עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by אריאלקה,

מותקן לי במחשב חלונות 98 והתקנתי עליו חלונות xp. במקביל מחקתי את רוב מרכיכי חלונות 98. התקלה: הדלקתי את המחשב מחדש והוא אינו פותח את החלונות ועל המסך השחור כתוב באנגלית שהוא לא מוצא את החלונות. מה עלי לעשות?

2. Started by sbarbz,

שלום לכולם,תבורכו השאלה שלי אם יש אפשרות בווינדוס 7 לעשות כמו בויסטה/XP שאם אני ממזער את המדיה פליר יש "סרגל מהיר" בסרגל כלים ליד השעון.. עם פלאי פאוס להעביר להנמיך וכל זה ! תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  3. Started by xtract1,

ארחיב קצת : בבית יש לי וינדוס 10 עם "אפליקצית" הדואר - התחברתי למייל של המשרד IMAP בלי שום בעיה ובשתי דק'. במשרד עצמו עשיתי אותו דבר והוא נשאר תקוע על : " מחפש את ההגדרות שלך" (אחרי שהכנסתי שם משתמש וסיסמא) במשך שעות..אפילו כל הלילה האחרון... עשיתי ריסט לתוכנה - לא עוזר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. מישהו נתקל בבעיות כלשהן אחרי שדרוג מעבד במחשב קיים עובד, מבחינת מערכת ההפעלה? האם נהוג לפרמט אחרי דבר כזה או שזה כמו שדרוג כל רכיב אחר? מדובר בשדרוג מintel core 2 duo E5200 לe8500 אני מפרסם גם בפורום מעבדים כי לדעתי זה רלוונטי לשני הפורומים.

5. Started by sammy2107,

שלום לכולם יש לי בעיה קשה בתצוגה של המסך למשל אני נכנס לחלון שיחה במסן או לכל הדברים האחרים הוא לא פותח אותו על המסך אלא על שורת המשימות הוא פותח אותו ממוזער שאני עושה לו הגדל/שחזר הוא מראה את החלון מחוץ למסך או יותר נכון לא מראה את החלון אין זכר לחלון בכללכאילו הוא יצא מהמסך והלך לטייל אין שום מראה מהחלון כך שאפילו אי אפשר לגרור אותו מה עושים? תעזרו לי בבקשה תודה מראש

6. אני יודע שזה שאלה די מפגרת של נובים. פשוט אף פעם לא נתקלתי בבעיה הזאת אז אני לא יודע איך לטפל בה. בקיצור התקנתי וינדוס לאבא שלי על המחשב וחסרים הדרייברים של הקול. אז אין לי קול ומשחקים לא עובדים. ואין לי את הדיסק שקיבלתי אם המחשב לא זוכר איפה הוא. קיצור אז מטבעי ניכנסתי לגוגל והתחלתי לחפש אוסף מקודדי אודיו טוב שאני יוכל להתקין אבל לא מצאתי. מישהו יכול להביא לי לינק בבקשה?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  7. Started by mtng,

קניתי מחשב, התקנתי ווינדוס ורציתי להתקין את הSP1 אבל הוא לא נתן לי בגלל בעיות שזה דיסק צרוב.. האם אפשר לעקוף את זה? אני צריך את הSP1 בשביל הדרייברים החדשים של הלוח אם (גיגהבייט) וזה לא נותן לי בבקשה תעזרו

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  8. Started by tic0n,

שלום, לפני כמה ימים קרה מצב שמישהו נכנס לי לתיקיית WINDOWS ומחק כמה קבצים משם, אין לי מושג איזה. שחזרתי שמתי לב לדברים הבאים : המחשב פעל טיפה לאט יותר, אני לא יכול להיכנס לSTART (החלון פשוט נתקע), אני לא יכול להתקין אייסיקיו (הוא מבקש ממני להיכנס על ADMINISTRATOR), אחרי ריסט הcheckdisk נתקע לי עם איזושהי שגיאה... משהו עם allocated, ותוכנות מסויימות שצריכות ActiveX פשוט לא פועלות לי.. הם חושבות שזה לא מותקן או שחסרים קבצים שם. מה אני יכול לעשות חוץ מפירמוט, אני ממש לא רוצה לאבד את מה שכרגע יש לי בהארד דיסק.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  9. שלום! רציתי לשנות את הסקין של הXP שלי לסקין של ויסטה אני רוצה שהסקין יצה כמו בתמונה הבאה : http://img76.imageshack.us/img76/3636/twue7.jpg אז הבנתי שאני צריך לשים את התוכנה הבאה כדי לקבל את הסקין vista perfection x4, ולהוסיף עליה את התוכנה TweakWindow כדי לקבל את השקיפות והכל עכשיו השאלות שלי זה אלו: 1. איזה תוכנה צריך vista perfection x4 או את windows vista basic? 2. איזו מהם יותר טובה וקלה? 3. אם אני יכול להסיר אח"כ את הסקין והווינדווס הישאר כמו שהוא היה? 4. אם התוכנה מאיטה את המחשב? 5. אפשר לקבל הורדה של 3 התוכנות שציינתי? שאתם מגיבים תגידו על איזו תוכנה אתם מדברים... תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  10. Started by Home Boy,

פתחתי את היישום להסרת שהתוכניות ב-control panel ויש שם רשימה של איזה 20 תוכנות שנקראות windows hotfix... רציתי לדעת מה אלה ומה עושים איתם ואיך הם הגיעו למחשבי? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  11. Started by Classic notion,

שלום לכולם, ניסיתי בימים האחרונים לשחק במשחק הישן והטוב Age Of Empires II ברשת עם חברים, כמובן שזה לא עבד והסיבה היא שwindows 7 לא תומך בפרוטוקול NWLink IPX/SPX/NetBIOS Compatible Transport Protocol שהמשחק הזה ועוד הרבה משחקים ישנים אחרים, משתמשים בו. האם למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי בכל זאת להתקין את הפרוטוקול על המערכת או שאולי קיימת דרך עקיפה לשחק ברשת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. אהלן אנשים, היום התקנתי על מחשב חדש ויסטה אולטימייט- ובהצקנה חילקתי את ההארד דיסק לשתי כוננים וכעת אני רואה רק אחד מהם וחסר לי עוד כונן שבו אמורים להיות עוד 200 ג'יגה...מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  13. Started by hichcock,

המייל שלי הקבוע דרך בזקאינט עומד לפוג תוקף מה שהיה עד עכשיו מוגדר בווינדוז מייל אני רוצה לעדכן מייל חדש, חיצוני, כמו וואלה, נענע, גוגל, הוטמייל או מה שלא יהיה אבל שגם הוא יהיה מוגדר בווינדוז מייל. זאת אומרת, לא לפתוח בכלל את האקספלורר כדי לקבל מיילים או לשלוח - הכל, ניהול מלא, דרך הווינדוז מייל. זה אפשרי? ואם כן מה אני מגדיר ב-incoming mail ו-outgoing mail? טיינקס.

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  14. היי יש לי במחשב WIN7 אלפי תמונות שאני מגבה על דיסק חיצוני של WD תמיד השוותי בין התוכן של הספריות על המחשב לאלה שעל הדיסק החיצוני עם BEYOND COMPARE וגיביתי את מה ששונה, היום ראיתי להפתעתי שהגודל של כל התמונות שגיביתי בעבר שונה - כלומר שהתמונות שנמצאות על המחשב קטנות במספר קטן של בייטים לעומת אלה שמגובות בדיסק החיצוני למרות שהתאריך שלהם זהה. לפי מה שאני רואה שני הדיסקים הם NTFS וממה שאני בדקתי נראה לי שהקבצים שהשתנו הם אלה שבחשב אבל אני לא בטוח ב 100 אחוז, האם יכול להיות שהתקנה של תוכנה כמו פוטושופ או פיקסה ישנו את הגודל של תמונה ( למרות שאני לא ערכתי או עשיתי איתם שינוי ) מה יכול לגרום לזה ?

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  15. Started by rino,

שלום לכולם ראיתי באתרים שונים גרסת WINDOWS XP בתצורת 64BIT. האם מדובר במערכת הפעלה מותאמת למעבדי AMD 64BIT ? האם זו מערכת הפעלה רשמית או שינוי שמישהו עשה למקור?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  16. Started by kimko,

היי אני משום מה לא מצליח להפעיל את הסיסמא של המחשב הנייד שלי ניסיתי להיכנס גם דרך F8 ומשום מה אני לא מצליח להיכנס ב SAFEMODE כאדמינסטרטור אם זה יעזור אז המחשב הוא HP מערכת הפעלה וויסטה הום שנה טובה לכולם

17. היי, אני מתלבט בין שתי מערכות הפעלה של ויסטה, 64bit ו- 32bit. קניתי מחשב חדש שבעיקר מיועד למשחקים, ואני לא יודע איזו גרסה של ויסטה תנצל יותר טוב את המערכת שלי. והאם מערכת ההפעלה של ויסטה Ultimate תזהה 4GB? המפרט שלי כולל: E7200 HD4850 4GB SeaSonic 500W אני חושב שאלו הדברים החשובים, לפי מה שהבנתי הויסטה 32bit לא יכולה לזהות יותר מ- 3.5 ג'יגה, ול- 64bit יש זיהוי של עד 120+. אני רוצה שהמערכת הפעלה תנצל את כל הזיכרון שלי, איזו גרסה הכי תתאים לי? זה נכון שחבילת SP1 ב-32bit מזהה עכשיו 4GB, ואם כן.. אז האם היא מנצלת את מלוא הזיכרון? מצטער על כל החפירה, אני פשוט חייב לדעת =] שנה טובה לכולם!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  18. Started by shimon23,

אתר מסוים נדבק לי לעמוד הבית באקספלורר, וגם כאשר אני בוחר ב use blank, האתר חוזר לאחר זמן מה. ניסיתי גם למחוק דרך ה registery editor את כל הערכים של האתר הזה אך הוא עדיין מופיע בתור עמוד הבית, איך אני נפתר ממנו? האתר הוא : http://best-search.cc/index.php?v=6&aff=5450436.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  19. Started by lazaros,

שלום אני מפרמט את המחשב שלי ורציתי לדעת האם כדאי לי להתקין windows xp 64 bit בגדול אני טכנאי מחשבים אבל לא ממש למדנו את הנושא וכל המאמרים שמצאתי ברשת הם מלפני כמה שנים לכן לא רשום שום דבר על תאימות לתוכנות משחקים וכדומה בגדול אני עכשיו לומד אנימצית תלת מימד ומשתמש בתוכנות של אדובי (אפטר,פרמייר,פוטושופ,פלאש) וכמובן אם נשאר זמן אני משחק בכל מיני משחקים מה הבעיות שאני עלול להתקע או אם מישהו מבין בזה טוב אני שאשמח לתשובות או למידע עדכני בנושא תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  20. הבעיה בכותרת נעלם לי ניקוי הדיסק ואני לא יכול פשוט לנקות את כל נקודות השחזור שתופסות חלק גדול כמו שאתם יודעים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  21. חבר ביקש להתקין DEEP FREEZE במחשב הביתי, כדי להימנע מהבעיות שכל הזמן קורות כשהילדים (וגם הוא לפעמים) משחקים ברשת, נכנסים לאתרים מוזרים ומורידים כל מיני דברים. השאלה היא, האם ההקפאה של מחיצה C לא תשפיע על פעילות המערכת לאורך זמן, כי למיטב הבנתי המערכת מעדכנת כל הזמן קבצים בתיקיות של מערכת ההפעלה, APP DATA וכו'. בנוסף, חלק מהתוכנות הקיימות מעדכנות קבצים באותן תיקיות, ובתיקיות בספריית USERS. האם ניתן להמשיך ולעבוד עם המערכת במבנה הקיים יחד עם DEEP FREEZE, או שיש לשנות את המיקומים של הספריות הנ"ל? והאם זה אפשרי במערכת מותקנת, או שיש להתקין את המחשב מחדש ולעשות זאת בזמן ההתקנה? תודה

22. שלום, אשמח לדעת איך והאם ניתן לצרוב על דיסק ו/או לשלוח באי-מייל מצגת של POWERPOINT XP יחד עם קובץ הצליל הקשור אל המצגת ואמור להיות חלק בלתי נפרד ממנה. עד כה לא עלה בידי לצרוב ו/או לשלוח באי-מייל את המצגת עם הצליל יחד. הדרך בה אני מוסיף את הצליל למצגת הנה: 1. הוספה 2. צליל 3. צליל מקובץ 4. דבל-קליל על הקובץ (השיר) הנבחר 5. צריבת המצגת ב- DATA, או המצגת וגם קובץ הצליל בנפרד על אותו הדיסק, ואז כשהדיסק מופעל במחשב אחר, המצגת עולה, אך ללא הצליל! תודות רבות מראש למי שיוכל לעזור, טל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אני עושה חשבון משתמש נפרד למשחקים, הבעיה שלי היא שכשאני משתמש בmsconfig כדי להגיד אילו תוכנות יעלו ואילו לא בחשבון הזה הבחירה שלי משפיעה על החשבון השני ולהפך, מה שעוד יותר מתסכל הוא שלפני הפירמוט הצלחתי ליצור שתי חשבונות משתמשים עם הגדרות נפרדות לכל אחד בלי בעיה אני פשוט לא מצליח להבין מה קורה עכשיו. למישהו יש רעיונות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  24. Started by avi333,

שלום. אני מנסה לפרמט מחשב ולהתקין לו וינדוס ויסטה (למחשב יש את כל הנתונים הטכניים לכך..) אז נכנסתי לביוס של המחשב ועשיתי שהבוט הראשון יהיה מהCD במקום מהתקליטון (פלופי) אבל אני לא מצליח להעלות משם את הבוט של הוינדוס,חשבתי אולי זאת בעיה בוינדוס אז הבאתי וינדוס אקספי וגם ממנו אני לא מצליח להעלות את הבוט ,מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by rjjb7,

לפני מס' חודשים השתמשתי באופצייה של שימוש במקשי המקלדת להזזת העכבר. (Shift+Ctrl+Num Lock) העניין הוא שכנראה ווינדוס תוכנתה לשמור את האופצייה הזו כדיפולט בכל עליה של המחשב. רציתי לדעת איך להמנע מכך שהאופצייה הזו תהיה מופעלת בכל עלייה במחשב? או במילים אחרות, איך נקראת האופצייה הזו בmsconfig?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.