עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום רב! יש לי HD עם מערכבת הפעלה XP לא פעילה. לפני פירמוט גיביתי את כל המידע החשוב חוץ מקובץ הContacts שלי בOutlook Express, לא הצלחתי למצוא את המקום בו ממוקם. איפה ממוקם הקובץ הזה? איך לגבות את Contacts אם המערכת הפעלה נדפקה, ולא ניתן להפעילה בכלל? נ.ב בוצע חיפוש לא נמצאה תשובה רלונטית. תודה מראש L.A

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  2. יש לי תהליך במחשב שאחראי על המדפסות הוא נקרא spoolsv ובכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא לוקח לי 100% מהcpu של המחשב ורק הוא, ככה שהמחשב לא עובד ובדקתי באנטיוירוס ותוכנות ריגול וטרויאנים ותולעים ואין לי כלום במחשב הכל תקין אבל הוא עדיין לוקח לי את כל הcpu מה אתם חושבים שזה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by Natan_Rozen,

היי שלום יש לי בעיה עם הקובץ explorer.exe, הוא קורס כאשר אני עושה קצת עומס על המחשב, למשל פותח תיקייה עם הרבה קבצים או שומע מוזיקה וממזער את ה-Windows media player . יש למישהו פתרון לבעיה הטורדנית הזאת? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by STRENGTH,

אררגגג זה כזה חרא עושה מלא בעיות.. איך אני יכול פשוט לחזור לקודם?? אני לא רוצה לפרמט בשביל זה.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  5. אני משתמש יחידי במחשב ולכן איני צריך את מסך ה LOG ON איך אני מבטל אותו, זאת גם אחת הסיבות שאני לא מתקין ATI CCC בכל מקרה האם יש דרך לבטל את זה ובנוסף האם ה CCC מעמיס על המחשב או גוזל ממנו יותר משאבים לעומת סט הדרייברים הרגיל?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by yamiboy,

שלום אני מנסה להתקין חלונות XP PRO , אך לא ניתן. המחשב כותב לי שגיאה חמורה SXS.DLL ו....I386\....GDIPLUS.MAN שורה 4.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  7. שלום לכולם אז הבעיה ככה לפני מספר ימים שרצתי להפעיל את הregedit דרך start>run>regedit ניתקלתי בבעיה שהחלון של הREGEDIT עלה לשניה ונסגר אבל אני יכול להפעלי אותו ידנית (כל הדרך הארוכה) ואז ניסיתי להפעלי CMD דרך start>run>cmd והחלון של הCMD עלה אבל נשאר "תקוע" ולא זז אבל אם אני מפעיל את זה בדרך הארוכה זה עובד ואז שרציתי להיכנס לתיקיה system32 לא מצאתי אותה אבל שהסרתי את ה-V מהסתרת קבצי מערכת זה הציג אותו וזה גורם לי גם לבעיות עם האינטרנט ובעיות כלליות ככה אני חושב האם יש דרך לסדר את זה או משהו...? וסרקתי וירוסים דרך NOD32 וגם SPYWARE ולא מצא משהו מיוחד חוץ מקבצי מירק ועוד כמה מיני לא חשובים ובכל זאת החלטתי למחוק אותם אבל לא עזר הנה כמה תמונות (התמונה …

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by ofir123,

אהלן, היום נפל עליי המסך הזה ורציתי לדעת מה לעשות וממה הוא נגרם

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  9. Started by galila,

שלום יש לי win xp pro ובעיה עם אקספלורר שנתקע כל חצי שעה בערך או פחות ולא מגיב. אני מנסה כל פעם לסגור את הדפים התקועים בעזרת alt+ctrl+del אבל גם עם זה יש קושי וזה מגיב רק אחרי הרבה נסיונות. זה התחיל לפני כמה ימים ולא בעקבות שינויים או התקנות חדשות, שלשום ניסיתי לעשות שיחזור למערכת ולא היתה לי שום אפשרות לעשות שיחזור מלבד לאותו היום, היום שניסיתי לעשות שוב שיחזור זה נתן לי אפשרות ללכת אחורה רק עד שלשום. התקנתי היום עדכון אבטחה מצטבר עבור Internet Explorer 6 Service Pack 1 מאתר מיקרוסופט וזה לא עזר. למה נוצרת בעיה כזאת ואיך אפשר לפתור אותה??? תודה לעוזרים גלי.

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by מחסל האגדות,

שלום, יש לי windows xp sp3 שהותקן באנגלית והוספתי MUI עברית. רוב התפריטים עברו באמת לעברית אבל שמתי לב שיש חלק מהדברים שלא עברו לעברית ונשארו באנגלית, שלא כמו בהתקנה של windows xp שמותקן בעברית. השאלה היא כזאת, האם אפשר להפוך את כל ה-windows לעברית ממש כמו שמתקינים אותו מהתחלה בעברית? תודה ויום טוב.

11. נכון בויסטה יש את תיקיית המסמכים שמרכזת את כל הדברים? יש אפשרות ליצור עוד תיקייה כזו? במקום לפתוח שני חשבונות משתמשים.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  12. Started by 1900GT,

שלום, יש לי ויסטה 64 ביט ולאחר הפירמוט האחרון האינטרנט עושה בעיות. כרגע אני ברשת עם שני מחשבים מחשב אחד הוא מקבל אינטרנט כל הזמן אבל זה עם הויסטה לפעמים מקבל ולפתע הוא לא. במחשב עם הויסטה יש לי גם XP וכשאני עובר לXP הכל בסדר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by Ashand,

יש לי הרדיסק סקאזי עם בקר בבוט הכל מזוהה הבקר עצמו מזהה את ההרדיסק יושב על ID01 בהתקנה חדשה של ווינדוס (7 לדוגמא) הוא לא מזהה לי את ההרדיסק האם אני צריך לטעון לו דרייבר או להגדיר משהו אחר?

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by ate5502,

קושיה: יש למישהו קישור לאתר חינמי ואיכותי של אייקונים לויסטה? מצאתי הרבה, אבל או בתשלום או דברים שלא אהבתי. יש המלצות? דבר שני: הרבה אייקונים שראיתי היו בפורמט png, וכשאני מנסה להגדיר את זה בתור סמל לתיקיה למשל, ויסטה אומר לי שזה לא מתאים. אני צריך לשנות את סיומת הקובץ? משהו אחר? תודה מראש! עריכה: מצאתי אתר נהדר למי שמעוניין: http://www.iconarchive.com יש גרסאות לאייקונים לווינדוס לינוקס ומאק. כל מיני רזולוציות. הכל חינם. עכשיו מחפש תוכנה שתשנה סמלים של תיקיות וקבצים. אם יודעים על משהו אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  15. בזמן האחרון מערכת ההפעלה לוקח לה הרבה זמן עד שהיא עולה לוקח כ 4-6 דקות . המסך נפתח . למטה רואים הכל ( את השעון . רמקולים . תוכנות סריקה . התחל . אאוטלוק וכד' ) אך לוקח הרבה זמן עד ששולחן העבודה כולו עולה . מה עושים ??? ד.א. ביצעתי סריקה של combo fix -אך אני לא יודע כיצד לנתח את הנתונים - אם זה יכול לעזור . תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  16. לפני הפירמוט הייתי עם ווינדואס 7 השתמשתי בKMPLAYER בלי שום קודקים.. עכשיו אותו הדבר , פירמטתי הקתנתי ווינדואס 7 ועוד פעם KMPLAYER. עכשיו מה שקורה זה שהתמונה בKMPLAYER ממש ממש לא טובה , שאני מנסה בMEDIA PLAYER של ווינדואס האיכות יותר טובה אבל גם לא יודע אם זה האיכות הטובה שהייתה לפני זה. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  17. שלום יש לי דיסק חצוני של WD של 500G. הוא מלא ב 100G יש בעיה שהיא קשה מאד - שרוצים להעתיק לדיסק החצוני מהמחשב הוא רושם בקבצים מסוימים ש"הנתיב של הקובץ או השם ארוך מדי ולא ניתן להעתיק". גם שקצרתי משמעותית את השם ל 10 תווים הוא לא מאפשר להעתיק בממוצע מכל 10000 קבצים 100 לא עוברים. מדובר על קבצים שונים תמונה, מסמכים ועוד הקבצים תקינים ואין להם שום הגנה. בנוסף יש עוד בעיה : חלק מהתיקיות שבו לא רואים וגם שאני בודק כמות קבצים הוא רושם פחות ממה שיש בפועל. בפולדרים מופיע שיש 0 קבצים גם שיש 100 קבצים ויותר הבעיה קורית גם בעוד 2 דיסקים אחרים חצוניים הדיסק מפורמט ב NTFS המחשב הוא ויסטה 32 אבל זה קרה גם ב XP מה עושים כדי להעתיק את כל הקבצים ושלא יהיו הבעיות הללו תודה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by morans,

היי לכולם! אני מקבלת כל הזמן הודעת שגיאה מוזרה (מצורפת תמונה) מישהו מכיר את זה? ויודע מה לעשות כדי לפתור את זה? אודה לכם על העצות מורן [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  19. מפרט מחשב יש <- בכל מיקרה יש לי 4GB זיכרון (אני יודע שהויסטה מזהה רק 3.5). תסתכלו בתמונה, מה קורה כאן? בעיית GUI או וירוס או...? יש לי הרבה חלונות פתוחים, והזיכרון שהם תופסים "לגיטימי", אבל איפה השאר? אין שום PROCESS סורר או משהו... המחשב לא רץ איטי ולא מהיר, בין לבן. לא משהו שאפשר לצפות מQ9300 ו4GB ראם. מישהו פתרונים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by lader,

היום בבוקר הייתה הפסקת חשמל פעמיים ברציפות בהפרש של 5 דקות בבית שלי ולאחר מכן כשניסיתי להדליק את המחשב הוא נדלק, אך כאשר הוא מגיע לטעינת WINDOWS XP כעבור מספר שניות מופיע מסך כחול לחצי שניה ונהיה ריסט. גם בסייף מוד אותו דבר. בבקשה עזרה מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by Kalman,

האם התקנת ווינדוס במחשב חדש זה אותו דבר כמו במחשב שהיה בו מותקן ווינדוס בעבר?. האם יש עוד פעולות שצריך לעשות?. פשוט אף פעם לא התקנתי ווינדוס על מחשב חדש.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  22. אהלן, ראשית אציין שקראתי את הFAQ. אני עובד כרגע על מחשב עם ויסטה, ומעוניין להתקין את XP במקום. בעתיד אולי ארצה לחזור לויסטה, ותהיתי האם אוכל להשתמש בנקודת שחזור מערכת גם אם אני מפרמט את הכונן שויסטה יושבת בו. יש במחשב כונן אחד פיזי, אבל שתי מחיצות. באחת יושבת ויסטה, ובשניה (שהגיעה עם המחשב ונקראת RECOVERY) יושבים מן הסתם קבצי השיחזור. אם אני מפרמט את הכונן שויסטה יושבת עליו, האם אוכל בעזרת כונן השיחזור להחזיר את ויסטה לחיים במקום XP מתי שארצה? מקווה שהייתי מספיק ברור. תודה.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  23. ולמה היא מופיעה לי במנהל משימות 6 פעמים קבוע על תחילת המחשב..?? ואם זה בעיה אז איך מסדרים??

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by Jules Winnfield,

שלום, יש לי מחשב ישן, פנטיום 3 עם גי'פורס 4 ו320 מגה זיכרון. על המחשב מותקן WINDOWS XP והמחשב בקושי זז ובמיוחד משחקים כגון: קאונטר סטרייק(fps (15-20 אז השאלה היא: אם אני יתקין WINDOWS 98 אז הFPS במשחק יעלה? תודה.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  25. אז ככה אני רוצה לדעת עד כמה זה עוזר אם בכלל?. ואת העיקרון שזה עובד?? יש לי זיכרון בנפח 2 גיגה של סנדיסק והוא תומך בזה... ועוד משהו על הדרך...איפה אני יכול להשיג דרייברים לU3 שלו לVISTA כי באתר של סנדסיק אין..!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.