Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שאני נכנס למנהל המשימות, תהליכים רשום לי שם של תהליך שאני לא יודע מה הוא עושה. זה השם שלו: SMSS. מהוא עושה ומה יקרה אם אני יבטל אותו???
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
Hi all. First Sry i write in english but somthink was wrong with my fuc*** computer and i did format yesterday. And now i cant find the driver thet do the windows in Hebrew, This is the reson i opened this post, for asked you guys to help me find driver thet do the windows in Hebrew. Please!!! If sombody can help me please? (i get windows XP Pro)
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הי יש לי WIN XP P ואחי שיחק לי עם ההגדרות ועכשיו אני צריך להכניס סיסמא בשביל להכנס לWIN בבקשה תוכלו להגיד לי איך לבטל את הצורך בסיסמא?
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חג שמח איך אני מבטל באאוטלוק את חוסר האפשרות לפתוח קבצי EXE ששולחים לי תודה
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מהי האפשרויות של הזכרון וירטואלי במחשב המומלצת ביותר?? אני משתמש באפשרות שהמחשב בוחר לעצמו את הגודל אבל השאלה אם זה טוב או חונק את המחשב? יש לי הרבה זכרון RAM. כ 1.5GB RAM (3X512)
-
- 11 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי תיקיה ששוקלת 21 גיגה. וכל פעם שאני נכנס אליה החלון לא מגיב ורק אחרי דקה רואים את תוכן התיקיה. למה זה בכלל קורה?יש דרך לסדר את זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
לפני איזה שבוע שבועיים ראיתי באתר ישראלי (אני לא יודע אם מותר לי לפרסם פה את האתר אם כן אני ישים) מאמר שהסביר איך ליצור חשבון חדש בווינדוס שמיועד למשחקים הסבירו שם על איך לבטל את כל הגראפיקה של ווינדוס איך לבטל כל מיני דברים לא נחוצים וכו' עכשיו השאלה שלי היא אם אני עושה LOG OUT מהחשביון הרגיל שלי ועובר לחשבון "מחשקים" ומתחיל לשחק עדיין כל התוכנות וכל התהליכים של החשבון השני נשארים פתוחים אז מה הקטע?? לא הבנתי איך ע"י יצירת עוד חשבון זה מקל על המשחקים!! תודה מראש טל
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי פה : http://unattended.msfn.org/unattended.xp/view/web/28/ איך להכין דיסק התקנה אוטמטי, אשר יתקין את חלונות כולל כל התוכנות שלי בפעם אחת. הכנתי כבר את הספרייה עם כל התוכנות, הכנתי את ההתקנה האוטומטית של רובן, ועכשיו אני תקוע בקט של הדריוורים. כתוב שם שצריך קבצי INF ו-CAB, ולחלק המחומרה שלי מצאתי אותם, למרות זאת יש מספר רכיבי חומרה אשר בדיסק ההתקנה שקיבלתי יש רק קובץ EXE ללא קבצים נוספים. איך אני מחלץ/משיג את הקבצים שאני צריך? עוד שאלות: האם יש אפשרות להתקין את הFF עם כל התוספים שלי, המועדפים שלי והסקינים שלי? כנ"ל לגבי ThunderBird? האם יש עוד דרים שחשוב לשים אליהם לב כשאני מכין דיסק כזה? האם יש דרך לבטל את תהליך האקיטביציה של חלונות לאחר העליה הראשונה …
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום לא יודע מה קרה פיתאום המחשב שלי(שהוא די טוב) מתחיל לסגור תוכניות סתם ככה... כמו ICQ אקספורר פיירפוקס ביטורנט וכו.... עוד לא מזמן לא היו לי בעיות ... וליסגור אני מתכוון הוא יוצא מזה ורושם :אירוע תקלה בתוכנה זו... שלח אל תישלח יש לי וינדוס XP SP2 באנגלית תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום. יש לחבר שלי בעיה בוינדוס אתמול היה עדכון של וינדוס Windows Update וכרגיל הוא התקין אותו עכשיו אחרי שעשינו ריסטרט אחרי העידכון קפץ חלון שהוינדוס לא חוקי! חבר שלי אמר לי ואמרתי לו שיכבה תמחשב, ואני יבוא יראה. למחרת באים להדליק תמחשב המחשב נידלק והמסך נישאר אור כתום ולא נידלק.(ניסתי מסך אחר). (ניסתי-חיברתי תהארד דיסק שלו לשלי עכשיו מה אני אמור לימחוק מה כונן שלו שהמחשב יעלה?) (ועוד משו ניסתי להחליף כרטיס מסך, זיכרון, וזה לא הבעיה זה משו עם העידכון הזה!!) דחוף דחוף
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי win xp ואינני מצליח לכבות את המחשב דרך "התחל וכיבוי" או " התחל הדלקה מחדש"
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אז ככה: לכל תוכנית מלבד כמה תוכניות מסוימות אני פשוט לא יכול להיכנס כאילו אני לוחץ על תוכנית מסוימת ואני מקבל הודעה שווינדוס לא יכול להפעיל את הקובץ ואז אני נשאל אם אני רוצה להעזר באינטרנט ככלי עזר או לבחור תוכנית שבעזרת אני אפתח את הקובץ כמובן זה לא עוזר זה מאוד מעצבן כי אני כמעט ולא יכול לעשול כלום במחשב וחיפשתי בחיפוש אנא עיזרו לי :s05:
