Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
התקינו לחבר של ווינדוס XP, עכשיו התקנה לא פירמטו לו גם את כונן D,כך שהוא לא יכולה לאחסן מידע ב-120 ג'יגה של אותו כונן. אשר אני מנסה לפרמט את כונן D דרך הווינדוס הוא מציג לי שגיאה שרשום בה: "לא ניתן לבצע את הפעולה הנדרשת" שגיאה מוזרה מאוד,מה אני יכול לעשות כדי לפרמט את אותו כונן? רק כדי להזכיר שאין במחשב כונן Floopy כדי שאוכל לבצע -Fdisk בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מנסה להעתיק קובץ DLL לתוך התקנה של משחק ווינדוס לא מוכן לאפשר לי להעתיק! ניסיתי את כל המדריכים האפשריים ברשת, שינוי הOWNER לעצמי וכו' יש לכם פתרון אולי?
-
- 15 תגובות
- 18.5k צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן WIN7 64 ביט למחשב עם 3 ג'יגה ראם יש לי בעיות איטיות חמורות מאז שהתקנתי את הווינדוס הזה למרות שאמרו לי שWIN7 דווקא קליל הוספתי איפלו DISKONKEY של 2 ג'יגה ועשיתה המהרה וזה לא עזה בכלל רק כשאני מדליק את המחשב ועולה הווינדוס השימוש בזכירון עומד על 90-100% אני לא יודע מה לעשות.....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בבוינדווס 7 ופתאום המסך נתקע כל כמה רגעים למשך כמה שניות ואז משתחרר. יש למישהו מושג אולי למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה של ויסטה. מערכת ההפעלה VISTA לא עולה.. נסיתי להשתמש בדיסק RECOVERY ללא הצלחה (לא בדיסק של מערכת ההפעלה), יש הצעות איך לגבות את הקבצים? תודה רבה וחג שמח!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעבודה שלי יש 4 מחשבים ובכולם מותקן פוטושופ שתומך בעברית ובמחשב אחד יש המון פונטים שאני רוצה להשתמש בהם בשאר המחשבים עם הפוטושופ... השאלה היא איך אני יכול להעביר את הפונטים ממחשב אחד לאחרים? להעתיק את התיקיה של הפונטים מהתיקיה הראשית של הווינדווס או שיש דרך אחרת?
-
- 2 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
מישהו כבר מריץ VISTA או שזה עדיין לא חוקי, ואם זה יצא אתם מתכוונים לקנות?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל החברים יש לאחי בעיה ואבקש את עזרתכם האדיבה במתן סיוע . לאחר בעיה של אי התחברות לאינטרנט וכתוצאה של הדרכה שגויה של התמיכה הטכנית של חברת האינטרנט . לא ניתן היה להעלות את וינדוס לאחר כיבוי המחשב נסינו להעלות את המחשב דרך הפעלת הוינדוס מהנקודה האחרונה שפעלה טוב .ואכן המחשב עלה אבל עכשיו לא ניתן לפתוח את המחשב שלי לוח בקרה או כל תיקיה אחרת.ניסינו גם את אופציית הREPAIR אך גם זה לא עזר ומופיעה הודעת שגיאה. appname explorer.exe appver: 6.0.2600.0 modname 62191a.dll modver : 1.2.0.5 offset: 0001e77f אודה לכם על מתן עזרה בהקדם תודה
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
I know that win 2000 isn't the best SO for games Is it true or just a legend? What about new games - all of them have drivers for 2000 Is it recommended to have two SO - one for applications and one for games? Thanks Black Dragon
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להתקין WINDOWS 7 דרך DOK וראיתי באתר מיקרוסופט שאפשר לעשות את זה בעזרת DISKPART. התחלתי לעבוד לפי ההוראות וכשאני רושם list disk זה מראה לי רק את ה-HDD ולא את הכונן של ה-USB. מה עושים? לא חשוב הצלחתי בדרך אחרת
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי. אני מיתכוון להתקין על הנייד הביתי (לא שלי) Windows 98 Se אם אתם שואלים למה לא XP.. התשובה היא שהמחשב הוא פנטיום 2,ו 128 MB זיכרון. בקיצור,נאבדה לי לגמריי האריזה עם הסיריאל. מה אני עושה עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי להפעיל קובץ avi ב-media player על מחשב נייד שמריץ vista home basic אבל קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: wmplayer.exe Application Version: 11.0.6000.6336 Application Timestamp: 46a16548 Fault Module Name: StackHash_b9fc Fault Module Version: 0.0.0.0 Fault Module Timestamp: 00000000 Exception Code: c0000005 Exception Offset: 00000001 OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.2 Locale ID: 1037 Additional Information 1: b9fc Additional Information 2: c9c339152d89f2ba0d4df3a25cac345a Additional Information 3: d43f Additional Information 4: 7959c85a74d494c599a44305a035ffb9 קבצים מסוגים אחרים (m…
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עליו מותקנת VISTA OS לאחרונה כאשר אני רוצה לעבור למצב שינה,כלומר סוגר את המסך(close a lid)אני שומע רעש של מעבר למצב שינה אך לאחר מכן אני שומע רעש נוסף כמו RESTART והמנורה של HDD פועלת הרבה זמן כאשר אני פותח את המכסה במצב הזה מתקבל מסך שחור ולא נותר לי אלא לכבות את המחשב מכפתור המחשב.האם מישהו מכיר בעיה זו ואם כן האם זוהי בעיית חומרה או תוכנה? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
