עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by binyamins,

בעבר הורדתי תוכנה שאפשר דרכה לראות את כל המיילים ולמחוק מה שצריך אשמח לקבל עזרה יש לי WIN 7 תודה, בני.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  2. אני רוצה להקים שרת משחק , של משחק שרץ על WIN , איזה גירסה של מערכת הפעלה דרוש לי , והאם דרוש לי גירסה מיוחדת של המשחק? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by wooper,

אני לא מבין מה ההבדלים ביניהם יש מקרים שאני רואה בתרגילים שנותנים ב share permission הרשאות ולפעמים הפוך שנותנים ב ntfs permission הרשאות איך אפשר לדעת מתי להשתמש במה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by eagleye,

יש לי בעיה עם מאפייני האקספלורר 7 שלי..הם באנגלית! כל הלשוניות וכל הדברים שם באנגלית איך משנים חזרה לעברית?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  5. סתכלו על סעיף 3...באתר "החמור העברי הראשון" רשום שם לא לבצע כי זה עושה בעיות עם תוכנת שיתוף BT שאני לא יודע אם זה ביטורנט או משהו אחר ...קיצקץ לעשות אותו או לא ? http://netmag.nana.co.il/Article/?ArticleID=83061

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  6. כרגע יש לי Win XP SP3 והחלטתי שאני רוצה להתקין WIN 7. הרצתי את התוכנה של מיקרוסופט לבדיקת החומרה וזה עבר.. התקנתי כבר את WIN 7 דרך VMWARE, ויש לי כמה שאלות.. הגרסה שהתקנתי על ה VMWARE היא הULTIMATE והשאלה היא האם אני באמת צריך אותה..? אני משתמש בייתי, בעיקר למשחקים, גלישה לא משהו מיוחד.. במידה ואני אתקין את ה WIN 7, כמה מקום צריך לתת ל WIN 7 שיהיה מספיק..? יש לי HD של 500GB. ואני מוריד המון דברים (משהו כמו 200-300GB), הרבה קבצי ISO וסרטים.. אז אני בד"כ עושה 3 כוננים, System Only Misc Download + ISO's בערך זה החלוקה ב HD.. כשהקתי את הXP הקצאתי לו 20GB, ויש מצבים שזה פשוא לא מספיק, נשאר לי בערך 100MB.. וגם לאחר ניקוי בעזרת CCLEANER נשאר לי בערך 3GB פנוי.. אנ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני מניח שלא, לפי האמור באתר של מיקרוסופט, אבל שווה לשאול, לא?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  9. היי חברים, התקנתי לפני כמה ימים ויסטה הום פרמיום,כל הדברים שרציתי שיעבדו עבדו חוץ מכרטיס הטלויזיה שלי.הקטע הוא שבאקס פי שעשיתי סריקה לתחנות אכן נמצאה התחנה האחת (יש לי YES) שצריך ולמרות שהתקנתי גם את התוכנה וגם דריברים מהאתר של לידטק בויסטה הוא לא מוצא לי את התחנה של יס. מישהו יודע מה עושים? הכרטיס הוא WINFAST TV 2000 XP EXPERT של חברת לידטק :s05:

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by מאור247,

שמעתי שאפשר לעשות בויסטה מן אפקט כזה שכאשר אני פותח כמה תקיות זה נראה כמו תלת מימד כזה..... מה שפחתי ראשון נראה "רחוק" אם כן איך עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  11. מערכת הפעלה xp. יש כמה משתמשים במחשב ולכל אחד יש יוזר משלו. המחשב נותן מידע על כמה תוכנות כל אחד מריץ, וכמה הודעות יש לו ב GMAIL איך מבטלים זאת?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by Guy950,

היי, קיבלתי מחשב חדש והתקינו לי את הויסטה פרימיום 64bit. עכשיו יש לי כמה שאלות לגביו: א. איך אני מפעיל את הממשק AERO? זה של המעבר בין העמודים? ב. איך אני מפעיל את האופציה כאשר אני מניח את העכבר על חלון אחר אז בקטן אני אראה את התוכן של החלון? ג. כשאני פותח חלון אין אני מסדר שהוא בתצוגה יהיה מקטן לגדול? כאילו מתרחב?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  13. יש לי Windows 10 ואני מעוניין לשמור את המיקומים של כל האייקונים בשולחן העבודה למקרה שהם יזוזו (קרה לי כמה פעמים אחרי הפסקת חשמל או התקנת דרייבר לכרטיס מסך. לכן אני לא רוצה שיקרה שוב). האם אפשר לעשות את זה דרך הגדרה כלשהית בWindows 10 או שצריך תוכנה נפרדת?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Dr.K2,

שלום רב, התוכנות לא מוצגות ב-Taskbar, כאשר הן פעילות וכאשר הן בminimized, והדרך לעבור בין התוכנות היא ע"י Tab. כיצד ניתן לחזור ולראות את התוכנות? תודה.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  15. אהלן, לאחרונה קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WIN VISTA 32BIT... אומנם הכל טוב ונחמד, אבל יש פה ושם ירידות ביצועים שנגרמות בעקבות שימוש מוגזם בזיכרון ע"י מערכת ההפעלה... מה גם שב-32BIT, ככל הידוע לי, יש שימוש מאוד מוגבל בזיכרון הRAM [אין ניצול מלא של ה4GB RAM שמותקנים ע"ג המחשב] תהיתי לעצמי האם משתלם וכדאי לעבור ל64BIT? האם הוא עובד טוב? האם מבחינת תוכנות ודרייברים כל העסק כבר התייצב? אודה למי שיעזור...

