Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את XP PRO ומשום מה עם כל כניסה למערכת אני מקבל "found new hardware", אבל הרצה של אשף ההתקנה נכשלת ובמנהל ההתקנים נוסף לי כל פעם "unknown device" לקטגוריית ה-"other devices". זה מאד מעצבן ואין לי מושג איזה התקן מזוהה כביכול כי לא חיברתי שום דבר חדש. אם יש למישהו עצה, אשמח לשמוע.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
יש לי עכשיו ויסטה ואני רוצה לנסות את החלונות החדש.. איך מתקינים גם את 7 מבלי לפרמט את ויסטה (DUAL BOOT) בנוסף, אם אני עושה את זה ומשאיר את ויסטה אני אצטרך להתקין דרייברים מחדש גם ל-7? או לא? תודה
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להפעיל DIREXT 10 בוויסטה ! שיהיה ליבמשחקים... תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש שם במאגר סמיילים כאלה מונפשים למשל זה שבוכה רואים אותו באמת בוכה יש אפשרות שם להוסים סמיילים לאלה שקיימים אז הוספתי כאלה רגילים אבל ניסיתי להוסיף מונפשים ולא הצלחתי לקחתי ANIMATED GIF והוספתי אבל רואים רק את הפריים הראשון וזה לא זז.. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שהחלה היום עם תהליך SVCHOST. יש דרך לעלות על מה גורם לזה? תדוה מראש.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום הפעלתי את התוכנה hijackthis ואין לי מושג מה לעשות עם התוצאות ,עזרה תתקבל בברכה,תודה. Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 13:15:20, on 05/03/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Symantec\NORTON~1\GHOSTS~2.EXE C:\Program Files\Common Fil…
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי קובץ עם סיומת של AVI שלא רוצה להימחק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו הוא אומר לי שתוכנית אחרת משתמשת בקובץ ואי אפשר למחוק אותו ניסיתי למחוק אותו ב- SAFE MOD וזה לא עבד... גם ניסיתי למחוק אותו דרך run----->cmd ואז שם לרשום DEL וכו' וגם לא עזר.. איך להיפתר מהקובץ...?! זה קטבץ דיי גדול ואני צריך את המקום שהוא לוקח... תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, מחר בבוקר אני עובר לויסטה פרימיום 64 ביט אחרי שאני אקח את המערכת שהגיעה אלי בדואר ורציתי לדעת אם יש דברים מסויימים שצריכים להגדיר בביוס או כל דבר אחר כדי שלא יהיו בעיות כבר אחרי שאני מתקין את המערכת, כרגע אני עם XP 32 ביט. ועוד דבר, אני רוצה שויסטה תהיה מותקנת במחיצה נפרדת בגודל 40 ג'יגה בכונן קשיח חדש מדגם WD6400AAK שכרגע יש עליו רק קבצי מוזיקה ווידיאו בלי מחיצות בכלל אבל אני לא מוצא איך עושים את זה, כמו כן אני מעדיף למחוק את XP שמותקנת אצלי במחיצה של 800 מגה בית בהארד דיסק הישן יותר ואשמח אם תגידו לי איך אני מרוקן את המחשב מכל שריד של חלונות לפני המעבר לויסטה , תודה.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הי, אני רוצה להתקין עוד עותק של xp, כדי שישמש אותי עם תוכנות עריכת מוסיקה שאני לא מעוניין שיותקנו על העותק הראשי שלי. יש לי כמה שאלות: 1. האם ניתן להתקין *חוקית* שני עותקים על אותו המחשב? 2. האם יש דרך להחזיק את שני העותקים באוויר בו זמנית? או לפחות לעבור ביניהם בצורה פשוטה? אני יודע שיש פתרונות VM, אבל אני לא מכיר את התחום מספיק טוב. תודה מוטי
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
?? ?? ט??????‗?זא?א‗???ה?‗ זה מה שרואים שאני מנסה לכתוב בעברית... לךא יודע למה ואיך יש לציין שאי סי קיו אני יכול לכתוב וגם בצא'טים ובכתבן ל ווינדוס... משום מה השפה פתאום נעלמה לי מה הבעיה?? תודה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
איך שאני פותח את המחשב, נפתח לי התיקייה של "המסמכים שלי". ניסיתי כל דבר אפשרי, גם בהפעלה מהירה (msconfig), לא מופיע שום דבר שנותן פקודה לפתוח את התיקייה עם פתיחת המחשב. תודה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי XP P+SP1 פשוט אני רוצה להוריד את המשחקי האינטרנט שבאים עם הווינדווס... כשאני מכמס להוספה והסרה, אז תוכנת ההתקנה של הווינדוס אומרת לי שהיא פותחת אשף לקביעת תצורה של רכיבים ואז יש פס כחול שמתמלא ואז "הושלם בהצלחה" אך לבסוף אני נשאר במסך הראשי של הוספה והסרה ולא נכנס להסרת רכיבי ווינוודס. יכול להיות שבעקבות שינויים ברג'יסטרי זה קרה לי (לא ניסיתי להכנס לשם לפני כן) מה בעייתי?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לא יודע אפשר לפרסם אז פירסמתי פה מצטער אני פשוט בלחץ קיצר המחשב שלי נתקע כל פעם שאני נכנס אליו ולא מגיב אז אני עובד דרך safe mode עשיתי בדיקת spybots מצאה איזה 4 מחקתי עכשיו הרצתי גם את האנטיווירוס mcafee 2005 קיצר זה מוחק לי את כל הקבצים exe במחשב?!!!!?!?! http://wa.t-host.net/zomo/off.jpg לא יודע מה לעשות עזרההההההה ;oooooooo זה סוגר את המקאפי אחרי 5 דקות!!!?!!
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על תקיה מסוימת זה פותח לי את חלון החיפוש של וינדוס לאותה תקיה ניסיתי לשחק עם ההגדרות תקיה ולא הצלחתי לפתור את הבעיה הודה לכם אם תתנו לי פתרון לבעיה, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בתודה מראש שאלה 1: מופיע לי שם תהלך שנקרא IEXPLORE.EXE ששימוש שלו בזיכרון הוא הגבוה ביותר 64,620K כמו כן אני מקבל עליו הודעות שגיאה ושאני צריך לסים את התכנית מה הבעיה איתו והאם זה האקספולרר תוכנת הגלישה באינטרנט שבאמת יש לי איתה בעיות שאני נאלת מידי פעם לסיים את פעולתה בהודעת שגיאה ממנהל המשימות שאלה 2: מופיע לי במנהל המשימות בתהליכים "תהליך לא פעיל" שה CPU שלו הכי גבוה כרגע 72 כשכולם באזור ה00 השם השתמש שלו זה SYSTEM כך שאני מפחד למחוק אותו מה לעשות איתו ומה הבעיה אם בכלל יש? שאלה 3: כמה פעמים ה CPU שלי הגיע ל 100% ואז כל המחשב נעצר ממה זה נובע והאם זה קשור לשאלות הקודמות שלי?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
יש לי windows לא חוקי.אתמול התקנתי את servise pack 2 של windows xp.כל שלב ההתקנה היתה בסדר עד שהמחשב עלה ונפתח חלון של הפעלת מוצר windows .ואז קיבלתי משפט שאומר שהתוכנה כבר הופעלה ויש ללחוץ על כפתור האישור ליציאה.לאחר מכן עולה רבוע של שם משתמש ורשום שההגדרות נשמרות ולא נעשה כלום והמחשב לא עולה. יש למישהו פתרון לבעיה זאת ולא על ידי פירמוט.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כשאני נכנס להמון אתרים אז לא כל התמונות עןלות וצריך לעשות שיעלו ידנית מה לעשות שזה יעבוד כמו שצריך??
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שלא עשיתי Windows Update, הבנתי שעכשיו הם מתקינים בעדכונים האוטומטים איזה בדיקה של חוקיות ה Windows, עכשיו ברור שיש לי Windows חוקי, כמו לכולכם. השאלה שלי פשוט היא איך אני יכול לעשות את העדכון בלי שיותקן לי הרכיבים של WGA (שהבנתי שאחרי שהם מותקנים, אי אפשר להסיר אותם). ?
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מאז אתמול אני לא רואה אנימציות גיף באקספלורר בדקתי ב tools>internet options>advance>multimedia ולפי מה שרשום שם לא אמורה להיות בעיה חשוב לציין שנדבקתי בבלאסטר שלשום והורדתי אותו, אולי יש לזה קשר? זה מאוד מציק, אשמח אם למישהו יש פיתרון
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לפטופ של HP Compac דגם: Compaq 6715b הגיע עם ווינדוס ויסטה ואני הסרתי אותה ושמתי XP במקומה דרך ההתקנה של XP פירמטתי את מחיצה C (פורמט מלא, לא מהיר) אבל לא פירמטתי את המחיצה שעלה נמצאים קבצי השיחזור של VISTA. עכשיו (אחרי שההתקנה של XP עברה בשלום) אני רוצה ליצור מחיצות נוספות בעזרת Partition Magic. אבל כשאני מפעיל אותה אני מקבל שגיאה נורא מוזרה: Error 117: Partition's drive letter cannot be identified ניסיתי גם בעזרת ה rescue disks (וכונן דיסקטים חיצוני ), אבל אני מקבל שם גם שגיאה דומה אז ניסיתי גם בעזרת הממשק של ה XP עצמו, אבל גם זה לא הצליח... בנוסף, מצאתי את הפוסט הבא: http://forums11.itrc.hp.com/service/forums/bizsupport/questionanswer.do?admit=109447626+12172…
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מקבל הודעה כשאני מדליק את המחשב וגם כשמכבה אותו בדבר אימות חוקיות מערכת ההפעלה. כתוב לי שם שמערכת ההפעלה עם קוד לא חוקי ועליי להתקין גירסא חוקית ....מה שנכון. בהודעה אני מבקש להתחבר למיקרוסופט לקבל קוד מוצר. מה עושים ? האם ניתן לבטל את ההודעות האלה ? האם זה בגלל שהותקן איזה וידוא אימות דרך מיקרוסופוט על המחשב שלי דרך עדכונים אוטומיטיים ? חוץ ממטרד ההודעות , אין משהו שמפריע לעבודה סדירה . אגב , אני עם XP PRO בעברית וכבר חצי שנה מההתקנה , לא קבלתי הודעה מסוג זו . אנא עזרה .
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום . לפעמים האייקונים פשוט לא מגיבים אני לוחץ ולא קורא כלום רק שאני עושה CTRL+ALT+DELTE ועושה סיים משימה לIEXPLORE הם עובדים חזרה. מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
פתאום התחילה להופיעה לי ההודעה הבאה: http://img210.imageshack.us/img210/4991/bigzx5.jpg לאחר מכן אני לוחץ על אחת מהאפשרויות וזה בכל מקרה חוזר שוב אחרי כמה דקות. מה זה ואיך מפסיקים את זה?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מחפש רשימ של כל קיצורי הדרך שיש במקלדת בווינדוסים הנ"ל לדוגמא CTRL+A מסמן את כל הקבצים בתיקיים ALT+TAB מעביר בין חלונות פתוחים CTRL+C מעתיק וכו'.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-