Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי שלום יש לי בעיה עם הקובץ explorer.exe, הוא קורס כאשר אני עושה קצת עומס על המחשב, למשל פותח תיקייה עם הרבה קבצים או שומע מוזיקה וממזער את ה-Windows media player . יש למישהו פתרון לבעיה הטורדנית הזאת? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אז ככה יש לי לוח אם עם כרטיס קול שתומך 5.1 ערוצים בעל שלוש יציאות PL אני חושב ככה ניקראת ולשמה חיברתי מערכת 5.1 ערוצים . ושעבדתי עם הווינדוס xp הם עבדו לי פיקס ושהתקנתי את ה7 בהתחלה אני חושב עבדו לי טוב ואז שהפעלתי את הmedia center (איזה תוכנה שבאה עם הווינדוס) וביקש ממני להגדיר את הרמקולים אז בחרתי חיבור אנלוגי והאופצית רמקולים היחידה שהיתה שם היא שתי רמקולים ולא 5.1 ערוצים ועכשיו רק הסנטר והסאב עובדים לי . יש לי את הדריבר הכי עדכני מישהוא יודע מה צריך לעשות??
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שמתי לי עכשיו WIN2000 SP1 על הנייד החדש (יד שניה שלי, PRESARIO 700) על איזה טווקים אתם ממליצים לי?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני יכול להחליף בין FAT32 לNTFS שאני בתוך הווינדוס ויש לי חומר בתוך הכונן?
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מה זה שירות ה SPYNET ? איך זה עובד בכלל ? ואיזה תועלת אני יכול להפיק ממנו ?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקן עליו XP SP2 עם כל העדכונים. היוזר הראשי שלו הוא אדמיניסטרטור והיוזר היחיד ואין לו סיסמא. אבל מדיי פעם הוא דורש סיסמא בשביל להכנס למסך הראשי למרות שאין סיסמא. כמובן שבאותו רגע אין הרבה מה לעשות חוץ מלהפעיל אותו מחדש. למישהו יש רעיון למה הוא סכיזופרן?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היי חברים! נדמה לי שוירוס רציני תקף את המחשב שלי - אני מבקש את עזרתכם! אז ככה, הכל התחיל מזה שגיליתי SPYWARE מעצבן ומציק במחשב שלי שהיה ללא אנטי וירוס עד אז. התקנתי KASPERSKY, ביצעתי סריקה, והעלמתי אותו. לאחר יומיים, שוב ה-SPYWARE חזר. KASPERSKY לא עזר הפעם... הורדיתי שלל תוכנות חינמיות נגד SPYWARE כמו AVG, SPYCATCH, AVAST... גם הם לא עזרו. לאחר שסיימתי להתקין את תוכנת AVAST, לאחר כל אתחול של המחשב, הייתה מופיע הודעת שגיאה של ווינדוס, הייתי לוחץ על "סגור" (ולא על שלח תגובה...) ואז לפתע היה עולה מסך כחול שבו רשום שאני חייב לאתחל את המחשב. עכשיו בכל פעם שווינדוס עולה לי, כעבור כמה דקות המסך (הכחול) הזה עולה ופשוט אין לי מה לעשות אלא לכבות את המחשב. במצב SAFE MODE הדבר הזה ל…
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מודם USB - ALE 130 יש לו איזה דרייבר לויסטה? מה קורה שם עם עניין הדרייברים בכלל, תודה.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
כמה זמן בערך לקח עד שהוא תוגם לעברית? וכמה זמן אתם חושבים עד שויסטה יתורגם?
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום עבדתי במחשב כשהקספרסקיי שלי הודיע לי שהוא גילה טרויאן [mscomserv.exe] ולא יכל היה למחוק אותו\לנטרל אותו (הוא לא מצא את הקובץ). הלכתי לsystem32 (ראיתי את הכתובת בקספרסקיי), והצלחתי למחוק אותו ידנית. יש סיכוי שהוא עדיין פועל?או שהוא נעלם? הבהרה- אני רק גלשתי, לא נכנסתי ללינק שמישהו שלח לי מהמסנג'ר (אם הבנתי נכון, זה קשור לתוכנה כלשהי של המסנג'ר). אז תודה לעונים נ.ב. הקספרסקיי לא הודיע לי שוב פעם שהוא גילה אותו, כך שזה סימן טוב
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי תופעה שאני פותח מסמכי טקסט הכונן דיסקטים מתחיל להרעיש ולהשתגע, שמעתי פעם על וירוס כזה אך סריקות עם נורטון 2005 לא מצאו כלום. איך אני עולה על הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי קרוב משפחה שממש לא מבין במחשבים. יש לו windows xp והוא משתמש ב outlook express הוא יודע להיכנס ל outlook express דרך התחל וללחוץ על האיקון שנמצא בצד ימין למעלה. כל חודש יורדים העדכונים של מייקרוסופט ומשנים את תוכנת המייל ל office outlook ואני מחזיר את זה בחזרה דרך מאפיני תפריט התחלה-התאמה אישית-הצג בתפריט התחלה-דוא"ל outlook express . איך אני מונע את השינוי הזה בלי לבטל עידכונים אוטמוטים או להסיר את office outlook. נ.ב. סתם לידיעה העדכונים של מיקרוסופט יורדים כל יום שלישי השני בחודש (יום שלישי שיוצא בין ה 8-14 בחודש).
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לשאול איזה גירסא של WINDOWS כדאי לי להוריד יש לי כבר את WINDOWS XP SP2 BUILD 2600 ואני רוצה משהו חדש יותר ומצאתי לינק לזה : http://www.mininova.org/tor/214228 ורציתי לדעת מה אתם אומרים האם שווה להוריד את זה או שיש לכם גירסא אחרת ?? או לינק למקור אחר ???
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום מערכת ההפעלה: XP HOME EDITION מופיע לי בהפעלה של הווינדוס מסך תצוגה שאני צריך לבחור משתמש, ויש לי רק שם משתמש אחד שהוא מנהל המחשב והוא ללא ססמא וזה מתעקש שאבחר אותו. איך אני עושה שזה יתבטל בלי לבטל גם את הכיבוי של הXP כאשר אני לוח על "כיבוי מחשב" ואם אפשר הווינדוס שלי בעברית אז הסבר בעברית יעזור יותר ועוד משהו אחד אני צריך פקודה לRUN לבטל דברים שעולים לי בהפעלה, אם אפשר הסבר על לאחר שאני מקליד את הפקודה מה לעשות.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי התקנה חוקית של XP - ה CD כבר מכיל את SP2 בתוך ההתקנה, הגרסא היא אנגלית. כאשר אני רוצה להתקין את ה MUI בעברית הוא לא נותן לי ורושם הודעה שהפלטפורמה הזאת אינה תומכת ב MUI. יש לציין שבעבר על כל מיני גרסאות "מעודכנות" של XP לא היתה בעיה - על מערכות עם SP1 או מערכות בלי SP כלשהוא היית מתקין SP2 ולאחר מכן את ה MUI ולא הייתה בעיה. כל המערכות הפעלה האלה הן גם PRO הנוכחית הבעייתית היא HOME, יש למישהו רעיון או שפשוט ה MUI מיועדת רק ל PRO?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שורה שנתנה מידע לגבי קובץ שלחצתי עליו ... כמה הוא לוקח במגה בייטים וכו'..... לאן זה נעלם ולמה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
במחשב של ידידה שלי יש בעיה מוזרה- כל פעם שהווינדוס עולה- נפתחת תיקיית "My Documents" לבד. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? o_O
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם אפשר להתקין ווינדוס אקספי\ויסטה של 32 ביט על מעבד של 64 ביט? יהיה איזשהו שינוי? לא יציב? משהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לינק לקובץ של הוספת דרייבירים של מיקרוסופוט לווינדוס XP?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם אז הבעיה ככה לפני מספר ימים שרצתי להפעיל את הregedit דרך start>run>regedit ניתקלתי בבעיה שהחלון של הREGEDIT עלה לשניה ונסגר אבל אני יכול להפעלי אותו ידנית (כל הדרך הארוכה) ואז ניסיתי להפעלי CMD דרך start>run>cmd והחלון של הCMD עלה אבל נשאר "תקוע" ולא זז אבל אם אני מפעיל את זה בדרך הארוכה זה עובד ואז שרציתי להיכנס לתיקיה system32 לא מצאתי אותה אבל שהסרתי את ה-V מהסתרת קבצי מערכת זה הציג אותו וזה גורם לי גם לבעיות עם האינטרנט ובעיות כלליות ככה אני חושב האם יש דרך לסדר את זה או משהו...? וסרקתי וירוסים דרך NOD32 וגם SPYWARE ולא מצא משהו מיוחד חוץ מקבצי מירק ועוד כמה מיני לא חשובים ובכל זאת החלטתי למחוק אותם אבל לא עזר הנה כמה תמונות (התמונה …
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, במחשבי מותקן ווינדוס XP ואני מחזיק בדיסק של ווינדוס ויסטה 64 ביט ואני רוצה להתקין אליו אני מגדיר בביוס שיעלה מהדיסק קודם כל ואכן בהפעלה הוא רושם לי " לחץ על כל מקש כדי לטעון מהCD/DVD " אני לוחץ אבל שום דבר לא קורה והוא ממשיך לXP עשיתי את זה מליון פעם וזה לא מעלה לי את ההתקנה.. בבקשה עזרה אני נואש!! אם זה משנה אז המחשב שלי הוא i7 920
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אז ככה יש לי וינדוס Xp pro והיום בטעות מחקתי תסמל של ה מחשב שלי עכשיו אם אני עוש ה קיצור דרך למחשב שלי אז יענו זה קיצור דרך ולא הסמל המקורי ועכשיו אם אני רוצה ליכנס לעשות מאפינם וליכנס ל מנהל התקים וכול זהה אין לי שם וזה בעיה ליכנס לשם מישהו אולי יודע איך ליצור סמל חדש ??
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על כונן כל שהוא (במחשב שלי), במקום לפתוח אותו הוא עושה לי חיפוש .. איך אפשר להחזיר למצב הרגיל שדאבל קליק פשוט נכנס לכונן? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כשאני עושה הפעלה מחדש של המחשב עולים לי 3 אופציות כניסה לWindows הבנתי מתכנאי שזה התקנה של Windows על Windows, איך אני מפרמט בצורה כזאת שעולה לי אוטומטית ה Windows בלי לבחור בין ה3 אופציות ???
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-