לאחר שפרמטתי לwin 7 64 bit הוא יצר לי תיקייה בשם Windows.old אם כול התוכנות והקבצים מהמערכת הפעלה הקודמת האם הם חשובים? הם שימושיים בכלל ? אפשר למחוק אותם? כי זה תופס המון המון מקום והאם יש דרייברים לPHENOM 940 של WIN 7 ? איך אני יודע שהכול פועל כמו שצריך? כול התוכנות שהיו לי בXP לא פעילות יותר נכון?. ודבר שלי מה אני צריך לדעת בכללי איך הכי טוב לנצל את המעכת הפעלה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
קניתי בטעות גירסא עיברית של ויסטה והתקנתי. יש אפשרות להפוך עכשיו את הממשק לאנגלית? תודה, אלון
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
קניתי מחשב Dell Studio 1537 הוא מגיע בלי ווינדוס ורציתי להתקין עליו וינדוס ויסטה אולטימייט הכל הולך חלק... המחשב מפעיל את עצמו מחדש, ומגיע לשלב completing installation השארתי אותו ל 40 דקות והוא עדיין היה תקוע באותו מצב (רואים סימני טעינה, אבל אין התקדמות) ניסיתי להתקין מחדש, וזה לא עזר התייאשתי מהויסטה וניסיתי להתקין XP וגם כאן לא הצלחתי ב XP אני מקבל מסך כחול עוד לפני שההתקנה הספיקה לעלות הרצתי MEMTEST כדי לבדוק אם יש בעיה בזיכרון - אבל הכל פיקס מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אז ככה... מההתחלה קניתי ויסטה בגלל הכרטיס מסך שלי (hd 4870 ) כי רציתי להפעיל משחקים על DirectX 10 עכשיו בגלל שיש לי 4 גיגה ראם וקניתי דיסק שידרוג ל-xp שזה ויסטה 32 ביט אני מנצל רק 3.25 גיגה ראם. אז אתם ממליצים לעשות דאונגרייד ל xp או להישאר עם הויסטה. יש הבדל גדול בין DirectX 10 ל 9? כי זאת הסיבה היחידה שבגללה קניתי תויסטה... ועוד משהו אחד.... כאשר אני יתקין תויסטה הקבצים הישנים שלי ימחקו? תודה, שגיא
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7.. וכשאני לא נוגע בו משהו כמו שעה.. הוא נכנס למצב sleep כזה. המסך שחור. כשאני לוחץ על להפעיל את המחשב הוא ישר מגיב. ונותן לי ללחוץ על ריבוע קטן באמצע (המשתמש שלי) אבל העכבר והמקלדת פתאום לא מגיבים.. וזה קורה מלא פעמים. יש אפשרות לעשות עם זה משהו?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שב task manager מופיע לי תהליך בשם CSRSS אני יודע שיש תהליך כזה של הוינדוס שנמצא ב system32, אבל כאשר ניסיתי לפתוח את המיקום של הקובץ דרך ה task manager לא קרה כלום. כמו כן אי אפשר גם לסגור את התהליך הזה. האם יכול להיות שזה לא התהליך האמיתי אלא איזה וירוס? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה כותב לי שה CD KEY שלי לא חוקי ודברים כאלה ... יש דרך להתקין SP1 בכל זאת ? ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז הסיפור הוא ככה!!! התקנתי ויסטה, והחלטתי לחזור. עכשיו התקנתי תכול, את האינטרנט כמו שהיה לי פעם ב XP יש לי רשת אלחוטית ואני מנסה להיכנס למסנג'ר וזה אומר לי שהפיירוול חוסם לי את הכניסה, לשנות הגדרות. (ד.א - בXP הקודם לא הייתה לי שום בעייה כזאת) נכון שזאת שאלה נובית וחסרת משמעות בשביל חלקכם, אבל כבר יום שלם אני מנסה למצוא את ההגדרות המחורבנות של הפיירוול!! ואני לא מוצא מישהו יודע אולי איך להגיע להגדרות???
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
כל פעם שאני מכבה את המחשב המחשב כל הכתובות שהיו בהיסטוריה בoutlook נעלמות מה אפשר לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
המחשב שלי דלוק 24\7 מדיי פעם איזה restart,אתמול המחשב היה דלוק רצוף במשך שבוע ויומיים ופשוט התחיל לעשות בעיות (לא פותח תיקיות,לחיצה ימנית הוא נותן לי משהו אחר בכלל) יענו התחרפן...מישהו ניסה לעבוד עם ה SP2 רצוף יותר משבוע ולא היתה לו שום בעיה? (עם SP1 הייתי עושה שבוע בלי בעיות).
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם! לא ידעתי איפה לרשום את הנושא הזה אז אני מקווה שזה המקום.... אז זאת הבעיה: במשך שלושה שבועות בערך המחשב שלי כבר לא ממש מתפקד כמו מחשב נורמלי .הוא איטי מאוד, ואתם מכירים כבר את כל סימני הוירוסים למינהם... בקיצור. התקנתי ווינדוס 58357897358970983 פעמים כולל פרמוט וכלום לא עזר הרצתי סריקות עם כל תוכנות האנטיווירום והאנטיספייוורים האפשריות וכלום לא עזר אז החלטתי לבצע פרמוט מלא (fdisk) לכל הכונן הקשיח ולבצע חלוקה של דיסקים מחדש הדבר פתר את בעיית האיטיות אבל עכשיו יש בעיה חדשה שכאשר אני רוצה להכנס לכל מיני אפשרויות באתרים מסויימים הוא רושם לי למטה "done" וכלום לא עלה בעצם זה קורה לי המון ובהמון אתרים ואי אפשר לבסתדר ככה... אז למי שיש רעיון או מכיר את הבעיה שיעזור…
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
איפה זה נמצא בבקשה :-*
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-