Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי מה קורה? שמתי לב לבעיה מעצבנת אצלי שכל פעם שאני עושה בטעות מצב שינה המחשב נכבה כמו שצריך, אבל כשאני מדליק אותו הוא מיד נדלק וישר קורס למסך כחול ונכבה. לפני כיומיים אחותי בטעות נכנסה למצב שינה והמחשב קרס כמובן, ומאז כל פעם שאני מדליק אותו הוא מבקש ממני להתקין חומרה לא מזוהה וכל הזמן משגע אותי שההתקנה נכשלה. הוא לא נותן פרטים על החומרה או על ההתקנה, מה זה יכול להיות? שום דבר לא מחובר בחיבורי USB. דבר נוסף שקורה לי מאז שקניתי את המחשב זה שהוינדוס אוהב לשנות מצבים בתיקיות, אני אוהב שהכול בתיקיה מקובץ על פי סוג, ולפעמים הוא עושה את זה ולפעמים הוא מערבב את הכול ואז אני כמובן באפשרויות צריך להתחיל לחפש ברשימה ארוכה את האפשרות "סוג" ולהוסיף אותה שוב לרשימה. למה זה קורה ואיך מ…
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן לכולם, לפני כשבועיים רכשתי מחשב נייד חדש של טושיבה עבור ידידה שלי. המחשב הגיע עם Vista home והוא נקנה יום או יומיים לפני השקת ה- 7 בעולם. ביררתי עם התמיכה של טושיבה והם מאפשרים שדרוג ל- 7 ללא עלות כספית (למעט דמי משלוח) אבל הבעיה היא שהגרסא היחידה שהם מספקים זו הגרסא האנגלית של מערכת ההפעלה. האם יש אפשרות להתקין את ה- 7 באנגלית ולהפוך אותה לעברית? למישהו יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי דיסק של WINXP שצרבו לי אבל מישום מה הוא לא עולה לי בהפעלה של המחשב הוא לא BOOTABLE האם ישנה דרך לבפוך אותו לBOOTABLE או האם ישנה דרך להפעיל אותו דרך DOS . הוא לא עולה גם אחרי שהגדרתי בביוס את העדיפות על הדיסק. תודה XXDREAM
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לביטול הפעלה אוטומטי של ה windows messenger עם הפעלת microsoft outlook ? יש לי win xp והתקנתי את המסנגר גרסה 5 msn messenger הגדרתי את ה windows messenger לא לפעול כלומר למרות שהורדתי את ה v מהפעל עם הפעלת הוינדוס עדיין הוא נפתח אפשרות נוספת היא להוריד את ה v מאפשר לפעול ברקע אבל אז ה microsoft outlook נהיה איטי להחריד !!!!! האם ניתן לשנות משהו ב regedit בכדי למנוע מה microsoft outlook לחפש את ה windows messenger?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x64. ה-Windows הוא באנגלית עם תמיכה בעברית. כאשר ה-Windows עולה, אז השפה הראשית שמופיעה בשורת משימות היא אנגלית. יצרתי למשתמש שלי סיסמה, ובמסך הפתיחה (במקום בו כותבים את הסיסמה) השפה הראשית (שמופיעה גם באייקון בצד שמאל למטה) היא עברית. אני לא רוצה ללחוץ Left Alt + Shift בכל פעם שאני רושם את הסיסמה כשה-Windows עולה. איך אני יכול לשנות שהשפה הראשית תהיה אנגלית?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי במחשב 2 HD. באחד היה ועדיין מותקן XP. והשני חדש, שהתקנתי עליו 7. הHD הישן היה מחולק ל2 מחיצות C וD. אבל אחרי שהתקנתי את הווינדוס החדש על הHD החדש, הHD החדש נקרא C, ו2 המחיצות הישנות נקראות D וE. לא מחקתי את ווינדוס XP. קראתי שהיה אמור לקפוץ מסך שבו אני בוחר את מע' ההפעלה שאני רוצה להפעיל כשאני מדליק את המחשב, אבל מסך כזה לא קופץ לי. אני צריך שמהHD הישן תופעל XP. ומה הHD החדש תופעל 7. כשהדגש הוא שיהיה אפשר להעביר קבצים בין 2 הכוננים. עזרתכם..
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן יש לחבר שלי מחשב נייד והוא לא מצליח לראות סרטי HD במדיה פלייר. הבאתי לו את הקובץ CCCP, אבל עדיין זה לא עובד. מה עוד לעשות? להתקין VLC יעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב חדשאני מנסה להתקין win xp, הוא טוען את כל הדרייברים ונתקע ברגע שהוא מגיע לחלק: Setup Is Starting Windows. ניסיתי כמה דיסקים של WIN ניסיתי להחליף דיסק קשיח וזיכרונות ושום דבר לא עוזר. יש לכם רעיון אולי למה זה קורה? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי יש לי win 2000 pro וכל פעם שהוא עולה, כאשר אני בודק את הכוננים שלי (c,d,e...) רשום sharing אני משנה את זה וזה חוזר לאתו מצב אחרי איתוחל מחדש. איך אני מבטל את זה, אני מחובר לרשת מקומית מהירה, והורדתי את הsharing של המדפסות ....??
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס כשאני מנסה למחוק תיקיה ריקה הוא מציג לי את השגיאה לרשום שהספריה אינה ריקה :\ הצעות ?
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
של WIN XP? בסגנון WIN+D, ALT+TAB, וכל מיני דברים מהסוג הזה.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
התקנתי אתמול XP מחדש אחרי פורמוט. הכל עבד טוב התקנתי כמה תוכנות ועשיתי עדכול ל חלונות. ופתאום נעלם לי האייקון של ה סאונד משורת המשימות וגם הצלילים של החלונות הפסיקו לפעול יחד אם קבצי MIDI. אולי יש עוד קבצים שלא עובדים אני עוד לא בדקתי. מה לעשות מה קרה?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP בעל משתמש אחד..... אני רוצה שתיהיה לי תיקיה שבשביל להיכנס אליה צריך סיסמא... אתם יודעים...בשביל לשים שם דברים שאני לא רוצה שאף אחד אחר חוץ ממני יוכל לראות...
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
ב-TEASKMANAGER בדקתי וראיתי תוכנה בשם SVCHOST שפועלת ברקע, אבל 4 פעמים היא מופיעה! אומנם כתוב עליה שהיא בטוחה, אבל למה 4 פעמים היא רצה ברקע?! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
התקנתי XP ואחרי חודש נמחקה לי ההתקשרות לאינטרנט התקנתי אותו שוב ואחרי כמה זמן זה שוב קרה *אין לי רשת* מה אני יכול לעשות? ואם מפרמטים הרבה פעמים את המחשב זה עלול להזיק?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי חברים, ראיתי חנות שמוכרת WIN 8 במחיר מגוחך. השאלה מאיפה אני מוריד WINDOWS 8 מקורי מהאתר של מיקרוסופט? ועוד שאלה, אם אני מפרמט את המחשב, ה CD KEY עדיין יעבוד? אני מתכוון לרישיון מהאתר : https://www.g2a.com/windows-8-professional-32-64-bit-cd-key-global.html
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להריץ תוכנת דוס בעברית תחת WIN XP HOME, אך משום מה אני רואה רק ג'יבריש. יש למישהו פתרון? תודה מראש....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד אתמול המחשב עבד כמו שצריך.לאחר נסיון צריבה בעזרת תוכנה נרו קיבלתי שגיאת צריבה והמחשב ניתקה כיביתי אותו ידנית ולאחר שעה הדלקתי אותו לקח לו לעלות כרבע שעה ולאחר מכן ניסיתי להפעיל את הנרו וקיבלתי הודעת שיגאה IMM32.DLL שהקובץ לא נימצא כנ"ל לגביי הדפדפן ושאר התוכנות האינטרנט עולה לי רק ב- EXPLORER ולא בדפדפנים אחרים ובאיטיות רבה תעזרו לי . לא בא לי לפרמט אותו מחדש ותודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
חברים, יש לי באג ממש הזוי בWINDOWS 7. אני לא משתמש באופציה של הRECYCLE BIN ולכן אני מבטל אותה ע"י סימון DON'T MOVE FILES TO RECYCLE BIN ,DELETE IMMEDIATELY. למרות זאת בכל פעם אני מוחק קובץ הוא מעביר לי אותו לסל מחזור. מישהו נתקל בזה? לא ממש מצאתי גם פתרון לזה בגוגל... תודה מראש. נ.ב : צירפתי תמונה של ההגדרה שמסומנת לי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם ניתקלתי בבעיה במחשב שאני ממש מתקשה לפתור אותה המחשב פורמט לפני כמה ימים עם WINXP PRO SP2 הבעיה היא שכמעט כל תוכנה שאני מתקין אחרי כמה ימים משנה את קיצור הדרך לסימן עם רזולוציה יותר נמוכה!ואת קיצור הדרך המקורי אני תמיד מוצא בספריית TEMP וכמו שכולם יודעים ספריית הטמפ נמחקת מידי זמן! וקליק ימני על הקישור מראה לי START IN:ספריית טמפ אילו עוד דברים זניחים כוון שגם קבצים של נורטון שיותר קשה למצוא הוא זורק לטמפ בלי שום ידיעה מוקדמת! מה שיוצר בעיות באתחול וכו! עשיתי סריקה מעודכנת של כל התוכנות הקיימות אני חוזר מעודכנת! נורטון !ספייבוט !וינדוקטור !גיאנט !אדוור וכלום! מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, אתמול התקנתי וינדוס 2K בדיסק שחבר הביא לי (אגב הדיסק הוא מקורי של WIN 2K PROFESSIONAL שניקנה בארה"ב). עכשיו התקנתי את הוינדוס אבל כנירא פספסתי משהו בקטע של עברית,מישהו יכול להיג לי איך אני מסדר פה עברית (משהו בREGIONAL SETTINGS או עוד משהו?). כמו כן התקנתי את הדרברים החדשים של נבידיה 41.09,יש איזו אפשרות לגרום להם לעבוד רק באנגלית כי אנ י רואה את האפשריות שלהם ככה: (תמונה מצורפת) http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0081/j/o/b/n/i/c/k/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212292135398981/200303081035207450/bla.jpg
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר גמר הפעלת המערכת מופיעה כתובית עם ציצוף מעצבן ומבקש אישור. על הריבוע הכתובית מופיעה בראש מצד ימין הכיתוב RUNDLL ואז רשום: שגיאה בטעינת c:\windos\system32\mbawrcfh.dll ואז נרשם מתחת : המודול שצוין לא נמצא ובריבוע למטה בסוף הוא מבקש :אישור שאלתי איך אני מעלים את ההופעה של הריבוע המעצבן הזה שמופיע כל פעם שמדליקים את המחשב אודה על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אתמול התקלקל לי כרטיס המסך עקב כך שהמאורר האחורי במארז הפסיק לעבוד כנראה, ולכן קניתי MSI 7600GS ומאורר חדש. (כמובן שכבר התקנתי את הדרייברים האחרונים של נוידיה) בכל אופן, המחשב עובד בסדר גמור, פרט לדבר אחד. אם, במקרה או בכוונה, אני לוחץ כפתור ימיני בדסקטופ, כדי לראות את התפריט שממנו אפשר להיכנס למאפיינים וכו', המחשב פשוט נהיה איטי בצורה שלי ניתן להשתמש בו. ניסיתי גם להיכנס ל Nvidia control panel וזה בכלל לא עולה לי. ב task manager מופיע לי שה cpu usage קופץ מ 3, ל 50, ל 90, ובחזרה ל 3 וכך אלאה ואלאה.. זה גם מראה שהיישומים שמשתמשים בכל ה cpu הם: system idle process winlogon על כל פנים, אי אפשר לעבוד בצורה נורמאלית במחשב שמטיל בך טרור במידה ותלחץ על הכפתור הימיני, לכן …
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
גלשתי באינטרנט ואז הוא הפסיק להגיב. שום כפתור לא נלחץ וגם העכבר נעצר. הדלקתי מחדש מהמארז ואז פתאום המ"ה לא עולה. כיביתי והוצאתי את חיבור החשמל והמודם וחיברתי מחדש. הדלקתי שוב, והפעם עלה חלון ש-W7 מתקן את עצמו ושזה ייקח מספר דקות. לאחר 10 ד' קיבלתי הודעה שהפעולה הצליחה חלקית, וגם שהסיבה יכולה להיגרם מחיבור/ניתוק מכשירים כגון מצלמה. ובאמת באותו זמן שהבעיות התחילו חיברתי (בפעם הראשונה מהתקנת המ"ה) מצלמה ולאחר שהורדתי את התמונות ניתקתי את החיבור. בקיצור עכשיו הכל עולה ולא רואים שינוי כלשהו. האם אני יכול להיות שקט? האם הבעיה הזאת קרתה רק לי או שזה נפוץ ב-W7?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-