עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אז ככה יש ת'חלון הקטן הזה שקופץ כול פעם שאתה מחבר מידייה ניידת למחשב ושואל אותך מה אתה רוצה לעשות איתה נכון? יופי אז הוא נעלם כניראה מישהו שיחק איתו ועשה שלא יראה אותו שוב אז רציתי לשאול איך לעזאזל אני מחזיר אותו? בתודה עידו

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by coorva,

שלום רב יש לי מערכת XP PRO service pack 2 באנגלית. ה- FIREWALL של מערכת ההפעלה מודלק. בהגדרות של האקספלורר: Security- medium low Privacy- medium Pop up blocker- medium במשך מספר חודשים רב גלשתי ללא בעיה וראיתי היטב את כל האתרים עם flash ללא בעיה. לפני כחודש התבקשתי על ידי "macromedia" לשדרד ל- flash player 8 החדש. התקנתי את ה- active x וה- flash ועשה רושם שהכל בסדר. כמה ימים לאחר ההתקנה תוך כדי גלישה, שוב מופיעה לי הודעה תחת סרגל האקספלורר שאומרת: This site might require the follwing active x control: macromedia flash player 8 שוב נתתי את הסכמתי להתקנה ששוב עשתה סימנים שעברה בהצלחה והאתר הופיע עם כל הקטעים של ה-flash באופן מלא אך לאחר מספר ימים התופעה חוזרת על עצמה ולא …

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  3. טוב ככה אני מנסה לפרמט את המחשב אני מגיע כבר לשלב אני צריך לעשות הסכם רשיון אחרי זה אני לוחץ ENTER כדי להתקין ואז באה לי הודעה ענקית במסך כחול.. a problem has been detected and windows has been shutdown to prevent damage to your comuter the problem seems to be caused by following file:partmgr.sys PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA If this is first time you'ue seen this stop erorr screen,restart your computer.If this screen appears again,follow these stop:check to make sure any new hardware or software is properly in stalled.If this is a new installation,ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need If problems continue,disable or remove any ne…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by vivo18,

אני חייב תשובה איך לפתור את הבעייה הזאת \\\ אני מנסה להתקין תוכה ועולה לי המסך הזה ( מצורף תמונה) דחוף בבקשה !!!.??!!?!?!!??!?1 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  5. שלום לכולם יש לי את את rsvp.exe עכשיו אני כול הזמן סוגר ותו והוא חוזר לי עישתי חיפוש בגוגל ומצאתי שהוא Backdoor מה לעשות איך להעיף אותו ניסתי להשתמש בתוכנה Tauscan 1.6 ששמעיפה כאלה דבריםם

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by google2006,

שלום אני משתמש חדש..נאה אחלה פורום אני פה ושם מתקן מחשבים לאנשים שקרובים אליי ונתקלתי בבעיה מאוד מאוד מוזרה בשני מחשבים.. בשניהם הווינדוס עבד תקין... ופתאום בעיה... הווינדוס עולה מגיע למסך פתיחה הרגיל של הווינדוס .רק שהפעם בשונה מפעמים קודמות הוא לא נכנס אוטומטי אלא יש את שם המשתמש וצריך ללחוץ עליו כדי להיכנס...עד לפה הכל תקין. ברגע שאתה לוחץ עליו כדי להיכנס הוא אומר שהוא פותח והכל נראה רגיל ואז הוא כותב פתאום שהוא מתנתק ועושה ריסטרט וככה כל הזמן. שאני מנסה להכנס ל SAFE MODE במחשב אחד הוא לא נכנס בכלל ...במחשב השני הוא בהתחלה נכנס מבקש סיסמא (לא הגדירו לו בכלל סיסמא של אדמינסטור או משתמש כלשהו)..אזיי הוא לא נכנס לווינדוס ואחרי כמה נסיונות ה SAFE MODE בכלל לא עולה.. אז…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  7. יש לי ווינדוס 7.. וכשאני לא נוגע בו משהו כמו שעה.. הוא נכנס למצב sleep כזה. המסך שחור. כשאני לוחץ על להפעיל את המחשב הוא ישר מגיב. ונותן לי ללחוץ על ריבוע קטן באמצע (המשתמש שלי) אבל העכבר והמקלדת פתאום לא מגיבים.. וזה קורה מלא פעמים. יש אפשרות לעשות עם זה משהו?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  8. שלוטם לכולם יש לי ווינדוס אקס פי פרו ושמתי לב שתיקיית ווינדוס שוקלת 4 גיג'ה האם ככה זה צריך להיות? ואם לא איזה קבצים אני יכול למחוק תודה לעוזרים

9. Started by le011,

שלום לכם רכשתי מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה ויסטה מותקנת עליו. לא צריך להסביר למה אני רוצה להיפטר ממערכת זו ולהחליפה בXP. האם זה אפשרי או שצריך הרשאות מיוחדות להחלפת מערכת ההפעלה? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by dan3112,

אהלן אנשים יש לי מחשה חדש (מעבד Q8200, זיכרון 4 GB DDR3) רציתי לשאול איזה גירסא של ויסטה מומלצת להתקנה? עם SP1 או SP2 Microsoft Windows Vista x86 SP2 Integrated 2009 MICROSOFT WINDOWS VISTA ULTIMATE WITH SP2 X64 RTM RETAIL ENGLISH DVD MICROSOFT WINDOWS VISTA ULTIMATE WITH SP2 X86 RTM RETAIL ENGLISH DVD Microsoft Windows Vista ULTIMATE x86 SP1 Integrated March 2009 OEM DVD Microsoft Windows Vista ULTIMATE x64 SP1 Integrated March 2009 OEM DVD משהו מהם? אולי גרסא אחרת..זה די דחוף תודה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by yosizach,

יש לי גגה' זיכרון אז לא יכל להיות מחסור זיכרון , דוגמא אני עובד עם האימול גפ בבוקר אומר לי עליו להיסגר לוחץ סוגר סוגר את התוכנה עכשיו גם באייסקיו ככה , בהwinamp ועוד .... ?! למה זה עושהאת זה ? אחרי כמה דקות וזה לא תמיד עושה את זה זה עניין ???

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by Vissor,
    • 0 תגובות
    • 726 צפיות
  13. שלום יש לי בעיה , אני מפעיל תמחשב , יש לי windows xp pro hebrew ואחרי מספר שניות זה פשוט נתקע יש לי amd 64 5600 x2 asus m2n-e 2x1024 memory GEFORCE 8800gts 640mb מסך L.G L1953TR תודה מראש לפעמים גם מספר שניות אחריי שהוא נתקע ,עולה מסך כחול ואז המחשב עושה ריסט חשוב לציין שהכרטיס מסך הוחלף לאחר ההתקנה של המערכת הפעלה , כי הקודם פשוט נשרף , ובעצם הכרטיס החדש עובד על מערכת הפעלה חדשה ללא FORMAT

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה יש לי ויסטה 64 באנגלית....הוספתי בשפה עברית (דרך העדכון משהו בסביבות ה700 מגה).... ומאז...יש לי בעיה עם חלק התוכנות...הם לא מזהות את העברית....עושות סימנים מוזרים או סימני שאלה.. לדוגמא...הWinamp לא כותב כלום בעברית רק דברים כאלה: ëîä ðãáø... אני לא יכול לשמור מסמך בכתבן אלא אם אני משנה את הקידוד בשיטה ידנית לUnicode... יש משהו לעשות עם זה?..

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  15. סרטים וקטעי וידאו שמופעלים ע"י האקספלורר ועוברים למדיה פלייר ישר עובדים אבל כשאני בא לראות קטעים לדוגמא מהאתר של פרוייקט Y אז נפתח החלון אבל לא קורה כלום ... הסרט לא פועל גם אחרי שעה החלון לךא משתנה . תמונה:

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by oded6188,

יש לי מחשב נייד HP Pavilion dv6257eu אשר מגיע עם ווינדוס ויסטה לקח בידיוק יומיים עד שהוויסטה עלתה לי על העצבים והחלטתי להתקין XP. עכשיו הבעיה היא שאני לא מוצא שום דרייבר מתאים באתר של HP הם נותנים רק את הדרייברים שייתאימו לוויסטה מה אני עושה? תודה

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  17. תיקיות מין הסתם , אנחנו משנים להם את השם , והכל , רציתי לדעת עם אפשר לשנות את הכתב של שם התיקיה או כל קובץ אחר ששמו יראה כ bold ובגודל שאנ רוצה , זה יהיה נוח יותר לקריאה מרחוק , כרגע אני עובד עם win7 , הצלחתי לשנות את הגודל של הכתב באקספלור לא יותר , מי זה תודה

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by ztakram,

הי, אשמח לקבל עזרה. היום התקנתי את הויסטה במחשב החדש. מאז אני מתמודד עם מסכים כחולים, בעיקר בזמן הורדת קבצים זו ההודעה שאני מקבל: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: d1 BCP1: 00000008 BCP2: 00000002 BCP3: 00000001 BCP4: 8749F85F OS Version: 6_0_6001 Service Pack: 1_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\Mini072808-01.dmp C:\Users\AppData\Local\Temp\WER-50325-0.sysdata.xml C:\Users\AppData\Local\Temp\WERD73B.tmp.version.txt

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  19. התקנתי ווינדוס 2000 עם SP4. לאחר מכן התקנתי את ערכת התמיכה בעברית (MUI). אך עדיין ישנם מקרים שבמקום פונטים ואותיות בעברית מופיעים סימני שאלה "?". עברית מוגדרת כשפה נוספת במערכת אך עדיין ישנם בעיות. מישהו מכיר פיתרון?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  20. אהלן כולם! התסכלתי בנעוץ פה שיש וחיפשתי בעוד כמה מקומות ולא מצאתי עדיין- אני צריך עזרה יש לי חלונות אקס פי ואני רוצה לשים לו מראה בדדיווקק כמו של ויסטה.. היה לי חלונות ויסטה אבל היה לי איתו קצת בעיות בקטע של המשחקים שיש היום שפועלים על דיירקט איקס 9.. לכן החלפתי לאקס פי.. ניסתי את ה- vista transformation pack 6 וזה פשוט עלוב.. יש שם הרבה חיקויים שנראים מגעיל.. אז מי שיכול לעזור לי בבקשה אני צריך סקינים, רקעים, טולבר, את הקטע של חלונות שקופים, את השעון והמצגת של התמונות בצד בקיצור רב הדברים כמו שיש בויסטה מראה של ויסטה לחלונות אקס פי.. תודה ! =)

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  21. פירמטתי את המחשב עכשיו כשאני נכנס לתיקיה של סרטים ונכנס לסרט הוא נותן לי שגיאה כזאת: http://img520.imageshack.us/img520/741/gfgdgfxi3.png איך שאני נכנס לתיקיה זה עושה את זה הסרט פועל כרגיל. מישהו יודע איך לתקן את זה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  22. הוא פשוט טוחן לי את כל המשאבים של המחשב... איך מבטלים אותו?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  23. Started by ELiA,

רציתי לדעת אם המחשב שלי יריץ ויסטה חלק וכדאי לי לעבור להשתמש בתוכנה או לא אני מתכנן להתקין ויסטה הום פרימיום 32 המפרט שלי הוא: פנטיום 4 3.0 ג'יגהרץ 2 ג'יגה DDR2 GEforce 6600le 256mb דיסק קשיח 80 ג'יגה. תודה :]

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  24. שלום לכולכם אני משתמש בwinxp והשומר מסך פשוט לא מתחיל לפעול, לא משנה לכמה זמן אני מכוון אותו. מה אפשר לעשות בהנחה שאין אף תוכנה שעובדת ברקע ו/או מוגדרת לבטל את הפעולה שלו?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by coorva,

יש לי XP PRO באנגלית. כשאני פותח קובץ של word ונותן לו שם, מערכת ההפעלה מכריחה אותי לרשום בשם הקובץ את הסיומת .doc שמתי לב שבמחשבים אחרים שעליהם עבדתי, היה מספיק לרשום רק את שם הקובץ ללא הסיומת. כיצד אני יכול להגדיר במחשב שלי שאצטרך לרשום רק את השם ?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.