Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי, השאלה בכותרת, מישהו יודע מה הסיבה? (מצ"ב תמונת מסך) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
פעם כשהייתי מכניס Disk-On-Key או כל דיסק, היה מופיע לי החלון הקטן ששואל אותי מה אני רוצה לעשות, בין אם לבחור תוכנה או לפתוח תיקיה כבר מעל חודש שאפשרות זו נעלמה לי אני מכניס משהו למחשב וזהו... לא מופיע כלום למה זה? בדקתי בכל האפשרויות במחשב וכלום לא עזר
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה בשם magicdisk ואחר כך הורדתי אותה מהמחשב אולם התוכנה עדיין שומרת רשומה ב-startup manager ( ראה תמונה מצורפת) איך אני מעלים אותה משם??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי לוח אם 945G של ASUS כשאני התקנתי את הדריבר של הלוח יש כמה אפשרויות הראשונה זה להתקין את הצ'יפ השני זה להתקין כרטיס קול מובנה והשלישי שרק הוא עשה לי בעיות בהתקנה זה הכרטיס רשת אחרי שההתקנה הגיעה עד הסוף במקום שיהיה כתוב FINISH מופיעה הודעה של התקנת חומרה."התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו: Attansic L1 Gigbit Ethernet 10/100/1000Base-T Adpter לא עברה בדיקות של Windows Logo לאימות התאימות שלה לXP המשך התקנת התוכנה עשוי לפגוע בפעולה התקינה של המערכת או ביציבותה . MICROSOFT ממליצה בחום לעצור כעת את ההתקנה ולפנות אל ספק החומרה לקבלת תוכנה שעברה את הבדיקות של WINDOWS LOGO מה עלי לעשות?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי מסך כחול כל כמה ימים, בהתחלה חשבתי שזה בגלל הOC והעלתי מתחים וכו' אבל הבנתי שזה לא זה, חיפוש קצר בגוגל הראה שזה בעיית דרייברים, לפתוח את הקובץ DUMP אני לא יכול, אז אני מצרף אותו, מקווה שמישהו יכול לעזור לי :'( תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לאחר התקנה של וינדוס ויסטה WINDOWS VISTA 64 BIT, נתקלתי בהמון ישומים וסרביסים שרק מאטים את המחשב.. יש איזו גירסא שעברה מודינג שנועדה בעיקר לגיימרים? שתהיה מהירה ככל הניתן. או איזו תוכנה שמנטרלת את הכל היישומים והסרביסים הלא רצויים..
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן כולם יש לי רשת ביתית עם המחשב של אחי לי יש וויסטה אולטימייט 64 ביט לו יש XP איך אני משתף איתו קבצים מהמחשב שלי כל ההסברים שיש להם פה בקבצי עזרה לא שווים כלום אל המחשב שלו אני יכול להיכנס ולהתעסק בקבצים הוא יכול להיכנס למחשב שלי אבל לא רואה תיקיות ששיתפתי מה אני מפספס? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
תודה.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין דרייבר של ATI בוינדוס XP והוא מציג את ההודעה הבאה :Setup will only run in administration mode. Setup is aborting יש לי רק יוזר אחד והוא אדמיניסטרטור למישהו יש רעיונות מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
טוב לא בדיוק בעיה, אלא משהו לא מובן בכלל... בעבר כשהייתי בתיקיה כלשהי, כשהייתי לוחץ על אות במקלדת ( נגיד D ), זה היה מביא אותי לקובץ/תיקיה שיש בה את האות ד. עכשיו משום מה הוא עושה חיפוש מהיר, ומראה לי תיקיות, תתי תיקיות וקבצים ( בקיצור כל דבר אפשרי ) שיש בו את האוד D. אני מתחרפן מזה! למה כל דבר הפך להיות מסובך בווינדוס הזה? המציק זה אני זוכר בוודאות שפעם זה לא היה ככה, ומאז שעשיתי עדכון לווינדוס ( או משהו אחר שאני לא מודע לו? ) זה החליט להשתגע. מישהו יודע מה הבעיה של הדבר הזה?!?!?! תודה. ------- אחרי עוד חפירה קטנה, מצאתי. באפשרויות תיקיה - תצוגה - ובהתחלה ב"בעת הקלדה לתוך תצוגת רשימה" היה מסומן לי "הקלד אוטומטית לתוך תיבת החיפוש", העברתי ל "בחר את התפריט המוקלד…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מדבר על WINDOWS 7 מה ההבדל(מבחינת אבטחה כמובן) בין משתמש אדמיניסטרטור עם UAC ברמה הכי גבוהה לעומת משתמש רגיל עם סיסמה בלינוקס למשל אתה תמיד משתמש רגיל עם סיסמה רציתי לדעת מה הסיסמה וכל זה נותן?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
רציתי לשאול עם אפשר ליצור דיסק התקנה של XP בתוך DISKONKEY?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום היה לי מחשב שהיה מותקן בו WIN XP עשו לו גיבוי לדריברים לא ע"י תוכנה אחרי זה הותקן עוד WINDOWS חדש והגיבוי נמצא שם ..אחרי זה הותקן עוד וינדוס והדריברים הראשונים נשארו (מגובים) השאלה איך אני פורש אותם? תודה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לא עובד לי ה AERO יש לי ויסטה ultimate 64bit מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
-
על שתי התוכנות יש אייקון של "מגן"איך אני מבטל את זה? גם ב security center ניסיתי לשנות לכך שלא יודיע על "אישור" וזה לא עוזר.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן, התקנתי לפני כשעה את Windows 7 [build 7100 RC בכל אופן הכל מצוין חוץ מהמדיה פלייר. האם מישהו יודע כיצד אני יכול להגידר אותו כך כשאני מכווץ אותו תוך כדי שהוא מנגן שיר, הוא יופיע על שורת ההתחל עם פרטי השיר ועם כפתור PLAY\PAUSE [בדומה לפיצ'ר שהיה בויסטה ובאקספי]?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
משהו מוזר חברים.. כשאני בודק כמה מקום יש במחיצה אז הוא אומר 247 אבל כשאני מסמן את כל הקבצים כולל החבויים הוא מראה 209 תפוס ויש עוד 22 פנוי כלומר חסרים לי פה 16 גיגה שלמים!!!!!!! יש לציין שניסיתי לעשות גוסט למערכת WIN7 ושמרתי את הגיבוי על המחיצה הזאת פעמיים! ואני פשוט לא רואה את קובץ הגיבוי!! לפי מיטב הבנתי אם אמצא את הקבצים האלה אגיע ל16 גיגה שחסרים לי ניסיתי בכל דרך לחפש את הקבצים אך הם לא עלו שם הקובץ הוא win7.gho עזרה????
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני עושה דיסק און קי לטיפול במערכות מחשב, ואני רוצה שתהיה אפשרות לפרמט מחשב ולהתקין עליו ווינדוס xp בלי שיהיה לי את הדיסק דרייברים יש חבילות דרייברים כלליות שלפחות יכסו חלק מהאפשרויות? יש דרך אחרת? ווינדוס 7 לא אפשרות כי אני לא מתקין ווינדוס שלי אלא ווינדוס חוקי שלהם, וגם אני עובד לרוב על מחשבים חלשים ולא תמיד אפשר להוציא את הדרייברים ממהארדיסק כי לפעמים המחשב לא עולה ושאלה לא כ"כ קשורה לפה אבל אם כבר יש טעם בכרטיס מסך חזק למערכות שהן לא ווינדוס? הרי אם אין דרייברים אז גם אין ניצול של הכרטיס מסך לא?...
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
צריכה להיות שם אפשרות לתמוך בעיברית נכון? כלומר היא תהיה באנגלית אבל עם תמיכה בעיברית כמו עם הXP.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
כרגע יש לי xp ואני רוצה גם שאוכל להשתמש ב98 איך אני עושה את זה בלי לפרמט את xp? תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמותקן עליו XP SP2 עם כל העדכונים. היוזר הראשי שלו הוא אדמיניסטרטור והיוזר היחיד ואין לו סיסמא. אבל מדיי פעם הוא דורש סיסמא בשביל להכנס למסך הראשי למרות שאין סיסמא. כמובן שבאותו רגע אין הרבה מה לעשות חוץ מלהפעיל אותו מחדש. למישהו יש רעיון למה הוא סכיזופרן?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי חבר עם מחשב שעליו עדיין Windows 98. הוא עובד עם תוכנות DOS עסקיות למיניהם. בזמן האחרון הוא מתלונן על איטיות רצינית בעבודה רק מול תוכנות DOS. אין לי מושג מאיפה להתחיל לעזור לו מישהו יכול לעזור לי לעזור לו? תודה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ואני לא שומע כלום ניסתי להתקין דריברים זה לא עוזר הלוח אם שלי הוא 8i945p-g ניסתי להוריד מהאתר של גיגה בייט את הדריבר אני התקנתי ורשום לי שיש לי יציאת פלט Hdmi מה עושים????
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב אמור להיות Wellcome Screen ובמקומו אני רואה סתם מסך שחור ... איך אני מסדר את זה ?! תודה מראש, משה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-