Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
עדכנתי מWIN 7 OEM לWIN10. הכל פועל בצורה טובה ועוד לא נתקלתי בבעיות. לכל אורך ההתקנה הוא לא שאל כלום על מפתח. עכשיו אני רוצה לעשות התקנה מלאה ונקייה. אבל אני מפחד שיהיו בעיות עם הרישיון בגלל שזה עודכן ממהדורת OEM. אני רוצה לדעת לפני שאני מתחיל שלא יהיו עם זה בעיות. ועוד משהו, האם תהיה לי ערכת עברית מלאה כמו שהיה לי ב7PRO? העברית שכרגע היא חצי חצי. עריכה: התקנתי והכל טוב(וגם השתמשתי בהתקנה שמותאמת לעברית)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים! לא מצאתי פורום מתאים יותר. אז עכשיו כשהולך להיות לי מחשב חדש עם דיסק של טרה ומערכת הפעלה חדשה, צריך להחליט כמה מקום להשאיר. מכל מה שראיתי ברשת, טוב להשאיר 100-200 ג'יגה למערכת הפעלה +- תוכנות. אלא מה? לא הצלחתי להבין מה כדאי לעשות אם אני רוצה לחלק לשלוש מחיצות (ואם בכלל זה כדאי?). חשבתי על החלוקה הבאה, אשמח לשמוע תגובות: 100 ג'יגה למערכת הפעלה windows 7 64bit 200-300 ג'יגה לתוכנות ומשחקים ~600-700 ג'יגה לקבצים שלי האם זו חלוקה יעילה?
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האם הפעלת המשולש הזה מורידה ביצועים במשחקים? או שמה ברגע שנפתח משחק היישומים האלו נעצרים?
-
- 11 תגובות
- 901 צפיות
-
-
התקנתי כרגע Google desktop search ויש לי SP1 אז החלפתי גם את החיפוש של הווינדוס בזה של גוגל. הרשמים: הגוגל מחפש במהירות מדהימה, הSidebar מעולה ולא כבד כמו המקורי של ויסטה. הגדג'טים בsidebar לא כבדים בכלל. אפשר להגדיר שהגוגל יאנדקס גם כונני רשת (בתנאי שהם כבר Mapped). לדעתי חובה לכל בעל XP ובעיקר ויסטה להחליף את החיפוש המקורי בזה של גוגל. פשוט מדהים
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן התקנתי ויסטה אולטימייט ומשום מה הוא לא קורא לי את הכרטיס מסך החיצוני גיפורס 7300 במקום זה הוא מראה לי התקן סטנדרתי. התקנתי את הדרייבר של הגיפורס ועדין אותו דבר אני אובד עצות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
נעלם לי הAUTORUN ועכשיו כשאני מכניס דיסק הוא לא עולה אוטומטית איך אני יכול להחזיר את הAUTORUN אני משתמש בWINDOWS XP
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
המחיצות יהיו NTFS איזה מערכת הפעלה עדיפה ???
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום , מאתמול התחילה לי הבעיה ואני ממש לא יודע מה היא או שזה וירוס או חסר קובץ לא יודע מה בדיוק... לא נגעתי בשום דבר לא בהגדרות ממש בכללום פתאום אני בדיוק הייתי באינטרנט ... ופתאום המחשב מראה לי מסך כזה כחול ורשום שם כל מיני דברים ...אני זוכר רק משהו אם המילה system 32 וכו'... ואז שאני מפעיל את המחשב מחדש זה בא לעלות החלות ואז זה מראה לי שוב תמסף הכחול כמעט כל הזמן... אבל יש פעמים שלא מתכבה ושום דבר לא נמחק או משהו כזה. אז מה אני אמור לעשות בדיוק עכשיו מישהו מכיר תבעיה הזאת והאם יש לה פתרון זה ממש דחוף לי כי אני נמצא הרבה על המחשב ואני לא רוצה שעכשיו הוא יתחיל להדפק לי כי יש לי ים דברים במחשב ואם משהו ימחק אני לא יודע מה יקרההההה אוףףףף אני בבעסה ץ. בבקשה תעזרו זה חשוב. ת…
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
