עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. גם בווינדוס XP אפשר לעשות שסרטון יהיה הרקע בשולחן עבודה? זה משהו שרק עכשיו שמתי לב שקיים בויסטה ובכלל

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  2. כל פעם קופצות לי הודעות בוינדוס עם כותרת של MESNGER SERVICE (שירות של מסנג'ר) וכל פעם כתוב בהודעה הזאת משהו אחר ובכלל אין לי מסנג'ר אפילו לא וינדוס מסנג'ר זה נראה לי כמו איזה וירוס שהיה לפני כמה זמן אז הרצתי סריקה והנורטון לא מצא כלום מה זה יכול להיות ואיך אני מוריד את זה?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  3. שלום, כעת אני משתמש בווינדואוס 7 בגרסאת 32 ביט. האמת שאני מרוצה מהמערכת. רציתי לדעת אם אני ישדרג למערכת 64 ביט, המחשב יהיה איטי יותר ? האם התוכנות שהתקנתי במערכת 32 ביט יכולים שלא לעבוד כמו שצריך על מערכת 64 ביט? שאלה אחרונה וחשובה. האם גם במערכת ווינדואוס 7 לא ניתן לשדרג מ 32 ל64 ביט, או שכאן זה אפשרי בניגוד לוויסטה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  4. וזה למרות שבחייגן מסומנת האפשרות show icon on notification area when connected כשאני לוחץ על החייגן מופיע כזה ריצוד וזהו יחד עם זה יש חיבור לאינטרנט

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by KavKazoon,

היי יש לי בעיה עשיתי ריסט למחשב ומשום מה שהוינסוד עולה יש תטע הזה של העידכון של הווינדוס בויסטה שאומר 1מ 3 ו 2 מ 3 וכו..... אז הוא כל פעם העושה לי את זה ואז מכבה תמשחב כל הזמן ואני לא יכול להיכנס לוינדוס כרגע אני בוינדוס משני של אקס פי מה אני עושה לעזעזעל מאיפה זה בא?!

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by IAF.ofek,

שלום,לפני כמה ימים מצאתי במחסן שלי מחשב ישן וחסר שימוש שסתם יושב ללא שימוש,אז החלטתי להסב אותו למען אחי חסר המחשב... למחשב היה ספק שרוף אשר אותו החלפתי ושהעלתי אותו ראיתי שיש בו ווינדוז 98SE,עכשיו,אחי הבכיין רוצה XP כמו שאר החברים שלו ("יש להם מחשב XP!!!!"),אז החלטתי להתקין לו,אני קצת מאוד מודאג מהמפרט ורציתי לדעת עם XP יעלה עליו- מעבד- סלרון 400MHZ,סוקט 7 (או משהו כזה,נו זה שנכנס ככרטיס) זיכרון ראם- SDRAM 64MB 133MHZ (*עוד שבוע אני מקבל עוד סטיק של 256 אז זאת לא הבעיה) לוח M- משו לא מוכר ,לא כל כך משנה HDD-שמונה ג'יגה ,בא בשתי הרדיסקים (2 ו-6) כרטיס מסך- ATI RAGE 64MB טוב זאת ההעגלה ,אז מה אתם אומרים,יעלה XP או לא ?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  7. היתה לי עבודה לבית-הספר... להכנס לפורום של ביה"ס, ולכתוב שם המלצה על ספר (דוברי אנגלית). במשך שעה וחצי ישבתי וכתבתי, ההודעה יצאה לי מושלמת, המבנה, אוצר-המילים... לחצתי Send, וקיבלתי הודעה "נא הכנס הודעה מסודרת דרך הטפסים הרלוונטיים". זה לא מערכת פורומים רגילה, אני חושב שהאחראית אתר בנתה אותה... מרוב להט נכנסתי חזרה לפורום, לראות אולי זה כן שם, ולא מצאתי... רק כדי לקלוט שאין דרך חזרה, ויכלתי ללחוץ back בזמן כדי לשחזר את הטקסט. השאלה שלי, האם אפשר לשחזר את זה בדרך כלשהי? אני יודע שיש תוכנות שמתעדות את הכפתורים במקלדת שנלחצים, אם אני אתקין עכשיו הוא יזהה דברים שהוקלדו לפני ההתקנה? בבקשה. אני נואש. אין מצב שאכתוב משהו ברמה כזאת עכשיו.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by ShayGTi,

אני מעוניין לדעת כמה ויסטה לוקחת לאחר התקנה לכלל הגרסאות HOME BASIC HOME PREMIUM BUISNESS ULTIMATE

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  9. יש לי דיסק VISTA ULTIMATE ב-2 שפות: אנגלית ועברית. אני עושה BOOT מהדיסק, בוחר את השפה האנגלית, בוחר את המחיצה הרצוייה, וההתקנה מתחילה לרוץ. בסוף הextracting files מופיעה ההודעה: windows could not install the selected language. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  10. כל פעם שאני מפעיל את המחשב במסך של הכניסה איפה שכתוב ברוך הבא אני לא יכול להיכנס למשתמש כל פעם שאני לוחץ עליו הוא נכנס לרגע ויישר מתנתק ועושה שומר את ההגדרות שלך .. הצלחתי להיכנס למצב בטוח יצרתי עוד משתמשים כלום לא עוזר... מישהו יודע מה הבעיה בבקשה זה דחוףף!!?? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  11. המחשב שלי בנוי משתי מחיצות (:C מערכת - 40 והשאר במחיצה של כל שאר המקום בהארדיסק .) HD של WD 500GB מסוג SATA פירמטתי את המחיצה של המערכת והתקנתי עלייה XP SP2 בדיוק(!) כמו שהיה לי קודם. כעת כמעט חצי מהתוכן בכונן לא פעיל, כל לחיצה עליו מעלה הודעת שגיאה של Access is Denied או שהקובץ בשימוש. והחלק הכי גרוע זה שלא ניתן למחוק בכדי להוריד מחדש! בבקשה עיזרו לי אני כבר אובד עצות ניסיתי לפרמט ולהתקין שוב, לעשות Scandisk , לעשות Defragment והבעייה נותרה כמו שהיא... :-X

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by groovy,

כשאני פותח את המחשב כל מה שאני רואה זה את הרקע של השולחן עבודה שלי וחוץ מזה שום דבר לא עולה לא אייקונים ולא השורה של ההתחל... בשביל להריץ את הדפדפן אני משתמש בctrl+alt+del ואז דרך משימה חדשה אני פותח את הדפדפן.. זה כנראה פגיעה של וירוס אני יודה לכם אם תתנו לי פתרון לבעיה.. (חחח אני לא יכול להסתדר ככה עוד הרבה זמן ) בתודה מראש :nixweiss:groovy

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by rantza,

מקפיץ לי ישר את ההודעה בתמונההבנתי שיש בעיה בקישור אבל לא הצלחתי לקשר אותו מחדשתודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  14. כיצד לפתוח ספריה (כל שהי) במצב סייר כברירת מחדל ולא בדרך הרגילה (לחצן ימני בעכבר ובחירת סייר) מדובר בחלונות 2000 ושאלה נוספת כיצד אני מוסיף ספריה אל "שלח אל" כדי להעביר אליה ישירות קבצים (לא העתקה). שבת שלום

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  15. מה הדרך הנכונה והמדוייקת(לפרט כמה שיותר בבקשה) לפרמט מחשב עם 2 הארדיסקים? בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  16. שידרגתי את המחשב ומשום מה הווינדוס החליט להחליף לי את שמות הכוננים ...D: נהיה E ....F: נהיה G אין לי מושג למה אז ניכנסתי לשנות את זה , ו : (תמונה) מה עושים ?[br]פורסם בתאריך: 30.06.2008 בשעה 13:47:19 תודה מצאתי את הבעיה ....הסרביס שהיה אחראי לזה היה מבוטל מ MSCONF נ.ב למה אין אפשרות של מחיקת הודעה ? [attachment deleted by admin]

17. Started by tzahi16,

יש לכם מושג?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  18. שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור קובץ נסתר?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

בהתחלה כשהו יצא היה אית מל בעיות ואמרו לחכות קצת עד שיסדרו את כל הבאגים הראשים.. אז מה קורה עם הגרסה הזו? אפשר להתקין אותה? מלבד זאת, יש צורך?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  20. שלום קניתי לילדים מחשבים חדשים די חזקים: מעבד אינטל 8400 כרטיס מך 250GTS 4 גיגה זיכרון לוח אם מבוסס P45. אני חושב על להתקין להם Win 7. השאלה היא מה לעשות עם דרייברים. ל gigabyte אין עדיין דרייברים ל win 7 עבור לוח האם. האם ניתן להשתמש בדרייברים של Vista במקום? תודה.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  21. 1. בחברות איך הם משיכים את הדומין לחברה? (איך הם קונים את הדומין ומגדירים אותו שיעבוד מהDNS שלהם?) אני למשל לקחתי דומיין קיים ובחברת הוסטינג שלי הגדרתי את הIP שלי בתור הHOST. 2. בשביל OWA ב exchange 2007 וoutlook anywhere צריך אישור SSL איך אני משייך אותו לדומיין. 3. ב AD איך אני מגדיר הרשאות לכל USER בנפרד כי הצלחתי בינתיים להגדיר הרשאות למחשב ולכל המשתמשים תודה לכל העונים ושנה טובה ;D

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  22. קודם כל אין לי תמונה ליד השם שרשמתי בהתחל למעלה. והגדרתי תמונה שאני פותח את המחשב אחרי שרואים את הרקע יש לרשום שם משתמש + סמסא, בחלון כזה בעיצוב ישן, ואין לי ססמא אז פשוט אני לוחץ על אוקי ואני רוצה שזה לא יקרה. שאני לוחץ ctrl+alt+del זה כאילו כל השולחן עבודה מוזער ונפתח לי חלון שבו יש כמה אפשרויות: כיבוי, התנתקות, מהל משימות, החלף סיסמא. הכותרת של זה : אבטחת וינדוס. ולפני זה היה לי חלון רגיל עם רק לסגור משימות ולראות את פרטי הזכרון שלי ואת שימוש הרשת. איך אני מחזיר ומשנה את כל זה? תודה

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by someone,

היו לי יותר מ3GB פנויים ופתאום אחרי שהדלקתי את המחשב מחדש יש לי פחות מ220MB.. מה יכול לגרום לזה?.. ועכשיו מחקתי עוד כמה דברים קטנים ופתאום זה קפץ חזרה ל9GB פנויים...

24. Started by moo2004,

היי, התקנתי MUI למ"ה שלי שהיא באנגלית והתפריטים השתנו לעברית. האם לאחר התקנת MUI לOffice באנגלית חשתנו כם התפריטים של Office לעברית?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  25. מאז שיצרתי יוזר נוסף במחשב (עכשיו יש שניים) לוקח למחשב המון זמן להיכבות ולפעמים הוא נתקע בחלון של הכיבוי (חלון תכלת שרשום בו WINDOWS מבצע כיבוי). דבר נוסף זה שבמעבר בין היוזרים המסך מבצע קפיצה (כמו שמשנים הגדרות שלו). מישהו יודע מה אני יכול לעשות בשביל לפתור את שתי הבעיות??

• 4 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים