Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שמלווה אותי שנים. מוגדרים לי בווינדוס 2000 ערכות שפות באנגלית ובעברית. בממשק של ווינדוס אני יכול לקרוא ולכתוב את שניהם ,הבעיה מתחילה ברגע שאני מריץ תוכנות. למשל באקספלורר בכניסה לאתר שבו בדף מספר תתי חלונות (כמו למשל אתר ניירות ערך -שערים בחלון אחד ,עליות וירידות בחלון אחר וכולם באותו הדף!) קידוד לעברית מונע ג'יבריש רק בתת חלון אחד -בכל השאר הג'יבריש נשאר. או דוגמא נוספת ,יותר פשוטה ,בקאזה למשל אי אפשר לכתוב ולקרוא בעברית בכלל ,האפשרות להחלפת שפה קיימת (סמן מתחלף מסמן שמאלי לימני ולהיפך) אבל התוצאה בכתיבה היא ג'יבריש. רעיונות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
בעיה בווינדוס 98: איך שהמסך נכבה , המחשב נתקע.ואם יש מוזיקה אז יש אעש חשמלי כזה שתקוע כמו שכשפעם כשהיומשתמשים בקאזה והיו מורידים שיר פגום... אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה דחוף [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קיצר בזמן שאני משחק gta פתאום נתקע לי המחשב ... זה אף פעם לא קורה ... והייתי צריך להפעיל מחדש את המחשב ... קיצר כשאני רוצה להיכנס לווינדוס מופיעה לי שגיעה שאומרת שהקובץ הזה (windows\system32\winload.exe) פגום או חסר . טוב עכשיו אמרתי אין לי כוח לפרמט וזה אזז אני יעביר את ההארדיסק שלי למחשב אחר ויעתיק את הקובץ משם ... מסתבר שאין כזה קובץ בכלל ? לא מצאתי שום קובץ בשם הזה בשני ההרדיסקים (של שלי ושל המחשב השיני ? ) קיצר בסופו של דבר פירמטתי אבל השאלה שלי היא מה הייתה הבעייה פה ואולי היה עוד דרך לפטור אותה ?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני לא יודע בידיוק איך להגדיר את הבעיה , המחשב אחרי התקנת מערכת ויסטה 64 ביט . זה מפרט המחשב . amd 3500 64 bit לוח אם ( החשוד בבעיה ) asrock 939dual sata 2 דרייברים מתאימים לויסטה לא כך כך הצלחתי למצוא , המערכת הפעלה מצליחה לפעול כראוי , אבל שאני מנסה להתקין דרייברים של כרטיס מסך אני לא מצליח . לאחר התקנת הדרייבר המחשב מפעיל את עצמו מחדש ואז בכניסה לה windwos חותך חצי מהמסך , עד שאני לא נכנס למצב בטוח ומוחק את הדרייבר אני לא יכל לראות כלום . שהיה מותקן xp , יכולתי בקלות להעביר לרזלוציות כגון 1920 1200 הכרטיס מסך 8600 geforce . מה אפשר לעשות מלבד לחזור ל xp ?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש, והתקנתי עליו באופן עצמאי ווינדוס אקס פי פרו. עכשיו יש לי בעיה. אני יכול לכתוב בעברית ולראות עיברית באתרים, אך כאשר אני פותח תוכנות כגון ווינאמפ, נארו, או כל תוכנה אחרת במקום לראות עיברית אני רואה ג'יבריש או סימני שאלה. הלכתי לקונרול פאנל ל-Regional and Language Options וראיתי שכל העיברית מסומנים תחת וי. אין לי מושג איך לפתור את הבעיה ואשמח לקבל את עזרתכם. ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לא יופיע הDESKTOP? (יעני כמו בXP)...אם בכלל? (זה נראה לי דבר מיותר בהחלט כשיש את קיצור הדרך WINKEY+D) תודה לעונים...
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני עובד עם ויסטה דיי הרבה זמן ומשום מה לפני יומיים היא התחילה ממש לעצבן אותי...,כל דבר שאני עושה,אבל כל דבר. היא שואלת אותי אם אני מאשר או לא(זאת כזאת הודעה שתופסת כמעט את כל המסך ולא נותנת לעשות שום דבר אחר עד שאני מאשר או לא..),זה ממש מעצבן איך אפשר לבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש ואני מתקין ווינדוס 2000, ואני מתקין ואז הוא אומר setup is starting windows 2000 וזהו, לא ממשיך, מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כול פעם שאני מפעיל את המשחק AA או שמתקין איזה תוכנה מסויימת אני מקבל את ההודעה הבאה. למישהו יש מושג מה הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 4 128 RAM כרטיס מסך 256DDR . עכשיו התקנתי על המחשב הזה את גרסאות Windows XP HOME ואת PRO. עד שאלה קרסו לגמרי . אני לא מתכוון להתקין אחד מאלה מחדש וגם לא את Windows 98 .. אני יודע שאין תמיכה לWindows 95...אבל אני רוצה להתקין אותו בכל זאת . יש לי את הדיסק..(צרוב מהאימיול) עם סיראל...הבעייה שחסרים לו קבצים למרות שצרבתי את קובץ ISO כראוי . השאלה שלי בכל מקרה היא : מה יותר עדיף למחשב שלי מבחינת הרצה ?.. אמרו לי פעם ש95 עדיף .
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
-
היי יש לי לוח ASUS P5W DH הייתי רוצה להתקין VISTA ראיתי שיצא דרייברים לצ'יפסט באתר של אינטל לVISTA רציתי לדעת צריך לעשות משהו מיוחד בהתקנה או בדיוק כמו בXP? אודה למי שיענה.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה של נורטון GHOST... איך אני עושה שמקום כל פעם לפרמט את המחשב אני רק יעתיק את הקבצים של הוןינדוס וזהו????
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
טוב זאת כבר ממש תעלומה, המחשב מתכבה לי כשאני לא נמצא עליו זה בטוח במאה אחוז לא בגלל בעיות חום אז חשבתי שאולי הויסטה מתכבה לבד, האם יש כזאת אפשרות ? ואם כן איפה אני מבטל אותה ? אני עובד על vista ultimate 64bit תודה !
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
תראו: תמונה מצורפת... איך אני מסדר שיראו את האייקונים נורמלי? תודההה!!!! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הידיעה: http://news.com.com/Microsoft+confirms+next+XP+service+pack/2100-1016_3-5886274.html?tag=nefd.top וגירסת בטא לאמיצים ביננו: http://www.thehotfix.net/
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
משום מה שאני כותב בעיברית בשדה חיפוש באתרים אז הוא כותב לי בג'יבריש וגם משום מה מחליף אותיות (אני מקיש על האות"ע" והוא רושם "ג" וכל מיני כאלה) מה עושים
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש פנום 2 965 4 גיגה זיכרון 5850 התקנתי ווינדוס 7 והכל היה מעולה. באתי היום בנוסף להתקין ווינדוס אקס פי על כונן אחר ריק לחלוטין כנראה שהווינדוס היה 32 ביט והמחשב שלי 64 ביט אז לאחר שהוא סיים את כל ההתקנה הוא בא להפעיל את הווינדוס ורושם ADISK READ ERROR OCCURED בבקשה עזרה איך אני מעלה את הווינדוס 7??? מחקתי את הפרטיטישין שדל הווינדוס אקס פי ועדיין הבעייה. איך מסדרים את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לפי מה שאני רואה ב Task Manager, השימוש ב PF לא עולה על 300, נגיד 500 בלחץ. אז למה ה pagefile תופס לי 1.5 גיגה בכונן C ? אני אגיד לכם מה הבעיה שלי כרגע, יש לי הרדיסק 8 גיגה עד שה160 יחזור מהמעבדה, וכמובן שעם הרדיסק כזה אני לא משחק משחקים, אז אני בספק אם צריך Pagefile כל כך גדול שסתם תופס לי חלק ניכר מההרדיסק... מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
האם VIRTUAL SEVER 2005 תומך ב WINDOWS 7 והתוסף שלו VMRC PLUS?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם .. אני צריך עזרה אני כבר הרבה זמן מחפש קובץ אימייג של מערכת הפעלה אונברסלית הכוונה למשל קובץ בפורמט של GHOST של מערכת הפעלה XP עם כול התוכנות בפנים ושהיא תתאים לכול מחשב ללא בעיית ציפסטים ודרייברים ... שאחרי הטעינה היא פשוט תתחיל לאתר חומרה לבד או עם מישהו מוכן להסביר לי איך אני בונה כזה דבר לבד :s05: תודה לכולם ... ;D
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שמעתי שיש לויסטה אפשרות להעביר קבצים ובסיסי נותנים של outlook באמצעות חיבור מהמחשב הישן לחדש בכבל USB. כיצד בדיוק הדבר מתבצע?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום וברכה, הורדתי איזה קובץ מהאינטרנט שכנראה היה בו וירוס שגורם לזה שאני לא יכול להעלות את המחשב שלי במצב רגיל אלא רק במצב בטוח. מה שקורה הוא כזה: אני מפעיל את המחשב ואז ישר במסך פתיחה הוא שואל אותי באיזה מצב לעלות את המחשב. אם אני לוחץ על האפשרות האחרונה (מצב רגיל) הוא מגיע עד למצב שהוא אמור להראות את הסמל של ווינדוס ואז נעצר שם במסך שחור והאפשרות היחידה לצאת המצב הזה היא בכיבוי אלים. ז"א אני יכול להפעיל את המחשב רק במצב בטוח. ניסיתי להתקין אנטי וירוס או לעשות סריהק של וירוסים אבל המצב בטוח לא מאפשר לי לעשות כלום חוץ מהעתק-הדבק. מה אני יכול לעשות? תודה רבה. נ.ב. יש לי עותק מקורי עם דיסק והכל.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה: יש לי וינדוס XP מקורי, מותקן ורץ על המחשב. מסיבה מסוימת חשוב לי מאוד לעשות פירמוט עוד היום למחשב שלי, מה שעשיתי פעמים רבות בעבר. להפתעתי גיליתי היום שהמנקה שלנו "ניקתה" את הדף שו רשומה הסיסמא של הוינדוס שלי באחת הפעמים האחרונות שהיתה אצלנו. אני זוכר שבעזרת תוכנת האוורסט היה אפשר לראות את הסיסמא של הוינדוס שלך, אבל אני לא מצליח למצוא איפה האפשרות הזאת קיימת. יש איזושהי שיטה לגלות את הסיסמא של הוינדוס שמותקן לך על המחשב?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-