עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ameer_a7,

שלום, היום קיבלתי מחשב נייד מסוג HP DV6186 , מותקן בו מערכת הפעלה XP HOME ויש עוד מחצית של שחזור מערכת. המערכת בסוג NTFS מה שאני רוצה לעשות , לבטל כל המחיצות , לחלק מחדש ל 3 מחיצות שוות. לפרמט , ולהתקין את מערכת ההפעלה בפורמט FAT32 יש לציין שכבר ניסיתי להכניס דיסק התקנה , אך אומר שהדיסק קשיח אינו מוכן או לא מוזהה או לא הבנתי בדיוק , מצד שני הוא נכנס למערכת הקיימת כרגיל. יש מתנדבים לעזור?

• 8 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by DiSc@MaN,

מדובר על מחשב עם התקנה מאוד ישנה של 2000 ועברו עליו הרבה יוזרים וכעט נשאר עליו רק יוזר אחד שהוא אדמינסטרטור (והיוזר אדמינסטרטור). הבעיה היא שהרבה מאוד קבצים פשוט בלתי ניתנים לקריאה. ואין לי אפשרות לשנות את ההגדרות אבטחה שלהם. יש איזו שהיא דרך לשחרר אותם מכל בעלים קודמים ופשוט לאפס להם את ההרשאות? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by id3232,

שלום בימים האחרונים,אין לי מושג למה המחשב שלי קורס כל הזמן עם מסך כחול. שהווינדוס שוב עולה מופיע לי חלום כזה: שאני לוחץ שיבדוק לפתרון זה לא עושה כלום... הנה גם העלתי את קובץ המיני דאמפ שמי שיכול בבקשההה יעזור לי. אני על VISTA דרך אגב. קובץ המיני דאמפ: http://rapidshare.com/files/92526639/Mini021708-01.dmp.html תודה

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  4. כל פעם שאני מפעיל את המחשב במסך של הכניסה איפה שכתוב ברוך הבא אני לא יכול להיכנס למשתמש כל פעם שאני לוחץ עליו הוא נכנס לרגע ויישר מתנתק ועושה שומר את ההגדרות שלך .. הצלחתי להיכנס למצב בטוח יצרתי עוד משתמשים כלום לא עוזר... מישהו יודע מה הבעיה בבקשה זה דחוףף!!?? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  5. איזו מערכת הפעלה להתקין על המחשב החדש? אז כבר הזמתי מחשב חדש עם אינטל שתי ליבות E8400 ו 4GB זיכרון DDR2-800 וכרטיס מסךRADEON 4850 אז תהיתי איזו מערכת הפעלה תוציא את המקסימום מן המחשב החדש וגם שהתוכנות שאני בדרך כלל משתמש בהן ירוצו כמובן- 32 או 64, XP או ?VISTA והאם ה XP PRO 32 שכבר יש לי לא תבזבז את המשאבים של המחשב החדש?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  6. Started by kaktus,

שלום. מאז שהתקנתי את WIN 7 32 BITהאופיס שלי לא מתפקד כראוי. מדובר על אופיס 2007 הגרסה העברית. כשאני מקליד "שלום כתה א" אז על המסך מופיע "א כתה שלום". גם הCTRL +z/x/v/c/y וכו לא עובדים. יסיתי להתקין אופיס 2003 שהייתי משתמש בו לפני הווידוס החדש וגורנישט, אותה בעייה. ניסיתי את ההצעה לשינוי ב control panel>> region and language>>Admenistrativ לHebrow וישראל איפה שניתן. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  7. שלום חבר'ה יש לי בעיה עם המחשב. אני מפעיל תמחשב הכל פועל טוב ויפה ואז אם אני עושה ריסט או מכבה תמחשב, אני מפעיל תמחשב (או ריסט לא צריך אפילו להדליק) המחשב מגיע לדף טעינה של הוינדוס עם הריבועים הירוקים שרצים על המסך ואז המחשב עושה לעצמו ריסט (לפעמיים מיראה מסך כחול). כדי שאני יוכל להיכנס לוינדוס כרגיל אני צריך להוציא תבטריה מהלוח אם שהמחשב כבוי מחשמל ואז הכל עולה כרגיל. עכשיו יש לי אזהרה כזאת כהמחשב עולה אחרי שאני מוציא תבטריה: http://imgsrv.pic4u.co.il/35adc6e2ff9abd1f7b41509c2da930c0030000.aspx אולי מישו יודע מה הבעיה.? ועוד שאלה, יש איזו תכונה שבודקת את כל הקבצים של הוינדוס טובים? בודקת תוינדוס הכל טוב ויפה בו? תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  8. שלום, אז ככה אני משתמש בשתי ווינדוסים אחד home sp2 והשני pro-sp2. אני מנסה לפתוח נניח בווינדוס הpro קבצים שהם בהארד דיסק אחר וזה לא נותן לי לפתוח אבל שאני נכנס עם הווינדוס home sp2 זה כן נותן לי לפתוח למה זה? תודה גיל

