עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eran256,

יש לי WINDOWS 7 ובזמן האחרון כל יומיים 3 המחשב קורס עם מסך כחול, (לדעתי זה מאז שהתקנתי SERVICE PACK 1). זה הקובץ שנשמר בMINIDUMP בפעם האחרונה, http://www.f2h.co.il/bf6tnixf30vt אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את התקלה. תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
    • 2 תגובות
    • 737 צפיות
  2. אוקי ככה.. יש לי מעבד e2180 2.0@2.2 (לא כל הזמן על אוברקלוק) זכרון ראם-2 ג'יגה..(בפועל 667 mhz אבל עם אובר על 750 ) הארדיסק 160 דיסק קשיח -אסוס p5gc\1333 אז ככה.. כרגע יש לי ווינדוס 32 ביט(xp) .. עכשו יש לי דיסק של אחד עם 64 ביט -ויש לי דיסק עם הדרייברים של כל החומרה שלי תומכת ב-64 ביט\ויסטה! עכשו השאלה היא כזאת שווה לשדרג?ויסטה \xp ו 32\64 ביט? תעזרו לי להחליט.. [: tnx

3. Started by אוריפ,

שלום! כידוע (או לא) התקנתי במחשב הנייד הישן של אבא שלי (סלרון 733 מגה הרת ו128MB ראם) WINXP. המחשב רץ בצורה סבירה, אבל רציתי לדעת האם יש דרכים להאיץ אותו קצת (אני יודע שאין הרבה מה לעשות עם מפרט חלש כזה, אבל מה שאפשר תגידו). אני יודע שיש מדברים כמו זה שבPC-SPOT, אבל זה טוויקים שנודעו להאיץ ווינדוז אחרי זמן מה שהוא הותקן במחשב - משמע רג'יסטרי, ניקוי ואיחוי דיסק וכו'. רציתי לשאול האם יש לכם המלצות לשינויים לווינדוז עצמו בלי קשר לניקוי או איחוי הדיסק, אלא פקודות שונות שיגרמו לווינדוז להפעיל דברים מהר יותר וכדומה... אני מקווה שהבנתם מ האני רוצה... תודה!

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by NJorl,

כי אם לא , אז איך יש כמה שיש להם

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by ronbs100,

הי צריך את עזרתכם הדחופה מחשב חזק עם מערכת הפעלה . W7 ULTIMוינדוס 7 אולטימט. ותקנה גרסת שדרוג. כאשר המחשב עובר לשומר המסך עם ססמא מדי פעם המחשב קורס ונכבה. מה גם שזה לא קורה באופן קבוע. לעיתים אחרי שנגשים למחשב אחרי 4 שעות הוא בסדר ולעיתים אחרי שעה הוא נכבה מנהלי התקנים עודכנו תודה

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by eliran-f,

היי כולם, שמתי לב שהסמן של העכבר זז ללא סיבה,ניתקתי ת עכבר מ ה USB וזה ממשיך עישתי ריסטרט..וזה ממשיך..מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  7. יש לי מחשב נייד עם 800 MHZ ו 128 MB ..... כמו שאתם רואים הוא ממש ישן ואני רוצה לבנות ממנו מערכת מולטימדיה לרכב .... איזה ווינודוס לשים עליו ? ווינדוס XP ממש כבד .... ווינדוס 98 לא תומך בשם דרייבר .... היחידי שאני חושב עליו הוא 2000 ...... מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  8. שלום! זה היה נראה לי הפורום הכי מתאים לשאלה אז כתבתי את זה כאן.. אם זה לא מתאים אז אני מצטער. איך קוראים לפקודה שאני יכול לבחור שם איזה תוכנות יעלו לי בהפעלה של הוינדוס ואיזה לא..תודה. דבר נוסף: מאיפה אני יכול להוריד ווינדוס xp ? עברית או אנגלית.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by davenos,

קניתי מחשב חדש סוף סוף, התקנתי WINDOWS XP הגדרתי מחיצות (C -24GB ו - E 124GB) ויצא בטעות שבמקום המחיצה של המערכת שאמורה להיות במחיצה הקטנה (-C ) קבצי המערת הותקנו ב-.E ( למרות שבניהול אמצעי אחסון כתוב ש -C באמת מחיצת המערכת) איך מתקנים את הבלבול הזה? בקיצור, אני רוצה להעביר את קבצי המערכת ל -C .

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by sagi_10,

מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט תתמוך 64 ביט??????

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  11. האייקון של השפות שנמצא למטה נעלם איך אני מחזיר אותו? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by gal-tt,

מישהו יכול להגיד לי מה הדרישות מערכת שלו ועם כדי לי להתקין אותו

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  13. במקום שהנתיב יהיה : C:\Documents and Settings\Omer\My Documents\My Music אני רוצה שהוא יהיה E:\music איך ? תודה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by yirmio,

שלום! אני רוצה לשדרג לWIN7 64BIT, כרגע יש לי את הגרסא של 32BIT והיא עובדת חלק. יש לי מעבד E8400 עם 4 ג'יגה זכרון. תוכנות שאני משתמש photoshop cs3 spss chrome office 2007 האם צפויות בעיות? תודה!

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  15. תקשיבו אחרי שמחקתי את הוויסטה תמיד שאני מדליק את המחשב מופיע לי חלון כזה כדי לבחור VISTA / XP אבל מכיוון שאין לי כבר VISTA חשבתי זה ימחק מתי שאני ימחוק את הוויסטה אבל זה לא נמחק, בדקתי ב boot.ini ואין שם משהו שקשור לוויסטה איך אפשר למחוק את זה? :s05:

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by Stranger,

שלום רב, יש לי דיסק WINDOWS XP HOME עכשיו על הדיסק חוץ מההתקנה יש עוד קבצים, סרטים שירים משחקים וכו'..... קבצים אלו יפריעו למהלך ההתקנה?? בגדול השאלה אם הקבצים מפריעים למהלך התקנת הWINDOWS??? תודה רבה לכולם.

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by benasoor,

שלום לכולם. יש לי מחשב עם 2 מעבדים( XEON ) ואני רוצה להתקין עליו וינדוס XP אני צריך וינדוס מיוחד או איזו התקנה מיוחדת או פשוט להתקין וינדוס רגיל. ועוד משהו יש לי מחשב עם מעבד XEON האם כדי לעבוד איתו או לקנות C2D חדש ?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by Tomerb1,

שלום לכולם. יש לי 2 שאלות. 1)הפאנל של הכרטיס מסך שלי שונה מהפאנלים הישנים והפשוטים שהיו פעם. עכשיו יש לי פאנל כזה. http://i17.tinypic.com/4u0776o.jpg והבעיה [כמו בתמונה] שפשוט לא משנה מה אני לוחץ החלון ריק. אין הגדרות אין כלום? זאת בכלל בעיה או עניין של הגדרת התוכנה? 2)יש אפשרות להחזיר את זה לפאנל כמו הישנים? תודה

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  19. היי, אני רוצה להוריד את כל ה Critical Updates ש Microsoft הוציאו מאז שיצא SP2 (אין לי בעייה להתקין מחשב חדש בשביל זה) אני לא רוצה להוריד אותם ב Pack מבלי אפשרות לבחור איזה להוריד ואיזה לא. אני רוצה שתהיה לי אפשרות לבחור סלקטיבית איזה עדכון להוריד ואיזה לא. (כדי לא להוריד את IE7 ואת WMP11)

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  20. היייי יש לי את הויסטה אולטימייט והחלונות השקופים וה3d flip עובדים אבל את ה Texas hold'em והdream scene אני לא מקבל מישהו יכול בבקשה להסביר לי למה!? אני עם geforce 5900 אבל התקנתי את הדרייברים הכי חדשים ולפי מה שהבנתי אנשים מפעילים את הנ"ל עם כרטיסים סידרה 5 עזרה בבקשה אני ממש מתוסכללללל

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  21. באמת מגיע לו ציון לשבח חח האוטלוק אקספרס הידוע בשם ווינדוס מייל בויסטה עושה עבודה פשוט מהממת... באקס פי הייתי מקבל עשרות ספאמים.. ומאז לא קיבלתי אפילו אחד.. הוא מסנן לי אותם בצורה מעולה.. סוף סוף ניתן להישתמש בו כמו בן אדם.. יש עוד תכונות שמישהו אהב?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by alexrta,

יש לי קובץ עם סיומת של AVI שלא רוצה להימחק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו הוא אומר לי שתוכנית אחרת משתמשת בקובץ ואי אפשר למחוק אותו ניסיתי למחוק אותו ב- SAFE MOD וזה לא עבד... גם ניסיתי למחוק אותו דרך run----->cmd ואז שם לרשום DEL וכו' וגם לא עזר.. איך להיפתר מהקובץ...?! זה קטבץ דיי גדול ואני צריך את המקום שהוא לוקח... תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  23. שלום, יש לי HD מלפניי שנתיים 160G שעבד עם p4 שמותקנת עליו מערת הפעלה. כיום ניסיתי לחבר אותו למחשב חדש c2d ובטעות שמתי אותו בsata הראשון והדלקתי את המחשב, ראיתי שהוא לא עולה אז כיביתי אותו בלחיצה ארוכה על הכפתור הפעלה. חיברתי את הHD של המחשב c2d לSATA הראשון ואת הHD השני לSATA השני ואז הוא מעלה לי אפשרות בחירה של להתחיל רגיל או safe MODE על רקע שחור, ניסיתי לעשות רגיל והוא טען את הוינדוס ולאחר מכן פתח מסך שחור שרואים בוא רק את העכבר. טוב ניסיתי שוב ושוב ושום דבר לא עלה אז ניתקתי את הHD של ה160 וניסיתי להפעיל את המחשב ושוב הוא העלה לי את אותם אפשרויות של הרגיל או SAFE MODE ניסיתי רגיל ושוב רואים כמו מקדום וגם את הSAFE MODE לא עלה, מה עליי לעשות??? אני רק רוצה שהמחשב יעבוד מ…

• 5 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.