עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני רוצה לעשות שברגע שאני מעלה את המחשב, המחשב יתחבר לי לאינטרנט באופן אוטומטי, ניסיתי ליצור קישור לחיבור אבל זה לא יוצא יש לי את החייגן של ברק אבל הוא ממש מקולקל ועושה הרבה בעיות במחשב, אני רוצה להתחבר עם החייגן של WINDOWS רק שיעלה עם המחשב, יש אפשרות כזו?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by gigi,

אהלן... כשאני מסה להפעיל סרט בתוכנה Mv2Player אז מופיעה לי הודעה שגיאה...(מצורפת תמונה) מישהו יודע ממה זה נובע? מישהו מכיר תוכנה טובה שעושה את אותה העבודה זאת אומרת שאני יוכל להפעיל סרט ולהוסיף לו את התרגום שלו שזה שני קבצים בודדים.. אגב הסרט שאני מנסה להפעיל פועל לי רגיל בתוכנה media player classic תודה מראש.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  3. התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  4. Started by dannygnh,

איך קוראים לתוכנה שמותקנת בווינדוס ,שמפעילים אותה דרך "התחל הפעלה" ומשם ניתן לנטרל תוכניות שלא יעלו עם הדלקת המחשב.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by Nahum2,

AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 1 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II 1 LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (black) - bulk 1 Gigabyte - PX6800 GS 256mb DDR3 - PCX - Retail 1 Coolermaster Centurion 532 + 380W psu ברגע זה יש לי הארד דיסק שוינוס קורא לו ST340810A בגודל 32.7 גיגה איך ניתן להעביר את מערכת ההפעלה עם כל השיט למחשב החדש?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  6. Started by coorva,

יש לי XP PRO ואנטי וירוס AVG. לאחרונה, כשאני עושה סריקה עם האנטי וירוס למחשב הוא ניתקע בסריקה בקובץ C\WINDOWS\INF\NETASP2K.INF . כאשר האנטי וירוס מגיע לקובץ הזה המחשב ניתקע העכבר נעלם ולא ניתן לעשות כלום חוץ מ- restart. התופעה חוזרת על עצמה גם כשניסיתי לעשות סריקה און ליין עם האנטי וירוס של נורטון ופנדה. שניהם נעצרים בקובץ הזה ותוקעים את המחשב. אשמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  7. הי. התקינו לי גרסה (כנראה צרובה) של ווינדוס XP ופתאום לאחר עדכון מופיע לי באופן קבועה על המסך : תוכנה לא חוקית, מה עושים חוץ מלקנות גרסה חוקית?? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by SD Project,

לא יודע למה, אבל הסמל הזה עולה לי לפעמים בלוח בקרה=> חיבורי רשת... מה זה ?! למה זה ?! אני יודע שזה לא הכי חושב, אבל סתם להשכלה כללית... צירפתי תמונה... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  9. למה אני צריך את זה ומה זה בדיוק??? ומה יקרה עם אני יסיר אותו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. אני יודע שיש אפשרות כזאת תודה.

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by crovei,

לפני יומיים פתחתי את המחשב של אח שלי וביצעתי עידכון לווינדוס, הכל עבר סבבה ובסוף ההתקנה ריסטטי את המחשב כמו שהיה צריך. אחרי שהמחשב התחיל לעלות התחילו הבעיות.. בהתחלה המחשב עלה והיה נראה כאילו הוא עלה ב-safe mode, הרזולוציה והצבעים יירדו, ואחרי כמה שניות הוא פשוט ריסט את עצמו. אחרי זה הוא פשוט לא עלה. אפשר להכנס לביוס, ואפשר להכנס לתפריט של F8, אבל גם שם שומדבר לא עולה. ניסיתי safe mode, ניסיתי לשחזר את ההגדרות, אבל אני מקבל כל הזמן מסך שחור וזהו. אם אני זוכר נכון אני חשוב שראיתי שבעידכון לווינדוס הותקן גם עידכון לכרטיס מסך (X300 אם אני לא טועה), יכול להיות שזו הבעיה? הדריוור של ווינדוס וזה של ATI התנגשו? נראה לי מוזר שווינדוס יתקין על דעת עצמו דריוור נפרד לכרטיס מסך.. איך…

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by ^Z^,

1) איך מורידים קבצים מהסטארט-אפ? זתאמרת, יש תוכנה שאני לא רוצה שתעלה כשהמחשב מתחיל, איך אני מבטל אותה? 2) ראיתי שיש בווינדוס XP סקריפט אדיטור מובנה, איך מגיעים אליו? 3) איך מוחקים תוכנה שלא מופיעה בADD\REMOVE FILES, ושמערכת ההפעלה מנסה לתקשר איתה למרות שמחקתי כבר את כל הקבצים שלה?

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  13. מופיעה לי הודעת שגיאה הבאה בוונדום: A PROBLEM HAS BEEN DETECTED........ BAD_POOL_CALLER ואז הוא מבקש ממני לעשות רסטסט (זה מסך כחול)... מה הבעיה ומה צריך לעשות..ניקיתי כבר רגסטרי לפני כמה ימים וכל כמה שעות עבודה הוא עושה את זה... המערכת שלי היא SP1 XP האם עליי לעדכן ל2?? וזהו מחשב חדש שנקנה לפני 3 חודשים וכשהתקשרתי לחברה "עזרו" לי הרבה מאוד ביקשו ממני לפרמט כמבן שעשיתי את זה כבר 3 פעמים והתקנתי ווינדוס מחד ש עם כל הדרייברים.. הביוס שלי מעודכן ככל שניתן.. הנתונים שלי הם: PENTIUM D 3.0 2*2MB ASUS P5ND2-SLI DELUXE 2*512 SAMSUNG DDRII 667 W.D 150 GB HEC 400W LG DVD-ROM מארז THERMAL-TAKE VIKING בעל שתי מאורררים 120 מ"מ קדימה/אחורה עם שליטה (מכוונים על 70%-כ2000RPM מתוך 3000 א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by The UnKnown,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 01:25:46, on 19/03/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgcc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgemc.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\ICQLite\ICQL…

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  15. Started by ExploiT,

ati2evxx nSvcLog Apache system מישהו יכול להגיע לי מהם ?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by finish,

מאז היום בבוקר שניכנסתי לאתר של סריאלים כל הזמן קופץ לי חלון של פרסומת לבאבילון וזה בא כל שניה מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by oren6,

קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת אם אני חייב לעדכן אותו ולהתקין בו את חבילת השירות 2 ??? אתם בטח אומרים לעצמכן ...."נו ברור שחייב לעדכן ".. אז זהו שהמחשב מיועד לעריכת קול והוא לא יחובר לרשת ולא לשום דבר שקשור לאינטרנט או משהו כזה ..... יהיו בו אך ורק תוכנות........

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by stone cold,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/876320

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  19. כמעט כמעט כל תמונה שאני שומר במחשב נשמרת לי כ-BMP אני יודע שאפשר לבחור אם לשמור כ-JPEG או BMP אבל פשוט אין את האפשרות של של לשמור כ-JPEG !!! וזה תמונות שהם במקור JPG באתר שבו הם נמצאות שאני בא לשמור אותם אפשר רק BMP! זה ממש מעצבן, יש לי תמונות של 11 מגה! אגב אני על 64ביט כרגע אם זה משנה משהו... תודה!!

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by parker8,

כשאני לוחץ כיבוי (SHUT DOWN).... עולה לי סיים משימה כזה של התהליך-explorer.exe... אם אני לא לוחץ ENTER המחשב לא נסגר.... זה קצת מציק... למישהו יש פתרון? תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך עוד פרטים או תמונות רק תגידו אני אנסה להשיג...

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by Maor_T,

אהלן חברה יש לי בעיה רצינית ואני חייב את עזרתכם פתאום ביום בהיר אחד המחשב שלי החליט שהוא עולה בלי אקספלורר ז"א שורת המשימות לא עולה ולא שום דבר אחר ולא הסמלי רקע ולא כלום ואם אני מפעיל את מנהל המשימות ועושה משימה חדשה ובוחר את האקספלורר אז השורת משימות עולה לשניה ונעלמת מה עושים כדי לתקן את זה ? יש לי עוד מערכת הפעלה שעובדת בסדר אבל כל התוכנות וכל הקבצים נמצאים שם ואני צריך אותם

22. Started by eliav-peretz,

אני נכנס ל-msconfig ושמה מסדר לי מה יעלה עם הפעלה של המחשב ומה לא.. אחרי שאני מסדר את זה ואני עושה הפעלה מחדש עולה לי כל פעם הודעה עם המחשב בקשר ל-msconfig ואם אני מסמן שם את ה-וי ועושה עוד פעם הפעלה מחדש אז זה הכל חוזר ועולה בהתחלה... H-E-L-P!

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  23. שלום לכולם , אני מקבל הודעה כשאני מדליק את המחשב וגם כשמכבה אותו בדבר אימות חוקיות מערכת ההפעלה. כתוב לי שם שמערכת ההפעלה עם קוד לא חוקי ועליי להתקין גירסא חוקית ....מה שנכון. בהודעה אני מבקש להתחבר למיקרוסופט לקבל קוד מוצר. מה עושים ? האם ניתן לבטל את ההודעות האלה ? האם זה בגלל שהותקן איזה וידוא אימות דרך מיקרוסופוט על המחשב שלי דרך עדכונים אוטומיטיים ? חוץ ממטרד ההודעות , אין משהו שמפריע לעבודה סדירה . אגב , אני עם XP PRO בעברית וכבר חצי שנה מההתקנה , לא קבלתי הודעה מסוג זו . אנא עזרה .

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by liloli,

אהלן אנשים. כאשר אני משאיר את המחשב דולק לזמן ארוך ביחד עם ביטורנט (לא יודע אם יש קשר בין הדברים) לעיטים דחופות קוראת תופעה מאוד מוזרה המחשב עובר למסך כחול כולו ומופיעה לי בעיית בווינדוס שבעיקרה רשום כך : מסך כחול: DRIVER??_IRQL_NOT_LESS??_OR_EQUAL ולאחר מכן כאשר אני מדלי את המחשב הווינדוס מראה לי את ההודעה הבאה: The system has recovered from a serious error ומבקש ממני לדווח למיקרוסופט על הבעיה למישהו יש מוסג אולי מה זה אומר? אני חושב שזה אולי התנגושת חומרה שגורמת לזה אבל איני יכול להצביע על משהו מסויים האם ישנה אפשרות שהביה היא בחומרה? לוח: ASUS P5WD2 PREMIUM 955X מעבד: P.4 3.0 2MB זיכרון: OCZ PLATINUM PC 4200 512*2 כרטיס מסך: ASUS ATI X800XL אשמח לשמוע הצעות כיצד לפתור…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  25. יש לי SP2 ועיכנתי אותו לפתע, רוב הגישה התוכנות פשוט נחסמה!! האינטי וירוס נוד 32 איבד את כל עיכנויו ואחרי שעיכנתי אותו הוא אומר שאינו יכול להחליף את הקבצים הישניים גם במצב בטוח אין לי גישה עשיתי שיחזור מערכת הגישה לקבצים חזרה, אך המחשב איטי, בעיית האנטי וירוס לא נפתרה, והחלון של עידכונים אוטומטיים (רציתי לבטל) לא נפתח לי. כל המחשב פשוט זז לאטטטט כל מיני התראות על בעיות זיכרון צצות, תוכניות לא עולות בקיצור תוהו ובוהו!!

• 0 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים