עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Toxin II,

אהלן, התקנתי לפני כשעה את Windows 7 [build 7100 RC בכל אופן הכל מצוין חוץ מהמדיה פלייר. האם מישהו יודע כיצד אני יכול להגידר אותו כך כשאני מכווץ אותו תוך כדי שהוא מנגן שיר, הוא יופיע על שורת ההתחל עם פרטי השיר ועם כפתור PLAY\PAUSE [בדומה לפיצ'ר שהיה בויסטה ובאקספי]?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by BeNDeR,

אוקי לא יודע איך אבל פתאום נהיו למחשב שלי כמה בעיות מוזות : א. ישנן כמה תוכנות לדוגמא Winamp בעיקר ועוד כמה דברים שפתאום עושים לי את חלון התקלה של WINDOWS ומודעים לי לסגור את התוכנה מש לאחר מכן אחרי שאני לוחץ על Dont sent מופיע עוד חלון תקלה אבל הפעם של Debugger וגם מודיע לי על תקלה וגם אז עם לחצן של Sent / Dont sent ! ב. פתאום הפעלה של תוכנות וכמה אפליקציות פשוטות כמו Internet Explorer וכ"ו מופעלות ב Delay מוזר וגם כן שאני סוגר אותם !! אם למישהו יש רעיון אז אני ישמח לדעת ! : ) עוד בנוסף אני משתמש ב XP !

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  3. Started by ori14,

יש לי מספק תוכנות ומכשירים שלא עובדים עם הויסטה אולטימייט 64ביט, ויש לי במחשב מידע מאוד חשוב, בין היתר של תוכנות שייקח לי עשרות שעות להגדיר/ להוסיף/ להתקין/ לכתוב/ לסדר וכולי.... האם אפשר לעשות גיבוי לויסטה אולטימייט 64 ביט ולשחזר אותו לויסטה אולטימייט 32 ביט? לא אכפת לי אם התוכנות שמיועדות ל64 ביט לא יעבדו. תודה מראש, אורי.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  4. אני מכניס דיסק של Win XP pro ENG עושה בוט מהדיסק ומתחיל בתהקנה לאחר שהמחשב מבקש לעשות ריסטרט על מנת להמשיך בהתקנה ואז הוא כבר עושה בוט מהארדיסק על מנת להמשיך בהתקנה, במקום להמשיך את ההתקנה הוא עושה ריסטרט. ניסיתי עם כל מיני גרסאות ווינדוס בינהם גם עותק מקורי. מדובר על מחשב חדש לגמרי הגיע אתמול מהחנות. מפרט אם זה משנה E6750 GA DS3L 320AAKS 2GB KINGSTONE 667 CL5 8800gt הכונן מחובר בחיבור IDE ומג'ומפר כסלייב (ניסיתי גם אחרת וזה לא שינה) וההארדיסק מחובר בחיבור SATA מן הסתם לא צריך ג'ימפור. והוא מאסטר. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  5. הנה הלינק המסביר ולא הבנתי תקטע שלהם http://www.microsoft.com/security/bulletins/200409_jpeg_tool.mspx

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  6. Started by Lethal_Acid,

יש בעייה מאוד מוזרה במחשב של חבר שלי. מופיעה חלון אזהרה עם סימן קראיה במשולש צהוב שאומר: "התוכנה נמצאת בשימוש" (או משהו דומה לזה). נותן אפשרות של עבור לתכונה שמשתמשת בישום או לעשות RETRY. לא משנה מה לוחצים המחשב מבצע איתחול. האם זה וירוס באג איך אני נפטר מזה?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by lidor_abo,

האם זה נכון שמחברים disk on key למשחב זה מוסיף זיכרון לזיכרון הראשי?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by GaLmgnT,

שלום! כבר הרבה זמן שחיפשתי ערכת נושא יפה ונוצצת ל-XP שלי, עד שבסוף הבנתי שאין יותר טוב מה-Theme הקלאסי (Windows Standart). במאפיינים, כשמשנים את ערכת הנושא ניתן גם לשנות חלק מהעיצוב שלה (Appearance - Advanced), ובכך לייחד אותה מבחינת צבעים וכו'... הבעיה היא, שאם במקרה אני משנה משהו לערכים שלא נראים לי טוב מאוחר יותר ואני מעוניין להחזיר את ערכת הנושא כפי שהייתה בהתחלה - אי אפשר. אין אפשרות לחזור לערכים המקוריים, ולכן חשבתי על פשוט... להעתיק את ערכת הנושא באיזושהיא צורה ולעבוד רק עליה, או משהו בסגנון. מישהו מוכן לעזור לי בנושא? איך אני בכלל עושה כזה דבר? תודה

9. Started by RunningWithScissors,

למרות שמצאתי ממש קצת מידע על מע' הקבצים החדשה , רציתי לשאול האם מישהו יודע איך היא תיכנס לתוך VISTA (מSP1 כך אומרים)? האם exFAT זו תהפוך להיות מע' ברירת מחדל ? מה היתרונות שלה על NTFS ? והאם יש תמיכה לאחור? תודה

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  10. היי היום קניתי מחשב חדש (ריק בלי כלום על ההארדיסקים) ואני מנסה להתקין ווינדוס XP והמחשב לא מצליח לגיע לחלון ההתקנה, לא עושה BOOT מהדיסק. כמה דברים: 1. שיניתי בביוס שcd-rom יהיה ראשון(ויחיד) בBOOT. 2. יש לי רק גירסא אחד של ווינדוס שעושה בבוט וזה בגלל שיש שם caldera ואין לי מושג איך מתקינים XP בעזרתה תודה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  11. זאת אומרת, האם גרסאת ה-Ultimate תקח יותר משאבים מגרסאת ה-Home Premium? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  12. Started by SharonSx,

היי אנשים אני חושב שקראתי איפה שהוא על כך שיצא SP1 לווינדוס ויסטה, האם זה נכון? ואם כן אז מה סידרו?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by POD,

שלום לכם, אני אנסה להסביר את הבעיה בפשטות: לאחר סימון של אייקון כלשהוא ולחיצה על מקום ריק, נשארת מסגרת מקווקות ריקה סביב האייקון. המסגרת הזו נעלמה לי. איך אני מחזיר אותה? ניסיתי לשחק עם ה- show translucent selection rectangle וזה לא עובד. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות על ויסטה [גירסת ultimate] נכון לעכשיו יש לי XP מותקן על המחשב שלי [מפרט בצד]. רציתי לדעת האם כדאי לי לעבור לויסטה? הXP עובד לי נורא מהר וכיף לעבוד איתו ככה והוא לא רע בכלל, אין בעיות תאימות של תוכנות וכו'... מצד שני אני רוצה את הDX10 [שאגב מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג? זה בא עם ויסטה?] אבל מצד שני כבר התקנתי פה תוכנות וכאלה ואין לי ממש כוח \ רצון להתחיל להתקין הכל מהתחלה נכון לעכשיו יש לי אנטיווירוס של kaspersky 7 ועוד כמה תוכנות הם יעבדו לי בויסטה? או שאני יצטרך לקנות אנטיווירוס אחר? אפשר דעות שלכם על ויסטה? [רצוי מישהו שמשתמש בה] תודה

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  15. שלום. יש לנו בבית 2 מחשבים. מחשב אחד מחובר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי של בזק (SIEMENS), ומחשב אחד מתחבר לראוטר באמצעות התקן ה-USB האלחוטי. כאשר אני מנסה להעביר קובץ בין 2 המחשבים, המהירות המקסימלית היא 1 מ"ב לשנייה. רציתי לדעת האם קיימת הגבלת מהירות של התקן ה-USB, של מערכת הפעלה בכל הנוגע להעברת קבצים ברשת חוטית / אלחוטית? מה אפשר לעשות בנידון על מנת לקבל מהירות גבוהה? כרטיס רשת אלחוטי יעזור? אשמח לפתרונות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by elior021,

שלום לכולם. יש לי בעיה והיא כזאת כשאני מפעיל את המחשב הוא עולה לWIN וממש לפני שהוא נכנס לחלונות אני מקבל מסך שחור ושם כתוב no signal ואז המחשב מאתחל את עצמו (עושה ריסטרט) ניסיתי לעלות אותו גם במצב בטוח זה לא עזר ניסיתי לאפס את הביוס גם זה לא עזר מה עוד אפשר לעשות. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by RS4,

ה-WINDOWS עושה עידכון אוטומטי והוא מוריד לי את הקבצים לכונן E ש-WINDOWS בכלל מותקן בכונן C מוזר... מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  18. Started by gal-tt,

מישהו יכול להגיד לי מה הדרישות מערכת שלו ועם כדי לי להתקין אותו

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  19. במקום שהנתיב יהיה : C:\Documents and Settings\Omer\My Documents\My Music אני רוצה שהוא יהיה E:\music איך ? תודה

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  20. שלום התקנתי וינדוס מחדש במחשב ועכשיו כל פעם שהוא עולה, ובמידה ולא קיים בכונן CD דיסק ההפעלה של ווינדוס הוא כותב שיש בעיה בבוט ונדרש דיסק הפעלה. והוא מוכן לעלות רק אם יש בכונן דיסק של ווינדוס למרות שהוא כבר התקין את הווינדוס ואת הדרייברים של הלוח וכו'. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by RayZ,

אתמול בא אלי חבר וישבנו על המחשב. בקיצור,אני הלכתי להביא לו דברים (כיבוד וכו') והמדבח למטה. כשחזרתי הוא מראה לי דברים מגעילים במחשב. הוא הקיש דברים מגעילים בגוגל וזה נשמר בכל פעם שמקישים משהו. אבא שלי גולש כל יום בערב על המחשב והוא מחפש המון (אבל המון!) בגוגל. הוא יכול לשים לב לזה ולחשוב שאני מחפש דברים שהם ___. איך אני יכול להוריד את השמירה של השמות? יש איזו הגדרה או איפוס בדפדפן?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by thebestof2005,

חברה אני ממש מיואש חייב בבקשה עזרה. זה קרה פעם ראשונה לפני כמה ימים. המחשב שלי בדרכ פתוח הרבה ימים רצוף ומדי פעם אני יעושה ריסט כדי לרענן אותו. לפני כמה ימים שעשיתי ריסט, המחשב פשוט כאילו נתקע בשלב שבו יש את הלוגו של WINDOWS ומתחת כזה פס כחול שעובר ועובר (כאילו LOADING של WINDOWS). ישר חשבתי והלכתי ל SAFE MODE חיפשתי אולי יש בעיה או משו עשיתי סריקות של אנטי וירוס וכאלה לא מצא כלום, הפעלתי תמחשב מחדש והופ! הכל פעל כרגיל. המחשב היה פתוח עד היום כאשר שוב עשיתי ריסט למחשב ושוב קרתה אותה בעיה אבל הפעם גם אחרי שנכנסתי לSAFE MODE וחזרתי חזרה, המחשב לא עלה ועדיין נתקע באותו שלב. יש לציין שהמחשב ב SAFE MODE עובד בצורה רגילה לגמרי, אין שום בעיות מיוחדות..... אני ממש לא יודע מה לעש…

23. שלום חבר'ה יש לי בעיה עם המחשב. אני מפעיל תמחשב הכל פועל טוב ויפה ואז אם אני עושה ריסט או מכבה תמחשב, אני מפעיל תמחשב (או ריסט לא צריך אפילו להדליק) המחשב מגיע לדף טעינה של הוינדוס עם הריבועים הירוקים שרצים על המסך ואז המחשב עושה לעצמו ריסט (לפעמיים מיראה מסך כחול). כדי שאני יוכל להיכנס לוינדוס כרגיל אני צריך להוציא תבטריה מהלוח אם שהמחשב כבוי מחשמל ואז הכל עולה כרגיל. עכשיו יש לי אזהרה כזאת כהמחשב עולה אחרי שאני מוציא תבטריה: http://imgsrv.pic4u.co.il/35adc6e2ff9abd1f7b41509c2da930c0030000.aspx אולי מישו יודע מה הבעיה.? ועוד שאלה, יש איזו תכונה שבודקת את כל הקבצים של הוינדוס טובים? בודקת תוינדוס הכל טוב ויפה בו? תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  24. Started by mulderfox,

אני מכיר כזה דבר מלינוקס (KNOPPIX), ואני זוכר שראיתי גם כזה דבר בחלונות.. למישהו יש מושג מה השם של מוצר כזה? או איפה אפשר למצוא אותו? תודה!

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by 1900GT,

שלום, יש לי VISTA 64BIT וכבר מזמן הייתה לי הבעיה הזו שEXPLORER לוקח 100 אחוז מהמעבד. אבל בזמן האחרון זה חוזר כל הזמן. יש לכם מושג מה גורם לזה? המפרט שלי: מעבד AMD AM2 3800X2 לוח אם ASUS M2N-E זכרונות TWINMOS 512X4 667 (2 ג'גה) ארדיסק WD SATA2 160GB ארדיסק WD SATA2 320GB ספק ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך ATI SAPPHIRE 1900GT 256MB מארז 6919 compucase Super Midi Tower

• 8 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים