עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by DUDEnamE,

יש לי ISO של XP על המחשב ו,DOK אני רוצה לעשות מהDOK BOOT ולא התקין את המערכת על המחשב , איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by roeesnir,

התקנתי WIN7 Ultimate 64Bit, וכונני הDVD לא מזוהים. הם מופיעים במנהל ההתקנים, עם סימן קריאה צהוב עליהם, ובDevice status כתוב: לאחר שיטוט קצר ברשת גיליתי שזו תופעה די מוכרת, אך לא הצלחתי לסדר את זה. גם כשביטלתי את חתימת הדרייברים ע"י: בשורת הפקודה. יש פיתרון? עריכה: הבעיה נפתרה !! הסרתי את התוכנה Any DVD, כי ראיתי שחלק מהדרייברים בלי החתימות באים משם, הסרתי את הכוננים ממנהל ההתקנים וסרקתי חומרה מחדש. הם הותקנו כמו שצריך.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by kobibo,

יש לי בעיה בקבלת קבצים(Attachments ) באמצעות הדאר של Walla ,מתקבלת הודעת שגיאה על קובץ דפוק כאשר מנסים לפתוח את ה Attachments גם אם מנסים לשמור את הקובץ קודם כל לדיסק לא ניתן לפתוח אותו.הבעיה הינה רק ב Walla וכאשר מנסים לפתוח אימלים עם Attachments דרך תוכנת ווב אחרת ( yahoo, hotmail ), אין בעיה.הבעיה ב Walla קיימת רק במחשב ספציפי וכאשר מנסים לגשת לתיבת הדאר של Walla ממחשב אחר ולפתוח את ה Attachments אין בעיה. אודה לעזרה.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  4. אמרו לי שיש אפשרות "לדרוס" את המערכת הפעלה win2000 ע"י ריפייר של אקס פי ובכך לא צריך לפרמט את המחשב. זה נכון ואם לא האם זה אפשרי לעשות את זה בלי פירמוט

5. זה מופיע כל פעם שיש תקלה והוא מדווח על שגיאה (נ.ב ביטלתי את הדווח שגיאות חוץ משגיאות קיצוניות)

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  6. Started by ea666,

שלום. כאשר אני לוחץ מקש ימני על אייקון אז יש לי תפריט עם מלא דברים שאני לא משתמש בהם כמו winzip, winrar וכדומה. רציתי לדעת איפה אני מבטל את האפשרויות האלה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  7. היי, יש לי בעייה במ"ה XP. אני מנסה לאתחל את ה Service של Remote Registry ולא מצליח. אני מקבל הודעת שגיאה "error 5". ההודעה גם אומרת לי לאתחל את ה Service של ה- Plug and Play. גם אותו אני לא מצליח לאתחל. (אין לי כרגע אפשרות להעלות את ההודעת שגיאה לאתר) למישהו קרה כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  8. Started by avigdo,

לצערי עקב ביקור של סוס טרויאני, נשארתי ללא יכולת להחליף את ה WallPaper בשיטה הרגילה (קליק ימני על המסך, מאפייני תצוגה וכו). אינני מצליח לשחזר את ה"כרטיסיה" של הטפטים ושומר המסך. אשמח לקבל הסבר קצר כיצד ניתן לקבוע ברגיסטרי את הטפט. אגב, באמצעות הכניסה HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop אינני מצליח לעשות זאת, מתקבל מסך שחור. תודה,

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  9. הכיצד ???

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  10. למרות שסימנתי את הוי ליד לזכור סיסמא ועשיתי את כל הסימונים בכל המקומות כל פעם שאני יוצא מהאוטלוק ונכנס מחדש הוי שליד הזכור סיסמא מסומן אבל הסיסמא לא נשמרת! מישהו מכיר את הבעיה הזאת? עריכת המודר: בבת אחת אתה עובר על שני חוקים: - הכותרת שלך הייתה בסדר גמור, ואתה בחרת להכניס בה "דחוף" כדי להרוס אותה. - הקפצת את הת'רד הזה ללא בושה. אז הכותרת נערכה למקורית, והודעת ההקפצה נמחקה. ראה זאת כאזהרה ראשונה אליך.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by SpLAsH,

מאז אתמול אני לא רואה אנימציות גיף באקספלורר בדקתי ב tools>internet options>advance>multimedia ולפי מה שרשום שם לא אמורה להיות בעיה חשוב לציין שנדבקתי בבלאסטר שלשום והורדתי אותו, אולי יש לזה קשר? זה מאוד מציק, אשמח אם למישהו יש פיתרון

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by Fontana,

אוקי אנשים אז ככה כל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה שקובץ dust.exe לא נמצא שאני עושה חיפוש בה norton antivirus זה לא מוצא לי שום וירוס ורציתי לדעת אם זה וירוס או לא ואך אני מוריד את זה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  13. במקום שהנתיב יהיה : C:\Documents and Settings\Omer\My Documents\My Music אני רוצה שהוא יהיה E:\music איך ? תודה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by huba,

איפה נמצא הקובץ registry שממנו אפשר למחוק דברים על המשחב בצורה מבוקרת...? תודה

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by k_700,

התקנתי מחדש תווינדוס ואני צריך לעשות אקטיבציה, מישהו יודע איך ?

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  16. כנראה משעמם לו, הינה קישור למלחמה תהנו... http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=16553&smsMsg=

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by ras81,

שלום התקנתי מחדש את WINXP אבל הוא לא מצליח להוריד לי תSP2 הוא פשוט כותב FAIL במסך של ההורדה, מה לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by tzahi04,

התקנתי ווינדוס ללקוח והוא מתקשר עצבני ורוצה שאני אתקין לו מדיה פלייר בעברית לXP SP2 שלו. הבעיה שאין שום מדיה פלייר בעברית שתומך בSP2, מה לעשות ? חשבתי להתקין לו LINGOWARE (למי שלא מכיר, תוכנה ישראלית של תרגומים) הבעיה שהיא מתקינה יחד איתה איזה 3 תוכניות ריגול מעצבנות. בבקשה עזרו לי, מאוד חשוב לי שהלקוח יהיה מרוצה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by dbx22,

יש לי דבר כלשהו שאני רוצה להתקין וכשאני מנסה להתקין אותו נפתח לי חלון דוס קטן וישר נסגר יש לציין שזו הסיבה שפרמטתי את המחשב וזה היה גם לפני הפירמוט. מה לעשות? תעזרו לי בבקשה אני כבר נואש... תודה...

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by Runny,

ברשותי Windows Server 2003 החולש על כ4 מחשבים. הבעיה היא שלאחר זמן מסויים בו אין שימוש במחשבי הקצה הסרבר מעיף את המשתמשים אוטומטית ורק Log-On מחודש מאפשר המשך עבודה. אם למישהו יש רעיון איפה האופציה המונעת מהסרבר להעיף משתמשים או מכיר איזו תוכמה שתשלך ממחשבי הקצה פינגים קבועים לסרבר אשמח מאד לשמוע בתודה מראש רני

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by darkman,

העברתי סרטים לכונן ואת כל הסרטים שהעברתי אני לא יכול לראות את הסרטים(ראה תמונות) וגם חלק מהסרטים שהיו לי בכונן אני לא יכול לראות עכשיו המחשב בנוי משני כוננים אחד חדש יותר(הבעייתי) והישן (זה שממנו העברתי תסרטים) שני הכוננים עובדים בNTFS אני משתמש ביוזר האדמין מה עושים? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  22. Started by trxman,

שלום לכולם! יש לי בעייה ב-win וכתוב איך לפתור אותה אך אני לא מבין משהו: If you have a dual-boot or multiple-boot computer, select the installation that you want to access from the Recovery Console. מה זה אומר? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  23. Started by yossi051,

התקנתי וינדוס 2000 והגרתי אותו לכניסה עם סיסמה בלבד.. כעט שכחתי את הסיסמא ואני לא רוצה לפרמט את המחשב או למחוק את הוידוס.. האם יש דרך לגלות את הסיסמא דרך הדוס? או משהוא כזה...

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  24. Started by tusik,

שלום הדפדפן שלי (אקספלורר) לא מגיב ללינקים שאני לוחץ עליהם בתוכנות חיצוניות. לדוגמא : שולחים לי לינק במייל , אני לוחץ ולא קורא כלום... לא נפתח החלון המיועד. זה לא היה ככה פעם , יכל להיות (וכנראה) ששיניתי \ דפקתי משהו בהגדרות בלי לשים לב..... כשהתקנתי דפדפן אחר (אופרה \ נטסקייפ) הלינקים עובדים איתם יפה. איך לעזעזל מסדרים את זה שיעבוד עם באקספלורר ??? (הייתי מזמן עובר לאופרה אם העברית היתה מסתדרת שם.... עצות בעניין הזה יתקבלו בברכה) תודה רבה. נ.ב עובד עם win_xp pro ie 6 , sp_1 ושאר עדכוני אבטחה....

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  25. איפה עדיף לפרמט?? מה ההבדלים ואיזה השפעות יש לזה בהמשך כאשר מתקינים את מערכת ההפעלה ואת כל הרכיבים והמשחקים??.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.