עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by bogdant,

שלום רציתי לשאול אני צריך לעשות פורמט כי אני לא מצליח להפעיל לתחלונות זה עושה לי רסטרת בתעינה שלו אז ככה יש לי שמירות של OBLIVION בMY DOC אם אפשר איך שהוא ב REPAIR של הדיסק של הWINDOWS (BOOT לעביר את התיקיה של השמירות לכונן אחר כמו E או D ?? תודה תודה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  2. שלום תמליצו לי על תוכנות שיגרמו למערכת ווינדוס XP לפעול יותר מהר.. Home Edition.. תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by Oranili,

שלום, אני רוצה להפעיל DIREXT 10 בוויסטה ! שיהיה ליבמשחקים... תודה רבה

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by nore0,

http://img401.imageshack.us/img401/2405/winlogonne4.jpg

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by 2good4u,

קרה לי משהו מוזר כאשר אני לוחץ על פקודת ההפעלה עולה לי המסך השחור הידוע ואז נעלם לדוגמא אני רושם : CMD עולה המסך השחור ואז הוא מתכבה ככה בכל הפקודות מה עושים אני נואש ?.?..????. מישהו יודע ??. כיווןןןןן

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by The Dom,

two weeks ago i wrote a messege here about having no hebrew ...and again i have no hebrew ...now i know what is the reason for that: when my comp got stuck and i manually restarted (pressed the button) and when my comp came up i had a messege http://img222.imageshack.us/img222/9987/messegeerrornc7.jpg how do i solve this problem?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by Kitzony,

למשיהו יש driver של dfi lp sli dr ל windows 64 באתר יש אבל חיבים floppy כדי להתקין ואין לי יש איזה שיתה אחרת ?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by Guy950,

יש לי ויסטה פרימיום 64 סיבית שנרכש לפני 3 חודשים עם מחשב חדש, גרסת OEM. אני מעוניין להשתדרג לWIN 7 כשהוא ייצא, אבל הבעיה שעל הויסטה שלי שילמתי 600 ש"ח ואני לא רוצה עכשיו ללכת לחנות ולקנות ב1000 ש"ח את הWIN 7, יש אפשרות שאני אוכל לשדרג את הווינדוס דרך הויסטה? בדרך חוקית כמובן. בווינדוס ויסטה פרימיום יש אפשרות לשדרג לשאר גרסאות הויסטה בסכום מסויים, יהיה אפשר לעשות את זה גם עם הוינדוס 7? מה שכן, אם אני מתקין את הWIN 7 אני חייב למחוק את הויסטה לחלוטין וכל מה שיש בדיסק הקשיח או להתקין את זה וזה פשוט יחליף את הקבצים הנוכחים וככה הכול יהיה מושלם ובסדר? לגבי הויסטה השאלה שלי היא מה החבילה SP2 כוללת?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  9. Started by EyEOnE,

אהלן, מיציתי את עצמי עם ה-7, לא מצליח להתחבר למע' הפעלה הזאת. לקחתי מחבר דיסק שעובד ונוסה כבר בעבר. משום מה בעת נסיונות ההתקנה קופץ לי חלון כחול ולא נותן לי להתקין את הוינדוס. איך אני פותר את הבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  10. אחד של ADMINISTRATOR ןאחד שלי שהוא גם ADMINISTRATOR כיצד אני גורם למחשב לעלות ישר לחשבון שלי? וכן עשיתי את זה כנס בבקשה ל Start - Run ורשום control userpasswords2 והורדתי את הסימן של הסיסמה תודה

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by lioron7,

עד עכשיו עידכנתי window רגיל ועכשיו הוא התחיל לבדוק אם הwindow חוקי השאלה שלי היא אם יש דרך כלשהי לעדכן כי המחשב לא מתקין תודה

12. Started by eladnahum,

איך שאני פותח את המחשב, נפתח לי התיקייה של "המסמכים שלי". ניסיתי כל דבר אפשרי, גם בהפעלה מהירה (msconfig), לא מופיע שום דבר שנותן פקודה לפתוח את התיקייה עם פתיחת המחשב. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  13. יש לי XP P+SP1 פשוט אני רוצה להוריד את המשחקי האינטרנט שבאים עם הווינדווס... כשאני מכמס להוספה והסרה, אז תוכנת ההתקנה של הווינדוס אומרת לי שהיא פותחת אשף לקביעת תצורה של רכיבים ואז יש פס כחול שמתמלא ואז "הושלם בהצלחה" אך לבסוף אני נשאר במסך הראשי של הוספה והסרה ולא נכנס להסרת רכיבי ווינוודס. יכול להיות שבעקבות שינויים ברג'יסטרי זה קרה לי (לא ניסיתי להכנס לשם לפני כן) מה בעייתי?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by borg,

האם קיים tweak או תוכנה שמאפשרת להציג את התאריך (שנה/חודש/יום ויום בשבוע) מתחת לשעון ב-System Tray (כמו ב-Windows XP) במערכת ההפעלה Windows 2000 Professional?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by Overkiller,

שבת שלום לכולם; אז ככה, התקנתי חבילה שמשנה את המראה של הווינדוס XP לווינדוס וויסטה, משהו קטן..... בכל מקרה, לאחר שהסרתי אותה, האייקון של כונן C נעלם ומופיע האייקון עם הדף הלבן ובו חלון פתוח, נו האייקון הזה כשחסר אייקון (מן הסתם), איך אני מחזיר את התמונה של כונן C???; תודה לעונים. -רון.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  16. Started by אמיר יצחקי,

