Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני מתעסק הרבה עם אתרים בפלאש ויש לי בעיה שהאקספלורר שלי מאוד מאוד אוהב לשמור קבצים ישנים ובשביל לעדכן קבצים אני צריך ללחוץ בסביבות ה 29374982342 על ריפרש אז חשבתי לבטל לגמרי את אפשרות השמירה של קבצים זמניים מהאקספלורר *מה הסיכונים שבדבר - תופעות הלוואי הלכתי למאפייני אינטרנט-> "מחיקת קבצים" הגדרות -> "לעולם לא" וכמות שטח אחסון לשטויות האלה הורדתי ל10 מגה השאלה אם זה יגביל לי\ לא ישמור לי גם את העוגיות ? עריכה: הדפדפן שם עלי ז ... הוא ממשיך לשמור את הקבצים האלה.. זה כזה מעצבן
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ולא , הוא לא בסטרט אפ של ה windows וגם לא בספריה של ה start up וגם הגדרתי שלא יעלה כל אתחול , אבל זה לא ממש משנה לו!
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם אפשר להתקין ווינדוס אקספי\ויסטה של 32 ביט על מעבד של 64 ביט? יהיה איזשהו שינוי? לא יציב? משהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני עובד עם ויסטה דיי הרבה זמן ומשום מה לפני יומיים היא התחילה ממש לעצבן אותי...,כל דבר שאני עושה,אבל כל דבר. היא שואלת אותי אם אני מאשר או לא(זאת כזאת הודעה שתופסת כמעט את כל המסך ולא נותנת לעשות שום דבר אחר עד שאני מאשר או לא..),זה ממש מעצבן איך אפשר לבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מכניס תקליטור שמע CD , ומדיה פלייר 10 לא מפעיל את השירים, מודיע שלא יכול להפעיל את הקובץ, בעבר לא הייתה בעיה, יעקב
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מזה יכול להיות ? זה קורה לי עם עוד כמה תוכנות... ווינאמפ וכו'... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי אקס פי פרו באנגלית. אני רוצה ליצור הרשאת גישה (עם סיסמא) לספריה מסוימת. קראתי את ההוראות באתר של מיקרוסופט. כתוב שם לסמן את התיקיה, לגשת למאפיינים ולבחור לשונית security . הם כותבים שאם לשונית זו לא מופיעה לגשת ולהוריד את סימון ה"וי" מאפשרות של שיתוף פשוט של קבצים. מילאתי אחר הנחינ זו אבל הלשונית בכל זאת לא מופיעה. אשמח לקבל פתרון/ הצעה לבעיה.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את המדיה סנטר כדי לחבר אותו לאקס בוקס 360 שלי ויש לי כמה שאלות 1)מהי הגירסה הכי חדשה ? 2)אאפשר קצת מידע על זה כי לא הבנתי בדיוק אם זאת תוכנה בפני עצמה או רק תוסף ל XP 3)יש דברים חשובים שאני צריך לדעת לפני שאני מתקין ?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב עם ויסטה פרמיום. התקנתי תוכנת POWER DVD מאחר ותוכנה זו כוללת כל מיני פילטרים עצמאיים, כנראה שזה גרם להתנגשויות עם מקודדים (כגון FFDSHOW ואחרים) שהיו כבר מותקנים קודם. כתוצאה מכך נוצר אצלי בלאגן שלם, כאשר נגנים פתאום מתחילים "להשתגע" ולעיתים אף מפסיקים לעבוד לחלוטין או חלקית (למשל מנגנים סוגי קבצים מסוים מצוין, ואחר לא מתנגן כלל). אין לי כוונה להיכנס יותר מדי לנושא, כי זה לא שייך לפורום, ולכן השאלה שלי היא כזו: האם שחזור מערכת לנקודה שלפני התקנת PDVD ,תוכל להסיר לחלוטין את התוכנה (על כל הפילטרים העצמאיים שלה) ולהחזיר את המצב לקדמותו, או שבכל זאת יישארו כל מיני ספיחים שימשיכו להפריע ולגרום לכל מיני בעיות בניגון סרטים? לחילופין, במידה ושחזור מערכת לא תפטו…
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הורדתי את SP3 בעיברית מהלינק של מייקרוסופוט http://download.windowsupdate.com/msdownlo...4B5C696E423.exe בקיצר התקתנית הכול טוב ויפה אחריי שהמחשב עלה מחדש הוא עלה באיטיות מאוד המסך של ברוך הבא לווינדוס לקח לו הרבה זמן להופיע מה שבדרך כלל לא היה ועוד משהו מוזר תייקית prefetch נעלמה לי לאחר ההתקנה בדרך היא מופיעה בתוך ווינודס הלכתי חיפשתי ולא מצאתי אותה מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיות הללו? תודה לכם על העזרה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
המחשב כל הזמן עושה לי RESET ב BOOT SCREEN ושום דבר לא עוזר מה לעשות? נסיונות לפרמט נתקלו בהודעה שההתקנה של WINDOWS דפוקה..
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP ובאחת ההפעלות מחדש בגלל כל ההתקנות החדשות כאשר עושים כיבוי,הוא מספיק להרעיש,כאילו נכנס למצב המתנה,הנורה של הביקורת על המארז דולקת,ואז הוא רושם NOW IT SAFE TO TURN OFF YOUR COMPUTER אני מאמין שזו איזו הגדרה שצריך לשנות,אבל לא יודע איפה,יש למישהו מושג? תודה!
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
האם ניתן לשנות את שפת הממשק מעברית לאנגלית בוינדוס ויסטה ? ע"י התקנה של LANG PACK אולי ? האם זה אפשרי בכלל ?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני יכול להחליף בין FAT32 לNTFS שאני בתוך הווינדוס ויש לי חומר בתוך הכונן?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יום בהיר אחד... הפסיקה שורת המשימות (taskbar) להציג את תוכניות (החלונות) הפתוחים/ממוזערים! (מדובר ב XP pro sp2 יש גם KIS 6) אם אני מוריד את סרגל ה-language וסרגל ה-quick launch השורה בכלל נעלמת. "נעלמת" כלומר רואים פס צר כאילו בחרתי להסתיר אותה ואי אפשר למתוח למעלה - יש סימן של שני חצים אבל זה לא עובד בנוסף התפריט ה-start מופיע עם לחיצה על הכפתור ה-start אבל באמצע הגובה של המסך (ולא מתחיל מלמטה). כבר ביצעתי בדיקה עם Ad-Aware ועם Spybot - S&D. מקרה של spybot עלו כמה דברים בעיקר cookies חשודות (הסרתי). הערה: לפני הבעיה הזאת היה לפעמים מופיע סרגל ריק לא ברור בשורת המשימות ורשימת הסרגלים שם סרגל שנקרא the language bar. עכשיו שתי התופעות שלדעתי גם לא היו תקינות, כעת הן כבר…
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום מערכת ההפעלה: XP HOME EDITION מופיע לי בהפעלה של הווינדוס מסך תצוגה שאני צריך לבחור משתמש, ויש לי רק שם משתמש אחד שהוא מנהל המחשב והוא ללא ססמא וזה מתעקש שאבחר אותו. איך אני עושה שזה יתבטל בלי לבטל גם את הכיבוי של הXP כאשר אני לוח על "כיבוי מחשב" ואם אפשר הווינדוס שלי בעברית אז הסבר בעברית יעזור יותר ועוד משהו אחד אני צריך פקודה לRUN לבטל דברים שעולים לי בהפעלה, אם אפשר הסבר על לאחר שאני מקליד את הפקודה מה לעשות.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי כמה תוכנות בשפה ברוסית שאני חייב לשנות את 'איזור המערכת'(SYSTEM LOCALE) כדי להצליח לצפות בהן. השינוי הוא מעברית לרוסית וכל שינוי שכזה דורש הפעלה מחדש. זהו תהליך מעצבן למדי. יצרתי משתמש חדש במערכת וניסיתי לקבוע איזור שונה עבורו, אך זה שינה עבור שאר המשתמשים גם. אני תוהה אם יש דרך לשנות לקבוע עבור כל משתמש איזור שונה? ואם אין, מה לעשות בדבר התוכנות שרואים בהן סימני שאלה כאשר האיזור הוא על ישראל(עברית). תודה.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום חברים , חבר שלי נתן לי את המחשב שלו לצורך פרמוט וזה מה שאני מקבל בהתקנת VISTA של המחשב למחשב היה מותקן VISTA בעבר ויש לו partition לrecovery של 9 גיגה אבל הוא מעוניין ב Win 7 , ניסיתי להפעיל את ה RECOVERY אבל החבר לא יצר נקודות שחזור או גיבוי ל RECOVERY המחשב כבן שנה מארה"ב של חברת HP ואין עליו אחריות בארץ . כעת אני מנסה להתקין VISTA אבל זה מה שמתקבל : BSOD- IRQL_NOT_LESS_OR EQUAL ****stop :0x0000000A (0x9c200196 ,0x00000002,0x00000000,0x8883AE9B) המחשב מדגם HP pavilion tx2500 בעל שני ליבות של AMD turionx2 64 bit וכרטיס מסך של ATI זהו לצערי אני לא יכול לספק לכם LOG
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הכונן שלי מפוצל ל-C ו-D כרגע מותקן עליו ויסטה 32 ביט ואני רוצה להתקין XP. יש אפשרות בכלל לעשות דבר כזה?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באחד המחשבים..אני מפעיל את המחשב, הווינדוס נטען(עם הפס הכחול..) מסיים, ואז המסך פתאום לא מראה כלום(כאילו הוא נכבה). והמחשב עצמו ממשיך לרוץ. עכשיו ניסיתי להכנס למצב בטוח, אבל הבעיה שאחרי שאני לוחץ F8, ומגיע למסך עם האופציות בחירה לSAFE MODE. אין לי אפשרות לזוז במקלדת. היא לא מגיבה. משהו מוזר.. יש לכם אולי הצעות מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק קובץ של 6.5 גיגה מ C:\ למחיצה אחרת D:\ שתי המחיצות NTFS ההעתקה גורמת לפריז של זמן מה ובסופה יש הודעת שגיאה: cannot copy file: could not perform request due to i\o error device איך פותרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מלפני כמה ימים עשיתי עידכון של הויסטה אולטימט ויש לי איטיות רבה מאז.. המחשב טוען את הוינדוס לאט הרבה יותר וגם פעולות כלליות במחשב הפכו איטיות יותר. למישהו יש איזה רעיון?
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו יודע כיצד ניתן לבצע multiple Remote Desktop בווינדוס? אני צריך להקים שרת שניתן יהיה להתחבר אליו דרך Remote Desktop ממחשבים מרוחקים המריצים חלונות כל זה דרך האינטרנט. לקבל עבור כל משתמש DESKTOP משלו וכמובן שהמשתמשים יוכלו לעבוד בו זמנית על השרת כל אחד ב DESKTOP שלו איזה גירסה של ווינדוס כדי לקנות בכדי להקים את השרת הנ"ל? ואיך עושים זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום. התקנתי על המחשב הנייד GIGABYTE W566N ווינדוס ויסטה ויש לי כמה בעיות איתו.. 1. משום מה כונן הDVD הפסיק לעבוד. 2. אחרי שיש לי אפשרות להכנס לביוס המחשב מהבהב לי למעלה בסימון "_" מה שלא היה פעם. ד"א התקנתי פעמיים את הויסטה ובפעם הראשונה עבד מעולה והתקנתי שוב כי שמתי לב שלא הבאתי מספיק מקום למערכת ועכשיו יש בעיות משום מה.. פתרונות יתקבלו בברכה.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-