Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... עוד מעט כמו שכולם יודעים יוצאים מלא משחקים חדשים crysis cod4 ועוד ואני רוצה להשתמש בdx10 ולקנות vista... אני מתכוון לקנות vista home premium והשאלה שלי האם מומלץ בכלל לקנות ? ואם כן אז אם הגרסה הזאת טובה? עריכה: מפרט:core 2 e6600 זיכרון:2gb כ.מ:8600 gts והנה מה שאני מתכוון לקנות: זה בסדר? תוכנות Microsoft כמות מחיר סה"כ Windows Vista Home Premium Hebrew (With New Computer Only) 1 625 625 סה"כ 625 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 57 ¤ להרכבת מחשב שלם מהחלקים הנייל יש להוסיף 100 ¤ ksp.co.il
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אולי פה מישהו יודע לפתוא לי את הבעיה.. בעבר כבר התקנתי וWIN7 ועבד נפלא עד שנגמרה תקופת הניסיון ועכשיו התקנתי שדרוג לויסטה והמחשב לא מוצא את הכונן. לא רק זה גם בביוס נעלם הכונן ככה שאני אפילו לא יכול לחזור לויסטה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
לפעמים מופיעה לי הודעה שקובץ "cthelper.exe" ביצעה פעולה לא חוקית והאם לשלוח או לא למייקרוסופט (הודעת send / dont send)... מה הוא בדיוק הקובץ הנ"ל ולמה הוא משמש?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ביום שישי התחלתי לשחק san andreas שפתאום המחשב עשה ריסט במקום שם שנקרא cj club אז ניסיתי לשחק עוד פעם והמשחק עובד לי יפה אבל כשעוד פעם ניסיתי להיכנס למועדון הזה במשחק המחשב עשה ריסט מאותה נקודה ומאז הווינדוס עולה אבל כדי ש explorer.exe יעבוד אני צריך להיכנס למנהל המשימות להסיר אותו מהתהליכים ולהתחיל אותו כמשימה חדשה ורק אז הוא עולה ואני בטוח שזה קרה איכשהו בגלל הסאן אנדראס ומאז אני לא משחק בסאן אנדראס ותקוע עם הבעיה אז אני מקווה שיש לכם פתרון !
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין גירסת 32 ביט ל 64 ביט של ויסטה (ULTIMATE לצורך העניין)?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מבצע הורדה דרך הווינדואס עד שהקובץ יורד כל מה שהורד עד אז נשמר בזיכרון. כלומר עם גודל הקובץ 600 מגה וירד רק 400 אז נתפס לי 400 מגה של זיכרון. איך אני משנה את ההגדרה הזאת שזה יעשה לי הורדה לדיסק הקשיח. תודה על העזרה חברה
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
טוב אז ככה אתמול חזרתי מטיול שנתי , פתחתי את המחשב והוינדוס ניתקע לי בקטע של היוזר של הברוך הבא זה רושם לי . Loading your setting - saving setting - Logging off אין לי מושג מה אני צריך לעשות , האמת אולי לפרמט אבל יש לי פול דברים שאני צריך לשמור לפני זה . אם יש מישהו שמבין בזה או שיש לו משהו לעזור בקשה בקשה תרשום ניסיתי לעשות הרבה פעמים להכנס על מצב בטוח אבל גם זה לא עוזר ואני צריך לדעת אם אפשר לעשות אופציה בוינדוס שאפשר לעשות התקנה מחדש בלי למחוק קבצים שיש על המחשב . אם מישהו מבין שיעזור תודה.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כיצד לפתוח ספריה (כל שהי) במצב סייר כברירת מחדל ולא בדרך הרגילה (לחצן ימני בעכבר ובחירת סייר) מדובר בחלונות 2000 ושאלה נוספת כיצד אני מוסיף ספריה אל "שלח אל" כדי להעביר אליה ישירות קבצים (לא העתקה). שבת שלום
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאד מאד מוזרה כל הזמן יוצא לי בעיה ( שלח\אל תשלח) לתוכנה ששמה WMI איך אני נפטר מזה !!! צריך תמונה מצורפת ??.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק רגיל כמו משחק או משהו זה מזהה והכל בסדר. כשאני מכניס דיסק ריק DVD או CD לצריבה, זה לא מקפיץ לי שום חלון, גם ה NERO לא קופץ, כשאני מנסה לפתוח את זה מהמחשב שלי זה כותב לי "נא הכנס דיסק.." מערכת הפעלה VISTA 32 תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה בקשר לויסטה. התקנתי לפני כחודש במקביל ל- xp כדי לבחון האם היא שווה משהו. סה"כ נראה בסדר, אבל מה שעיצבן אותי, חלק גדול מה- control panel בנוי כאילו לילדים. לדוגמא ה- Personalization או Network and Sharing Center. כל הקינפוגים המעניינים מתחבאים שם מתחת לתפריט ה- "יפה" השאלה שלי, האם אפשר להחזיר את המצב לכמו שהיה ב- xp או שככה נצטרך לחיות?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כאשר אני בתוך האקספלורר ולוחץ על הלחצן הימני בעכבר נפתח לי התפריט הסטנדרטי (copy, properties...) אך אין לי אפשרות לסמן אף אפשרות ולבחור. יש לציין שיש לי ויסטה ביסנס (מקורי כמובן).
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי לאחר שעדכנתי את מערכת ההפעלה XP SP2 כולל כל העידכונים מהתקליטור המקורי של לוח האם + דרייברים של כרטיס המסך ראיתי שיש בעיה בPCI ,אני לא יכול לעדכן את זה. מצורפת תמונה לבעיה , אשמח על תגובתכם . http://www.ror.co.il/my.php?id=9041815787.jpg http://www.ror.co.il/files/9041815787.jpg
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב DELL D510 עם 512 מגהבייט זיכרון, שפועל כמחשב שני. רציתי לדעת האם אתם חושבים שהוא יהיה מסוגל להריץ win7 בצורה נורמלית, למרות הדרישה של MS ל1 ג'יגה זיכרון. תודה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, יש לי windows xp sp3 שהותקן באנגלית והוספתי MUI עברית. רוב התפריטים עברו באמת לעברית אבל שמתי לב שיש חלק מהדברים שלא עברו לעברית ונשארו באנגלית, שלא כמו בהתקנה של windows xp שמותקן בעברית. השאלה היא כזאת, האם אפשר להפוך את כל ה-windows לעברית ממש כמו שמתקינים אותו מהתחלה בעברית? תודה ויום טוב.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בתודה מראש שאלה 1: מופיע לי שם תהלך שנקרא IEXPLORE.EXE ששימוש שלו בזיכרון הוא הגבוה ביותר 64,620K כמו כן אני מקבל עליו הודעות שגיאה ושאני צריך לסים את התכנית מה הבעיה איתו והאם זה האקספולרר תוכנת הגלישה באינטרנט שבאמת יש לי איתה בעיות שאני נאלת מידי פעם לסיים את פעולתה בהודעת שגיאה ממנהל המשימות שאלה 2: מופיע לי במנהל המשימות בתהליכים "תהליך לא פעיל" שה CPU שלו הכי גבוה כרגע 72 כשכולם באזור ה00 השם השתמש שלו זה SYSTEM כך שאני מפחד למחוק אותו מה לעשות איתו ומה הבעיה אם בכלל יש? שאלה 3: כמה פעמים ה CPU שלי הגיע ל 100% ואז כל המחשב נעצר ממה זה נובע והאם זה קשור לשאלות הקודמות שלי?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
כשאני נכנס להמון אתרים אז לא כל התמונות עןלות וצריך לעשות שיעלו ידנית מה לעשות שזה יעבוד כמו שצריך??
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מלפני כמה ימים עשיתי עידכון של הויסטה אולטימט ויש לי איטיות רבה מאז.. המחשב טוען את הוינדוס לאט הרבה יותר וגם פעולות כלליות במחשב הפכו איטיות יותר. למישהו יש איזה רעיון?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לעשות את השינוי הבא במערכת הפעלה: בכל פעם שמפעילים את המחשב שיעלו תוכנות מסויימות לפי בחירתי ישר עם הפעלת המחשב, שאת זה ניתן לעשות בעזרת תיקיית הSTARTUP אבל, הייתי רוצה שהתוכנות יעלו כך, שלפני הכנסת ססמא, לא ניתן יהיה להשתמש במחשב.. כלומר שהמחשב יעלה, יפעיל את התוכנות אותן אני אבחר, ושהן ימשיכו לעבוד באופן עצמאי, אך לא תהיה גישה למשב עד הרגע שהמשתמש יקליד ססמא.... (התוכנות צריכות לעבוד בלי קשר להקלדת הססמא) מערכת ההפעלה בה מדובק היא WINXP PRO SP2 תודה מראש על התגובות.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי רק ב-fire fox אבל היה איזה אתר שלא עבד איתו אז נסתי אם ie והוא כן פועל אבל הבעיה היא שאי אפשר לכתוב בעברית(/'חט???הי??ג?ד,\?ב??אז) משהו מכיר פיתרון חוץ מ"אל תשתמש באתר","תחליף אתרים" וכו'
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עליו מותקנת VISTA OS לאחרונה כאשר אני רוצה לעבור למצב שינה,כלומר סוגר את המסך(close a lid)אני שומע רעש של מעבר למצב שינה אך לאחר מכן אני שומע רעש נוסף כמו RESTART והמנורה של HDD פועלת הרבה זמן כאשר אני פותח את המכסה במצב הזה מתקבל מסך שחור ולא נותר לי אלא לכבות את המחשב מכפתור המחשב.האם מישהו מכיר בעיה זו ואם כן האם זוהי בעיית חומרה או תוכנה? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום, טוב אז ככה.. יש לי מחשב יחסית חדש, פירמטתי אותו לא מזמן בכלל ובכל זאת יש לי מספר וירוסים. כשאני עושה scanלכל תקייה לחוד יש לי רק ויורוס אחד אבל כשאני עושה לכלכ הכונן יש לי 6 או משהו כזה, והם בכלל בתיקיה שאני לא מוצא במחשב. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שמעתי על התופעה הזו של גרסאות ווינדוס "משופרות" שמופצות ברחבי הרשת, הכוונה היא לאלו : http://news.walla.co.il/?w=/4/768233 מישהו יכול להמליץ לי על הגרסא ההכי טובה? או לספק לי אתר שסוקר את הגרסאות.. לא, לא מקום להוריד וכדומה, חלילה וחס! ועוד שאלה, האם חוקי לדבר על גרסאות האלו כאן? אם זה עובר על חוקי הפורום אז מצטער מראש!
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שיצא SP3 לווינדוס XP הוא יכלול בתוכו גם את כל העידכונים עד אותה תקופה?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
האם יש במערכת ההפעלה windows 2000 אפשרות לsystem restore? (האפשרות הזאת שבוחרים יום כלשהו מתוך לוח שנה ובמידה וקיימת שם נקודת שחזור אז מערכת ההפעלה מבצעת שחזור לאיך שהיא הייתה בתאריך הזה. כמו שיש בWIN XP) תודה רבה ושבוע טוב!!
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-