עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Guy950,

יש לי ויסטה פרימיום 64 סיבית שנרכש לפני 3 חודשים עם מחשב חדש, גרסת OEM. אני מעוניין להשתדרג לWIN 7 כשהוא ייצא, אבל הבעיה שעל הויסטה שלי שילמתי 600 ש"ח ואני לא רוצה עכשיו ללכת לחנות ולקנות ב1000 ש"ח את הWIN 7, יש אפשרות שאני אוכל לשדרג את הווינדוס דרך הויסטה? בדרך חוקית כמובן. בווינדוס ויסטה פרימיום יש אפשרות לשדרג לשאר גרסאות הויסטה בסכום מסויים, יהיה אפשר לעשות את זה גם עם הוינדוס 7? מה שכן, אם אני מתקין את הWIN 7 אני חייב למחוק את הויסטה לחלוטין וכל מה שיש בדיסק הקשיח או להתקין את זה וזה פשוט יחליף את הקבצים הנוכחים וככה הכול יהיה מושלם ובסדר? לגבי הויסטה השאלה שלי היא מה החבילה SP2 כוללת?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  2. אמנם היה קצת בלאגן בהתקנות של המחשב אבל עכשיו יש רק התקנה אחת בכונן C אבל כל פעם המחשב מציג לי מסך שמשבקש לבחור בין 2 התקנות ורק אז מעלה את המחשב אם לא אמרתי אז מדובר בוינדוז XP

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by Sp_RuS,

המצב למעשה די מורכב. היה לי מחשב פנטיום 3, 550, עם כל הרכיבים,כרטיס מסך, וכרטיס קול, ודיסק קשיח, וצורב, והכל עובד. עכשיו לקחתי והחלפתי לו את המעבד והלוח אם, לסלרון 800, עם לוח אם תואם. יש לי וינדוס XP. ועכשיו הוא לא רואה את המקלדת... למה? איך לתקן? ליתר דיוק הוא לא רואה אותה החל מהרגע שבו הוא נכנס לוינדוס, לפני זה אני יכול להיכס חופשי לביוס והכל בסדר. במקלדת דולקת הנורה SCROLL מאוד חלש. החברה לה היא BROTHER, לא נדרש מעולם דרייבר, התקנת דרבריים שמייקרוסופט ממליצה עליהם לא עזרה. כאשר אני לןחץ על לחצנים רבים הנורה SCROLL דולקת חזק יותר... :s05: מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by AtomiX,

אני זוכר פעם מישהו לימד אותי איך מבטלים איזה קובץ בסרביס של הווינדוס וככה זה הרים את מהירות האינטרנט... מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה שוב??

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  5. -כותרת- הדיסק הוא דיסק BOOT כמובן (נוסה בהצלחה כבר הרבה פעמים) מה עושים ? הדיסק CD מוגדר כעדיפות ראשונה בבאיוס..

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי על הדסקטופ קובץ שלא נוכן להימחק והוא אומר שהוא בשימוש ניסיתי למחוק בSAFEMODE וזה עדיין בשימוש איך מוחקים את החרא הזה?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  7. כשאני עושה פרטישן 1 יש לי 198 ג'יגה ושאני עושה 2 פרטישנים יש לי רק 134 ג'יגה. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  8. את האמת השאלה הזאת לא בשבילי אלה בשביל חבר, יש ברשותו מחשב פנטיום 4, עליו מותקנת מערכת ההפעלה חלונות XP פרו, הכל עובד תקין אך הוא צריך להפעיל את הקומפי (כמו מקלדת מיוחדת לילדים עם משחקים נלווים) והוא לא מזהה בכלל את המערכת, למרות שלפני זה במחשב הישן עם חלונות 98 זה כן זיהה, לכן הוא מעוניין להתקין בנוסף לXP את חלונות 98. אם זה היה הפוך אז לא הייתה בעיה כי להתקין XP בנוסף לכל מערכת הפעלה זה פשוט ונעשה אוטומטית עם תפריט, אך כשזה ככה זה בעייתי... למישהו יש רעיון איך לעשות את זה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  9. אני מתעסק הרבה עם אתרים בפלאש ויש לי בעיה שהאקספלורר שלי מאוד מאוד אוהב לשמור קבצים ישנים ובשביל לעדכן קבצים אני צריך ללחוץ בסביבות ה 29374982342 על ריפרש אז חשבתי לבטל לגמרי את אפשרות השמירה של קבצים זמניים מהאקספלורר *מה הסיכונים שבדבר - תופעות הלוואי הלכתי למאפייני אינטרנט-> "מחיקת קבצים" הגדרות -> "לעולם לא" וכמות שטח אחסון לשטויות האלה הורדתי ל10 מגה השאלה אם זה יגביל לי\ לא ישמור לי גם את העוגיות ? עריכה: הדפדפן שם עלי ז ... הוא ממשיך לשמור את הקבצים האלה.. זה כזה מעצבן

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  10. מאז ששיחקתי בזה והתקתני את הshockwave ועוד איזה משו אז יש ל כל הזמן iexplorer.exe פתוח ויענו זה לא חלון של הדפדפן שנפתח אלה סתם הקובץ מופעל בלי שום סיבה וכל פעם שאני סוגר אותו הוא נפתח מחדששש וסרקתי עם שתי סוגי אנטי וירוס adawar וspybot וגם בדקתי בmsconfig והואל א נמצא ושום דבר לא עזר!! מישהו יודע מה לעשות לעוד מישהו זה קרה? איפלו העפתי את השוק ווב הזה!! תודה

11. Started by John Nash,

הי שאני מדליק את המחשב נפתחים איתי מיליון תוכניות . כמו מסנג'ר סקייפ . כולם ביחד ואני לא משתמש בהם באותו הרגע. עכשיו אני יודע שהפשר לסגור את זה . ואני לא זוכר איך . אני ישמח לקבל עזרא.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  12. אהלן! בזמן האחרון רציתי לקנות מחשב לשימוש משחקים מאוד כבדים ומצד שני תוכנות יומיומיות. היום הייתי בחנות מחשבים ונתקלתי בבעיה. מצד אחד, יש משהו שלא נתון לויכוח - אני צריך 4 ג'יגה זיכרון. 4 ג'יגה זכרון דורשים ווינדוס שיידע לקרוא אותם כלומר מערכת הפעלה של 64 ביט. היום בחנות אמרו לי שה-64 ביט תעשה לי בעיות התאמה עם הרבה תוכנות ושהרבה מאוד מהן לא ייעבדו על המערכת הנ"ל. כך שאני לא יודע מה לעשות- אם להתקין 32 או 64 או בכלל ישנה אפשרות לחלק את ההארדיסק ל-2 ולהתקין עליו את שתי המערכות. כך שאני אוכל להפעיל כל אחת בנפרד בהתאם לשימוש (נראה לי קצת מסובך). אז מה לעשות??? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  13. היי מאתמול הווינדוס XP לא עולה לי. מיד אחרי הנקודות שרצות מגיע מסך שחור עם עכבר (יש עכבר !) - וזהו. עליתי בסייפ מוד אבל זה אותו הדבר - יש משהו שמזכיר את שולחן העבודה בצבע שחור, יש עכבר, אבל לא יותר. האם לדעתכם אפשר לתקן עם RECOVERY ? אם כן אז באיזו פקודה? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  14. Started by Lanzar,

שלום לכולם מותקן אצלי VISTA ULTIMATE, התחילה בעיה לפני יומיים שההארדיסק פשוט לא נח לרגע, כמובן שהביצועים של המחשב עלובים בהתאם, הרצתי SPYBOT והוא מצא ותיקן שגיאות, הרצתי שוב ולא נמצאו עוד שגיאות, נכנסתי ל MSCONFIG וביטלתי כל מה שעולה ב STARTUP, והבעיה ממשיכה... ה CPU נמצא רוב הזמן על 2%, ויש המון זכרון פנוי (3GB) הבעיה היא רק ההארדיסק שעובד שעות נוספות... מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש. ברק.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  15. כאשר אני לוחץ על העכבר לחיצה ימינית על איזה שהוא קובץ אני מקבל ERROR ,כפי שמופיע בתמונה המצורפת ואז המחשב עושה ריסיט של שולחן העבודה אבל אפשר לעבוד בהמשך... נראה שמדובר על בעיה של EXPLORER אבל לא גיליתי על מה מדובר. יש לציין שהמחשב מואד נקיף אחרי פורמט (P-4 3.0 - WinXP SP2 ) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by roma,

שלום! אתמול גיליתי שיש לי 1300 קבצים נגועים בוירוס:Torvil.C@mm עשיתי בדיקה דרך האתר:http://www.ravantivirus.com/scan/indexie.php הוא מצא את כל הוירוסים אבל לצערי הוא לא מוחק אותם, אפילו כאשר אני בוחר AUTOCLEAN. מחקתי 900 וירוסים ידנית, לפי הכתובת בה הם נמצאים, אבל את ה380 האחרים לא הצלחתי כי הם נמצאים בתיקייה הזאת: C:\WINDOWS\.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}\ ומתברר שהתיקייה הזאת מובילה לקונטרול פאנל ומשם אני כמובן לא יכול למחוק שום דבר.. מישהו יודע מה אני יכול לעשות? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  17. Started by mb512,

שלום לכולם אני רוצה לעשות באקסל מדבקות 7*3 איך אני אוכל ?? תודה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  18. Started by shloosh,

זה קובץ המערכת שפתוח ברקע שאני משתמש באינטרנט אקספלורר אבל לפעמים סתם ככה יש לי שניים כאלה ואין לי מושג למה וזה תופס 20 מגה זיכרון,ואני חושב שהאינטרנט נהיה יותר איטי בגלל זה יש איזה וירוס או משהו שקשור לזה? איפה יש בדיקת וירוסים חינם אבל טובה?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by huba,

איפה נמצא הקובץ registry שממנו אפשר למחוק דברים על המשחב בצורה מבוקרת...? תודה

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by pak82,

אני יודע שקיימים המון גירסאות של חלונות 64bit , corp , media center וכ"ו במחשב אחד אני משתמש בעיקר במשחקים וגלישה באינטרנט ועבודה מישרדית במחשב שני אני משתמש בעיקר למשחקים ועבודה עם תוכנות מוזיקה (ראיתי יש גם גירסת windows xp 2005, זה מומלץ?) איזו גירסה מומלצת לכל אחד מהמחשבים?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by nbav,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514719.0 היי חברים בהמשך לנושא, הזה קיבלתי את המחשב החדש יש לי מספר שאלות: 1. איך אני יכול לראות שאכן קיבלתי את מה שהזמנתי? (ניסיתי עם אוורסט, אבל אולי הוא ישן מדי כי הוא לא מזהה את הלוח אם שלי) 2. כרגע נשארתי עם המשך הקודם (שכחו לשלוח לי אותו). מדובר במסך 15 או 17 אינץ' (לדעתי 15) הרזולוציה בוינדואס הזה שונה מהרזולוציה בוינדואס אקס פי כשאני גולש בצד ימין ובצד שמאל, יש אזור שלו מנוצל ולכן הכתב בגלישה שלי מאוד קטן. מישהו יודע איך מסדרים את זה? או שאולי זה קשור למסך? (אני גולש בפיירפוקס). ניסיתי לשחק עם הרזולוציה של הוינדואס, אבל זה לא הולך 3. אני מנסה להתקין תוכנות שהיו לי במחשב הקודם וזה רושם שיש בעיות אי תאימות ידועות מה זה א…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  22. Started by Iv0ry,

צריך עזרה בפרוש ERRORS: http://www.siz.co.il/my.php?i=mnul4izdtgmj.bmp + http://www.siz.co.il/my.php?i=ezrm2dimy3ew.bmp + http://www.siz.co.il/my.php?i=mkdgigoozxyi.bmp תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  23. אני נכנס דרך PROPERTIES ואז ללשונית של SHARE ושם זה כבוי כזה... אנא עזרה...

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  24. שלום לכולם! מצלמת האינטרנט שלי - Logitech quickcam pro 4000 והסורק שלי - של המכשיר המשולב HP PSC 1200 - הפסיקו לתפקד לפתע. שני המכשירים תפקדו זמן ממושך ללא שום בעיה וביום בהיר אחד הפסיקו להזדהות. פשוט לא קורה כלום כשאני מחבר אותם והמחשב לא מוצא אותם כשאני מחפש אותם ספציפית. יש לציין שהמדפסת במכשיר המשולב עובדת ומזדהה בלי בעיות והמצלמה נוסתה ועבדה במחשב אחר. ה-Device Manager מראה את שני ההתקנים, תחת Imaging devices, עם סימן קריאה צהוב. כשמנסים להיכנס להתקנים עצמם - במקרה של המצלמה ה-DeviceManager פשוט נתקע. הסורק נותן את ההודעה החביבה: Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) כמ…

• 2 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים