עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בדיוק כמו XP PRO, לא שקל יותר, מחיר לדוגמא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3316 יש חנויות שישמחו לקחת גם 1190 שקל על אותו מוצר: http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1904&p=123 הערה: אני לא מאיץ באף אחד לרוץ לקנות ולהתקין, לא יזיק לחכות עוד חודשיים שלושה, מצד שני גם אין סיבה להימנע אם אין אף בעיה של מנהלי התקנים או יישום מסוים שעלול לעורר בעיות. תוכנית החלפת הרשיונות של מיקרוסופט בין xp pro ל x64 אמרוה לפעול רק עד סוף חודש 7, גם זה שיקול. כתוב בחנות "עם מחשב חדש בלבד" אבל לפחות מבחינת מיקרוסופט זה תופס גם למוצר חומרה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  2. היי אני מחפש דרך להשיג אייקונים של אתרים לדוגמא- האייקון של YNET זה מן Y אדום כזה.... של גוגל זה מן G כחול... של MSN זה פרפר צבעוני.... אני צריך את האיקונים כדי שיהיו לי במועדפים עם האיקון...זה יותר יפה לעין, ויותר נח, מה גם שזה הרבה יותר אסתטי בסרגל של הLINKS תודה רבה... טל נ.ב, את האייקונים של YNET ושל MSN כבר יש לי , אז אל תתאמצו מה שנחוץ לי זה בעיקר גוגל, פיסיטיפ, ו HWZONE כי הם בסרגל של הלינקים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, מפרט המחשב שלי הוא: Dual-Core E5200 @ 2.50GHz; ram:2038MB; video:Intel G33/G31 Express Chipset Family 3D Accelerator Intel GMA 3100 יש לי WINDOWS XP PROFESSIONAL וכשאני רק מדליק את המחשב יש לי בערך-44-48 תהליכים(PROCESSES) שרצים. חלקם שייכים לתכנות שאני מכיר והתקנתי, וחלקם כנראה חלק ממערכת ההפעלה. למיטב ידיעתי אין לי וירוסים. השבוע כשהייתי בTEAM VIEWER עם מישהו, ודברנו על הלאגים שיש לי במשחק רשת די ישן (TCE) הוא אמר לי שנראה לו שיש לי לאגים לא בגלל מחשב ישן וחוסר בכרטיס מסך, אלא בגלל שיש לי כ"כ הרבה תהליכים רצים (ובפרט בXP PRO) שלא אמור להיות כ"כ הרבה- הוא אמר לי שלדעתו זה יותר מידי, וזה חונק לי ת'מחשב ונותן לי לאגים. אני תמיד חשבתי שזה חוסר בכ. מסך, ואני…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by commander,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124419.0 תגובה שלישית תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  5. Started by NETANELKOREN,

שלום. האם שמעתי נכון שהמדיה סנטר יפעל בוויסטה הום פרומיום ובאולטימט ואני רוצה לקנות שלט למדיה סנטר אז שאלתי היא כמה כסף עולה השלט

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  6. אהלן. הפעלתי winPE וחיברתי את הדיסק קשיח חיצוני ע"מ להעביר קבצים אלי, והמערכת לא זיהתה אותו. זה אמור להיות ככה? תודה..

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  7. אני משתמש בXP ומאוד רוצה להתקין את האולטימייט או הום אדישן 64 ביט מהסיבה הפשוטה שהבנתי שזיכרון 4 גיגה נתמך במלואו וכן נהול המשאבים טוב יותר מגירסות 32 ביט, אבל... יש לי מיספר תוכנות ציור וכן תוכנות ליצירת תמונות פנורמה שהגירסאות שלהן קצת ישנות ואני לא בטוח האם הם יכולות לרוץ על ויסטה באופן כללי בכלל!!! אבל על הצד שהם כן יכולות לרוץ על גירסת 32 ביט, האם ניתן להתקין אותם על גירסת 64 והם יפעלו כמו שצריך? אני שואל את השאלה משום שהבנתי שבגירסת 64 ביט קיימת תיקייה בפרוגרם פייל המיועדת להתקנת יסומים של 32 ביט - אז מה זה בעצם אומר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by YairGOW,

יש לי ווינדוס 7 - 32 ביט, ואני רוצה לעבור ל64 ביט. רציתי לדעת אם יש לי תמיכה בו: יש לי 4GB RAM DDR2. מעבד: כרטיס מסך: אגב, אני יכול פשוט להתקין את ה64 ביט כשידרוג ל32 ביט, או שאני צריך להסיר את גירסאת ה32 ביט ואז להתקין מחדש כמו פירמוט?

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  9. Started by TheDiesel,

כרגע יש לי ווינדוס 7 ואני מעוניין לשדרג לווינדוס 11. יש ל מעבד intel core i3 4130 רשום באתר של מיקרוסופט שצריך כרטיס מסך עם תאימות ל-DirectX 12 ואילך, עם מנהל התקן WDDM 2.0. יש לי DirectX 11. האם כדאי להתפשר על ווינדוס 10?

10. Started by Bengo5,

הגדלתי זיכרון מ2 ג'יגה ל4.. וזה תומך לי רק ב3... אז הבנתי שאני צריך לפרמט ל64bit מה יותר כדאי? XP או VISTA ? ולמה הוא יותר עדיף

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  11. למישהו יש מושג איך אני מדבר ומקליט שיחות טלפון דרך xp כי ב2000 זו לא בעיה ואפשר למצוא את זה באקססוריז אבל בxp לא דובים ולא יער ????

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. איך אפשר לדעת מתי הפעם האחרונה שעשיתי ריסט למחשב? יש משהו מובנה בווינדוס, לא בתוכנה חיצונית? ולא כמה זמן מחובר לאינטרנט...כי בכל זאת זה נופל ומתנתק אני רוצה לדעת זמן מדויק כמה ימים שעות וכו'.. תודה

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  13. Started by LRa,

שלום, האם יש אפשרות להגדיר לווינדוס שהמשתמש הוא admin? ניסיתי לעשות זאת דרך ה-UAC כמו בווינדוס 7, אבל זה לא עוזר. תוכנות עדיין לא מופעלות כאדמין. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בוקר טוב חברים.. אני רוצה להוציא פלט בקובץ טקסט של כל התיקיות שלי בתקיה מסיוימת! הבנתם? בעבר הסברתם לי איך לעשות את זה אבל אני כבר לא זוכר! מה שכן זה היה דרך הCMD תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  15. ככה: קניתי מחשב נייד עם vista בתוכו ורציתי להפוך אותו ל-xp , רק שאחרי הפירמוט נמחק הריקוברי ועכשיו יש לי xp בלי דרייברים ואין דיסקים לדרייברים מה אני יכול לעשות?, איך אני יכול לסדר את הקבצים של הrecovery במחשב איכשהו ?..

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  16. אני רוצה למחוק את הווינדוס שנמצא בכונן מסויים ובמקומו להתקין ווינדוס אחר, מבלי לאבד את המידע שנמצא על אותו כונן. אפשר לעשות את זה?

17. Started by BobCaT,

עכשיו אני משתמש במערכת הפעלה וינדוס 98 SE כדאי לי לשחליף לוינדוס XP כי הבנתי שיש ביצועים יותר טובים בXP אז כדאי? (את המפרט אפשר לראות בצד אם זה חשוב)

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by Ace-of-spade,

שלום לכולם. יש לי כאן נייד [לא שלי] שנראה לי יחסית ישן. המפרט: AMD TURION 64 2.0GHZ 512 L2 CASHE RADEON XPRESS 1100 SEAGATE 120 לא יודע איזה 512 DDR2 על המחשב מותקן WIN XP והוא פשוט לא זז,אפילו בפעולות פשוטות. רציתי לדעת אם אני יפרמט וישים לו WIN 7 האם הוא יזוז??? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  19. ערב טוב חברים! לצורך שידרוג אני רוצה להחליף לוח,מעבד. השאלה שלי היא האם ניתן להעביר את המערכת הפעלה ללא צורך בתיקון\פירמוט. מדובר בווינדוס 7... תודה רבה לכל העוזרים! נ.ב.אם זה לא המקום נא להעביר למקום המתאים תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by לין,

שלום איך אפשר להחליף מערכת הפעלה xp ל 98 תהליך הפורמט נעשה כמו מ xp ל xp או יש משהו שצריך לעשות לפני כך תודה והמשך יום טוב :

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  21. שלום יש לי במחשב אחד מותקן 2 מערכות הפעלה. הראשונה בכונן C חלונות XP והשניה בכונן D חלונות ויסטה. 2 מחיצות נפרדות C- D איך אפשר להסיר לגמרי את חלונות ויסטה ולהחזיר רק חלונות XP? ובלי לימחוק או פירמוט מחדש. אני רוצה לחזור לחלונות XP שיעלה רק XP. איך עושים? בתודה מראש מיכאל

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  22. Started by 1qaz2wsx,

כרגע אני עובד על דיסק אחד של 160 ג'יגה שמחולק ככה- 120 ג'יגה לתוכנות ו 30 למערכת הפעלה (ויסטה) דיסק 200 ג'יגה שעליו נמצאת כל המוסיקה סרטים וכו'... אני רוצה להחליף את שניהם לדיסק אחד של 500 ג'יגה ( SAMSUNG 502IG, כבר יש לי) בטעות, מתי שהתקנתי את הווינדוס, הדיסק 200 היה מחובר כ DISK 0 וה 160 היה כ DISK1. ובגלל זה חלק מקבצי המערכת נמצאים עליו. אני לא יכול להעלות את מערכת ההפעלה בלעדיו. עשיתי GHOST מהדיסק 160 ל 500 , ניסיתי לחבר את ה 500 במקום ה 160 ולהשאיר את ה 200 מחובר: הווינדוס לא עולה, חסר קובץ כלשהו בשם WINLOGON אני חושב (לא בטוח, לא זוכר) אותו דבר קורה גם שאני מחבר רק את ה 160 או רק את ה500. מה אני צריך לעשות כדי להעתיק את מערכת ההפעלה אל ה 500 שאוכל לחבר אותו לבד? ניס…

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by dima_ga,

אני מחבר נגן אמפי4 למשחב והוא מופיע לי בלוח בקרה בmedia devices איך אני מעביר אותו שיהיה במחשב שלי בכוננים נשלפים..כי אז אפשר גם לשמוע ישירות שירים בלי להעתיק למחשב..

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  24. היום בדיוק חבר שלי שולח לי באיי סי קיו הודעה שקרה לו היום משהו מוזר כשהוא מנסה למחוק משהו תיקיה או כל דבר, הדבר שהוא מנסה לכתוב ניהיה Not responding לאיזה 10-15 שניות ורק אז נמחק כנל עם גזירה והעתקה.. הפעולה הכללית של המחשב ניהיתה יותר איטית במחשב שלו... לפי מה שהבנתי בכלל הוא מבקש להיות מחובר לאינטרנט אם הוא לא בשביל למחוק קובץ אצלו ואם הוא מחובר רק אז לוקח הרבה זמן.. ניסינו דברים adaware, norton(utilities virus all this sh*t) ולא עזר.. לפני כמה דקות פתאום הבנתי ואני רואה ששלי יש אותו דבר וזה התחיל היום לא יודע באיזו שעה.. לשנינו מערכת הפעלה חלונות 2000 לו יש 256 מגה זכרון פנטיום 4 2 ג'יגה אבל לא חושב שזה משנה.. לי יש מפרט. אנא אם מישהו שמע או התנסה בתופעה אשמח ל…

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! יש לי win xp home באנגלית , איך אני הופך אותו לעברית? (אני יודע ש- win xp pro אני יכול להפוך אותו עם תוכנת mui, ב win xp home, התוכנה הזאת לא פועלת)? האם יש תוכנת mui גם לגירסאת home? בתודה מראש בר לוי!!!

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.