עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dsane,

סליחה על שאלת התם אבל מה ההבדל המהותי בין windows xp pro ו home adition?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by evy,

חבר'ה יש לי בעיה שכל סרט שאני מנסה להפעיל שהוא מסוג dvd rip xvid ,הוינדוס מקפיץ לי הודעת שלח\אל תשלח שאומרת שאקספלורר חייב להיסגר.. אז אנשים? איך אני נפטר מהבעיה הזאת?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Rיה,

שלום רציתי כבר דיי הרבה זמן לשאול כמה שאלות בקשר לתפקיד של כל תהליך... אז נתחיל עם..spoolsv.exe alg.exe wuapi.exe wdfmgr.exe dslagent.exe system תהליך לא פעיל של המערכת(שברוב הזמן מנהל המשימות אומר שהוא צורך 99 מהמעבד) ולמה למרות שאני כל פעם סוגר את-msmmsg...(משהו כזה..)ועושה שהוא לא יפתח..הוא בכל זאת נפתח באתחול..זה המסנג'ר של הוינדוס אני יודע... אם יש לכם גם הצעות איזה תהליכים אני יכול לסגור אני ישמח...תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  4. מערכת ההפעלה היא WINDOWS XP PRO SP2. אני מחפש תוכנה שיכולה לנעול לי אינטרנט בעמדה הספציפית הזאת ורק כשאני מכניס סיסמא האינטרנט יתחיל לפעול. יש אפשרות כזאת בחלונות עצמן או אולי בדפדפן? אני לא רוצה ליצור פרופיל נוסף, זה חייב להתבצעה בפרופיל הקיים. חשוב שהתוכנה תהיה FREEWARE או פתרון מתוך החלונות תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. אחי שיחק עם הווינדוס ושם את המסך עם הסיסמא שבה בוחרים : Guest adminastartor איך מבטלים את הצורך הסיסמא?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  6. Started by oronrox,

מנסה למצוא איפה סורקים תחנות אך לא מוצא. ניסיתי דרך הGuide (שאמור לקבל מהאינטרנט רשימת תחנות) אך הוא לא מוצא פרטים לגבי הpostal שלי. ניסיתי scan services אבל סורק לשניה ולא מוצא כלום. האם גם אצלכם ככה? אני משתמש בדרייברים מיוחדים לAll In Wonder 9800SE כדי שיאפשרו להשתמש בMCE. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by moris,

היי! קיימת בעייה במחשב של חבר והיא לפעמים המחשב אינו נדלק כלל, ,.באחת ממהלך הנסיונות הוא כן נדלק ומייד מכבה עצמו וכתוב על המסך "RANGE OVER . מערכת XP

8. Started by brum,

שלום. יש לי תיקיית שירים שבכל פעם שאני מנסה להכנס אליה ה EXPLORER.EXE עולה ל90 אחוז והכל נהיה איטי שצריך לרסט. גם ב- SAFE MODE המחשב נתקע. הנחתי שיש שם וירוס אבל סריקה עם 2 תוכנות AV לא מצאה כלום. לפני שאמחק את התיקייה , שהיא יקרה לי מאוד, ואני גם חושש שזה רק סימפטום ולא הבעיה האמיתית - האם אתם מכירים בעיה כזו ויש למישהו רעיון או פתרון ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  9. יש לי ססמא כל שהי בעלת 8 ספרות שאני שם אותה לפחות 10 פעמים כל יום אם לא יותר...(אתרים שונים של העבודה ...אימיילים ...בנק יש דרך לעשות שלדוגמא כפתור ה F12 שלא בשימוש אצלי אף פעם שכל פעם שאלחץ עליו זה ירשום את הססמא שלי ? (ה 8 ספרות) ?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  10. Started by elad-k1,

שלום יש לי בעיה עם דפי script באתרים מסוימים אז ביטלתי את דיווח השגיאות של הם מהגדרות באינטרט האקספולרר עכשיו שאני חוזר לאתר אחרי שעשיתי את זה הוא נותן לי בעיה "האם בירצונך לבצע איתור באגים" מה עכשיו עושים ?!

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  11. יש לי תקלה מעצבנת בXP

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. חברה יש לי בעיה קלה עם המחשב... הוא עשה קצת בעיות אז בדקתי את הminidump ושם הוא הראה שיש בעיה עם הקובץ ntfokrnl.exe אז החלפתי אותו עם הwindows repair כשהפעלתי מחדש את המחשב, הוא לא עלה ורשם שהקובץ system32/drivers/ntfs.sys לא קיים או מושחט ויש לתקנו באמצאות windows repair מישהו יודע איך אני יכול לשחזר את מה שעשיתי? או לתקן את הבעיה הזו?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  13. פירמטתי והתקנתי ווינדוס XP PRO מחדש בגלל הבעיה הזו, והנה היא שוב חזרה !! אחרי זמן שימוש מסוים במחשב וגלישה ברשת, פתאום ב- Task Manager אני רואה את הקובץ הזה לוקח לי 99% מהמשאבים, הכל נהיה איטי להחריד, אני מתנתק מהרשת (יש לי כרטיס WIFI חיצוני בחיבור USB) ולא מצליח להתחבר יותר. אני לא מבין למה זה קורה. פירמטתי את המחיצה של וינדוס בגלל הבעיה הזו (וגם כי היה לוקח לאאוטלוק 30 שניות כדי להפתח) והנה, זה חזר שוב. האם למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by Guyn,

היי חבר'ה, ביומיים האחרונים שמתי לב לבעייה במחשב שלי בעבודה: כאשר אני מדליק אותו ומסך המשתמשים עולה אני מכניס את הסיסמא שלי והמחשב מאתחל את עצמו. לאחר כפעמיים-שלוש שהתופעה חוזרת על עצמה המחשב כן עובר את השלב הזה ונכנס לווינדוס. אני עובד עם Windows XP SP2 מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  15. טוב זה אף פעם לא קרא לי והתקנתי XP על הרבה מחשבים כולל זה. זה XP באנגלית, אבל התקנתי עברית והיא עובדת. מה שכן, יש מקומות, כמו למשל: עברית בקבצים של notepad, עברית ברשימת כתובות באאוטלוק, או בכל מני אתרי אנטרנט, שהעברית מופיעה כג'יבריש... אולי יש איזה פונט שצריך להתקין או משהו בסגנון? ועוד דבר - כל פעם שאני עושה ריסט, המשחק שואל איזה משתמש להפעיל, במקום לעלות ישר (יש רק משתמש אחד...). איך אני מבטל את זה? תודה!

16. Started by Shasoosh,

הבחנתי בבעיה הזאת בזמן שניסיתי להקשיב לצילצולים חדשים באתר של פלאפון.. בכל אופן, אני לא מצליח לשמוע MIDI, בלוח הבקרה תחת צלילים והתקני שמע --> שמע --> השמעת מוסיקת MIDI , יש לי שורה ריקה, כשאני מנסה לבחור ב Microsoft GS Wavetable SW synth או ב MPU-401 הוא בוחר את האפשרות אבל אחרי "החל" --> "אישור" וכניסה מחדש המצב חוזר שוב לשורה הריקה. ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייברים מחדש (VIA AC'97) אך הבעיה עדיין קיימת. מישהו נתקל בזה בעבר? מדובר ב XP PRO SP2 לוח האם הוא Shuttle AV40S וה"שבב קול" הוא VIA AC'97 Enhanced Audio

17. Started by Dimer,

ראיתי אצלי תופעה מוזרה.... יש לי 1GB זיכרון אז הקטנתי את את גודל ה-PAGE FILE ל-500MB. אבל פתחתי את TASK MANAGER וראיתי שהוא חורג מהמספר הזה!! איך זה יכול להיות?? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by borka84,

אז ככה, יש לי כונן יחיד© ופתאום משום מקום הופיעו לי שם 5 קבצי DLL. הקבצים הם: atl71.dll , mfc71.dll , mfc71u.dll , msvcp71.dll , msvcr71.dll מישהו יודע מזה הקבצים האלה ומאיפה הם צצו?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by אביחי,

כאשר אני נכנס לאתר gamer מופיעה השגיאה: הערה: נסיתי לבטל את ה Firewall ואת האנטי וירוס,למחוק את כל הקבצים בתיקיה (Temporary) של הדפדפן ( כולל התוכן הלא מקוון),Cookies,לשנות את הרמת האבטחה ל"רמה נמוכה".

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by natim,

זתומרת להוריד את קובץ ההתקנה עצמו? אני לא מצליח להתחבר לאתר של מייקרוסופט בזמן העדכון עם קובץ ההתקנה הרגיל שבאתר שלהם

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  21. פרמטתי את המחשב והתקנתי XP. עכשיו כל פעם שאני עושה ריסט, כשהווינדואוז עולה הוא שואל איזה משתמש להפעיל, במקום לעלות ישר (יש רק משתמש אחד...). איך אני מבטל את זה?

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by Guyn,

במחשב של חבר שלי האינטרנט אקספלורר לא עולה- לחיצה כפולה וכלום. עד לא מזמן הכל היה בסדר... כנראה איזה וירוס או תכנת ספייוור?? בכל מקרה, הוא עובד עם XP SP2 ויש לו את הגירסה העדכנית של אינטרנט אקספלורר ככה שלא ניתן לעדכן. (הכנסת כתובת דרך תיקייה כלשהיא כן פועלת) מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  23. יש לי קובץ שאני רוצה להעתיק לאיזה תיקיה עכשיו השם שלו ממש ארוך אז זה לא מביא לי זה רשום לי רק 3 אותיות ראשונות ואז ~ את הסמל הזה איך אני עושה שלא תיהיה מיגבלה? זה קורה רק שאני מעביר את הקובץ לתיקיה שהשם שלה גם דיי ארוך

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  24. אני לא רוצה להשתמש באתר שלהם, אני מעדיף להשאר עם התוכנה המובנת ב SP, אני מודע לאפשרות של לקבוע לה שעה מסויימת ביום, אבל זה לא עובד טוב בשבילי יש איזשהי פקודה או דרך להפעיל את ה"סריקת עדכונים" (או איך שתקראו לזה), ברגע שאני מבקש?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  25. האם אפשר לעשות שכפתור ה "sleep" במקלדת גם יעיר את המחשה אחרי שינה??? אם כן אז איך??? תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים