עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום חברים אינ חושב שזהו נושא שחשוב לפתוח עליו דיון מכיוון שזהו נושא לא סגור... לכל מערכת יש את היתרונות ואת החסרונות שלה ... אני מקווה שכל אחד יציג פה את דעתו וביחד נגיע למסקנה סופית... לויסטה יש היתרון בתחום כרטיסי המסך החדש שהDX10 רץ בנתיים רק בה ועוד לא הוציא את הגירסא לXP *האם מישהו יודע מתי תצע הגרסא לXP עם בכלל? מקווה לדיון פתוח ליאור,

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  2. שלום קניתי לילדים מחשבים חדשים די חזקים: מעבד אינטל 8400 כרטיס מך 250GTS 4 גיגה זיכרון לוח אם מבוסס P45. אני חושב על להתקין להם Win 7. השאלה היא מה לעשות עם דרייברים. ל gigabyte אין עדיין דרייברים ל win 7 עבור לוח האם. האם ניתן להשתמש בדרייברים של Vista במקום? תודה.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by Green,

שלום רציתי לדעת איך משנים את הצבעים בXP איפה שיש את האפשרות לבחור כחול,ירוק זית או כסף אני רוצה לעשות כזה רק נגיד בשחור אז איך עושים את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  4. שלום, יש לי מחשב DELL D510 עם 512 מגהבייט זיכרון, שפועל כמחשב שני. רציתי לדעת האם אתם חושבים שהוא יהיה מסוגל להריץ win7 בצורה נורמלית, למרות הדרישה של MS ל1 ג'יגה זיכרון. תודה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by yanhak,

מישהו אולי יודע אם ניתן לשדרג את WINDOWS VISTA HOME BASIC ל- WINDOWS VISTA HOME PREMIUM? אם מישהו עשה זאת או יודע על אופציה כזו אשמח לקבל אינפורמציה בנושא. תודה רבה וחג שמח

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  6. האם הויסטה הזה הוא 64ביט או 32? - נערך ע"י אחראי הפורום -

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  7. Started by eliau21071981,

יש אפשרות לעשות משהו חוץ מפרמוט? מדובר ב XP PRO

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by Anonymous1,

שלום, בהתקנת WIndows, על דיסק קשיח SATA הקשתי F6 המערכת העתיקה את הדריבר. לפני תחילת העתקת הקבצים הופיע שגיאה שההתקנה לא מוצאת את קובץ ה Driver. דילגתי על קבצים אלה, וההתקנה המשיכה, אך לאחר אתחול המחשב בשלב המשך ההתקנה הופיע מסך כחול שמציע הרצת בדיקה לדיסק הקשיח. האם יש קשר לזה שדילגתי או שמא הדיסק הקשיח התקלקל (על דיסק קשיח IDE, ההתקנה בוצעה)? תודה, דב.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by tzolerguy,

היי אני עובד לפעמים דרך השתלטות מרחוק מה שמאלץ אותי לשים סיסמא על היוזר אחרת זה לא מצליח להתחבר מרחוק אבל אני לא רוצה שבהפעלה מחדש הוא יעלה וימתין לסיסמא כל פעם ... האם יש דרך לעקוף את זה לגרום לו לשמור את הסיסמא קבוע כי אני לא באמת רוצה אותה בעמדה הקבועה .....

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  10. Started by Leo101,

יש לי בעיה במנהל משימות.....(ctrl+alt+delete) שאני לוחץ עליו זה מה שאני מקבל..... בבקשה תעזרו לי...........

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by Asi_bb,

אהלן לפני כמה ימים הורדתי את המשחק Juiced היום הפעלתי את המחשב ומיד בלי התחברות לאינטרנט הפעלתי את המשחק , שחקתי בו וניסיתי לשחק באינטרנט למרות שלא הייתי מחובר לאינטרנט המשחק כתב לי loading וחיכיתי כ5 אחרי שראיתי שהמחשב נתקע לחצתי ריסט הישר מהמארז אחרי זה ניסיתי להפעיל את המחשב והוא פשוט לא פעל במצבו הרגיל ניסיתי להפעיל במצב בטוח והוא פעל ואפילו הסרתי את המשחק אך ללא הצלחה והמחשב עדיין אינו פועל במצב רגיל רק במצב בטוח *יש לציין כי ביצעתי שחזור מערכת וזה לא פעל *יש לציין כי ניסיתי להפעיל את המחשב מהמצב שבו כתוב "המאפיינים האחרונים שעבדו" וגם זה לא פעל תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by shay33,

לילה טוב לפעמים קופצים לי הפינגים במשחקי רשת אני משחק RAKION והפינגים קופצים ל3000 4000 לאיזה דקה וחוזרים ל50 -70 אני לא עובד אם אימיול או שום תוכנה אחרת אך ורק המשחק.. דיברתי עם בזק עשינו בדיקות פינג והכל סבבה.. ניסיתי לעדכן כרטיס קול,מסך,DIRECTX אני עם מודם ALE 150 עדין לא מצאתי חשבתי להחליף את המודם למודם רשת כי זה האפשרות היחידה.. תודה :xyxthumbs: עריכה: בטעות שמתי בפורום וינדוס תעבירו בבקשה לרשתות סליחה ותודה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by PC BOX,

אם בחלונות XP היה לי מסך בחירה ואפשרות לחפש תמונה, וידאו, או מסמך בחלונות 7 זה נעלם מהחיפוש המובנה מישהו מכיר דרך להפעיל אופציות דומות בחיפוש המובנה של חלונות 7 ? או תוכנת חיפוש זהה לזאת שהיה בXP עבור חלונות 7 ?

14. תקשיבו יש תמיד את הגלריות של התמונות שהם בפורמט פלאש ולא ניתן לעשות להם שמירה בשם ולהעביר אותם למחשב כי הם בקובץ פלאש... מישהו מכיר דרך שניתן להוציא את התמונות ולהעביר אותם למחשב באיזשהי דרך... תודה מראשש!!! ואני לא ידעתי אם הנושא הזה מתאים לפורום הזה כי לא מצאתי מקום יותר טוב לשים אותו... אם הוא לא מתאים תעבירו...

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by 8-Ball,

אני לא מצליח לראות את ה Thunbnails של סרטים בפורמטים של AVI וMPG, אך סרטים ש WMV ו MPEG אני כן רואה. מותקן אצלי K-LITE CODEC PACK, ואני אפילו מקודד AVI מDV. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך פותרים אותה?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by hananel111111,

שאלה: windows 7 שלום לכולם האם אפשרי להתקין את מערכת ההפעלה wundows 7 בלי לפרמט את המחשב?, ובלי לעשות מחיצות??? זה חשוב לי מאוד לפני שאני יתקין את זה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  17. 1. האם זה אפשרי? אם כן האם זה מומלץ או לא? 2. כמה מקום צריך מינימום בכונן?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  18. Started by dbx22,

שלום יש לי משחק על כונן וירטואלי ואני מנסה להתקין אותו גם דרך הAUTORUN וגם ידנית ומופיעה לי הודעת שגיאה כזאת ואני לא יודע מה לעשות תעזרו לי תודה.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by igalch,

התקנתי VISTA ULTIMATE לפני שבוע והרגשתי כאילו חזרתי למחשב הישן שלי (פנטיום 3) עם הXP , הכל עובד בכבדות ועדישות כזאת. צרפתי תמונה של הזיכרון הפיזי, כי אני לא יודע אם זה צריך להיות ככה או שזה חריג. השאלה שלי אם זה צריך להיות ככה או שאפשר לעשות משהו בנידון. תודה מרוש לכל המגיבים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  20. לאחרונה כשאני מפעיל את המחשב, התוכנות והאפליקציות שמופעלות אצלי ב STARTUP, לא מופיעות בTASKBAR חוץ מ2 בודדות: NETLIMITER ו ZONE ALARM, אבל התוכנות כן מופעלות הן רק לא מופיעות למטה. אם אני עושה LOG OFF ואז LOG IN ליוזר שלי (שהוא היחיד במחשב שלי - XP) אז הם כן מופיעות בTASKBAR.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by amit_amit,

שלום לכל המנהלים אני מציע לעשות אשכול סטיקי של "האם המחשב שלי יריץ WINDOWS VISTA" כי כבר כל הפורום מתבזבז על מיליוני אשכולות כאלה... כמו כן אפשר לציין שיש את הWINDOWS UPGRADE ADVISOR שיכול להגיד האם המחשב יריץ את ויסטה ובאיזה גירסאות...

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  22. אין בהם בעיות או ביטים פגומים או בעיות דיגיטליות או לא יודע לנסח את זה?

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by דני זוקו,

שמעתי מה שהוא רע אל זה.

24. פירמטטי את המחשב והתקנתי מחדש את הXP היה לי BLASTER נראה לי שהצלחתי להפטר ממנו. אכשיו יש ךי בעייה הנ"ל . בבקש תעזרו לי...

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by tigerex,

?

• 8 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים