Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
http://www.tipandtrick.net/2008/windows-cannot-hibernate-computer-with-more-than-4-gb-memory מסתבר שזו הגבלה של מיקרוסופט כדי לשמור על רמת ביצועים גבוהה של המחשב.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
בלי לשים לב הסרגל עלה למעלה איך אני מוריד אותו [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום. יש לי כמה תוכנות וכל מיני דברים שעולים אם המחשב והם ממש מאיטות אותו גם אחרי שהם ניטענות הם מאוד מאיטיות לכן בדרך כלל אני נכנס לTASKMGR ומבטל אותן אבל זה מצעבן לעשות כך כל פעם מחדש צירפתי תמונה של התהליכים שאני רוצה להוריד שכבר לא יעלו יותר עם מערכת ההפעלה.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ומה זה בדיוק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס ויסטה ועוד 2 מחשבים. שאני מנסה לגשת לתיקיות המשותפות שעל המחשב שלי דרך מחשבים אחרים זה מבקש סיסמא... אני יודע איך לבטל את הבקשה לסיסמא. השאלה היא איך אני משנה את הסיסמא? תודה
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד מארה"ב שמותקן עליו כבר חלונות 7. מן הסתם זה יהיה HOME או PRO באנגלית. השאלה שלי היא איך תוכנות בעברית יעבדו ? אם אני ארצה להתקין אופיס בעברית או תכנה משרדית אחרת בעברית? החלונות יודע להמיר לעברית למרות שהממשק באנגלית?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
פתאום התחיל לכתוב ג'בריש במקום עברית רק באקספלורר הנה עכשיו אני כותב במסמך טקסט ומעתיק לאקספלורר וזה בסדר... יש למישהו מושג איך מתקנים את זה ? יכול להיות שנגעתי במשהו ? אגב אנגלית הוא כותב בסדר גמור...
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
יש לי בעייה במחשב אני מדליק אותו והוא מתחיל לעלות עד שהוא מגיע ללוגו של הxp ואחרי זה צריך לעלות "המסך של ברוך הבא" אבל זה לא עולה והמסך מתכבה אבל המחשב ממשיך לעבוד! אם למישהו הייתה הבעיה הזו ויש פתרון שירשום אני חשבתי לעשות שחזור מערכת אבל אני לא מצליח לעשות מצב בטוח אני לא יודע איך ?! פתרונות תדה!
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
סרטים וקטעי וידאו שמופעלים ע"י האקספלורר ועוברים למדיה פלייר ישר עובדים אבל כשאני בא לראות קטעים לדוגמא מהאתר של פרוייקט Y אז נפתח החלון אבל לא קורה כלום ... הסרט לא פועל גם אחרי שעה החלון לךא משתנה . תמונה:
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
זה קובץ המערכת שפתוח ברקע שאני משתמש באינטרנט אקספלורר אבל לפעמים סתם ככה יש לי שניים כאלה ואין לי מושג למה וזה תופס 20 מגה זיכרון,ואני חושב שהאינטרנט נהיה יותר איטי בגלל זה יש איזה וירוס או משהו שקשור לזה? איפה יש בדיקת וירוסים חינם אבל טובה?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין מקודם WINDOWS XP,הכנסתי קודם לכונן הפלופי את הדיסקטים(BOOT),אח"כ חילקתי את הדיסק הקשיח שלי(80G) לארבע. שלוש פעמים 20G והרביעי מה שנשאר(בערך 16G כי המחשב מזהה משהו כמו 76G). אח"כ זה התחיל בפירמוט ואז נעצר ורשום משהו כמו DISK ERROR. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אוקי ככה.. יש לי מעבד e2180 2.0@2.2 (לא כל הזמן על אוברקלוק) זכרון ראם-2 ג'יגה..(בפועל 667 mhz אבל עם אובר על 750 ) הארדיסק 160 דיסק קשיח -אסוס p5gc\1333 אז ככה.. כרגע יש לי ווינדוס 32 ביט(xp) .. עכשו יש לי דיסק של אחד עם 64 ביט -ויש לי דיסק עם הדרייברים של כל החומרה שלי תומכת ב-64 ביט\ויסטה! עכשו השאלה היא כזאת שווה לשדרג?ויסטה \xp ו 32\64 ביט? תעזרו לי להחליט.. [: tnx
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום. קודם כל תסלחו לי אם במהלך הכתיבה שלי אני יטעה קצת כי אני לחוץ בטירוף.. אז ככה בניתי מערכת לבד(זו הפעם ה3 שאני עושה את זה לבד..) במהלך ההתקנה של החומרה לא נתקלתי בבעיות מיוחדות חוץ מזה שבעת הרכבת הקירור למעבד נתקלתי לא פעם ולא פעמיים בסירוב של הקירור להיכנס לחורים בלוח והפעלתי עליו לחץ ולבסוף הוא נכנס עכשיו אני חושש שגרמתי נזק למעבד(יכול להיות?)..איך אני יודע שהמעבד עובד טוב ושאין בעיות איתו? יש איזו תוכנה שבודקת את זה? חוץ מזה הכל הלך טוב חוץ מהסידור של החוטים במארז(זה באלגן רציני לסדר את זה) אז המערכת שלי היא כזאת: E8400 A-Data 4GB 800mhz HD4870 EP-43ds3l Segate 250GB Sata2 Thermaltake thoghpower 600W מערכת מוכרת לכל הדעות.. עכשיו לשאלות העיקריות שלי.…
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
זו ההודעה שאני מקבל לפעמים לפני כיבוי המחשב... לאחר מכן מופיע חלון שלח/אל תשלח המוכר, ממה זה יכול לנבוע? מוערכת הפעלה - XP SP3.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ברור שאבטחה ומה עם כל הדריוורים,מתקינים אותם בזמן ההתקנה של חלונות?או שאחרי?(נגיד שזה מחשב חדש לגמריי שרק עכשיו הרכבתי אותו)
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי חברים רכשתי אתמול את המערכת הנ"ל מפרט: מעבד q6600 לוח אם ep42 ds3l זיכרונות a-data 2*2gb 800mhz cl5 ספק crossair 550W כרטיס מסך gigabite hd4870 ddr5 512mb ויש לי בעיית יציבות בחלונות XP , אני מתקין משחק דרך דימון טולס המחשב נתקע לא זז צריך לאתחל דרך הכפתור, יש עוד כל מיני תקיעות, פירמטתי את המחשב פעם נוספת והתקנתי חלונות מחדש ועדיין יש בעיות יציבות, לפעמים סתם נמאס לו אז הוא קורס ומאתחל את עצמו. יכול להיות שיש איזשהו צוואר בקבוק או כשל מערכתי בין הרכיבים הנ"ל? תודה
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם 800 MHZ ו 128 MB ..... כמו שאתם רואים הוא ממש ישן ואני רוצה לבנות ממנו מערכת מולטימדיה לרכב .... איזה ווינודוס לשים עליו ? ווינדוס XP ממש כבד .... ווינדוס 98 לא תומך בשם דרייבר .... היחידי שאני חושב עליו הוא 2000 ...... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מאמר בעברית המתאר את תהליך ההתקנה של Vista: http://www.ben-shushan.net/install_windows_vista.htm
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את זה לאופיס 2007 ואם זה כן עולה כסף אז איך מיקרוסופט גובים אותו?...
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
חבר סיפר לי שישנה אפשרות ב XP להגדיר שההארד יעבוד ב ראם וכך יגדיל את הזיכרון? אפשרי ? שמיש ? תודה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד של LENOVO שהגיע עם XP HOME בעברית. שיחקתי עם כל ההגדרות האפשריות ב"אפשרויות שפה ומיקום" בלוח הבקרה, ולא הצלחתי לשנות את הממשק לאנגלית. מישהו יודע מה הבעיה? במחשב הבייתי שלי מותקן XP PRO ואין לי את הבעיה הזו. תודה מראש, אביעד
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שאני גורר אייקון בשולחן עבודה או בתיקיה כלשהי אני לא רואה אותה נגררת איתי אבל היא נגררת בסופו של דבר לאן שאני רוצה איך אני משנה את זה שאני יגרור אותה ויראה אותה נגררת ולא באופן שקוף
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום רב, אני עובד עם win7pro 64bit. חיברתי למחשב דיסק קשיח ide באמצעות מתאם usb. הדיסק לא מזוהה במחשב, וגם לא שום דיסק אחר. כמובן שהדיסק מחובר גם לחשמל. הבנתי שהדיסק אמור להופיע במחשב בתור כונן נוסף (כאילו חיברתי דיסק און קי). מישהו נתקל בבעיה? האם יש הגדות כלשהן שצריך שמומלץ לבדוק? אשמח לתגובות ולרעיונות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
קיצר, ביטלתי את ה-UAC, אבל בסיסטם טריי עדיין מופיע הסימן האדום של ה-Windows Security Center. איך נפטרים ממנו? (אגב, בכל שאר הקטגוריות טיפלתי, כך שהביטול של ה-UAC הוא זה שגורם לסמל להמשיך להופיע).
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-