Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקבל קצת פרטים על מערכת ההפעלה הזאת, לאיזה משתמשים היא מיועדת, מה החידושים בה, ההיתרונות , החסרונות וכו' תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כל כמה זמן יכול להיות שעתיים ויכול להיות חצי שעה אני מקבל מסך כחול, לא ממש קשור למה שאני עושה קוד השגיאה: 0x0000008E (0x80000004 , 0x0e6d60b4, 0xAA33C38, 0x00000000 ניסיתי לבדוק את הזיכרון, כרטיס מסך, מעבד אבל התוצאות היו בסדר מישהו יודע מה הבעיה? מפרט: E6550 MSI neoF p35 hd4850 enarmax pro 425 hitachi deskstar 500gb st31000333AS WD6400AAKS wd800JD
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
אני מנסה להתקין חלונות XP על מחשב די ישן (Pentium 3) משום מה אני לא מצליח לגרום למחשב לאתחל מכונן התקליטורים אז ניסיתי להריץ את הקובץ WinNt שב-CD, לאחר שאתחלתי מדיסקט אתחול של Win98 ההתקנה התחילה אך מהר מאד המחשב הוציא הודעה שכדאי להפעיל את SMART DRIVE. מכיוון שאיני יודע מה זה ואיך לעשות זאת לחצתי על "Continue without Smart Drive" ההתקנה המשיכה אך מהר מאד נתקעה. אולי זה בגלל שאין Smart Drive (אולי לא) בכל אופן אני רוצה לדעת מה זה ה-Smart Drive ואיך מעלים אותו אשמח לקבל עזרה והדרכה תודה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר לקבוצה בדומיין שREMOTE DESKTOP יהיה מאופשר במחשבים שלהם. משום מה ההגדרה לא יורדת אליהם. הגדרתי להם ב Computer Configuration -> Policies -> Windows Settings -> Administrative Templates -> Windows Components -> Remote Desktop Services -> Remote Desktop Session Host -> Connections Allow users to connect remotely by using Remote Desktop Services ENABLED ודחפתי את הGPO וזה לא מתבטא אצלם. כדי לוודא שהלינק במקום הנכון הוספתי עוד הגדרה לGPO הנ"ל והיא כן ירדה אליהם. חשבתי שהבעיה איפשהו בדומיין ולכן ניסיתי את אותה הגדרה בסביבת ניסיויים נקיה וגם שם היא לא יורדת למשתמשים. מישהו נתקל בזה ויודע מה הפ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם. לפני כחודש התקנתי windows 7 32 אולטימייט (מהחנות, נינתיים ללא מספר היות וטרם יש לי כזה) בתחילה הכל הכל חלק אולם בימים האחרונים החלו להתגלות בעיות בהתקנות תוכנות כשרות חוקיות ואמורות להיות תואמות למערכת למשל ffdshow. בתחילה חשבתי שמדובר באיזו בעייה עקב תוכנה שרצה ברקע ומפריעה וכל שלי לעשות זה לכבות ולהפעיל מחדש את המערכת. היום בעקבות דיון בפורום הבנתי שעלי לעדכן את דרייבר כרטיס המסך שלי (ATI Catalyst) ובעזרת הדרכת החברים (תודה) הורדתי את הדרייבר החדש, הסרתי את הישן ולאחר איתחול התכוונתי להתקין את החדש. בפעם הראשונה הופיעה שגיעה והיות וחששתי שההורדה לא צלחה הורדתי אותו מחדש. גם הפעם זה לא הצליח. חששתי שיש איזו בעיה במערכת ובשל כך איני מצליחה להתקין דברים ובפז…
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
קיימת תיקיה (לא מערכת, תיקיה רגילה), אני עושה לה גזור, הולך למקום הרצוי מבצע הדבק. הוא מדביק\מעביר למקום אך משאיר באותו מקום ההתחלתי את התיקיה ללא תוכן הקבצים. ואם מנסים למחוק את התיקיה שנשארה ריקה הוא לא מאפשר. ככה זה לא בכל הקבצים וכל התיקיות במחשב. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס 7 שבעצם ב XP היא לא הייתה קיימת, כשאני פותח תיקיה אני מעוניין לסדר קבצים בצורה מפוזרת ולא בצורה אוטומטית כמו שהווינודס קובע,איך אני משנה את זה? אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גירסה חדשה? מה מייחד אותה? שווה משהו? תפרטו קצת
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי במילים פשוטות מה ההודעה הזאת באה לומר לי וכיצד ניתן לטפל בבעיה זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לפני הפירמוט הייתי עם ווינדואס 7 השתמשתי בKMPLAYER בלי שום קודקים.. עכשיו אותו הדבר , פירמטתי הקתנתי ווינדואס 7 ועוד פעם KMPLAYER. עכשיו מה שקורה זה שהתמונה בKMPLAYER ממש ממש לא טובה , שאני מנסה בMEDIA PLAYER של ווינדואס האיכות יותר טובה אבל גם לא יודע אם זה האיכות הטובה שהייתה לפני זה. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש אפשרות לבטל את הMEMPRY DUMP או להקטין אותו, בהגדרות של הWIN, נכון? אולי באמת פשוט עדיף לבטל אותו לגמרי? או שיש לו איזה תפקיד?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את מערכת ההפעלה בVISTA ULTIMATE ומלפני שבועיים יש לי בעיה איתה:כל פעם שאני מפעיל את המחשב מופיעה לי הודעה של הפעלת וינדווס ויש לי שתי אפשרויות או להפעיל עכשיו ואז צריך לרשום את הקוד או לחכות 15 שניות ו"להפעיל מאוחר יותר" .וחוץ מזה למטה בצד ימין של המסך כתוב לי : windows vista (TM build 6001 this copy of windows is not genuine מה עושים עם זה?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
בשעה טובה (או לא) התקנתי ויסטה, היא מחובר כרגע בסלון למסך עצום, והייתי רוצה לדעת איך ניתן בכל זאת להגדיל את האייקונים על שולחן העבודה, מצאתי אפשרות להגדיל אותם רק ל-120 DPI במקום ה-96 הרגילים, איפה ניתן להגדיל אותם עוד ? אגב משום מה כשאני מפעיל IE7 ומנסה להגדיל את הכתב דרכו להכי גדול לא נראה שזה משפיע בצורה כלשהי על הטקסט בדפים המוצגים לא משנה כמה ריסטים או הפעלות מחדש של הדפדפן... למה ?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום.לפני כמ זמן התקנתי מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי על הווינדוס אקס פי שהיה לפני כן הבעיה שלי היא שכל פעם שאני רוצהנ לכבות את המחשב המחשב לא מתכבה אוטומטית הוא אומר לי כעט ניתן לכבות את המחשב וכל זה לא היה לפני כן .לפני כן המחשב היה מתכבה אוטומטית האם יש אפשרות לשנות את זה?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן. האם מישהו מכם מכיר בעיה משונה כזו? יש לי חשבון דואר באתר. פתאום מלפני יומיים אני לא מצליח להכנס למרות שאני נותן שם וסיסמא נכונים. ניסיתי להעזר בספק האינטרנט שלי,-בזק ב"ל אבל זה פשוט לא עובד - התומך אומר שיש בעיה במחשב. מה יכולה להיות הסיבה? אני נכנס לכל אתר ותיבת דואר אחרים ללא בעיה. ניסיתי להכנס לחשבון שלי ממחשב אחר והצלחתי. תודה לכל רעיון אפשרי.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בדלקת המחשב XP שואל סיסמא (אין) אז אני לוחץ ENTER וכאשר אני נכנס לווינדוס אני כותבcontrol userpasswords2 ובאופן מפתיע לא קורה כלום (אני יודע איפה ואיך להשתמש בזה)? אולי למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, במשך יומיים שלמים לקח לתוכנה PerfectDisk לבצע איחוי של 70% לערך באחד מהדיסקים החיצוניים שלי. לפתע, אתמול בערב קיבלתי הודעה של WINDOWS UPDATE לפיה התבצע עדכון, ולכן עליי להפעיל מחדש את המחשב. מאחר ולא רציתי לעשות זאת עד אשר תהליך האיחוי יסתיים, חיפשתי דרך לבטל את העדכון, אבל לא מצאתי. הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לדחות את ההפעלה מחדש ב-4 שעות. לאכזבתי הרבה, כאשר התעוררתי בבוקר, גילתי שהמחשב ביצע RESTART באופן עצמאי. לאחר מכן בדקתי את המצב בתוכנת האיחוי וגילתי שהתהליך הושעה. ניסיתי לחדש את התהליך באמצעות לחיצה על RESUME, אבל כל הניסיונות שלי לחדש את תהליך האיחוי עלו בתוהו. לפיכך השאלות שלי הן כדלקמן: 1. למקרה ששוב אתקל במצב דומה לזה שתיארתי כאן, כיצד ניתן להימנע מ-R…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום אנשים אני משתמש ב WIN7 Ultimate 64 bit RC , היום החלטתי לעדכן דרייבר לכרטיס המסך שלי GTX260 עכשיו כרגיל אני מסיר את הדרייבר דרך Add / remove programs מפעיל מחדש את המחשב, לאחר מכן נכנס לSAFE MODE ומתקין את הדרייבר החדש. (עד כמה שידוע לי Driver Sweeper לא עובד אם WIN7). אחרי שבצעתי את ההתקנה של הדרייבר והפעלתי מחדש את המחשב אני מקבל מסך כחול אם STOP : 0x0000007B והמחשב כמובן מפעיל את עצמו מחדש. אין שום בעיה להכנס לSAFE MODE אבל למצב הנורמאלי הוא לא נותן לי. יש פתרון לבעיה הזו מבלי לפרמט? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
שלום, אני משתמש ב-Windows 7 Home Premium והייתי מעוניין לשמוע עצות כיצד מומלץ לתחזק את המחשב על הצד הטוב ביותר. אני משתמש ב-Advanced SystemCare Ultimate (עדכנית, בתשלום) של IOBit, כמו כן ב-Smart Defrag (של אותו היצרן), Spybot S&D וכלים נוספים שמספקת מערכת ההפעלה כברירת מחדל. האם יש צורך בהתקנת תוכנות נוספות או שמעטפת ההגנה שלי כרגע מספקת? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי SATA בנייד ואני צריך הסבר מלא אייך מתקינים xp ואיך מתקינים SATA DRIVER
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לא יודע איך מבטלים את זה, זה צץ באמצע סרט, באמצע משחק, וסתם ככה. תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כתבה מY-NET על המערכת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3548778,00.html
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-