עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by adam2008,

שלום... windows תופס לי נפח של 3.9 גיגה הגיוני?? אגב זה וינדוס xp

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by 00Amir,

לארונה ראיתי שידרוג של מערכת ההפעלה חלונות 7 וניצלתי את ה SP1 לפירמוט והתקנה מחדש... פירמטתי את כל הכונן , התקנתי חלונות 7 מהדיסק וישר הפעלתי update בשביל לקבל את כל העדיכונים וה SP1 בהתקנה חלקה ונקיה.. לאחר מכן התקנתי את כל התוכנות, פתאום שמתי לב שהתוכנה של Gigabyte (לוח האם) מסרבת לפעול. הורדתי מחדש מהאתר של גיגבייט את הגרסה האחרונה ועדיין זה לא עובד... ניסיתי במצב תיאימות שונה וגם ללא הצלחה... אשמח לעצות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by tomy669,

שלום לכולם.. הורדתי תוכנה גדולה לא מזמת והיא הורדה כקבצי RAR ניסיתי לחלץ אותם לתיקיה כלשהיא מספר פעמים ולא הצלחתי. בסוף מצאתי את הקבצים וכל ההתקנות בתוך תיקיה מוסתרת במחשב שלי- כונן C- מסמכים והגדרות - USER- הגדרות מקומיות (LOCAL SETTINGS) - ובתוך תיקיית TEMP התקנתי את התוכנות והכל וראיתי שיש בנוסף להתקנות של התוכנות כל מיני דברים שלא שימושיים עבורי. עשיתי ניקוי דיסק לכונן C, הורדתי את התוכנה CCLEANER והקבצים הנ"ל לא נמחקו.. רציתי לדעת אם אפשר למחוק את כל הקבצים והתיקיות שמופיעות לי בתיקיית TEMP מהסיבה שהם תופסים לי הרבה מקום בכונן. אשמח לקבל תשובות ענייניות ומתוך ניסיון.. שיהיה לכולם לילה טוב!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by GaLmgnT,

שלום! כבר הרבה זמן שחיפשתי ערכת נושא יפה ונוצצת ל-XP שלי, עד שבסוף הבנתי שאין יותר טוב מה-Theme הקלאסי (Windows Standart). במאפיינים, כשמשנים את ערכת הנושא ניתן גם לשנות חלק מהעיצוב שלה (Appearance - Advanced), ובכך לייחד אותה מבחינת צבעים וכו'... הבעיה היא, שאם במקרה אני משנה משהו לערכים שלא נראים לי טוב מאוחר יותר ואני מעוניין להחזיר את ערכת הנושא כפי שהייתה בהתחלה - אי אפשר. אין אפשרות לחזור לערכים המקוריים, ולכן חשבתי על פשוט... להעתיק את ערכת הנושא באיזושהיא צורה ולעבוד רק עליה, או משהו בסגנון. מישהו מוכן לעזור לי בנושא? איך אני בכלל עושה כזה דבר? תודה

5. Started by Swed,

אני לא מצליח לפתוח את מנהל המשימות לא יודע למה !!! הוא פשוט לא נפתח לא משנה מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Eviljelly,

אוקי , קניתי מחשב חדש וחיברתי אותו (יכול להיות שכל העסק מתחיל מפה) וניגשתי להתקין את מערכת ההפעלה . ניסיתי בהתחלה להתקין XP אבל הוא כל הזמן נתקע בשלבים שונים של ההתקנה , בהתחלה חשדתי בכונן דיסקים , החלפתי אותו וגם לא עזר אחרי זה ניסיתי להתקין 98 ושוב פעם נתקע כל פעם בשלב אחר של ההתקנה בלי שום סיבה נראית לעין . בסוף ויתרתי הוצאתי את ההרדיסק התקנתי 98 על מחשב אחר , וחיברתי חזרה , באתי להריץ אבל הוא נתקע באמצע האתחול משום מה בלי שום סיבה (הפס הכחול-לבן למטה רץ אבל לא מגיב) ניסיתי במצב בטוח והוא רושם לי windows protecion error . לפני שהחזרתי את ההרדיסק הרצתי את ה98 על המחשב השני והוא עבד חלק . בנוסף מידי פעם כשאני מנסה להריץ את המחשב הוא מתחיל לכתוב לי כל מיני קודי אסקי מוזר…

