עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shy30h,

מדוע אין תמיכה כיום(24-10-12) בהרבה מאוד תוכנות בווינדוס 7 64 ביט? לדוגמה:פיירפוקס 64 ביט ונגני וידאו ואודיו 64 ביט אם יש כבר משהו זה מקרטע וקורס. חומר למחשבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ForresT,

יש לי windows xp pro ואני מחפש טוויקים שישפרו לי את הביצועים של המחשב אתם יכולים להביא לי ולהלגיד לי גם על חשבון מה הם הם באות(אם בכלל?) תודה מראש

3. Started by Swed,

קניתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין מע' הפעלה עם DOK אבל אין לי מערכת הפעלה קיימת על המחשב החדש. האם קיימת אפשרות כזו ? ואם כן איך ? מעוניין להתקין וידנסו 7

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by darkman,

אני רוצה לעשות אחת חדשה כי הוא לא נותן לי לעשות את זה ב TOOL BAR איפה היא ממוקמת (WIN2K) אני מתחרפן בלי כל הקיצורי דרך שלי!

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  5. מה המצב אנשים ?.. יש לי תיקיה אחת שזו תיקיה של תוכנה שכל הקבצים שבתוכנה הם בצבע כחול כמו באימיול כשמחפשים משהו והקובץ שאתה מחפש הוא בעל הזמינות הכי גבוהה ? אז הצבע הכחול של אותו הקובץ יש לי אותו בכל הקבצים שבתיקיה . איך מסדרים את זה ?.. הנה תמונה: http://img139.imageshack.us/img139/1903/86001601ac7.jpg תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  6. שלום לכם יש לי בעיה די מציקה בוויסטה. נגיד ואני רוצה להכנס שנמצאת בתוך program files בכונן D אז אני נכנס למחשב שלי וזה פותח לי חלון חדש. ואז אני נכנס מהמחשב שלי לD וזה פותח לי עוד חלון ואז אני נכנס לprogram files וזה פותח לי עוד חלון. בקיצור רציתי לדעת איך אני עושה שלא יפתח לי כל פעם חלון חדש. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  7. Started by Prometheus,

התקנתי במחשב Windows 2000 Professional SP1. יש לי במחשב IDE Controler בכרטיס PCI של Silicon Image SiI 0680 ATA/133 Controller. Windows 2000 לא מזהה את הבקר (ואת הדיסקים הקשיחים המחוברים אליו). הורדתי driver לבקר מהאינטרנט (לא מהאתר הרשמי של החברה. הם אומרים שאין להם driver להורדה), אבל Windows 2000 לא מאפשר להתקין אותו בתואנה שזה לא driver מתאים. האם למישהו יש driver לבקר הנ"ל עבור Windows 2000? חשבתי שאולי התקנה של service pack חדש תפתור את הבעיה. אבל, אני לא יודע איזה service pack להתקין. ל-Windows 2000 יש 4 service packs. האם אני צריך להתקין ישר את service pack 4? או להתקין אותם לפי הסדר, כלומר: להתקין את service pack 2, אח"כ את service pack 3 ולבסוף את service pack 4?…

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  8. אין עליו שום מידע באינטרנט (חוץ מאתרים בספרדית?), ומה שאני יודע שהוא מזיק.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by Lethal_Acid,

איפה אני מגדיר כאשר אני פותח את אחג ה FAVORITRES שהדפדפן יפתח בחלון על כל המסך. זה נפתח אכשיו בחלון קטן ומעצבן.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by etz,

ניסיתי היום להפעיל קובץ מסוים שרץ על ה-prompt ופתאום אני מקבל הודעה: The command prompt has been disabled by your administrator. מיוצר לציין שהיוזר שלי הוא אדמין ובכלל היחיד במחשב, וכמובן שהפרומפט רץ לי בעבר כמו שצריך. יש רעיון מסוין למישהו אחך "להפעיל" מחדש?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  11. Started by Goadzilla,

נכון בחלון של הווינדוס אקספלורר ב"כלים" יש את האפשררות "אפשרויות תיקיה" איפה שמסמנים אם להראות קבצים מוסתרים , סיומות וכו'... אני ניגש היום לאפשרות הזו והיא פשוט נעלמה כלא הייתה אז הוספתי אותה דרך הסרגלי כלים ועדיין כלום עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by shloosh,

לסבא שלי יש windows 98 עם גירסא 5,יש לו הרבה בעיות לפתוח אתרים שונים עם הגרסא הזאת. אמרו לו להתקין את גירסא 5.5 או 6 בכלל... מה עדיף ויפעל טוב על המחשב שלו פנטיום 450??? ועל ווינדוס 98 ואיפה אפשר בכלל להוריד את הגרסא המלאה של זה,או לפחות עידכון או משהו כזה?????

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  13. המחשב הנייד שלי - מוגדר כשייך לרשת במקום העבודה הקודם שלי כשמדליקים אותו - הוא נותן שם מישתמש + מבקש סיסמא ששיכת למנוי שלי במקום העבודה הקודם ככה גם הגדרות הרשת..... אני רוצה לאפס את הכל - כלומר לימחוק את כל האדמיניסטרטורים - ןלהגדיר הכל מחדש בשמות אחרים איך עושים את זה - ? כולל גם הגדרות חדשות....שם חדש למחשב וכו' יש איזשהו מדריך מומלץ?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  14. אני יודע שאופיס XP 32BIT יכול לעבוד עם ווינדוס XP 64BIT השאלה האם יעבוד טוב גם על ויסטה 64BIT ? הסיבה שאני שואל כי יש לי גרסה מקורית של אופיס XP ואני רוצה לרכוש ויסטה. תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by Oranl,

יש לי שאלה: תוכנות מסוימות וכמה משחקים מבקשים ממני להתקין DirectX 9 כדי להפעיל אותם, אחרת הם לא פועלים. זאת למרות שאני משתמש בויסטה שבאה עם DirectX 10. יש איזושהי מניעה להתקין את 9? זה יבוא "על חשבון" 10? ולמה ל-10 אין תמיכה לאחור באפליקציות שדורשות DirectX 9? תודה למשיבים!

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by YAAKOV33,

??? בבקשה עזרה !! התקנתי WIN 2000 וכל מה שכתוב בעברית הוא לא מזז ורושם את זה בג'יבריש אני התקנתי את הHEBREW בהגדרות אזוריות בהתקנה אבל עדיין אני לא יכול לכתוב בעברית (או לראות עברית) מה אפשר לעשות ???????????

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Oranili,

אני רוצה לשים ווינדוס חלש על מחשב חלש .. XP חלש יש דבר כזה ? מה לשים על המחשב הזה : 900 MHז 512 RAM אבל XP חלש .. או XP SP1? עדיף ? תודה[br]פורסם בתאריך: 8.02.2007 בשעה 19:23:17 לא רוצה לשים 98 או 2000רק XP חלשש

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by WarNet,

היי,המעבד נמצא ברוב הזמן על אחוזים גבוהים ממה שהיה כאשר היה לי vista. הנה Task Manager זה תקין?(רמת הג'אווה והכרום)

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by arielyaroker,

שלום אני רוצה לעשות אפגרייד לויסטה שלי aקבלתי עם הנייד שקניתי. יש לי את דיסק ההתקנה (פרוץ כמובן) עם כל הגרסאות של 7. השאלה היא: כשאני עושה אפגרייד כל הדרייברים נשארים על ה7, או שעלי להתקין מחדש? והאם הווינוס 7 נחשב למקורי אם אני עושה אפגרייד מויסטה מקורי. תודה מראש arielyaroker

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by kobi_af,

שלום רציתי לדעת אם יש סיכוי שהמחשב שלי יצליח להפעיל בצורה טובה ווינדוס 7 עם 512 זיכרון? החומרה שלי ישנה אבל שמתי לב לכמה אנשים ברשת שטוענים שהם מריצים בצורה טובה ווינדוס 7 עם מערכת כמו שלי. במצב הנוכחי של המערכת שלי היא תריץ מהיר יותר xp או ווינדוס 7 ? תודה

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  21. משתמש בויסטה 64 ביט אולטימייט. מסיבה שטרם ברורה לי עד היום בדיסק של 320G שיש לי, יצרתי מחיצה אחת והיא הייתה dynamic (לפי הגדרת הויסטה). היום, ככל הנראה לאחר הרצת אובונטו מ- live cd, ויסטה לא מראה יותר את המחיצה ותחת computer management->disk management מופיע הדיסק הקשיח ללא מחיצות ומצויין תחתיו שהוא dynamic ו- Invalid. האפשרות היחידה שבה אני יכול לבחור היא להמירו לדיסק פשוט (basic) אך זה יהיה כרוך באיבוד המידע. איך אני יכול לגשת למידע שיש לי עליו? תודה.

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by slrr,

יש לי קיצורי דרך על הדסקטופ לאר דיסק משני של המחשב.. האות שלו היא (G) ונתקתי אותו מהמחשב עשיתי אתחול חברתי ועשיתי אתחול ועכשיו הוא מופיע כ(F) והקיצורי דרך כמובן לא עובדים רוצים שאני יעשה BROWSE .... איך מסדרים את זה??? איך משנים את האות ל-(G)??

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  23. שלום לכולם! לא מזמן הופיע לי בעיה בסייר הקבצים (windows explorer). בכל פעם שאניי לוחץ מקש ימני על קובץ כל שהוא, הסייר או קופא, או שלוקח לו המון זמן לפתוח את התפריט. אני ניסיתי לנקות כל מיני Shell-ים מיותרים ע"י התוכנה ShellExView http://www.nirsoft.net/utils/shexview.html וגם ניסיתי לנקות כל מיני דברים שהתוכנה CCleaner המליצה. הבעיה קצת השתפרה, אבל זה עדיין קורה לעיתים קרובות. ניסיתי לחפש על כך בגוגל, ומצאתי כל מיני דברים, (כמו להסיר SERVICE-ים) אך גם זה לא הועיל. אני חושב שלא שמדובר במזיקים למיניהם כיוון שמותקן על המחשב אנטי-ווירוס, חומת אש, ואנטי ספיוור, ואני דואג לעשות סריקות עם hijackthis ועם שאר הכילים. על המחשב מותקן ווינדוס XP SP3 . מישהוא ניתקל בבעיה או יש לו רע…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by demultiplexer,

יש לנו דומיין קונטרולר ישן. החלטנו לקנות עוד שרת חדש ולהחליף ביניהם. בשרת הנוכחי יש עוד כל מיני בעיות ודברים שאנחנו רוצים לשנות לכן החלטנו להתקין הכל מחדש. עכשיו יש שני דומיין קונטרולרים ברשת. אני רוצה להוריד את הישן. העניין הוא שאני רוצה להפוך את הישן לקופסא של פיירוול לינוקס. אז קניתי דיסק קשיח חדש שאני אחבר אליה ואתקין בו פיירוול. בנוסף, אני שומר את הדיסק הקשיח של הקונטרולר הישן ובמידה וקורה משהו לחדש מיד מחליף דיסקים קשיחים ורוצה שהשרת הישן יתפקד בתור קונטרולר. אז איך לעשות את זה? להדיח את הישן, להשאיר את החדש, במידה וקורה משהו לקדם את הישן שוב? פשוט לנתק את הישן מהרשת? משהו אחר? לרדת מהרעיון? תודה.

• 2 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.