Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה, בשעה טובה קיבלתי היום את הרישיון ל Windows החדש מבית Microsoft. הרישיון הוא לגרסה Windows Vista Ultimate 64 bit. היום התקנתי את המערכת במחשב החדש שקניתי השבוע והכל עבד יפה ונפלא. מערכת ממש מרשימה שמצליחה להלהיב אפילו משתמש וותיק כמוני במחשב. בכל מקרה לבעיה שנוצרה לי, הכל עבד יפה וטוב עד שבשיא טיפשותי התקנתי דרייבר למסך שהוצע לי ע"י Windows Update. מרגע שההתקנה הסתיימה התגלו אצלי שתי תקלות, אחת פתאום התמונות שאני פותח במחשב שלי כולם קיבלו גוון של וורוד-צהוב כזה - את הבעיה הזאת הצלחתי לסדר ע"י כך שהסרתי את הדרייבר שהם התקינו וחזרתי לברירת מחדל של Windows, זה פתר את הבעיה הזאת. עכשיו בנוסף לכך נוצר בעיה מוזרה, התפריט השחור שמוצג ב Vista הוא נהיה עם אפקט מיוחד כ…
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת הפעלה לשרת ביתי. נחוץ - גיבוי מסמכים מ2 מחשבים ברשת אלחוטית חבירו רשת קווית עם מחשב להזרמת תכני HD ואכסונם! זהו, לא משחקים לא כלום, מחשב שרת שפשוט יעבוד רק כרשת ויהיה ניתן לראות את הכוננים ממחשבים אחרים מחשב ללא ציוד הקפי. מארז עם חומרה ומערכת הפעלה עם דרישותי נטו! אז מה כדאי, WHS XP ויסטה או בכלל לינוקס? אם לינוקס או FreeNAS? פירוט ועזרה יתקבלו בבברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לפתוח על מחשב שולחן עבודה מרחוק.. אבל שאני מתחבר שמי שעל המחשב שאני מתחבר לא יתנתק .. הכוונה ש 2 יעבדו על המחשב בו זמנית.. 2 שולחנות עבודה.. איך עושים את זה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני ניסיתי לעשות remote desktop ולא מצליך להירשם מה עלי לעשות? http://img195.imageshack.us/img195/2332/26394431.jpg
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מתנצל מראש אם הנושא הזה לא מתאים לפורום הזה, התלבטתי בין זה לתמיכה טכנית... אתמול בלילה בזמן שהמחשב פעל, החשמל בבית שלי קפץ, אחרי שהדלקתי שוב את המחשב גיליתי שהוא מגיע עד לשלב שבו הוא מסיים לטעון את הwindows (החלון השחור עם הקוביות הכחולות האלה שרצות...) ואז הוא מאתחל את עצמו וחוזר חלילה, אני כן יכול להכנס דרך "safe mode" אבל לא בדרך הרגילה, שיחקתי קצת עם הביוס והצלחתי להכנס פעם אחת במצב רגיל אבל אחרי שכיבתי והדלקתי שוב הוא עוד פעם חזר לאותו מצב... עכשיו אני לא יודע למה אבל אחרי שעוד פעם שיחקתי עם הביוס הוא עוד פעם נכנס דרך המצב הרגיל ולכן אני יכול לכתוב, אני פשוט לא הולך לכבות אותו עכשיו עד שאני אגלה איך אני פותר את הבעיה חבר אמר לי שפשוט נדפק לי הדיסק הקשיח ואני…
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי קובץ במחשב בשם kernel שלא נותן לי להתקין sv2 ואני לא יכול למחוק?להחליף אותו מה לעשות???
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון התלבטתי אם לשים את זה בפורום תוכנה, אבל מאחר והאקספלורר שייך לWINDOWS אז חשבתי שכאן יותר מתאים. ולבעייתנו: אתמול, הורדתי קובץ מסוים, עכשיו בדיאלוג שאפשר לבחור Open Save וכל זה, יש כזאת תיבה: Always show this dialog for this type of file או משהו בסגנון. עכשיו בטעות הורדתי את הסימון מהתיבה, ולחציתי Open. מעכשיו כל פעם שאני מנסה להוריד קבצים מהסוג הזה (ZIP אם זה משנה) זה ישר פותח לי אותם, ולא מראה את הדיאלוג. אם אני רוצה לשמור, אני צריך ללחוץ לחצן ימני ו Save Target As. איך אני גורם לזה לחזור לאיך שהיה קודם? (XP) ניסתי כבר ללכת ל Internet Options -> Advance -> Restore Deafults וזה לא עזר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
למה כשאני מעלה את הווידווס(XP PRO) אז במסך השחור אני לא רואה את הזיכרון של הכרטיס מסך רץ וגם את סוג הלוח והמעבד?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני לא זוכר את הסידיקי של האיקספי שלי, ופעם היתה לי תוכנה שמוציאה את הסידיקי מהערכת שמותקנת. תודה רבה לעוזרים נ.ב המערכת הפעלה שלי חוקית. ואני לא מוצא את הדיסק והסיסמא שלו.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום,לפני כמה ימים מצאתי במחסן שלי מחשב ישן וחסר שימוש שסתם יושב ללא שימוש,אז החלטתי להסב אותו למען אחי חסר המחשב... למחשב היה ספק שרוף אשר אותו החלפתי ושהעלתי אותו ראיתי שיש בו ווינדוז 98SE,עכשיו,אחי הבכיין רוצה XP כמו שאר החברים שלו ("יש להם מחשב XP!!!!"),אז החלטתי להתקין לו,אני קצת מאוד מודאג מהמפרט ורציתי לדעת עם XP יעלה עליו- מעבד- סלרון 400MHZ,סוקט 7 (או משהו כזה,נו זה שנכנס ככרטיס) זיכרון ראם- SDRAM 64MB 133MHZ (*עוד שבוע אני מקבל עוד סטיק של 256 אז זאת לא הבעיה) לוח M- משו לא מוכר ,לא כל כך משנה HDD-שמונה ג'יגה ,בא בשתי הרדיסקים (2 ו-6) כרטיס מסך- ATI RAGE 64MB טוב זאת ההעגלה ,אז מה אתם אומרים,יעלה XP או לא ?
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הכונן שלי מפוצל ל-C ו-D כרגע מותקן עליו ויסטה 32 ביט ואני רוצה להתקין XP. יש אפשרות בכלל לעשות דבר כזה?
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אולי לא ברורה. אז ככה: כתבתי המון ועשיתי קונטרול סי, וסגרתי את הקובץ, וכשאני עושה קונרול וי זה לא עושה כלום. אז חשבתי לי, האם יש באיפה שהוא את המידע שנעלם? חבל לי לכתוב הכל מהתחלה... איפה מוצאים את זה? היו שלום ו... MAY THE FORCE BE WITH YOU!!
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שהכונן דיסקים שלו הרוס ואני צריך לפרמט אותו... חיברתי אליו כונן דיסקים חיצוני בUSB אבל אין לי אפשרות בביוס לעשות BOOT מUSB... חסרים לי כמה קבצים בווינדוס אז איפשר להכנס לווינדוס בכלל.....
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איך אני מסיר את הWindows Extras של ויסטה? במידה ואי-אפשר להסיר אותו, אז יש אולי אפשרות להסיר את הרכיבים שלו שהותקנו דרך הWindows Update? אני לא רוצה להסיר אותו לצמיתות. אני רוצה להסיר אותו מהמחשב, אבל שהוא יופיע ברשימה של הWindows Update למקרה שאני ארצה להתקין אותו בעתיד.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי לאחרונה Windows 2000 SP4, הורדתי את הדריברים של מיקרוסופט ל- MS Wheel Mouse Optical 1.1A שלי. חיברתי את מתאם ה USB ל- PS/2 שלי כי ה PS/2 מסוגל להגיע ל rate של 200 לעומת ה- 125 של ה USB. אך ב- Advanced Settings של העכבר ב- Device Manager (שם קובעים את ה- rate) אני לא יכול לשים מעל 100. ב- XP יכלתי. יש למישהו מושג איך מתגברים על זה?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם תראו מה קורה לי לוינדוס כול פעם שאני מפעיל סרט [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני פותח את המחשב.. וקופצות לי הודעות MSDOS שחורות כאלו שכתוב שהמריץ שלהן זה explorer.exe. מאוד מוזר. אחרי שאני סוגר את החלונות המחשב נתקע, רק כשאני ממזער אותן אפשר להשתמש במחשב אבל גם אז, הכול איטי יותר. מצורפת תמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין VISTA 32 כדי למנוע מבעיות אי תאימות דרייברים וכו'. האם VISTA32BIT תומכת ב4GB RAM? הבנתי שכן אבל יש לה בעיה לנצל אותם או משהו כזה. האם זה יעבוד טוב או שהVISTA סתם רק תגלה את הזיכרון אך לא תוכל לגשת אליו? שאלתי את השאלה הזאת בפורום בעבר ואף אחד לא ידע לענות לי. עזרה בבקשה. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן כולם יש לי רשת ביתית עם המחשב של אחי לי יש וויסטה אולטימייט 64 ביט לו יש XP איך אני משתף איתו קבצים מהמחשב שלי כל ההסברים שיש להם פה בקבצי עזרה לא שווים כלום אל המחשב שלו אני יכול להיכנס ולהתעסק בקבצים הוא יכול להיכנס למחשב שלי אבל לא רואה תיקיות ששיתפתי מה אני מפספס? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי HD בגודל 500 G: בניסיון של כיווץ והרחבה של מחיצות נוצר מצב שאין לי גישה למחיצה של 200G (יש שם מידע שאני צריכה )כי אני לא מצליחה להגדיר אותה כVolume ,בניסיון להקצות לה "אות" אני מקבלת את השגיאה שיש בתמונה: management1.gif כרגע המצב הנוכחי הוא: Untitled1.gif כאשר בפועל: volumeAndPartition1.gif המצב הסופי שאני רוצה להגיע אליו הוא: מחיצה c שכרגע בגודל 58 עם vista להגדיל ל 180. מחיצה d שתכיל את המידע שיש ב200 ולהגדיל אותה ל 300. מחיצה e שתהיה ריקה בגודל 20. איך אני עושה זאת ? אני אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
הפקידה שענתה לי טוענת שיש שם עידכונים לויסטה אבל הרי ויסטה זו מערכת הפעלה שונה אז לא יהיה צריך להוריד אותה מחדש ואז להתקין ?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן זה ככה אף פעם אני לא מצליח לסדר את זה ואז אני עושה שיחזור מערכת.. הפעם אני מקווה שתעזרו לי.. בקשה. http://planet.nana.co.il/alonzur/look.JPG זה הקישור לתמונה.. יש פס כזה באמצע לא יודע למה ואני לא מצליח לסדר אותו.. ועכשיו גם הכיתוב של הסמלים לא שקוף.. תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
-
הבעיה היא כזאת: הכתובות של האתרים שאני רושם בשורת הכתובות לא נשמרות אחרי שאני סוגר את התוכנה. כל פעם אני נאלץ לרשום אותם מחדש או להישתמש בהשלמה אטומטית, אבל אני רוצה שתופיע לי רשימה של כתובות. אני השתמשתי בטביקר ואחרי הסרה שלו התחילה הבעיה הזאת. אני יודע שפשוט צריך לשנות איזה פרמטר בREGEDIT אבל לא יודע איזה. אודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-