עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by susuFOX,

למי שיציא לראות מערכת הפעלה של WindowsXP באנגלית יודע שלכתב על שולחן העבודה שי צל שהוא גם outline... פיתרון מצויין לרקעים בהירים. לעומת זאת במערכת ההפעלה בעברית הצל הוא רק צל ובטפט בהיר הכתב נבלע לתוך הרקע... איך אפשר לכוון את הצל של הכתב???

2. Started by Leo101,

שאני מסתכל במנהל משימות אני שם לב שיש לי את התהליך svchost חמש פעמים ואפילו 6 לפעמים אצל אנשים אחרים לעומת זאת אני רואה שיש להם את זה 4 פעמים עכשיו אני זוכר שהסתכלתי פעם באיזה אתר והם אמרו שצריך להיות 4 האם מישהו יוכל להגיד לי למה יש לי כל כך הרבה והאם זה מיותר ואם כן איך אני מסיר את זה.... ;D ;D ;D הנה תמונה של זה...

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by e-r-a-n,

המצב הוא כזה, ישנם 2 משתמשים, בעלי דרגה של אדמין ז"א לא מוגבלים או משהו.. עכשיו כשאני משאיר את היוזר הראשון דלוק, ועושה Switch user ליוזר השני (בעוד שהראשון עדיין פועל) אז כאילו אין כ.מסך, המסך מתכווץ, 4 גוונים, רזולוציה הכי נמוכה.... לעומת זאת כשאני מכבה את היוזר ואז עובר לשני (כשרק יוזר אחד פועל בו זמנית) אז הכל בסדר גמור. מה הבעיה? אני מעוניין שהיוזר הראשון ישאר דולק במהלך פעילותו של השני.,.זה דיי חשוב לי, מישהו יודע כיצד אני מסדר? המפרט הוא אינטל 2.4 ג"ה, 256ראם, כ.מסך מובנה של לוח אם של אסוס P4P800-VM הבעיה ממש מוזרה ולא ברורה לי בכלל..................אם מישהו יודע או יש לו נסיון מבעיה כזו, אז.. תודה

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by idan1836,

כשאני פותח 2 דפדפנים עם הדלקת המחשב הכל טוב ויפה! אבל אחרי כמה דק' אם אני יפתח שוב פעם מעל דפדפן אקספלורר אחד אז המחשב יתקע ו/או שיבקש ממני לסגור את התוכנית או שיסגור את זה בעצמו בלי שישאל אותי! מישהו יודע מה הבעיה? ודרך אגב: זה התחיל לפני כשבוע וזה ממש מעצבן. יש לי מחשב פנטיום 4 2.66. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by silas91,

אני רוצה להתקין את המדיה סנטר כדי לחבר אותו לאקס בוקס 360 שלי ויש לי כמה שאלות 1)מהי הגירסה הכי חדשה ? 2)אאפשר קצת מידע על זה כי לא הבנתי בדיוק אם זאת תוכנה בפני עצמה או רק תוסף ל XP 3)יש דברים חשובים שאני צריך לדעת לפני שאני מתקין ?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  6. היי ובוקר טוב! יש לי ברשותי OS מקורי של XP PRO. אחרי כל ההתקנות בניתי ממנה IMAGE כך שכל פעם שאני ירצה לפרמט את המחשב היה לי יותר קל! ועכשיו עברתי לWIN 7 ואני לא משתמש ב XP ואחי הקטן קיבל מחשב של AMD. לפי מה שנסיתי וקראתי אי אפשר להתקין IMAGE שישב על פלטפורמה של INTEL ל AMD. אבל הבנתי שיש דרך לסדר את זה ובשביל שזה יעבוד צריך להכנס למצב בטוח או ולהסיר את כל המנהלי התקנים למינהם! זה נכון? זה עובד? או אולי יש דרך אחרת חברים? תודה לעונים מרואש!

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  7. שלום חברים . התקנתי היום VISTA 64BIT על המחשב שלי . רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא את קבצי הREGESTIRATION של הOFFICE 2007 PRO בREGEDIT ??? כי כאשר הייתה לי גירסאת ה32 BIT יכלתי להגיע לזה בצורה אחרת ! קצר אני רוצה להגיע לPRODUCT ID מתוך הנ"ל איך זה ? תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by Aviram,

יש משהו מוזר בצייר. כשהיה לי ווינדוס באנגלית, הייתי יכול לשנות שהרקע של הקובץ אם הוא של GIF יהיה שקוף. הייתי נכנס ב"תמונה" ל"תכונות" ומשנה שם. עכשיו כשיש לי ווינדוס בעברית, אני נכנס ל"תכונות" ואין שום אפשרות לעשות שהרקע יהיה שקוף! אני זוכר שזה קרה לי גם כשהיה לי ווינדוס 98, או 2000, אבל זה מוגזם שזה יישאר אפילו ב-XP ככה. אני לא מוצא איך לעשות שהרקע יהיה שקוף, אני לא מוצא את זה בשום מקום אחר. ניסיתי לעבוד בפוטושופ, אבל לא ממש יוצא לי טוב... מישהו יודע איך אפשר לעשות שהרקע יהיה שקוף? וחייבת להיות לזה סיבה הגיונית שבגרסה עברית אי אפשר! תודה.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  9. ווינדוס ויסטה 64 ביט HOME PREMIUM חבר שלי קנה והחליט שהוא מעוניין למכור לי אותה (400 שקל) השאלה אם זה עדיין מותקן אצלו במחשב אני יכול לקנות ולהתקין אותה אצלי האם יש פה בעיה עתידית של 2 אנשים שמשתמשים ,מיקרוספט יכולה לגרום לי בעיה?? והאם בכלל שווה לי לקנות אותה?? המון תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by emperor,

שלום, אני מנסה להתקין דרייבר של ATI בוינדוס XP והוא מציג את ההודעה הבאה :Setup will only run in administration mode. Setup is aborting יש לי רק יוזר אחד והוא אדמיניסטרטור למישהו יש רעיונות מה עושים?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  11. Started by mosfos,

האם יש אפשרות לבטל את השטלטת ה-win xp pro על צורת ה- view של תכולת התיקיות? גם לאחר שאני קובע, למשל, icon או list - מייד לאחר זמן מה זה חוזר לצורה האוטומטית ש-win xp בחר- בדרך כלל TILES/ האם יש פתרון? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  12. אני משתמש יחידי במחשב ולכן איני צריך את מסך ה LOG ON איך אני מבטל אותו, זאת גם אחת הסיבות שאני לא מתקין ATI CCC בכל מקרה האם יש דרך לבטל את זה ובנוסף האם ה CCC מעמיס על המחשב או גוזל ממנו יותר משאבים לעומת סט הדרייברים הרגיל?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by eisen,

קניתי מחשב חדש (מחובר ברשת ) ואני רוצה לדעת אם להתקין עליו FAT 32 או NTFS ? מה הפלוסים והמינוסים של NTFS ? תודה למי שיוכל להסביר לי ! 8)

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  14. ולא , הוא לא בסטרט אפ של ה windows וגם לא בספריה של ה start up וגם הגדרתי שלא יעלה כל אתחול , אבל זה לא ממש משנה לו!

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  15. כשאני מפעיל את הרמקולים שלי ואין לי שום ישום פתוח אני שומע רעש מהרמקולים כאילו של מצלמה וזה מחרפן אותי איך בודקים האם מישהו פרץ לי למחשב? תודה מראש swg

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  16. איך מסדרים את זה? עד עכשיו היה לי איסיקיו בעיברית ועוד כמה תוכנות שראו עיברית עכשיו אני רואה רק גיבריש מוזררר

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by g191181,

אך אפשר לבטל את ההגנה שיש עליהם???

