Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי בעיה בזמן האחרון זה התחיל רק בזמן האחרון שאני לא רואה סרטונים לדוגמא באתר וואלה אני רוצה לראות תקציר של משחק את זה: http://sports.walla.co.il/?w=/166/1101009 הוא אומר לי ready אני לוחץ על פליי וזה נשאר מסך שחור לא קורה כלום חייב עזרה דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
התקנתי חלונות 8.1 נקי (חוקי יש לציין) וישר עדכנתי לחלונות 10. התקנתי את כרום, אבל הוא מסרב להציג טאבים\את חלון האפשרויות אלא אם אני מריץ את זה עם Compatibility winwods 7 (עם 8 לא עובד). ניסיתי לחפש מידע אבל ללא הצלחה, יש למישהו ניסיון עם זה? * זה עובד, אבל אשמח אם זה יהיה בלי Compatibility. עדכון: עכשיו זה עובד, אין לי מושג מה קרה, אבל זה עובד בסדר עכשיו. שיחקתי קצת עם ההגדרות Compatibility ועכשיו זה מציג הכל בלי שום הגדרה מיוחדת.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שתואר בכותרת זאת הבעיה. ניסיתי לבדוק אם זה בהגדרות, אבל לא כל כך הבנתי מה אני מחפש. במנהל התמונות של אופיס אין בעיה, התמונות נראות בגוון המתאים. אני אעלה את אותה התמונה, פעם אחת ממציג התמונות/גלריית חלונות LIVE ופעם אחת ממנהל התמונות של אופיס. הבעיה הזאת מעצבנת אותי, ואין לי רעיון לפתור את זה. אשמח לעזרה. הנה התמונות:
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום קודם כל תודה רבה - האתר הזה ליווה אותי רבות, בכל שלבי התקנה וכו'. מדובר על WIN7 64 BIT על גבי לפטופ של לנובו שנית: כבר כשהתקנתי את וינדוס החלוקה למחיצות הלכה לא "חלק". לקח לי פעמיים שלוש של פיצול-איחוד עד שהוא פיצל לי כמו שרציתי (מההתחלה היה כונן של 20 GB - ולא כונן המערכת בן 1 GB - שלא הסכים להתאחד). את המחיצה של ווינדוס עשיתי בת 20 GB מתוך קריאה בפורום כי ווינדוס 7 יקח משהו כמו 10 GB. אין לי מושג איך אבל תוך יומיים הכונן התמלא עד ל19.9 GB. ניסיתי להגדיל את גודל המחיצה - באמצעות MANAGE על המחשב שלי ובאמצעות EASUS וPAETITION MAGIC הקטע שקורה הוא זהה: מכונן D (בערך 280 GB) אני מוריד 50 GB שמוגדרים כALLOCATED SPACE. כשאני מנסה להרחיב את כונן C (בשלושת הדרכים הנ"ל) הוא …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הדרך הזולה ביותר לקניית רשיון חלונות? אני מאוד מעדיף retail.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הי. מייקרוסופט קצת שינו את האקטיוציה בווינדוס 10, כך שכאשר מתקינים עותק נקי אחרי שכבר היה עותק של ווינדוס 10 מופעל, הוא מזהה שכבא היה עותק של ווינדוס 10 מופעל, ולכן מאשר אוטומטית גם את העותק הנוכחי. כלומר, צריך להכניס את המפתח רק פעם אחת, ולאחר מכן גם אם מפרמטים, ווינדוס 10 יאשר את עצמו מחדש. יש לי שאלה האם היכולת לזיהוי מחדש תלויה בהתקנה? אני שדרגתי לווינדוס 10 ולאחר מכן שמתי את הווינדוס על USB בעזרת הכלי שלהם, ואחרי שפירמטתי עותק מחדש, הווינדוס הפעיל את עצמו. אז השאלה היא האם הוא יפעיל את עצמו מחדש רק אם אני אתקין אותו מאותה התקנה (אותו USB שיצרתי) או שזה לא משנה? תודה ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
סתכלו במיפרט מחשב יחסית טוב לויסטה... לוקח לויסטה 20000 שעות לעלות אני רציני לקח לי 3 שעות מה-boot לתוך הויסטה!!! זה משהו מטורף ויש לי עוד מחשב עם 2.8 Dual ושמה זה פועל חלק...! יש פה אנשים עם AMD barton חחחחחח שמפעילים ויסטה חלק!!! למה זה פועל לי חרא!!? הדיסק נבדק הבעיה לא אצלו... אהה ודרך אגב ניסיתי להפעיל את הויסטה לפני שהכרטיס מסך נפטר... יכול להיות שזה בגלל S.M3?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בארגון שעובד עם WIN 98 ועם אאוטלוק אקספרס 6 לא מצליח לעשות IMPORT מגיבוי של קובץ DBX ששוקל 400 MB(!!!) הוא רושם שכאילו הקובץ נמצא בשימוש - למרות שאין מצב... אני חשדתי שיש INCONSISTENCIES בקובץ השאלה היא האם יש איזה UTIL שעושה את מה ש SCAN PST עושה בשביל OUTLOOK? ניסיתי להסיר ולהתקין את האאוטלוק מחדש ולעלות בSAFE MODE - ללא הועיל.... יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב הכל עולה טוב ויפה אני משחק מוריד פה ושם ולפעמים המסך ניהיה כחול ורשום שם כול מיני דברים.. לרוב במספרים דוגמה: 0000X.004 משהו כזה המסך הכחול מופיע ל3 שניות ואז המחשב עושה RESEAT!! זה מאוד מעצבן כי לפעמים אני משאיר את המחשב בלילה דלוק כדי שיוריד וכשאני מתעורר הוא עשה ריסאט או שבמשחקים זה בכלל מעצבן במיוחד במשחקי רשת!!! תעזרו לי בבקשה מה הבעיה.... תודה!
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי שלום לכולם מועדים לשמחה השבוע שחזרתי מהצבא נתקלתי בבעיה אני רואה את התומנה במס' אתרי אינטרנט מתחת למסגרת באותו הגודל ועוד בעייה שלדעתי קשורה יש אתרי אינטרנט שבהם לא מופיעה כלל תמונה מהי הבעייה?? וכיצד ניתן לפותרה?? בתודה מראש לכול העוזרים
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ניסיתי לעבוד לפי השרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=336633.10 אבל הכל תקין וכתוב לי gruop איפה שצריך להיות כתוב. מצורפת תמונה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל מיני תוכנות למשל כמו nvidia , זה אמור להיות בעברית אבל רשום סימני שאלה , מה צריך לעשות כדי שלא יהיה סימני שאלה תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי כבר עכשיו WIN XP אבל אני לא משתמש בדיסק שאיתו התקנתי את המערכת שלי כי אני לא מוצא אותו אלא בדיסק אחר.. אני רוצה להתקין מחדש כי יש לי כל מיני בעיות במחשב שאני רוצה לנסות לפתור עם התקנת הWIN מחדש לפני שאני יפרמט (רק אם לא תהיה ברירה) עכשיו, שאני פותח את הSETUP זה כותב שאי אפשר לעדכן ולכן האופציה הזאת לא תופיע, ומופיעה רק האופציה של NEW INSTALLATION )ADVANCED( ולמטה כתוב: Important: Existing files May be lost...... blah blah blah... השאלה שלי היא אם אני יתקין את הWINDOWS בצורה הזאת, איזה קבצים יאבדו?.. כי המטרה שלי בזה היא רק להתקין את הWIN מחדש בלי לאבד קבצים! מישהו יודע? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני עובד על יצירת התקנה Unattended , הכל עובד טוב חוץ מדבר אחד שמפריע לי - ההתקנה מדלגת לי על שמסך הזה: ---התמונה מצורפת למטה--- (המסף הכחול עם האישור של ה-F8 , ריפר לווינדווס וכו'...) משום מה זה פשוט מדלג עליו וישר מגיע למסך של חלוקה למחיצות... הנה הקובץ winnt.sif שלי: [Data] AutomaticUpdates="Yes" MsDosInitiated=0 UnattendedInstall="Yes" [unattended] UnattendMode=DefaultHide UnattendSwitch="No" OemPreinstall="Yes" OemSkipEula="Yes" WaitForReboot="No" NoWaitAfterTextMode=1 NoWaitAfterGUIMode=1 DriverSigningPolicy=Ignore NonDriverSigningPolicy=Ignore [systemRestore] [GuiUnattended] AdminPassword=* TimeZone=135 OEMSkipRegional=1 OemSkipWelcome=1 …
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, ברצוני למחוק כמה וינדוסים, מה הדרך המהירה לעשות זאת?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי וינדוס 7 אולטימט על מחשב נייד מסוג: LG M1 KB77E. לאחר ההתקנה - הפעלתי את WINDOWS UPDATE והרצתי לו עידכון שטוף ורציני. (כמו כן, גיליתי להפתעתי שהדרייבר של ה VIDEO אינו נתמך כלל בוינדוס 7)* כך שאין WINDOWS AERO.. לאחר שהפעלתי מחדש, להפתעתי קיבלתי מסך שחור. א) המחשב כן עולה במצב בטוח+רשת ב) גלשתי בעשרות פורומים וקראתי עשרות תשובות..אלו "הפתרונות" שניסיתי כבר: -- 1) התקנת "התיקון" מחברת האבטחה PRVEX 2) נסיון לשינוי הרזולוציה למירבית ולהפך, כמו כן נסיון לכניסה דרך רזולוציה נמוכה של 800X600 דרך F8 בעליית הוינדוס 3) אין כל קשר לחיבור נוסף של המסך, אני עובד עם המחשב של המחשב נייד בלבד 4) קובץ .BAT בתיקיית STARTUP שכלל כמה פקודות. 5) הסרת כל העדכונים של WINDOWS …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחקתי קובץ מסויים, בגודל של 150 מגה בערך... התחרטתי ובא לי לעשות לו שחזור היישר מהסל מחזור... אני לוחץ שחזור והמערכת מודיעה שאי אפשר לשחזר כי תוכנית או אדם משתמשים בקובץ. הפעלתי את המחשב על מצב בטוח והדבר חוזר על עצמו. לחלופין ניסיתי למחוק את הקובץ מסל המחזור והדבר חזר על עצמו. עזרו לי! גם ניסיתי לסגור כל תוכנית אפשרית.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי מחדש RC1 על מחשב ריק לאחר ההתקנה של לוגמיאין שעברה במחשה הלוקאלי בהצלחה אני לא מצליח להתחבר עם שם משצמש וסיסמה למרו שבוודאות הם נכונים וגם הוחלפו לשם ניסוי כאשר אני נכנס לחשבון שלי ב LOGMEIN אני רואה את המחשב באונליין ולא מצליח להתחבר עם הודעת שגיאה על יוזר סיסמה בבקשה עזרה...
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
E8400 P43-DS3L 4GB CL4 800Mhz איזו מערכת הפעלה הכי מומלצת למערכת?
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
בוקר טוב חבר'ה .. סבתא שלי ביקשה ממני שארכיב לה מחשב HTPC וזה מה שעשיתי, התקנתי Windows הכל טוב ויפה חוץ מדבר אחד .. התקנתי לה שפת ממשק ברוסית במחשב במקום בעברית והכל השתנה חוץ מה - Windows Update שנשאר בעברית .. אני לא מוצא תשובה לשאלה שלי בגוגל אז אני פונה אליכם .. למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה ? דרך אגב, התקנה מחדש ניסיתי כבר וזה לא עובד .. תודה מראש, משה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן תראו יש לי הרדיסידק 120 גיגה sata והוא מחולק ל c=30giga d=15 giga e=60 giga (בערך - לא הכי מדויק) הקיצר היו לי כמה בעיות עם הווינדוס והחלטתי לפרמט אז הכנסתי את הדיסק של ווינדוס ואז כשהגעתי לשלב שאני צריך לבחור על איזה מחיצה להתקין את הווינדוס היתה לי בעיה (ד"א אני החלטתי לפרמט רק את כונן c ו d ואת כונן e להשאיר ) אז מחקתי שם את כונן c ו d ואז חשבתי שכל השטח שאי לא משתמש יהיה ביחד כלמר אם יש לי 50 גיגה שלא עשיתי אותו מחיצה אז שיהיה 50 גיגה אבל מה שקרה לי זה שה 50 גיגה האלה מחולקים לכמה חלקים (אחד 30 מגה ועוד אחד 35 גיגה ועוד 15) ואני רוצה לחבר אותם ביחד ולעשות שכונן c יהיה את כל ה 50 גיגה האחרים חח מקוהה שהבנתם למה שאני מתכוןןן מחכה לתשובבהה חח ובינתים אני על הפנ…
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מתקין וינדוס 98 על וינדוס XP ,כלומר שיחליף את הXP, וב56% אחרי תחילת ההתקנה(ניסיתי פעמיים) הוא כותב שיש איזה קובץ שהוא לא יכול להשלים להעתיק אותו, ויש שם אפשרות SKIP FILE אבל זה לא עוזר יש הצעות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
דודה שלי מאמריקה קנתה מחשב alienwear ואיתו היא קיבלה דיסק מערכת הפעלה win xp pro אח הדיסק שונה לגמרה ויכול להיות שבדיסק הזה תמון חלק מהסוד של יציבות מערכות אילו ? אולי הם שיפרו את הווינדס איכשהו ? אני לא ממש מבין גדול אבל אולי אתם יכולים להסביר לי במה שונה הדיסק הזה ? ?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מדוע ב-IE כל קובץ תמונה שאני מנסה לשמור (איפלו אם הוא לא BMP) הוא נותן לי לשמור אותו רק כ-untitled.bmp?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקס פי פרו עם סרויס פאק 2 אבל אני לא רוצה סרויס פאק 2 אבל זה מה שדוד שלי הביא (הוינדוס המוקורי היחידי שלי) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-