Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מסך LG W2220P חדש ומחשב נייד Studio XPS 13. כאשר אני מנסה לחבר את המסך דרך חיבור הVGA הכל עובד, כאשר אני מנסה לחבר את המסך דרך חיבור הHDMI רשום לי על המסך HDMI Power Saving Mode והמסך נכנס לStand By. הכבל עצמו תקין, האם למישהו יש רעיונות לפני שאני מתחיל להתקשר לתמיכות למינהם? אני עם וינדוס 7. חיפושים בגוגל העלו הרבה תוצאות, אך שום דבר שעזר לי...
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי ווינדוס שבע כבר למעלה מחודשיים - הוא עבד כרגיל והכל טוב ויפה. אתמול קרה דבר מוזר: המחשב עדכן עדכון מסויים [ראיתי שזה עדכון אבטחה מסויים - לא התעמקתי] עשיתי כיבוי כרגיל - הוא כבה ומשומה נדלק -לבד- ניסה להכנס לווינדוס, הציג מסך שחור וכבה. היום בבוקר כשנסיתי להפעיל אותו הוא נדלק, מראה את הסמל של ווינדוס 7 אבל כשהוא עובר מהסמל לשולחן העבודה הוא נתקע [מסך שחור]. יש למישהו מושג איך אני מטפל בבעיה? למחוק משהו? מדובר על מערכת הפעלה 32 ביט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן.. אני עכשיו פשוט באמצע "עבודה חשובה" ואני צריך להשאיר את המחשב עובד בלילה.. עכשיו הבעיה היא שהמחשב עשה לי עדכון ומבקש ממני לעשות ריסטרט כל כמה דקות ואם אני לא לוחץ תוך 5 דקות הוא עושה את הריסטרט לבד.. האם יש דרך לבטל ההודעה?.... אם כן אשמח לדעת איך.... עודד ב.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב הנייד (studio xps 13) והמחשב נתקע בשלב הבוט, המסך השחור עם הכיתוב של ווינדווס. מצב בטוח - לא עובד תיקון ה-startup - לא עובד (מגיע עד לשלב שבו מופיע הסמן על רקע שחור ונתקע) repair דרך דיסק ההתקנה של הווינדווס נותן לי כמה אפשרויות, אני אמור לבחור מערכת הפעלה לתיקון אבל לא מופיע כלום. דרך ה-command prompt אני לא מצליח לגשת לכונן C. לכונן D אפשר (אותו דיסק קשיח, מחיצת recovery) אני אובד עצות... יש לציין שיש לי המון חומר חשוב על המחשב שאינו מגובה (תמונות, מסמכים) מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לאיזשהו אתר מסויים הexplorer ושה לי הודעת שגיאה ויוצא מהאתר וזה אתר חשוב מאוד
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
עשיתי פורמט ובחלק מהתוכנות אין לי עברית , לדוגמא : - אם אתם לא רואים את כל התמונה תלחצו מקש ימני ותעתיקו את הכתובת של התמונה איך אפשר לסדר את זה :s05: ??? :s05: תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הקאזהה וDC++ לא מתחברות לי ואי אפשר לבצע חיפוש, עכשיו ניסיתי לעשות כמה צעדים בשביל לראות איך אני יכול לתקן את זה ונתקעתי כאשר בADVANCED של החייגן חיוג שלי מופיע הודעה Windows Managment Instrumentaion corrupted (בקיצור). גם אם אני מנסה להכנס בלוח בקרה לכל העסק של הפיירוול של ווינדוס אני מקבל הודעה שהservice שקשור לזה לא פועל לכן אני לא יכול להכנס, הוא שואל אם אני רוצה להפעיל אותו אני אומר כן ומקבל הודעה שאי אפשר בלי סיבה. אם אני מנסה להפעיל את הסרביס מהservices.msc אז אני מקבל eror 1068 - the dependency service or group faild to start בקיצור אני חושב שהדברים הנ"ל קשורים אחד לשני ואין לי מושג איך לתקן את זה. לא מזמן עשיתי התקנה מחדש של הווינדוס ואין לי כח עכשיו להתעסק עם זה…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לא מזמן (XP) רציתי לדעת איך אפשר לבטל את הכניסה לחלונות שיעלה ישר בלי ללחוץ על האקאונט כדי להיכנס יש רק חשבון אחד וזה האדמינ' ולא צריך סיסמא כדי להיכנס לחלונות. (זה משהו שכבר עשיתי פעם ולא זוכרת איך) תודה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
נאמר לי שיצא סוף חודש שעבר ממה שהבנתי .. יצא כבר? אם כן אז מי יכול לתת קישור להורדה ואם לא , אז מתי יצא כבר???
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי,משום מה נעלם לי ה Adress toolbar מ IE ואני לא יכול לכתוב כתובת כמובן...וב View מסומן לי הadress toolbar כאילו הוא קיים..אבל לא מראה...מישהו יודע מה עושים? ???
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הקטגוריה המתאימה לשאלתי. יש לי רשת ביתית בבית. מחשב שולחני מריץ Win XP PRO . מחשב נייד מריץ Vista Home Premium. אני רואה את כל המחשבים בשדה של ה-Network בשני המחשבים. כשאני מנסה לגשת לתיקיה במחשב של ה-XP עם המחשב הנייד אני צריך להקיש שם משתמש וסיסמא. אני אכן יודע את הנתונים האלה ולאחר הזנה אני ניגש לתיקיות המשותפות אך הייתי שמח אם תהליך זה היה אוטומטי. כיצד ניתן להגדיר בויסטה אימות שם משתמש וסיסמא באופן אוטומטי ושקוף. ? ??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 2.2GHZ וזיכרון 2GB, מחשב מינימלי ביותר מותקנת עליו ויסטה 64 ביט בזמן האחרון הוא נהיה איטי בצורה מטורפת אפילו כשפועל רק מסנג'ר ואקספלורר 8 נכנסתי לTASK MANAGER ואני רואה שתי תהליכים שצורכים די הרבה משאבים: SVCHOST שיש כמה ממנו, וTrustedInstaller, כל אחד מהם תופס איזה 300MB הקטע שבגרפים אני רואה שהCPU בכלל לא מנוצל עד הסוף, הוא מגיע רק ל40 אחוז גג והזיכרון תפוס על 1.3 מתוך 2 מה הבעיה פה? ולמה המחשב כזה איטי?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב: AMD XP 1900 SUMA GEFORCE 4 TI 4200 128 MB עכשיו יש אל הלוגו בהפעלה של הווינדוס שאומר WELCOME שעד להיום לקח לו שתיים שלוש שניות להסגר ולהגיע לדסקטופ ובואו נתחשב שהמחשב שלי כמעט ריק כמעט בלי תוכנות כמעט בלי כלום מהיום המסך שאומר WELCOME נשאר תקוע למשך של כמעט חצי דקה ולא מספיק זה!!! לאחר שה WELCOME נסגר יש לי מסך כחול(הרקע של הווינדוס שלי) למשך כמעט דקה שלמה אני לא מבין גדול אבל יש לי הרגשה שזה לא אמור להיות ככה יש לזה איזו שהוא קשר אם זה שעשיתי DEFRUG ליפני כמה ימים ??? תודה אני אשמח אם תעזרו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שאתם מכירים או לא יש את הבעיה שתוכנות לא פועלות בוינדוס אקס פי בגלל הבעיה של ה16 סיביות. עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי את הפתרון לבעיה הזו, הפתרון שהיה באתר של מיקרוסופט עזר לי פעם אחת (הפקודת ב CMD) עכשיו שאני מנסה לעשות את הפקודות זה נותן לי אבל אחרי כל פקודה הוא פותח לי את הקובץ כ-פתיחה באמצעות ולא עושה כלום.. מה עושים?? זהו האתר לחץ כאן
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מהו הקובץ בWIN2000 שקובע את תצורת המערכת כמו msconfig בWIN XP תודה מראש לכל מי שיכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יום טוב לכם, הרגע התקנתי ויסטה SP1 ויש לי בעיה מוזרה ברשת . הגישה לאינטרנט פתוחה לתוכנות כמו אקספלורר ו AVG אבל חסומה ל FIREFOX .AZUREUS. SKYPE ומשחקים . אם יש למישהו מושג אני אשמח לשמוע על פתרון אפשרי לבעיה תודה
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יצאה גרסה סופית למוצר?? אם כן איך היא נקראית?? והאם גם לה יש SP1 או SP2 ..?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי מערכת חלונות profeshonal xp צפיתי בסרט דרך תוכנה bplay ועשיתי איזה שהיא פעולה לא ברורה :הפעלתי את הsubtitle ואחר כך עשיתי פעולת save הקובץ נשמר,אך מאז לא ניתן למחוק את הקובץ (שבשם שלו מופיע גם ShareReactor אולי זה קשור) .בכל פעם שאני מנסה להפעיל את הסרט או למחוק המחשב פשוט קורס הוא ניהיה ממש ממש איטי ולבסוף נתקע והוא בנוסף גם רושם לי הודעה שמישהו משתמש בקובץ. ניסיתי את כל הפעולות שאני שאני מכיר לנסות למחורק את הקובץ לדוג" :הפעלתי את המחשב מחדש בלי להתחבר לאנטרנט ,מחקתי את כל תוכנות שיתוף הקבצים, ניסיתי למחוק לאחר שהפעלתי את המחשב במצב של safe mode , סגרתי את כל התוכנות שפועלות אם הפעלת המחשב,בדקתי אנטי וירוס ואין לי וירוס. בקיצור אני לא יודע מה לעשות המחשב פשוט קור…
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום חבר קנה לי לפני חודשיים בערך מפתח לוינדוס 8.1 פרו ואחרי שהתקנתי את הוינדוס שידרגתי לוינדוס 10. אתמול קיבלתי עידכון לוינדוס 10 פרו אחרי שביצעתי את העדכון מופיע לי בצד ימין למטה בקשה לאקטב את הוינדוס היה לי את הבקשה הזאת כאשר הייתי משתמש בוינדוס לא חוקי אך עכשיו שיש לי וינדוס חוקי אני לא מבין מה הבעיה... הכנסתי את המפתח שוב בחלון אקטיבציה ואת הבעיה אפשר לראות בתמונה המצורפת ראוי לציין שהשדרוג לוינדוס 10 פרו נעשה לבד ולא באישורי כאשר עברתי ממערכת הפעלה פרוצה למקורית התקנתי אותה מחדש על ידי דיסק-און-קי התקנה שנוצר דרך הכלי מהאתר של מקירוספוט אשמח לעזרה תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי עדכון למערכת ההפעלה והעדכון של Microsoft .NET Framework 3.0 ו Microsoft .NET Framework 2.0 וניסיתי לחזור על העדכון אך ללא הצלחה הורדתי גם קבצים של Microsoft .NET Framework 3.0 ו Microsoft .NET Framework 2.0 אך לא הצלחתי להתקין, בדקתי אולי יש אפשרות לעשות קודם הסרה של מה שירד בעידכון אך לא הותקן כלום מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם שווה להוציא תעודת A+ של החברה CompTIA בארץ? איך מסתכלים על זה במקומות עבודה? תודה מראש נ.ב לא מצאתי פורום נכון לכתוב עליו את זה אבל מבחן A+ מורכב מחלק של מערכות הפעלה של וינדוס אז נשים פה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם.. העפתי את vista מהבוט, ועכשיו נישאר לי רק למחוק את הקבצים המיותרים שנשארו מהמערכת.. הבנתי שני צריך לקחת "פיקוד" על התייקיה באפשרות אבטחה->מתקדם במאפייני התייקיה. אבל אין לי שום טאב של אבטחה בכלל.. יש דרך אחרת למחוק? תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
המצב הוא כזה, ישנם 2 משתמשים, בעלי דרגה של אדמין ז"א לא מוגבלים או משהו.. עכשיו כשאני משאיר את היוזר הראשון דלוק, ועושה Switch user ליוזר השני (בעוד שהראשון עדיין פועל) אז כאילו אין כ.מסך, המסך מתכווץ, 4 גוונים, רזולוציה הכי נמוכה.... לעומת זאת כשאני מכבה את היוזר ואז עובר לשני (כשרק יוזר אחד פועל בו זמנית) אז הכל בסדר גמור. מה הבעיה? אני מעוניין שהיוזר הראשון ישאר דולק במהלך פעילותו של השני.,.זה דיי חשוב לי, מישהו יודע כיצד אני מסדר? המפרט הוא אינטל 2.4 ג"ה, 256ראם, כ.מסך מובנה של לוח אם של אסוס P4P800-VM הבעיה ממש מוזרה ולא ברורה לי בכלל..................אם מישהו יודע או יש לו נסיון מבעיה כזו, אז.. תודה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי את הRC וכל כמה ימים קורא לי שפתאום תפוס לי למעלה מ 80% זכרון למה זה ככה? זה מסתדר רק אחרי ריסט (נראה לי שזה קשור לDUMP) יש לי 4GB RAM
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-