עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי התקנה מחודשת אחרי פורמט של ויסטה הבעיה היא שכאשר המחשב נכנס למצב של כיבוי מסך העכבר לא חוזר לעבוד למרות שהוא תקין לחלוטין שמתי לב שכאשר המסך נכבה גם העכבר כבה הזזה של העכבר מדליקה אותו שוב אך הוא לא זז בניגוד למקלדתלפני הפורמט זה היה תקין לחלוטין אגב רק ריסטרט מחזיר את העכבר לקדמותו

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by alfus73,

שלום רב, ברשותי מדפסת Lexmark 2550X חדשה עם דרייברים המעודכנים ביותר. המדפסת היא משולבת (מדפסת, סורק ומכונת צילום). כאשר היא מחוברת למחשב עם כבל ה- Usb, לאחר שאני מעלה את המחשב, שולחן העבודה "קופא" למשך 3-4 דקות ורק אחר כך משתחרר. כאשר כבל ה- Usb של המדפסת מנותק, המחשב עולה ומוכן לשימוש ברגע שאני רואה את שולחן העבודה. החלפתי אפילו כבל Usb וזה לא פתר לי. נכנסתי ל-"התקנים" והפכתי ל- "לא זמין" את "Lexmark2550" אשר נמצאת מתחת לקטגורית "הדמייה". ועכשיו, כאשר אני מאתחל את המחשב, אין לי את בעיית שולחן העבודה "הקפוא". המדפסת מדפיסה בלי בעיות רק שאני מנסה לסרוק הוא נתן לי הודעה שישנה בעיה ולכן לא מצליח לסרוק ("נא בדוק כבל Usb וחיבורי חשמל...) אודה לכם על כיווני פתרון.

3. Started by ofirterev,

שלום אני מחפש להורדה win vista Ultimate 64 bit hebrew sp1 כולל בוט וקוד תודה לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  4. הוא פשוט טוחן לי את כל המשאבים של המחשב... איך מבטלים אותו?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  5. Started by Fontana,

Look I wanna Change my Service pack too 1 From 2 My quisten is If I need Too format or i can do it any way elso Please help me

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by mosfos,

האם יש אפשרות לבטל את השטלטת ה-win xp pro על צורת ה- view של תכולת התיקיות? גם לאחר שאני קובע, למשל, icon או list - מייד לאחר זמן מה זה חוזר לצורה האוטומטית ש-win xp בחר- בדרך כלל TILES/ האם יש פתרון? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by anorex,

כאמור בווינדוס אקס פי אפשר להכנס ל msconfig דרך ההפעלה ולבחור מה יעלה בהפעלה של המחשב אני רוצה לקבל את אותה אפשרות בווינדוס 2000 אבל אין לימושג מה הפקודה אם מישהו יכול לעשות תודה

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by eliaz_b,

מיצטער עם כבר ענו על זה אבל בחיפוש לא מצאתי כלום!!! יש לי ווינדוס XP פרופשונל באנגלית וכול צ'ט שאני בא להיכנס זה לא נותן לי לא בנענע לא בתפוז לא בוואלה וכו וכו זה פותח לי את החלון ואז בימקום לחבר אותי וליפתוח לי רשימה של אנשים וכו יש לי כזה איקס אדום קטן..... למה? איזה הגדרה אצלי לא טובה ...ומה לשנות שזה יעבוד? תודה מראש

9. Started by someone,

יש לי שתי משתמשים, אחד TOM שבו אני משתמש, והאחר ADMINISTRATION, עכשיו, בזה שאני משתמש יש יכולות אדמיניסרטיוויות, אבל משום מה המחשב כל פעם עולה על הADMIN.. איך אני יכול למחוק את הADMIN ולהשאיר רק את TOM? או לעשות שמחשב יעלה לבד ישר לTOM? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  10. זה התחיל אתמול, אין לי מושג למה. כל פעם שאני לוחץ על איזה שהוא לינק והוא פותח חלון חדש, החלון שאמור להפתח פשוט "מנסה להטען" ולא עולה.. גם כשאני עושה לחצן ימני של העכבר על איזה שהוא לינק ואז פתח בחלון חדש זה קורה... מה עושים?.. למה זה קורה? תודה.

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  11. שלום, טוב אז ככה.. יש לי מחשב יחסית חדש, פירמטתי אותו לא מזמן בכלל ובכל זאת יש לי מספר וירוסים. כשאני עושה scanלכל תקייה לחוד יש לי רק ויורוס אחד אבל כשאני עושה לכלכ הכונן יש לי 6 או משהו כזה, והם בכלל בתיקיה שאני לא מוצא במחשב. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by e-r-a-n,

המצב הוא כזה, ישנם 2 משתמשים, בעלי דרגה של אדמין ז"א לא מוגבלים או משהו.. עכשיו כשאני משאיר את היוזר הראשון דלוק, ועושה Switch user ליוזר השני (בעוד שהראשון עדיין פועל) אז כאילו אין כ.מסך, המסך מתכווץ, 4 גוונים, רזולוציה הכי נמוכה.... לעומת זאת כשאני מכבה את היוזר ואז עובר לשני (כשרק יוזר אחד פועל בו זמנית) אז הכל בסדר גמור. מה הבעיה? אני מעוניין שהיוזר הראשון ישאר דולק במהלך פעילותו של השני.,.זה דיי חשוב לי, מישהו יודע כיצד אני מסדר? המפרט הוא אינטל 2.4 ג"ה, 256ראם, כ.מסך מובנה של לוח אם של אסוס P4P800-VM הבעיה ממש מוזרה ולא ברורה לי בכלל..................אם מישהו יודע או יש לו נסיון מבעיה כזו, אז.. תודה

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by idan1836,

כשאני פותח 2 דפדפנים עם הדלקת המחשב הכל טוב ויפה! אבל אחרי כמה דק' אם אני יפתח שוב פעם מעל דפדפן אקספלורר אחד אז המחשב יתקע ו/או שיבקש ממני לסגור את התוכנית או שיסגור את זה בעצמו בלי שישאל אותי! מישהו יודע מה הבעיה? ודרך אגב: זה התחיל לפני כשבוע וזה ממש מעצבן. יש לי מחשב פנטיום 4 2.66. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by susuFOX,

למי שיציא לראות מערכת הפעלה של WindowsXP באנגלית יודע שלכתב על שולחן העבודה שי צל שהוא גם outline... פיתרון מצויין לרקעים בהירים. לעומת זאת במערכת ההפעלה בעברית הצל הוא רק צל ובטפט בהיר הכתב נבלע לתוך הרקע... איך אפשר לכוון את הצל של הכתב???

15. כיצד לפתוח ספריה (כל שהי) במצב סייר כברירת מחדל ולא בדרך הרגילה (לחצן ימני בעכבר ובחירת סייר) מדובר בחלונות 2000 ושאלה נוספת כיצד אני מוסיף ספריה אל "שלח אל" כדי להעביר אליה ישירות קבצים (לא העתקה). שבת שלום

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by N.S,

מתי שאני לוחץ על "לוג או" או על ריסטרט ...אז החלון נהיה מוזר הוא בצורה מוזרה גם כשאני רוצה לבחור את היוסר שאני אכנס אליו בהתחלה שאני מפעיל את המחשב .אז גם הוא השתנה..מה לעשות כדאי להחזיר הכל למצב הקודם

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by gil_hazan,

כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל את ההודעה.. Invalid boot.ini file booting from c:\windows בדקתי בכונן C וגיליתי שהקובץ נעלם! כנראה משהו מחק אותו.. הבעייה שלי אני לא בתוח איך אני אמור לערוך אותו.. יש לי Windows XP SP2 אז אני צריך לרשום: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional With Service Pack 2" /fastdetect או: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2" /fastdetect אקיצר א…

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  18. אני מעדכן את הווינדוס לחבילת שירות מספר 2.....זה מתחיל לעדכן לי הכל והכל טוב ןיפה ואז זה פתאום נתקע בקובץ sp2.cab מה אני יכול לעשות????....אנא עזרו לי בבקשה.....חשוב לציין שהמחשב פורמט לאור בעיות קודמות...

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  19. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  20. אז ככה יש ת'חלון הקטן הזה שקופץ כול פעם שאתה מחבר מידייה ניידת למחשב ושואל אותך מה אתה רוצה לעשות איתה נכון? יופי אז הוא נעלם כניראה מישהו שיחק איתו ועשה שלא יראה אותו שוב אז רציתי לשאול איך לעזאזל אני מחזיר אותו? בתודה עידו

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  21. שלום יש לי בעיה כבר די הרבה זמן... יש משחקים/תוכנות שאני פותח אותם ואז אני מקבל הודעת 'דונט סנד' אני מתקין משחק, משחק ואז אני יוצא ונכנס שוב ורק אז אני מקבל הודעה ואני לא יכול להכנס שוב זה קורה לי בתוכנה דה אול סיאינג איי (למעלה) בET, AA ועוד... חשבתי שזה בעיה בווינדואס אז אתמול פירמטתי וזה שוב קרה, ואז פירמטתי עם דיסק של חבר וזה שוב קרה יכול להיות שיש לי בעיה בחומרה? ד"א לא מצאתי פתרון בחיפוש

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  22. מה לעשות? ההודעה הבאה קופצת כל הזמן... הכנסתי דיסק של win ועשיתי retry ואז זה עובד סבבה... ואחרי כמה זמן שוב... קופץ. ואחרי כל הפעלה מחדש של המחשב. (ועוד שאלה לא קשורה... אבל ננצל לנושא.) חבר שלי מנסה לפתוח תיקיה על שולחן העבודה וזה נותן לו הודעה באנגלית שאומרת "אין יותר קבצים" (ולא לא ניתן לכתוב או כל דבר אחר...). אמרתי לו לאחות את הדיסק... וגם מחקנו מלא קבצים ואת כל הטמפוררי... יש כרגע 7+ ג'יגה פנוי בתוך הארדדיסק של 40... ועדיין... זה לא נותן. הקטע המוזר הוא שאם הוא פותח תיקיה ב C לדוגמא... זה נותן, ולא רק זה, אפשר להעביר אותה לשולחן העבודה... אבל לפתוח ישירות בשולחן העבודה אי אפשר... למה? תודה... יותר חשוב השאלה הראשונה!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by POD,

מיקרוסופט תמכור את ה"חלונות" תחת השם Windows XP Home Edition N בריסל דחתה 10 רעיונות קודמים לשם הגרסה האירופית שהציעה מיקרוסופט רונן לב 19:39 29/3/05 מיקרוסופט נכנעה ללחצים מצד הנציבות האירופית בבריסל: הגרסה החדשה של מערכת ההפעלה שלה Windows XP, תימכר באירופה תחת השם Windows XP Home Edition N. זהו הצעד האחרון בו נוקטת ענקית התוכנה האמריקנית תוך ציות להוראות של בריסל, בעקבות קנס שהשיתה עליה אשתקד הנציבות האירופית. האות N בשם החדש פירושה "גרסה זו אינה כוללת נגן מדיה" (Media Player). האיחוד האירופי הודיע שהשם הראשון שהציעה מיקרוסופט לגרסה זו - Windows XP Reduced Media Edition - היה עשוי להרתיע את הצרכנים מלרכוש את הגרסה החדשה. בריסל השיתה אשתקד קנס בגובה 640 מיליון דול…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by elad-k1,

זה לא כול כך בעיה אבל מתי שאני נגיד מסמן תקיה עם העכבר אז כאילו אי רק מסמן וזה ניכנס לי אוטומט כול תיקה שאני עושה איך אני משנה את זה תודה

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by yosizach,

יש לי גגה' זיכרון אז לא יכל להיות מחסור זיכרון , דוגמא אני עובד עם האימול גפ בבוקר אומר לי עליו להיסגר לוחץ סוגר סוגר את התוכנה עכשיו גם באייסקיו ככה , בהwinamp ועוד .... ?! למה זה עושהאת זה ? אחרי כמה דקות וזה לא תמיד עושה את זה זה עניין ???

• 4 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.