Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
התקנתי ווינדוס ללקוח והוא מתקשר עצבני ורוצה שאני אתקין לו מדיה פלייר בעברית לXP SP2 שלו. הבעיה שאין שום מדיה פלייר בעברית שתומך בSP2, מה לעשות ? חשבתי להתקין לו LINGOWARE (למי שלא מכיר, תוכנה ישראלית של תרגומים) הבעיה שהיא מתקינה יחד איתה איזה 3 תוכניות ריגול מעצבנות. בבקשה עזרו לי, מאוד חשוב לי שהלקוח יהיה מרוצה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שאני מעלה בדף טעינה של וינדוס XP שמדליקים את המשחב הוא נשאר בו יחסית הרבה זמן המחשב חדש ואני לא מבין למה זה טוען הרבה זמן ולא רץ ?
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איך אני מסיר את הWindows Extras של ויסטה? במידה ואי-אפשר להסיר אותו, אז יש אולי אפשרות להסיר את הרכיבים שלו שהותקנו דרך הWindows Update? אני לא רוצה להסיר אותו לצמיתות. אני רוצה להסיר אותו מהמחשב, אבל שהוא יופיע ברשימה של הWindows Update למקרה שאני ארצה להתקין אותו בעתיד.
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע משתמש בלפטופ בלינוקס- אובונטו אבל נאלץ לעבור חזרה ל WINDOWS עקב חוסר התאמה באופן אופיס לעומת האופיס של מיקרוסופט. הנני רוצה להתייעץ עימכם: יש לי מחשב נייד עם מעבד סלרון M520 1.6 GHZ, 2 GB זיכרון ו 120 ג'יגה הארד. ופה באה השאלה איזו גירסה של חלונות 7 עדיף לי להתקין???
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ניסיתי לשנות לעברית לפי המדריך הזה http://213.8.106.62/windows/win/articles.asp?id=55 הצלחתי חלקית שכן עכשיו אני יכול לכתוב בעברית אבל אני רוצה לשנות את כל מעכרכת ההפעלה לעברית. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
באמת מגיע לו ציון לשבח חח האוטלוק אקספרס הידוע בשם ווינדוס מייל בויסטה עושה עבודה פשוט מהממת... באקס פי הייתי מקבל עשרות ספאמים.. ומאז לא קיבלתי אפילו אחד.. הוא מסנן לי אותם בצורה מעולה.. סוף סוף ניתן להישתמש בו כמו בן אדם.. יש עוד תכונות שמישהו אהב?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי גם 98 ו-Xp במחשב אחד. אתמול התחברתי לרשת ב-XP והיה לי את הוירוס של ה-60 שניות. נראה לי שתיקנתי אותו כי הוא לא חזר אבל כשעשיתי ריסט לא מזמן פתאום לא יכולתי להפעיל את WINDOWS (לא הצלחתי להגיע למסך של הבחירה בין 2 מערכות ההפעלה ) ובמקום היה לי : invalid boot.ini file booting from c:\windows ובמסך שאחריו: windows could not start because the following file is missing or corrupt <windows root>\system32\hal.dll please re-install a copy of the above file לא מצליח להכנס ב-SAFE MODE ושחזור להגדרות האחרנות לא עוזרות . יש פתרון ? אולי משהו לשנות ב-BOOT? תודה.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
1. במחשב של מישהו מותקן WIN98. הוא רוצה להתקין את XP בנוסף, שאפשר יהיה לבחור כל הפעלה למה להכנס. יש במחשב כמובן שני כוננים C שעליו מותקן WIN98 וD שעליו מיועד להיות מותקן הXP. איך עושים שהXP ייתקין את עצמו כמערכת שניה ולא במקום ה98? הבנתי שזה נורא קל אבל אני לא בטוח: מתקינים את הXP דרך ה98, בוחרים בהתקנה מלאה (לא שדרוג) ובוחרים שיתקין על כונן D. אחרי זה הוא אוטומטית לא יימחק את ה98 ואוכל לבחור איזה מהן שארצה בכל הפעלה? 2. המישהו הזה משתמש בתוכניות שפועלות בDOS כרגע (כרגע במחשב יש רק WIN98) . לפני שהווינדוז עולה הוא לוחץ F8 ומפעיל תוכניות מדוס עוד לפני שהווינדוז עולה. אם הוא יתקין את XP בנוסף ל98, האם זה יבטל את הDOS במחשב? אם כן, איך בכל זאת אפשר יהיה להכנס למחשב DOS עוד …
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
נעלם לי סל מיחזור מהמסך..איך אני יכול להחזיר אותו....? כל פעם כשאני גולש באופרה ניפתח לי חלון קטן של אקספלורר אם פרסומת...מה זה יכול להיות....?? מה זה וירוס...??? האם כדי להתקין וינדואס מחדש...?? וגם מי יכול להציע אנטי וירוס טוב...שלא לוקח הרבה כח וקל לשימוש...? תודה מראש....
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס 2000 והגרתי אותו לכניסה עם סיסמה בלבד.. כעט שכחתי את הסיסמא ואני לא רוצה לפרמט את המחשב או למחוק את הוידוס.. האם יש דרך לגלות את הסיסמא דרך הדוס? או משהוא כזה...
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אוקיי צירפתי צילום מסך, כדי שתבינו את הבעיה. אין לי מושג איך זה קרה (אני חולק את המחשב עם ילדים קטנים) אבל האם יש למישהו מושג איך להחזיר את המצב לקדמותו? תודנ מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום. יש לי אתר שכדי להיכנס אליו צריך שם משתמש וסיסמא ויש גם את החלון האבטחה הזה שצריך לרשום כמה אותיות היום כשפתחתי את האתר החלון אבטחה לא נראה ויש לי את ההודעות הבאות: Error: The page you tried to view can only be used when you're logged in. Note: You need cookies enabled to log in. 6 failed logins in a row will result in banning your ip! Note2: If you have Firefox and you cannot see the security image below, disable your adsblocker, or you won't be able to login! ניסיתי לאפס את כל ההגדרות של Internet Explorer אבל זה לא עזר, ומה שמוזר שזה פתאום אתמול הכל עבד כמו שצריך והיום בבוקר כלום. אשמח לעזרה תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
התקנתי דרייבר של סורק בוינדוס 2000 איך אני מסיר את הדרייבר? (הסורק בטעות התרסק מתחת לגלגליו של טרקטור)
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
גיליתי לא מזמן את האפשרות כששיחקתי רד אלרט 2 והלפטופ שלי בקושי סחב, אז ניסיתי להעלות לו את ה-priority.. כשהעלתי ל-רילטיים זה היה לא יציב במיוחד אבל על high ו-above normal זה היה בסדר.. מה בעצם זה עושה? אני מניח שאת המובן מאליו, אבל האם זה באמת משנה משהו? והאם מומלץ להפעיל משחקים ב-realtime priority?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אולי מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה ואיך אני פותר אותה... פה אתם רואים מה הבעיה באמת תודה למי שעוזר ;D
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אז ככה יש לי תקייה בכונן d ויש לי שם כמעט 14 ג'יגה של כל מיני קבצים והבעיה עכשיו שאני נכנס לתקייה ופשוט אין כלום פתאום ככה וזה לא שזה נמחק או משהו כי בתמונה שצירפתי אפשר לראות שהנפח התפוס נשאר כמו שהיה הייתי רוצה לדעת מה לעשות כדי להחזיר את הקבצים הנעלמים תודה מראש וחשוב לציין שהתקיות הנמצאות שם הן לא נסתרות אז ככה שהקטע הזה בדוק תודה מראש אלעד [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
(אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא , מנהלים אנא העבירו לאן שצריך) שלום ובוקר טוב! בזמן האחרון בפתיחת המחשב לפני שווינדוס עולב אני מקבל מסך של דוס ובו כתוב CLINET MAC ADDR ואחרי זה שלל מספרים בערבוביה, שורה מתחת כתוב DHCP... והנקודות מתחילות להתקדם עד שנגמר הקו, כשזה מסים הוא כותב : EXITING INTEL PXE ROM ורק אז הוא מתחיל להעלות את ווינדוס עליה ראשונית... למישהו יש מושג מה זה ואיך פותרים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לבטל את האופציות של, (1) CTRL+ALT+DEL (2) ALT+TAB (3) CTRL+X כידוע הקשה על מקשים אלו ביחד מבצעת פעולה בחלונות , איך אומרים לחלונות להתעלם מהפקדות האלו? עבור מערכת הפעלה של: 2000 ו XP כל תגובה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום רב , זה כנראה ישמע לכם מצחיק , אבל אף פעם לא עשיתי איחוי לכונן הקשיח. כן...כל הזמן הזה ;D בכל מקרה , רציתי לשאול אותכם , מה היתרונות והחסרונות של איחוי הכונן , ואיך בדיוק מבצעים איחוי שיעבור טוב ללא בעיות? תודה רבה , ויום טוב
-
- 10 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הי, מזמן לא הייתי פה... בכל מקרה אני רוצה להסיר את כל העדכונים של ויסטה מחשש שהם גורמים לי לבעיה בהתקנת SP1. בפעמיים האחרונות שניסיתי להתקין SP1 הווינדוס לא עלה והיה צורך בשחזור מערכת. לכן חשבתי להסיר את כל העדכונים. איך עושים זאת בבת אחת? יש איזה תוכנה שצריך? מישהו?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בהתחלת הווינדוס זה אומר INVALID BOOT.INI , מי שיוכל להסביר ולעזור לי בנושא זה אז אני אודה לו מאוד. 2)משחקים הולכים לי על הווינדוס לאט מאוד! יענו בעומס הם כאלה מקרטעים (ניתקעים כל 80 לבין 200 מאיות, לא ניתקעים ניתקעים, יענו מראים סימנים כמו כזה שזה ניתקע לאיזה 15 מאיות וממשיך ולפעמים עד לבערך 50 מאיות ומעלה) וגם הפינג נורא!!!!!!! יש לי WINDOWS XP ואמרו שהייתה פעם בעיה כזו, משהו יכול לעזור.??? תודה רבה אני אשמח :'(
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני לא מצילח להוריד SP2 דרך אתר העידכוניים של מיקרוסופט אז חשבתי להתקין את העידכונים הישנים למקרה וגם זה לא נותן לי... מה אני אעשה???
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש, והתקנתי עליו באופן עצמאי ווינדוס אקס פי פרו. עכשיו יש לי בעיה. אני יכול לכתוב בעברית ולראות עיברית באתרים, אך כאשר אני פותח תוכנות כגון ווינאמפ, נארו, או כל תוכנה אחרת במקום לראות עיברית אני רואה ג'יבריש או סימני שאלה. הלכתי לקונרול פאנל ל-Regional and Language Options וראיתי שכל העיברית מסומנים תחת וי. אין לי מושג איך לפתור את הבעיה ואשמח לקבל את עזרתכם. ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איכשהו נמחק הקובץ kernels32.exe בתיקייה system32 וזה גורם לשגיאה בהפעלה שהקובץ לא קיים גם הטס מנג'ר איכשהו בוטל אני אצל חבר שלי ואין לי את הדיסק התקנה של Xp שאני יכול לתקן את הבעיה מאיפה אני יוכל להשיג את הקובץ? או שמישהו יכול לשלוח לי? גרסת הוינדוס SP1
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-