עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. השגיאה המוצגת: "למידע המערכת אין אפשרות לפתוח קובץ NFO זה. ייתכן זהקובץ פגום או מגירסה בלתי מזוהה." השגיאה אינה מוצגת רק בקובץ ספציפי אחד, אלא בכל קבצי NFO.

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  2. זה מבי אלי את ההודעה הבאה כשנאי מתקין http://planet.nana.co.il/roy_ta/e.bmp

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  3. כתבתי אפליקצית web בשפת ++c המציגה את השעה. קראתי לתכנית בשם t5.cgi והצבתי אותה במחיצה: c:\inetpub\wwwroot\cgi-bin. המחשב שלי הוא win xp. קראתי לתכנית באמצעות ie בכתובת הבאה: http://localhost/cgi-bin/t5.cgi וקיבלתי בדפדפן את הכיתוב הבא: אח"כ העברתי את אותו הקובץ לשרת מארח (win 2003) האמור לתמוך בקבצי cgi וקראתי לקובץ באמצעות הדפדפן וקיבלתי: נכנסתי לשרת האיכסון ולחצתי במקש ימני על שם הקובץ וב properties סימנתי וי ל execute אך התוספת לא התקבלה. מישהו יכול להסביר לי מדוע לא עולה בידי להריץ את קובץ ה cgi ? תודה !

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  4. לאחרונה שמתי לב ש-utorrent מאט מאוד את המחשב. הורדתי את process explorer (תוכנה מעולה אגב) וראיתי שה-utorrent תופס 15-20 אחוז מה-CPU וה-Deferred Procedure Calls (DPC) תופסים גם 20-30 אחוז CPU. זה מאוד לא נורמלי, בד"כ לא מרגישים את ה-utorrent.. כנראה שזה קשור לחיבור רשת/אינטרנט עצמו אבל לא הצלחתי לגלות מה הסיבה. חיפשתי בגוגל וקיבלתי תוצאות שאמרו לחקור את הקרנל. אני לא ממש מבין בזה. האם מישהו נתקל בתופעה? מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  5. מדוע בעליית וינדוס תהליך explorer לא נטען מיידית, ובמקומו(?) נפתחים 2 תיקיות "סייר" וינדוס?

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  6. אני עובד עם אקספלורר 32Bit ומערכת הפעלה Vista 64Bit Ultimate. האקספלורר כל הזמן נתקע לי ורושם Internet explorer has stopped working, ואז נפתח מחדש במסך ריק. איך אני יכול לסדר את זה? אני לא עובד עם גירסת ה-64Bit של האקספלורר כי לה יש בעיות אחרות(למשל אי תאימות לפלאש). כמו כן, בבקשה לא להציע לי לעבור לפיירפוקס, גם לו יש את הבעיות שלו.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  7. אלא כCDROM רגיל!! מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  8. אני רוצה לראות סרטים עם כתוביות בעברית אבל לא משנה עם איזה נגן אני מפעיל את הסרט הכתוביות מוצגות בג'יבריש במקום בעברית , בווינדובס מותקנת חבילת עיברית (צירפתי תמונה להגדרות השפה בווינדוס) מה הפתרון לבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי לאחר עידכון הWIN7 64BIT , המערכת עושה עידכון אוטמטי של כל רכיביי החומרה , אבל לאחר העידכון ראיתי שהדרייבר של כרטיס המסך הוא ישן יחסית , מדוע העדכון האוטמטי לא מעדכן את הדרייבר 10.4 החדש? האם יש להסיר את ההתקנה הנוכחית כולל ניקויי עם DriverSweeper, ואז להתקין את ה10.4 החדש ? או שאפשר להתקין את ה10.4 על הקיים עכשיו? בתודה רוני

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  10. רכשתי כרטיס DVR. על מחשב האקס פי (הישן שלי) עובדת מערכת האבטחה. על מחשב עם הויסטה לא! רושם לי שלא מזהה ת'מערכת למרות שאני מתקין ת'סידי כמו על המחשב הישן. מדוע ? יש מערכת אבטחה שמותאמת (שכתוב ברכיבים/הפעלה שגם ויסטה תומכת כמו שאר הווינדוסים) גם לויסטה?!

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  11. שלום לכם!!! ברשותי הארדיסק של WD 30GB 100ATA ועליו מותקנות 2 גירסאות WINDOWS (98SE ו 2K PRO). עשיתי בדיקה קטנה וראיתי שב WIN98 ההרדיסק יותר מהיר מאשר ב WIN2K כאשר ב98 ההרדיסק עובד במצב UDMA (האפשרות DMA במהל התקן מסומנת) וב 2K מותקנת intel® Application Accelerator. מדוע יש כאלה הבדלים??? :-\ האם אפשר לעשות משהו לגבי זה??

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. התקנתי מערכת הפעלה חלונות XP וכשהייתי אמור להכניס משתמש ראשון לא הכנסתי כך שהוא התחבר ישירות לAdmin. בינתיים התקנתי תוכנות עדכונים ודרייברים על על משתמש Admin, ואח"כ יצרתי משתמש חדש ראשון עם הרשאות של Admin ועוד משתמשים נוספים עם הרשאות מוגבלות. הבעיה היא שמערכת ההפעלה מתחברת ישר למשתמש Administrator ולא מציגה לי את מסך הבחירה למרות שסימנתי בהגדרות שיוצג מסך בחירה בין כל המשתמשים אך עדיין הוא מתעקש להתחבר ישירות למשתמש Administrator. ניסיתי לשים סיסמא למשתמש ואז כשאני מעלה את מערכת ההפעלה הוא רושם שאין באפשרותו להתחבר למשתמש ואז אחרי לחיצה על אישור הוא מראה את מסך הבחירה ללא ADMINISTRATOR. מה לעשות, איך לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  13. Started by mipmip,

שלום, אז אני יודע שממליצים פה 64 ביט ל4GB, אבל השאלה היא למה? אני הבנתי ש64 ביט לוקח יותר זיכרון והתוכנות לוקחות פי 2 יותר משאבים. אז אם יש לי 8 ג'יגה- אני מבין, אבל ב4 ג'יגה (32 ביט)בכל מקרה המערכת מקבלת כ 3.2 ג'יגה, אבל אם להעביר ל64 אז המערכת תפעל כאילו שיש לה 2 ג'יגה. אז מה היתרון? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום. יש לי VISTA ULTIMATE 64 Bit בגרסא אנגלית (שונא את העברית) יש מצב להוריד/להשיג/ להתקין את המדיה סנטר בעברית ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by the-f-master,

יש לי ויסטה עם מדיה סנטר ויש לי המון סרטים שמקודדים בפורמט MKV...את הפורמט הזה ספציפית המדיה סנטר לא מקבל למרות שפורמטים אחרים בהבחנה גבוהה הוא כן מקבל דוגמא:WMV HD הוא הריץ יופי...עד עכשיו הסתדרתי בצורה בינונית עם נגנים אחרים אבל בזמן האחרון זה ממש מעצבן אותי כי בנגנים הכפתורים קטנים ולא מיועדים לצפייה ממרחק של יותר מ-2 מטר...בקיצור חיפשתי קודאק או משהו אחר שיעזור לי לראות בכ"ז את הסרטים על המדיה סנטר אך לשווא...למישהו יש מושג איך לפתור את זה?תודה מראש :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  16. שלום לכולם!, לא מזמן רכשתי VISTA ULTIMATE דרך EBAY התקנתי את מערכת ההפעלה והיא באנגלית, אני רוצה במדיה סנטר אבל לראות תכנים של הארץ, מישהו יודע איך לסדר את זה במקרה ? תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by BENNY66,

קודם כול שלום טוב איך אפשר להוריד את המדיה פלייר ואת המסנגר מהאקס פי למחוק כאילו

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by eladbu,

האם ניתן לשנות ל MP11 בויסטה את שפת הממשק???הויסטה שלי באנגלית והמדיה פלייר בעיברית רוצה אנגלית כיצד???

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  19. XP PRO SP1 השתמשתי בתוכנה mindsoft reg cleaner ומאז המדיה פלייר לא עולה לי, אין הודעת שגיאה או משהו, פשוט לא עולה. האם זה קשור לשימוש בתוכנה הזו? האם היא מסוכנת? איך אני מחזיר לי את מדיה פלייר שלי (גירסה 8)?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  20. שלום, בדקתי ווירוסים בכמה תוכנות (חלקם רשומים בתוכנות המומלצות) לא נתגלה כלום.. יש פתרון? תודה, HaimTS

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by civic,

אתם זוכרים שבוויסטה אפשר להפעיל את המדיה פלייר ולהקטין אותו למצב שרואים בר שיש בו לפיי פאוס קדימה אחורה ? איך עושים את זה בווינדוס 7 ?(במקום לכווץ לחלוטין)

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  22. Started by dante123,

היי חברה קניתי home ושמתי לב שלא בא אופסי איתו (חוקי וכשר למהדרין).MS כאלה כלבות? בכל מקרה,אני משתמש כרגע בopen office,מאוד נחמד,אבל רציתי לשאול האם יש תוכנה יותר נוחה (אני צריך בעיקר את הוורד אבל אקסל וPP יכולים לעזור)? תודה רבה. ועוד שאלה קטנה: שחזור המערכת משחזר גם את הרג'יסטרי? תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by alex28,

שלום לכולם יש לי בעיה אני כותב מסמך בWORD 2010 שאני מדפס את מסמך אני מקבל את מסך שכל הפוך לדוגמה אני כותב "אני" אני מקבל על דף "ינא" אך אני פותר את זה?? תודה על עזרה!!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום .. : יש לי בעיה, 99.9% אחוז שמקור הבעיה ב - Windows עצמו ולא בחומרה, כי המדפסת עצמה עובדת טוב, היא תקינה לחלוטין כבר בדקתי את זה. אממ .. אז ככה, יש לי מדפסת Canon BJC-4300 ו - Windows XP Pro SP1 הדרייברים שיש לי לא מתאימים ל - Windows XP, אז הורדתי את הדרייברים המתאימים מאתר החברה, דרייברים ל - XP. כשניסיתי להתקין אותם, פשוט לא הלך :-\ זה רושם לי בסוף ההתקנה שגיאה ולא מסיים את ההתקנה. ניסיתי להתקין את המדפסת ידנית דרך ה - Windows עצמו, ע"י לוח הבקרה > מדפסות ורכיבי חומרה אחרים > הוספת מדפסת .. כשאני לוחץ על "הוספת מדפסת" זו ההודעה שאני מקבל : האשף של "הוספת מדפסת" אפילו לא עולה .. ישר אני מקבל את השגיאה הנ"ל. כשהיה לי Windows XP Home Edition המדפסת…

• 2 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.