עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by aldema,

יש לי מחר מבחן באופטיקה יישומית ואין לי את החומר אז חשבתי אם אתם מכירים איזה אתר שיש בו את החומר הבא: הכל ברמה בסיסית.. -ספרות בינאריות BIT ,בייטים וכל זה.. - סריקה משולבת - PAL ,NTSC ושיטות שידור, הסברים על ה"שורות".. - רזולוצייה,פיקסלים.. כל הנושאים הללו של אופטיקה ברמה הבנה.. זה דחוף

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by coorva,

שלום רב יש לי מערעת הפעלה WIN XP PRO מידי חודש שאני עושה תחזוקה שוטפת למחשב אני מפעיל גם את ה- SCAN DISK אני מסמן וי בשני השורות לצורך סריקת הדיסק. הפעם, בעת הסריקה, כאשר הסריקה הגיעה לשלב - VERIFYING FILE DATA קיבלתי הודעה : APROBLEM HAS BEEN DETECTED AND WINDOWS HAS BEEN SHUT DOWN TO PREVENT DAMAGE TO YOUR COMPUTRE. בהמשך ההודעה רשום לי שאבדוק אם התקנתי איזו חומרה או תוכנה לאחרונה. (דבר שלא עשיתי). האם יתכן שהדיסק הקשיח שלי בשלבי גסיסה מתקדמים או שההודעה באמת מגלה איזו בעייה של תוכנה או חומרה אחרי שימוש של שנה במחשב ללא שום בעייה? (המחשב עובד פצצה בלי שום קשר לסריקת הדיסק) תודה

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/features/6143883/index.html

• 35 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. שלום. לאחרונה בזמן שאני לוחץ CTRL AL DEL מופיע לי חלון כזה עם 6 כפתורים ביניהם LOG OFF SHUT DOWN CHANGE PASSWORD TASKMANAGER וכו'... פעם לפני כמה ימים שכלחצתי CTRL ALT DEL הופיע לי רק TASK MANAGER. כמו כן כשאני לוחץ כיבוי אני לא מופיעים לי שלושה ציורים אלא תיבה שבה יש לבחור את הרצוי. איך אני מחזיר למצב שהיה קודם? תודה מראש.

5. ראו קישור : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3215046,00.html

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  6. אני צריך עזרה בניתוח קבצי מינידאמפ המחשב שלי מאז לפני 3 ימים קורס כל כמה זמן אני חושד שזה מאז שהותקן BigTyphoon אצלי, והיום שחזרתי היה לי מסך כחול מוזר, עשיתי ריסט ושהוינדוס עלה שוב מסך כחול. בקשה אני צריך עזרה מה לעשות זה דחוף. :nixweiss: http://rapidshare.de/files/12765163/Minidump.rar.html תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yotep,

השאלה בגוף ההודעה. לפני כמה ימים שמתי לב שהמון קבצים במחשב שלי לא שמישים כמו מוזיקה וידאו ועוד כל מיני יש למישהו פיתרון לזה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by IG,

אני יודע שיש טבלה של כל הודעת שגיעה במסך הכחול (אלה עם המספר, הרבה אפסים, איקסים וכו...) כל מספר ותוספת של אות ליידו מציינת שגיעה אחרת, ואני רוצה לדעת מה בדיוק השגיעה. אני חושד שאחד הOCים אחראי לה, אבל אני רוצה לדעת בדיוק איזה... תודה.

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  9. Started by kobi_af,

כאשר אני מנסה לחפש בגוגל זה מה שרשום

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  10. Started by KrustyTheKlown,

בכל פעם שווינדוס עולה (2000) מופיעה לי הודעת שגיאה של הקובץ vxh8jkdq7.exe ביצעתי חיפוש בGOOGLE ןהבנתי שזה סוג של TROJAN אבל איך אני מסיר אותו?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  11. נגיד הורדתי איזה שיר שרשום בעיברית אז זה יוצא לי ככה ×רץ × ×××¨× ועוד כמה מיני חירטוטים וגם לפעמים שאני עושה העתק הדבק לאיזה מילה זה נהפך לגי'בריש.. מה עושים ??? תודה.

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  12. Started by style,

הנורטון מתריע על ה adware, כיצד אוכל להסירו? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by club_501,

?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  14. התקינו לי windows xp pro והוא מדי פעם נתקע או מבצע איתחול. איך בודקים אם הווינדוס תקין?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by arthur16,

שלום יש לי שני הארד דיסקים: באחד יש ווינדוס ובשני סתם דברים איך אני יכול לפרמט את שניהם הרי כשה אני מפרמט אז אני לוחץ על הכונן שאני רוצה להתקין בו את הווינדוס ואז הוא מפרמט אותו ומתקין עליו אז איך אני יכול לפרמט גם את השני? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by DannyBoy1904,

כשאני מנסה למחוקת את התיקיה אני מקבל הודעה כזאת: "Cannot Delete File: Cannot Read From The Source File or Disk" נראה לי שהסיבה שהיא לא נמחקת זה בגלל שאיכשהו נוסף רווח לסוף השם של התיקיה! איך אני אמור להעיף את התיקיה הזאת?

17. Started by blanco,

שלום לכולם רציתי לדעת האם יש דרך לגבות את כל האייקונים שלי המסנגר ולהעביר אותם למחשב אחר? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  18. Started by SubX,

יש לי בעייה שרודפת אותי המון זמן (אולי יותר משנה) , המערכת הפעלה Windows XP לעיתים קרובות נתקעת וכדי לשחרר אותה ושתצא מהתקיעה אני צריך להגיע למנהל המשימות דרך צירוף המקשים CTRL+ATL+DEL ולסגור את הקובץ EXPLORER ולהפעיל אותו שוב ואז המערכת הפעלה עובדת ללא תקיעות והתקיעה הבאה כבר צפוייה וככה זה כל הזמן עד שאני הולך לישון. ניתן לאמר שהבעייה ממש קבועה , ז"א גם אם אני מפרמט ואחרי כל התקנת התוכנות והדרייברים אני מתחיל להישתמש במחשב והבעייה חוזרת. הבעייה מוכרת למישהו? יש לה פתרון? אני כבר "התרגלתי" לשחרר את המחשב מהתקיעה החוזרת ואמרתי לעצמי "אולי נשנה את ההרגל המעצבן הזה". תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  19. Started by enosh05,

שלום וברכה ! יש לי בעיה במשלוח וקבלת פקסים . משתמש במערכת הפעלה XP הום בעברית . תוכנת אופיס 2003 . חיבור מהיר ADSL . הוספתי תוכנת הפקס המובנת ב-XP . יש לי גם מודם פקס מסוג HSP56 MicroModem במערכת שהוא תקין . ואני מצליח דרכו לשלוח פקסים דרך אופיס 2003 . אולם כשני רוצה לקבל ולשלוח פקס דרך התוכנה המובנת ב- XP תמיד יש הודעה שהקו תפוס ! הגדרתי נכון את התוכנה וכן המדפסת בכל זאת מקבל אותה הודעת שגיאה !! מה יכולה להיות הבעיה ????? אנא תשובה בהקדם !!

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by NiTRo37,

שלום רב , זה כנראה ישמע לכם מצחיק , אבל אף פעם לא עשיתי איחוי לכונן הקשיח. כן...כל הזמן הזה ;D בכל מקרה , רציתי לשאול אותכם , מה היתרונות והחסרונות של איחוי הכונן , ואיך בדיוק מבצעים איחוי שיעבור טוב ללא בעיות? תודה רבה , ויום טוב

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by guandms,

שלום לכולם ! רציתי לשאול איזה גירסא של WINDOWS כדאי לי להוריד יש לי כבר את WINDOWS XP SP2 BUILD 2600 ואני רוצה משהו חדש יותר ומצאתי לינק לזה : http://www.mininova.org/tor/214228 ורציתי לדעת מה אתם אומרים האם שווה להוריד את זה או שיש לכם גירסא אחרת ?? או לינק למקור אחר ???

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by longhorn,

איך משנים את גודל הסמלים על DESKTOP? היתי רוצה להקטין אותם האם זה אפשרי בלי שינוי הרזולוציה?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  23. או שמא יש דרך אחרת להתחמק מזה בכל אופן מניסיון שלי כאשר מחליפים לוח , הסיכויים שה- windows יעלה יציב , קלושים למדי וצריך להתקין מחדש

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by lharpaz,

יש לי שאלה לגבי השפה של מע' ההפעלה. מה הקטע של הגרסה העברית? במה היא שונה מהאנגלית? האם זה רק בתפריטים / קבצי help ? או שיש גם משהו בקשר לתמיכה בשפות וכו' ? אני רוצה מע' הפעלה עם תפריטים והכל באנגלית, אבל כמובן שאני חייב תמיכה בעברית. פעם היו גרסאות באנגלית עם Hebrew enabled או משהו כזה, אבל לא שמעתי על זה ב-XP. אשמח להסברים בנושא. למה אני שואל? אני שוקל לקנות winXP נוסף בשביל מחשב נוסף, אז חשוב לדעת שאני קונה את המוצר הנכון. וגם, בקרוב (חצי שנה?) תצא ה-Vista, אז רציתי לדעם האם לרוץ ולקנות אותה איך שהיא יוצאת, או שצריך לחכות מלא זמן עד לגרסה העברית. שאלה נוספת - בקשר ליישומי office (אופיס) - אם זה לא המקום, אז תגידו לי איפה לשאול למעשה זו בדיוק אותה השאלה... יש לי גרסה אנ…

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by Do As Infinity,

אני משתמש ב-Windows XP בעברית, ורציתי לדעת אם ההגדרה בלוח הבקרה שמשנה את כל התפריטים לאנגלית באמת משנה את כל התפריטים וכו' לאנגלית מלאה? והאם אצטרך להתקין את כל השפות מחדש אחרי שאשנה את ההגדרה? האם תהיה תמיכה עברית לאחר שאני אשנה את התפריטים לאנגלית? (זו שאלה די טיפשית אבל אני רוצה לוודות). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים