Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו מושג איך קורה שמשתנה תצוגת הכוננים ב-my computer והופכת למה שיש בתמונה למטה? כמו כן איך מסדרים את זה. למי שלא מבין למה אני מתכוון אז הכוונה היא שבדר"כ הכוננים מחולקים לפי סוגים ועכשיו הכל מוצג ביחד. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום,לפני כמה ימים מצאתי במחסן שלי מחשב ישן וחסר שימוש שסתם יושב ללא שימוש,אז החלטתי להסב אותו למען אחי חסר המחשב... למחשב היה ספק שרוף אשר אותו החלפתי ושהעלתי אותו ראיתי שיש בו ווינדוז 98SE,עכשיו,אחי הבכיין רוצה XP כמו שאר החברים שלו ("יש להם מחשב XP!!!!"),אז החלטתי להתקין לו,אני קצת מאוד מודאג מהמפרט ורציתי לדעת עם XP יעלה עליו- מעבד- סלרון 400MHZ,סוקט 7 (או משהו כזה,נו זה שנכנס ככרטיס) זיכרון ראם- SDRAM 64MB 133MHZ (*עוד שבוע אני מקבל עוד סטיק של 256 אז זאת לא הבעיה) לוח M- משו לא מוכר ,לא כל כך משנה HDD-שמונה ג'יגה ,בא בשתי הרדיסקים (2 ו-6) כרטיס מסך- ATI RAGE 64MB טוב זאת ההעגלה ,אז מה אתם אומרים,יעלה XP או לא ?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לפעמים ה win xp מבקש להכניס סיסמא למרות שלא הוגדר כך.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המערכת שם קרסה לגמרי בASUS EEE (WINDOWS XP) של חתני וצריך לעשות שיחזור...השאלה איך עושים את זה בדיוק (אני לא כל כך חזק בנטבוקים) וגם מה שהכי חשוב זה שיש לו את כל המידע על המחיצה השניה (כונן D) עם עושים את השיחזור הזה..הכל בD גם נמחק? או רק מחיצת C? כי ניסיתי לעשות לD גיבוי דרך גוסט אבל אני לא מצליח כי הוא לא נותן לי לצרוב משום מה מהכונן USB שאני מפעיל תגוסט ושאני מחבר גם את הצורב USB וגם עוד כונן כדי לגבות עליו אז הוא לא מזהה לי את שניהם הביוס..רק אחד... עם מישהו יכול לעזור בתודה אלי.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתר מגניב המון ידע וכיף לקרוא.. לאחרונה אני מתעסק עם וירטואליזציה ואני מחפש מקום ברשת שבו אני יכול להשתמש על תחנות וירטואליות מייקרוסופט בשביל טסטינג.. אם יש למישהו דברים להוסיף טיפים או תוכנות טובות חוץ מ VMWARE דברים כאלה או תחנות וירטואליות מייקרוסופט פרודקשיין.. אשמח לשמוע. תודה ובהצלחה..
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
המחשב של אחותי, והיא כרגע בחו"ל ככה שאין לי דרך להגדיר את המשתמש שלי. יש דרך כלשהי להתקין משחק בכל זאת? למרות שכביכול אין הרשאות?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, רכשתי מחשב חדש שהגיע עם Windows 11 pro. אני הולך להתקין על המחשב הזה לינוקס ומעוניין להעביר את הרשיון למחשב אחר. אין product key והרשיון קשור עם חשבון ה microsoft שלי. השתמשתי בפקודה slmgr -rearm בכדי לבטל את הרשיון במחשב הנוכחי. האם התקנת חלונות 11 במחשב השני והתחברות לחשבון מיקרוסופט יעשה לי אקטיבציה אוטומטית?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין VISTA 32 כדי למנוע מבעיות אי תאימות דרייברים וכו'. האם VISTA32BIT תומכת ב4GB RAM? הבנתי שכן אבל יש לה בעיה לנצל אותם או משהו כזה. האם זה יעבוד טוב או שהVISTA סתם רק תגלה את הזיכרון אך לא תוכל לגשת אליו? שאלתי את השאלה הזאת בפורום בעבר ואף אחד לא ידע לענות לי. עזרה בבקשה. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות המחשב שלי נדבק מהוירוס שעובר דרך האיסיקיו. תאמינו או לא, אבל הייתי 'חכם' מספיק בשביל לפתוח אותו פעמיים. בפעם הראשונה הצלחתי להסיר אותו בהצלחה בעזרת הוראות שמצאתי באינטרנט, ובפעם השניה הצלחתי למחוק אותו חלקית לדעתי, כי ההודעות מנורטון שיש וירוס נפסקו, אבל הבעיה הבאה, של העדכונים של ווינדוס עדיין ממשיכה. מיד אחרי, או תוך כדי שהיה לי את הוירוס בפעם השניה, הופיע לי אייקון בשורת משימות שהעדכונים שלי של ווינדוס לא מופעלים. ניסיתי להפעיל מחדש דרך לוח הבקרה וזה לא נעלם. ניסתי להכנס דרך האתר של העדכונים של ווינדוס ושם זה עושה לי שגיאה (מס' 0x80070424) אחרי שאני אומר לו לסרוק את העדכונים הנחוצים/זמינים. יש באתר גם אייקון כזה שאפשר דרכו להפעיל את העדכונים שיהי…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס שמשגעת אותייייי פתאום הכפתור הימני והשמאלי לא עובדים בתוכנות או בווידנוס,כאילו לא מגיב במקומות שונים, והרבה דברים שקשורים לאינטרנט אקספלורר לא עובדים.. קישורים לא נפתחים וכנל הורדות. תוכנות לא נפתחות וכו'.. למישהו זה קרה או מכיר את זה??. תודהה
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
הכונן פלופי שיש לי במחשב גורם לי כל מיני בעיות: אני לא יכול לכבות את המחשב, לא ריסט ולא מצב שינה (אני דיי בטוח שזה בגללו כי הWINDOWS מראה שגיאת מערכת: "לא נמצא דיסק בכונן A:, אנא וודא כי הוכנס דיסק והדלת סגורה" - משהו כזה. אז מה שרציתי זה לנתק את הכונן מהמחשב. הבעיה היא שהאות של הכונן פלופי היא A:, שני כוננים קשיחים C: וF:, צורב DVD זה D:, וצורב CD זה E:. זה לא עלול ליצור בעיה אם אני אנתק את הכונן מהמחשב? מה הווינדווס יעשה? אם הוא ישאיר את כל הכוננים אותו דבר זה בסדר מבחינתי, אבל אם הוא יזיז כל אחד מהם אחד אחורה (הפלופי הוא A:) אז זה יצור לי בעיה בקשר לקיצורי דרך וכל זה... תודה מראש. וד"א יש לי WIN XP PRO SP2
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי התקנה חוקית של XP - ה CD כבר מכיל את SP2 בתוך ההתקנה, הגרסא היא אנגלית. כאשר אני רוצה להתקין את ה MUI בעברית הוא לא נותן לי ורושם הודעה שהפלטפורמה הזאת אינה תומכת ב MUI. יש לציין שבעבר על כל מיני גרסאות "מעודכנות" של XP לא היתה בעיה - על מערכות עם SP1 או מערכות בלי SP כלשהוא היית מתקין SP2 ולאחר מכן את ה MUI ולא הייתה בעיה. כל המערכות הפעלה האלה הן גם PRO הנוכחית הבעייתית היא HOME, יש למישהו רעיון או שפשוט ה MUI מיועדת רק ל PRO?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש משהו די מעצבן בחיפוש בוינדוס אני מנסה לחפש קבצים שהתוכן שלהם מכילים מילה מסויימת בספריה מסויימת הבעיה היא שהחיפוש המעפן הזה מחפש רק במספר סוגי קבצים אם אני אנסה לחפש טקסט המופיע בקובץ עם סיומת txt זה יפעל בלי בעיות אם אני אנסה לחפש טקסט המופיע באותו קובץ אחרי שינוי הסיומת לסיומת לא מוכרת לדוגמא abc הוא לא ימצא גם אם אני מגדיר שה-notepad יפתח קבצים מסוג abc זה עדיין לא מוצא יש איזה דרך לקנפג את החיפוש הזה שיחפש בכל סוגי הקבצים? בוינדוס 2000 לא היתה לי את הבעיה הזאת
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
-
נכנסתי למצב שינת חורפ במחשב שלי אבל מה שקורה זה נכבה ואחרי זה נדלק פשוט מעצמו לבד ועושה RESUME WINDOWS במקום להתכבה לגמרי הוא חוזר ל WINDOWS יש למישהו רעיון למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קיצר, ביטלתי את ה-UAC, אבל בסיסטם טריי עדיין מופיע הסימן האדום של ה-Windows Security Center. איך נפטרים ממנו? (אגב, בכל שאר הקטגוריות טיפלתי, כך שהביטול של ה-UAC הוא זה שגורם לסמל להמשיך להופיע).
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי שאלה 10.1/directx 10 עובד על הSP3? או שזה רק על ויסטה sp1? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ברשותי VISTA ULTIMATE X64 בשפה האנגלית כאשר אני מגיע למסך הראשון של ויסטה (מסך ה-LOG ON ל-USER שרוצים) אז שפת ברירת המחדל היא HEB והסיסמה של כל היוזרים היא באנגלית מה שמצריך אותי כמובן לשנות את השפה במקלדת ל-ENG כמובן שמדובר בלחיצה פשוטה של SHIFT + ALT אבל זה סתם מעצבן. איך אני מגדיר ששפת הברירת מחדל במסך הכניסה תהיה ENG ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
במהלך העברת קבצים מצורפים לא ניתן להשאר בקובץ הרצוי ונדרש לעשות בכל פעם מחדש את כל המהלך. ב win xp לא הייתה בעייה כזו
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
זה המצב שהמחשב נתקע על 0 אחוז לפרקי זמן שונים ואז עושה רסטרט .. לא מובן .. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני ניסיתי לעשות remote desktop ולא מצליך להירשם מה עלי לעשות? http://img195.imageshack.us/img195/2332/26394431.jpg
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי קובץ ISO וכשאני עושה עליו דבל קליק הוא מראה לי בעזרת ה-WINRAR מה יש בפנים ופותח אותו אבל כשאני מעביר אותו (אני עובד עם הארד דיסק נייד) למחשב אחר הוא נותן לי את ההודעה the archive is either unknow format or dameged אבל כשאני עובר שוב פעם למחשב הראשון הוא שוב עובד לי וחוזר חלילה. מה יכולה להיות הבעיה ? קבצי ISO אחרים עובדים לי ויש כאלו שלא עובדים ויש לי את אותה השגיאה.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני מתאר לעצמי שאני לא היחיד שחווה תקלה זו.. לא מצליח להוריד קובץ מהאינטרנט ולשמור אותו על המחשב, בכל אחד מהכוננים. חשוב לציין שיש רק חשבון אחד וגם הוא מנהל .. מה ניתן לעשות ? ?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-