עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. תודה עוזרים.

2. Started by kalda01,

התקנתי 8.1 על מחשב חדש ושמתי לב שנפתח לי מידיי פעם דפדפן במוד שתופס את כל המסך ונעלם הסרגל המשימות למטה. איך אפשר לגרום לIE להיפתח רק במוד רגיל כמו בגירסאות קודמות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by oded6188,

יש לי מחשב בלי כרטיס קול, וכל פעם שיש אישזהי שגיאה בווינדוס, אז יוצא BEEP מהרמקול שנמצא בתוך המחשב איך אפשר לבטל את ה BEEP הזה בלי לנתק את הרמקול הקטן הזה?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  4. היי היום קניתי מחשב חדש (ריק בלי כלום על ההארדיסקים) ואני מנסה להתקין ווינדוס XP והמחשב לא מצליח לגיע לחלון ההתקנה, לא עושה BOOT מהדיסק. כמה דברים: 1. שיניתי בביוס שcd-rom יהיה ראשון(ויחיד) בBOOT. 2. יש לי רק גירסא אחד של ווינדוס שעושה בבוט וזה בגלל שיש שם caldera ואין לי מושג איך מתקינים XP בעזרתה תודה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  5. Started by noodle,

שלום לכם, אני מנסה ליצור homegroup עם מחשב נייח ומחשב נייד. יצרתי את ה-homegroup במחשב הנייח אך אני לא מצליח לראות אותו מהמחשב הנייד, כאשר אני נכנס לבחירת homegroup יש לי אפשרות רק של יצירת אחד חדש, ואמור להיות כפתור join. ה-network discovery דלוק בשני המחשבים. כאשר הפיירוול כבוי אני מצליח לשלוח פינגים ממחשב אחד לשני אך עדיין לא רואה את ה-homegroup מהנייד , כאשר הפיירוול דלוק אני לא מצליח לשלוח פינג. windows 7 pro x64 eng. ניסיתי לכבות את הפיירוול והאנטי וירוס בשני המחשבים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  6. Started by Morphine,

יש לי דיסק מקורי של XP ואין לי את הקוד שלו. יש קוד מסויים שעובד על כל המקוריים או שאני חייב למצוא את הקוד הספציפי?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by WildFire,

גם בויסטה וגם ב7, כאשר לוחצים על הכפתורים הנ"ל נפתח מסך שמקשר למנהל המסימות, החלפת משתמש ועוד דברים לא נחוצים. השאלה שלי היא האם אני יכול לשנות את זה, וכאשר אני אלחץ alt+ctrl+del יפתח מנהל המשימות? [עניין של הרגל] ולא, ctrl+shift+esc הוא לא תחליף ראוי

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  8. Started by Ramsses_II,

שלום. הזמנתי אתמול מחשב, ואיתו ויסטה פרימיום. אני עדיין לא בטוח איך לחלק את הכונן שלי. רציתי לדעת, כשאני אתקין ואחלק אותו למחיצות מסויימות ויום אחד אקום ואחליט להגדיל/להקטין/להוסיף/להסיר מחיצות - איך עושים את זה? הבנתי שהוא עושה בעיות עם פרטישן מגיק או דומיו... יש אפשרות דרך הוינדוס עצמו או עם איזו תוכנה שמגיעה על דיסק ההתקנה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Jackieil,

אני מנסה להתקין את ה SP 1 או 2. וזה לא מצליח THE EXPECTED VERSION OF THE PRODUCT WAS NOT FOUND ON YOUR SYSTEM מה מומלץ לעשות?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  10. Started by kikkler,

איך אני מבטל את הכהים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  11. Started by idank,

בוונידוס אקספי, אני לא רואה עברית.... אני רואה למשל בתקיות וכו' אבל למשל באי סי קיו אני לא יכול לראות עברית..... ויש גם בעיות באופיס כשעוברים בין השפות, בצדדים.... יש לכם מושג למה?

12. Started by Liran3331,

התקנתי במחשב ווינדוס 7 ועכשיו האוזניות (שלפני רגע עבדו לי ב-Win xp) לא עובדות לי... ובאינטרנט לא מצאתי איזשהו דרייבר מתאים ב-Control Panel רשום לי שהאוזניות בכלל לא מחוברות אפילו שחיברתי כמו שצריך והקטע המצחיק שיש להן גם מקרופון והמקרופון כן מזוהה ועובד עוד דבר - מחוברים גם רמקולים והם כן עובדים עריכה: חיברתי את האוזניות במקום הרמקולים ועכשיו עובדות, אבל הרמקולים לא עובדים, למה זה לא מזהה גם את הרמקולים וגם את האוזניות במקביל?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by the red dragon,

כשאני נכנס לRUN ומקליד REGEDIT כדי להיכנס ל ריגסטרי זה כותב לי "אפשרות עריכת הישום בוטלה על ידי מנהל המערכת" מה לעשות? זה וינדוס XP

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  14. Started by matityahoo,

יצא לי להשתמש ב כלי system restore בכדי לפתור בעיות שהיו לי עם ווינדווס לדוגמא לאחרונה התכנתי כמה תוכנות ושמתי לב שהמערכת מגמגמת באיתחול ואז ניסיתי לעשות דיפרגמת דיסק ו צק דיסק לאחר ששניהם לא פעלו עשיתי system restore ללפני כ חודש והכל הסתדר ובכל זאת ברצוני לשמוע ממבני ענין חוות דעת על פעולה זו

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  15. שלום, התקנתי לפני כמה ימים ויסטה (אחלה ווינדוס) על המחשב עכשיו מתי שהתקנתי את הויסטה זה שמר לי את ווינדוס XP בתקייה בשם Windows.old ואני מעוניין לחזור ל-XP עכשיו איך אני אמור להפעיל את ווינדוס XP ? האם אני צריך ללכת לקובץ autoexec שנמצא בתקיית Windows.old שם מקש ימיני וללחוץ Run as adminstrator וזהו? או שיש עוד כמה דברים לעשות? והאם אני יוכל אחרי זה לחזור לויסטה?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לחבר שלי בעיה בויסטה - יש לו את הכרטיס GeForce 5200, אבל ויסטה מזהה אותו כ-SiS Accelerated Graphics Port, והוא לא יכול להתקין את עדכוני הדרייברים מ-NVIDIA בטענה שאין לו כרטיס שלהם... מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?? תודה...

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  17. Started by em28,

התקנתי מחדש את ה-XP. מסתבר שברירת המחדל של ה-IE היא דף הבית של MSN ואני לא מצליח לשנותה. שינוי דף הבית וכניסה מחדש ל-מאפיינים - כבר מחזירה את הדף המקורי: http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&pver=6&ar=msnhome עוצו עיצה :s05:

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  18. Started by tic0n,

שמתי לב שיצאה מעין גרסת בטא לDirectx 10 למשתמשי xp. מישהו ניסה להתקין בהצלחה או שזה ניסיון אבוד מראש, והשדרוג לVISTA בלתי נמנע? כמובן שהגרסא לא פותחה ע"י מיקרוסופט ולכן היא לא "רשמית".

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  19. Started by e.s,

למה שאני מכין דיסקט איתחול בווינדוס אקס פי אני לא מצליח לפרמט ממנו?? כשאני מפעיל את המערכת מחדש אז אני רושם format c: ואז זה אומר לי bad command איך אני יעשה דיסקט איתחול?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  20. אתמול בערב והיום בבוקר קיבלתי 2 מסכים כחולים עם אותה השגיאה, כמתוארת בכותרת. השתמשתי ב- bluescreenview כדי לראות מה השתבש וב-2 קבצי המינידאמפ השגיאה נגרמה בקבצים הבאים: 1. classpnp.sys ntfs.sys ntoskrnl.exe 2. היום בבוקר: fvevol.sys ntoskrnl.exe volmgr.sys אני מוכרח לציין שמדובר בהתקנה דיי טרייה של ווינדוס 7 וקצת קשה לי להבין מה כבר גורם לבעיות. שינויים קיצוניים שביצעתי ביומיים האחרונים: אתמול העתקתי קרוב ל-300ג'יגה מההרדיסק לכונן גיבוי חדש. אתמול בדיוק כשבאתי לפרמט כונן כלשהוא של 20ג'יגה, באמצע הפעולה קיבלתי את המסך הראשון (מס' 1). את המסך השני ראיתי בבוקר כשקמתי. במהלך הלילה הדבר היחידי שנעשה זה הורדת קובץ כלשהוא. אשמח לעזרתכם בנושא, ערן [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Sopranos,

שלום. אחרי שהתקנתי את ווינדוס 7 זה התקין לי כבר תקול אוטמטית וזה בסדר אבל חלק גדול מהשירים לא שומעים אותם וגם דיבור במשחקים יש קטעים שלא שומעים אז התקנתי תדרייברים של הכרטיס קול ואין לזה השפעה זה אותו דבר בדיוק כמו בלי הדרייברים. עכשיו השאלה שלי מה אני אמור לעשות כדי שהסאונד יפעל בכל השירים וגם במשחקים (IV בדיבור) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  22. שלום יש לי win10 home ופתחתי משתמש "בן משפחה" נוסף לבן שלי. יש עלהמחשב מספר כוננים קשיחים עם גיבויים וקבצים רגישים שאני רוצה למנוע מהבן שלי יכולת למחוק או לשנות אבל כן לאפשר לו לעיין בתמונות או לשמור קבצים חדשים. קליק ימני > אבטחה > הוספת המשתמש שלו וקביעת הרשאות > בוצעה בהצלחה אבל בפועל אני עדיין בעל הרשאות מלאות מהחשבון שלו ואפילו בלי אזהרה לפני מחיקה. יש למישהו רעיון מה אני עושה לא נכון או הסבר איך עושים את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. Started by boazy,

איך ניתן לצפות בקבצי ASCII במערכת WINDOWS

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. Started by haimon_v,

בתקופה האחרונה יש לי בעיה חמורה - אני לא מצליח לסמן או לבחור יותר מקובץ אחד אם אני רוצה להעתיק/ לגזור/ למחוק אותו. יש לי ויסטה אולטימייט רצה מעולה עד עכשיו, כשאני עושה ctrl+a או משאיר את הshift/ ctrl לחוצים הוא לא מסמן לי כמה קבצים. חייבעזרה - מי שיכול לעזור שיחק אותה!

• 1 תגובה
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.