Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי קובץ במחשב בשם kernel שלא נותן לי להתקין sv2 ואני לא יכול למחוק?להחליף אותו מה לעשות???
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המחשב שלי יריץ ויסטה חלק וכדאי לי לעבור להשתמש בתוכנה או לא אני מתכנן להתקין ויסטה הום פרימיום 32 המפרט שלי הוא: פנטיום 4 3.0 ג'יגהרץ 2 ג'יגה DDR2 GEforce 6600le 256mb דיסק קשיח 80 ג'יגה. תודה :]
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי, היום קניתי הרד דיסק חדש של WD 250GB 16 M BUFFER .ההרד דיסק שקיים אצלי חוץ ממנו הוא 160 גיגהבייט של סמסונג.פירמטתי את החדש סידרתי למחיצות והכל כמו שצריך,כשאני בא להתקין וינדוס XP עליו משום מה לוקח לא בערך 20 שניות עד שעולה הלוגו ולאחר מכן הוא רץ מהר והכל בסדר,אני מודה שלא קרה לי את זה אף פעם.כשהיה מותקן לי הוינדוס בסמסונג הוא עבד חלק ומהר. מישהו יודע למה זה? יש אולי קשר לזה שביטלתי בביוס את זיהוי כוננים קשיחים בIDE? עשיתי זאת כי רציתי שבהתחלה שמדליקים את המחשב הוא ירוץ יותר מהר ולא יתחיל לחפש כונני IDE שאין. דרך אגב התקנתי פעמיים את הוינדוס ובשניהם קרה לי אותו דבר. ???
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אמור להיות Wellcome Screen ובמקומו אני רואה סתם מסך שחור ... איך אני מסדר את זה ?! תודה מראש, משה
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
מישהו ניסה ? http://www.microsoft.com/licensing/programs/sa/benefits/fundamentals.mspx http://neowin.net/index.php?act=view&id=34107
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
וזה למרות שבחייגן מסומנת האפשרות show icon on notification area when connected כשאני לוחץ על החייגן מופיע כזה ריצוד וזהו יחד עם זה יש חיבור לאינטרנט
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לפני שלושה ימים התקנתי windows xp pro עם כל העדכונים , ומאז אני מקבל הודעות שגיאה לפעמים לאחר הפעלה של eMule אשר סוגרות לי את התוכנה לאחר כמה דקות כשההודעה מופיעה ועכשיו כאשר אני התקנתי את ה mIRC כשאני מנסה להתחבר אז ההודעה הזאת מופעיה שוב מחדש ניסתי לבדוק מה הבעיה אבל עדיין לא מצאתי שום דבר חשוד בדקתי וירוסים שגיאות spy-ware תכונות שאולי מתנגשות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני עושה דיסק און קי לטיפול במערכות מחשב, ואני רוצה שתהיה אפשרות לפרמט מחשב ולהתקין עליו ווינדוס xp בלי שיהיה לי את הדיסק דרייברים יש חבילות דרייברים כלליות שלפחות יכסו חלק מהאפשרויות? יש דרך אחרת? ווינדוס 7 לא אפשרות כי אני לא מתקין ווינדוס שלי אלא ווינדוס חוקי שלהם, וגם אני עובד לרוב על מחשבים חלשים ולא תמיד אפשר להוציא את הדרייברים ממהארדיסק כי לפעמים המחשב לא עולה ושאלה לא כ"כ קשורה לפה אבל אם כבר יש טעם בכרטיס מסך חזק למערכות שהן לא ווינדוס? הרי אם אין דרייברים אז גם אין ניצול של הכרטיס מסך לא?...
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
אהלן, ראשית אציין שקראתי את הFAQ. אני עובד כרגע על מחשב עם ויסטה, ומעוניין להתקין את XP במקום. בעתיד אולי ארצה לחזור לויסטה, ותהיתי האם אוכל להשתמש בנקודת שחזור מערכת גם אם אני מפרמט את הכונן שויסטה יושבת בו. יש במחשב כונן אחד פיזי, אבל שתי מחיצות. באחת יושבת ויסטה, ובשניה (שהגיעה עם המחשב ונקראת RECOVERY) יושבים מן הסתם קבצי השיחזור. אם אני מפרמט את הכונן שויסטה יושבת עליו, האם אוכל בעזרת כונן השיחזור להחזיר את ויסטה לחיים במקום XP מתי שארצה? מקווה שהייתי מספיק ברור. תודה.
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ביום שישי התחלתי לשחק san andreas שפתאום המחשב עשה ריסט במקום שם שנקרא cj club אז ניסיתי לשחק עוד פעם והמשחק עובד לי יפה אבל כשעוד פעם ניסיתי להיכנס למועדון הזה במשחק המחשב עשה ריסט מאותה נקודה ומאז הווינדוס עולה אבל כדי ש explorer.exe יעבוד אני צריך להיכנס למנהל המשימות להסיר אותו מהתהליכים ולהתחיל אותו כמשימה חדשה ורק אז הוא עולה ואני בטוח שזה קרה איכשהו בגלל הסאן אנדראס ומאז אני לא משחק בסאן אנדראס ותקוע עם הבעיה אז אני מקווה שיש לכם פתרון !
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום,לפני כמה ימים מצאתי במחסן שלי מחשב ישן וחסר שימוש שסתם יושב ללא שימוש,אז החלטתי להסב אותו למען אחי חסר המחשב... למחשב היה ספק שרוף אשר אותו החלפתי ושהעלתי אותו ראיתי שיש בו ווינדוז 98SE,עכשיו,אחי הבכיין רוצה XP כמו שאר החברים שלו ("יש להם מחשב XP!!!!"),אז החלטתי להתקין לו,אני קצת מאוד מודאג מהמפרט ורציתי לדעת עם XP יעלה עליו- מעבד- סלרון 400MHZ,סוקט 7 (או משהו כזה,נו זה שנכנס ככרטיס) זיכרון ראם- SDRAM 64MB 133MHZ (*עוד שבוע אני מקבל עוד סטיק של 256 אז זאת לא הבעיה) לוח M- משו לא מוכר ,לא כל כך משנה HDD-שמונה ג'יגה ,בא בשתי הרדיסקים (2 ו-6) כרטיס מסך- ATI RAGE 64MB טוב זאת ההעגלה ,אז מה אתם אומרים,יעלה XP או לא ?
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מבצע הורדה דרך הווינדואס עד שהקובץ יורד כל מה שהורד עד אז נשמר בזיכרון. כלומר עם גודל הקובץ 600 מגה וירד רק 400 אז נתפס לי 400 מגה של זיכרון. איך אני משנה את ההגדרה הזאת שזה יעשה לי הורדה לדיסק הקשיח. תודה על העזרה חברה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
חבר שלי שכח את הססמא של הXP שלו, חשבתי על להיכנס ממשתמש אחר ופשוט "להסיר" את הססמא מהמשתמש הראשי, אבל המשתמש היחיד במחשב הוא האדמיניסטרטור ואין לי אפשרות להסיר את הססמא במחשב שלו. המחשב שלו פה אצלי ככה שיש את האופציה לחבר את הדיסק הקשיח שלו אצלי אם זה יתן משהו. אשמח אם תתנו כאן רעיונות/דרים להיפטר מהצורך בססמא הזאת ללא פרמוט שימחק את המידע מהדיסק. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין וינדוס ויסטה על מחשב בפעם הראשונה והוא לא מזהה את ההארדיסק במהך ההתקנה ( XP מזהה ללא בעיה ) הלוח הוא GA-P31-DS3L צי'פסט P31 - ICH7 קישור לאתר הלוח http://www.gigabyte-usa.com/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2569 לא מצאתי שם אף דרייבר המיועד לזיהוי RAID או משהו כזה ב BIOS גם ניסיתי לשחק בהגדרות ה SATA אותו דבר , ניסיתי AUTO ו ENHANCED ו COMBINED ללא שום תועלת ! איך אני יכול להשיג דרייבר לזיהוי ההארדיסק ??
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי יש לי WIN98 SE. כבר לפני כמה חדשים הבחנתי כי ה PAINTBRUSH לא עובד, אבל לא הוטרדתי מכך כי לא הייתי צריך אותו. עכשיו אני צריך אותו ממש צמוד והוא מסרב לעלות. הסרתי אותו, התקנתי ושום כלום. הוא מחזיר לי הודעת שגיאה כפי שתראות בתמונה המצורפת לעזרתם אודה ???
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
באחד מהעידכונים של הוינדואוס הותקן איזה משהו שנקרא "windows genuine advantage" הדבר הזה משגע אותי ומציק לי וכל פעם קופץ . איך אני מוחק אותו, ניסיתי למחוק את העידכון האחרון של הוינדואוס וזה לא עזר, חיפשתי למחוק את זה ולא מצאתי איפה זה מסתתר . תעזרו לי בבקשה כי זה משגע אותי תודה
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום יש לי וינדוס 7 אולטימייט באנגלית ואני רוצה להפוך אותו לעברית דרך העידכונים אני ניגש ל windows update לוחץ על check update אבל ה extras update לא מופיע לי בכלל ואין לי אופציה להתקין את הMUI של העברית. מישהו יודע אולי איך מחזירים את ה extras update ? תודה מראש אליאור
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
Sup? I dunno what happened... I've just got home and I saw that I can't change the language on forums and stuf... Even when I try to switch it in the language bar - it does nothing... WTF?! 10X for helping.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
זה מה שכתבתי בקובץ boot.ini שנמצא אצלי בתקייה C:\WINNT\ (אני משתמש בוינדוס 2000 פרו) [boot loader] default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINNT [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINNT="Microsoft Windows 2000 Professional" /fastdetect ועדיין אני רואה ברשימה של ההפעה את וינדוס אקס פי.. אני חושב שהבעיה נובעת מה- msconfig שבו כתובות שתי מערכות הפעלה, אבל שם אין אפשרות לערוך את זה. איך אני מסדר את זה ככה שהוינדוס 2000 ישר יעלה בלי המסך בחירה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים ניסיתי להתקין וינודוס במחשב שיועד לפירמוט בקיצור הכנסתי תתיסק עשיתי ממנו בוט הכל עבד חלק במהלך הפירמוט והעתקת הקבצים אל הדיסק הקשיח לאחר מכן המחשב עושה ריסט לעצמו וניכנס לתפריט של וינדוס (התפריט שבצד שמאל רשום לך כמה זמן נשאר) במצב הזה ההתקנה פועלת כבר מהדיסק הקשיח לאחר כמה דקות הוא נתקע ורושם לי הודעת שגיאה בקשר לקובץ אני לא יודע מה לעשות הדיסק חוקי ובמצב מצויין כנ"ל לגבי המצב הבראותי של המחשב בנוסף ניסיתי עוד שני דיסקים שונים וגם להם הבעיה חזרה בנוסף ניסיתי שני כוננים שונים דבר שלא פתר את הבעיה האם אתם יודעים מה הבעיה והאם אני יכול לסדר את זה לבד?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם התצוגה מקדימה בWIN7, כל הסרטים בפורמטים AVI ו-MKV מופעים עם הסמל שמדובר בסרט ולא עם הסמל של תצוגה מקדימה אותו דבר קורה לי עם קבצי מוזיקה בפורמט MP3, הם גם מופיעים על הסמל של הסרטים. מה גם שכל הפורמטים האחרים מופיעים כרגיל (לדוגמא MP4 ו-WMA) יש דרך לסדר את זה? את הבעיה הזאת הייתה לי עוד לפני שהתקנתי את ה-WIN7, כלומר ב-VISTA בהתחלה הכול הופיע כמו שצריך ואז זה התחיל להופיע ככה הוספתי תמונה שמסבירה את דברי: הסרט אווטאר הוא בפורמט MP4 הסרט 2012 הוא בפורמט MKV הסרט 300 הוא בפורמט AVI תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
זה המצב שהמחשב נתקע על 0 אחוז לפרקי זמן שונים ואז עושה רסטרט .. לא מובן .. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אחרי כל 15 דקות אחרי שהמחשב נדלק, יש מסך כחול והמחשב עושה ריסט אולי זה קשור ורגסטרי תודה רבה מראש למי שמוכן לעזור
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
החלון?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-