Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שקיימים המון גירסאות של חלונות 64bit , corp , media center וכ"ו במחשב אחד אני משתמש בעיקר במשחקים וגלישה באינטרנט ועבודה מישרדית במחשב שני אני משתמש בעיקר למשחקים ועבודה עם תוכנות מוזיקה (ראיתי יש גם גירסת windows xp 2005, זה מומלץ?) איזו גירסה מומלצת לכל אחד מהמחשבים?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לא עובד לי ה AERO יש לי ויסטה ultimate 64bit מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
כמו שבכותרת.. זה מקפיץ לי משחקים ומציק, איך אני פותר את השגיאה הזאת? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
תשמעו, אני רוצה לדעת מהזה הקובץ nerocheck שנמצא פה C:\WINDOWS\system32 אני לא יודע כ"כ לפרש את זה מגוגל... כאילו מהתוצאת שם ואני רוצה לדעת אם אני יכול לבטל את זה בעליה של החלונות או שזה קובץ חיוני... זה הכל. רק צריך תשובה אם הוא ממש חיוני או שאפשר לוותר עליו בעליה של החלונות. ואם אפשר פירוט למה הוא משמש, אבל זה כבר שולי... תודה בכל אופן.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב חדש ואני מנסה להתקין לו מע' הפעלה, אבל משהו משתבש (לא יודע מה) והמחשב נתקע. כאשר אני מנסה להתקין וויסטה, מופיע לי השגיאה הבא: *** STOP:0xC0000005, 0x889570F4,0x854037A4, 0x00000000 וכאשר מתקין XP המחשב נתקע על מסך כחול ובתחתית המסך מופיע : setup is loading windows וככה עומד הברה זמן... מקווא לעזרה בהקדם האפשרי ...תודה המפרט הוא: E6750 ATI 1950 PRO WD SATA2 250GB ENERMAX NOISETAKER 370 W KINGSTON 2048 667
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי במחשב חדש WINDOWS XP , דיסק קשיח של 250 GB, בהתקנה בחרתי PARTITION של 80 GB והשאר. לאחר ההתקנה מזוהה לי בסייר רק ה PARTION הקטן של ה 80 GB על C. בנוסף יש את D שזה הכונן DVD. משהו יכול לעזור למה שאר הדיסק לא מזוהה ע"י ה WINDOWS?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי... אני מעוניין להתקין על CF את מערכת ההפעלה XP TABLET. אין לי כל שימוש במערכת הפעלה אלא אני מתקין עליה את תכנת הניווט שלי ומס' מפות וזהו. אין לי צורך בכל הפונקציות שXP נותן ואני מעוניין להקטין ככל הניתן את המקום שמערכת ההפעלה תופסת. עדיין לא התקנתי את מערכת ההפעלה על CF. רציתי לדעת, האם יש דרך להתקנה מינימלית ללא כל הפונקציות של XP? אם לא, כיצד אני מעיף את כל שלל הפונקציות והתוכנות מבלי לגרום נזק למערכת ההפעלה כך שיהיה לי מקסימום מקום פנוי על הCF? האם יש תוכנות טובות יותר מXPLITE שעושות את העבודה? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי WIN XP . יש לי שתי מחיצות (כוננים) אחד - C שני - D עכשיו אני רוצה למרפט את הכל את כל המחשב... ה- WIN יושב על C ... איך אני עושה את זה?? קודם מפרמט את D ואז את C עכשיו לשאלות: 1) אז לפרמט קודם את D ואז את C ? 2) אחרי זה זהו? או שיש עוד משהו לפרמט? אשמח לתשובות תודה עריכת המודר: כותרת נערכה.
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי שני גי'גה ראם ועדיין המחשב העיקש מחליט להשתמש בזכרון וירטואלי. ביטלתי את זה דרך הווינדוס ועדיין זה מופיע. לא הייתי שם לב פשוט שבמשחקים מופיעה לי הודע VM TOO LOW... המחשב עצמו בקושי משתמש בראם. אז יש איזהשהיא דרך לבטל את זה לגמרי? כרגע ההגדרות בנויות כך: processor scheduling: programs memory usage: system cache והטווח שהגדרתי זה בין 256 ל512.
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להפעיל סרט והוא רושם לי "המודול שצויין לא נמצא" מה אני עושה במצב כזה? אגב הסרט הוא בפורמט avi תודה רבה רבה לעוזרים אלי.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה לאחר שהתקנתי XP חדש בגירסת SP3. ההתקן לא מזוהה שלא הצלחתי להתקין נקרה :SM BUS CONTROLLER ואיני מצליח להוריד דרייברים אליו. אשמח ללינק שמפנה אותי להורדה ותיקון של הבעיה הזו ועקב כך פעולה תקינה של הלוח. ברשותי X1950 PRO אם זה שייך לעניין הגרפיקה.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
היתה לי הפסקת חשמל ואחריה כשהדלקתי את המחשב אני רואה שהאייקונים בשורת המשימות ליד השעון ניהיו גדולים יותר. זה כולל גם את האייקונים בחלונות (האייקון שבצד שמאל למעלה בשורה הכחולה של התוכנה). וגם זה הגדיל את השורות בALL PROGRAMS בתפריט התחל. זה כבר כמה זמן אצלי ככה וכבר הספקתי די להתרגל לזה, אבל זה לא נחמד שהאייקונים נראים מכוער (איכות נמוכה יותר) ותפריט כל התוכניות תופס לך 2/3 מהמסך... מישהו מכיר את התופעה? איך אני מתקן את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מישהו יודע האם קובץ בשם a0001775.exe יושב תחת ספרייה System Volume Information זהו וירוס? איך מנטרלים אותו. האנטיוירוס שלי (Mcafee) נתקע בסקירה בכל פעם שהוא מדיע אליו
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מתישהו כשהורדתי קובץ בטעות לחצתי על OPEN וסימנתי בוי את האפשרות שיעשה את זה כל הזמן עכשיו מתוך ברירת מחדל הוא פותח את הקבצים שאני רוצה להוריד ועושה OPEN במקום SAVE חישפתי בהגדרות של האספלורר ולא מצאתי.. איפה מחזירים את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הורדתי משהו שנקרא NUSB או NATIVE USB DRIVERS אבל זה דפק את המערכת וגיגול קצר גילה שזה לא תומך במערכת עברית LOC או ENA.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי עכשיו ויסטה ואני רוצה לנסות את החלונות החדש.. איך מתקינים גם את 7 מבלי לפרמט את ויסטה (DUAL BOOT) בנוסף, אם אני עושה את זה ומשאיר את ויסטה אני אצטרך להתקין דרייברים מחדש גם ל-7? או לא? תודה
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קושיה: יש למישהו קישור לאתר חינמי ואיכותי של אייקונים לויסטה? מצאתי הרבה, אבל או בתשלום או דברים שלא אהבתי. יש המלצות? דבר שני: הרבה אייקונים שראיתי היו בפורמט png, וכשאני מנסה להגדיר את זה בתור סמל לתיקיה למשל, ויסטה אומר לי שזה לא מתאים. אני צריך לשנות את סיומת הקובץ? משהו אחר? תודה מראש! עריכה: מצאתי אתר נהדר למי שמעוניין: http://www.iconarchive.com יש גרסאות לאייקונים לווינדוס לינוקס ומאק. כל מיני רזולוציות. הכל חינם. עכשיו מחפש תוכנה שתשנה סמלים של תיקיות וקבצים. אם יודעים על משהו אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבועיים החלפתי את כרטיס המסך לרדאון 9600XT. מפרט מלא בצד. המחשב עבד לי בעיה שמבך כשבוע, אך חלק מהמשחקים לא פעלו, לכן פירמטתי אותו. מאז הוא קופא ללא סיבה. נשארת תצוגה על המסך, אבל הכל תקוע (גם המוזיקה נפסקת). לפעמים הוא נתקע מיד כשהוא מסיים לעלות. מה שמוביל אותי לחבש שאין זו בעית חומרה זה ש: א. המחשב עבד בסדר לפני הפירמוט. ב. המחשב לא קופא במשחקים. שיחקתי משחקים שלמים בג'נרלס. ניסיתי לפרמט שוב אך הבעיה לא נפתרה. שאלתי היא כזו: האם ידועה לכם איזה בעיה בדרייברים של ATi (הן 3.9 והן 4.1, שאת שניהם ניסיתי), או אולי בדיירקט X 9? המחשב מריץ windows XP home , service pack1, DX9,. בתודה מראש, עדי.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
האים אני יכול לימחוק את כל הקבצים שבתמונה?? http://planet.nana.co.il/asichen/0003.jpg
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
לעצלניי התקנות כמוני ...(well...NOBODY likes CHANGES ...) אני מחוייב לעבור ל WIN7 לצערי האם יש דרך מעבר קלה ככה שכל התוכנות וההתקנות והמראה והכל , יעבור כמו שהוא לאחר המעבר ל WINDOWS 7 או שאין סוג של UPDATE שכזה ? ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
היי אני משמתש ב windows xp sp2 בעברית יש לי מחשב נייד... אני לא מצליח לכבות את המסך של המחשב הנייד וגם לא בדרך: קליק ימני על שולחן עבודה-מאפיינים-שומר מסך-צריכת חשמל-.... מכיוון שכל האפשרויות אפורות...מצורפת תמונה.. מאיפה אני יכול להוריד ערכות כאלו חדשות או פשוט לתקן את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
בזמן שאני לוחץ ALT + CTRL+ DEL אני מקבל צליל דונג של שגיאה מה יש לווינדוס?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי כולם יש לי בעיה עם המעבר בין האנגלית לעברית ולהפך כאשר אני לוחץ ALT+SHIFT זה לא נותן לי לשנות לעברית או לאנגלית ואני תמיד צריך לבחור עם העכבר את סוג השפה שאני רוצה לכתוב הפעלתי מחשב מחדש וזה לא עוזר מישהו יודע איך פותרים???
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן לפני כמה ימים הורדתי את המשחק Juiced היום הפעלתי את המחשב ומיד בלי התחברות לאינטרנט הפעלתי את המשחק , שחקתי בו וניסיתי לשחק באינטרנט למרות שלא הייתי מחובר לאינטרנט המשחק כתב לי loading וחיכיתי כ5 אחרי שראיתי שהמחשב נתקע לחצתי ריסט הישר מהמארז אחרי זה ניסיתי להפעיל את המחשב והוא פשוט לא פעל במצבו הרגיל ניסיתי להפעיל במצב בטוח והוא פעל ואפילו הסרתי את המשחק אך ללא הצלחה והמחשב עדיין אינו פועל במצב רגיל רק במצב בטוח *יש לציין כי ביצעתי שחזור מערכת וזה לא פעל *יש לציין כי ניסיתי להפעיל את המחשב מהמצב שבו כתוב "המאפיינים האחרונים שעבדו" וגם זה לא פעל תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הצלחתי להשיג תמונה של הבעיה לפחות חלקה. קודם מופיע לי ההודעה הזו שבתמונה ומייד אחרי כן מגיע לי הודעה שמשום מה print screen לא תופס אותה : משהו בסגנון "כונן windows ...צריך להפעיל מחדש את Dcom service process " ויש טיימר של 60 שניות עד לריסטרט. help plz. אגב, אני לא בטוח שזה קשור לאינטרנט. איך אני מסדר? הם לוג מmini יכול לעזור? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-