עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כל פעם שאני מקטין את החלון של המשחק בעזרת ALT TAB כל המחשב נתקע ומכבה את עצמו! יש לי כרטיס מסך RADEON 9700 עם הדרייברים הכי חדשים וWINDOWS XP SP1 למישהו יש רעיון למה זה קורה??

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  2. Started by Maiasony,

ערב טוב ברשתי וינדוס ויסטה רגיל הסמל של וינדוס ליד השעון שאפשר דרכו לכוונן את הקול נעלם לי ואני לא יודע איך להחזיר. גם הסמל של חיבור הרשת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכם מערכת הפעלה XP HOME . כנראה כיביתי את המחשב בזמן שתוכנה כלשהי ביצעה עדכון .במחשב שלי את כונן C פותח בלי בעיה. בניסיון הפתיחה של הכוננים F ו - G אני מקבל את הודעת השגיעה NSIS ERROR . עשיתי חיפוש ברשת וביצעתי ללא הצלחה את ההמלצות.הסרתי הרבה תוכהות והפעלתי תוכנות בדיקה שונות. יש שיפור מסויים ... בלחיצה על כונן F למשל לא מתקבלת הודעת שגיעה....סמן המשפך מופיעה למספר שניות ו-...שום דבר. ניתן לשמור דברים על הכוננים וגם להעתיק מהם . DOK מזוהה ונפתח בלי בעיות . ניסיון של RESTOR לא הועילה. יש למישהו המלצות לתיקון ? תודה לעונים אדי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by sxtomer,

שלוםפ יש לי בעיה עם הסקינים של הWINDOWS כשה אני מנסה לשנות את הסקין של הWINDOWS לסקין הרגיל זה כותב לי לא היתה אפשרות לטעון את הסגנונות מכיוון שטעינת הקובץ נכשלה * אולי אפשר לשנות את זה דרך הדיסק ההתקנה של הWINDOWS עזרה דחוףףף!! :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  5. Started by yarin153,

אני לא בטוח אם זה חומרה אבל יש לי בעיה שהWINDOWS7 לא עולה קניתי לעצמי מחשב ולקחתי חלקים מהמחשב שכבר קיים בבית השארתי את אותו המחשב הקודם עם אותם חלקים שהיו והחלפתי רק לוח אם ומארז (אותו מעבד זכרון וHDD) כשאני מנסה לפרמט תמחשב ולהתקין WINDOWS ההתקנה שאחרי הBOOT עולה ממש לאט וגם ההתקנה מאוד איטית ניסיתי להתקין כמה פעמים וכל פעם הייתה לי שגיאה מסויימת של WIN או שהמחשב קרס (היה מסך כחול אם שגיאה ארוכה) ורק בבפעם האחרונה המחשב התקין ועלה יפה .... עשיתי ריסטרט וראיתי שהכל עובד אבל מהפעם השניה שכיביתי אותו הוא כבר לא מעלה תWIN יש את הטעינה ואז המחשב נדלק מחדש בלי שגיאה או משהו אני ניסיתי להחליף את הראם הHDD וגם את הכונן (בגללל שזה טען לאט ) והבעיה לא הייתה בהם אני לא ממש יודע מה…

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  6. Started by Tal-T,

יש לי Vista Ultimate 32Bit בעזרת העדכונים האופציונליים הורדתי משחק של הווינדוס פוקר Texas Hold-Em חבר שלי גם רוצה אבל לא מופיע לו העדכון כנראה שזה בגלל שלו יש Home Premium יש דרך שהוא יוריד את המשחק? ויש דרך שאני אוכל לשלוח לו את המשחק מהמחשב שלי ?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  7. נדמה לי שיש איזה הגדרה, ושכחתי

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  8. ב-Administrative tools אין לי אייקון כזה....

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by The UnKnown,

האם ישנם "באגים" שיש בגרסת ההום שאין בפרו? והאם בגדול הפרו עדיף על ההום, ולמה? תודה על העזרה, יום טוב!

10. שלום לכולם, רציתי לדעת מאיפה אפשר לקנות Windows 7 למטרת התקנתו על מלא מחשבים. וכמה זה בערך עולה ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Boxster,

אז ככה,יש לי בעיה מעצבנת. אני מנסה לצלם תמונה מתוך משחק,דוגמא FOOTBALL MANAGER 2010,וכאשר אני הולך לצייר ועושה הדבק,זה מציג לי את שולחן העבודה כתמונה.... מישהו יודע מה הבעיה? וכיצד אפשר לפתור אותה? אם זה לא קשור לכאן,תעבירו בבקשה למקום המתאים,תודה!

12. Started by עינב,

האם כדי להתקין את ה SP2 של XP , האם יש עדיין בעיות , או שאפשר להתקין אותו ...... ?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  13. Started by daniel0089,

היי, עברתי לוויסטה היום ואני מנסה עכשיו להתקין SP1...כאשר ההתקנה מסתיימת והמחשב עושה ריסטארט המחשב, המחשב עולה ואז מופיעה לי שגיעה שכתוב שהוא לא הצליח להתקין ומס' הבעיה היא: 0X800F0821 תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  14. Started by roeiw,

מערכת הפעלה Home Edition עברית sp2 אקספלורר גירסא אחרונה אין spywares ווירוסים בדוק!! אחרי כל ההקדמה הבעיה היא: שמנסים להכנס לאתרים (חלקם) לא עולים וב Status Bar כתוב Done... המחשב מחובר לאינטרנט וזה קורא בכל מיני אתרים בופן אקראי, בנוסף הוא יכול להיכנס לאתר מסויים אבל בדפים אחרים באתר הוא נותן את אותה הבעיה.. למי הפיתרון?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  15. Started by oded6188,

במסך הפתיחה אני לוחץ עם העכבר על החשבון כדי להיכנס לתוך הווינדוס... זה כותב טוען הגדרות... ואחרי שנייה זה כותב מתנתק וחוזר למסך כניסה... גם בסייפ מוד.. סרקתי את ההארד-דיסק מווירוסים דרך מחשב אחר... זה גם לא עזר

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  16. שלום רב לכולם הבוקר הווינדוס 7 שלי ביצע עדכון (*בלי ידיעתי*) ולאחר שהמחשב הופעל מחדש גיליתי ששום תוכנה מהאופיס 2007 לא עובדת אני מקבל את ההודעה הנ"ל microsoft office word has not been installed for the current user. please run setup to install the application אציין שלפני העדכון הזה הכל עבד חלק. לפני שמציאים לי להתקין מחדש את האופיס ולראות מה קורה, אציין שזהו מחשב נייד וקיבלתי את האופיס מותקן יחד איתו, ככה שאין לי אופיס זמין. מה לעשות ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעוניין לדעת כיצד עושים את הדבר הבא : נעילת הwindows xp עם סיסמא , אך שהורדות מהאינטרנט ימשיכו,ודברים כגון icq msn וכו'...ימשיכו לעבוד ולקבל הודעות ,וברגע שאני יקיש את הסיסמא יחכו לי כל ההודעות שקיבלתי בזמן הנעילה. בקיצור,נעילה שמאפשרת המשך תהליכים קיימים. תודה מראש. נ.ב : שלא יהיה בילבול בטעות,אני לא מתכוון לסיסמא בהדלקת המחשב אלא כמפורט בנ"ל . תודה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  18. הוא פשוט טוחן לי את כל המשאבים של המחשב... איך מבטלים אותו?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  19. Started by yanivx4x,

אהלן, אני מנסה להריץ את המשחק "חשיבה המצאתית" של קומפדיה (במקור מ2002) על ווינדוס 7 64, יש ברשותי גם מחשב 32, ניסיתי מצבי תאימות שונים אך באף אחד מהם המשחק לא מתחיל, כאשר אני מנסה ב64 המשחק אפילו לא עולה וב32 אני מקבל הודעת שגיאה... אשמח מאוד לעזרה תודה מראש.

20. מה יותר טוב Xp professional או xp home edition? ומדוע?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. Started by dvd21,

כל פעם שאני נכנס לאתר מסויים אז הקידוד משתנה לי לקישקושים ואני צריך להחזיר אותו וכך זה בכל דף באתר המסויים הזה זה קורה לי רק באתר המסויים הזה ויש לי וינדוס אנגלית ולכל האנשים האחרים באותו אתר רואים את האתר בעיברית מה לעשות????? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  22. Started by htpc,

באמצעות מודם פקס, וא"כ היכן החלון, לשליחת פקסים כמו שהיה בXP. בכבוד HTPC

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  23. השתמשתי עם אותו KEY לשני מחשבים (XP)ומייקרוסופט גילו את זה והשביתו לי מחשב אחד(אי אפשר להיכנס לWINDOWS) , התקנתי וונידוס חוקי אבל כל ההגדרות שלי נמצאות בתקייה של הווינדוס הישן . כרגע בכונן C יש לי תקיית WINDOWS ו- WINDOWS.0 ה-0. הוא החדש איך אפשר שההגדרות של הישן יחולו על החדש? (אני בוחר כשהמחשב עולה איזה WINDOWS אני בוחר בזה החוקי ) אפשר להעביר את קובץ הרישום מהחדש ליישן ואז להפעיל את הישן עם הKEY החוקי ? מה אני יכול לעשות , כל הדרייברים , ההגדרות , התוכנות מוגדרות על הישן , תעזרו לי בבקשה .

24. שלום לכולם אני מנסה להתקין sp2 על home edition חוקי והוא מראה לי את השגיאה הבאה: תודה רבה לעזורים אלי. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  25. Started by ElemenTal,

עכשיו אני כבר אחרי פירמוט והכל בסדר אבל מענין אותי מה היתה הבעיה... ביום שישי פתחתי את המחשב לניקוי, פרקתי: ספק, כרטיס מסך, קשיח, צורב והפאנל הקדמי + המאוורר הקדמי (מארז ישן - הפאנל לא נשלף בקלות). אחרי שנקתי הכל, החזרתי וסגרתי - אני מפעיל את המחשב ובשלב שהוא טוען את הוידואס הוא עושה ריסרט (הוא גם עשה טעינה ערוכה יותר מהרגיל ובסיום פשוט עשה ריסרט). אז פתחתי עוד הפעם בדקתי 10 פעם את החיבורים של הספק, הוצאתי גם את המעבד והחזרתי (מה שמוזר זה שלא נגתי בוא בהתחלה) את הזכרונות ואפילו החלפתי דיסק קשיח עם מחשב אחר ועדיין לא פעל. מה זה יכל להיות ? התחממות של משהו ? (דבר אחד שעשיתי אבל אני לא מקיר שום קשר בין זה לזה שהוא נכבה זה שכמה ימים לפני עשיתי OC לכרטיס מסך וזאת היתה הפעם הרא…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.