עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, במחשבי מותקן ווינדוס XP ואני מחזיק בדיסק של ווינדוס ויסטה 64 ביט ואני רוצה להתקין אליו אני מגדיר בביוס שיעלה מהדיסק קודם כל ואכן בהפעלה הוא רושם לי " לחץ על כל מקש כדי לטעון מהCD/DVD " אני לוחץ אבל שום דבר לא קורה והוא ממשיך לXP עשיתי את זה מליון פעם וזה לא מעלה לי את ההתקנה.. בבקשה עזרה אני נואש!! אם זה משנה אז המחשב שלי הוא i7 920

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by snupon,

שלום אני חדש, רק נירשמתי אני מקווה שאני במקום הנכון, אם לאו אני אלמד במשך הזמן. נעלמו לי האייקונים משורת המשימות - של העוצמה , ושל הוצאת החומרה באופן בטוח. אם תוכלו עזור לי להחזירם אני אודה לכם . (לפעמים פתאום הם מופיעים אך רוב הזמן הם אינם) תודה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  3. כוונתי ל WIN XP לא חוקית. לאחרונה יש כל מיני קלקולים קטנים,לדעתי יזומים ע"י WIN למשל פתאום הופיע מסך ה "Genuine Microsoft Software " וגם תוכנות שונות התחילו לבשר שרישיונן פג.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  4. אוקי זה לא היה לי. התקנתי תוכנה מסוימת בוינדוס שדורשת פתיחת יוזר ועכשיו כל פעם שהווינדוס 7 עולה מופיע לי ריבוע קטן עם השם של היוזר שלי שהוא האדמניסטרטור ואני צריך ללחוץ עליו כדי להיכנס לוינדוס. אני לא מצליח למצוא איפה מבטלים את זה וחיפשתי בהכל. תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  5. Started by oded6188,

במסך הפתיחה אני לוחץ עם העכבר על החשבון כדי להיכנס לתוך הווינדוס... זה כותב טוען הגדרות... ואחרי שנייה זה כותב מתנתק וחוזר למסך כניסה... גם בסייפ מוד.. סרקתי את ההארד-דיסק מווירוסים דרך מחשב אחר... זה גם לא עזר

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  6. Started by TheSlider,

האם יש במערכת ההפעלה windows 2000 אפשרות לsystem restore? (האפשרות הזאת שבוחרים יום כלשהו מתוך לוח שנה ובמידה וקיימת שם נקודת שחזור אז מערכת ההפעלה מבצעת שחזור לאיך שהיא הייתה בתאריך הזה. כמו שיש בWIN XP) תודה רבה ושבוע טוב!!

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by Spider76,

שלום, רציתי לדעת אם יש אופציה כזו להרצה של תוכנת החיפוש המובנית של חלונות מפקודה מחלון הדוס של חלונות. (כמו פקודת ה- SHUTDOWN וכו..) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by m53242,

שלום אני מישתמש במחשב נייד DELL שלי. יש לי חלונות 10 HOME. בפעם ראשונה פתחתי דפדפן Microsoft Edge. וניתקע לי דפדפן. לא מצליח ליסגור אותו. בעזרת "מנהל משימות" היצלחתי ליסגור דפדפן Microsoft Edge. בפעם שנייה פתחתי שוב דפדפן Microsoft Edge וזה עובד ותקין. למה זה קורה לי לפעמיים דפדפן Microsoft Edge ניתקע ? אני ראיתי ב "מנהל משימות" רואים דפדפן Microsoft Edge יש באותו דפדפן פתוחים 6. לא הבנתי מה זה אומר. האם זה קשור פתיחה כמה דפדפנים לתקיעה דפדפן ? אני לא לחצתי על דפדפן 6 פעמיים דפדפן אקספלורר אדג'. לחצתי פעם אחת. וזה ניתקע לי. וגם אין לי חשבון פרופיל 1 . אני לא יצרתי חשבון פרופיל. לא משתמש בזה. אני רק פותח דפדפן אקספלוורר אדג' רגיל וגו…

9. Started by slimshady21,

לא יודע למה, אבל כשאני רוצה לשחזר למצב קודם, ואני נכנס ל- התחל>תוכניות>עזרים>כלי מערכת>שחזור מערכת, ומשחזר למועד מוקדם יותר- אני לוחץ "הבא" והכל, הוא מסיים, מאתחל את המחשב, ואז בפתיחה של הוינדוס הוא רושם לי שלא הייתה אפשרות לשחזר את המערכת כי לא נקבעה נקודת שיחזור לתאריך זה. וזה קורה גם אם אני משחזר לתאריך שהמחשב קובע (כל פעם שיש שינוי מהותי בוינדוס) או נקודות שיחזור שאני יצרתי... מה לעשות?? זה קרה לי גם לפני שפירמטתי, וגם עכשיו...

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  10. טוב, מכירים את הבעיות הקטנות שלעיתים אתם מוצאים עצמכם "חסרי אונים" אל מולן? זו היא אחת מהבעיות... אני מעוניין לבטל את הזכרון האוטומאטי של הדפדפן לצמיתות, כך שבכל פעם עלי יהיה להזין את היוזר והססמא הנילווית באופן ידני לחלוטין. כעת המצב הוא כזה, כאשר אני בא לבצע כניסה לחשבון מסויים, היוזר "מוקפץ" באופן אוטומאטי ועימו, הססמא, בהתאמה. אני מעוניין לבטל את אופציית "ההקפצה" הזו לצמיתות, כך שלא תופיע גם בשום אתר אחר. נראה לבינתיים שמקור האופציה כלל לא בדפדפן (אז היכן כן?!?!?!?111אחד) מצורפת תמונת מסך הממחישה את התופעה... תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by drBozo,

תנסה להעלות תמונה של הודעת השגיאה, כדי שאפשר יהיה לדעת במה מדובר. ומה הדגם המדויק של הסורק הזה?

12. Started by Idan-h,

כמה מחשב צורך לשעה במצב רגיל? וכמה במצב המתנה?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by PsyMor,

אנשים הרכבתי תמחשב והכול התקנתי את מערכת הפעלה,והוא קולט לי רק כונן אחד במקום שתיים. ניכנסתי למערכת בלוח בקרה ומראה לי שתיי כוננים,אבל במחשב שלי יש רק אחד,מה עושים??? יש מצב שביגלל שלא עשיתו לו פירמוט איך שקיבלתי אותו?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  14. Started by udi,

איך ניתן לשנות את גופן העיברית שWIN XP משתמש בו ניסיתי להתקין את העיברית מחדש אבל או לא מאפשר לי להסיר את ההתקנה האם יש דרך להחליט ל WIN XP איזה גופן להשתמש או לפחות להחזיר אותו למצב הקודם תודה על העזרה

15. פירמטטי את המחשב והתקנתי מחדש את הXP היה לי BLASTER נראה לי שהצלחתי להפטר ממנו. אכשיו יש ךי בעייה הנ"ל . בבקש תעזרו לי...

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by THX,

אז ככה יש לי xp+sp2 פנטיום 4 3ghz זכרון 512 נתקל בתופעה מאוד מוזרה,יש הרבה מצבים שאני מפעיל את המחשב, והוא מתחיל לקרטע,לעבוד בצורה איטית בדקתי במנהל משימות תחת ביצועים המעבד נמצא על 30-40% ויש לו קפיצות ל90% אין אף תוכנה שעולה אוטומטית עם אתחול המחשב חוץ מהאנטי וירוס מקאפי,עברתי על כל התהליכים שרצים בזמן שזה קורה וחיפשתי על כל אחד מהם הסבר בגוגל אולי מדובר באיזה סוס טרויאני אבל נאדה עשיתי גם עדכון אנטי וירוס+ סריקה מלאה +הרצה של תוכנות spy ועדיין נתקל בתופעה מה שמוזר זה אחרי אני עושה ריסטרט למחשב המעבד חוזר ל0% ואגב בתהלייכים אין שום שינוי אלה אותם תהיליכים שעבדו מקודם אני די מיואש ולא בא לי לפרמט אשמח לשמוע רעיונות

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by HellBoY,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה : כשאני מתחבר ממשתמש מנהל מחשב ומנסה להתקין לו תוכנה כל שהיא הוא כותב לי את הארור הזה:Please rerun installation from the administrator אבל המשתמש אמור להיות עם הרשאות של אדמין כי הוא מנהל מחשב. התוכנה היא ICQ וגם בשאר התוכנות הוא כתב לי שאין לי גישה ל HKEY_CURRENT_USER מה לעשות?רק אתמול פירמטטי.אני עובד בלי עידכונים ביכלל..

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  18. אם כן איך עושים את זה? ואם לא אז איזה תקיות שנמצאות בתוכה כדאי להעביר?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by Armageddon1,

אם יש לי ארדיסק 80 גיגה ואני רוצה לחלק אותו למספק מחיצות כמה מקום רצוי לתת למערכת הפעלה ? יש לזה משמעות כמה גיגה תיהיה כל מחיצה?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by bd,

אני משאיר תמחשב דולק.. ואני מריץ עליו כמה דברים והוא נהיה טיפה עמוס.. והולך.. שאני חוזר פתאום אני רואה שהמחשב התכבה מעצמו.. וכל פעם אחריי הדלקה רשום לי הודעה שגיאה חמורה במערכת וכו..! שלח דוח שגיאות תראהת שגיאות .. פעם זה לא היה קורה לי..עשיתי הצג שגיאות זה הוביל אותי לקובץ שיש ב TEMP מחקתי אותו אני מקווה שזה יעזור.. המחשב פתאום נתקע ועושה ריסט כמו התקף לב כזה דום לב לכמה שניות ועושה ריסט ..רק שהוא בעומס.. ופעם זה לא היה קורה לי זה רק השבוע|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 איך פותרים אתזה????

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  21. יש לי כמה אתרים שאני נכנס אליהם (כמו לדוגמא אתר האוניברסיטה) וכל פעם אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמא המחשב זוכר אוטמטית את הסיסמא, אז כל מה שנותר לי לעשות זה להקיש את שם המשתמש או רק את האות הראשונה ולפעמים וזה כבר מספיק. הקטע המבאס הוא שמשום מה יש הצטברות של USERS שהמחשב שלי זוכר שכבר לא רלוונטיות. יוצא שאם אני מקיש פעמיים על המלבן (תיבה) של ה USER אז מופיעים לי 20 שמות משתמש של כל מיני אתרים מהעבר שאני כבר לא משתמש בהם. השאלה שלי היא איפה אני יכול למחוק אותם יעזור לי במיוחד אם תוכלו לכוון אותי לעשות את זה ידנית. אני מעוניין למחוק רק חלק מן הרשימה של הUSER. לא את הכל

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by omri_ro,

משום מה שאני כותב בעיברית בשדה חיפוש באתרים אז הוא כותב לי בג'יבריש וגם משום מה מחליף אותיות (אני מקיש על האות"ע" והוא רושם "ג" וכל מיני כאלה) מה עושים

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by Aviram,

לא מזמן שיניתי איכשהו, אני לא זוכר, שהאייקונים של קבצי MP3, WAV וכל השאר ייראו של Windows Media Player. אני אפילו לא זוכר איך פתאום האייקונים השתנו בחזרה (משהו מוזר בזיכרון במוח שלי ), אבל הם פתאום חזרו לאייקונים של מוזיקה של ווינדוס. הקבצים עדיין נפתחים ב-WIndows Media Player, באפשרויות שלו בחרתי שהוא ייפתח את כל סוגי קבצי המוזיקה, והוא פועל ככה, ובאפשרויות של סוגי קבצים הכל שיניתי שייפתח ע"י Windows Media Player. אבל משום מה עדיין האייקונים לא השתנו לשל Windows Media Player... אני זוכר שפעם שעברה שזה היה ככה שיניתי משהו, אבל אני לא זוכר מה. ומשהו ממש מוזר, אני אפילו לא זוכר איך פתאום האייקונים נהפכו לאלו, אחרי שכבר שיניתי בפעם שעברה שזה קרה לי, אני לא זוכר (זה גם …

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by jeyjey,

שמעתי שכשמתקינים את הSP2 על ווינדואוס בעברית נדפק הווינדואוס זה נכון? כי חבר שלי התקין את זה על ווינדואוס בעברית והוא רוצה לדעת... איזה משחקים ותוכנות זה לא מפעיל? שווה להתקין את זה? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by Lethal_Acid,

לפני כמה ימים המערכת הפעלה שלי עשתה עידכון רציני. ואכשיו כל פעם שמחשב שלי עובד יש לי את האייקון ליד השעון Downloading Updates (כדור הארץ עם סימן של אייקון של חלונות) שעומד על 0% כל הזמן. איך אני מעיף אותו? תודה.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.