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by super-MC,

משהוא מכיר את Windows XP Pro Black Edition ???

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  17. כאשר אני משחק ברשת ב CS או משתמש ב SKYPE אני רואה את המיקרופון יורד לי מול העיניים כאשר אני מדבר (עוצמת המיקרופון איפה שהרמקול למטה בווינדווס) זה מטריף ! איך אפשר לקבע אותו בלי שיוריד עוצמה איך ומתי שמתחשק לו ?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  18. כמו בכותרת נגן DVD וצורב DVD לא מזוהים במחשב שלי רק היום הבחנתי בזאת. אבל שאני מעלה בוט סידי הוא עולה בשניהם זאת אומרת ששניהם מתפקדים, כיצד אני פותר את הבעייה ?. הנה תמונה... אשמח לתגובות. עריכה: במנהל התקנים שני הכוננים מסומנים בצהוב !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ngc224,

שלום ! כששמים את העכבר מעל התמונה במחשב אז מופיע מידע של EXIF, כמו תאריך צילום, גודל התמונה והמשקל שלה... ב XP שהיה לי, הופיע שם גם דגם המצלמה שלי, עכשיו כשיש לי W7, דגם המצלמה כבר לא מופיע... האם משהו יודע איך להוסיף את דגם המצלמה ? (כשלוחצים על מאפיינים הדגם קיים, אבל כשסתם שמים את העכבר מעל התמונה אז אין)

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  20. אני אמקד את השאלה: 1. האם כל מי שיש לו רישיון לויסטה, יוכל להשתמש עימו ב WIN 7? 2. האם רק מי שקנו לאחרונה ויסטה - רק הם יוכלו לשדרג את המערכת? 3. האם מדובר רק בשידרוג או שפשוט יהיה ניתן להכניס את הקוד של ויסטה בתחילת ההתקנה של WIN 7? תודה

21. Started by Tokadon,

Windows Installer עושה לי בעיות. לא משנה כמה פעמים ניסתי להתקין אותו מחדש או כמה גרסות שלו הורדתי, הוא לא עבד. לא עבד, זאת אומרת, בכל פעם שניסיתי להתקין תוכנה שתוכנית ההתקנה שלה עובדת באמצעותו, היא הציגה הודעה (את תוכן ההודעה אני לא זוכר במדוייק, אבל אפשר להשיג, אם זה הכרחי) ולאחר מכן נסגרה. כרגע, אני לא יכול להתקין שום דבר שעובד איתו, כי פשוט הסרתי אותו מהמחשב, בתקווה שאם אני אתקין אותו אחרי הסרה, הכל יסתדר. התקנתי אותו, וההתקנה אומרת שהיא הסתיימה בהצלחה, אבל בפועל Windows Installer לא מותקן או שהוא פשוט סתם לא עובד. עכשיו, בכל פעם שאני מתקין משהו שעובד עם Windows Installer, הוא פשוט כותב לי הודעה ש-Windows Installer לא מותקן על המחשב. יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  22. יש לי בזמן האחרון הרבה בעיות עם טכסטים, שמוחלפים ע"י סימני שאלה או פשוט קווים (_________) התקנתי את כל הפונטים שהיו בהתקנה של הWIN לגבי השפות הנ"ל. רציתי לדעת אם יש חבילות הרחבה חיצוניות של פונטים שכולים לעזור לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  23. שלום חברים , ברצוני להעיף את XP קליל ולשים במקומו ויסטה אולטימייט , אני גיימר ואני רוצה לנצל את יתרונות ה DX10 אזי זאת הסיבה שבגינה אני שם ויסטה. עכשיו רציתי לשאול אם אני יכול פשוט לשדרג את XP לויסטה וכל התוכנות וההתקנות של המשחקים יישארו לי עדיין ב VISTA כמו שהיה ב XP כי פשוט רוב ההתקנות של המשחקים והתוכנות הם ב PROGRAM FIELS ב C אז הם יישארו וייפעלו או שפשוט לפרמט וזהו?!

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by RayZ,

אפשר בבקשה את שמותיהם (ואם אפשר גם את ההורדה) של כל גרסאות Style XP ? אני פשוט רואה משתמשים שעושים סקרין שוט של הדסקטופ שלהם,ואני לא מוצא ב Style XP הקיים שלי,את הסקין הזה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  25. כשרוצים לשנות את ה File Associations של קובץ מסויים מגיעים לתפריט שנקרא Open With השאלה היא איך מסירים מהתפריט הזה תוכניות כי במשך הזמן הוא גדל וגדל ואחרי כמה זמן יש שם כבר כל מיני תוכניות שהוסרו או דברים שבטעות הוכנסו(למשל קיצור דרך לתיקייה) בעיה נוספת שהצלחתי לסדר עם ה system restore והייצי מעוניין לדעת איך מסדרים אותה בדרך אחרת היא שכשמנסים לפתוח קובץ עם Open With במקום לקבל את התפריט ה notepad נפתח ואין אפשרות להגיע לתפריט הזה בעיה אחרונה אני מנסה לפתוח קובץ avi או כל ק(ובץ וידאו אחר) בעזרת התפריט של Open With מגיע לתוכנה שאני רוצה לפתוח איתה את הקובץ(התוכנה נקראת GSpot ) מסמן אותה לוחץ על open ומשום מה היא לא מופיעה בתפריט איך אפשר לסדר את זה תודה מראש הראל

• 2 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.