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש הרבה פרטים שאני לוחץ עליהם (שאני גולש עם האקספלורר כמובן) וזה פשוט לא נותן לי ללחוץ וכותב לי למטה Pup-up window blocked מה זה הקישקוש הזה ?? אני כבר משתגעעע.... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי הארד דיסק של 160GB בפירמוט הגדרתי ש C (הכונן שעליו התקנתי את הוינדוס) יהיה מחיצה ראשונה בגודל של 80 GB אחרי שהוינדוס הותקן , התקנתי עליו גם SP1 ושאני עושה לו Disk Management הוא מאפשר לי לקבוע את המחיצה השנייה בגודל של 50 GB במקום 80 יוצא שאני מאבד 30 GB. מה אני צריך לעשות כדי שהוא יתן לי להשתמש בכל ה 80GB ? תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס אקס פי פרו אס פי 2 ועשיתי עדכון כזה שאני יוכל להוריד את העדכונים של מיקרוסופט עכשיו הורדתי ואז הוא גילה שהווינדוס שלי לא חוקי ומופיע לי למטה שהוא לא חוקי קופץ לי ושאני מכבה את המחשב וגם שאני מדליק הוא מפעיל לי את האתר שלהם ומראה לי איך לארגן לי אחד חוקי ומשגע אותי אומר לי שנפלתי קורבן לעותק מזוייף ושטויות כאלה קצת עזרה לא תזיק תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כניסה לאתר שמחייב הגדרת של use automatic configuration script. אז הוא דורש יוזר וסיסמה, הבעיה שנשאר בשמירה שלו יוזר וסיסמה ישנים אני מעוניין להחליף אותם. השאלה היא איך אני מאפס את השמירה ב-IE6? (לא מדובר בקוקיס) תודה לעונים, טל
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
הבוקר כשקמתי היו המון הודעות באנטי וירוס שלי שתקפו אותי הכל נדפק והייתי צריך להתקין את הדרייורים מחדש האנטי וירוס מסרב לפעול ויש לי את הבעיה הזאת עכשיו (תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום יש לי אקספי הום 2 בשורת הכתובות אני פותח את אחת התיקיות שבמועדפים לוחץ תצוגה אני מסמן סמלים במקום משבצות וסדר לפי אני מבטל את הוי vב"סדר אוטומטית" אבל זה לא נשמר וחוזר למשבצות וסדר אוטמטית. מה עלי לעשות כדי לשמור את סידור קיצורי הדרך בתיקית מועדפים לפי סמלים ובאופן לא אוטמטי? תודה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
עשיתי עכשיו עידכון ביוס עם דיסקט המחשב רשם לי שהכל עבר בהצלחה. אבל המחשב נתקע לי ליפני שה WINDOWS עולה ורושם לי הודעה: NTLDR IS MISSING ומבקש שאני יעשה התחלה מחדש אני עושה וזה חוזר על עצמו בבקשה אני לא יודע מה לעשות :s05:
-
- 38 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כשאני עושה רסטרט למחשב ואז עולה מסך כחול זה טוען טיפה ואז זה רושם Setup Windows ואז זה נתקע ועולה לי מסך כחול וזה אומר לי עם זה פעם ראשונה שאני רואה את השגיאה לעשות ריסטרט ועם לא אז לעשות סריקה נגד וירוסים ואז לעשות CHKDSK /F ואז ריסטרט. אני עשיתי סריקות עם אנטיוירוסים והמחשב נקי וזה עדין עושה את הבעיה הזאת בבקשה עזרה
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי דף שלא עולה, מה אני צריך להתקין כדי שהוא יעלה? להלן: http://www.iritrushin.com/irit_cards/cards.html בנוסף גם רוב אתר ONE לא רוצה לעלות(90% בערך מסרב לעלות). להלן: WWW.ONE.CO.IL בנוסף גם האתר zappa לא עולה. להלן: http://www.zappa.com/splash.html תודה מראש. .swg
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי מסך של mag וכרטיס מסך של geforse 6600 gt עכשיו יש לי בעיה מוזרה מאוד המחשב עובד הכל כרגיל ואחרי כמה שעות של עבודה פתאום המסך נכבה ואז מהבהת לי הודעה כזו: self test check your pc and signal kable monitor is working עכשיו ההודעה הזו מהבהבת עד שאני עושה ריסטרט ואין לי שום גישה אחרת למחשב בלי זה... אמרו לי להתקין דרייברים חדשים עשיתי את זה וגם זה לא עזר (החלפתי כמה גרסאות) אחרי שאני עושה ריסטרט מופיעה לי הודעה כזו על המחשב..: אני לא מבין ממה יכולה להיות הבעיה... הכרטיס מסך חדש והוא גם היה בבדיקה שוב ומצאו שהוא בסדר.. יש לי מחשב של intel עם מעבד 2.4 בבקשה תעזרו לי כי זה מחרפן אותי כבר... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע אז עשתי לו reset ועכשיו כל פעם שאני מדליק אותו הוא שואל אותו איך אני רוצה שווינדווס יעלה: -במצב בטוח -במצב רגיל ויש עוד כמה אפשרויות.... אבל לא משנה מה אני בוחר הוא עושה לעצמו reset ומגיע לאותו דבר עוד פעם ועוד פעם.......... מה אני עושה ????????? למישהו יש מושג איך מסדרים את זה??? אמרו לי שאולי צריך לאפס את הביוס...אם זה נכון אז איך מאפסים אותם????
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
האייקון של השפות שנמצא למטה נעלם איך אני מחזיר אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-