Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! יש לי בעייה די רצינית שהייתי שמח אם משהו יוכל לעזור לי.... ברשותי וינדוס 2000 פרו - אחרי שהתקנתי אותו, שמתי לב שהתפריטים הם באנגלית... ניסיתי למצוא את Language Pack בדיסק של הוינדוס 2000... (יש לציין שהוא מקורי!), אך הוא פשוט לא נמצא!!! משהו יודע אולי איפה אני אוכל להשיג את זה - אני יודע שזה די ישן... אבל בכל זאת אולי לשמהו יש רעיון!!! מה שכן אני יודע שקוראים לזה Microsoft Windows 2000 Multilanguage Version או בשם אחר - Disk 11! בתודה רבה רבה רבה רבה אדי
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עשיתי ריסט למחשב ומשום מה שהוינסוד עולה יש תטע הזה של העידכון של הווינדוס בויסטה שאומר 1מ 3 ו 2 מ 3 וכו..... אז הוא כל פעם העושה לי את זה ואז מכבה תמשחב כל הזמן ואני לא יכול להיכנס לוינדוס כרגע אני בוינדוס משני של אקס פי מה אני עושה לעזעזעל מאיפה זה בא?!
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הלו ? יש שם מישהו ? טוק טוק ? בשימושים הרבים שלי במחשב, אני מחליף בערך 20 חלונות שונים ובכל חלון אני משתמש בשפה אחרת או כמה שפות. נניח : עברית - אנגלית - רוסית - ספרדית - גרמנית עכשיו, הרבה ( טוב, המון, כמעט כל הזמן ) אני שוכח באיזו שפה אני רושם בחלון אחד וכשאני עובר לחלון אחר ומתחיל לתקתק על המקלדת, אני כותב שתי שורות ומסתכל במקרה על המסך ומגלה ( שוב ) ששכחתי להעביר את השפה למה שאני צריך ורשום ג'יבריש מוזר. ( כוסאוחתו !!!!! מחשב אידיוט !!!! לא מבין מה אני כותב לו , זבל בן זבל ) יש תוכנות שמתקנות את המצב כמו בילבולון או LANGOVER אבל הן עובדות תוך לחיצה על כפתור כזה או אחר ( לפי הגדרה ) ודי נמאס לי מכל העניין. אני מחפש משהו אוטומטי שירוץ ברקע ויזהה איזו שפה אני מתקתק וישנה…
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
חבר סיפר לי שישנה אפשרות ב XP להגדיר שההארד יעבוד ב ראם וכך יגדיל את הזיכרון? אפשרי ? שמיש ? תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכאשר אני מנסה להתקין WIN XP אני מקבל את ההודעה הבאה: to install win xp on the partitaion you selected setup must write some startup files on the following disk: 76017mb disk 0 at id 1 on bus 0 on atap (MBR) מעבד AMD 3000 לוח אם GIGABYTE KN8F-9 WD 80GB SATA אל המחשב הזה חיברתי דיסקשיח מהמחשב הישן, ומשום מה הוא מוגדר כ-C
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מקפיץ לי ישר את ההודעה בתמונההבנתי שיש בעיה בקישור אבל לא הצלחתי לקשר אותו מחדשתודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שנדפק לו לוח האם. לקחתי את המחשב לתיקון ואמרו לי שכנראה שהתקלה גם שיבשה את מערכת ההפעלה (Windows XP). על ההארד דיסק יש לי חומר חשוב שאין לו גיבוי והוא נמצא בספריית My Documents. ניסיתי לחבר את ההארד דיסק כדיסק נוסף למחשב אחר, אבל אני לא יכול להיכנס לסיפריה בגלל שהווינדוס היה מוגן בסיסמא. בגלל שאני לא יכול לדעת אם מערכת תעבוד אחרי שהמחשב יתוקן, רציתי לדעת אם יש דרך לבטל את ההגנה על הסיפריה כדי שאני אוכל לגבות את החומר שנמצא על ההארד דיסק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
איפה עדיף לפרמט?? מה ההבדלים ואיזה השפעות יש לזה בהמשך כאשר מתקינים את מערכת ההפעלה ואת כל הרכיבים והמשחקים??.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אני צריך לעשות פורמט כי אני לא מצליח להפעיל לתחלונות זה עושה לי רסטרת בתעינה שלו אז ככה יש לי שמירות של OBLIVION בMY DOC אם אפשר איך שהוא ב REPAIR של הדיסק של הWINDOWS (BOOT לעביר את התיקיה של השמירות לכונן אחר כמו E או D ?? תודה תודה
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לאחר התקנה המערכת התקינה דרייברים מישלה כמעט להכל אפילו לכרטיס TV אבל כל הפונקציות שונות בניסיון ועידכון בדריברים שלי המערכת מסרבת מקבל הודעה כי הדריברים המותקנים הם הטובים ביותר. מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש ואני עוד מעט אמור לקבל אותו... 8) המפרט בערך כזה: מעבד: AMD ATHELON 3500 64Bit זיכרון: Kingstone 1GB DDR2 667Mhz דיסק קשיח: 250GB SATA2 7200RPM 16MB כרטיס מסך: GIGABYTE 7300GT 256MB קודם כל אני מניח שכדאי לי להתקין ווינדוס XP 64bit, לא? ואם לא אז למה לא? דבר שני... מה לעזאזל אני אומר לעשות עם 250GB??? :-\ אמנם יש לי הרבה מאד סרטים ושירים אבל איך לדעתכם אני אמור לחלק את ההארד דיסק? מחיצה נפרדת לווינדוס ומנחיצה נפרדת לתוכנות ומחיצה נפרדת לסרטים, שירים ומשחקים? (וכמה ג'יגה כל מחיצה?) או שלתוכנות ולווינדוס יהיה אותה מחיצה ומחיצה נפרדת לשירים, סרטים, משחקים וכו'? (וכמה ג'יגה כל מחיצה?) או שבכלל כדאי לי סידור שונה? מה דעתכם? תודה מראש........ :-*
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני נתקל לאחרונה בבעיית תקיעת חלונות ובקושי ללחוץ על מקש ימין של העכבר בMY COMPUTER בלי שהחלון יתקע.. אני חושד כי זה קשור לתוכנה DRWTSN32.EXE...כל פעם שאני סוגר אותה זה סוגר את הEXPLORER הANTI VIRUS והANTI SPYWARE לא מצאו את זה...ככה שאני לא יודע מה זה. וגם חיפשתי את זה וזה מצא את זה בתיקיה SYSTEM32 אז לא ידעתי אם למחוק או לא :-\ תודה על כל מי שינסה לעזור
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום. בעת הפעלת תוכנה אנטי וירוס או רוגלות ונכנסת לפעילות בתיקיה \C:\Documents and Settings וסורקת את התיקיה למשל: . Local Settings\Temporary Files\Content\ זמן ממושך כשעתיים ועד שעתיים וחצי או יותר פתחתי את התיקיה Contacts בגודל 734KB ולא ראיתי מכיל שום דבר בתיקיה, לכן: א. מה מכילה התיקיה ב. והאם אפשר למחוק את התיקיה
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
סיפריית ה - WIN שלי (אני עובד עם WIN XP PRO SP1) "שוקלת" בסביבות 2 GB - וזה נראה לי דיי הרבה... מה צריך להיות הגודל של הספרייה הזאת? אם הגודל של הספרייה שלי גדול מידי - מה אני יכול לעשות כדי להוריד את הגודל שלו? אני רוצה לציין שספריית Temporary Internet Files שלי לא נמצאת בספריית WINDOWS ספריית ה - TEMP ב - WINDOWS ריקה, אבל יש לי בתחילת הספרייה של WINDOWS כמה ספריות (27) שהשם שלהם הוא בסגנון הזה: $NtUninstallKB282010$ מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ניסיתי לשנות לעברית לפי המדריך הזה http://213.8.106.62/windows/win/articles.asp?id=55 הצלחתי חלקית שכן עכשיו אני יכול לכתוב בעברית אבל אני רוצה לשנות את כל מעכרכת ההפעלה לעברית. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מנסה לסרוק את המחשב דרך LIVECD. בהפעלה של תוכנות (anti spyware או antivirus) עולה חלון Browse For Folder Choose Windows directory מופיעים לי שם רק הHD שב IDE. אני לא רואה את הSATA שם מותקן הווינדוס שאני מועניין לסרוק, למה ה SATA לא מופיעים לי ? תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אנ מנסה להעלות על וינדוס XP תוכנה מבוססת דוס ואני מקבל הודעה שהוינדוס לא תומך ב Ms-dos הבנתי שיש איזה פאץ שמסדר את זה מישהו יודע למה אני מתכוון?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
זהו אין את הכלי יותר? מצטער על הדאבל פוסטינג...היו לי קצת בעיות בגלישה כששלחתי את זה אודה אם תוכלו לנעול אחד מהם. תודה
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בשרת מסתובב Vista SP1 Update 32Bit Build 6001 16633 מישהו ניסה את זה האם זה שיפר במשהו את הויסטה ?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, יש לי VISTA 64BIT וכבר מזמן הייתה לי הבעיה הזו שEXPLORER לוקח 100 אחוז מהמעבד. אבל בזמן האחרון זה חוזר כל הזמן. יש לכם מושג מה גורם לזה? המפרט שלי: מעבד AMD AM2 3800X2 לוח אם ASUS M2N-E זכרונות TWINMOS 512X4 667 (2 ג'גה) ארדיסק WD SATA2 160GB ארדיסק WD SATA2 320GB ספק ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך ATI SAPPHIRE 1900GT 256MB מארז 6919 compucase Super Midi Tower
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שמחשב הקודם, סלוח האם הקודם שלי (GA-G1975X) שמתי את הדיסק והוא זיהה אותו. עכשיו בלוח אם החדש, אני שם את הדיסק והוא לא מזהה אותו, רק מראה בהתחלה צג של הלוח אם (Boot Menu וכו'....) ואז טוען את הוינדוס XP. מישהו יכול להגיד לי איך אני מגדיר אותו שייזהה את הדיסק בהפעלת המחשב?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, משום מה לכמה קבצים אני לא יכול להיכנס, אני מקבל הודעה שאין לי מספיק הרשאות לקובץ למרות שאני מוגדר כ ADMINISTARTOR. תודה רבה למי שיוכל לעזור לי עם הבעיה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
היי במקרה חיפשתי באחד מאתרי הטורנטים שאני חבר בהם הורדה של win xp sp2 ומצאתי את הדבר הבא - Win XP SP2 - Black Edition , ההורדה שוקלת כ 4.02 Gb , מה שאומר - התקנה רק באמצעות כונן / דיסק dvd . לפי מה שהבנתי זו גירסה שדיי מזכירה את הויסטה , לפחות לפי הסקינים (אבל זה לא מדד כל כך משמעותי) . המייחד את הגירסה הזו היא האפשרות להתקין כל מיני תוכנות בזמן ההתקנה (או אחריה) - אנטיוירוס של Zona Alarm , פוטושופ CS3 הגירסה המורחבת , חבילת קידודים לסרטים , פיירפוקס ועוד המון המון דברים נוספים , שזה כנראה מה שתופס מהנפח של ה 4 גיג'ה . חוץ מזה , אני לא יודע בדיוק במה הגירסה הזו שונה מה win xp sp2 pro הפשוט , ומה מיוחד כל כך בה , ולכן אני העלתי את הנושא כאן (חוץ מזה שמעניין לראות עוד גירסא…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מאז אתמול אני לא רואה אנימציות גיף באקספלורר בדקתי ב tools>internet options>advance>multimedia ולפי מה שרשום שם לא אמורה להיות בעיה חשוב לציין שנדבקתי בבלאסטר שלשום והורדתי אותו, אולי יש לזה קשר? זה מאוד מציק, אשמח אם למישהו יש פיתרון
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-