עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by xjj,

התפריט העליון נעלם, איך אני מחזיר אותו?

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by dvvon,

שלום לכולם יש לי בעיה קטנה כשאני נמצא בשולחן עבודה אז במקום שאני ילחץ על תיקייה פעמים (כמו שאני רגיל מימים ימימה) אז זה רק לחיצה אחת איך אני פותר את זה בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by tommy_g,

שוב שלום חברים, לא יודע מה נפל על הווינדוס אצלי,אבל הוא מתקשה להציג עברית... דוגמה בתמונות. מה עושים?? תודה מראש, תומר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by idank,

אם אני משתמש במחיצה אחת עם ntfs ומחיצה אחרת fat 32 בשביל משחקים זה צריך לעבוד בסדר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Psycho17,

שבת שלום אנשים... יש לי מערכת הפעלה Win XP Pro ואחי רוצה שאני אתקין לו FrontPage??? הבעיה היא שאני לא יודע איך להוסיף את התוכנה הזאת מהדיסק של WIN אשמח לקבל עזרה ;D בתודה מראש אלדד כהן

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  6. לחברי יש מחשב(win xp home) בעל שני דיסקים קשיחים(דיסקים פיזיים). כונן אחד c וכונן אחד f (כוננים d ו- e הם כונני cd / צורב). הבעיה היא שצריך לפרמט את המחשב, מפני שחיבור האינטרנט מתנתק ללא שום סיבה ניראית לעין(הוא דיבר עם התמיכה והם הסירו והתקינו כל מיני דברים כדי לנסות לסדר את החיבור, ללא הצלחה. בסוף הם אמרו שכדי להתקין windows מחדש). החלטנו לפרמט. הבעיה היא שיש הרבה חומר על המחשב שאנחנו לא רוצים שילך לאיבוד. כלומר, אם נפרמט את c , הרבה חומר ילך לאבדון. אי אפשר להעביר את כל החומר החשוב מ- c ל- f , מפני שב- f , יש בסביבות 2 גיגה פנויים וב- c , יש עשרות גיגות של חומר(פלוס 70 גיגה פנויים). חשבנו על partition magic. להעביר את המקום הפנוי שב- c אל f , ואז להעביר את החומר מ- c א…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by avirokach,

לפני כיומיים נכנסתי לחשבון שלי ב- WIN XP וקיבלתי DESKTOP כאילו של משתמש חדש בלי כל ההגדרות שלי. הוא אפילו הקפיץ לי הודעה של לעשות סיור היכרות ב- XP. מבדיקה ראשונית נראה לי שה- PROFILE שלי נדפק איכשהו ובתוך ה- Document and Settings נוצרה לי תיקייה חדשה בשם TEMP.{Name}.000 והיא למעשה ה- Profile החדש שלי. תיקיית ה- PROFILE הישנה קיימת אבל הפסיקה להיות בשימוש. איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by Zadu,

יש לי windows 8.1 64bit ואני רוצה לדעת מה יקרה אם 100% מmemory שלי יהיה בשימוש? המחשב יקרוס? יתקע? סתם שאלה שמעניינת אותי. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yotam360,

שאני נכנס למנהל המשימות, תהליכים רשום לי שם של תהליך שאני לא יודע מה הוא עושה. זה השם שלו: SMSS. מהוא עושה ומה יקרה אם אני יבטל אותו???

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  10. היי, - מערכת ההפעלה שלי:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT בעברית. *השאלה בכותרת. *התקנת התוכנה לפיענוח מסכים כחולים מהמדריך באתר נכשלה. **מצורף קובץ הDMP (קובץ הDump). - מבקש עזרה בפיענוח שלו בבקשה... תודה רבה מאוד מראש . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by tomerhas,

שלום לכולם, במערכת הפעלה WIN 98 ע"מ לנהל הרשאות למשתמשים היינו משתמשים בקובץ poledit. כיצד אני מנהל הרשאות משתמשים ב win xp ? כיצד אני מבצע redirection לספרייה כמו my documents? במאפייני my documents יש אפשרות לסמן make this folder private למניעת כניסה של אחר, כיצד אני מאפשר אפשרות זו על ספריות אחרות? אפשרות זו מוחשכת בספריות אחרות, כיצד אני מצרף ספריות נוספות כפרטיות ליוזר מסויים? כמו כן היכן אני קובע האם המשתמש יכול לגשת ללוח הבקרה לדוגמא?? אני שואל כאן הרבה שאלות הקשורות לניהול הרשאות משתמשים, ולדעתי כל התשובות נמצאות במקום אחד, משהו כדוגמת poledit של 98. קראתי לא מעט מה support אבל לא הצלחתי ליצור הרשאות בעצמי. אודה למי שיוכל להסביר לי צעד צעד כיצד לעשות זאת. כמובן …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by The UnKnown,

dumprep 0 -k זה נמצא תחת הלשונית "startup icon" מזה בכלל?!

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  13. מודיע ה-XP שאין לי מקום בכונן למרות שאת ההורדה אני מוריד למחיצה אחרת פנוייה! בעייה דומה כאשר אני מחלץ קובץ RAR מכונן\מחיצה אחרת הוא אומר שאין לו מקום לעבוד כי כונן C מלא מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  14. יש לי 2 דפדפנים, אישתי משתמשת באקספלורר ואני באוונט. כרגע האקספלורר הוא ברירת המחדל, אולם אני מעוניין שכאשר אני מתחבר לרשת שלא יעלה לי אף דפדפן אלא שכל משתמש יבחר ע"י הקלקה על הדפדפן המועדף עליו. האם ישנה אפשרות כזו תודה למי שמנסה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  15. שלום לכולם אני רוצה לקצר את זמן עליית הווינדוס אני זוכר שיש איזה אפשרות שינוי ב-regedit שמשנה את זה אני מתכוון לטעינה(הקווים)תודה לכולם אלי.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  16. שלום לכולם מחשב מסוג פנטיום 1 233MHz, זיכרון של 64MB SDRAM וכונן קשיח של 3GB. המחשב פעל מצויין והריץ את מערכת ההפעלה הנ"ל ללא בעיה, אך שפת הממשק היתה באנגלית ורציתי לפרמט כדי להתקין את מערכת ההפעלה בעברית. פירמוט הכונן בוצע בהצלחה אך תוכנית ההתקנה לא עולה, אני אסביר: בחוברת של וינדוס 98 (עותק מקורי) רשום כך: לשם ביצוע התקנה חדשה באמצעות גרסת התקליטור של Windows 98 1. הכנס תקליטון אתחול של וינדוס 98 לכונן התקליטונים. (בוצע בהצלחה). 2. הפעל מחדש את המחשב. תפריט ההפעלה של וינדוס 98 מופיע. (בוצע בהצלחה). 3. הכנס את תקליטור וינדוס 98 לכונן התקליטורים. (בוצע בהצלחה). 4. הקלד את הספרה 1 ולאחר מכן הקש "אנטר". (בוצע בהצלחה). מתבצעת סדרת סריקות ולאחר מכן מופיעה שורת הפקודה של דוס…

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by LOL,

אחותי השאירה את המחשב שלה שמותקן עליו וינדוז 7 בטא רציתי לדעת האם האימות של וינדוס תקף לבטא או לא? כי רשום שהוא לא מאומת והמחשב עושה כל מיני בעיות מוזרות (אקספלורר מסרב להעלות עמודים, מסנג'ר לא מתחבר...) אז רק רציתי לדעת אם צריך לאמת איכשהו את הבטא או שהסימן של לא מאומת מופיע לכולם?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  18. Started by orendia,

היי, לאחר עליית המחשב הופתעתי לגלות ששולחן העבודה שלי נמחק,לאחר כניסה אל שולחן העבודה דרך ה-C כן הצלחתי לראות את המסמכים והעברתי אותם מחדש אל שולחן העבודה. היום שוב חזרה הבעיה אך לא הצלחתי לבצע את הפעולה שעשיתי קודם לכן כלומר שולחן העבודה בכונן C הופיע כריק.. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by Lishay,

היי ;D היום הזמנתי מחשב חדש, והשתמשתי בדיסק XP וסידיקי שיש לי כבר המון זמן בבית.. נתתי להם אותו לטכנאים שיתקינו והכל. עכשיו אותו סידיקי אני בטוח ב 90% שזה גם מותקן על המחשב שיש לי פה כרגע (לא החדש שהזמנתי) ככה שהוא אמר לי הטכנאי יכול להיות שהוא לא יתן לעשות אקטיבציה. עכשיו השאלה שלי מה אני עושה? האם אפשר סידיקי לשני מחשבים זאת אומרת רישיון אחד על שני מחשבים.. או שאפשר למחוק מהמחשב הנוכחי את הרישיון לא יודע שזה יהיה לא חוקי לכמה ימים עד שאני יעביר גיבויים או משהו או שפה אני יעשה אקטיבציה לא חוקית כי לא ממש אכפת לי כבר מהמחשב פה רק שבחדש הכל יעבוד לי פיקס מקורי מה לעשות אני מבולבל!? תודהה!!

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by falxori,

שאלה קצת מוזרה, אבל... אני בונה מחשב חדש, והחלטתי להיות אזרח טוב ולקנות ויסטה 64 home prmium , אבל... במספר חנויות שבדקתי, לא מוכנים למכור את זה בלי שקניתי מהם מחשב קומפלט (מה לעשות, קניתי חלקים מכל מני מקומות) אני יודע שיש את כל נושא ה OEM אבל לא נכנסתי יותר מדי לפרטים. בקיצור אני מחפש את האופציה הכי טובה וזולה לקניית ויסטה למחשב חדש בלי שקניתי מחשב חדש... תודה אורי

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  21. Started by ychig,

כשאני מקליק על rate this computer לא קורה כלום, לפי הצעות לפתרון באינטרנט מחקתי את תכולת C:\Windows\Performance\WinSAT\DataStore וריסטרתי, אך זה לא עזר. לאחרונה החלפתי זכרונות מ2 סטיקים של800MHZ 1GB לסטיק 2GB 666MHZ

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כל אדם שמאלי יודע שכדי להחליף את תפקוד לחצני העכבר בחלונות, יש להכנס ללוח הבקרה, לגשת לאפשרויות העכבר ושם לבצע את ההחלפה. אלא שהשינוי הזה אינו חל על מסך הכניסה לחשבונות המשמתמשים במחשב שבו יש יותר מחשבון משתמש אחד (במחשב שלי, לצורך הפרדת כוחות ושמירה על הסדר, הגדרתי 4 חשבונות משתמש). אפשרות העכבר היחידה במסך הבחירה/כניסה היא לימניים. אז נכון שמדובר בפרק זמן קצר מאוד, עד לכניסה לחשבון המשתמש, ובכל זאת - האם יש דרך לשנות זאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by shay_lo,

שלום יש לי מחשב חדש אם שלושה מחיצות פרטישן התקנתי את ה- XP PRO על המחיצה הראשית C ולאחר ההתקנה כאשר הוצאתי את דיסק ההתקנה מהכונן. המחשב לא יכול לאתחל מהכונן הקשיח הוא אומר שחסר לו סיסטם דיסק רק כאשר אני שם בכונן התקליטונים את הדיסק התקנה או את דיסק של לוח האם של המחשב רק אז לאחר הרבה זמן הוא מצליח לאתחל אם מערכת ההפעלה XP . לידיעה הכונן שהותקן ה- XP הוגדר כאקטיבי כך שזה לא בגלל זה. יכול להיות שצריך לפרמט את C עם איזה קבצי סיסטם כמו שבדוס עושים sys c: . אני חדש ב XP!! האם אפשר לפרמט את C דרך ה- XP בכדי שהוא יוכל לאתחל? או שזו בעיה אחרת? בתודה מראש שי

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  24. והאם למשתמש פרטי - גרפיקאי (על פוטושופ ומאיה) יורגש איזה מהם. אכתוב פרופיל כללי כי אין לי ברור לי מה הפוינט. מיועד למחשב ביתי עם 2 מסכים. מעבד i7 4770. זיכרון 8X3 DDR3 וכרטיס מסך GeForce GTX660 . תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול האם גם אצלכם הדיסק עובד כמעט כל הזמן כשאתם משתמשים בויסטה? התחלתי לעבוד עם זה רק בימים האחרונים, ועדיין לא הורדתי שום עדכון. האם זוהי תופעה שכיחה וידועה והאם יש משהו לעשות בנידון? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.