Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי יש אפשרות כזו ? כי אני רוצה להפעיל מישחקים רק עם דייריקס 9 בכדיי שיפעלו מהר יותר. רוני
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום. פרמטתי את המחשב והתקנתי XP HOME על אותו כונן שהיא הייתה מותקנת קודם. לאחר הפרמוט על האותיות השתבשו וכונן המערכת הוא לא הכונן הראשון. יותר מזה - כונן אחר, שאינו קשור כלל למערכת מוגדר כ"כונן מערכת" (תחת ניהול דיסקים) ואיני יכול לשנות את האות שלו. האם אפשר לשנות אות לכונן מערכת מבלי לפרמט ? האם אפשר לשנות אות לכונן שמוגדר ע"י המערכת ככונן מערכת למרות שהוא לא כזה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אז ככה אני משתמש בשתי ווינדוסים אחד home sp2 והשני pro-sp2. אני מנסה לפתוח נניח בווינדוס הpro קבצים שהם בהארד דיסק אחר וזה לא נותן לי לפתוח אבל שאני נכנס עם הווינדוס home sp2 זה כן נותן לי לפתוח למה זה? תודה גיל
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
התקנתי אצל חבר WINDOWS2000 PROF - התקנה חדשה על דיסק מפורמט. לאחר מכן התקנתי כרטיס עריכת וידאו. בעת ההתקנה החלפתי לדרייבר חדש יותר. סה"כ, התקנת הכרטיס דרשה מספר ריבוטים (REBOOTS). פתאום, לאחר שאתחלתי את המחשב, הכנסתי שם וסיסמא. קיבלתי הודעה שהשם לא נמצא על הדומיין. המחשב קונפג כחלק מWORKGROUP ולא דומיין. שם המחשב KDSII. ההודעה שהתקבלה דיברה על כך, ששם המשתמש לא קיים על הדומיין KDSII. כזכור, זהו השם של המחשב. ולא הוגדר שום דומיין. בכל מקרה, כעת אי אפשר להכנס למחשב. ניסיתי גם בSAFE MODE והיא רוצה את הדומיין. מישהו יודע מה לעשות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום הזה שמי יריב בעקבות קצר חשמלי בספק הכוח החלפתי את תוכן המארז לאחר התקנת windows והתוכנות אשר אני משתמש בהם קבוע בסיום העליה אני מקבל את השגיאות הבאות: CtSpkHIP: CTHELPER.EXE Appliction error the instrument at"0x7c911430" referenced memory at "0x7661777c" the memory could not be "read" CtHeleper - Apollo: CTHELPER.EXE Appliction error the instrument at"0x00c8b596" referenced memory at "0x00000008" the memory could not be "read" בעייה נוספת היא כאשר אני מבקש לכבות את המחשב הוא מבצע restart ולא shut down רק כאשר הוא עולה בפעם השנייה בזמן הכנסת הסיסמא אני מבקש shut down המחשב מבצע זאת אשמח לתשובה מהירה לילה טוב יריב
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מההשוואה באתר של מיקרוסופט ראיתי שחסרות כמה שטויות (windows DVD maker, windows Movie maker and a few games) שלא נראה שיהיה לי שימוש בהן (יש את Nero לצריבות ואני לא צריך ליצור סרטים). וחסר ה-Windows Media Center. אני לא בטוח מה השימוש של ה-Media Center, האם יש בו צורך במחשב שלא משמש כ-HTPC? חוץ מההבדלים האלה יש עוד איזשהו חיסרון ל-Business לעומת ה-Home Premium ?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי כמה אתרים שאני נכנס אליהם (כמו לדוגמא אתר האוניברסיטה) וכל פעם אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמא המחשב זוכר אוטמטית את הסיסמא, אז כל מה שנותר לי לעשות זה להקיש את שם המשתמש או רק את האות הראשונה ולפעמים וזה כבר מספיק. הקטע המבאס הוא שמשום מה יש הצטברות של USERS שהמחשב שלי זוכר שכבר לא רלוונטיות. יוצא שאם אני מקיש פעמיים על המלבן (תיבה) של ה USER אז מופיעים לי 20 שמות משתמש של כל מיני אתרים מהעבר שאני כבר לא משתמש בהם. השאלה שלי היא איפה אני יכול למחוק אותם יעזור לי במיוחד אם תוכלו לכוון אותי לעשות את זה ידנית. אני מעוניין למחוק רק חלק מן הרשימה של הUSER. לא את הכל
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שורה שנתנה מידע לגבי קובץ שלחצתי עליו ... כמה הוא לוקח במגה בייטים וכו'..... לאן זה נעלם ולמה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 על שלושה מחשבים בבית, חיברתי אותם ל homegroup. השאלה שלי היא איך אני יכול לשתף רק משתמש מסוים באחד המחשבים בתיקיות מסוימות?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אחד של ADMINISTRATOR ןאחד שלי שהוא גם ADMINISTRATOR כיצד אני גורם למחשב לעלות ישר לחשבון שלי? וכן עשיתי את זה כנס בבקשה ל Start - Run ורשום control userpasswords2 והורדתי את הסימן של הסיסמה תודה
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה שלי יצרתי 2 מחיצות. אחת של 120GB ואחת של 200. את המחיצה של ה120 פירמתתי והתקנתי עליה את הWIN השניה נשארה לא מפורמטת והWIN לא מזהה אותה בכלל. איך אני מזהה ומפרמט את המחיצה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
איך אני משנה את הבוט של המחשב ? בחירת וינדוס התקנתי וינדוס חדש על מחשב של מישו והיה לו XP HOME אז עכשיו יש כונן C XP HOME וכונן D XP PRO מחקתי ידנית את הוינדוס מכונן C ונשאר בהפעלה של המחשב הבוט לבחור איזה מערכת רוצים ואני רוצה שהמחשב יעלה בלי זה רגיל כי יש בסוופו של דבר רק וינדוס אחד אני יודע שיש קובץ בוט שמשנים אותו אך אני לא רואה אותו ולא מוצא אותו
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אז ככה יש ת'חלון הקטן הזה שקופץ כול פעם שאתה מחבר מידייה ניידת למחשב ושואל אותך מה אתה רוצה לעשות איתה נכון? יופי אז הוא נעלם כניראה מישהו שיחק איתו ועשה שלא יראה אותו שוב אז רציתי לשאול איך לעזאזל אני מחזיר אותו? בתודה עידו
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
איך אני יכול להגדיר שאחרי חזרה ממצב HIBERNATE המחשב יגיע ישר למצב עבודה ולא למסך של הLOGON? ניסיתי לעשות AUTO LOGON עם הTWAEK UI אבל זה לא עובד. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מה התוכנה הכי טובה שיש היום בשוק להאצת הXP , אני לא מדבר על תוכנות חינמיות כאלה. והאם הם באמת עוזרות, מנסיון שלכם?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום היה לי מחשב שהיה מותקן בו WIN XP עשו לו גיבוי לדריברים לא ע"י תוכנה אחרי זה הותקן עוד WINDOWS חדש והגיבוי נמצא שם ..אחרי זה הותקן עוד וינדוס והדריברים הראשונים נשארו (מגובים) השאלה איך אני פורש אותם? תודה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
is there a big diffirence between SP2 and SP2 GHOST ZERO ??
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
hi im seeing instead of hebrew some nasty jibrish where can i get a patch for hebrew on the net? i got no xpdisc here...
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אחרי כמה שעות שהמחשב שלי נשאר דולק... המחשב מתחיל לקרטע.. כלום לא זז טוב, המעבד מתאמץ קבוע !! ורשום בTASK MANAGER שזה ה System Idlle Process .. מה זה?? איך אפשר לעצור את זה או לגרום לזה לא להפריע בצורה כזאת???
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שאני מסתכל במנהל משימות אני שם לב שיש לי את התהליך svchost חמש פעמים ואפילו 6 לפעמים אצל אנשים אחרים לעומת זאת אני רואה שיש להם את זה 4 פעמים עכשיו אני זוכר שהסתכלתי פעם באיזה אתר והם אמרו שצריך להיות 4 האם מישהו יוכל להגיד לי למה יש לי כל כך הרבה והאם זה מיותר ואם כן איך אני מסיר את זה.... ;D ;D ;D הנה תמונה של זה...
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין אצל דוד שלי את חבילת העדכון לווינדוס לפני ההתחברות לאינטרנט האם יש פה למישהו לינק לחבילת העדכון על קובץ אם יש דבר כזה בכלל????
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם! פרמטתי את המחשב שלי.. ועכשיו יש לי וינדוס אקס פי פרו.. עכשיו הוא עובד לי באנגלית ( וזה מה שרציתי) אבל אני רוצה שהוא יתמוך בעברית.. איך עושים את זה?? דוגמא למשהו שקרה לי.. הצלחתי איך שהו שהוינדוס יכתוב לי בעברית אז עשיתי תיקיה שנקראת תמיר ושם שמתי התקנה של אימול..שניסיתי להתקין הוא לא הצליח! אבל שהוצאתי אותו החוצה( לשולחן העבודה) אז הוא יתקין לי רגיל.. תודה לכל העוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP Pavilion dv6257eu אשר מגיע עם ווינדוס ויסטה לקח בידיוק יומיים עד שהוויסטה עלתה לי על העצבים והחלטתי להתקין XP. עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא שום דרייבר מתאים באתר של HP הם נותנים רק את הדרייברים שייתאימו לוויסטה מה אני עושה? תודה
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מדבר על WINDOWS 7 מה ההבדל(מבחינת אבטחה כמובן) בין משתמש אדמיניסטרטור עם UAC ברמה הכי גבוהה לעומת משתמש רגיל עם סיסמה בלינוקס למשל אתה תמיד משתמש רגיל עם סיסמה רציתי לדעת מה הסיסמה וכל זה נותן?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-