עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הנה הלינק המסביר ולא הבנתי תקטע שלהם http://www.microsoft.com/security/bulletins/200409_jpeg_tool.mspx

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  2. 1. אני צריך קישור להוספת שפה לויסטה SP2 2. משומה המחשב שלי לא עובר את ה1200 RAM ויש לי 2G.. הוא תקוע כל הזמן על 60% גג.. יש הסבר הגיוני?

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  3. שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב Q6600 עם 4 גיגה ראם ואני שוקל לשדרג לוויסטה. השאלה שלי היא כזאת, האם אפשר לשדרג לוויסטה 32 או 64 ביט בלי לפרמט את כונן C? זה כונן של 500 גיגרה ואני לא רוצה למחוק אותו בשביל להתקין ווינדוס. ואם אני כבר פותח טראד, אז עדיף וויסטה 32 או 64 ביט לסרטים בHD ועבודה כללית מהירה של המחשב?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by udi80,

רצית לדעת למה לא עובד לי גאדגטים של yent הוא מראה רק התקנית והסרתי אוות ולא עוזר מה אני צריך לתקין שזה יעבוד והתקנית במחשב אחר של visat וזה עובד

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  5. היי ובוקר טוב! יש לי ברשותי OS מקורי של XP PRO. אחרי כל ההתקנות בניתי ממנה IMAGE כך שכל פעם שאני ירצה לפרמט את המחשב היה לי יותר קל! ועכשיו עברתי לWIN 7 ואני לא משתמש ב XP ואחי הקטן קיבל מחשב של AMD. לפי מה שנסיתי וקראתי אי אפשר להתקין IMAGE שישב על פלטפורמה של INTEL ל AMD. אבל הבנתי שיש דרך לסדר את זה ובשביל שזה יעבוד צריך להכנס למצב בטוח או ולהסיר את כל המנהלי התקנים למינהם! זה נכון? זה עובד? או אולי יש דרך אחרת חברים? תודה לעונים מרואש!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  6. Started by HydroIT,

שלום. ממש היום הגיע מחשב חדש שהזמנתי, ובו כל החומרה שונה (מעבר מאינטל 3 לAMD כפול ליבה, לוח-אם תואם, וכד'). כאשר ניסיתי לעלות את המחשב ולהכנס לווינדווס (גם ב-SAFE MODE, וגם לא) - הוא עושה לעצמו ריסט. מה הבעייה וכיצד ניתן לתקן אותה?

7. Started by Kalman,

האם התקנת ווינדוס במחשב חדש זה אותו דבר כמו במחשב שהיה בו מותקן ווינדוס בעבר?. האם יש עוד פעולות שצריך לעשות?. פשוט אף פעם לא התקנתי ווינדוס על מחשב חדש.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by oded6188,

Windows 2000, בכמה ימים האחרונים המחשב קורס, בלי הודעת שגיאה, בלי כלום - פשוט בום, וזה נדלק מחדש... נראה לי שזה קורא כשאני באקספלורר... מה האפשרויות לפיתרון? תודה.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by shalev33,

אני מפעיל את המחשב ואחרי שוינדוס עולה יש לי רק את הרקע והאקספלורר לא עולה, גם אחרי שאני פותח ידנית את היישום EXPLORER.EXE. (נותן לי הודעה שוינדוס סגר את היישום) בSAFE MODE עשיתי בדיקת שגיאות ובאמצעבשלב הרביעי זה נותן מסך כחול ומאתחל את המחשב

10. Started by oded6188,

במסך הפתיחה אני לוחץ עם העכבר על החשבון כדי להיכנס לתוך הווינדוס... זה כותב טוען הגדרות... ואחרי שנייה זה כותב מתנתק וחוזר למסך כניסה... גם בסייפ מוד.. סרקתי את ההארד-דיסק מווירוסים דרך מחשב אחר... זה גם לא עזר

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  11. Started by rc_p,

קניתי דיסק של 200 GB והWindows מזהה לי רק 128, הבעיה היא בWindows לא בזיהוי. מה אני עושה? סרויס פאק פותר את הבעיה? אני זקוק לתשובה דחוף!!!

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  12. תשמעו, אני רוצה לדעת מהזה הקובץ nerocheck שנמצא פה C:\WINDOWS\system32 אני לא יודע כ"כ לפרש את זה מגוגל... כאילו מהתוצאת שם ואני רוצה לדעת אם אני יכול לבטל את זה בעליה של החלונות או שזה קובץ חיוני... זה הכל. רק צריך תשובה אם הוא ממש חיוני או שאפשר לוותר עליו בעליה של החלונות. ואם אפשר פירוט למה הוא משמש, אבל זה כבר שולי... תודה בכל אופן.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  13. לא חילקתי את הדיסק קשיח , יש לי 40 ופתחתי רק כונן C עם 20 ג'יגה.. איך אני מוסיף עוד 20 ג'יגה לכונן? מבלי לפתוח כונן D

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by ToPI,

אני מנסה להתקין את SP1 של ויסטה וזה נותן לי שגיאה: נכנסתי ללינק אבל עדין לא עזר לי מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  15. איך מסדרים את זה? עד עכשיו היה לי איסיקיו בעיברית ועוד כמה תוכנות שראו עיברית עכשיו אני רואה רק גיבריש מוזררר

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  16. ה-Explorer שמסומן בכחול מה זה התהליך הזה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  17. היתה לי הפסקת חשמל ואחריה כשהדלקתי את המחשב אני רואה שהאייקונים בשורת המשימות ליד השעון ניהיו גדולים יותר. זה כולל גם את האייקונים בחלונות (האייקון שבצד שמאל למעלה בשורה הכחולה של התוכנה). וגם זה הגדיל את השורות בALL PROGRAMS בתפריט התחל. זה כבר כמה זמן אצלי ככה וכבר הספקתי די להתרגל לזה, אבל זה לא נחמד שהאייקונים נראים מכוער (איכות נמוכה יותר) ותפריט כל התוכניות תופס לך 2/3 מהמסך... מישהו מכיר את התופעה? איך אני מתקן את זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  18. יש הבדל?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by RayZ,

אתמול בא אלי חבר וישבנו על המחשב. בקיצור,אני הלכתי להביא לו דברים (כיבוד וכו') והמדבח למטה. כשחזרתי הוא מראה לי דברים מגעילים במחשב. הוא הקיש דברים מגעילים בגוגל וזה נשמר בכל פעם שמקישים משהו. אבא שלי גולש כל יום בערב על המחשב והוא מחפש המון (אבל המון!) בגוגל. הוא יכול לשים לב לזה ולחשוב שאני מחפש דברים שהם ___. איך אני יכול להוריד את השמירה של השמות? יש איזו הגדרה או איפוס בדפדפן?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by thebestof2005,

חברה אני ממש מיואש חייב בבקשה עזרה. זה קרה פעם ראשונה לפני כמה ימים. המחשב שלי בדרכ פתוח הרבה ימים רצוף ומדי פעם אני יעושה ריסט כדי לרענן אותו. לפני כמה ימים שעשיתי ריסט, המחשב פשוט כאילו נתקע בשלב שבו יש את הלוגו של WINDOWS ומתחת כזה פס כחול שעובר ועובר (כאילו LOADING של WINDOWS). ישר חשבתי והלכתי ל SAFE MODE חיפשתי אולי יש בעיה או משו עשיתי סריקות של אנטי וירוס וכאלה לא מצא כלום, הפעלתי תמחשב מחדש והופ! הכל פעל כרגיל. המחשב היה פתוח עד היום כאשר שוב עשיתי ריסט למחשב ושוב קרתה אותה בעיה אבל הפעם גם אחרי שנכנסתי לSAFE MODE וחזרתי חזרה, המחשב לא עלה ועדיין נתקע באותו שלב. יש לציין שהמחשב ב SAFE MODE עובד בצורה רגילה לגמרי, אין שום בעיות מיוחדות..... אני ממש לא יודע מה לעש…

21. Started by avihneo,

מפרט מעבד:Core 2 Duo E6400 Intel מודל : E6400 מהירות:2130MHZ זיכרון מטמון:2048 התאמה ל:LGA775 מהירות באס:1066MHz לוח אם:GA-965P-S3 GigaByte חברה:GIGABYTE מודל:GA-965P-S3 צ'פים:Intel 965P-Express התאמה למעבדי:Intel Core 2 Duo/Intel Core 2 extreme LGA 775 זיכרון : תומך בDDR 2 800/677/533MHz מהירות באס:1066/800MHz חיבורים : PCI-Express X16 חיבור 1 PCI-Express X1 חיבור 3 PCI-Express חיבור 3 זיכרון:512Mb TwinMOS חברה:TwinMOS מודל: DDR 2 נפח:512Mb מהירות:667MHz כמות: X2 מחיר לאחד:350 כרטיס מסך:ATI RADEON X1600PRO מנוע גרפי:ATI RADEON X1600PRO חברה:ATI זיכרון:512Mb DDR2 קלוק מנוע:500MHz קלוק זיכרון:540MHz סוג חיבור:PCI-Express טלויזיה:TV OUTPUT קיים זי…

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by MDK,

שלום אני נתקל לאחרונה בבעיית תקיעת חלונות ובקושי ללחוץ על מקש ימין של העכבר בMY COMPUTER בלי שהחלון יתקע.. אני חושד כי זה קשור לתוכנה DRWTSN32.EXE...כל פעם שאני סוגר אותה זה סוגר את הEXPLORER הANTI VIRUS והANTI SPYWARE לא מצאו את זה...ככה שאני לא יודע מה זה. וגם חיפשתי את זה וזה מצא את זה בתיקיה SYSTEM32 אז לא ידעתי אם למחוק או לא :-\ תודה על כל מי שינסה לעזור

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by 2good4u,

קרה לי משהו מוזר כאשר אני לוחץ על פקודת ההפעלה עולה לי המסך השחור הידוע ואז נעלם לדוגמא אני רושם : CMD עולה המסך השחור ואז הוא מתכבה ככה בכל הפקודות מה עושים אני נואש ?.?..????. מישהו יודע ??. כיווןןןןן

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by dyn,

שלום, הווינדוס לא עולה לי ואני מקבל שגיאה שהקובץ HAL.DLL חסר. אני יודע שאפשר לסדר את זה עם הדיסק של XP.. משהו יכול להסביר לי איך? עריכה: אוקיי אני אעדכן את הבעיה שלי. ניסיתי לבדוק האם האופצייה של ה REPAIR קיימת בחלון שבו קובעים מחיצות אבל אין לי אותה. נכסתי ל recovery console במסך הראשי לפני התקנת ה WINDOWS אבל יש לי בעיה, אין לי את הסיסמה של האדמיניסטרטור ולכן אני לא יכול להריץ פקודות שם(המחשב לא עולה לי בכלל כך שאין לי גישה אליו). משהו בכל זאת יודע איך לסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by KobiHo,

איך אני מוחק איקונים מחלון ה Welcome Center ב Win Vista. :s05:

• 1 תגובה
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים