עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by lobazain,

i'v installed win xp today and as u see, i cant write in hebrew i'v tried to go control panel- time date...- leaunge- but it was no good, there is no hebrew in the options what can i do? i dont know how, but it also installed sp1, does it got anything to do with that???? help please!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני לא מצליח להדפיס למדפסת מסוג HP 3320 שנמצאת במחשב XP ברשת שלי, אני שואל אם מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור, או שזה בעיה "ידועה" בויסטה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by dima1987,

יש לי במחשב שני וינדוסים אחת XP ב C ושני ב D . השני זה שב D יושב לי וינדוס ויסטה אני רוצה למחוק אותו בגלל שאין לי מקום יש לי מלא קבצים שם רציתי למחוק את ויסטה אני מוחק אותו הוא לא נותן לי למחוק בגלל DLL שלו מה לעשות אך למחוק ? בבקשה דחוף ... תודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  4. Started by gargoil,

יש לי win xp sp2 על מחשב ישן יחסית (כבן 3 שנים). לאחרונה יש לו תופעה מוזרה שבה קיצורי הדרך על שולחן העבודה אינם מגיבים. קליק כפול לא פותח דבר. הדרך היחידה לפתוח אותם היא לחצן ימני של העכבר ו אז open . אני מחפש את הפתרון או כוון לפתרון של הבעייה. תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  5. אורח
    Started by אורח,

איך אני עושה שאני אראה את כל הקבצים בכל התיקיות כ LARGE ICONS כי אני רואה הכל כ DETAILS וכל פעם לשנות תיקייה תיקייה זה באסה.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by Matrix-Hacker,

שלום לאחר שאני בתוך הכונן דיסקים מה הפקודה שצריך לרשום בתיקיה I386 ?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  7. אני מתכוון שהוא על ALWAYS ON TOP הוא שחור כזה אני רוצה שהוא ישתלב עם הרקע של הדקסטופ יש אפשרות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by RunningWithScissors,

למרות שמצאתי ממש קצת מידע על מע' הקבצים החדשה , רציתי לשאול האם מישהו יודע איך היא תיכנס לתוך VISTA (מSP1 כך אומרים)? האם exFAT זו תהפוך להיות מע' ברירת מחדל ? מה היתרונות שלה על NTFS ? והאם יש תמיכה לאחור? תודה

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by dotan3310,

שלום לתותחים! תיאור מצב: אני משתמש במחשב נייד, לפעמים אני שומע דרך הרמקולים של המחשב ולפעמים כשאני רואה סרט או שומע מוזיקה אני מחבר כבל RCA ושומע דרך המערכת קולנוע ועכשיו לבעיה: כשאני מסתפק ברמקולים של המחשב אז הכבל מנותק וכשאני שומע בקולנוע ביתי אני מחבר את הכבל, היום שמתי לב שהחיבור נהיה רופף מעט (החיבור של הכבל למחשב נייד - היציאה של האוזניות כביכול) עקב הכנסה והוצאה חוזרת של הכבל למחשב ועכשיו לשאלה: כאשר אני מחבר את הכבל ליציאת האוזניות המחשב מנתב את השמע אל היציאה ומנתק את השמע מהרמקולים של המחשב... האם אני יכול להשאיר את הכבל מחובר תמיד ליציאה של המחשב מבלי שהמחשב יכבה לי את הרמקולים של המחשב?? כך אני אוכל להשאיר את הכבל מחובר תמיד ולא יהרס לי החיבור... יש לי נייד ש…

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by nw,

איך מבטלים "CD auto insert notification" (תוכנות מתחילות לפעול מייד לאחר הכנסת הדיסק לכונן ה-CD-ROM) ב2000?

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  11. Started by DrecK,

התקינו לי על המחשב xp לא מקורי אבל יש לי סיריאל מקורי יש אפשרות להחליף או שאין ברירה ואני חייב להתקין מחדש את ווינדווז?

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  12. איפה קונים גרסאות 64 ושדרוג של ויסטה 64?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by kfirbep,

אני רוצה לבטל הדפסה שעשיתי הבעיה היא שאני לא מוצא את האיקון של המדפסת בסרגל כלים. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  14. טוב חבר'ה, מדובר בבעיה רצינית ואני חייב לפתור אותה בדחיפות. ובכן דבר כזה אף-פעם לא קרה לי. הבעיה הזו הופיעה לאחר אתחול שדגרתי (לפני שעשית את האתחול לא נגעתי ברג'יסטרי, רק התקנתי תוכנה ושמה RivaTuner), בכל מקרה לא עשיתי שום דבר שהיה גורם לבעיה כזו (מניסיונותיי עם מחשבים קודמים ואותה מערכת הפעלה). קראתי את כל התוכןשמצאתי כמתאים במאגר המידע של מייקרוסופט, ומסתבר שמדובר כאן בדבר הרבה יותר גדול ממה שחשבתי. הנה מה שמצאתי (מתאים באופן מושלם לבעיה שלי); http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;307545&Product=winxp#kb2 כמו כן קראתי את כל הקישורים\מאמרים מצורפים. אם היה לי דיסק התקנה של WinXP Pro, לא הייתי פותח את הת'רד הזה אבל אין לי, וגם Recovery Cons…

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  15. התקנתי Vista Ultimate ואני רוצה להציג שומר מסך שהורדתי כרקע למחשב. האם ואיך ניתן לעשות זאת?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  16. אהלן אנשים. לאחר בדיקת וירוסים ומחיקת קבצים "נגועים". איני יכול להיכנס לכונן C וכונן D, ששם בוצעו המחיקות בטענה " אין אפשרות לאתר את resycled/boot.com כונן C הוא הכונן שעליו נמצא הווינדוס . מה ניתן לעשות המקרה כזה ע"מ להחזיר את הגישה לכוננים הקשיחים הללו??? תודה רבה רבה . לירן צירפתי תמונה של ההודעת שגיאה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  17. שבת שלום. כמו בכותרת עם כל הפעלה של המחשב קופץ חלון חיפוש של גוגל כרום, ניסיתי לשחק בהגדרות ולא מצאתי שם אפשרות לבטל זאת. אשמח להצעות

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by denzel12,

שלום אנשים, במחשב שלי מותקנת מערכת הפעלה winxp-sp2. היום כשהדלקתי את המחשב, מערכת הפעלה עלתה עד הרגע שהיא הייתה אמורה להיכנס ל- desktop, ושם נעצרה. ניסיתי לבחור באפשרות - Last Known Good Configuration אך נסיוני עלה בתוהו. האם ניתן להתגבר על בעיה זו בדרך אחרת?? תודה.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  19. Started by shimon956,

שלום לכולם בכול פעם שאני מעלה את הוינדוס אני לא יכול לשנות רקע אני לוחץ על מאפינים ורוצה לשנות את הרקע אבל משום מה חסרה לי האפשרות להחליף תמונת רקע וזה מוזר הנה תמונה להמחשה איזו אופציות קימות ומה שחסר לי!! מה לעשות?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by koko0,

ווינדוס 7 עד עכשיו עבד אצלי בלי שום בעיות עד שהיום בצהריים קיבלתי מאמא שלי צעקות בפלאפון על זה ששוב הרסתי תמחשב... לוקח לו איזה 5 דקות במסך של הstartin windows עם הסמל המתנפנף של מייקרוסופט מה שלפני יומיים לקח פחות מחצי דקה ואז גם בברוך הבא לוקח לו זמן על ההארדיסק השני מותקן אקספי שעולה כרגיל ניסיתי סריקת וירוסים של avg free וניסיתי גם כמה רג'יסטרי קלינרים פשוטים אני לא ממש רוצה לפרמט עוד פעם תמחשב...איזה עוד פתרונות אפשר לנסות? עריכה: תיקון קטן, זה הרבה יותר מ5 דקות...

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by miki_michal,

היי,חיפשתי בהרבה מקומות ונראה שמיקרוספט עצמם לא משוכנעים שזה אפשרי... אם מישהו התנסה בזה או הצליח או חושב שהוא יודע איך לעשות את זה אשמח לקבל תשובות, יש ביוס שתומך בבוט מתוך usb , סידרתי כמובן את כל ההגדרות, פירמטתי את הדיסק או קי שלי עם תוכנה שמגיע איתו לעשות בוט ושום דבר לא עוזר לו, למעשה (לדעתי לפחות) אני לא רואה גישה של המחשב בכלל להתקן הוא כאילו מדלג עליו למרות שכל ההגדרות אומרות שיאתחל ממנו. במהלך החיפושים ניתקלתי במתכנת שיצר פרויקט חדש באמצעות כלים של לינוקס (image) וגם זה לא עובד , לאחר יצירת הדיסקט שלו ואיתחול שלו (בדיסקט) הוא פשוט מוציא הודעת שגיאה ולא ממשיך ...אולי מישהו ממכם יצליח טוב ממנ הנה הלינק. http://www.ncsu.edu/project/runt/ תודה רבה.

22. Started by BeNnYBoO,

שלום, יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן, בעיקרון מאז שהתקנתי את הWIN7 (עוד משלבי הבטא שלה) הבעיה היא עם חיבור של כמה צגים. בWIN XP הכל עבד מעולה, עם כל דרייבר של NVIDIA, אך לאחר שעברתי לWIN 7 (אני מדבר על הגרסא הסופית) יש לי בעיות רזולוציה גם במחשב וגם בטלוויזיה. דבר ראשון, אם במחשב אני שם רזולוציה נמוכה יותר מ1280X1024, כל רזולוציה אחרת חוץ ממנה עושה לי בעיות (מציגה לי את המסך כרחב עם פסים שחורים מלמטה ומלמעלה, וכו'). בטלוויזיה הבעיה היא שכשאני עושה EXTEND או CLONE, זה מראה לי אותו כמו בתמונה שצירפתי. החלק האדום בתמונה זה איך ששולחן העבודה נראה על מסך הטלוויזיה. מצאתי פתרון לבעיה, שהוא להתקין את דרייבר 185.85, שאיתו אני יכול איכשהו להגדיל את המסך באפשרויות של ה-NVIDIA Con…

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  23. Started by r1v,

שלום! אני מעוניין לפרמט כונן קשיח של 80GB (יש רק כונן פיזי אחד במחשב) וכרגע הוא כבר מחולק לשתי מחיצות : אחת של 20GB ואחת של 60GB. מסיבה שהיא אני מעוניין לפרמט רק את המחיצה של ה-20GB, ושאלותי הן כדלהלן: 1. האם יקרה משהו למחיצה השניה (כיוון שהן בעצם על אותו כונן פיזי) ? 2. האם המחיצות יישארו כמו שהן ? 3. איך עושים זאת בדיוק? אני מתקין מדיסק של וינדואוז מקורי, דרך BOOT. תודה, אני צריך תשובה באופן הזריז ביותר.

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  24. אוקי ככה.. היום החלטתי להתקין אז הורדתי צרבתי.. קיצר ההתקנה הייתה 25 דק' משו כזה היה ממש קל כמו להתקין תוכנה .. לאחר ההתקנה הווינדוס תפס אך ורק 600 מגה ולא כמו שכולם אומרים ג'יגה וזה כולל הארו והסיידרבאר וכל ה-uac לאחר ההתקנה הופתעתי לגלות שהוא זיהה את כל החומרה החיבור לאינטרנט היה תוך שנייה הוא חיפש עדכונים לווינדוס מצא הרבה הוריד תוך רגע ושעשיתי ריסט למחשב הוא התקין אותם ביעילות ובתוך העדכונים האלה היה עדכונים לדרייברים שלי והכל פועל מעולה,המחשב טס..ביטלתי בסוף את ה-uac כי זה מעצבן כמה אישורים זה יכול לבקש קיצר הורדתי אנטיוירוס אייסי מסנג'ר כמה תוכנות שהכל פועל זה סה"כ 730 מגה מהראם קיצר הכל טס ושטויות שלא יעבדו עליכים הכל פועל טוב ואין באגים לא יוצא האקספלורר.. קיצר הכ…

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  25. מדובר במחשב לעריכת סאונד עם תוכנת auda city , zarra radio , וממירי אודיו למיניהם. ברור לי שה7נראית טוב יותר אבל איזו מערכת הפעלה תהייה יציבה יותר ויעילה יותר לעניין. בתודה מראש. צריך לקחת בחשבון גם שה auda city ל7 עדיין ב גרסת בטה. לינק להתאמת התוכנה ל win 7 http://wiki.audacityteam.org/index.php?title=Windows_7_OS

• 2 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.