עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by moskitos,

יש לי את הלינק הזה שבו אני מוריד איזה קובץ קטן בשביל התוכנה MEDIA PORTAL בכדי שבשלט בכפתור מסויים (יש לי HTPC) תיפתח לי את התוכנה הנ"ל ולא המדיה סנטר,בקישור אומרים לשים את הקובץ בספריה של התוכנה ולהפעיל אותו ואז משהו עם Autostart group,שנראה לי שזה בכדי שהוא יפעל שהווינדוס עולה. איך אני עושה את זה ? http://www.team-mediaportal.com/files/startdown/155/

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  2. Started by aragon,

תודה לעוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Gnome,

אני חושב ששמעתי על זה כבר בעבר שזה ה WINDOWS החדש שיצא בעוד זמן מה... אבל השאלה שלי היא מה זה בדיוק ואיפה אני יכול להשיג עליו עוד חומר וכל מני דברים כמו מראה וכו'...

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  4. Started by redead,

צץ לי חלון כזה , איזה גיבוי עושה ובאיזה צורה? מה יהיה גודל הגיבוי? כדי להשתמש בזה בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

אהלן הווינדוס אצלי ממש דפוק ואני כל הזמן מקבל את ההודעת SEND DONT SEND כי הGENERIC HOST משהו של WIN32 נתקע או משהו כזה מה זה בדיוק ואיך מתקנים?

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Gnome,

רציתי לדעת מה זה בדיוק הקובץ Kernel32.dll

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by havoc-x,

ההודעה הזאת קופצת לי כל פעם שאני נכנס ל-ie לאייקון של המחשב שלי וכשאני לוחץ על הלחצן הימני של העכבר ובעוד כמה מקומות יש לי וינדוס 98

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by wow,

ומה ההבדל בינו לבין ה-XP PRO

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מצורפת תמונה.. אני לא יודע איך זה נהיה אי אפשר ללחוץ על זה לא דאבל קליל ולא לחצן ימיני. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  13. מה שונה ומיוחד והאם הוא מומלץ?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  14. הנה הלינק המסביר ולא הבנתי תקטע שלהם http://www.microsoft.com/security/bulletins/200409_jpeg_tool.mspx

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  15. Started by Boomer,

תמיד ראיתי אותו פועל כל הזמן רק אצל חבר שלי (לשנינו WIN XP) ויש לו מלא בעיות במחשב...(לא שהמחשב שלו לא טוב פשוט נראה שיש לו וירוסים) בכל מקרה פתאום היום אני רואה שהקובץ מופיע גם אצלי וראיתי שהוא פועל מתי שהמחשב מופעל (בדקתי ב-MSconfig). הקובץ נמצא ב-WindowsSystem32 וכשאני עושה לו מאפיינים לא רואים שהוא רשום על שם שום חברה... בינתיים שמתי אותו בסל מחזור והעפתי אותו מה-Msconfig... מישהו יודע מה זה בדיוק הקובץ הזה ומה אני צריך לעשות איתו? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by dr_drek,

הקובץ נמצא לי בprocesses תחת המשתמש שלי (בXP בtask manager רשום שהוא שייך למשתמש לי). הקטע הוא שהוא לוקח לי בין 95 ל 99 אחוז מהCPU. זה לא נראה לי נורמלי אבל אני לא מבטל אותו כי הוא נשמע לי חשוב. בבקשה תעזרו לי. המחשב שלי ממש איטי בגלל זה. כאשר אני מבטל אותו המחשב נהיה מהיר,אבל כל פעם שאני מעלה את הווינדואס הוא עולה שוב

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. תשמעו, אני רוצה לדעת מהזה הקובץ nerocheck שנמצא פה C:\WINDOWS\system32 אני לא יודע כ"כ לפרש את זה מגוגל... כאילו מהתוצאת שם ואני רוצה לדעת אם אני יכול לבטל את זה בעליה של החלונות או שזה קובץ חיוני... זה הכל. רק צריך תשובה אם הוא ממש חיוני או שאפשר לוותר עליו בעליה של החלונות. ואם אפשר פירוט למה הוא משמש, אבל זה כבר שולי... תודה בכל אופן.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by wow,

מה זה בדיוק ואיך אני יכול להיכנס אליו(אני סתם סקרן איך זה נראה)?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  19. כותרת

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by dids22,

מה הוא עושה? ולמה כשאני חוסם אותו בפיירוואל אני לא מצליח לגלוש?

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. יש לי WIN XP שבא מובנה עם כל מיני תוכנות ורציתי לדעת מה התוכנות האלו(בין היתר): 1 Symantec AntiVirus Corporate 8.0.1 2 Nero Burning ROM 6.0.0.19 and Registers it 3 TweakUI Powertoy 4 Task Switcher Powertoy 5 Channel and Site 6 Various Registry Tweaks 7 Custom WallPaper

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by IlanF,

נעלמו לי 10 גיגה במחיצה E, בדקתי עם TREESIZE וגיליתי שהתיקיה found.000 מכילה את ה-10 גיגה האבודים שלי.. בסייר הקבצים אני לא רואה את התיקיה הזאת, אבל TREESIZE מראה שהיא קיימת.. מה זאת התיקיה הזאת ולמה היא תופסת לי 10 גיגה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם היום גיליתי שנותרו לי 2 ג'יגה פנויים בכונן C... חיפשתי, וראיתי תיקייה בשם TEMP שתופסת לי 7 ג'יגה!!! אני מת לפנות את המקום הזה, השאלה אם זה לא יהרוס משהו... זו התיקייה: C:\Users\Omri Dadon\AppData\Local\Temp

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  24. השאלה בכותרת. פשוט נתקלתי בזה הרבה פעמים ולא ברור לי מה זה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by idan1836,

איך עושים אף דיסק שרוצים להתקין ווינדוס אקס פייייי???????? עריכת המודר: כותרת.

• 7 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.