עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, לפני כחודש בעקבות שידרוג-בטעות לWindow 10 (שגרם לזה שהמחשב לא הצליח להידלק), התקינו לי מחדש את Windows 7. למעשה, השתמשו בקובץ Image של המחשב שלי מלפני מספר שנים. מאז, כל פעם שאני מדליקה את המחשב, כתוב לי שיש עידכונים חדשים זמינים, וכשאני לוחצת על "חפש עדכונים", החיפוש לא מוצא כלום גם אחרי 12 שעות ! נא ראו קובץ מצורף. אשמח לעזרה כי אני מנסה לפתור את זה כבר כשבועיים ללא הצלחה. תודה רבה :-)

2. היי לא יודע למה אבל בראוטר כשהיה מחובר למחשב הקודם לא הייתה בעיה (יש לי מודם ראוטר של בזק, מהסוג שגם אלחוטי) וכרגע שאני בחלונות VISTA עושה בעיות וחוסם לי פורטים מישהו יודע מה הבעיה ומה אני יכול לעשות? תודה!

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  3. היי. במחשב אינספירון של דל היה לי ווינדוס שמונה ועדכנתי לווינדוס 8.1. מאז - המחשב שלי נורא נורא איטי. למישהו יש דרך לפתור את זה?

4. Started by elad76,

כשאני מנתח את C שבוא הXP הוא לא מוצא קבצים שאינם ניתנים להעברה ויש שם את הקבצי XP...למה זה ככה?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  5. Started by davidcohen,

שלום!!! שמתי WINDOWS XP PRO 64BIT באנגלית ואני רוצה להפעיל את מאחה הדיסק. מישהון יודע לאיפה נכנסים כדי להפעיל אותו אני לא מוצא

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  6. אני חייב לדעת מאיזו תיקיה מתקין הוינדאוס את ה IIS למחשב . כי זה לא מתקין אותו אוטומטית משום מה וצריך להביא לו את התיקיה מאיפה שהוא יוכל לקרוא את הקבצים להתקנה, אבל אני לא יודע מאיזו תיקיה. PLZ HELP !! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by LOL,

?(השאלה בכותרת)

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  8. היי יש לי windows xp בעיברית ואני לא מצליח מאיפה להוריד את ערכת השירות החדשה ניסיתי ב windows update והוא רושם לי שמה שאין עידכונים זמינים להורדה והורדתי את הערכת שירות לאקס פי באנגלית ושרציתי להתקין הוא רשם שהוא לא יכול בגלל שהשפה שונה אז מאיפה אני יכול להוריד את זה? או שזה עוד לא יצא?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  9. תודה...

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  10. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  11. שלום. אני צריך דיי בדחיפות תקליטון איתחול של ווינדוס אקס פי, אבל אין לי ווינדוס כדי להכין כזה תקליטון. אני צריך ספציפי של אקס פי. מאיפה אני יכול להוריד/להשיג??

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  12. אני לא רוצה את SP2 אלא רק את SP1.... מאיפה אני משיג??????? (ובקשה אל תענו לי שמהאתר של מיקרוסופט....)

13. אם אפשר שהוא יהיה בעברית ו-64BIT וגרסא ULTIMATE

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Fkl0ster,

נמאס לי כבר מהכחול והירוק, לאני מעוניין בשינוי צבע. אני מעדיף גוונים אפורים וכהים, ואני לא מצליח למצוא משהו מתאים. למישהו יש, או מוכן לתת לינק לאיזה theme נחמד?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  15. שלום כמובן יש לי ווינדוס 8 64BIT כשאני עושה חיפוש עידכונים הוא לא מוצא כלום ובאתר שלהם כתוב שיש איזה בעיות אם הגרסה לחלק מהאנשים ולכן אין את ההורדות יש לי את הווינדוס בעברית, יש בכלל 8.1 בעברית?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. מאיפה אני מוריד ווינדוס 7 אולטימיית עם יש לי רק ת KEY

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by TNT,

?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by casio7777,

שלום לכולם אז ככה עוד מעט יוצא gta 4 והוא כמובן דורש לxp את sp3 ולי יש sp2 יש לי ווינדוס אקס פי home edition אז איך אני עושה או מוריד או מעדכן איכשהו שיהיה לי 3? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by TimoTy,

^^^ אין לי מה להוסיף תודה מראש

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by STRENGTH,

יש לי עכשיו SP2 ואני חושב שזה עושה לי בעיות על המחשב.. אני אשמח לקבל קישור להורדה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  21. ואיך אני שם אותם ? =] תודה...

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  22. למרות התביעה המשפתית (המטופשת) אני רוצה להשתמש ב JAVA של מייקרוסופט! מאיפה אני יכל למצוא ווירטואל משין ל WindowsXP? או גירסה אחרת וטובה של Java רק לא של סאן (אטיות לא נורמלית בצאט'ים... לא כל האפלטים פועלים וכו'...)

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, מאיפה אפשר להוריד כל מיני ערכות לשולחן עבודה שמחליפות את העיצוב וכל מיני רקעים איקונים ושטויות, אבל שיהיו דברים יפים. תודה מראש, מתן.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. אני לא יכול לראות אתרים ותמונות שנכתבו ב java ואני צריך פלאג

• 3 תגובות
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.