Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להתקין דריוורים חדשים לכרטיס מסך, ההתקנה מבקשת - standart vga adapter אבל כשאני מסיר את הדריוור של הכרטיס מסך ומנסה להתקין standart vga adapter הוא מזה לי אוטומטי את הכרטיס מסך לפי הדגם שלו. איך אני מבטל את הזיהוי האוטומטי כדי להתקין standart vga adapter? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מהו בקצרה הזכרון הוירטואלי? איך הוא משפיע על הביצועים של המחשב? מה הערך המומלץ אם יש לי ג'יגה זכרון פנימי? האם זה טוב לחלק אותו לשני כוננים או שעדיף על כונן אחד? ???
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
סרקתי עם ביטדינפדר 9 נתן ללוג לדבר Movedמה זאת הספריה הזאת, C:\System Volume Information\_restore{093E8EF5-031C-42E8-B267-BF730E1A8417}\RP53 למה היא מלאה בטרויאנים ?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני יודע שיש את הפקודה הזאת: convert x:/fs:ntfs מה צריך לשנות בפקודה הזו כדי לשנות מ-NTFS ל-FAT32?
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
ואל תמליצו לי בבקשה על הדרייברים החדשים של VIA כי הם גרועים
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
אני מנסה למחוק משהו מהמסמכים של המוזיקה שלי, אבל בכל פעם שאני מנסה לעשות זאת, המחשב טוען שאני צריך לספק לו הרשאה ממנהל המערכת. המערכת היא WIN7 PREMIUM 64 BIT, יש לי את המחשב שנה וחצי בערך ועד לפני חודש בערך זה לא עשה לי שום בעיה עם ההרשאות מערכת הללו. מה עליי לעשות? תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 19.1k צפיות
-
-
אהלן חבריה, היה לי וינדוס XP עם SP1 והיה לי טוב איתו. לעדכן לSP2 לא יכולתי כי החלונות שלי לא "חוקי" יענו. בקיצר מצאתי גרסת SP2 והתקנתי. מאז... רק בעיות. המחשב כל הזמן אומר שלא מספיק לו "וירטואל ממורי", כל הזמן Errors. תוכנות מסויימות לא ניתנות להתקנה. נמאס! האם יש מצב שהגרסה שלי דפוקה? בכל מקרה אני חוזר לSP1 שהיה לי, שם הכל עובד.
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין את windows 7 professional אבל בתחילת ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה (מצורף קובץ) ואני לא יכול להמשיך מישהו יודע למה זה קורה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, התקנתי על ה Panasonic CF-19 שלי WINDOWS 7 ULTIMATE. מעבד כפול ליבה במהירות 1.06GHZ, ג'יגה זיכרון. לא אמורה להיות בעיה, נכון? בכל מקרה, כשאני משתמש בעט, הסמן נמצא כ-2 סנטימטר מעל הנקודה שאני לוחץ עליה. במיקומים שונים על המסך המרחק בין הסמן לנקודת הלחיצה משתנה. לא מצאתי בהגדרות משהו שיכול לכוון את זה. כמובן ששעה לפני, על ה XP הכל עבד מצויין. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ULTIMATE עכשיו הכול עובד מצוין אבל האינטרנט אחרי כמה דקןת הוא מראה לי שחייב להסגר ולעשות ריסטרט לעצמו או שהוא נסגר בדקתי אם יש וירוסים ותולעים ואין זאתי הבעיה מ מיקרוסופט ? גם הורדתי UPDATIM
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום, אתמול והיום התגלו אצלי במחשב בעיות חמורות בגלישה בדפדפן ובכלל באינטרנט. עד שעליתי על מקור הבעייה לקח לי זמן ואפילו עשיתי פירמוט אבל כשהבעייה חזרה שוב הנחתי שזה וירוס ככל הנראה, הרצתי בדיקה של נורטון ובאמת התגלו 4 קבצים נגועים בוירוס, הנורטון מחק אותם אבל עכשיו יש בעייה מכיוון שקובץ אחד הוא קובץ מערכת חשוב ובכל הפעלה של ווינדוס אני מקבל הודעת שגיאה שווינדוס לא מוצא את הקובץ וזה מאוד חיוני למערכת שהקובץ יהיה זמין, כרגע אין לי את הקובץ הזה ואין לי מושג מאיפה למצוא אותו בגירסה המתאימה. אם למישהו יש רעיון איך לשחזר את הקובץ אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, דודי הסטלן!
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם אני פותח תייקיה ומתי שאני ממזער אותה היא נעלמת היא לא נימצאת בשורת משימות למטה איפה ההתחל...? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי אתם מכירים את הקובץ הזה שמופיע בסרגל ההפעלה המהירה מיד עם ההתקנה של ווינדוס - "SHOW DESKTOP" לפני כמה זמן התקנתי איזה יישום שהעלים לי אותו ואני לא מצליח לשחזר את הקובץ האם מישהו יוכל לומר לי איך להחזיר אותו כי זה ייתרון עצום כשיש אותו בסרגל ההפעלה בתודה מראש ניר
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
בנוסף CPUZ מראה שאכן יש 6 על המחשב מערכת ווינדוס 7 64ביט. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש בWIN XP ופשוט שאני בודק אחרי 5-6 שעות שהמחשב פועל את מצב משאבי המערכת אני מגלה ש220 מ"ב תפוסים ובגלל זה המחשב נעשה איטי... למישהו יש תשובה לזה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , פעם שאני עשייתי מאיפיינים על שיר מסוים , יכולתי לשנות את שם האמן , ועוד דברים ועכשיו זה מה שקרה: מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
מחר מגיע המחשב החדש שמבוסס על מעבד AMD Athlon 64. איזה windows מומלץ להתקין ? האם יש צורך בxp 64 ? האם הוא עדיף?
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
חייב דחוף זה משגע אותי הדבר הזה כל פעם שאני מדליק את המחשב איך שעולה לי הwin xp המחשב מתחבר לאינטרנט לבד בלי שאני מפעיל אותו ניסיתי הכל בבקשה helppppppppppppp
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים שהם מעל ל-2 ג'יגה מדיסק למחשב והוא נותן לי הודעה שכתוב בה שאין לי מקום במחשב למרות שיש לי 20 ג'גיה פנויים. מה לעשות?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
הי אני רכשתי דרך מיקרוסופט ווינדוס 8 חשבתי שמדובר בגרסה טובה לאחרונה רציתי לנסות את האופציה שמשולבת בשמערכת ההפעלה bitlocker גיליתי שאין bitlocker במערכת הפעלה האם אני יכול לדרוש שדרוג לגרסה מתקדמת יותר? אני כועס שקניתי ווינדוס ללא אפשרות הצפנה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה שהמחשב יכנס אוטומטית למצב stand by אחרי 30 דקות שהוא לא בשימוש. הגדרתי בהגדרות צריכת חשמל שהוא יכנס למצב stand by אחרי 30 דקות אבל זה לא עובד. שאר הדברים כמו כיבוי מסך / דיסקים עובדים. כשאני מנסה להכנס למצב stand by דרך כיבוי -> stand by זה עובד.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הי, ה-P4 שלי הפסיק לעבוד (לדעתי זה הלוח). לקחתי ממחשב אחר לוח + מעבד AMD 64 והחלפתי. ה-XP לא עלה. מייד לאחר העליה, עוד לפני המסך הגרפי, הוא עשה RESET. הכנסתי את דיסק ההתקנה ובחרתי REPAIR להתקנה. הוא העתיק קבצים, ועשה RESET כדי לטעון את ה-XP. כעת בעליית ה-XP, אני מגיע למסך הגרפי (עם ה-BAR שמראה LOADING) ואחרי מס' שניות המחשב עושה RESET. מישהו יודע לעזור לי? אני לא מעוניין להתקין את ה-XP מחדש (כלומר למחוק את כל התוכנות שהיו מותקנות לי). תודה, מוטי
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
צלמית שינוי השפה בשורת המצב התחתונה נעלמה לי (מערכת הפעלה Win XP Home). ניסיתי לבצע את ההתקנה בדומה ל- Win 98 באמצעות מקלדת בלוח הבקרה, אולם לא מצאתי את האופציה. תודתי מראש למי שיוכל לסייע לי. דן
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי להתקין דרייברים מהאינטרנט שיגרמו לג'ויסטיק לעבוד על וינדוס 7 64 ביט. לאחר ההתקנה המחשב עשה בעיות מוזרות, כמו לא להפעיל את האינטרנט ולהציג בצד ימין מעל השעון את השורה כאילו שאני משתמש בוינדוס לא מקורי אלא TEST WINDOWS. צירפתי תמונה. לאחר ריסטור למערכת המחשב שוב עלה, הפעם נורמלי עם אינטרנט תקין, אבל עדיין מופיעה השורה מצד ימין לגבי הוינדוס עצמו. איך אפשר להעלים את זה? השתמשתי במדריך להפעלת הג'ויסטיק של פלייסטישן3 בוינדוס 7 64 ביט, מהאתר הנ"ל: http://www.hardcoreware.net/how-to-playstation-3-controller-64-bit-windows-7-vista/ עשיתי את השלבים עד ה RESTART, לאחר שהרצתי את הפקודות שנתנו שם ב CMD.EXE ומאז מופיעות לי ה TEST MODE BUILD 7600 בצד. איך אני מחזיר את המערכ…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-