Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי 1.8 והוא אצלי כבר 4/3 שנים.... הבעיות חלו אחרי ששידרגתי אותו ..כרטיס מסך..לוך אם...דידיר.. שקיבלתי את המחשב הוא הפך לי את ה windos pro שהיה לי לעיברית לא אהבתי את העיברית פירמתתי אותו והתקנתי את ה pro שלי עכשיו יש windos שעובד לעט בינקום 3 קווים כחולים הוא עושה לי 10 ..15 ..ושאני מקבל את המסך welcome צריך לחכות מלא זמן לפחות 10 שניות עכשיו אני פותח winamp מפעיל תוכנה או סתם פותח expolere השיר הופל ללעט עובד לעט נורא וגם שאני מזיז את העכבר עובד לעט ..בקיצור המחשב נהפך לעיטי אני יכול לסדר את זה ? להפוך אותו לרגיל ושיעבוד כמו שצריך.......?????ועכשיו גם אחרי שאני עושה פורמט אני מקבל מסך כחול שמראה לי bios loading ועוד מלא שטויות ............................אני ח…
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כל הזמן צריך להיכנס דרך לוח הבקרה. איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השתנו לי אייקונים של הסל מיחזור ושל הכוננים הקשיחים..אין אף ווירוס במחשב ובגדרות של שינויי האייקון של סל המיחזור הוא מופיע כדיפולט....מה לעשות? תודה...
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אוקי אז ככה הדלקתי היום את המחשב והוא פשוט הגיע לקטע שהוא רושם לי WELCOME ואז בום נופל ונידלק מחדש... אז שמעתי רעשים והם היו מההארד דיסק.. אז הוצאתי אותו וחיברתי אותו למחשב אחר והרצתי עליו תיקון שגיעות.... זה סיים וחיברתי את הכונן וזה עדין לא עובד רק שעכשיו זה מראה לי משהו אחר..... http://img201.imageshack.us/my.php?image=2002091847nr2.jpg http://img201.imageshack.us/my.php?image=2002091848xl6.jpg http://img527.imageshack.us/my.php?image=2002091849ix0.jpg תודה לעוזרים אני צריך את זה ממש דחוףףףףף
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפי שריאתם מהנושא יש לי בעיה קטנה. למי שמבין טיפה במחשבים יודע מה זה MSCONFIG. הבעיה שלי היא כך, לי יש WIN 2000 PRO ואני לא מצליח להפעיל את ה MSCONFIG, מה אני עושה בדיוק, אני נכנס לSTART ומשם ל RUN ומקליד MSCONFIG, עכשיו מה הבעיה שלי, כשאני לוחץ ENTER מופיעה לי ההודעה שיש תמונה שלה בקובץ המצורף. מה לעשות? אמרו לי חברים שלי שבWIN 2000 לא רושמים MSCONFIG רושמים משהו אחר האם זה נכון? ואם כן אז מה רושמים? תודה מראש... Some Thing...
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב עולה אני מקבל את ההודעה הבא שגיאה בטעינת c:\windows\newdot~1.dll המודול שצויין לא נמצא
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הויסטה עם ה SIDE BAR לפני הפרמוט הנוכחי הגדגט של המזג אוויר המובנה עבד לי מצוין כולל מיקום ועכשיו זה לא מוצא את המיקום ניסיתי הכל ISRAEL ISRAEL,TEL AVIV TEL AVIV מה בדיוק רושמים שם כדי שזה יעבוד???
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
איך אני יכול להיפטר מה Documents שנמצאים בSTART ואני מתכוון בכלל למחוק אותם מהתפרטי ולא רק את התוכן או לחילופין, לגרום לזה שלא יופיע לי יותר קבצים שאני פותח שם קבצים מכול סוג .txt.doc.dws....
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
עדכון חלונות 10 ולא אהבתי ביצוע שלו אני רוצה לעשות שחזור חלונות 7. צריך לפרמט הכול? או אפשר שחזור?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש בדפדפן MAXTHON שדרך אגב הוא מומלץ ביותר.. יש לי תופעה מוזרה...מידי פעם בגלישה קופצת לי פרסומת מרגיזה.. סרקתי בכל תוכנות הSPYWARE שקיימות בערך...וכלום לא עוזר.. למישהו יש פתרון?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
...
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
הפעלתי היום את Windows Media Center (ב Windows 7 Ultimate x64) לראשונה. לאחר תהליך ה Setup אני יכול לנגן ברטים - בעיקר קבצי MKV אך אינני רואה את הכתוביות בעברית. מישהו יודע מה צריך לעשות כדי שיוצגו הכתוביות (בעברית) לסרטים ב Media Center ??
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כדי לפתוח את השקית ולהתקין ...אני חושש שזה פשוט לא יעבוד. בנוסף המערכת שלי היא OEM וכתוב שהדיסק נועד למערכות שהם לא OEM ... יש מה לעשות ...הוא להתקין ממערכת ישנה יותר כגון WIN98בעיברית שזה קל להשיג..באופן חוקי.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לקודד מקור וידאו בH.264 בעזרת windows media encoder וכרטיס לכידה osprey 230- אך ללא הצלחה. רציתי לדעת האם מישהו יודע אם זה אפשרי בדרך כלשהי, או לחילופין מכיר כלי אחר שבאמצעותו אני יכול לעשות זאת? חשוב לי שהקונטיינר המופק יהיה של מיקרוסופט (.wmv למשל) מכיוון שאני משתמש בשרת windows media server להזרמת הוידאו, ולניגונו בסופו של דבר בwindows media player (שגם עד כה עשה בעיות בניגון h.264, אך נראה לי שאלו הן בעייות פתירות). תודה על ההתיחסויות, עידן
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אממ טוב אז זה הולך ככה אבא שלי התקשר אמר לי ששום דבר לא פועל לי במחשב.. באתי לבדוק וגיליתי שאכן כל התוכניות לא פועלות לי אני ניסיתי לעשות דבר כזה: ללכת ללוח בקרה ולעשות שם באפשרויות תקיה קובץ חדש לרשום בסיומת EXE ואז לבחור ישום ולעשות אישור, עשיתי את זה אבל משום מה הוא לא נותן לי את האפשרות של החל או אישור. אני עשיתי סריקת וירוסים ולא נראה לי שזה ממש קשור מצא כמה דברים מחקתי והבעיה נשארה. אני דיי בבעיה.. הוא מציג לי את כל התוכנות ללא האייקונים שלהם כדף ריק עם סמל של מלא ישומים כמו שמוחקים תוכנה ורק הקיצור דרך נשאר..ככה גם בהתחל תוכניות.. כשאני מנסה להפעיל הוא שואל אותי באיזה תוכנית אני רוצה להפעיל את התוכנה.. לפני הוינדוס פתח שגיאה והיה רשום שלוינדוס אין אפשרות לפתוח קובץ…
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום יש לי Windows 10 pro ומותקן עליו smart security eset . האנטוירוס סגר לי את חומת האש ולא נותן לי להפעיל אותה. וכעט אני לא יכול לעדכן את הווינדוס שלי. (מקבל שגיאה - 0x80070643 ) יש אפשרות להגדיר את האנטוירוס כך שהוא יעבור בשיתוף עם חומת האש של וינדוס? תודה
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מותקנת אצלי ויסטה ומידי פעם אני שם לב שהארד דיסק ממש ניטחן שם וזה מאט את המחשב. חשוב להדגיש שסרקתי וירוסים ותוכנות רוגלות. גם אחרי שהתקנתי את הוינדוס על שתי מחיצות התופעה ממשיכה מה אפשר לעשות בידיוק כדי להפסיק את זה?
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס(XP) מקורי ואני כבר כמה זמן מקבל התראה שיש סרויס פק 3 להוריד(עכשיו אני עם 2) אבל בהתקנה הוא מציע לי לגבות קבצים עכשיו אני באמת צריך לגבות קבצים והם ימחקו או שלא באמת צריך לגבות?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום. מאז שהתקינו לי את מערכת ההפעלה חלונות 7 מחדש, כאשר אני מחבר את מצלמת ה-Canon PowerShot SX150 IS שלי למחשב, לא נפתחת התיקייה שלה. כאשר אני נכנס ללוח הבקרה -> חומרה וקול -> הפעלה אוטומטית, במטרה לבדוק את הגדרות ההפעלה האוטומטית של המצלמה שלי, המצלמה איננה מופיעה ברשימת ההתקנים המחוברים למחשב שלי, גם כאשר היא מחוברת ודולקת ומערכת ההפעלה מזהה אותה. מה הסיבה לבעייה?
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שמעו אני מתחרפן.. כשאני מכניס זיכרון נייד ולוחץ על פעמיים במחשב (שלי) מופיע לי החלק הזה של בחר תוכנית מתוך רשימה... וכשאני מכניס משהו שהוא MTP (נגנים) הוא לא נותן לי לצפות בתוכן שלהם (אפשר להכנס אין בחר תוכנית מרשימה...) כשזה זיכרון נייד אני עושה חיפוש ואז *.* והוא מוצא את התוכן של הזיכרון אבל העניין עם ההתקני MTP מחרפן... תודה...
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
לפני כרבע שעה המחשב פתאום עבד לאט ועשיתי ריסטרט ועכשיו הכל עובד בסדר גמור ואפילו מאוד מהר אבל, למחשב לוקח לפתוח את האינטרנט אקספלורר לפחות 10שניות! וכל פעם לפני שהוא פותח אותו הוא נתקע ל3-4שניות... מה הבעיה כאן ?! לפני 20דקות לקח לו אולי חצי שניה לפתוח והוא גם לא נתקע. עזרה בבקשה נ.ב : את ה"מחשב שלי" ותיקיות אחרות מהdesktop לוקח לו חצי שניה, רק את הדפדפן לוקח לו 10שניות! זה מלא וזה מעצבן מאוד מאוד!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי במשחב ישן וינדוס 98 ושחכתי לקבוע מחיצה פעילה (עשיתה מחיצה רגילה אבל שחכתי לעשות פעילה). ההתקנה עברה חלק. מה לעשות לקבוע אותה פעילה או לא?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אתם מכירים את זה שההורים שלכם שמים לכם סיסמא למחשב בווינדוס XP ואז כשאתם מדליקים הו מבקש סיסמא...זה לא שזה קרה לי אבל אני לא רוצה לפרמט תמחשב ואם מישהו יודע איך אני יכול לגלות תסיסמא או יש סיסמת מסטר אז שיגידו לי!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הצבע של הגופן בכתב של האייקונים למשהו כהה יותר איך ? תודה
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי אפשרות לקבל וינדוס 7 בחינם ממשרד החינוך. אני נכנסתי לאתר שלהם וכתוב שם שזה גרסת UPGRADE. האם זה אומר שאני חייב שיהיה לי מערכת הפעלה ולשדרג ממנה או שאני יכול לעשות התקנה נקיה רגילה עם פורמט? תודה. [br]פורסם בתאריך: 12.10.2010 בשעה 21:22:54
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-