA 64BIT ULTIMATE עם SP1 ומלא פעמים המעבד על מאה אחוז והמחשב נתקע... התוכנית שגורמת לזה זה הסייר של וינדוס.... המפרט שלי הוא: לוח אם- ASUS M2N-E מעבד - AMD AM2 3800X2 זכרונות TWINMOS 667MHZ 512MB X4 ספק ENIMRAX LIBERTY 400W ארדיסק WD SATA2 160GB

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by DarK_NaF,

בזמן האחרון אני לא מצליחה להיכנס לשום אתר בלי לקבל חפיסת Errors לא מובנים במיוחד... האם זו בעיה באקספלורר? זה פשוט באמת כמעט כל האתרים...וזה שגיאות שחוזרות על עצמן...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by POPCORN,

מישהו משתמש עם התוכנה? אני מתקין אותה על מחשבים ציבוריים אצלי כדי שכל מחשב יתאפס בסוף היום. הבעיה שאני לא מצליח להשאיר את העדכונים של ווינדוס יש דרך להשאיר את התוכנה במצב של הקפאה אבל תעשה עדכונים של ווינדוס? או שכל פעם שאני רוצה להתקין אני צריך לפתוח את התוכנה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  22. Started by ac1240,

המערכת כבר מותקנת איך אני מחלקת כוננים? חיפשתי ולא מצאתי תודה

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by aaalon,

אני לא מצליח לשמור את הסיסמא בdail-up בווידוס הצעות ופיתרונות יתקבלו בברכה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by mrbig,

יש לי בעיה קצת טיפשית יצרתי HOMEGROUP רשמתי סיסמאות והכל אבל כשאני ניגש להתחבר למחשב השני - הוא מבקש שם משתמש וסיסמה מה לעזאזל השם המשתמש ? , הסיסמה היא מה שרשמתי , אבל אין לי שמץ מה שם המשתמש .......... עריכה : לא חשוב הבנתי

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by shloogy,

הי, ברשותי מערכת הפעלה win 7 המחשב הינו חדש בן כמה חודשים ומהיום הראשון הוא קופא ללא סיבה הנראית לעין. יש לציין כי המחשב קופא בדרך כלל לאחר זמן מה שהוא לא פעיל, דהיינו במצב idle. אין זמן קבוע מראש, לפעמים זה יכול לקחת חצי שעה עד שהוא קופא ולפעמים שעתיים. בדרך כלל שאני עובד הוא לא קופא אך כבר קרה לי מספר פעמים שהוא קפא לי תוך כדי עבודה. הערות שאולי יוכלו לעזור: אין מסך כחול (BSOD) ביטלתי שומר מסך, ביטלתי מצב שינה, ביטלתי כיבוי דיסק. המחשב קופא גם כאשר אני מעביר אותו למצב שינה! ז"א אם אני נותו לו "לישון" שעה שעתיים הוא כבר לא יתעורר...אך אם אעיר אותו לאחר פרק זמן קצר יחסית הוא כן יתעורר. חומרה: 2600k, 8GB ram, SSD crucial ליתר ביטחון החלפתי את כרטיס המסך אך הבעיה חוזר…

• 22 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.