שלום,כל פעם שאני מפעיל ת'מחשב אז יש את החלון WELCOME וצריך ללחוץ על השם משתמש ורק אז נפתח לי הוינדוס,אז איך אני יכול שוינדוס ישר ייפתח בלי שום אישור כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by amit501,

פתאום עשיתי ריסט יום אחד וראיתי שאי אפשר להזיז את העכבר,אי אפשר לשנות רזולוציה(מהכי נמוכה) ויש רק 16 ביט איכות צבע וגם אי אפשר להכנס למוד בטוח. שאלתי היא איפה בדיוק ב-AIDA32 או במחשב בכלל ניתן לראות את שם הדרייבר שלי . יש לי מערכת הפעלה WIN 98 ,פנטיום 3 ומסך FLATRON של LG. תודה.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  18. אממ טוב אז זה הולך ככה אבא שלי התקשר אמר לי ששום דבר לא פועל לי במחשב.. באתי לבדוק וגיליתי שאכן כל התוכניות לא פועלות לי אני ניסיתי לעשות דבר כזה: ללכת ללוח בקרה ולעשות שם באפשרויות תקיה קובץ חדש לרשום בסיומת EXE ואז לבחור ישום ולעשות אישור, עשיתי את זה אבל משום מה הוא לא נותן לי את האפשרות של החל או אישור. אני עשיתי סריקת וירוסים ולא נראה לי שזה ממש קשור מצא כמה דברים מחקתי והבעיה נשארה. אני דיי בבעיה.. הוא מציג לי את כל התוכנות ללא האייקונים שלהם כדף ריק עם סמל של מלא ישומים כמו שמוחקים תוכנה ורק הקיצור דרך נשאר..ככה גם בהתחל תוכניות.. כשאני מנסה להפעיל הוא שואל אותי באיזה תוכנית אני רוצה להפעיל את התוכנה.. לפני הוינדוס פתח שגיאה והיה רשום שלוינדוס אין אפשרות לפתוח קובץ…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  19. לפני שאני מתחיל לפרמט את המחשב שלי....אני לא מוצא את הספרות וכל מה שקיבלתי כשקניתי אתXP פרו יש דרך לשחזר את הקוד ? היכן רואים אותו? תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  20. Started by Lanzar,

שלום לכולם מותקן אצלי VISTA ULTIMATE, התחילה בעיה לפני יומיים שההארדיסק פשוט לא נח לרגע, כמובן שהביצועים של המחשב עלובים בהתאם, הרצתי SPYBOT והוא מצא ותיקן שגיאות, הרצתי שוב ולא נמצאו עוד שגיאות, נכנסתי ל MSCONFIG וביטלתי כל מה שעולה ב STARTUP, והבעיה ממשיכה... ה CPU נמצא רוב הזמן על 2%, ויש המון זכרון פנוי (3GB) הבעיה היא רק ההארדיסק שעובד שעות נוספות... מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש. ברק.

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by jeyjey,

שמעתי שכשמתקינים את הSP2 על ווינדואוס בעברית נדפק הווינדואוס זה נכון? כי חבר שלי התקין את זה על ווינדואוס בעברית והוא רוצה לדעת... איזה משחקים ותוכנות זה לא מפעיל? שווה להתקין את זה? תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by idan1836,

כשאני פותח 2 דפדפנים עם הדלקת המחשב הכל טוב ויפה! אבל אחרי כמה דק' אם אני יפתח שוב פעם מעל דפדפן אקספלורר אחד אז המחשב יתקע ו/או שיבקש ממני לסגור את התוכנית או שיסגור את זה בעצמו בלי שישאל אותי! מישהו יודע מה הבעיה? ודרך אגב: זה התחיל לפני כשבוע וזה ממש מעצבן. יש לי מחשב פנטיום 4 2.66. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  23. אהלן כולם! התסכלתי בנעוץ פה שיש וחיפשתי בעוד כמה מקומות ולא מצאתי עדיין- אני צריך עזרה יש לי חלונות אקס פי ואני רוצה לשים לו מראה בדדיווקק כמו של ויסטה.. היה לי חלונות ויסטה אבל היה לי איתו קצת בעיות בקטע של המשחקים שיש היום שפועלים על דיירקט איקס 9.. לכן החלפתי לאקס פי.. ניסתי את ה- vista transformation pack 6 וזה פשוט עלוב.. יש שם הרבה חיקויים שנראים מגעיל.. אז מי שיכול לעזור לי בבקשה אני צריך סקינים, רקעים, טולבר, את הקטע של חלונות שקופים, את השעון והמצגת של התמונות בצד בקיצור רב הדברים כמו שיש בויסטה מראה של ויסטה לחלונות אקס פי.. תודה ! =)

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  24. על שתי התוכנות יש אייקון של "מגן"איך אני מבטל את זה? גם ב security center ניסיתי לשנות לכך שלא יודיע על "אישור" וזה לא עוזר.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by dbx22,

http://img46.imageshack.us/my.php?image=moto5ma.jpg אני מנסה להתקין תוכנה ואני מקבל את ההודעה הזאת, והיא דופקת את כל ההתקנה. מה אפשר לעשות בשביל לכבות את האפשרות של הבדיקת תאימות הזאת לXP? על מחשב אחר אני לא מקבל הודעה כזאת בהתקנה.

• 7 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים