Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן לשנות את שפת הממשק מעברית לאנגלית בוינדוס ויסטה ? ע"י התקנה של LANG PACK אולי ? האם זה אפשרי בכלל ?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום באם קניתי VISTA 64 BIT פרימיום OEM ואני רוצה להחליף מחשב אחר ולהתקין שם את התוכנה האם יש בעיה ? באם כן מה עושים ? האם אני צריך להוסיף כסף ולשלם למיקרוסופט ?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אח שלי כנה מחשב ניד למי שרוצה מפרט זה המפרט- רק שהוספנו 512 זכרון לגיגה בסך הכל טוב תזכרו שזה וסיטה ביסיק בעברית ובלי תלת מימד ושטויות אחרות בינתים לקח הרבה זמן להתקין תמערכב אבל זה גם ביגלל שHP דחפה עוד תוכנות להתקנה כמו נורטון ל60 יום לדוגמה שמחקתי והתקנתי במקומו אנטיוירוס וחוסם תולעים חינמי בכל מיקרה לוקח זמן למערכת לעלות אבל יש גם יתרונות לקח לי רק דקה לחבר תמחשב לראוטר -ואני לא מכיר תמערכת בכלל והיא אומנם קצת איטית אבל לא ברמה קיצונית -וזה על מחשב ניד יש לי כמובן לבדוק עוד הרבה דברים כמו תוכנות בסגנון GIMP\אופן אופיס וכו וגם ליצפות בסרטים אבל בנתים המערכת לא גרוע יש חסרונות ויתרונות מול XP שרובם לערכתי יעברו אם הזמן שגירסאות חדשות של תוכנות יצאו ושמחשבים י…
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
על כמה PageFile כדאי לשים אם יש לי 512MB זיכרון פנימי?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שמעתי שיש לויסטה אפשרות להעביר קבצים ובסיסי נותנים של outlook באמצעות חיבור מהמחשב הישן לחדש בכבל USB. כיצד בדיוק הדבר מתבצע?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אפשר כבר להתקין מודם USB עליו או שהמערכת עדיין לא תומכת / לא תתמוך ? כי שמעתי שיצא עידכון חדש. אפשרי לעשות רשת ביתית מויסטה לווינדוס XP ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ידידה שעובדת שמוסד ציבורי מול מחשב,וינדוס אקספי, עכשיו היה להם תמיד את המישחקים של הוינדוס, משום מה מחקו להם אותם, היתי אצלה היום זה חשבון מוגבל מאוד,אין גישה לCDROM ולא למחשב שלי ולא לפקודת ההפעלה,יש לה במחשב תפרטים קלסיים ישנים כמו וינדוס 98 אני יכול להגיע למשמש הזה דרך מצב בטוח ולסדר שהיו לה משחקים אבל אני מחפש דרך אחרת,נסינו עוד דרך להגיע למישחקים דרך תפרטי העזרה בהתחלה עזרה ותמיכה----->מוסיקה וידאו משחקים ותמונות------>משחקים------->משחקי WINDOWS ומשם כבר מגיעים למשחקים. הבעיה שאין לה אותם על המחשב הוידוס לא מצליח להפעיל אותם משם שמנסית להפעיל אותם הוא רושם שזה לא נימצא או משהוא כזה אני חשבתי על להכין דיסק אם תפרטים ולהכניס לשם את המשחקים ב…
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP pro באנגלית ידוע לי שיש תוספת להפוך אותו לעיברית , אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את התוספת הזאת אשמח אם ישתף אותי
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות את ה Thunbnails של סרטים בפורמטים של AVI וMPG, אך סרטים ש WMV ו MPEG אני כן רואה. מותקן אצלי K-LITE CODEC PACK, ואני אפילו מקודד AVI מDV. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך פותרים אותה?
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שעושים כיבויי בחלונות לא תמיד המחשב מתכבה, לפעמים כאילו המחשב מתעלם , איך ומה לעשות כדי שוינדואוס יכבה מהפעם הראשונה תודה
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום מידי כמה זמן אני מרגיש איטיות במחשב ואני רואה שהתהליך המסויים הזה לוקח לי את כל כוח העיבוד בדקתי וזהו תהליך של תוכנת האנטי וירוס מה אני יכול להעשות כדי לסדר את המצב? נ.ב עשיתי בדיקת וירוסים וכו'
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בוקר טוב שידרגתי את מע ההפעלה לווינדוס 7 האם צריך להתקין קודקים כדי לראות סרטים בווינדוס 7 ? ווידוס 7 התקין לי דרייברים,האם צריך לעשות עדכון של הדרייברים ידנית? יש לי כרטיס מסך 4850 של ATI בווינדוס XP היה לי מרובע קטן אדום של ATI ליד השעון למטה בקטן כרגע הוא לא מופיע בווינדוס 7,האם זה תקין? עוד שאלה קטנה: לגבי הדרייבר של הכרטיס קול של הלוח אם,היה לי בווינדוס XP בנוסף לציור של הרמקול למטה ליד שעון גם את הדרייבר של הכרטיס קול למשל שאפשר לבחור בPOP,ROCK ועוד כאלה.כרגע בווידוס 7 אין לי את זה,יש לי רק את הציור של רמקול רגיל ובודד האם זה תקין? אשמח לעזרה תודה רבה ליאור
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אחים שלי! בעת העלאת המחשב תהליך סריקת ההתקנים עובר חלק ולאחר מכן אין הצגה של בחירת מערכת הפעלה מה ניתן לעשות ע"מ לפתור את הבעייה הבעייה נוצרה כתוצאה מהתקנת קובץ שנועד לפרוץ את תוקף וינדוס 7 תודה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לקחתי את הדיסק של הווינדוס שלי ועשיתי כמו במדריך עם סרוויס פאק 2 והוספתי בוט והוספתי תיקיות של כמה תוכנות. בצריבה עשיתי overburn. לאחר החלק של הפירמוט יש את החלק של העתקת הקבצים, בחלק הזה כל המזן אני מקבל שגיאות שמלא קבצים לא נמצאים ושאני בודק הם שם. מה אני עושה? למה זה? יכול להיות שזה בגלל ה-OverBurn? אם אני אצרוב על דיסק גדול יותר זה יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יודע איזה גירסא של win 7 מותקן לי במחשב ??? הכוונה היא: 7600 , 7100
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
משהו יודע לאן נעלם האתר? איפה אפשר למצא משהו חלופי באותה רמה?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
היי ;D היום הזמנתי מחשב חדש, והשתמשתי בדיסק XP וסידיקי שיש לי כבר המון זמן בבית.. נתתי להם אותו לטכנאים שיתקינו והכל. עכשיו אותו סידיקי אני בטוח ב 90% שזה גם מותקן על המחשב שיש לי פה כרגע (לא החדש שהזמנתי) ככה שהוא אמר לי הטכנאי יכול להיות שהוא לא יתן לעשות אקטיבציה. עכשיו השאלה שלי מה אני עושה? האם אפשר סידיקי לשני מחשבים זאת אומרת רישיון אחד על שני מחשבים.. או שאפשר למחוק מהמחשב הנוכחי את הרישיון לא יודע שזה יהיה לא חוקי לכמה ימים עד שאני יעביר גיבויים או משהו או שפה אני יעשה אקטיבציה לא חוקית כי לא ממש אכפת לי כבר מהמחשב פה רק שבחדש הכל יעבוד לי פיקס מקורי מה לעשות אני מבולבל!? תודהה!!
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות את המערכת אבל לא מצאתי באינטרנט שום דבר, גם הקישורים מאתרים כמו calcalist הובילו למבוי סתום. אם עדיין אפשר להוריד את המערכת, אשמח לקישור תודה
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
התקנתי היום Windows 2003 Server (אל תשאלו למה). התקנתי את כל הדרייברים שאני צריך ל- Nforce 2 את הכי חדשים, וגם את הכי חדשים לכרטיס מסך 56.72 ו - Directx 9.0B הכרטיס מסך שלי זה GF4 OB טוב תראו את הבעיה במו עיניכם: יש לכם הצעות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי שאלה 10.1/directx 10 עובד על הSP3? או שזה רק על ויסטה sp1? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הוא פשוט טוחן לי את כל המשאבים של המחשב... איך מבטלים אותו?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
ועכשיו אני נורא נורא רוצה להיפטר ממנה, איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לא חילקתי את הדיסק קשיח , יש לי 40 ופתחתי רק כונן C עם 20 ג'יגה.. איך אני מוסיף עוד 20 ג'יגה לכונן? מבלי לפתוח כונן D
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כבר תקופה ארוכה שאני לא ממש יכול לראות חלק גדול מהסרטונים באינטרנט, רובם פשוט מופיעים בצבעים פסיכודליים. זה נראה ככה: דוגמאות לסרטונים בהם יש את הבעיה הזאת: http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77041&bz=11 http://news.walla.co.il/?w=//914224 סרטונים מסויימים דווקא עובדים בלי בעיה, למשל אלה: http://video.craveonline.com/video/comingsoon/?showVideo=1512&statsid=26&pid=1 בסרטון הזה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3255883,00.html דווקא קורה משהו מעניין. בפרסומות של טושיבה ושל YNET הבעיה מופיעה, אבל הסרטון עצמו פועל מצויין. נראה לי שהבעיה קשורה למדיה פלייר, באתר מסויים אני אפילו זוכר שאפשר היה לבחור אם לראות את הוידאו בQUICKTIME א…
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-