Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי גגה' זיכרון אז לא יכל להיות מחסור זיכרון , דוגמא אני עובד עם האימול גפ בבוקר אומר לי עליו להיסגר לוחץ סוגר סוגר את התוכנה עכשיו גם באייסקיו ככה , בהwinamp ועוד .... ?! למה זה עושהאת זה ? אחרי כמה דקות וזה לא תמיד עושה את זה זה עניין ???
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני משתמש ברזולוציה 1024*768. יש 17 LCD.
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
נגיד אני שמה שם את אימיול, אז שאימיול עובד אי הסמל שלו בהפעלה מהירה מתרחב וזה נהיה דפוק! ונגיד שמים שם אקספלורר אז הסמל שלו מתרחב אבל זה יותר מעצבן כי אי אפשר להפעיל עוד חלונות מההפעלה מהירה! והצג שולחן עבודה אני לא מצליחה בכלל לשים שם-למה זה??? זה מחרפן כ"כ! :bash: :bash:
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הוא מתחיל להתקין מגיע לסוף העידכון ואומר שאי אפשר להתקין וצריך לחזור אחורה, תודה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי את המחשב שלי זה מה שאני רואה כשאני לוחץ על המחשב שלי (אגב נרו מותקן אצלי ומקודם לפני הפירמוט זה לא היה) נראה לי שמקודם זה היה DVD-RW ,זה צורב פיוניר 107.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
תקראו לזה איך שאתם רוצים, טוחנת שוחטת הורסת, אבל למה כשאני בכלל לא מעמיס על המחשב, העפתי כל מה שצריך מהSTARTUP, ביטלתי את איחויי הדיסק המעפנים של ויסטה שמתוזמנים לפעול כל כמה שעות, ביטלתי כמה סרביסים שהמליצו לבטל באחד המדריכים של PCSTAT.... ועדיין הויסטה טוחנת לי את ההארד דיסק. לא רק שזה מונע ממני לקבל את כל הביצועים מההארדיסק, לדעתי זה גם ידפוק לי את הכונן מתישהו בטווח הארוך. השבוע עשיתי גם RAID עם שני כוננים של 500 ג'יגה בעלי 32 מגה באפר, אומנם הויסטה טסה, אבל ההארדיסק שלי פאקינג טוחן הרבה מעבר לשלב שהויסטה עולה וצריכה להעלות את כל ההגדרות והתוכנות הנלוות אליה ואלה שמותקנות לי במחשב.
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי הום פרימיום בעברית והזיהוי דיבור לא עובד משהוא יכול לעזור לי להפעיל את זה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
... אצל חבר שלי עם WIN 7 אולמיט כמו שלי החלונות נסגרים בעמעום... לאט לאט כזה... למה אצלי זה נסגר במכה אחת כמו בכל WIN רגיל ? נ.ב הערכת נושא שלי היא עם שקופית זמינה אם זה קשור...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי האם זו גירסה מעודכנת וסופית? מה הכוונה AIO? רוני
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בכמה ימים האחרונים ה Firewall שלי אומר לי על כמעט כל דבר שאני מפעיל שהוא מנסה להתחבר ל crl.verisign.com או משהו כזה, ומשהו גם ניסה את crl.microsoft.com אם אני לא אומר לו לזכור את התשובה שלי, שהיא "לא" אז זה מאט לי את המחשב כל פעם. כשאני מוחק קובץ לוקח לו שעה, והוורד שואל פעמיים, ואחרי שהוא לא מצליח אז נורטון אנטי וירוס מנסה. (הפיירוול של sygate ). יש למישהו מושג מה זה ואיך להפסיק את זה? עשיתי חיפוש במחשב ל verisign וכל מה שזה מצא זה C:\Program Files\Common Files\Services\verisign.bmp שזה כולו לוגו מסריח. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
למה הכתב לא בסדר כאשר אני מנסה לרשום דברים באתרים כמו פה למשל: ג??‗ ?י?א?? ????? מה שרשום למעלה זה: עידן אשכנזי החמוד אה וזה רק באינטרנט בבקשה תעזרו לי אני כותב את זה מחבר אני עכשיו בדרך הביתה ואני לא יכול לעשות חיפוש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/why%20its%20like%20this.JPG למה אחד fat 32 והשני ככה ? ??? והעם זה ? מזיק במשהו תודה
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, נראה לי שהמחשב מאוהב בצבים!!! החלפתי את הארדיסק מ-20 ג'יגה ל-80 ג'יגהכאשר הוא מחולק לשניים.. יש המון מקום פנוי בשני הכוננים (על זה שמותן הוינדוס יש 15 ג'יגה פנוי מתוך 20) ולכן לא נראה לי שזו בעיה של מקום... התוכלו לעזור לי? תודה רבה רבה רבה!!! מקווה לתגובה בקרוב!!! NiGhT-FiRe עריכה: מצאתי את הבעיה,נכנסתי למנהל המשימות (קונטרול אלט דליט...) וראיתי שהקובץ eexplorer.exe לוקח לי 99 מה-cpu אז סגרתי אותו ואז כמובן שכל הדברים נעלמו אז החזרתי את הקובץ ולאחר מכן המחשב נהיה נורמלי ועובד פיקס אבל כאשר אני עושה כיבוי והדלקה הוא עוד פעם איטי,יש מצב לעזרה פה? תודה רבה רבה רבה רבה!!!!!!!!!!!!!!! מתחנן לעזרה!!! :'( :'( :'(
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכוונה שלי למה שמופיע כמו בתמונה לאחר שלוחצים על ה-START. בעיקרון זה נעלם בפעם השנייה אבל אצלי זה מופיע כל הזמן.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
לפני הפירמוט הוא קיבל פירמטתי לפני שבוע ועכשיו לא יודע מה הבעיה איך אני עושה שיקבל ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי חבר'ה! למה הסמן כל הזמן נעלם כשלא נוגעים לו? במיוחד באקספלורר זה ממש משגע, גם הסמן של המקלדת מוזר כזה ולא כמו שהוא היה לפני כמה ימים, הוא מהבהב מידי וזה מקשה על הכתיבה יש לי את הסט של לוג'יטק mx5000 עם העכבר mx1000 יש למישהו מושג מה לעשות עם זה? ניסיתי באפשרויות של המקלדת והעכבר לא מצאתי משהו מועיל או קשור לזה תודה!! מורן
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לאתרים הקידוד של האקספלורר מכוון על "עברית ISO-VISUAL" וזה עושה את העיברית בסדר אבל מספרים ואותיות באנגלית הפוך. איך אני מחזיר את הקידוד ל "עברית WINDOWS" לצמיתות! [tt]ד"א סוף סוף יש לי תמונה בצד.[/tt] ;D
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, מוגדר לי בויסטה שומר המסך BUBBLES שייפעל לאחר 7 דקות. הוא משום מה לא מופעל, המסך שלי נכנס למצב סטנד ביי כעבור 15 דקות (זה מה שמוגדר). יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתקנה של XP בהתקנה נקייה: השלב ההתחלתי של העתקת הקבצים לדיסק הקשיח (למרות שהם מועתקים מהדיסק הקשיח עצמו) לוקח כשעתיים. בחיים לא ראיתי דבר כזה. לאחר שסןף סוף הוא מעתיק את הקבצים אז ההתקנה רצה בקצב טוב. יש לי מחשב פנטיום 4 1.7 עם דיסק קשיח במהירות 7200. מישהו נתקל בבעיה כזו?
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי ויסטה ullimate 64 bit עם המפרט הבא נמצא בצד והבעיה היא כשאני מתקין משחק זה לוכח לא הרבה זמן וגם כשאני מעתיק מדיסק למחשב אז לוקח לו זמן יותר מהרגיל
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כל יום יש לו התקף או שניים ביום שלוקח את כל הזכרון ורושם שיש לבצע ריסט למישהו זה קורה ? ברקע רק דפדפן עובד
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
גם כשאני מאשר זה לא עוזר...מה הקטע? (אני משתמש ADMINISTOR)
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אחרי התקנה בפעם רביעית התיאשתי, אבל עדיין לא הבנתי למה זה קורה? הפרטים בתמונה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אם שמתם לב החלון במקס אבל אני עדיין רואה את הגבולות שלו? מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-