עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by play2,

יש לי בעיות במחשב יחסית חדש מופיעה לי כל פעם הודעת שגיאה ואני לא יודע מה הבעיה אשמח אם תעזרו לי. בנוסף אני לא יכול לשמוע כלום במחשב יש גם הודעת שגיאה. תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  2. לפני שאני מחליט אם אני בכלל רוצה לשדרג, אני רוצה לבדוק כמה נוח / לא נוח (לדעתי לא נוח) הממשק החדש (זה שבלי ה"התחל") של Windows 8 לעבודה עם מקלדת ועכבר. תודה מראש ולילה טוב, dr70

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Lethal_Acid,

יש בעייה מאוד מוזרה במחשב של חבר שלי. מופיעה חלון אזהרה עם סימן קראיה במשולש צהוב שאומר: "התוכנה נמצאת בשימוש" (או משהו דומה לזה). נותן אפשרות של עבור לתכונה שמשתמשת בישום או לעשות RETRY. לא משנה מה לוחצים המחשב מבצע איתחול. האם זה וירוס באג איך אני נפטר מזה?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  4. היום ברוב חוכמתי החלטלתי לנקות את הרסגטרי בעזרת התוכנה minisdp ולעשות tweek של UTM שאמור הלאיץ את האיטנרנט קיצר זה דפק לי לגמרי תאינטרט ולא יכולתי להתחבר לאף מקום אז מזל שאתמול היה system point איזה מזל קיצר שחרזרתי לנקודה הזותי ועכשיו אחרי השחזור הופעיו לי 2 תיקות msi.config בכול כונן c ו d האם אפשר למחוק אותם ? מהם התיקות האלה ? תודה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by אנדי,

מה יכול לגרום לזה (צילומסך מצורף)? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by sagioto,

שלום, אני סטודנט וחלק מהעבודה שלי נעשית על מחשבים אחרים, אני מעוניין בכלי שיסנכרן לי תיקיות שנמצאות גם על הHDD וגם על DOK, כך שבשני הכיוונים יועתקו הגרסאות החדשות יותר ויוספו קבצים חדשים- כל פעם שאני מחבר אותו למחשב, יש לי windows 7, יש משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by vers,

שלום, אני מעוניין לשדרג לwindows 7 אבל אני לא יודע איזה אני צריך לקנות, את ה32 או 64 סיביות. יש לי מחשב נייד, f6ve. של asus, שמגיעה עם מערכת של vista 32, אבל הבנתי איפשהו שהמחשב גם מתאים ל64, אז אני דיי מבולבל לגבי העניין ואשמח אם תעזרו. בנוסף, שמעתי שההתקנה הרגילה מהדיסק לא מחליפה את כל המערכת ומנקה את המחשב, אלה מתקינה את windows 7 על המערכת הקיימת, ותמיד ניתן לחזור אחורה. האם זה אפשרי להתקין רק את windows 7, כמו על מחשב חדש, נקי מכל דבר? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  8. שלום רב, קניתי מחשב נייד עם ויסטה בעברית (לצערי) מובנה. רציתי לדעת: 1) האם יש אפשרות להסיר את הויסטה והלתקין במקום XP? (הכל מקורי כמובן....נו אז עוד 400 שח) 2) אולי עדיף לשדרג לויסטה Ultimate או כל גרסה מתקדמת אחרת שתאפשר לי לשנות את השפה -כמה עולה כזה שדרוג? בתודה מראש,

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by chenrp,

i tried but with no sucsess. missing file kbdpash.dll what can i do?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כל התיקיות בויסטה נמצאות על VIEW של DETAILS מעצבן, אני רוצה EXTRA LARGE ICONS במקום, יש מקום לשנות את זה ? תודה !

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  11. יש לי ווינדוס xp OEM מותקן על המחשב. מסיבות כאלו ואחרות, אני רוצה לחזור להארדיסק אחר שיש לי, שעליו מותקנת אותה מערכת הפעלה בדיוק. האם אני פשוט יכול לעשות זאת, או שאני צריך להתקין מחדש את ווינדוס כדי לבצע activation שוב? החשש שלי הוא שאולי מיקרוסופט יוצרים איזה "מספר סידורי" בכל אקטיביזציה, ואם מזוהה שימוש בהתקנה ישנה יותר מהאחרונה, אז זה מתפרש כ"שימוש באותו רישיון על גבי מספר דיסקים קשיחים"... התקשרתי למיקרוסופט, ונציג התמיכה לא יכול היה לתת לי תשובה חד משמעית, אלא "תנסה ולא חושב שתהיה בעיה"... מקווה שהבנתם את השאלה שלי

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  12. יש לי WINXPSP2 וכבר הרבה זמן אני לא רואה אנימציות... ז"א- אני רואה רק את הפריים הראשון של האנימציות.... מה לעשות? איך לסדר תא זה? זה מתחיל להציק לי מאוד... תודה לכל העוזרים רועי

13. Started by vourt,

אני מעוניין להתקין את ה2003 SERVER , כיוון שאני עובד עם IIS , שרתי דואר, אבל גם משחקים מאד חשוב לי שיעבדו, למישהו יש כבר נסיון עם מערכת הפעלה זו?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by london22,

היי, אני רוצה לשדרג את הקונן ל SSD , איך אני מתקין עליו WIN 10 ? (כיום יש לי WIN 10 על קונן רגיל) תודה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by gimipex,

שלום, יש לי תיקייה שאני רוצה להגן עליה... אמנם אני היוזר היחיד במחשב והפרופיל היחיד גם, ועשיתי הכל במצב Private אך עדיין אפשר להיכנס לתיקייה בחופשיות, ומצד שני אני לא רוצה שומר מסך כי זה מפריע לי לפעמים... איך אפשר לשים סיסמה על תיקיה? אני מחפש תוכנה חופשית וחינמית שעושה את זה, אבל צריך משהו שבאמת עובד.. מה שאז היה לי היה דיי בעייתי, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by tom123,

בזמן האחרון מאז שהתקנתי מסנג'ר פלוס (לא יודע אם זה קשור) ב- Program Files נפתחות לי כל מיני תיקיות כגון: DEFYDEFYMAGS DEFYflapDAG DEFYMAGSMAGS ועוד... מלאאאאא מה עושים?!?!? וגם נהיה לי TOOLBAR באקספלורר ואני לא מצליח להוריד אותו תודה מראש עריכה: אופס בטעות שמתי את זה כאן מנהלים תעבירו בבקשה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by most,

הלו, אני מנסה להעלות דיסק של win7 אני רואה שאפילו אין ניסיון קריאה של הדיסק שבכונן dvd בביוס מוגדר cd כבוט ראשון מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Radeon38,

שלום כולם מכירים את הדיסק און קי עם המערכת U3 המפורסמת.וכולם יודעים שאפשר לעשות דבר דומה עם דיסק 2.5 עם תוכנות דומות. אני הלכתי צעד אחד קדימה ואני מחפש פיתרון של XP שתתפקד כמו ה U3.ותקבל תוכנות עם סיומת EXE רגילות. האם יש דבר כזה או שיש תוכנה שמקמפלת XP רגילה למצב כזה?? כלומר תיהיה אפשרות לעשות BOOT לכל מחשב ללא תלות בדריברים (כלומר ניידת ללא קשר למחשב המארח !!) תיהיה אפשרות לקחת את ה"זהות הדיגיטלית" שלנו איתנו (דפדפן תוכנת דואר וכדומה) ותיהיה מותקנת על כונן קשיח נייד (2.5 - 3.5) אשמח לקבל עצות ועזרה כי כרגע יש לי תוכנה דומה מאד ל XP אבל היא עם מיגוון תוכנות נורא מצומצם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by ras81,

יש לי יותר מידי תוכנות תחת הSTART ואני מעוניין לסדרם כיצד עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by Kak,

אהלן. אני מתכנן לשדרג את מערכת ההפעלה שלי מווינדוס 7 ל8 בהתקנה נקיה - הכוונה היא שאני מתכנן לפרמט את הכונן ולהתקין מחדש. יש לי שלושה כוננים, ssd שעליו תותקן המערכת, דיסק קשיח של 1T ואחד של 2T. יש לי בערך 800giga של מידע שאני רוצה לשמור ולהעביר למערכת החדשה. ישנה דרך להוסיף את שלושת הכוננים מבלי לפרמט אחד מהם, ועליו לשמור את כל המידע, או שאני חייב להשיג כונן חיצוני ועליו לגבות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. התקנתי ווינדוס 8 והממשק שלו ממש לא נוח..האם יש אפשרות להישאר עם הווינדוס הזה אבל לחזור לממשק הישן? כל התפריט הזה של ההתחל ממש לא נוח. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by eladbu,

האם ניתן לשנות ל MP11 בויסטה את שפת הממשק???הויסטה שלי באנגלית והמדיה פלייר בעיברית רוצה אנגלית כיצד???

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by sdrum177,

שלום. לאחרונה שידרגתי ל-EXPLORER 9 שמתי לב שאין לי את הסימון של ה-ZOOM בצד ימין למטה. זה שדרכו ניתן לשנות את גדול המראה של החלון. בגרסה הגודמת 8 זה כן הופיע וב-9 אני יכול לשנות זאת רק דרך TOOL - VIEW איך ניתן להחזיר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  24. שבוע טוב. יש לי בעיה ממש מציקה שהשביתה לי את כל מערך שיתוף הקבצים שלי. כאשר פועלת תוכנת שיתוף, שיוצרת הרבה חיבורים להרבה מקורות - לדוגמא אימיול שלפעמים יש לו 1000 מקורות לקובץ, והביטורנט שיש לו גם באזור ה 800 מקורות לקובץ יחסית חדש, לאחר 20 דקות של פעולה, אולי פחות, המחשב פשוט קורס לי ומציג מסך כחול שמאשים את הקובץ TCPIP.SYS. כלומר, התוכנות האלה וכמות החיבורים שהן יוצרות, מעמיסות מאוד על המערכת או לחילופין על הקובץ המסוים הזה, ופשוט מפילות את כל המחשב! זה כבר ממש התחיל לעלות לי על העצבים, מאחר וניסיתי להחליף את הקובץ בקובץ מקורי מהדיסק של SP2, ביטלתי את ה OC, ניסיתי גרסאות שונות של כל תוכנה, וכלום! כל פעם אותה בעיה. הבעיה הזאת לא הייתה לי מאז שקניתי את המחשב, זאת בעיה של …

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  25. במקרה שלי הוא F... יש דבר כזה? דרך הרג'סטרי אולי ?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.