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  9. Started by LazyBoy,

הידיעה: http://news.com.com/Microsoft+confirms+next+XP+service+pack/2100-1016_3-5886274.html?tag=nefd.top וגירסת בטא לאמיצים ביננו: http://www.thehotfix.net/

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  10. Started by 111111,

שלום לפני כמה ימים ניסיתי להתקין וינודוס במחשב שיועד לפירמוט בקיצור הכנסתי תתיסק עשיתי ממנו בוט הכל עבד חלק במהלך הפירמוט והעתקת הקבצים אל הדיסק הקשיח לאחר מכן המחשב עושה ריסט לעצמו וניכנס לתפריט של וינדוס (התפריט שבצד שמאל רשום לך כמה זמן נשאר) במצב הזה ההתקנה פועלת כבר מהדיסק הקשיח לאחר כמה דקות הוא נתקע ורושם לי הודעת שגיאה בקשר לקובץ אני לא יודע מה לעשות הדיסק חוקי ובמצב מצויין כנ"ל לגבי המצב הבראותי של המחשב בנוסף ניסיתי עוד שני דיסקים שונים וגם להם הבעיה חזרה בנוסף ניסיתי שני כוננים שונים דבר שלא פתר את הבעיה האם אתם יודעים מה הבעיה והאם אני יכול לסדר את זה לבד?

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  11. היי יש לי נסיון פה ושם בהתקנת ווינדוס אבל נתקלתי בבעיה שלא נתקלתי אף פעם.. מחשב חדש לגמרי, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס ועם הבוט הראשון הוא מעלה לי את ההתקנה שמה אני בוחר את הכונן שאני רוצה ואז הוא מעתיק קבצים. לאחר העתקת הקבצים הוא מבצע אתחול שלאחריו המחשב פשוט נכנס ללופ אינסופי של אתחולים מעצמו. זה פשוט לא ממשיך את ההתקנה לאחר האתחול הראשון. אם לאחר האתחול הראשון אני אומר לו להתחיל מהכונן דיסקים אז הוא פשוט מתחיל את ההתקנה מחדש כאילו לבחור כונן וכאלה שכבר עשיתי.. מה יכולה להיות הבעיה??

12. Started by Dmoney,

יש לי 2 כוננים קשיחים על המחשב. האחד - FAT32 עליו מותקנת מערכת ההפעלה (WinXP) והשני - NTFS, זהו סתם כונן שחיברתי למחשב...למטרות אכסון בלבד. בקיצור, אני רוצה לפרמט את ההרד דיסק השני (ה-NTFS), ניסיתי דרך הדוס אך הוא לא מזוהה שם בכלל, אז ניסיתי לפרמט אותו דרך הווינדווס אבל גם אז אני לא יכול בטענה שהמחשב משתמש בהרד דיסק ולכן לא ניתן לפרמט אותו... מה אני עושה? 10x

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by langa,

שלום לכולם אני משתמש במחשב שלי ב- winxp sp2 והגדרתי שני משתמשים: 1: מנהל ו- 2: poweruser. שאני נכנס כ- user אין לי אפשרות מחיקה קובץ בשום חלק במחשב כונן c ו- D. יש לציין שלכתוב וליצור קבצים חדשים אין לי בעיה, וזה למרות שלא הגדרתי שום איזור שלא נגישים לuser רגיל. כמובן שאני נכנס כמנהל אני יכול למחוק קבצים. איך אני מבטל את האיסור מחיקה.

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  14. Started by DAVIDD,

?? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  15. Started by avners33,

שלום, יש לי פלש דיסק 1G של חברת קינגסטון שעובד מצוין על XP. חיברתי אותו למחשב עם windows 98. המחשב זיהה חומרה חדשה ובטעות גורלית אישרתי שיתקין driver ל משהו ATPI. ומאז: כשאני מכניס את הדיסק - מסך כחול. איך שהוא הצלחתי להסיר את ההתקן, אך המחשב מתעקש שאספק לו התקן ATPI. מה עושים? אשמח לקבל עצות מכל אחד תודה.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  16. כל הסיסמאות של חשבונות המייל נמחקו מ- MSO2007 אחרי ביטול סיסמת המנהל בויסטה, כאשר אני מנסה להכניס שוב את הסיסמאות MSO2007 לא שומר אותן, גם לא ב- SAFEMODE. האם מישהו נתקל בזה ומצא דרך לסדר את זה בלי לעשות פרופיל חדש או חשבונות חדשים? תודה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  17. Started by yonik,

אני מנסה להתקין xp sp2 על פנטיום 3 500 מ"ה שהיה עליו כבר אקס פי,הוא עושה את השלב הראשוני של פירמוט הדיסק והעתקת קבצים חיונים ואז בא הריסטרט,ומה הוא עושה אחרי הריסטרט??? שוב מעלה תמסך הכחול של ההתקנה במקום להתחיל עם מסך הבוט למה הוא עושה את זה? כאילו הוא עושה בוט מסי די כל הזמן גם בלי press any key to boot from cd יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  18. חבר התקין במחשב נייד את הXP ויש לו הודעות שגיאה והוא מצליח להתקין רק VISTA הגיוני ?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  19. Started by 8-Ball,

אני לא מצליח לראות את ה Thunbnails של סרטים בפורמטים של AVI וMPG, אך סרטים ש WMV ו MPEG אני כן רואה. מותקן אצלי K-LITE CODEC PACK, ואני אפילו מקודד AVI מDV. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך פותרים אותה?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  20. זה התחיל אתמול, אין לי מושג למה. כל פעם שאני לוחץ על איזה שהוא לינק והוא פותח חלון חדש, החלון שאמור להפתח פשוט "מנסה להטען" ולא עולה.. גם כשאני עושה לחצן ימני של העכבר על איזה שהוא לינק ואז פתח בחלון חדש זה קורה... מה עושים?.. למה זה קורה? תודה.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  21. Started by sxsxservo,

בעת התקנת עדכון sp2 מופיע לי הערה sp2 cannot install the product key used to install microsoft windows may not be valid בבקשה איך (פירוט מלא ) ניתן לפתור בעיה זו

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  22. Started by Odedb52,

Hi... im now on vista (safe mode) i just installed vista (upgraded from XP) ultimate... when the upgrade was completed, all went just ok and i was logged on. now after installing some software i wanted to restart. restarted, and when the password screen came, the system crashed and restarted again.. same thing happend, logon screen and restart. the only thing i can do is log on safe mode like now.. anyone knows what can this problem be? please help im out of ideas and its really urgent (some works to do) i've added a picture which (i hope) describes the problem (no solutions were found) thanks, ? :-\

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  23. ב win xp יש בתפריט התחל "המסמכים האחרונים שלי" שמראה את המסמכים האחרונים שפתחתי, כיצד אני מבטל את זה?כלומר שלא ישמור אותם ולא יראה מסמכים אחרונים? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  24. Started by alia,

שלום-יש לי בעיה ואבקש עזרתכם שידרגתי מ98 ל-xp pro sp2 hebrew מחשב פ-3 1000 ,המחשב היה מכבה עצמו עם וינ' 98 לאחר השידרוג (הוספתי גם זכרון,אם זה רלוונטי)כשאני לוחץ על התחל>כיבוי לאחר כמה שניות המסך נכבה והמחשב לא אני אפילו לא יודע מה רשום כי כבר אין מסך-הדבר האחרון שרואים לפני כיבוי המסך זה: "שומר הגדרות" ואז אני מכבה ידנית עשיתי חיפוש בפורום,אך אין לי אופציה apm ,זה מה שיש:"אפשרויות צריכת חשמל",ערכות צריכת חשמל,מתקדם,מצב שינה. רציתי גם לנסות הגדרות בביוס,אך פג תוקף הצילום שהעלתם לאתר תודה וסליחה על התאור הארוך

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  25. אני מעוניין להתקין אצל דוד שלי את חבילת העדכון לווינדוס לפני ההתחברות לאינטרנט האם יש פה למישהו לינק לחבילת העדכון על קובץ אם יש דבר כזה בכלל????

• 6 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.