Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, ברצוני להתקין XP עם answer file שיצרתי. הקובץ עצמו כבר מוכן אולם אני לא מצליח להתקין איתו מצ"ב לינק שמכיל: 1. את הקובץ עצמו של ה UNATTEND 2. קובץ ISO של הUNATTEND מכיון שאני מתקין דרך תוכנה וירטואלית ובכדי לזהות את הקובץ הנ"ל יצרתי לו כונן וירטואלי ואין בעיה עם הקטע הזה כיון שהוא מזוהה ב BOOT http://myfiles.co.il/file/583/MOSHE.exe.html והנה עוד לינק http://sendir.co.il/646081 יש לציין שהקובץ תשובות נמצא בכונן אחד - F והדיסק עצמו נמצא כמובן בכונן אחר E. כשאני במצב של DOS כתבתי את הפקודה הבאה: e:\i386\winnt /u:f:\unattend.txt תודה מראש לעוזרים |כן|
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעכבר עם ויסטה. כאשר אני לא נוגע במחשב לכמה זמן הוא עובר למצב שינה ובחזרה ממנו לחצני העכבר לא מגיבים. האופציה היחידה היא לחיצה על Ctrl+Alt+Del וכניסה למנהל המשימות, יציאה ממנו ואז הכל חוזר לעבוד. חשוב להדגיש שכשהלחצנים לא מגיבים גם אין תגובה של שולחן העבודה לתזוזת העכבר - כלומר - גם אם אני עומד עם העכבר על תוכנית בשורת המשימות אז אין תגובה והיא לא "נבחרת" על ידי המחשב. אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה!
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני על VISTA ובלילה אני משאיר את המחשב דלוק והוא ניכנס לבד ולמצב שינה וככה הכל ההורדות מופסקות לי {בביטלורד} בביטלורד בהגדרות הגדרה-אל תיתן למחשב להיכנס למצב שינה-לחצתי עליה לא עוזר...! מא אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה חמורה באקספלורר. אתמול התקנתי אנטיוירוס חדש פנדה אנטיוירוס. הוא היה כבד מאוד ולכן החלטתי להסיר אותו. ביצעתי uninstal , שאכן הסיר את האנטיוירוס אבל שיבש משהו באקפלורר. לאחר ההסרה האינטרנט פשוט הפסיק לעבוד. כאשר אני ניכנס ,הוא פשוט רושם the page cannot be displayed, לגבי כל הכתובות. התקשרתי לבזק שהם ספקי האינטרנט שלי והם שלחו לי פקס עם הוראות להסרת שני קבצים ברגיסטרי (winsock,winsock2) . ביצעתי את כל ההוראות, והתקנתי את שני הקבצים מחדש. אפשרות הגלישה חזרה , ועכשיו אני יכול לגלוש אבל כאן לא נגמרת הבעיה. ברוב האתרים שאני נכנס הכתב משובש , כמו כן רוב התמונות בכל דף לא מוצגות. קורה המון פעמים שהוא רושם שהדף אינו נימצא(לא מוצא את yahoo, google,hotmail) . נראה ש…
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם! מצלמת האינטרנט שלי - Logitech quickcam pro 4000 והסורק שלי - של המכשיר המשולב HP PSC 1200 - הפסיקו לתפקד לפתע. שני המכשירים תפקדו זמן ממושך ללא שום בעיה וביום בהיר אחד הפסיקו להזדהות. פשוט לא קורה כלום כשאני מחבר אותם והמחשב לא מוצא אותם כשאני מחפש אותם ספציפית. יש לציין שהמדפסת במכשיר המשולב עובדת ומזדהה בלי בעיות והמצלמה נוסתה ועבדה במחשב אחר. ה-Device Manager מראה את שני ההתקנים, תחת Imaging devices, עם סימן קריאה צהוב. כשמנסים להיכנס להתקנים עצמם - במקרה של המצלמה ה-DeviceManager פשוט נתקע. הסורק נותן את ההודעה החביבה: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) כמ…
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
זה לא כול כך בעיה אבל מתי שאני נגיד מסמן תקיה עם העכבר אז כאילו אי רק מסמן וזה ניכנס לי אוטומט כול תיקה שאני עושה איך אני משנה את זה תודה
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין את הויסטה על האקס פי הקיים שלי. השאלה היא האם ימחקו לי כל הקבצים במחשב שאני יתקין את המערכת החדשה או שהם ישמרו. שאלה שניה: אם אני יעביר את כל הקבצים החיוניים לכונן אחר ויתקין את הויסטה הם גם כן ימחקו? שאלה שלישית: אם אני יתקין את הויסטה על האקספי הוא יהיה בתור וינדווס נוסף או יהיה במקומו? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
האם זה משנה? כי התקנתי את הwindows על כונן D כי בגלל שיצרתי פרטיטיונים חדשים אז הmaster נהפך להיות D והslave נהפך להיות C האם זה בסדר?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
למה כשאני מעלה את הווידווס(XP PRO) אז במסך השחור אני לא רואה את הזיכרון של הכרטיס מסך רץ וגם את סוג הלוח והמעבד?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
טוב, אחרי שהתקנתי WIN XP PRO ואת כל התוכנות (office , drivers, etc..) החלטתי לגבות את המחשב באמצעות norton ghost , ברגע שהתוכנה החלה לפעול ועשתה רסטרט כדי לגבות את המחשב התוכנה עלתה אך לא הגיבה , ועכשיו המחשב עולה ישר לתוכנה , איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו? שהמחשב יעלה את הXP ? תודה?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מתקין XP למישהו שלא כל כך מבין בנושא. שמעתי בעבר שכדאי לעבוד עם משתמש שאינו Admin כמקדם בטיחות ורק אם צריך לשנות דברים בהגדרות, לעשות Login כאדמין. מה דעתכם? כמה מקום בהארדיסק תופסת פתיחת משתמש חדש? תודה.
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי את השגיאה הזו במחשב עם WINDOWS 98 SE כאשר המחשב עולה. עברתי על כל הנושאים שהיו כאן והן לא עזרו אז אל תגידו לי לעשות חיפוש... בתודה מראש orlupo
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני רוצה להחזיר את זה למסך האייקונים הקטנים לבחירה אצלי זה במצב שצריך לכתוב שם משתמש וסיסמא... תודה.
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כי נראה לי שהם לא בנויים לעבוד יחד עם sp2,ובכללי זה יכול לעשות בעיות,אי תאימות וכו' במשחקים ובסביבת העבודה?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי WINDOWS VISTA, כשאני מנסה להכנס לאתר של מכללת ספיר אני נתקל בבעיה, עמוד הבית נטען מהר ואין איתו בעיה, כשאני מנסה להכנס לחלון "מידע ברשת" או "למידה ברשת" - במסכים אלה נמצא חומר הלימוד והודעות לסטודנטים, האתר עולה ממש לאט (יותר מ - 3 דקות זמן טעינה), כשדיברתי עם התמיכה של ספיר הם אמרו שהאתר לא תומך ב - IE7, ניסיתי להתקין גם FIREFOX וזה לא פתר את הבעיה, מישהו מכיר דפדפן שיכול לעבוד עם האתר או דרך כלשהי להתקין IE6 על VISTA, או כל פתרון אחר? אני מאוד מרוצה מה - VISTA ויהיה חבל לי לחזור ל - XP. בתודה מראש לעוזרים. אופיר.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
יש פה מישהו שהצליח ליצור דיסק התקנה unattended ל-XP עם שילוב של דרייברים ל SCSI ויכול לחלוק איתי את הידע? [br]פורסם בתאריך: 26.10.2009 בשעה 20:43:45 מסתבר שהדבר יותר פשוט מפשוט עם nlite.נפתר
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
טוב, אתמול כשעמדתי לכבות את הWINXP שלי, הוא אמר לי בחלון של סגירת המחשב(איפה שיש כבה, הפעלה מחדש וניתוק) משהו כמו אנא כבה את מחשבך כדי שהעדכונים יסתיימו. יש לציין שאני התקנתי win installer 3.11 דרך העדכונים. כשלחצתי על כיבוי הוא אמר לי בחלון הזה של הכניסה(איפה שהוא אומר שומר הגדרות) מתקין עדכונים 1/1. האם לעוד מישהו זה קרה? או שיש לי וירוס כלשהו?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי, גלשתי בכמה אתרים לא חוקיים (Warez וכאלו...), במהלך הגלישה פתאום אני שם לב שהמחשב התחיל לעשות דברים על סמך עצמו, עושה פעולות כפולות וכו'... זה הגיע לזה שלא יכלתי לעשות כלום במחשב והעסק לא הגיב. עשיתי ריסטארט וזה המשיך עם זה, פעולות לא רצויות קריסות וכו'... ראיתי שקרס שם משהו שנקרא Intergrator... עשיתי שוב ריסטארט וכצעד נואש בחרתי אחרי שלחצתי F8 בעליה באופציה Last Good Known בתקווה שהעסק יעבוד ואכן כך. השאלה היא מה זה לכל הרוחות היה? יש לי אנטי וירוס (NOD32) + פיירוול (Tiny) + פיירוול חומרתי בנתב מה קרה כאן ? ומה עליי לעשות כדי שזה לא יקרה שוב (אל תגידו תפסיק באתרי WAREZ, תודה) יכול להיות שהאתר הכניס לי רגולה למחשב שדפקה בו קבצים? באיזה תוכנות עליי להשתמש כדי…
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום, אז ככה אני משתמש בשתי ווינדוסים אחד home sp2 והשני pro-sp2. אני מנסה לפתוח נניח בווינדוס הpro קבצים שהם בהארד דיסק אחר וזה לא נותן לי לפתוח אבל שאני נכנס עם הווינדוס home sp2 זה כן נותן לי לפתוח למה זה? תודה גיל
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ניד(אם זה משנה) והדגם שלו הוא דגם עם 1G RAM אבל משום מה כשאני נכנס למאפיינים של המחשב שלי וראה את הנתונים אל הRAM אני ראה רק 768 יכול להיות שזה רק בעית זיהוי או שבאופן פיזי חסר RAM(כי לא רק המכר אמר לי שיש 1G אלה גם רשום באתר החברה ועל המחשב הפאנל של המחשב) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מערכת: athlon 64 3500 1G RAM המחשב משמש לעריכת תמונות, מוזיקה אינטרנט ביטורנט וקצת ומשחקים. כרגע מותקנת XP SP3 האם שווה לי לעבור למערכת הפעלה 64 ביט ואם כן איזו מהן? תודה.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, בהתקנת WIndows, על דיסק קשיח SATA הקשתי F6 המערכת העתיקה את הדריבר. לפני תחילת העתקת הקבצים הופיע שגיאה שההתקנה לא מוצאת את קובץ ה Driver. דילגתי על קבצים אלה, וההתקנה המשיכה, אך לאחר אתחול המחשב בשלב המשך ההתקנה הופיע מסך כחול שמציע הרצת בדיקה לדיסק הקשיח. האם יש קשר לזה שדילגתי או שמא הדיסק הקשיח התקלקל (על דיסק קשיח IDE, ההתקנה בוצעה)? תודה, דב.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי. יש לי לא מזמן Windows Vista Ultimate. יש לי בעיה עם הויסטה שהמחשב כל הזמן נתקע! אין איזה זמן קבוע. אני יכול להעלות את המחשב ולהשתמש תשע שעות ופתאום זה נתקע - נתקע לגמרי גם עכבר שחייבים לעשות ריסט ולפעמים זה ככה אחרי שתי דקות שהפעלתי את המחשב. זה לא נראה לי קשור במפרט של המחשב כי המחשב שלי בן שלוש וחצי שבועות - חדש לגמרי וזה המפרט: Intel Duel Core 2.8 1024 Memory Geforce 7300gs 256 mb upto 512 mb 250 Giga DVD Burner. המפרט הזה נראה לי לא רע וזה לא נראה לי קשור לזה שזה נתקע. זועק לעזרה! בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני סטודנט להנדסת חשמל, ובמסגרת הפרוייקט שלי אני רוצה לכתוב תוכנה (עצמאית או פלאג אין), שישלח את הdata שמגיע לכרטיס קול (מהווינדוס) גם להתקן USB כלשהו. כמה שאלות: 1) אניר וצה לכתוב את הדרייבר לUSB אבל בפועל אין לי את ההתקן USB שאני רוצה שהדרייבר יתאים לו. האם אפשר לכתוב את הדרייבר גם אם אין לי את החומרה? 2) מישהו יכול לתת כמה קווי מנחה לכתיבת הדרייבר? בעיקרון אני פשוט רוצה להעביר חבילות של DATA שייצאו דרך הפורט של הUSB (כמה זה מסובך?!) 3)ספרות מומלצת? לינקים רלוונטים? 4)מה יהיה יותר פשוט, לכתוב תוכנה שתעשה את ההעתקת המידע שנשלח לכרטיס קול ושולחת אותו גם לUSB או פשוט לכתוב איזה נגן ששולח את הקבצים עצמם? אני רוצה בעיקרון להעביר את כל הסאונד מהווינדוס לUSB ולא רק…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לעשות כמו שיש מדריך ליצור ולצרוב דיסק עם XP+SP2 אז אולי מישהו יודע איך להוסיף לXP עברית ואז לצרוב את זה שזה כבר XP ישר בעברית ויש לי את הדיסק Windows XP Multilingual User Interface Pack אם מישהו יודע זה יעזור לי מאוד תודה
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-