Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
בזמן שאני לוחץ ALT + CTRL+ DEL אני מקבל צליל דונג של שגיאה מה יש לווינדוס?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הוא החזיר את זה יותר מדי אחורה והוא רוצה להחזיר את הWIN לכמה חודשים קדימה.. זה אפשרי? או שמרגע שעשית שיחזור אז אכלת אותה? ממני,
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כבר כמה ימים שאני פותח את האקספלורר הוא נתקע ואז אני פותח עוד אחד ואז גולש בו והראשון נתקע לתמיד עד שאני עושה לו סיים כעת.. מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
למה בחנויות דוגמת newegg אפשר לקנות גרסאות OEM בלי קשר לרכישת החומרה (כפי שלכאורה מתחייב?) כמובן שמצוין במפורש שאלו מיועדות עבור system builders, המחוייבים לתת תמיכה וכד', אבל מן הסתם הם לא היו עושים זאת אם מיקרוסופט לא היתה מאפשרת להם. עד כמה שידוע לי, מחנויות בארץ לא ניתן לרכוש גרסאות OEM.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לפני הפירמוט הוא קיבל פירמטתי לפני שבוע ועכשיו לא יודע מה הבעיה איך אני עושה שיקבל ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7.. וכשאני לא נוגע בו משהו כמו שעה.. הוא נכנס למצב sleep כזה. המסך שחור. כשאני לוחץ על להפעיל את המחשב הוא ישר מגיב. ונותן לי ללחוץ על ריבוע קטן באמצע (המשתמש שלי) אבל העכבר והמקלדת פתאום לא מגיבים.. וזה קורה מלא פעמים. יש אפשרות לעשות עם זה משהו?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום אני צריך 2 דברים לדעת 1) שהמחשב יעלה יקפוץ הודעה קטנה כזאת כל פעם שהמחשב יעלה 2) איזה אפשרות יש לעשות גיבוי יומי של קבצי הדואר האלקטרוני (תוכנת WINDOWS או תוכנה מבחוץ) תודה
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ככה, יש לי ווינדואס 2000 SP4, וחשבתי לי להתקין גם את האקס פי... למה? אני אוהב להתנסות בדברים חדשים והלכיר אותם... בקיצר, רציתילדעת אם זה צריך ליצור לי בעיות... אני יצרתי "לכבוד" מערכת ההפעלה החדשה מחיצה חדשה בגודל 5 ג'יגה בייט בפורמט NTFS כמובן... רציתי לדעת אם אני יצטרך להתקין את כל התוכנות מחדש??? ואיך אני מגדיר את זה שאני אוכל לבחור באיזו מערכת הפעלה לבחור? והאם אני יתקין את הווינדואס אקס פי מהווינדואס 2000, יאנו לא מדוס... תודה אנשים!
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת בשעון, שאני לא יכול לסדר כבר המון המון זמן... השעה מוצגת בשיטת 12 שעות במקום 24... כלומר השעה עכשיו 22:09 - אצלי זה מציג 10:09 PM... ועוד משהו... עם המעבר לשעון קיץ, השעון אצלי במחשב מציג שעה 1 לפני... אם אני משנה, אחרי הדלקה חדשה של המחשב השעון חוזר להראות שעה 1 לפני... תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, היה פה פעם הסבר איך אני מוחק או מסתיר את המשתמש ADMINISTRATOR שלא יופיע לי במסך של החלפת משתמשים. היה צריך להיכנס לREGEDIT דרך הפעלה... תודה לעוזרים! עריכה: סודר! יש לי שאלה חדשה, האם כשאני בתוך המשתמש, אני יכול לראות מהי הסיסמא שלי? דרך הREGEDIT או כל דרך אחרת? תודה!
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בדיוק קניתי מחשב חדש ואני תוהה איזו מערכת הפעלה כדאי לשים. המפרט הוא: Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤102 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=262 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 ¤275 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=34 INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E ¤1399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1030 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤444 http://www.foxpc.co.il/pro…
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
סרטים וקטעי וידאו שמופעלים ע"י האקספלורר ועוברים למדיה פלייר ישר עובדים אבל כשאני בא לראות קטעים לדוגמא מהאתר של פרוייקט Y אז נפתח החלון אבל לא קורה כלום ... הסרט לא פועל גם אחרי שעה החלון לךא משתנה . תמונה:
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לאחרונה, לאחר התקנה חדשה של חלונות 2000 כולל כל העדכונים הקיימים הופיעו תקלות הקשורות כנראה לניהול הזיכרון. התקלה הופיעה גם לאחר התקנה מחודשת. אני מצרף את מספר הודעות מסך שעלו עם יישומים שונים. הבעייה הנפוצה ביותר היא עם הסייר. יש לציין שהבעייה לא עקבית. והיא מפיעה אקראית לכאורה כאשר מפעילים את היישום או במהלך השימוש בו. רעיונות לפיתרון יתקבלו בברכה כולל ישומי בדיקה מתאימים.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי התקנה מחודשת אחרי פורמט של ויסטה הבעיה היא שכאשר המחשב נכנס למצב של כיבוי מסך העכבר לא חוזר לעבוד למרות שהוא תקין לחלוטין שמתי לב שכאשר המסך נכבה גם העכבר כבה הזזה של העכבר מדליקה אותו שוב אך הוא לא זז בניגוד למקלדתלפני הפורמט זה היה תקין לחלוטין אגב רק ריסטרט מחזיר את העכבר לקדמותו
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הגדלתי זיכרון מ2 ג'יגה ל4.. וזה תומך לי רק ב3... אז הבנתי שאני צריך לפרמט ל64bit מה יותר כדאי? XP או VISTA ? ולמה הוא יותר עדיף
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
התקנתי היום את ווינדווס אקס פי SP2 ואני חייב לומר שהוסיפו לו כל מיני שטויות שלא צריך אותם בנוסף למסנג'ר המעצבן הזה... בכל מקרה, אחרי שהתקנתי את הSP2 ביטלתי טת האפשרות של עידכונים אוטומטיים ומאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש עולה לי החלון הקטן הזה בצד (ראו תמונה) איך אני ניפטר ממנו :s05: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום רב. בחודש ומשהו האחרונים (אולי יותר אני לא זוכר) כונן C שלי משתגע. אמור להיות לי 1GB פנויים (או יותר) אבל כל הזמן המקום הפנוי בכונן צונח בצורה דרמטית. ואז לפעמים יש לזה קפיצות מאיזה 50MB פנויים ל900+ ואז לכל מיני מספרים אחרים בין ה2. אני עושה מעקב (עם כלי החיפוש הרגיל של חלונות) אחר קבצים שהשתנו ואני לא רואה שם קבצים ענקיים שיכולים להוריד ביום 900MB לבקושי 200 רק ע"י גלישה באינטרנט ולשחק בברידג' ברשת. 1. למה? 2. איך אני מתקן את זה? 3. איך אני יכול לפנות מקום מכונן C? חוץ מלמחוק דברים ששולחים לי במסנג'ר? 90% מהתוכנות מותקנות בכונן C. תוכנות שיתוף הקבצים שלי (אי-מיול וביטורנט) לא מותקנות שם וכבר המון זמן שלא הורדתי דרכן משהו בכלל. מערכת ההפעלה שלי זה חלונותXP (בעברית) …
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי וינדוס 11 נכנס באמצעות כרום כל כניסה לכרום נדרש להקליד סיסמאות מחדש בגימל בפייסבוק ובוואצפ מה הבעיה ומה הפתרון ,תודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי הרדיסק סקאזי עם בקר בבוט הכל מזוהה הבקר עצמו מזהה את ההרדיסק יושב על ID01 בהתקנה חדשה של ווינדוס (7 לדוגמא) הוא לא מזהה לי את ההרדיסק האם אני צריך לטעון לו דרייבר או להגדיר משהו אחר?
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי אנשים אני חושב שקראתי איפה שהוא על כך שיצא SP1 לווינדוס ויסטה, האם זה נכון? ואם כן אז מה סידרו?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני רוצה לדעת מה הבדל בין SP3 לSP2 ועוד דבר אם אני מתקין את SP3 יהיה בעיות עם התקנת דריבריים?? בקיצר האם שווה בכלל להקין את SP3??
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם... עוד מעט כמו שכולם יודעים יוצאים מלא משחקים חדשים crysis cod4 ועוד ואני רוצה להשתמש בdx10 ולקנות vista... אני מתכוון לקנות vista home premium והשאלה שלי האם מומלץ בכלל לקנות ? ואם כן אז אם הגרסה הזאת טובה? עריכה: מפרט:core 2 e6600 זיכרון:2gb כ.מ:8600 gts והנה מה שאני מתכוון לקנות: זה בסדר? תוכנות Microsoft כמות מחיר סה"כ Windows Vista Home Premium Hebrew (With New Computer Only) 1 625 625 סה"כ 625 בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 57 ¤ להרכבת מחשב שלם מהחלקים הנייל יש להוסיף 100 ¤ ksp.co.il
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי אחים שלי, אז ככה, יש לי מודם אלקטל פרו שמחובר לסוויטצ' ולעוד 3 מחשבים ... יש כמובן את אופציית הNAT שלא יוכלו להתחבר עליי אם פורטים. עכשיו ככה זה סיפור ארוך ומיגע... סתם סתם סתם יש לי 3 מחשבים 2 בחדר שלי ואחד אצל אחותי, אני משתף קבצים בין המחשב שלי לשני , עכשיו אחותי היא לא מיודע מה מבינה במחשב, ונוגעת בשיתוף הקבצים כל הזמן וזה מעצבן אותי למה היא רואה כל מניי דברים חשובים שלי... עכשוי לגבי win98 זה קל לעשות סיסמא על שיתוף למה יש שם אפשרות... "איפה האפשרות הזאת ב XP ?!?!?!? " תודה למי שיעזור לי ! :D :D :D
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-