עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כשאני מנסה לסגור רשום לי פעולה זו בוטלה עקב מגבלות על המחשב וזה מופיע גם במצב מוגן וגם במצב רגיל מישהו נתקל בתופעה?

2. אין לי אפשרות לשנות את זה דרך האפשרויות של הוינדוס.. מה עושים בנידון?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  3. כאשר אני מנסה להפעיל אותו מכול מני מקומות הוא נותן לי הודעת שגיאה כזו: "The application failed to initialize properly (0xc0000005)" איך שה WINDOWS עולה מופיע לי השגיאה הזו. במצב בטוח הכל טוב.אין שום תוכנה מוזרה שעולה ברקע. לפעמים אין שגיאה... אבל לרוב יש...(זאת אומרת אחרי RESTART או שתמיד יש את השגיאה בכל הפעלה של REGISTRY או שאין שגיאות בכלל) מה אני יכול לעשות?זה מחרפן אותי! ואין לי את הדיסק של הWINDOWS פה... יש לי WINDOWS XP SP2 מעודכן. אנטי וירוס : NOD32 מעודכן. עבר בדיקת SPY עם כמה תוכנות. תודה רבה לכולם! אם צריך עוד פרטים תגידו.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  4. Started by giladz,

כיוון שהמצב רק החמיר ולא היה לי חומר קריטי על המחשב החלטתי לפרמט ולהתקין מחדש WINXP. אבל למחשב רצון משלו- לא נותן לסיים את ההתקנה- לא "מצליח" להעתיק כמה קבצים מדיסק ההתקנה (ניסיתי להתקין מדיסק תוכנה שלי וגם תוכנה של חבר- בשתיהן אותה הבעיה רק עם קבצים שונים) בסוף כותב FATAL ERROR 800B0100..... וזהו... אין מוצא- מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by מאור247,

משום מה המחשב "אומר" לי להתקין WINDOWS XLIVE UPDATE...מה זה הדבר הזה ומאיפה מורידים אותו????

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by eliil1,

נכנסתי לאובג'קטדוק ופתאום אני קולט את ההודעה הזאת " CrashRpt.dll is missing from your computer" ניסיתי להוריד איזה CRASHRPT.DLL ולהכניס לתיקייה SYSTEM32 , ולא ממש עזר... עד היום התוכנה עבדה ועכשיו הוא כותב שחסר את הדבר הזה =S תודה,

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by ziv2774,

רציתי לדעת על הגירסה הזאת האם יש אפשרות לעשות כמה פעמים התקנה של VISTA (שלא כמו גירסת HOME) יש לי מישהו שאני מכיר שמעוניין למכור את המקורי VISTA ULTIMATE רציתי רק להבין בהנחה שהוא החליט להעתיק את זה לעצמו ולהשתמש CD KEY המקורי או אפילו ליצור מספר עותקים ולמכור מה שאני מנסה לדעת האם הגירסה הזאת תומכת במספר רב של התקנות?? והאם יכולה להיות בעיה או לבדוק האם CD KEY היה בשימוש ??? המון תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by eranisra,

זהו אין את הכלי יותר? מצטער על הדאבל פוסטינג...היו לי קצת בעיות בגלישה כששלחתי את זה אודה אם תוכלו לנעול אחד מהם. תודה

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  9. השתמשתי בתוכנת 8 Partion Magic על מנת ולחלק את כונן D שלי ל2 חלקים. גודל הכונן הוא 160GB,יש לי את כונן C עם 20GB ואת כונן D לבד ששוקל 130GB ורציתי כאמור לחלק את D ל-2 חלקים שווים. השתמשתי בתוכנה כמו צריך,חילקתי כמו שצריך ועשיתי APPLY על מנת לבצע את השינוים. התכונה עבדה וחשבה כמה דקות ובסופו של דבר קיבלתי את ההודעה כי התוכנה אינה מגיבה ולאחר מכן ראיתי כי D נעלם ונשאר רק C.איתחלתי את המחשב והמצב נשאר אותו דבר. נכנסתי שוב ל-8 Partion Magic וראיתי כי רק כונן C קיים ואת גודל הכונן של D לא מנוצל ולא מצוי תחת אות כלשהי. עשיתי Create שהגודל הלא מנוצל יהיה תחת שוב D אבל כל המידע שהיה על D פשוט נמחק. ניסיתי לבצע שיחזור אך קיבלתי הודעה שכל השינוים שנעשו בD אינם הפיכים מאחר שהכונן לא…

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  10. האם הויסטה הזה הוא 64ביט או 32? - נערך ע"י אחראי הפורום -

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  11. שלום יש לי גירסא אירגונית של XP PRO אם SP2 הבעיה היא שכל מחשב חדש אני מבזבז המון זמן על התקנה של SP3 האם יש דרך ליצור דיסק חדש של XP שישלב בתוכו את SP3 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by tzolerguy,

היי אני עובד לפעמים דרך השתלטות מרחוק מה שמאלץ אותי לשים סיסמא על היוזר אחרת זה לא מצליח להתחבר מרחוק אבל אני לא רוצה שבהפעלה מחדש הוא יעלה וימתין לסיסמא כל פעם ... האם יש דרך לעקוף את זה לגרום לו לשמור את הסיסמא קבוע כי אני לא באמת רוצה אותה בעמדה הקבועה .....

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  13. XP כבר יש לי, השאלה אם שווה להוציא 500 שקל בשביל Home Premium? המחשב בעיקר למשחקים וגם לסרטי HD. הבעיה העיקרית שלי היא בגלל כל ה-Games for Windows שלפי מה שהבנתי עובדים רק על ויסטה. אז השאלה שלי היא: לקנות ויסטה או לדבוק בXP?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  14. חבר התקין במחשב נייד את הXP ויש לו הודעות שגיאה והוא מצליח להתקין רק VISTA הגיוני ?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by trxman,

שלום לכולם! יש לי בעייה ב-win וכתוב איך לפתור אותה אך אני לא מבין משהו: If you have a dual-boot or multiple-boot computer, select the installation that you want to access from the Recovery Console. מה זה אומר? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  16. לפני הפירמוט הוא קיבל פירמטתי לפני שבוע ועכשיו לא יודע מה הבעיה איך אני עושה שיקבל ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by Stanly,

כמה תהליכים רצים לכם במנהל המשימות של WIN? לי רצים 42.. יש כאלה שאתם יודעים שאפשר למחוק?! כיוון שניראה לי שיש הרבה תהליכים שאני חושב שאנ לא ממש משתמש בהם...

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  18. ראיתי שיש בויסטה כמו סרטון שבו כמה חברים משחקים סנוקר.. ותוך כדי המשחק הם מסבירים איך לכוון את הצבעים במסך. רואים את הסרטון דרך המדייה סנטר כבוחרים לכוון את הצג. אני כרגע משתמש באקס פי ונורא חשוב לי להשיג את הסרטון הזה... מישהו יכול לומר לי את שם הקובץ? באיזה תיקייה הוא נמצא בויסטה? מאיפה אני יכול להשיג אותו...? כל פרט יעזור. תודה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  19. קליק ימני בעכבר מצבע פעולות שונות אצלי יש מערכת הפעלה XP הכל תקין והכל עובד- אפילו החלפתי עכבר הבעיה : קליק ימיני בעכבר על קובץ בסייר או במחשב שלי מכניס את המערכת לשעון חול שלא נגמר אף פעם .אני יכול לעצור זאת רק על ידי ALT CTAL DEL לעומת זאת שאר הפונקציות בקליק ימני פעילות והכל תקין.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by duek-m,

שלום, אני משתמש בבוינדווס 7 ופתאום המסך נתקע כל כמה רגעים למשך כמה שניות ואז משתחרר. יש למישהו מושג אולי למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  21. שלום לכולם. אתמול קיבלתי מחשב נייד חדש של לנובו עם ווינדוס ויסטה בייסיק. מכיוון שאיני מורגל לווינדוס החדש החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין ווינדוס xp (דיסק מקורי ד"א). כנראה שהדיסק היה דפוק מכיוון שבזמן התקנת ווינדוס קפצו חלונות שגיאה שהצהירו על בעיה בהעתקת קבצים מסויימים. לא הצלחתי לפתור את הבעיה לכן נאלצתי להורות להתקנה להמשיך בלי הקבצים הנ"ל. לאחר שהותקן הווינדוס הכנסתי את הדיסק שוב בכדי לתקן (repair) את מה שלא הותקן. לאחר שגיאות חוזרות ונשנות נאלצתי לפרמט שוב, ובזמן טעינת הקבצים מהדיסק קפץ לו מסך כחול נחמד ומפחיד שהכריז שעקב בעיה בהתקנה הוא נאלץ להעיף אותי בחזרה לשום מקום.... בכל מקרה, לאחר החלפת הדיסק יש לי בעיה כזאת: אם אני מחליט לתת לדיסק לעלות, מתחילה טעינת הקבצים של…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by coorva,

אם הבנתי נכון,כשאני מוחק קבצים בדיסק הקשיח המחשב למעשה לא מוחק אותם אלא מסמן את המקום שבו הם נמצאים כמקום שאפשר לרשום עליו והם ימחקו באמת רק לאחר מילוי המקום בקבצים אחרים. שאלתי היא, לאחר מחיקה של קבצים בדיסק הקשיח, אם אני עושה דיפרג, האם יתבצע איחוי גם לקבצים שהדיסק סימן כמחוקים?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by alia,

שלום-יש לי בעיה ואבקש עזרתכם שידרגתי מ98 ל-xp pro sp2 hebrew מחשב פ-3 1000 ,המחשב היה מכבה עצמו עם וינ' 98 לאחר השידרוג (הוספתי גם זכרון,אם זה רלוונטי)כשאני לוחץ על התחל>כיבוי לאחר כמה שניות המסך נכבה והמחשב לא אני אפילו לא יודע מה רשום כי כבר אין מסך-הדבר האחרון שרואים לפני כיבוי המסך זה: "שומר הגדרות" ואז אני מכבה ידנית עשיתי חיפוש בפורום,אך אין לי אופציה apm ,זה מה שיש:"אפשרויות צריכת חשמל",ערכות צריכת חשמל,מתקדם,מצב שינה. רציתי גם לנסות הגדרות בביוס,אך פג תוקף הצילום שהעלתם לאתר תודה וסליחה על התאור הארוך

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by amit_amit,

שלום לכל המנהלים אני מציע לעשות אשכול סטיקי של "האם המחשב שלי יריץ WINDOWS VISTA" כי כבר כל הפורום מתבזבז על מיליוני אשכולות כאלה... כמו כן אפשר לציין שיש את הWINDOWS UPGRADE ADVISOR שיכול להגיד האם המחשב יריץ את ויסטה ובאיזה גירסאות...

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by roeiw,

שלום יש לי דיסק קשיח נוסף שהמותקנת עליו מערכת הפעלה xp home שנפגמה ולא עולה.. אני מעלה את הדיסק קשיח במחשב אחר ורוצה לגבות קבצים מ- my documents אבל יש להם access denied איך פורצים?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים