Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אודה בעיקר להתיחסותם של אלו שכבר התנסו ב vista 64bit האם בכלל כדאי להתקינה ? האם היא יציבה ? הכנתי כבר את כל הדיירברים ל 64bit ולפני שאני יוצא לדרך רציתי לשמוע קצת פרטים.
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי היום קניתי מחשב חדש (ריק בלי כלום על ההארדיסקים) ואני מנסה להתקין ווינדוס XP והמחשב לא מצליח לגיע לחלון ההתקנה, לא עושה BOOT מהדיסק. כמה דברים: 1. שיניתי בביוס שcd-rom יהיה ראשון(ויחיד) בBOOT. 2. יש לי רק גירסא אחד של ווינדוס שעושה בבוט וזה בגלל שיש שם caldera ואין לי מושג איך מתקינים XP בעזרתה תודה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
בדיוק קניתי מחשב חדש ואני תוהה איזו מערכת הפעלה כדאי לשים. המפרט הוא: Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 ¤102 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=262 GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 ¤580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=681 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 ¤275 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=34 INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E ¤1399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1030 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤444 http://www.foxpc.co.il/pro…
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קודם כל אין לי תמונה ליד השם שרשמתי בהתחל למעלה. והגדרתי תמונה שאני פותח את המחשב אחרי שרואים את הרקע יש לרשום שם משתמש + סמסא, בחלון כזה בעיצוב ישן, ואין לי ססמא אז פשוט אני לוחץ על אוקי ואני רוצה שזה לא יקרה. שאני לוחץ ctrl+alt+del זה כאילו כל השולחן עבודה מוזער ונפתח לי חלון שבו יש כמה אפשרויות: כיבוי, התנתקות, מהל משימות, החלף סיסמא. הכותרת של זה : אבטחת וינדוס. ולפני זה היה לי חלון רגיל עם רק לסגור משימות ולראות את פרטי הזכרון שלי ואת שימוש הרשת. איך אני מחזיר ומשנה את כל זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
I have a system on which there is only one HDD with XP loaded but the system is refusing to boot without the XP installation CD in the CD-ROM drive. This is a new system that was under construction and the only time XP was booted was with the installation done by the CD in the CD Drive. After we power on and we get the error message "DISK BOOT FAILURE - INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER" and we put the CD in and press enter - sooner or later the system is running on the XP loaded on the hard disk and we can take out the installation CD to no interruption on the XP functioning itself. How do I get rid of the need to have the installation CD in the ATPI CD ROM drive. I hav…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב חדש ואני מנסה להתקין לו מע' הפעלה, אבל משהו משתבש (לא יודע מה) והמחשב נתקע. כאשר אני מנסה להתקין וויסטה, מופיע לי השגיאה הבא: *** STOP:0xC0000005, 0x889570F4,0x854037A4, 0x00000000 וכאשר מתקין XP המחשב נתקע על מסך כחול ובתחתית המסך מופיע : setup is loading windows וככה עומד הברה זמן... מקווא לעזרה בהקדם האפשרי ...תודה המפרט הוא: E6750 ATI 1950 PRO WD SATA2 250GB ENERMAX NOISETAKER 370 W KINGSTON 2048 667
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
באמצעות מודם פקס, וא"כ היכן החלון, לשליחת פקסים כמו שהיה בXP. בכבוד HTPC
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
תקשיבו יש תמיד את הגלריות של התמונות שהם בפורמט פלאש ולא ניתן לעשות להם שמירה בשם ולהעביר אותם למחשב כי הם בקובץ פלאש... מישהו מכיר דרך שניתן להוציא את התמונות ולהעביר אותם למחשב באיזשהי דרך... תודה מראשש!!! ואני לא ידעתי אם הנושא הזה מתאים לפורום הזה כי לא מצאתי מקום יותר טוב לשים אותו... אם הוא לא מתאים תעבירו...
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי יש לי בעייה כל הזמן.. כל הזמן מופיעות לי פרסומות כאלה במחשב בלי שאני נוגע בו...משהו של המסנג'ר..ואין לי בכלל מה זה? איך מבטלים?
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הנה הלינק המסביר ולא הבנתי תקטע שלהם http://www.microsoft.com/security/bulletins/200409_jpeg_tool.mspx
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
בעיה עם העברית בwindows 98 לפני כמה זמן התקנתי את התוכנה parawin ולאחר ההתקנה אני רואה את העברית בצורה כזאת : מחקתי את התוכנה אבל זה לא עזר.. מישהו יכול לעזור לי איך מחזירים את העברית שאני אראה כמו שצריך ? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין Win מחדש, וכרגע הH.D מפורמט. אבל בזמן האיתחול מופיע הודעה מוזרה, NTLDR is Missing, ואז המחשב נתקע. זה קורה בידיוק איך שהמחשב אמור להתחל מהדיסק התקנה של הWindows. מה לעזאזל הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
טוב, אחרי שהתקנתי WIN XP PRO ואת כל התוכנות (office , drivers, etc..) החלטתי לגבות את המחשב באמצעות norton ghost , ברגע שהתוכנה החלה לפעול ועשתה רסטרט כדי לגבות את המחשב התוכנה עלתה אך לא הגיבה , ועכשיו המחשב עולה ישר לתוכנה , איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו? שהמחשב יעלה את הXP ? תודה?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ה-Explorer שמסומן בכחול מה זה התהליך הזה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים ניסיתי להתקין וינודוס במחשב שיועד לפירמוט בקיצור הכנסתי תתיסק עשיתי ממנו בוט הכל עבד חלק במהלך הפירמוט והעתקת הקבצים אל הדיסק הקשיח לאחר מכן המחשב עושה ריסט לעצמו וניכנס לתפריט של וינדוס (התפריט שבצד שמאל רשום לך כמה זמן נשאר) במצב הזה ההתקנה פועלת כבר מהדיסק הקשיח לאחר כמה דקות הוא נתקע ורושם לי הודעת שגיאה בקשר לקובץ אני לא יודע מה לעשות הדיסק חוקי ובמצב מצויין כנ"ל לגבי המצב הבראותי של המחשב בנוסף ניסיתי עוד שני דיסקים שונים וגם להם הבעיה חזרה בנוסף ניסיתי שני כוננים שונים דבר שלא פתר את הבעיה האם אתם יודעים מה הבעיה והאם אני יכול לסדר את זה לבד?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
קודם כל, האם יש דרך לבטל את הדבר הזה שקופץ כשמעילים קובץ בפעם הראשונה אחרי שמורידים אותו ששואל אם אני בטוח רוצה להפעיל אותו? ודבר שני, התפריט התחל שלי הוא במצב של Classic Start Menu, יש דרך להגדיל את גודל התצוגה של התיקיות המשניות שבתוך תיקיית: PROGRAMS? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יוצא windows xp 64bit ?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
היי , מכרתי את המחשב הישן שלי למישהו , ואני אמור להתקין לו ווינודס , ואני פשוט לא מצליח זה פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה , בהתקנה הראשונה זה נתקע לי באמצע , ככה פעמיים , בהתקנה השלישית , זה נקתע לי שניה לפני ההפעלה האחרונה עכשיו שסוף סוף הצלחתי להתקין , איך שהווינודס עולה , שניה שתיים והוא קופא , נתקע , מת. אין לי מושגגגגג מה הבעיה , ניסיתי שלוש גירסאות של ווינודס , משלושה דיסקים שונים (ששלושתם עובדים!!) ככה שהדיסק בסדר , הבעיה כנראה במחשב.. זה המחשב amd sempron + mother board gigabyte - פעל אצלי עד לפני שבוע , כמו שצריך בלי שום בעיות , הבעיה לא כאן לדעתי corsair 512mb XMS pc3200 - כנ"ל ספק כוח 300 וואט של הק - כנ"ל ^ Radeon 9600pro - חדש , הגיע באותו יום שהתקנתי א…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני משתמש באקספלורר 6 ב-XP עם SP2 ואני משתמש בתוכנה של spyware בשם spybot search & destroy, ולאחרונה התחילה להיות שגיאה קבועה באתרים שונים כמו זאת שלמטה. בנוסף באתרים בחול בעיקר הדפדפן מבקש ממני שם משתמש וסיסמא להצגת פרסומות וזה מעצבן כי זה מקפיץ כל שניה חלון של התחברות כזה ואחרי שאני עושה הרבה פעמים ביטול זה מראה לי שגיא כמו למטה. אני חושב שה-spybot שינתה הגדרות וגרמה לזה למרות שכבר הרבה זמן שאני משתמש בה והיא לא עשתה את זה.. אם מישהו יודע מה לעשות אשמח אם תגידו.. הנה דוגמא לשגיאה כזאת (תעתיק את הכתובת של התמונה לשורת כתובת למעלה בשביל לראות): http://planet.nana.co.il/SuBa/exerror.JPG
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
השאלה/בעיה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בהתקנת WINDOWS על לפטופ חדש של ASUS (VivoBook PRO), כשאני מגיע לשלב של חיבור רשת אלחוטית, הוא לא מזהה אף רשת (מחשבים אחרים כן מזהים). אין לי אפשרות להתחבר לרשת קווית... וההתקנה תקועה... איך אני מתגבר על זה? *** עריכה *** כבר ניסיתי את הפתרון הזה: [Notebook] Troubleshooting - How to fix no Wi-Fi network connectivity when installing Windows 11 | Official Support | ASUS USA זה לא עזר. רשימת הרשתות ריקה, ואין לי את האופציה לדלג....
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
- 2 followers
-
-
שאני בא לפרמט את המחשב מכניס את הדיסק והכל מריץ אותו BOOT אני מגיע למסך הכחול SETUP וזה כותב למטה setup is loaded משהו כזה וזה תקוע פשוט על זה קודם כל שעלה המחשב כתוב שלא מוגדר ה PRIMERY MASTER וכאלה אני ממש לא מבין בזה וכנראה זה מה שעוצר את ההתקנה של הפירמוט
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי יש לי נסיון פה ושם בהתקנת ווינדוס אבל נתקלתי בבעיה שלא נתקלתי אף פעם.. מחשב חדש לגמרי, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס ועם הבוט הראשון הוא מעלה לי את ההתקנה שמה אני בוחר את הכונן שאני רוצה ואז הוא מעתיק קבצים. לאחר העתקת הקבצים הוא מבצע אתחול שלאחריו המחשב פשוט נכנס ללופ אינסופי של אתחולים מעצמו. זה פשוט לא ממשיך את ההתקנה לאחר האתחול הראשון. אם לאחר האתחול הראשון אני אומר לו להתחיל מהכונן דיסקים אז הוא פשוט מתחיל את ההתקנה מחדש כאילו לבחור כונן וכאלה שכבר עשיתי.. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
איך אני מגדיר את החייגן של האינטרנט בויסטה שיכנס אוטומטי בעליה של הווינדוס? לא יודע למה אבל זה עבד לי עד לפני כמה ימים ועכשיו לא... לא נגעתי בהגדרות של האינטרנט, מחובר ב ADSL תודה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שנמשכת כבר כשנה ופשוט לא היה לי כוח להתעסק איתה. הבעיה היא: הווינדוס לא ממפה ב my computer שום כונן (או התקן אחר) שמחובר דרך usb מבחוץ. הדרך היחידה לגשת לכונן או ההתקן היא דרך ה run ע"י ניחוש האות המוקצת לכונן. ניסיתי לטפל בבעיה בעבר ע"י משחק עם הקצאת אותיות ב manage לא עזר. הבעיה קיימת בשני המחשבים שלי, אחד נייח עם XP השני נייד עם ויסטה. מכאן אני רק יכול להסיק שאולי לא מדובר בבעיה במערכת אלא אולי בוירוס כלשהו. שני המחשבים מעודכנים באופן קבוע בעדכונים של מיקרוסופט ונבדקים באופן קבוע ע"י תוכנות ניקוי ואנטיוירוס שלא מוצאות שום דבר חריג. האם למישהו יש מושג איך לנסות לטפל בבעיה? תודה
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-