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  7. שלום חברים, יש לי בעיה כבר הרבה זמן אבל היא כבר ממש התחילה להציק לי עכשיו: לאחר כמה שעות/ימים שהמחשב שלי דולק הוא מפסיק לתת לי את האפשרות לכתוב בעברית. כלומר, הוא במצב כתיבת אנגלית ולא משנה כמה ALT+SHIFT אני אעשה, הוא לא יעבור למצב כתיבת עברית, עד שאני אעשה ריסטרט למחשב. מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP SP2. האם יש פתרון לבעייתי? אני נורא מקווה שכן ומאמין שאתם תוכלו לעזור... תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, נכנס לאחותי איזה וירוס למחשב והרס את כל ה-XP, המחשב לא מצליח לעלות לא במצב בטוח ולא במצב רגיל וגם אם לפעמים הוא מצליח הוא פשוט נתקע וחייב להפעיל מחדש.. אין בעיות חומרה בדקתי גם על ידי תוכנות וגם ע"י שימוש בהפצות שונות של לינוקס. אני מעוניין לגבות חלק מהדברים בכונן לפני הפירמוט, יש אפשרות איכשהו לעלות את המערכת הפעלה, התקנה מחדש היא גם אופציה(רק של programfiles לא ימחק, כי יש שם גם דברים שצורכים גיבוי) כרגע גיבוי ע"י לינוקס משום מה לא מצליח. תודה, אור.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  9. אתמול התקנתי VISTA בפעםהראשונה ובמהלך ההתקנה לא ראיתי שום אופציה לביצוע מחיצות אז התקנתי ............ אחרי חיפושים קטנים ראיתי שאפשר להקטין את המחיצה דרך "ניהול מחשב --> ניהול דיסקים" , אבל יש לי אפשרות לקבץ רק 1.6GB מתוך 659GB שייש בדיסק יש הערה שבה כתוב "ששטח הכיווץ יכול להיות מוגבל אם snapshot או pagefiles פועלים" , את ה pagefiles ביטלתי, מה זה snapshot ? עדיין לא התקנתי אופיס וכל שאר ירקות וכבר תפוס אצלי 45GB (חשבתי בהתחלה ש50GB יספיקו לכונן C)

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by amit123,

אני עובד עם ויסטה דיי הרבה זמן ומשום מה לפני יומיים היא התחילה ממש לעצבן אותי...,כל דבר שאני עושה,אבל כל דבר. היא שואלת אותי אם אני מאשר או לא(זאת כזאת הודעה שתופסת כמעט את כל המסך ולא נותנת לעשות שום דבר אחר עד שאני מאשר או לא..),זה ממש מעצבן איך אפשר לבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by naoriko,

שלום אז ככה יש תוכניות שגם שאני יוצא מהן הן מופיעות בסרגל משימות למטה לדוגמא : ICQ, MESSENGER אני רוצה שזה יהיה ממוזער בצד כמו האימיול והאנטי וירוס וכל שאר התוכנות ולא בסרגל למה איך עושים את זה? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by lordgod,

אני נכנס לתיקייה WINDOWS ואני לא רואה את SYSTEM32 !

13. Started by adry,

פירסמתי את הפוסט הזהhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345626.0 בפורום תוכנה, אך אחרי שהבנתי מול מה אני עומד נראה לי שזה המקום לשאלה. יש ל וירוס על הווינדווס XP. בהתחלה זה היה עניין של לפתוח לי את החלון של הפרטישנים כל פעם בחלון חדש (למרות שמסומן בהגדרות של התיקיות לפתוח הכל באותו חלון) אך אחרי עבודה זריזה עם ה kaspersky הבעיה הזאת נפתרה. התוכנה גם מצאה לי כל מיני דברים בעייתיים ב temp תחת ה user בפרטישן שעליו מערכת ההפעלה. העניין הוא שכידוע תקיית ה temp היא מוחבאת ולמרות שסימנתי "תראה תיקיות מוחבאות" אני לא רואה אותן וזה כל פעם חוזר לי ב folder options ל hidden בפוסט הקודם כתב לי nikiller אך למרות החיפוש אני לא מוצא מה הן התוכנות האלה וכייצד אני פותר א…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  14. תמונה שווה 1000 מילים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. במקרה שהשומר מסך מתחיל לפעול ואני במסך משתמש שלי מתוך 2 ב XP, אחרי שאני חוזר המסך שמופיע הוא חלון המשתמשים ולא החלון שלי, איך אני מבטל את הדבר הזה ובמקרה של הפעלת שומר מסך הוא יחזור למסך שלי? תודה ולוריאן אני מצפה לתשובה מהירה,

16. Started by d3vil,

אז ככה, יש לי דואל בוט של win98se וwin2k כאשר ה98 נמצאת בC ו2K בD... שחזרתי ל98 לשחק בכמה משחקים - הבנתי שהמערכת זקוקה לפורמט ולסידור רציני... יש דרך לפרמט את C, להתקין מחדש 98 ועדין לשמור על הדואל בוט בלי תוכנה צד שלישי?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. לאחר שהייתי צריך לפרמט לפני כמה ימים ונתקעתי בלי דיסק של אקס פי באנגלית התקנתי בעברית אני פשוט לא יכול להסתדר עם זה העברית משגעת אותי וכבר התקנתי די הרבה דברים וממש אין לי ראש להכנס לזה שוב אז חשבתי אולי יש תוסף כזה כמו שהופכים מאנגלית לעברית אז שעושה ההפך מישהו מכיר את דבר כזה?< זה קיים בכלל? נ"ב כבר ניסיתי להתקין את התוסף בעברית כדי לראות אולי הוא יכול להפוך לאנגלית אבל הוא זרק אותי בתחילת ההתקנה החוצה ואמר לי שיש לי כבר עברית תודה מראש לכולם

18. מה יכולה להיות הסיבה לתקיעה של ווינדוס במסך של השם משתמש וססמא? Windows XP SP3 רץ על P4 2.26 GHz עם 2GB זיכרון. תודה ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by chmmr,

כשהיה מותקן על המחשב Win 98 לא היתה בעיה של Shut down , הספק הוא ATX והמחשב היה נכבה כאשר ביצעתי Shut down דרך ה Windows כאשר התקנתי עליו Win XP וניסיתי לעשות Shut down המחשב נשאר על המסך של Windows is now shutting down ולא נכבה, וצריך ללחוץ מספר שניות על כפתור ה Power על מנת לכבות אותו. המחשב המדובר הוא Celeron 366mhz תודה מראש

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום אני התקנתי את WIN XP ועכשיו אני צריך להפעיל אותו והוא אמר לי שהשתמשתי יותר מדי פעמים בקוד הזה מה אני אמור לעשות עכשיו (מה זה הבולשיט הזה!) אך אני יכול לבטל את ה30 יום בלי קוד או אך אני יכול לקבל קוד אחר?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  21. שלום לכולם. ברשותי מחשב פנטיום 3, 733 מגה הרץ, 256 זיכרון SDRAM, מערכת הפעלה Windows XP. לאחרונה החלטתי להוסיף עוד שני יוזרים למחשב. כדי ששניהם יוכלו להשתמש באינטרנט סיווגתי את כולם כ- Administrators. מאז שעשיתי את זה, עם הזמן, שמתי לב שביצועי המחשב וכרטיס המסך יורדים. לדוגמא, המחשב כמעט נתקע, או יותר נכון נחנק כאשר אני נותן לו לבצע הרבה משימות ביחד, דבר שלא ממש קרה בעבר. מבחינת כרטיס מסך, שמתי לב שהביצועים שלו גם ירדו לאחרונה כאשר אני משתמש באחד המשחקים "הכבדים" שברשותי, דבר שגם לא ממש קרה בעבר. אני לא יודע מתי בדיוק זה התחיל, אבל אפשר לומר שזה מאז שהוספתי את היוזרים החדשים. הייתכן שזו הבעייה?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  22. שלום כול פעם שאני מעלה את המחשב שאני צריך להדליק את כפתורי הF וזה מעצבן ורציתי לדעת אם יש דרך לעשות שהם יפתחו באופן אוטמטי עם הפעלת הWIN תודה מראש

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  23. אהלן. יש לי מחשב, ואני רוצה לנעול אותו שכל מי שמשתמש בו, לא יוכל להתקין בו כל מיני תוכנות למיניהן. ניסיתי לעשות את זה דרך ה user account אבל גם המשתמש המוגבל יכול להתקין. יש איזו תוכנה שיכולה לעזור בנושא? או לחילופין ראיתי ב user account שיש שם אפשרות guest. מזה אומר בדיוק ואיך מפעילים אותו? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by sagigi21,

היי, ניסיתי ביום האחרון להוריד את חבילת העדכונים האחרונה עבור המחשב שלי ויש בעיה... אז ככה: זה מוריד את העדכון,מתחיל את ההתקנה,לקראת הסוף הוא מציג הודעת שגיאה..חיפשתי ברשת,עשיתי הכל,כולל SYSTEM READINESS TOOL,ביטלתי את האנטי וירוס ושום דבר לא הולך הוא ממשיך לתת לי את הודעת השגיאה הזו: ERROR CODE - 80073712. נ.ב ניסיתי גם התקנה ידנית של הקובץ-לא הלך. אודה מאוד לחברה שיעזרו. בתודה, שגיא

• 2 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.