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  18. לפני שלושה ימים התקנתי windows xp pro עם כל העדכונים , ומאז אני מקבל הודעות שגיאה לפעמים לאחר הפעלה של eMule אשר סוגרות לי את התוכנה לאחר כמה דקות כשההודעה מופיעה ועכשיו כאשר אני התקנתי את ה mIRC כשאני מנסה להתחבר אז ההודעה הזאת מופעיה שוב מחדש ניסתי לבדוק מה הבעיה אבל עדיין לא מצאתי שום דבר חשוד בדקתי וירוסים שגיאות spy-ware תכונות שאולי מתנגשות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by eranmor,

הכותרת אומרת הכל...

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by zvkel,

אני מקבל את ההודעה הבאה בשלב דיי מוקדם של ההתקנה (עוד לפני העברת קבצים לדיסק הקשיח ) מישהו יודע מה זה אומר או איך אני מברר מה זה אומר stop 0X000000d1 (0x000000D1 , 0x00000000 x 0x00000002 , 0x00000001 ,0xf2280c9b) driver irql not less or equal address f1180c9b base at date stamp 3e5bb66c pciidex.sys

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  21. אהלן, ראשית אציין שקראתי את הFAQ. אני עובד כרגע על מחשב עם ויסטה, ומעוניין להתקין את XP במקום. בעתיד אולי ארצה לחזור לויסטה, ותהיתי האם אוכל להשתמש בנקודת שחזור מערכת גם אם אני מפרמט את הכונן שויסטה יושבת בו. יש במחשב כונן אחד פיזי, אבל שתי מחיצות. באחת יושבת ויסטה, ובשניה (שהגיעה עם המחשב ונקראת RECOVERY) יושבים מן הסתם קבצי השיחזור. אם אני מפרמט את הכונן שויסטה יושבת עליו, האם אוכל בעזרת כונן השיחזור להחזיר את ויסטה לחיים במקום XP מתי שארצה? מקווה שהייתי מספיק ברור. תודה.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  22. למביני דבר - זקוק לעזרה דחופה - יש לי בעיה עם הRemote Desktop . בניסיון להתקין ( אך הוסר מיד ) את תוכנת סיסקו להגנה על הנתב התברר שנעשתה טעות קשה . תוכנה זו פגעה לי ב טרמינל . אני לא יכול יותר להתחבר דרך Remote Desktop. וזה פוגע בעבודתי בשליטה מרחוק . ניסתי מספר אפשרויות אשר הוצעו לי - אך זה כשל . 1. שיחזור אחורה 10 ימים בהתחלה עזר לאחר כיבוי והפעלה מחודשת - לא היה ניתן להתחבר מרחוק. 2. ע"י ה C D של מערכת ההפעלה של XP התחיל להתקין - אך מיד מופיע הודעה שזה כבר קיים ומותקן במחשב . יש לציין שאת הסרברים שהיו ( אני מקווה הם הוסרו ) מה עושים זקוק לעזרה דחופה - מחפש פיתרון ללא פירמוט המחשב .. תודה

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  23. Started by 1900GT,

שלום, יש לי ויסטה 64 ביט ולאחר הפירמוט האחרון האינטרנט עושה בעיות. כרגע אני ברשת עם שני מחשבים מחשב אחד הוא מקבל אינטרנט כל הזמן אבל זה עם הויסטה לפעמים מקבל ולפתע הוא לא. במחשב עם הויסטה יש לי גם XP וכשאני עובר לXP הכל בסדר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  24. מתישהו כשהורדתי קובץ בטעות לחצתי על OPEN וסימנתי בוי את האפשרות שיעשה את זה כל הזמן עכשיו מתוך ברירת מחדל הוא פותח את הקבצים שאני רוצה להוריד ועושה OPEN במקום SAVE חישפתי בהגדרות של האספלורר ולא מצאתי.. איפה מחזירים את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by snupon,

שלום אני חדש, רק נירשמתי אני מקווה שאני במקום הנכון, אם לאו אני אלמד במשך הזמן. נעלמו לי האייקונים משורת המשימות - של העוצמה , ושל הוצאת החומרה באופן בטוח. אם תוכלו עזור לי להחזירם אני אודה לכם . (לפעמים פתאום הם מופיעים אך רוב הזמן הם אינם) תודה

• 2 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.