Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני נכנס לאקספלורר הוא נכנס לי לאתר סקס או משחקים עשיתי סריקת וירוסים סריקת ספיי עם ad aware, giant antispy והם לא מוצאים כלום מה עוד אפשר לעשות? תודה
-
- 11 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב שלי יש כונן DVD וכשאני רוצה לראות סרט אני לא מצליח. הורדתי את העדכון האחרון (10) בכדי שאולי זה יפעל אבל עדיין אותה הבעיה. אני משתמש ברמת צבע גבוהה 32 סיביות, וגם במחשב של אחי אותה רמת צבע אבל אצלו זה עובד. ההודעה שמקפיץ לי: אין לי מושג מה לעשות. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה המציקה הזו. תודה רבה. מצטער אם לא שמתי את זה בפורום המתאים, אם לא אנא העבירו את הנושא לפורום המתאים.
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי שני כוננים במחשב. אחד של הווידנוס ואחר הרגיל. שניהם NTFS. יש לי בעייה שכמעט כל המחשב דחוס למרות שלא אמרתי לו לדחוס. ואני מניח שבגלל זה יש לי בעייה קטנה של זיכרון (כי הדחיסה משתמשת בזיכרון) איך אפשר לתקן את זה?? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום שלום.. אני בונה ממחשב ישן יחסית JUKEBOX בעיקר לMP3 עכשיו אני מחפש מערכת הפעלה עדיף מבוסס ווינדוס בגלל בעיות תאימות עם לינוקס..או תוסף למערכת הפעלה שברגע שאני אדליק את המחשב הוא אוטומטית יכנס לנגן ויתחיל לנגן דבר שיגרום למחשב לרוץ הרבה יותר מהר כיוון שאני לא רוצה לעלות מערכת הפעלה שלמה.. מעבר לזה אני גם אתקין XP שאני אוכל להכנס אליה דרך BOOT שונה.. זהו אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנידון... וימצא לי מערכת הפעלה או טריק אחר לJUKEBOX
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את ה-windows 64 ויש לי שתי בעיות: 1.אני לא מצליח להגדיר את ה-GAME PORT ,מופיע לי שורה ,תחת sound video and game controlers "unsoported standart game port" 2.יש לי גם שורה של "unknown device" תחת other deviceds שאני לא יודע מה זה ולא יודע איך מתפטרים מזה . תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש מעבד E8400 2ג'יגה זיכרון הרדיסק 320 ג'יגה כרטיס מסך 8600 עכשיו השאלה היא איזו מערכת הפעלה להתקין? מה אתם ממליצים? תודה לעונים קובי
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, יש לי (149GB(160 GB במחשב. הדיסק מתחלק ל-3 חלקים. אחד מהחלקים הוא דיסק F בו מותקן ה-WINDOWS VISTA הכולל 32GB. החלטתי לא להתקין על הדיסק הזה שום דבר למעט תוכנות קטנות כמו ACROBAT READER ודרייברים לכרטיס מסך וכ'ו. ה-WINDOWS עובד דרך אגב מעולה, מהר וללא בעיות. נשאר לי 3.5GB פנוי מתוך 32GB כאשר תיקיית ה-WINDOWS תופסת 17.2GB, תיקיית ה-USER תופסת 5.5 GB, תיקיית ה-PROGRAM FILES תופסת 2.2 GB. הכל ביחד 25GB, איפה כל השאר? בעיות נוספות: 1)לפעמים כשאני נכנס לאינטרנט הדיסק מתחיל להתכווץ(לאבד מקום פנוי) עד נקודה מסויימת, אני לא יודע למה. 2)כאשר אני מנסה לפתוח למשל 90 קבצי RAR ולהוציא מהם את הקובץ ISO אז פשוט דיסק F מתחיל לאבד מקום כאילו אני מעביר את הקובץ לדיסק F בזמן שניסיתי ל…
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
מה זה microsoft silver light ? מה שבטוח הוא לוקח לי 6 אחוז מהזכרון במחשב
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
בויסטה המעצבנת הרי כל פעולה דורשת אישור. סבבה השלמתי ואישרתי כל פיפס שעשיתי. כעת אני נתקל בבעיה חמורה -כל פעולה שאני רוצה לבצע כגון קובץ שאני רוצה להעביר או לשנות את שמו דורשת אישור (כנאמר מיקודם) אני מאשר ומקבל תגובה כי אני לא יכול לבצע את הפעולה כי אין לי אישור. איך אני מעיף את האישורים הללו ? איך אני מגדיר את הUSER שלי כמנהל וגורם לויסטה להפסיק להציק לי ובכלל לבצע פעולה כל שהיא במחשב? או לחילופין איך אני משיב את המצב לקדמותו - אני מוכן לאשר הכל אבל שהמחשב יאות לקבל את האישור. מחכה לתשובה מהירה כי כרגע ידי כבולות תודה
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
התקנתי חלונות 2000 . יש לי כרטיס רשת ומודם אך אין לי להם דריברים ואיני יודע מה שם החברה ושם הכרטים החלונות מזהה את הכרטיסים אך לא מוצא להם דרייברים ניסיתי שיתקין את הדריברים מדיסקים של חלונות שונים אך גם שם לא מצא כרגע אין לי אינטרנט במחשב ולכן הוא גם לא יכול לעשות חיפוס באינטרנט איכן אוכל למצוא תוכנה שתזהה לי את שם הכרטיס או איך אני או איפה מוצא את הדריביר להתקנה ודה מראש ski farm
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום הסמלון של השפה בשורת המשימות נעלם. אין אפשרות לשחזרו :'( ניסיתי דרך קליק ימני - toolbars - הוא לא שם ניסיתי לוח בקרה -אפשרויות שפה - אך הlanguage bar מופיע באפור ואי אפשר לפתוח את אפשרויותיו. מה עושים< :-[
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן, כנראה יש לי איזה פירצה או וירוס שה-kyebord (מקלדת) שלי רושמת לבד כל מינה שטויות ולוחצת על כפתורים אני חייב עזרה דחוף מה לעשות.. עשיתי סקירה באנטיוירוס NOD32 ו-trojan remover וזה לא מצא כלום. חייב עזרה דחוף! , אני לא יכול לעשות כלום במחשב. המקלדת לא מחוברת ולא קשורה בכלל..חייב עזרה !
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
בזמן שאני מפעיל משחק כלשהוא, המשחק מתמזער, כאילו יוצא ממסך מלא. רק כשאני מחליף את הסקין מ- AERO ל- BASIC אז אפשר לשחק במשחק, על מסך מלא. יש לי Vista Ultimate 64Bit עם כל העדקונים.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער אם זה לא הפורום המתאים..היה לי קשה להחליט איפה לפתוח טרד. בכל מקרה..יש לי תיקית PIC'S ב-"מסמכים שלי"..ואני עושה כל פעם את הפעולה שאתם רואים בתמונה... ואחרי שעה או משהו כזה...זה חוזר שוב לסדר אחר... לפעמים זה מחליט להקשיב לי ולהישאר כמו שאני רוצה..ואז פשוט בRESTART הבא זה קורה שוב.. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב, וכל אופן סידור התיקיות של וינדוס התחרבש... איך אני מגדיר שכל תתי התיקיות יסודרו באופן אוטומטי בצורת "רשימה" ולא כ"פרטים"? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים לחצתי על איזה קיצור בטעות והפכתי את תצוגת הסמך... מישהו יודע איך משנים אותו חזרה? אגב אני על וינדוס 7 הבטא האחרונה.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להוסיף באופן ידני תוכנה מסויימת, כך שתעלה יחד עם הווינדוס. הדבר לא קיים בתפריט של התוכנה עצמה. איך אפשר לעשות את זה? תודה מראש 8)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן התקנתי ביום שישי ווינדוס ויש לי עכשיו בעיה עם העברית: בכל מיני קבצי טקסט, הטקסט בעברית הפך לג'יבריש קבצי EXE שנמצאים בתיקיות שיש להן שם בעברית לא יכולים לפעול בהתקנה של כמה תוכנות בעברית העברית מופיעה כג'בריש ועוד... מה לעשות? תודה
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
נדפק לי הסאונד במחשב,הוא נשמע כאילו שאף גז הליום זה קרה אחריי שהעברתי במשחק שבמקום התוכנה תיהיה אחריית לקול,הארדוור יהיה. מישהו יודע איך מסדרים את זה? התקנתי מחדש דרייבירים וזה לא עזר.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה הצלחתי להתקין אתמול ווינדוס 8 על המחשב. לאחר התקנת הווינדוס, התקנתי מספר תוכנות הכרחיות ושימושיות עבורי. עכשיו אני מעוניין ליצור backup image, כמו שעשיתי ב win 7. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שכבר לא קיימת האפשרות שהייתה קיימת בווינדוס 7, אלא יש תוכנה חדשה שנקראת File History. ממה שהבנתי התוכנה מגבה תיקיות שונות כל פרק זמן מסוים וכו'. אני מעוניין ליצור תמונת מצב של המחשב כפי שהוא כרגע , ולא לגבות על שעה-שעתיים את הקבצים השונים. יש אפשרות לעשות זאת? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
היי כאשר אני משתמש ב FILE -> OPEN באינטרנט אקספלורר, ומתחיל להדפיס כתובת, הוא משלים לי כבר עם כמה אפשרויות. השאלה שלי היא איך ניתן למחוק חלק מן הכתובות הללו (ובכך להסיר כתובות לא רצויות שבעבר נכנסתי אליהם)? דרך אגב הכוונה היא לא לרשימת כתובות שנמצאות בהיסטוריה, ולא ברשימה שמופיעה ככל ה URL'ים האחרונים שנכנסתי אליהם אלא רק לאפשרות של ההשלמה האוטומטית. תודה 8)
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני משחקים ומגדיר את הכפתור shift שיהיה פעולה כלשהי בכל מקרה זה תמיד יוצא לי מהמשחק באמצע שאני לוחץ על הכפתור 8 שניות רצוף או כמה פעמים רצוף, איך אני מפסיק את זה לתמיד שזה לא יהיה פעיל?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שיש לי עכשיו קרתה לי בעבר ועזרו לי לפתור אותה עם סימון של משהו ברג'יסטרי, אבל אני לא מוצא את התארד שפתחתי שם. הבעיה שלי היא, שאני לוחץ לחצן ימני ומאפיינים של שולחן עבודה, אז יש לי רק 2 לשוניות, איך אני מחזיר את כולן ? זה היה משו ב regedit לפי מה שאני זוכר .. תודה
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כל מה שצריך זה DISKONKEY מספיק גדול כדי להכיל את ההתקנה (4GB יספיק) את ההתקנה שניתן להוריד כאן או משלל המקומות שאתם מורידים אותם ולפעול לפי המדריך הדי ישן הבא (אני רק מקווה שמישהו עוד לא הביא אותו לפני): Run CMD.EXE and type the following: 1. diskpart 2. list disk 3. select disk (DISK NUMBER FROM THE LIST) 4. clean 5. create partition primary 6. select partition 1 7. active 8. format fs=fat32 9. assign 10. exit Once that is complete mount the ISO and run the following command. xcopy X:\*.* /s/e/f y:\ ( כאשר X הוא האות של הכונן שעליו טענתם את הISO) הערה: לגבי ה diskpart אני בטוח שהוא קיים ב VISTA אבל אני לא זוכר שהיה דבר כזה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. מתוך 4 כוננים קשיחים, 2 מקבלים אייקון של כונני תקליטורים. (כל כונן הוא מחיצה בפני עצמו מלבד כונן אחד שאינו קשור) אני לא זוכר מתי זה התחיל אבל זה לא היה כך, פשוט התעלמתי מזה כי זה לא משנה שום דבר אבל כרגע בא לי לסדר את זה. כשזה התחיל היו לי 3 כוננים ורק לאחד מהם היה אייקון שכזה (לא היה כך בהתחלה, שכחתי מה גרם לזה, יתכן שזה משום שניתקתי וחיברתי מחדש כמה כוננים), הכונן הוא HD103UJ של סמסונג. הוספתי עוד HD103UJ למערכת והוא מההתחלה קיבל אייקון של כונן תקליטורים. בקיצור, זה מציק.. ניסיתי את ה-Repair Icons בכלים של ווינדוס (PowerToys?) תודה מראש. עריכה- עכשיו שמתי לב שישנה מחיצה נוספת שמקבלת אייקון שכזה. הכונן הראשי של מערכת ההפעלה מחולק ל-2, במחיצה אחת נמצאת מערכת ההפעלה ו…
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-