בטעות ובהיסח הדעת גררתי את העכבר עם קליק שמאלי לכיוון שורת המשימות והוא פתאום התרחב ולא יכול להחזיר אותו למצבו הקודם. ניסיתי להתעסק עם המאפיינים וכו, וכל פעם שאני מבטל את ההפעלה המהירה זה כאילו מסתדר, אבל כשאני מחזיר את ההפעלה המהירה זה חוזר. ניסיתי לעשות איתחול בתקווה שזה יתסדר מעצמו (כפי שקוה בתקלות אחרות) ולא עזר.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני צריך לצור IMAGE שרק יתן SID חדש לכל תחנה חדשה בה אני פורס אותו. הרצתי sysprep עם הסוויצ'ים generalize ו-OOBE אך הוא יצר לי יוזר ואני לא מעוניין בכך. בשל כך ניסתי להריץ ללא OOBE ורק עם generalize ואז reboot בדיוק כמוצג בתמונה. אך אחרי כל ריסטארט הוא מכניס עולה עם "תוכנית ההתקנה מכינה את המחשב שלך לשימוש ראשון" ואח"כ כשאני מבצע לוגין עם המשתמש שלי, הוא מכניס מציג לי את החלון של "system preparation tool 3.14 " שוב ...ושוב... מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לפרמט את המחשב שלי עם WIN XP RPO SP1 . לי יש WIN XP PRO אז הבאתי את הגירסה עם ה-SP1 וכשאני עושה פורמט לדיסק אז באמצע הפורמט הוא נעצר ורושם שיש CORRAPTED OR MISSING FILE. עד עכשיו פירמטתי את המחשב שלי כבר איזה 10 פעמים ללא בעיות. עכשיו אני רואה שיש 2 סוגי פורמטים: NTFS ו-FAT ובכל אחד מהם מהיר ואיטי. אני משתמש ב-NTFS לא האיטי. מה אני אומור לעשות ולמה זה נעצר באמצע הפירמוט? 1 אולי אני עושה משהו לא בסדר אבל ממש לא נראה לי כי עשיתי את זה כבר איזה 10 פעמים. 2 כשחבר שלי העתיק את הדיסק אז הוא עשה את זה במהירות של 40 או 48. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הבעייה היא כזאת: יש מחשב עם דיסק קשיח מפוצל לשניים: C בפורמט NTFS, ו-D בפורמט FAT32. אני רוצה לאתחל את המחשב בכדי לפרמט את כונן C, אשר נמצא בפורמט NTFS, כדי להתקין מחדש את XP. עד כמה שהבנתי עד עכשיו, אם אני אשתמש בדיסקט האיתחול של 98, אני לא אראה מחיצות בפורמט NTFS (מה שהתגלה כנכון). יעצו לי לאתחל את המחשב עם דיסק (לא דיסקט) של XP, ככה שאני אראה את המחיצה. הבעייה היא שאין לי את דיסק ההתקנה של XP. ההתקנה של ה-XP נמצאת אצלי בכונן D ותמיד אני מתקין אותו משם. שאלותיי הן: 1. האם אפשר ליצור דיסקט (לא דיסק) הפעלה ל-XP כמו שאפשר ב-98? אם כן, איפה? 2. אם אי אפשר, מה אני יכול לעשות כדי לפרמט את C ולהתקין את XP שוב עליו? 3. אם אני אתקין את XP מחדש ע ל הווינדוז הקיים, האם הוא ימחו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעייה התחילה אתמול...למשל בפורום הזה אני רואה תרד שהופיע אתמול...כאר הוא כאילו הכי חדש...למרות שבפועל יש תרדים חדשים והדרך היחידה לראות אותם היא ע"י הלחצן של הבא בתחתית העמוד ..בדקתי את זה בכמה פורומים והבעייה קיימת בכולם...הדבר הכי מוזר זה שבפורום תצוגה וגרפיקה זה לא קורה ..דבר ממש מוזר...דרך אגב יש לי אספלורר 6 של SP1 תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://i7.tinypic.com/21l7t4l.jpg לפי התמונה זה 64 או 32? זה intel p 4 3.0 G Presocet LGA775
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי קיימים 2 דיסקים. על הראשון מותקן XP PRO. על השני התקנתי פדורה 7.. בכל פעם שאני מעלה את המחשב מתקבל תפריט של הפדורה ונותן לי 5 שניות לבחור אם להעלות מערכת הפעלה אחרת. האם ניתן לגרום לכך שבאתחול יופיע המסך בחירה של ה- XP ?? וגם שה- XP תהיה ברירת המחדל שלי ולא פדורה ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי בעיה בוינדוס שכשאני מכניס את הMP3 שלי הוא מראה שהוא מתקין את מנהל ההתקן(כל פעם שאני מכניס זה מראה מחדש שזה מתקין)אבל זה לא מראה לי את הכונן ב"המחשב שלי". ניסיתי לחבר את זה למחשב של אח שלי או כשהוינדוס השני שלי פועל(vista 64 bit)וזה פעל כרגיל והכל היה בסדר כך שהבנתי שהבעיה היא בוינדוס איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
תוכלו לומר לי מה ההבדלים העיקריים בין Win XP בגרסת Pro ל-Home? כי אני מתלבט אם לקחת את העסקה הזו של הכבלים של ווינדוז XP HOME + מצלמת ווב + אוזניות ומיקרופון. המון תודה מראש, ניר
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם רסטים במחשב אחרי כמהדקות של עבודה הוא קורס ויש מסך כחול ולאחר מכן אני צריך לעשות רסט במסך רשום משהוא עם NVMCP נ.ב התקנתי דריברים חדשים ותקינים ואיפה נמצא קובץ הMINIDUMP?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי VISTA HOME PREMIUM מקורי ואני מעוניין להתקין אותו.לפני שאני מתקין אותו אני חייב לדעת אם כדאי לי גם כן אני גיימר אז פשוט מה שאעשה זה במשחקים אבטל את ה AERO מפרט המחשב שלי הוא: PENTIUM 4 3 GHZ (כנראה שבקרוב ישודרג) READON X1950 GT זכרון: 1024 שפועל על תדר של 533 (גם כניראה ישודרג בקרוב) נ.ב יש לי דואל משהו חח שני סטיקים של 256 ואחד של 512. אז שווה לי לשדרג בבקשה תענו לי וגם כן אני מתחנן שתגידו לי איך לאחד מחיצות לדוגמא:יש לי כונן C וכונן D ושנים HARD DISK מפוצל אז אני רוצה שבמקום שניים של C ו D יהיה לי אחד של C ושמן הסתן הקיבולת תעלה כאילו שכונן D יכנס לכונן C אז אם מישהו הבין הוא מוזמן לעזור לפתור את הבעיה אני אעשה את זה ב XP אם זה משנה בבקשה תענו לי!!!!
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, לפני קצת פחות משנה רכשתי עותק חוקי של Win XP Professional. יש לי CD מקורי. לאחרונה החלטתי לרכוש מחדש חדש, ואת הישן להשאיר לאשתי. המחשב הישן אמור לשמש רק עבור יישומי Office, ולהיות מנותק מהאינטרנט. כאשר באתי לחנות לרכוש מחשב חדש, המוכר טען שבגלל שזו גרסת OEM (יש לי מדבקה על המחשב, וכך גם רשום על ה CD שקיבלתי), הרי שאני חייב לרכוש שוב את מערכת ההפעלה, אלא אם אצליח לשכנע את מייקרוסופט ישראל לאפשר לי אקטיבציה נוספת. זה נראה לי ממש מטורף!! אשמח לעצות מבעלי נסיון מה צריך לומר להם? ואולי בכלל לא תהיה לי בעיה לבצע אקטיבציה פעם אחת נוספת? בתודה מראש, דוד
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התקנתי את הפיירוול: zapSetup 40 146 029 עכשיו, אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר, ואני נתתי להכל גישות, אפילו ל Dll! בבקשה, תאמרו לי מה עוד אני יכול לעשות? לאחר מכן ניסיתי עם : Symantec.Client.Firewall.v5.1.1. ואחרי זה גם: McAFee InternetSecurity! 2004! ואפילו ניסיתי בלי! כלום לא עזר! הנה השגיאה:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את המשחק AOE III או משחקים אחרים זה נותן לי שגיאה 1607 unable to install installshield scripting runtime האם זה משהוא שניתן לתקן? ואם כן איך
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
אני מתקין Windows 7 ultimate, על איזה גודל כונן אתם ממליצים בהנחה שאני מתקין על המחיצה תוכות וווינדוס בלבד? רוב התוכנות שלי סטנדרטיות וקטנות, למעט אולי פוטושופ ועוד איזה תוכנה אחת גדולה (5 ג'יגה).
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שכיום יש לו קונפיגורצייה כזו: 2 כוננים קשיחים IDE 1 כונן קשיח SATA 2 צורבים IDE WINDOWS מותקן על אחד מכונני ה IDE שהאות של הכונן של הWINDOWS היא F. (שהוא דיסק 0 מחיצה 0) יש לי דיסק IDE שאני רוצה להוסיף, ומכיוון שאין לי מסילת IDE פנוייה, הורדתי את הצורב שהיה MASTER ושמתי במקומו את הדיסק הקשיח מג'ומפר כמסטר. בביוס הכל נראה תקין, אבל WINDOWS לא עולה. הפעלתי RECOVERY CONSOLE והרצתי את פקודת MAP וראיתי שכל הכוננים שינו את האותית שלהם. כונן F שעליו WINDOWS נהיה כונן C וכו' (הדיסק ה"חדש" הוא מכיל שתי מחיצות ושתיהן קיבלו אותיות) (החזרתי את הצורב במקום הדיסק והכל הסתדר) *** איך אני מוסיף דיסק ושומר על האותיות של הכוננים כך שWINDOWS יעלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-